• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مسی مشخصا روحیش پایینه.

هروقت اعصاب نداره یا روی فرم نیست پنالتی ها رو محکم میزنه. این بچه مثل قناری حساسه، باید حواسمون بهش باشه :D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلطان پاس گل لالیگا بازم پاس گل داد، خوشحالم مسی گل زد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
واقعا تعویضش عالی بود تاتا کاش زودتر میاوردش بیشتر گل میزدیم
فک کنم از امشب دوباره موتور گلزنی مسی روشن شده

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی تقریبا یه طرفه بود. میشد گلهای بیشتری هم زد. ایکاش اون حرکت نیمار گل میشد. 4 تا مدافع رو دریبل زد و ضربه اش رو زد هوا.

masoud908

Registered User
لایک‌ها
145
نیمار: مسی اعجوبه و بهترین بازیکن جهان است

bya55dgcaaeyqhi.jpg

83040516370409300108.jpg
به نقل از روزنامه ی اسپورت کاتالونیا نیمار پس دیدار مقابل میلان در گفتگو با خبرنگاران گفت: "بله من از پیروزی مقابل میلان که یک حریف سرسخت بود خوشحال هستم، استحقاق پیروزی و بدست آوردن 3 امتیاز را داشتیم. عده ای به بازی ما شک دارند اما بارسلونا همان بارسلونا است."
شب گذشته لیونل مسی که 4 بازی متوالی موفق به گلزنی نشده بود 2 بار دروازه آبیاتی را گشود و در پایان دیدار به عنوان بهترین بازیکن میدان انتخاب شد. نیمار درباره هم تیمی خود گفت: "مسی یک بازیکن خوب و یک اعجوبه است، او بهترین بازیکن جهان است."
نیمار مصاحبه را با صحبت درباره ی عملکرد خودش به پایان برد: "امشب شب من نبود، باید از فرصتی که برایم مهیا شده بود استفاده کرده و توپ را وارد دروازه میلان می کردم، در بازی های آینده سعی می کنم این توپ ها را تبدیل به گل کنم."
آبی اناری ها با این برد 10 امتیازی شده و صعود خود به مرحله ی بعد رقابت ها را مسجل کردند.

پ.ن : اگر اون صحنه که نیمار 4-5 تا رو دریبل کرد رو دقت میکرد و گل میکرد توپ یکی از گل های دیدنی فوتبال میشد

===================

بوسکتس: مسی ماشین است

337648_heroa.jpg

مسی با دو گل مقابل میلان به روند گل‌زنی‌اش بازگشت. او سه بازی بود که در لالیگا گل نزده بود اما در لیگ قهرمانان توانست باز هم گل بزند و نگرانی طرفداران را برطرف کند. گل دیگر بارسلونا را هم سرخیو بوسکتس زد. این هافبک می‌گوید: «فقط چند بازی طول کشید تا او دوباره گل بزند. مسی مقابل دروازه مثل ماشین است! او دو گل زد و امیدوارم به این روند ادامه دهد.
ما ماموریتمان را کامل انجام دادیم. به نظرم در نیمه اول خوب بودیم و در نیمه دوم کمی زجر کشیدیم اما این پیروزی ما را به موقعیتی عالی رساند.
میلان از نظر تاکتیکی تغییر کرد و ما کمی دچار مشکل شدیم. اما زمانی که گل سوم زده شد کار آسان شد.»

======

کرسپو: مسی را به مارادونا ترجیح می دهم

337592_heroa.jpg

هرنان کرسپو، مهاجم سابق تیم ملی آرژانتین، اعلام کرد که لیونل مسی، ستاره بارسا را به دیه گو مارادونا، اسطوره فوتبال کشورش، ترجیح می دهد. مسی در 9 سالی که برای بارسا بازی می کند، 4 بار برنده توپ طلا شده و 21 جام مختلف به دست آورده اما نتوانسته با تیم ملی آرژانتینی به هیچ افتخاری دست پیدا کند.
با این وجود، وقتی یک هوادار از کرسپو پرسید که از بین مسی و مارادونا، کدام بهتر هستند، کرسپو بلافاصله از ستاره بارسا نام برد.
او گفت:" من با دیه گو مارادونا بزرگ شدم. او برای من یک الگو بود اما من با مسی هم در تیم ملی آرژانتین بازی کردم.
مسی یا مارادونا؟ من مسی را ترجیح می دهم اما هرگز نمی توان تاریخ را فراموش کرد."

============
سوبی‌سارتا: حتی تئیو هم از رونالدو بهتر است

282054_heroa.jpg

از سوبی‌سارتا پرسیدند مسی بهتر است یا رونالدو، و او پاسخ داد: «در فوتبال ما کاراکتر مسی را می‌بینیم. او بسیار خوب کار می‌کند و می‌داند که ما به او اعتماد داریم.
مسی بهترین دنیا است. اما برای من کریستین تئیو هم از کریستانو برتر است.»
بارسا با برد مقابل میلان صعودش به دور حذفی لیگ قهرمانان را قطعی کرد. سوبی‌سارتا گفت: «همه می‌دانیم که با جراردو مارتینو به کجا می‌رویم. ما همچنان به سبک خودمان بازی خواهیم کرد.
در بارسلونا پیروزی کافی نیست و ما باید عالی بازی کنیم. پوشیدن این پیراهن این معنا را دارد. مارتینو این را می‌داند و بسیار خوب دارد در باشگاه جا می‌افتد.»

===========

تاتا مارتینو:

- مسی و نیمار دو بازیکن استثنایی هستند و خارج زمین هم رابطه خوبی با هم دارند. آینده روشن است.

- مسی امروز بازی فوق العاده ای به نمایش گذاشت. بسیار فعال بود, خوب دریبل زد و بدنبال یک و دو کردن با دیگر بازیکنان بود.

- زوج ماسکرانو/ پیکه و پویول/ بارترا؟ "من اینگونه برنامه ریزی نکردم, ولی چرا که نه, داشتن زوج های ثابت می تواند ثبات بیشتری به خط دفاع بدهد".

- این حس را دوست ندارم که حریف ما بدون اینکه بتواند موقعیتی روی دروازه ما ایجاد کند به ما صدمه میزند.

- چیزی که مرا نگران میکند اینست که به راحتی به حریفانمان اجازه میدهیم تا به بازی بازگردند. این اتفاق مقابل والنسیا و وایادولید افتاد.

=========

لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن دیدار بارسا - میلان انتخاب شد

مسی با دو گل که امشب زد تعداد گلهای خود در لیگ قهرمانان را به 65 رساند.لئو در 3 بازی که این فصل در لیگ قهرمانان انجام داده 6 گل به ثمر رسانده است.

مسی تنها بازیکن تاریخ لیگ قهرمانان است که تونسته 18 بار دبل کنه (2گل در یک بازی)

========

گلچین بهترین کامنتهای کاربران مارکا:

گُل به خودی پیکه در بازی با میلان در واقع هدیۀ او فرزندش «میلان» بود.

گلزنی مسی به سبک کریستیانو رونالدو (اشاره به پنالتی)

کاش بحران ِ کشور ما هم مثل بحران مسی بود!

آن حرکت نیمار اگر گل می شد بهترین گل این فصل چمپیونزلیگ تا امروز بود.

==========

بوسکتس بعد از گلزنی به میلان حرف E رو نشون داد که حرف اول اسم دوست دخترشه : ELENA

ظاهرا سرجیو خیلی النا رو دوست داره
N_aggressive%20%284%29.gif

35276505917508256025.jpg
53344882080209563979.jpg

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بعد از مصدومیتهای پیاپی خیلی ها اعتقاد داشتن دوران مسی تمام شده ولی فکر می کنم کم کم داره به دوران اوجش بر می گرده....

البته حس حسادتشم انگار دارع فعال میشه
چون دیشب پاس نمیداد

هنو توکف حرکت نیمارم
خیلی باحال حرکت کرد همه بیخیالش شدن ولی توپو اسمون کوبید

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بعد از مصدومیتهای پیاپی خیلی ها اعتقاد داشتن دوران مسی تمام شده ولی فکر می کنم کم کم داره به دوران اوجش بر می گرده....

دوران مسی تموم شده!!!؟؟؟

این اتفاقاتی هست که برای مسی، بارسا و آرژانتین تو 6 ماه گذشته (بدترین شرایط مسی در 5 سال گذشته) افتاده:

1. مسی تو 15 بازی این فصل 14 تا گل زده.
2. مسی تو سه تا بازی لیگ قهرمانان 6 تا گل زده.
3. مسی فصل پیش آقای گل اسپانیا شد.
4.مسی فصل پیش کفش طلای اروپا رو برد.
5.مسی فصل پیش بهترین بازیکن لالیگا شد.
6.مسی فصل پیش بعد از اوزیل بهترین پلی میکر اسپانیا و اروپا شد.
7.بارسلونای بدون مربی با رکورد 100 امتیاز قهرمان شد.
8.مسی بهترین بازیکن رقابت های مقدماتی جام جهانی امریکای جنوبی بود و ارژانتین رو با اقتدار به جام جهانی رسوند... فرانسه و پرتقال کجا هستند؟
9.بارسلونا این فصل هر دو تا دربیش رو برد... رئال تو دربی ها چه کرد؟

شما فقط بازی برگشت فصل پیش پی اس جی و بارسا رو یادت بیار که تیم برتر پاریسی تو نیوکمپ که داشت با اقتدار بازی میکرد با ورود جنازه مسی به زمین چه حالتی بهش دست داد... از لاتان تا تیاگو سیلوا از ترس مسی نمی تونستند حرکت کنند. این بازیکن تا 6 سال دیگه دورانش تموم نمیشه.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
البته حس حسادتشم انگار دارع فعال میشه
چون دیشب پاس نمیداد

هنو توکف حرکت نیمارم
خیلی باحال حرکت کرد همه بیخیالش شدن ولی توپو اسمون کوبید

حس حسادت کدومه؟ بدبخت هم به الکسیس، هم نیمار و هم ژاوی پاس تک به تک داد اینا نمیتونند گل بزنند به مسی چه... تو کل بازی فقط تو یه صحنه پاس نداد. اون مزخرفات فردوسی پور رو زیاد جدی نگیرید.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اقا یه سوال دیگو کاستا نمیاد بارساااااا

این کاستا هم خیلی خوب گل میزنه انصافا

با قیمت کمتر اینو بگیرن بهتره یا پول بیشتر بدن لواندوفسکیووو بگیرن؟

• Like
Reactions: rms

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
حس حسادت کدومه؟ بدبخت هم به الکسیس، هم نیمار و هم ژاوی پاس تک به تک داد اینا نمیتونند گل بزنند به مسی چه... تو کل بازی فقط تو یه صحنه پاس نداد. اون مزخرفات فردوسی پور رو زیاد جدی نگیرید.

من کاری به فردوسی پور ندارم
خودم داشتم بازیووو میدیدم البته نیمه دووم به بد
مسی میخاد به خودش فشار بیاره تا گل بزنه درصورتی که مصدومیتش هم به طور کامل برطرف نشده //
بنظرم چن موقعیتی رو باید پاس میداد که نداد وتا اوومد خودی بجنبه ازش توپو گرفتن

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اقا یه سوال دیگو کاستا نمیاد بارساااااا

این کاستا هم خیلی خوب گل میزنه انصافا

با قیمت کمتر اینو بگیرن بهتره یا پول بیشتر بدن لواندوفسکیووو بگیرن؟

با اجازه از دوستان، لواندوفسکی قیمتش خیلی کمه در حدود 7 تا 8 میلیون پوند چون اگه ژانویه فروخته نشه، تابستون به صورت بازیکن آزاد از دورتموند جدا میشه. از طرفی لوا گفته تیم آیندش رو بصورت قطعی انتخاب کرده و به پیشنهاد تیمهای دیگه توجهی نمیکنه. حالا اون کدوم تیمه هنوز معلوم نیست.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]پيکه:تيم گوارديولابهتر ازتيم کنوني بارسلونابود[/h]
[h=2] مدافع بارسلونا اعلام کرده تيم گوارديولا از تيم کنوني اين باشگاه بهتر بوده است.[/h]
00031606.jpg

جرارد پيکه بر اين باور است که رسيدن بارسلونا کنوني به کيفيت بارسلونا زمان جوزپه گوارديولا تقريبا غير ممکن است.

به گزارش فارس،البته پيکه اعلام کرده که تيم کنوني تحت هدايت جراردو مارتينو نيز داراي عملکردي بسيار خوب است اما هنوز جاي پيشرفت دارد.

پيکه در تيم گوارديولا نقشي اساسي ايفا مي‌کرد به شکلي که اين تيم در يک سال موفق به کسب 6 جام قهرماني شد.

مدافع تيم ملي فوتبال اسپانيا که در جريان پيروزي سه بر يک بارسلونا مقابل ميلان در شب چهارم از برگزاري ليگ قهرمانان اروپا با بدشانسي دروازه خودي را باز کرد، در مورد شرايط تيم کنوني و قياس آن با تيم گوارديولا گفت: فوتبالي که اکنون بازي مي‌کنيم بدون شک مي‌تواند پيشرفت کند. به خاطر دارم که سال‌هاي گذشته هر سه يا چهار دقيقه حمله‌اي را روي دروازه حريفان ايجاد مي‌کرديم که بسيار از آنها تبديل به گل مي‌شد. سال 2009 کاري انجام داديم که مقايسه خودمان در شرايط کنوني با آن زمان بدل به کاري سخت شده است. در آن سال ما 6 جام به دست آورديم. هيچ تيم ديگري نمي‌تواند اين کار را تکرار کند.

بارسلونا در فصل جاري نيز 18 بازي در کليه رقابت‌ها انجام داده و هنوز شکستي در کارنامه اين تيم ثبت نشده است.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
با اجازه از دوستان، لواندوفسکی قیمتش خیلی کمه در حدود 7 تا 8 میلیون پوند چون اگه ژانویه فروخته نشه، تابستون به صورت بازیکن آزاد از دورتموند جدا میشه. از طرفی لوا گفته تیم آیندش رو بصورت قطعی انتخاب کرده و به پیشنهاد تیمهای دیگه توجهی نمیکنه. حالا اون کدوم تیمه هنوز معلوم نیست.

لوا اول فصل از خیلی از تیم ها پیشنهاد 30 تا 35 میلیون یوریویی داشت که دورتموند قبول نکرد... حالا هم دورتموند نمیاد بهترین بازیکنش رو برای 10 میلیون یورو بفروشه... آخر این فصل هم به احتمال 99.99 میره بایرن.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
من کاری به فردوسی پور ندارم
خودم داشتم بازیووو میدیدم البته نیمه دووم به بد
مسی میخاد به خودش فشار بیاره تا گل بزنه درصورتی که مصدومیتش هم به طور کامل برطرف نشده //
بنظرم چن موقعیتی رو باید پاس میداد که نداد وتا اوومد خودی بجنبه ازش توپو گرفتن

نظرتون کاملا محترم ولی اگه مسی رو با کریس، روبن ، زلاتان و خیلی از مهاجم های نوک مقایسه کنید می بینید که خیلی بیشتر از اونها پاس میده...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
نظرتون کاملا محترم ولی اگه مسی رو با کریس، روبن ، زلاتان و خیلی از مهاجم های نوک مقایسه کنید می بینید که خیلی بیشتر از اونها پاس میده...

اهان

من بحثم رقابتی نبود داداش ابی اناری گلم :دی
من میگم مسی قبل اومدن نیمار ومصدوم شدنش بیشتر از الان پاس میداد

منم دوست دارم اگه پاس نمیده یه 3 4تایی رو دریبل کنه
مسی یعنی فکر دریبل درکل مسی یعنی من:lol:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
همیشه همین کار رو میکنن تا فینال جذاب تر باشه
اگه رئال و اتلتیکو مادرید همه رقیبانشون رو ببرن توی 1/4 نهایی بهم میخورن:)
کار ما تا فینال نسبتا راحت هستش

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
قرعه کشی کوپا دل ری:

بارسا و رئال تا فینال بهم نمیخورند
139208171630274951495304.jpg

همیشه همین کار رو میکنن تا فینال جذاب تر باشه
اگه رئال و اتلتیکو مادرید همه رقیبانشون رو ببرن توی 1/4 نهایی بهم میخورن:)
کار ما تا فینال نسبتا راحت هستش

مگه رئال میتونه برسه فینال که با ماها بازی کنه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امیدوارم در فینال به رئال بخوریم، اما فکر نکنم این اتفاق بیوفته، چون در اون سمت اتلتیکو مادرید هست و .... ;)

اینطوری که نیمار داره عکسهاش رو با دوس دخترش توی توییتر میذاره باید منتظر عکس های دیگر هم بود دیگه :lol:

Neymar-y-Bruna-en-una-foto-com_54393907997_54115221154_600_396.jpg

Last edited:
بالا