بعد از مصدومیتهای پیاپی خیلی ها اعتقاد داشتن دوران مسی تمام شده ولی فکر می کنم کم کم داره به دوران اوجش بر می گرده....
بعد از مصدومیتهای پیاپی خیلی ها اعتقاد داشتن دوران مسی تمام شده ولی فکر می کنم کم کم داره به دوران اوجش بر می گرده....
البته حس حسادتشم انگار دارع فعال میشه
چون دیشب پاس نمیداد
هنو توکف حرکت نیمارم
خیلی باحال حرکت کرد همه بیخیالش شدن ولی توپو اسمون کوبید
حس حسادت کدومه؟ بدبخت هم به الکسیس، هم نیمار و هم ژاوی پاس تک به تک داد اینا نمیتونند گل بزنند به مسی چه... تو کل بازی فقط تو یه صحنه پاس نداد. اون مزخرفات فردوسی پور رو زیاد جدی نگیرید.
اقا یه سوال دیگو کاستا نمیاد بارساااااا
این کاستا هم خیلی خوب گل میزنه انصافا
با قیمت کمتر اینو بگیرن بهتره یا پول بیشتر بدن لواندوفسکیووو بگیرن؟
[h=1]پيکه:تيم گوارديولابهتر ازتيم کنوني بارسلونابود[/h] [h=2] مدافع بارسلونا اعلام کرده تيم گوارديولا از تيم کنوني اين باشگاه بهتر بوده است.[/h] |
|
جرارد پيکه بر اين باور است که رسيدن بارسلونا کنوني به کيفيت بارسلونا زمان جوزپه گوارديولا تقريبا غير ممکن است. به گزارش فارس،البته پيکه اعلام کرده که تيم کنوني تحت هدايت جراردو مارتينو نيز داراي عملکردي بسيار خوب است اما هنوز جاي پيشرفت دارد. پيکه در تيم گوارديولا نقشي اساسي ايفا ميکرد به شکلي که اين تيم در يک سال موفق به کسب 6 جام قهرماني شد. مدافع تيم ملي فوتبال اسپانيا که در جريان پيروزي سه بر يک بارسلونا مقابل ميلان در شب چهارم از برگزاري ليگ قهرمانان اروپا با بدشانسي دروازه خودي را باز کرد، در مورد شرايط تيم کنوني و قياس آن با تيم گوارديولا گفت: فوتبالي که اکنون بازي ميکنيم بدون شک ميتواند پيشرفت کند. به خاطر دارم که سالهاي گذشته هر سه يا چهار دقيقه حملهاي را روي دروازه حريفان ايجاد ميکرديم که بسيار از آنها تبديل به گل ميشد. سال 2009 کاري انجام داديم که مقايسه خودمان در شرايط کنوني با آن زمان بدل به کاري سخت شده است. در آن سال ما 6 جام به دست آورديم. هيچ تيم ديگري نميتواند اين کار را تکرار کند. بارسلونا در فصل جاري نيز 18 بازي در کليه رقابتها انجام داده و هنوز شکستي در کارنامه اين تيم ثبت نشده است. |
با اجازه از دوستان، لواندوفسکی قیمتش خیلی کمه در حدود 7 تا 8 میلیون پوند چون اگه ژانویه فروخته نشه، تابستون به صورت بازیکن آزاد از دورتموند جدا میشه. از طرفی لوا گفته تیم آیندش رو بصورت قطعی انتخاب کرده و به پیشنهاد تیمهای دیگه توجهی نمیکنه. حالا اون کدوم تیمه هنوز معلوم نیست.
من کاری به فردوسی پور ندارم
خودم داشتم بازیووو میدیدم البته نیمه دووم به بد
مسی میخاد به خودش فشار بیاره تا گل بزنه درصورتی که مصدومیتش هم به طور کامل برطرف نشده //
بنظرم چن موقعیتی رو باید پاس میداد که نداد وتا اوومد خودی بجنبه ازش توپو گرفتن
نظرتون کاملا محترم ولی اگه مسی رو با کریس، روبن ، زلاتان و خیلی از مهاجم های نوک مقایسه کنید می بینید که خیلی بیشتر از اونها پاس میده...
قرعه کشی کوپا دل ری:
بارسا و رئال تا فینال بهم نمیخورند
همیشه همین کار رو میکنن تا فینال جذاب تر باشه
اگه رئال و اتلتیکو مادرید همه رقیبانشون رو ببرن توی 1/4 نهایی بهم میخورن
کار ما تا فینال نسبتا راحت هستش