• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
آره مویس به سیستم 4-4-2 کلاسیک اعتقادی نداره و 4-2-3-1 کار میکنه تو اون پست کسی رو ندارن، از رونی استفاده میکنه که تو پخش توپ ضعیفه و هی توپو لو میده!
شنیدم تاتا هم از سیستم 4-2-3-1 و سیستم 4-1-4-1 خوشش میاد! ( وینگر راست نداره (واسه چپ نیمار خوبه) و گرنه پیادش میکرد)
فک کنم برا همین میخوان زونیگا رو از ناپولی بخرن ...

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امروز روزنامه ها از علاقه ی منچستر به اینیستا نوشتند، انگار خیلی هم جدی هستند. بارسا هم تمایل نداره قرارداد اینیستا رو بصورت طولانی مدت تمدید کنه. من بی صبرانه منتظر خانه تکانی برای نسل جدیدی از بازیکنان بارسا هستم

یعنی دوس داری اینیستا بره؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یعنی دوس داری اینیستا بره؟

دوست دارم بارسا با دیدی منطقی آینده ی خوبی داشته باشه. حالا اگر این آینده با رفتن مسی هم میسر بشه واسم خیلی مهم نیست چون اصل مطلب بارساست.

در این مورد هم فکر میکنم اینیستا با این دستمزد بهتره که بره، مخصوصا اینکه در پایان این فصل 30 ساله میشه.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوست دارم بارسا با دیدی منطقی آینده ی خوبی داشته باشه. حالا اگر این آینده با رفتن مسی هم میسر بشه واسم خیلی مهم نیست چون اصل مطلب بارساست.

در این مورد هم فکر میکنم اینیستا با این دستمزد بهتره که بره، مخصوصا اینکه در پایان این فصل 30 ساله میشه.

من میگم اینیستا با این که 30 سالش میشه بازم میتونه تا دو سه سال دیگه خوب بازی کنه...
هنوزم میتونیم شاهد اون اینیستای همیشگی باشیم:)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من میگم اینیستا با این که 30 سالش میشه بازم میتونه تا دو سه سال دیگه خوب بازی کنه...

امیدوارم....

بارسا تصمیم داره ماتا، تورس و آزپلیکوئتا رو از چلسی به خدمت بگیره. از طرفی زونیگا میخواد بوسیله ی قانون بوسمن از ناپولی جدا بشه و این احتمال میره که در ژانویه به بارسا بپیونده

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امیدوارم....

بارسا تصمیم داره ماتا، تورس و آزپلیکوئتا رو از چلسی به خدمت بگیره. از طرفی زونیگا میخواد بوسیله ی قانون بوسمن از ناپولی جدا بشه و این احتمال میره که در ژانویه به بارسا بپیونده
تورس که بدتره از اینیستا اونم سنش داره بالا میره
چلسی فقط یه بازیکن داره که به درد بارسا میخوره اونم داوید لوییز هست ... البته ماتا هم بد نیس:)

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542

اقا داداش تبریک میگم بابت کاربر برتر شدن///
ایشالله اینیستا بمونه ولی اگه خودش نخواد پس بهتره هرجا دوس داره باشع

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اقا داداش تبریک میگم بابت کاربر برتر شدن///
ایشالله اینیستا بمونه ولی اگه خودش نخواد پس بهتره هرجا دوس داره باشع

قربانت
rose3.gif

به نظر من اینیستا موندنیه اون و ژاوی کسایی هستن که دوران بازیگری خودشونو تو بارسا تموم میکنن:)

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542
قربانت
rose3.gif

به نظر من اینیستا موندنیه اون و ژاوی کسایی هستن که دوران بازیگری خودشونو تو بارسا تموم میکنن:)

ایشالله بمونه گرچه ربعضیا این خبرو خیلی بزرگش میکنن ولی اینستا خودشو مدیون بارسا میدونه ومیمونه
بقول داش محسن
پس کی تو الکلاسیکو برامون همه رو دریبل بزنه ؟ :دی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
e68724fc-4076-34fc-9a51-105d166f091e-530x330.jpg

پدر آندرس اینیستا، خوزه آنتونیو، تأکید کرد که پسرش می خواهد قرارداد جدیدی با بارسلونا امضا کرده و دوران حرفه ای اش را در این باشگاه به پایان برساند.

قرارداد فعلی این بازیکن تا سال ۲۰۱۵ اعتبار دارد و گفته می شود باشگاه های منچستریونایتد و سیتی وضعیت او را زیر نظر گرفته اند.
خوزه آنتونیو در گفتگو با La Xarxa اعلام کرد: “هرکس که آندرس را می شناسد، کسی که ۱۸ سال را در بارسلونا سپری کرده است، می داند که نباید به حرفهای او شک کرد.”
او افزود: “آندرس هنوز هم برای سبک بارسلونا نقشی حیاتی دارد.”
او همچنین توضیح داد که اینیستا شخصاً در مذاکرات برای تمدید قرارداد دخالت نکرده است و مدیر برنامه های او، رامون ساسترس این وظیفه را به عهده گرفته است.
“بنابراین در این رابطه هر چیزی که من در موردش خبر می دهم، نادرست خواهد بود!”

++++++++++++++++++++
امشب بازی با سوسیداد هم پخش میشه ساعت 10:30 از شبکه 3
بازی سختی هست و میتونه باشه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امشب بازی با سوسیداد هم پخش میشه ساعت 10:30 از شبکه 3
بازی سختی هست و میتونه باشه

مربیشون که گفته میخوایم سبک بازی خودمون رو انجام بدیم و بارسا رو تحت فشار بذاریم. :) این هم میتونه خبر خوبی باشه هم خبر بدی :blush:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
مربیشون که گفته میخوایم سبک بازی خودمون رو انجام بدیم و بارسا رو تحت فشار بذاریم. :) این هم میتونه خبر خوبی باشه هم خبر بدی :blush:

اگر راست بگن خبر خوبیه:)
کمپ نو جای این طور ادعا کردن ها نیست.

Sent from my LG-E975 using Tapatalk 4

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

مربیشون
1380045068211.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
نیمار گل اول رو خوب زد و توی گل دوم عالی بود.

سبک جدید بازی بارسا رو مشاهده میکنید. ارسال از کنار و گل :D

پ.ن:

یواش یواش دارم مطمئن میشم مسی اون پسرک خجالتی گذشته نیست.

حاضرم شرط ببندم که تعمدا خواست توپ رو اون شکلی گل کنه اما حیف که دروازه بان از 2 قدمی گرفت. فقط هم بخاطر یک بازیکن این کار رو کرد، اونی که تو این هفته یک گل این شکلی زد :D اسمش رو نمیبرم که جنبه ی کل کل پیدا نکنه.

کابوس اون بنده ی خدا شده :دی

رقابت این 2 رو که میبینم یاد فیلم آرواره ها میوفتم که کوسهه از عذاب دادن شخصیت های فیلم لذت میبرد :دی

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی فوق العاده ایه

ضمن اینکه کمک داور 2 تا افساید اشتباه گرفت به رر بارسا

و اون صحنه پاسگاری های ژاوی و اینیستا و مسی و نیمار واقعا بی نظیر بود حیف که به گل ختم نشد.

اگه فرصتهایی که ایجاد میکنند گل میشد الان 5 6 تا گل زده شده بود و امید دو رقمی کردن نتیجه بود.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پاس های بارسا خیلی باهدف تر از گذشته، مقصودم توی فاز هجومیه.
دیگه من باب پاسکاری بهم پاس نمیدند. امیدوارم این مطلب ادامه داشته باشه و بهتر بشه

Kyle7

Registered User
لایک‌ها
542
گل خوردیمو گل خوردیم
دیییدییییییییدین
یه دونه هم تازه خوردیم دییییییییدییییییییییدییییییییییییین
بارسلونا3 - 1رئال سوسيداد

• Like
Reactions: rms
بالا