- نوشتهها
- 3,856
- لایکها
- 184
انگار فراموش کردی! تو این دنیا فقط من دانشمندم و بس! :lol:
اتفاقا وقتی داشتم این جمله رو مینوشتم یاد تو افتادم!
انگار فراموش کردی! تو این دنیا فقط من دانشمندم و بس! :lol:
بارسلونا نیاز به این ناکامی داشت
باید بالاخره با مقصران این ناکامی برخورد بشه
مقصرانی که رایکارد - اولگر و والدز بخشی از اونها هستند
4 سال بود که حتی یه سینی چایی هم با خودشونبه خونه نبرده بودند .چقدر این بارسا این فصل به ما ضد حال زد . اون از لیگ قهرمانان اینم اینجا .
به هر حال فوتبال دیگه کاریش نمی شه کرد . بذار این ریال ! مادریدی ها هم بعد از چند سال یه چیزی دستشون رو بگیره.
به نظر شما کاکا بهتر نیست درباره تیم خودشون صحبت کنه ؟کانال 3 داره بازی های قبلی بارسا و صحنه های به یاد ماندنی رو نشون میده و آهنگ Yesterday بیتلز رو گذشته پشت اش! عجب تشابهی! واقعا یاد گذشته های این تیم به خیر!
گذشته هایی که به تاریخ پیوسته.
میدونید کاکا چند ماه پیش چی گفته بود. وقتی بارسا صدرنشین لالیگا بود و هنوز از اروپا حذف نشده بود؟
گفت دوره ی بارسا به زودی به سر میرسه! این پسر دانشمنده...
سالی نا امید کننده برای بارسا بدون هیچ جامی. به هر حال همینه دیگه... شاید سال آینده...
واقعا خوشحال شدم با یه رئالیه منطقی و خوب طرفم .امتيازات هر بازسايي رو عصبي ميكنه ... يه جورايي هر دو تيم قهرمان شدن ولي بديش اينكه يه جام بيشتر نبود ...
من يكي كه به بارسا برا جام بعدي خيلي اميد دارم ...
موفق باشيد
واقعا حرف دل منو زدی .مطمئن باش سال بعد بارسا قهرمان خواهد شد.
امسال هم بارسا در کل تیم بهتری بود. البته در نیم فصل دوم رئال مادرید تیم بهتر بود.
اما بارسا باید هم دروازه بانش رو عوض کنه هم اولگر رو. شخصا به کار رایکارد اعتقاد دارم اما اگه میخواد لجبازی کنه بهتره بره.
ابیدال یا چیوو باید بیان به این تیم. هانری هم بیاد خوبه. در مرکز هم تورام و پویول خوبن. فان برونکهورست هم خوبه.
به جای موتا و ادمیلسون باید به فکر یه بازیکن بهتر باشن. ژاوی و اینیستا هم خوبن.
باید ببینیم با این نایب قهرمانی در روزهای آینده چه اتفاقاتی خواهد افتاد.
és un clamواقعا حرف دل منو زدی .
منم با موتا و ادمیلسون اصلا حال نمی کنم .
اولگر و والدسم که ولش کن .
بارسلونا قهرمانه .
به نظر شما کاکا بهتر نیست درباره تیم خودشون صحبت کنه ؟
الان میلان خودش دقدقه قهرمانی داره بازیکنش میاد از بارسلونا حرف می زنه . خنده دار نیست ؟
بهش بگید یه پیشبینیم درباره میلان بکنه .
منظورم این بود خودش داره به سختی قهرما ن میشه .یه خبرنگار نظرش رو خواسته (که بیشتر مربوط به آینده ی رونالدینیو و احتمال اومدنش به میلان میشد) و کاکا هم نظرش رو بیان کرده و گفت دوران طلایی بارسا به زودی به سر میرسه. چون انگیزه ی کافی ندارن... هر چیه حرفش درست بود. شما انقدر ناراحت نشو سر هر چیزی
ضمنا پیش بینی درباره ی میلان هم کرد دوست عزیز... درست هم دراومد... اگه خیلی کنجکاوی یکی دو تا نمونه...
بعد از حذف کردن سلتیک در حالیکه هیچ کس شانسی برای میلان قائل نمیشد:
قبل از بازی برگشت با بایرن در حالیکه همه میلان رو حذف شده میدیدن:
پی نوشت 1: دغدغه
پی نوشت 2: میلان دغدغه ی قهرمانی داره؟! فکر کنم همین یک ماه پیش قهرمان اروپا شدیم!
صد در صد تایید می شه.
باید رایکارد و اولگر و والدس به این کاراشون جواب بدن . واقعا تیم رو بدبخت کردن .
مخصوصا بازی با اسپانیول .
"جوئان لاپورتا" رييس باشگاه بارسلونا پس از ناكامي تيمش در دستيابي به جام باشگاههاي برتر اسپانيا(لاليگا)، از برنامه بازسازي تيمش با هدف "احياي اميد، تعهد و حرفهاي بودن" آن خبر داد.
وي در عين حال، قهرماني تيم رئال مادريد را تبريك گفت و پيروزي رقيب سرسخت خود را در لاليگا، "عادلانه" خواند.
لاپورتا به شماره امروز دوشنبه روزنامه لاوانگوارديا چاپ بارسلونا گفت:
شرايط كنوني، بازسازي تيم بارسلونا را به امري ضروري تبديل كرده است.
وي مسوول ناكامي بارسلونا را در دستيابي به جام لاليگا، همه اعضاي اين باشگاه اعم از بازيكنان ، سرمربيان و هيات رييسه آن معرفي كرد.
لاپورتا گفت: در مقابل رويدادهايي كه در سال جاري در باشگاه رخ داد، پيش از اين بايد اقدام ميكرديم.
رييس باشگاه بارسلونا خود را در اين زمينه مقصرتر از همه معرفي كرد اما گفت كه همه حتي هواداران تيم نيز در اين زمينه كوتاهي كردهاند.
وي گفت: در سال جاري ورزشي كه ديشب به پايان رسيد، ما در هيچ جامي به موفقيت نرسيديم و بهاين خاطر، بايد براي تصحيح اين شرايط اقدام ميكرديم.
لاپورتا، بازسازي تيم را براي سال آينده امري اساسي خواند و از فقدان تعهد شمار از بازيكنان در طول رقابتها گلايه كرد.
وي بااين حال از بردن نام بازيكنان و يا ديگر مسوولاني كه به عقيده او، در شكست بارسلونا مسئول هستند، خودداري كرد.
رييس باشگاه بارسلونا به رغم اين انتقادات، لزوم ادامه فعاليت "فرانك ريكارد" سرمربي هلندي تيم، "رونالدينيو" بازيكن برزيلي و "ساموئل اتوو" بازيكن كامروني تيم را مورد تاكيد قرار داد.
بارسلونا كه اميد بسياري به كسب جام لاليگا داشت، شب گذشته با وجود داشتن امتياز مساوي ۷۶با رئال مادريد، قهرمان جام، به دليل داشتن يك پيروزي كمتر نسبت به رئال به مقام نايب قهرماني لاليگا رسيد.
اینم حرفیه . ولی ما مثل رئال خیلی ستاره جمع نکردیم .سلام به طرفدارهاي بارسا
خب ...من به عنوان يه رئال مادريدي بايد بگم كه چرا شما همه ي تقصير ها را گردن والدس و اولگر ميندازين بگذاريد يه نصيحت بهتون كنم
اينجايي كه الان شما هستين رئال مادريد 4 سال پيش بود اگه يادتون باشه 6 سال قبل فلورنتينو پرز رييس باشگاه رئال مادريد شد و كلي ستاره خريد نتيجه اش 2 قهرماني ليگا و 1 قهرماني جام باشگاههاي اروپا شد بعد از اين 2 سال تازه اين 4 سال كزايي براي رئال شروع شد و حالا بعد از 4 سال با بيرون كردن ستاره هاي بزرگ خودش و آوردن بازيكنهاي جوان تونست قهرماني اين فصل را از چنگ بارسلونا بيرون بياره