• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

che226

Registered User
لایک‌ها
419
علم بهتر است یا شهرت ؟
انسان ها خصوصیات شخصیتی ای دارند که در همه مشترک است و ممکن است فقط شدت و ضعفشان متفاوت باشد. یکی از این خصوصیات مشترک «وابستگی به پاداش» است؛ یعنی همه انسان ها نیاز دارند از اطرافیان خود پاداش بگیرند و این پاداش گاهی گرفتن تایید و تشویق و دیده شدن است. به همین دلیل همه آدم ها خصوصیات نمایشگری دارند و می خواهند در مرکز توجه باشند و دیده شوند...

داشتن این خصوصیت به تنهایی هیچ اشکالی ندارد. عامل اصلی شهرت هم همین است، چون شهرت به معنی در معرض توجه بودن است. وابستگی به پاداش یک خصوصیت ژنتیکی است و در همه ما به نسبتی وجود دارد پس همه از شهرت خوششان می آید و دوست دارند به آن برسند، اما...

سانتر

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مسی بعد از سپری شدن دوران مصدومیتش نتونست به آمادگی 100 درصد برسه. هرچند که تاتا هم از مسی در باکس بصورت کامل استفاده نمیکنه و نمونش در بازی رئال تبدیلش کرده بود به بال سمت راست. امیدوارم بارسا فرم ایده آل خودش رو پیدا کنه و از این دوران گذار بخوبی عبور کنیم.
در کل ما نیاز داریم با کمترین هزینه و مصدوم خودمون رو به مراحل حذفی لیگ قهرمانان و هفته های پایانی لیگ برسونیم و نیازی نیست الان به آب و آتش بزنیم. امیدوارم مسی در اون برهه ها آماده بشه که مطمئنم میشه.

متاسفانه بعضی از فوتبالیست ها بعد از دوران مصدومیت به شرایط ایده آل برنمیگردن:(

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
:D
بازی رئال چه جالب شده تو دو دقیقه دو تا پنالتی:D

هفته ی پیش هم 2 تا پنالتی دادن :)

کاش بارسا سوارز رو بتونه بگیره. عجب بازیکنیه. سرعتی، تکنیکی، فیزیکی، کلا یه شباهت هایی به اتوئو داره اما از اتوئو بهتره واقعا. امسال بتونیم لالیگا رو بگیریم واسمون کافیه. خیلی صادقانه بگم موفقیت بسیار بزرگی برای مارتینو خواهد بود. بدون تجربه ی اروپایی بیاد و تیم رو قهرمان کنه.

از طرف دیگه، با این شرایط خط دفاع و مصدومیت مسی و بالا رفتن سن پویول و ژاوی قهرمانی در لالیگا اتفاق خوبی خواهد بود و امیدوارم با درایت بتونیم تا یکی دو سال آینده بارسا واقعی رو ببینیم. این بارسا واقعا 40 درصد بارسایی که میشناختیم هم نیست.
بسیار شبیه به دو سال آخر هدایت فرانک رایکارد هستش که تیم با خرید چند بازیکن با ارزش مثل پیکه، آلوس، کیتا و ... نوسازی تیم اصلی تونست به موفقیت های بزرگی برسه.

همواره تاریخ در حال تکرار هستش و ما الان در بهترین شرایط خودمون قرار نداریم، میبایست از این زمان برای آماده سازی روزهای نچندان دور نهایت استفاده رو ببریم.

امروز الموندو از الیاکیم مانگالا بعنوان گزینه ی اصلی بارسا در خط دفاع نام برده. امیدوارم بتونیم بازیکنان خوبی رو کنار هم داشته باشیم تا مارتینو اون چیزی که میخواد رو بتونه اجرا کنه، یک تیم کامل و یک نیمکت پر مهره.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
از طرف دیگه، با این شرایط خط دفاع و مصدومیت مسی و بالا رفتن سن پویول و ژاوی قهرمانی در لالیگا اتفاق خوبی خواهد بود و امیدوارم با درایت بتونیم تا یکی دو سال آینده بارسا واقعی رو ببینیم. این بارسا واقعا 40 درصد بارسایی که میشناختیم هم نیست.
بسیار شبیه به دو سال آخر هدایت فرانک رایکارد هستش که تیم با خرید چند بازیکن با ارزش مثل پیکه، آلوس، کیتا و ... نوسازی تیم اصلی تونست به موفقیت های بزرگی برسه.

همواره تاریخ در حال تکرار هستش و ما الان در بهترین شرایط خودمون قرار نداریم، میبایست از این زمان برای آماده سازی روزهای نچندان دور نهایت استفاده رو ببریم.

امروز الموندو از الیاکیم مانگالا بعنوان گزینه ی اصلی بارسا در خط دفاع نام برده. امیدوارم بتونیم بازیکنان خوبی رو کنار هم داشته باشیم تا مارتینو اون چیزی که میخواد رو بتونه اجرا کنه، یک تیم کامل و یک نیمکت پر مهره.

اینقدر نامید نباشید... پارسال بدون مربی و بدون روحیه و بدون مسی تو نیم فصل دوم، با اون اختلاف وحشتناک با رئال خوزه قهرمان شدیم امثال با سیستم دفاعی بسیار ترمیم شده تاتا + اوج گرفتن وحشتناک الکسیس، والدز و یه مقدار پیکه و از همه مهمتر وجود نیمار (رونالدینیو جدید) به راحتی قهرمان لالیگا میشیم... رقیبمون هم فعلا تیمی هست که جلوی رایو وایکانو اتوبوس پارک میکنه و بازی رو که باید 7 تا توش میخورد رو با شانس میبره.

===
مسی هم قبل مصدومیت فوق العاده بود و بعد مصدومیت به میلان گل زد، جلوی رئال 7 تا تکل موفق و چند عدد پاس عالی داد و جلوی سلتا 10 تا پاس تک به تک + 20 تا دریب کاملا موفق + چندین شوت داشت که با بدشانسی گل نشدند...

مسی هنوز هم بهترین بازیکن تاریخ هست ولی بعضی اوقات پله و مارادونا هم با بدشانسی مواجه میشدند...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اینقدر نامید نباشید... پارسال بدون مربی و بدون روحیه و بدون مسی تو نیم فصل دوم، با اون اختلاف وحشتناک با رئال خوزه قهرمان شدیم امثال با سیستم دفاعی بسیار ترمیم شده تاتا + اوج گرفتن وحشتناک الکسیس، والدز و یه مقدار پیکه و از همه مهمتر وجود نیمار (رونالدینیو جدید) به راحتی قهرمان لالیگا میشیم... رقیبمون هم فعلا تیمی هست که جلوی رایو وایکانو اتوبوس پارک میکنه و بازی رو که باید 7 تا توش میخورد رو با شانس میبره.

===
مسی هم قبل مصدومیت فوق العاده بود و بعد مصدومیت به میلان گل زد، جلوی رئال 7 تا تکل موفق و چند عدد پاس عالی داد و جلوی سلتا 10 تا پاس تک به تک + 20 تا دریب کاملا موفق + چندین شوت داشت که با بدشانسی گل نشدند...

مسی هنوز هم بهترین بازیکن تاریخ هست ولی بعضی اوقات پله و مارادونا هم با بدشانسی مواجه میشدند...

مسی بدون شک بهتر هست، شما بیاین مارادونا و پله رو در برابر مدافعان امروزی و تاکتیک های امروز قرار بدید، مطمئن باشید یک سوم اون بازی ها رو هم نمیتونن ارائه بدن (الان نه ها، بصورت شبیه سازی :دی)

اما نبوغ مارادونا یه ذره رقابت رو برای مسی سخت میکنه، مثلا مارادونا از هر جایی چیپ میزد. مسی هم 3 فصل اول گواردیولا خیلی چیپ زد. من که واسم سخته بین مسی و مارادونا یکی رو انتخاب کنم.

و اما بارسا، مشخصا مارتینو از نظر روحی روی تیم کار میکنه، بازیکن ها رو راحت تر میذاره، فضای تاکتیکی رو بازتر کرد و و و و .... اما با تمام این تفاسیر ما مشکل مهره داریم.

شما زبونم لال یه لحظه فرض کن پیکه 4 بازی نباشه، مسی 2 ماه مصدوم بشه. والدس محروم بشه. از همه ی این 3 گزینه بدتر نبود پیکه خواهد بود، خداییش جلوی رئال یک تنه خط دفاع رو جمع کرد. نذاشت 8 تا از بازیکن های سرزنشون یه ضربه ی سر بزنند.

همه میگن آلوس آخر فصل تمدید نمیکنه. بارسا شرایط آسونی رو پیش رو نداره، حتی اگر قهرمان اروپا هم بشه بازهم مشکلاتی مثل پا به سن گذاشتن بازیکنان، نیاز به مدافع و دروازه بان و نیمکت در خور بارسا پابرجا خواهند بود.

علاوه بر این، زیدان هم نتونست 5 فصل پیای بهترین بازی هاش رو ارائه بده، مسی یک استثناء هستش اما روزی این شعله کم فروغ خواهد شد. چه کسی فکرش رو میکرد رونالدینیو با اون بازی هاش و تحقیر رئال در برنابئو خیلی بد در جام جهانی حاضر بشه و افول وحشتناکی رو تجربه کنه. این مسائل قابل پیش بینی نیست.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خب مثل اینکه آث میلان هم 2 - 0 باخت
فک کنم روحیشون به اندازه کافی برای بازی چهارشنبه پایین باشه
انشاا.. مشکلی نداریم و به راحتی میبریمشون:)
یک خوبی که الان تیم داره اینه که با وجود اینکه مسی فعلا گل زیادی نمیزنه ولی در عوض نیمار و سانچز فابرگاس و... گلزن شدن:D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خب مثل اینکه آث میلان هم 2 - 0 باخت
فک کنم روحیشون به اندازه کافی برای بازی چهارشنبه پایین باشه
انشاا.. مشکلی نداریم و به راحتی میبریمشون:)
یک خوبی که الان تیم داره اینه که با وجود اینکه مسی فعلا گل زیادی نمیزنه ولی در عوض نیمار و سانچز فابرگاس و... گلزن شدن:D

امیدوارم یه چیپ از سانچز هم بازی با میلان ببینیم:دی از اونایی که رئال زد
و یه گل از نیمار
یه شوت پشت 18 نیخاد بزنه حال کنیم؟؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
امیدوارم یه چیپ از سانچز هم بازی با میلان ببینیم:دی از اونایی که رئال زد
و یه گل از نیمار
یه شوت پشت 18 نیخاد بزنه حال کنیم؟؟

اتفاقا منم همین فکر تو ذهنم بود:) میگم ما چقد تفاهمی داریم:D

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
خالق کارتون سوباسا:اینیستا وسوباسا خیلی شبیه هم هستند

192937_heroa.jpg

سایت گل- یوئیچی تاکاهاشی، نویسنده ژاپنی وخالق کارتون افسانه ای «کاپیتان سوباسا» که در اسپانیا با نام «قهرمانان: اولیور و بنجی» پخش می شد در گفتگویی اعلام کرده که برای شخصیت پردازی ستاره های این کارتون از بازیکنان باشگاه بارسلونا الهام می گرفته و این باشگاه کاتالان را به عنوان منبع و الگوی فوتبالی درذهن داشته
33371374214934564494.jpg

تاکاهاشی که به مناسبت جشن نوزدهمین دوره تاسیس سالن مانگای بارسلونا به پایتخت کاتالونیا سفر کرده بود دراین باره صحبت هایی را برزبان آورده.
او گفته:« وقتی خیلی کوچک بودم، رویایم این بود که بازیکن بیسبال شوم ولی وقتی بزرگتر شدم و به سن ده یا دوازده سالگی رسیدم متوجه شدم که آنچه واقعا به آن علاقه دارم کارتون های انیمیشنی است.در سال 1978 بازیهای جام جهانی و نمایش های خوب آرژانتین را تماشا می کردم و تدریجا به فوتبال علاقه مند شدم.»

96934915133516623730.jpg

او که در کارتون «کاپیتان سوباسا» به خوبی انیمیشن و فوتبال را با هم ادغام کرده، در سال 1986 این کارتون را برای ترویج فوتبال در ژاپن ساخته و در توضیحاتی دراین باره گفته:« اصلا فکرش را هم نمی کردم که این سریال کارتونی بازتاب این چنین گسترده ای چه در ژاپن و چه در سایر کشورهای دنیا داشته باشد.»
شخصیت جذاب سوباسا که در اسپانیا با نام اولیور اتن شناخته می شود و دروازه بان مطرح این کارتون یعنی واکاشی زوما که در اسپانیا بنجی پرایس نام گرفته، باعث شد تا او بیش از پیش به شهرت برسد و این کارتون مخاطبان گسترده ای را جلب کند. تاکاهاشی برای این کارتون جوایز زیادی دریافت کرد و درحال حاضر کار کردن روی مجموعه جدیدی را آغاز کرده که پروژه اش از امسال آغاز شده و عنوان «کاپیتان سوباسا، کایگای گکیتو هن در لالیگا » را یدک می کشد.
نویسنده ژاپنی این مجموعه کارتونی در ادامه به این نکته اشاره کرده که در این مجموعه سوباسا بزرگ شده ولی همچنان به فوتبال بازی کردن ادامه می دهد.
او در ادامه صحبت هایش یادآوری کرد که بارسلونا تیمی بود که او برای پرورش ایده هایش دراین سریال های کارتونی به آن رجوع می کرده و از ابتدای ساخت این مجموعه ها با زیر ذره بین داشتن تیم ابی اناری کارش را دنبال می کرده:« سوباسا (اولیور) و اینیستا از خیلی نظرها شبیه به هم هستند.»
تاکاهاشی دربین شوخی و خنده اعلام کرد که بازی اخیر رئال و بارسا را از نزدیک تماشا کرده و شباهت زیادی میان آندرس اینیستا و سوباسا یافته و از اینیستا به عنوان بازیکن مورد علاقه اش نام برده و گفته:« سوباسا قبل ازاینیستا متولد شده ولی هردوی آنها شباهت های زیادی به هم دارند .شاید فکر کنید که برعکس بوده است.»
او همچنین اعلام کرده که سالهاست که طرفدار بارساست واز زمانی که یوهان کرویف هدایت این تیم را در دست داشته، به خاطر ویژگی های سبک بازی بارسا، از این تیم حمایت می کرده:« بیش ازهرچیزی سبک کاری کرویف که تیمش فوتبال زیبایی را ارائه می کرد،توجه مرا به خود جلب کرد. من شیفته فلسفه فوتبالی او بودم که برپایه انجام حرکات زیبا برای حمله بنا شده بود.»
25p6461.jpg

=======

سوارز: اگر می‌توانستم به مسی رای می‌دادم

183161547_3016914.jpg

سوارز به همراه 22 بازیکن دیگر در لیست کاندیدهای اولیه کسب عنوان مرد سال فوتبال جهان قرار گرفته است: ”حضور در لیست کاندیدهای کسب توپ طلا مایه افتخار است اما، فکر می‌کنم بازیکن‌های دیگر سالی بهتر و پربارتر از من داشتند. اگر می‌توانستم انتخاب کنم، به به مسی رای می‌دادم.“

=========

50 هفته صدرنشینی بارسلونا در لالیگا

2013-11-01_barcelona-espanyol_36.v1383419106.jpg

بارسلونا از 19 آگوست 2012 صدرنشین لالیگا بوده است. آنها از آن زمان 50 دیدار در لیگ انجام داده اند که 38 بازی در قالب رقابت های فصل گذشته و 12 بازی مربوط به این فصل لالیگا می باشد. فصل گذشته با هدایت تیتو ویلانوا و این فصل با سرمربی گری تاتا مارتینو. فصل 2012/13: صدرنشینی از ابتدا تا انتها!
صدرنشین بودن در چنین مدت زمان طولانی، نیازمند شروعی عالی و خوب می باشد که فصل گذشته به لطف برد 5 بر 1 در بازی اول فصل در مقابل رئال سوسیداد و با احتساب تفاضل گل، بارسلونا در صدر جدول قرار گرفت.
فصل 2013/14 : بهترین شروع تاریخ باشگاه بارسلونا
این فصل، بارسلونا بهترین شروع خود را در لالیگا داشت و هشت بازی ابتدایی خود را با پیروزی پشت سر گذاشت. و اینبار هم به عنوان تیم اول لالیگا کار خودش را شروع کرد، با پیروزی هفت بر صفر مقابل لوانته. اما اینبار صدر جدول را با اتلتیکو تقسیم کرد، جایی که بعد از چهار بازی هرکدام 12 امتیاز از 12 امتیاز ممکن و تفاضل گل +8 داشتند.
بارسلونا با تساوی در زمین اوساسونا در بازی نهم، دو امتیاز مهم را از دست داد، اما با توجه به شکست تعجب آور اتلتیکومادرید در مقابل اسپانیول، بارسلونا در صدر باقی ماند و با پیروزی مقابل تیم های رئال مادرید، سلتا و اسپانیول به رکورد 50 هفته صدرنشینی در لالیگا دست یافت.

========

334967_heroa.jpg

تیاگوموتا معتقد است که زلاتان ایبراهیموویچ هم تیمی اش در پاری سن ژرمن در مسیر رسیدن به توپ طلای سال 2013 در مقابل لیونل مسی شانسی ندارد .او در گفتگویی در پاسخ به سوالی درمورد مدعیان اصلی برد توپ طلای سال 2013 و شانس هم تیمی هایش در پاری سن ژرمن که زلاتان ایبراهیموویچ، ادینسون کاوانی و تیاگوسیلوا برای کسب این جایزه گفت:« مسی در جایگاه اول قرار دارد.

==========

رویس: برای من مسی بهترین است

331628_heroa.jpg

او در مورد بهترین بازیکن جهان می گوید:" برای من مسی بهترین است او بازی به بازی و هفته به هفته کلاس جهانی خود را بیشتر نشان می دهد گل ها و شوت هایش کم نظیر است برای من او یک کلاس جهانی است."

=================

استیون جرارد (لیورپول) :

_اگه می تونستید با کسی مصاحبه کنید سراغ کی می رفتید؟

_مسی،ازش درباره ی توانایی هاش می پرسیدم و اینکه چطور به این سطح رسیده و بهترین بازیکن دنیا شده

=============

آمار و ارقام مربوط به ١٠٠ روز ابتدایی تاتا مارتینو در بارسا

- ١٥٣: تعداد ثانیه هایی که طول کشید تا بارسا در فصل ٢٠١٣-١٤ اولین گل رسمی خود را به ثمر برساند. این گل توسط الکسیس در پیروزی ٧-٠ مقابل لوانته بثمر رسید.

- ١: تعداد عناوینی که این مربی آرژانتینی در بارسا بدست آورده است. این عنوان همچنین تنها عنوانی می باشد که بارسا تا کنون می توانسته بدست آورد. این جام سوپر کاپ اسپانیا می باشد که در مقابل اتلتیکو مادرید بدست آمد.

- ٠: تعداد شکست. تا کنون تاتا ١٣ پیروزی و ٤ تساوی با بارسا بدست آورده است ولی هیچ شکستی را تجربه نکرده است.

- ٤١: تعداد گل ها در ١٧ بازی رسمی این فصل که به عبارتی میشود ٢/٤ گل در هر بازی.

- ١٠: تعداد کلین شیت های بارسا در این فصل که عبارتند از بازی مقابل تیم های: بازی برگشت مقابل اتلتیکو مادرید در سوپر کاپ, آژاکس, سلتیک, لوانته, مالاگا, رایو, آلمریا, اوساسونا, سلتا و اسپانیول.

- ٢١: تعداد بازیکنانی که تا به حال توسط تاتا بکار گرفته شده اند. تنها بازیکنانی که تا به اینجا فرصت بازی پیدا نکرده اند عبارتند از پینتو, اویر, کوئنکا و آفلای (مصدوم).

- ١٧: تعداد بازی های ویکتور والدس, تنها بازیکنی که با نظر تاتا در همه بازی ها به میدان رفته است.

- ١٣٣١: تعداد دقایقی که پیکه در ١٥ بازی از ١٧ بازی ممکن به میدان رفته است. پیکه بعد از والدس دومین بازیکنیست که بیشترین دقایق بازی را داشته است.

- ١١: مسی, پیکه, پدرو, الکسیس, ژاوی, نیمار, فابرگاس, آلوز, بارترا, بوسکتس و آدریانو یازده بازیکنی هستند که در این فصل موفق به گلزنی شده اند.

- ٣٧: تعداد کنفرانس های خبری تاتا مارتینو تا اینجای فصل.

منبع:سایت رسمی باشگاه/به نقل از

FcBarca.ir

===========

جوردی کرایوف (بازیکن سابق بارسلونا و منچستر یونایتد) :

توپ طلای فیفا؟

ریبری به هیچ وجه از مسی بهتر نیست،اما گاهی اوقات عملکرد کلی تیم باعث میشه که به این عنوان برسید.
=========
جشن تولد یک سالگی تیاگو مسی + فابرگاس و همسر + دنی الوز در حال اشپزی

2-1-201311313014.jpg

62871155071135205722.jpg

01545505079461458303.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خیلی دوست دارم روویس و لوواندوفسکی بیان بارسا

از روویس خیلی خوشم میاد وبه لوواندوفسکی احتیاج داریم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خیلی دوست دارم روویس و لوواندوفسکی بیان بارسا

از روویس خیلی خوشم میاد وبه لوواندوفسکی احتیاج داریم

یه مشکلی وجود داره. رویس باید در خط حمله بازی کنه، یک هافبک کلاسیک نیست. اول اینطور فکر میکردم که جانشین شایسته ای برای اینیستا هستش اما اگر قرار باشه یک مهاجم فیزیکی بزرگ و رویس رو بگیریم کار اشتباهی انجام دادیم.

اول اینکه خط حمله بدون شک از مسی و نیمار و بازیکن سوم تشکیل شده و در پست نفر سوم فقط یک نفر میتونه بازی کنه. لوا عالیه رویس هم همینطور. باید دید در سر مارتینو چه میگذره.

خوشبختانه بارسا از الان به فکر جانشین ژاوی هستش، گوندوگان، ویلشر، کوکه جدی ترین کاندیداها هستند. امیدوارم برای جانشینی اینیستا هم یه فکری بکنند. در این پست یکه تاز قلب من لوکاس موراست :blush:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اخبار امروز:

احتمالا پپه رینا با مبلغ 5 میلیون یورو به بارسا ملحق میشه، توافقاتش با لیورپول نهایی شده و به سبک خرید بارسا پولش در 2 قسط 2.5 میلیونی پرداخت خواهد شد.

قیمت لوا هم 8.5 میلیون یورو اعلام شده و دورتموند در تکاپو هستش که در نیم فصل اونو بفروش برسونه.

لودوویک ژولی هم در مصاحبه ای گفته موناکو بارها با والدس تماس گرفته.

این کارتن هم خیلی جالبه

timthumb.php

متن بسیار گویاست :دی

MESSI: “IT’S BEEN FOUR GAMES SINCE MY LAST GOAL…”

“MY GOD, WHAT IS HAPPENING TO ME??”

D10S: “FIRST OF ALL, CALM DOWN. YOU’LL SCORE SOON ENOUGH.”

“SECOND OF ALL, YOU ARE D10S (GOD).”

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
یه مشکلی وجود داره. رویس باید در خط حمله بازی کنه، یک هافبک کلاسیک نیست. اول اینطور فکر میکردم که جانشین شایسته ای برای اینیستا هستش اما اگر قرار باشه یک مهاجم فیزیکی بزرگ و رویس رو بگیریم کار اشتباهی انجام دادیم.

اول اینکه خط حمله بدون شک از مسی و نیمار و بازیکن سوم تشکیل شده و در پست نفر سوم فقط یک نفر میتونه بازی کنه. لوا عالیه رویس هم همینطور. باید دید در سر مارتینو چه میگذره.

خوشبختانه بارسا از الان به فکر جانشین ژاوی هستش، گوندوگان، ویلشر، کوکه جدی ترین کاندیداها هستند. امیدوارم برای جانشینی اینیستا هم یه فکری بکنند. در این پست یکه تاز قلب من لوکاس موراست :blush:

فک کنم از یکی دو فصل دیگه باید به فکر خرید گندوگان یا ویلشر باشیم:)

بالا