• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس رئال فردا شب قهرمان میشه ؟!

pedramakaay

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
10
ای خدا.....یعنی ممکنه بارسا قهرمان بشه؟

ما دوست داریم 15 آگوست مقابل قهرمان اسپانیا بازی کنیم:happy:

به امید قهرمانی بارسا که خیلی بعیده:(

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ای خدا.....یعنی ممکنه بارسا قهرمان بشه؟

ما دوست داریم 15 آگوست مقابل قهرمان اسپانیا بازی کنیم:happy:

به امید قهرمانی بارسا که خیلی بعیده:(
خیلی وقته مایورکا جلوی رئال توی سانتیاگو شکست نخورده .
خدا کنه جشن قهرمانی رو با خودتون همینجا برگذار کنیم .
خدا کنه حق به حقدار برسه .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعید میدونم. رئال با ترکیب خیلی خوبی میخواد بازی کنه و بکام - روبینیو و راموس هم هستند.

از این طرف من فکر کنم فردا یا والدز کار دست تیم میده یا اولگر

ببینم بالاخره این 2 تا پخمه از این تیم میرن یا نه !؟!؟!؟!

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
اگه خدا بخواد قهرمان میشیم!
اگر هم نخواد که ...؟؟؟

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
به امید قهرمانی بارسا جون
پخش مستقیم کدوم بازی رو نشون می ده؟؟؟؟؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بعید میدونم. رئال با ترکیب خیلی خوبی میخواد بازی کنه و بکام - روبینیو و راموس هم هستند.

از این طرف من فکر کنم فردا یا والدز کار دست تیم میده یا اولگر

ببینم بالاخره این 2 تا پخمه از این تیم میرن یا نه !؟!؟!؟!
فکر نکنم امسالم برن از بارسلونا !!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس باید دعا کنید رایکارد بره و یکی بیاد که این 2 تا رو بازی نده

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
رونالدينيو: به معجزه فكر مى كنم

رونالدينيو بالاخره لب به سخن گشود هر چند خيلى كوتاه، ستاره بارسلونا در مصاحبه با روزنامه موندو ديپورتيوو درباره مسائل مختلف صحبت كرد هر چند در اين مصاحبه هيچ چيز روشن نشد نه درباره آينده اش نه درباره محروميت هفته پيش اش ونه درباره بازى اين هفته.

آينده
«كسى كه قطعاً در بارسا مى ماند رونالدينيو است. من اينجا خيلى خوشحالم. فعلاً فقط به پايان خوب فصل فكر مى كنم و بعد استفاده از تعطيلات به بهترين نحو و سپس شروع دوباره كارم.» رونالدينيو هيچ حرفى درباره محروميت هفته پيش ندارد: من مجبور بودم و كسانى كه بايد اين اخبار را درك كنند درك كرده اند. هيچ چيز براى بحث ندارم.

اتوئو
ستاره بارسا درباره رابطه اش با اتوئو هم بسيار محافظه كارانه رفتار مى كند و مى گويد: هيچ مشكلى با اتوئو ندارم و هرگز هم نداشتم. بازى با او خيلى خوب است. در زمين ما هميشه همديگر را درك مى كنيم. بازى در كنار او خيلى ساده و خوب است و من مى ميرم كه كنار اتوئو بازى كنم. ما هرگز مشكلى نداشته ايم. رابطه دسوتانه ما خيلى خوب است. بعد از برخوردهاى فوريه با هم صحبت كرديم و همه چيز بين ما روشن شد. ستاره برزيلى در بررسى فصلى كه پشت سر گذاشته صادقانه عمل مى كند و مى گويد: خيلى عذاب كشيدم. از نظر فيزيكى خيلى خوب نبودم. مثل ديگران تمرين نكردم و هر چند بيش از هميشه گل زدم اما چندان خوب نبودم و درخشش ام تداوم نداشت و به همين خاطر هم تصميم گرفتم در كوپا امه ريكا بازى نكنم. بايد استراحت مى كردم و براى فصل آينده آماده مى شدم. رونالدينيو درباره آنرى و دروگبا نظر جالبى دارد: فكر نمى كنم بودن آنها در اينجا مشكلى باشد. من، اتوئو، آنرى و مسى واقعاً عالى است.

معجزه
رونى درباره گرفتن پيراهن شماره ۱۰ تيم ملى از او توسط دونگا مى گويد: بايد به نظر او احترام گذاشت. من بايد ثابت كنم شرايط بازى براى تيم ملى را دارم. او درباره لاليگا مى گويد: به يك معجزه فكر مى كنم.

منبع : ایران ورزشی

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
اينيستا در انتظار يك معجزه

سايت بارسلونا
ـ آندرس اينيستا به خوبى مى داند كه نيل به سومين قهرمانى پياپى در لاليگا براى بارسلونا چندان راحت نخواهد بود و حتى شايد به نوعى يك معجزه تلقى شود با اين وجود اعتقاد دارد كه در فوتبال هيچ چيز غيرممكن نيست و شايد بارسا بتواند با غلبه بر خيمناستيك و در صورتى كه رئال مادريد نتواند مايوركا را شكست بدهد، يك بار ديگر به اين افتخار بزرگ برسد.
وى مى گويد: اى كاش همه چيز فقط به ما بستگى داشت ولى بدشانسى در اين است كه بايد منتظر نتيجه بازى رئال با مايوركا باشيم. با اين همه دليلى براى نااميدى وجود ندارد و بهتر است همه ما در عين اميدوارى و مثبت انديشى، واقع بين نيز باشيم.اينيستا كه تيمش ۲ هفته پيش در برابر اسپانيول به تساوى ۲ ـ ۲ دست يافت، مى افزايد: پس از آن مسابقه حال خيلى بدى داشتم ولى الان فقط به پيروزى و قهرمانى فكر مى كنم. اى كاش اسپانيول را شكست مى داديم تا كارمان به اما و اگر كشيده نمى شد ولى اكنون وقت افسوس خوردن نيست و همه ما بايد فقط در انديشه پيروزى باشيم.به عقيده اينيستا اگر بارسلونا امسال هم قهرمان شود، اين افتخار در مقايسه با قهرمانى سال گذشته بسيار باارزشتر به نظر مى رسد. وى بيان مى كند. فكر نمى كنم سه ويا شانسى براى قهرمانى داشته باشد. درست است كه احتمال قهرمانى اين تيم وجود دارد ولى بعيد است كه ما و رئالى ها به آسانى از اين هدف ارزشمند چشم پوشى و آن را با دست خودمان به سه ويا تقديم كنيم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
اينيستا در انتظار يك معجزه

سايت بارسلونا
ـ آندرس اينيستا به خوبى مى داند كه نيل به سومين قهرمانى پياپى در لاليگا براى بارسلونا چندان راحت نخواهد بود و حتى شايد به نوعى يك معجزه تلقى شود با اين وجود اعتقاد دارد كه در فوتبال هيچ چيز غيرممكن نيست و شايد بارسا بتواند با غلبه بر خيمناستيك و در صورتى كه رئال مادريد نتواند مايوركا را شكست بدهد، يك بار ديگر به اين افتخار بزرگ برسد.
وى مى گويد: اى كاش همه چيز فقط به ما بستگى داشت ولى بدشانسى در اين است كه بايد منتظر نتيجه بازى رئال با مايوركا باشيم. با اين همه دليلى براى نااميدى وجود ندارد و بهتر است همه ما در عين اميدوارى و مثبت انديشى، واقع بين نيز باشيم.اينيستا كه تيمش ۲ هفته پيش در برابر اسپانيول به تساوى ۲ ـ ۲ دست يافت، مى افزايد: پس از آن مسابقه حال خيلى بدى داشتم ولى الان فقط به پيروزى و قهرمانى فكر مى كنم. اى كاش اسپانيول را شكست مى داديم تا كارمان به اما و اگر كشيده نمى شد ولى اكنون وقت افسوس خوردن نيست و همه ما بايد فقط در انديشه پيروزى باشيم.به عقيده اينيستا اگر بارسلونا امسال هم قهرمان شود، اين افتخار در مقايسه با قهرمانى سال گذشته بسيار باارزشتر به نظر مى رسد. وى بيان مى كند. فكر نمى كنم سه ويا شانسى براى قهرمانى داشته باشد. درست است كه احتمال قهرمانى اين تيم وجود دارد ولى بعيد است كه ما و رئالى ها به آسانى از اين هدف ارزشمند چشم پوشى و آن را با دست خودمان به سه ويا تقديم كنيم.

ممنون از 2 تا خبرهات . عالی بودند .
خیلی ماهی .

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
مايوركا 1 -0 رئال !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هورااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!!!!
earthhug.gif

thankyou.gif

127fs4196680.gif

uglydance.gif

ugly_wink.gif

ugly_irre.gif

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
بارسا گل زد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1-0 بارسا !!!!!!!!!!!!!!!!!! با گل پويول عزيز !!
1-0 مايوركا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! با گل وارلا ي گل !)
127fs4522738.gif

onesmiley2.gif

pillowtalk.gif

hoppbaby.gif

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
فعلا اوضاع خیطه !! ولی خدا کنه بارسلون قهرمان بشه !!
2lxe53l.gif

بالا