• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امیدوارم در فینال به رئال بخوریم، اما فکر نکنم این اتفاق بیوفته، چون در اون سمت اتلتیکو مادرید هست و .... ;)

اینطوری که نیمار داره عکسهاش رو با دوس دخترش توی توییتر میذاره باید منتظر عکس های دیگر هم بود دیگه :lol:

Neymar-y-Bruna-en-una-foto-com_54393907997_54115221154_600_396.jpg

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
چه ماچی هم داره میده به دوووربین:دی

تازه داره حرکتهای انفجاریشو میزنه
خیلی دوست دارم 1% رونالدینیهو بشه

• Like
Reactions: rms

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
هفته سیزدهم لالیگا

پذیرایی بتیس از شاگردان مارتینو و رویارویی اتلتیکو با ویارئال

بارسلونا در هفته سیزدهم رقابت‌های لالیگا فردا شب به مصاف رئال بتیس خواهد رفت.

13920714000045_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، هفته سیزدهم رقابت‌های لالیگا فردا شب با انجام چهار دیدار به پایان می‌رسد و در مهم‌ترین دیدار بارسلونای صدرنشین از ساعت 23:30 به میهمانی رئال بتیس می‌رود. بارسلونا در این فصل از 12 مسابقه توانسته است 34 امتیاز به دست آورد و تنها تساوی این تیم مقابل اوساسونا رقم خورده است.

در سایر دیدارها اتلتیکو مادرید که با اختلاف یک امتیاز در لالیگا در تعقیب کاتالان‌ها است، از ساعت 21:30 به مصاف ویارئال می‌رود. شاگردان دیگو سیمئونه در این فصل عالی ظاهر شدند و به جز شکست یک بر صفر مقابل اسپانیول، تمام دیدارهای خود در این فصل را با پیروزی به پایان رساندند.
در دیگر مسابقات فردا شب والنسیا از ساعت 19:30 میزبان رئال وایادولید است و اسپانیول از ساعت 14:30 مقابل سویا دیدار می‌کند.

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
ساموئل اتوئو: برای توصیف مسی باید کلمه جدیدی ساخت
ساموئل اتوئو، ستاره کامرونی باشگاه چلسی باوجود بالا رفتن سن وسالش همچنان حرفهای زیادی برای گفتن درزمین چمن دارد.او با دو گلی که در بازی تیمش دردور چهارم رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا وارد دروازه شالکه نمود، چلسی را به مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نزدیک تر کرد.

n00154268-b.jpeg

عرش نیوز:
اتوئو حالا درگفتگو با برنامه ال لارگروی شبکه کادنا سر از مسائل مختلفی از جمله درخشش مسی در بارسلونا صحبت کرده و گفت :«من هر ازچندگاهی، لیگ اسپانیا را دنبال می کنم واوضاع بارسا را بیش از هرتیم دیگری پیگیری می کنم.» او درادامه به این نکته اشاره کرد که فرصت تماشای بازی بارسا مقابل میلان درنوکمپ را نیافته:« مسی چندتا گل زد؟ سه تا؟ این پسر فوق العاده است.واقعا خوب است. باید برای توصیف او کلمه جدیدی ساخته شود.چون کلمه "خوب" خیلی برای او کوچک است.»

ستاره کامرونی درادامه با اشاره به درخشش دونگو و باگناک، دوبازیکن کامرونی در تیم پایه ای بارسا گفت:« این دو آینده خیلی خیلی خوبی دارند.هردویشان بازیکنان واقعا باکیفیتی هستند.» او درمورد روزهای حضورش در چلسی گفت:« درچلسی احساس خوشبختی می کنم. دلیل وباعث گلزنی های من ، مورینیو است که ازمن می خواهد با فشار به دروازه حریفان نزدیک شوم.بعدا از او تشکر خواهم کرد.» اتوئو درمورد حال و روزش در چلسی گفت:« هنوز با زبان انگلیسی می جنگم. دلیل انتخاب پیراهن شماره 29 این بود که دخترم در روزبیست و نهم به دنیا آمده بود .ازآنجایی که پیراهن شماره 9 خالی نبود، پیراهن 29 که ازآن خوشم می آمد را انتخاب کردم.»

عملکرد اسپانیایی های چلسی یعنی تورس و خوان ماتا سوال دیگری بود که از اتوئو پرسیده شد:« حیف شد که تورس مصدوم شد.راستش را بخواهید ماتا فوق العاده است. او یک اینیستای دیگر است که در چلسی درکنارم می بینم.او خیلی خوب است و انسان فوق العاده ای هم هست. چرا بازی نمی کند؟ این تصمیمات سرمربی تیم است که من درآن دخالتی نمی کنم.»

و درمورد جدایی اش ازآنژی و پیوستنش به چلسی گفت:« وقتی درروسیه با سران باشگاه به مشکل خوردم، بلافاصله با ژوزه تماس گرفتم.من قبلا بااو کار کرده بودم و همه چیزخیلی سریع پیش رفت. فوتبال در روسیه خیلی متفاوت با آن چیزی است که مردم فکر می کنند. من سالهای فوق العاده ای را درآنجا تجربه کردم. مردم با من خیلی خوب رفتار می کردند ولی سرمای هوا وحشتناک بود. رئیس باشگاه هم انسان بزرگی بود و ازاو و سایرین به خاطر محبت زیادشان متشکرم. آیا مورینیو دراسپانیا به مشکل برخورد؟ من همیشه او را خوشحال و شاد می دیدم.»

• Like

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
بچه ها بارسا به نظرتون امشب چیکار میکنه؟

• Like

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
کار خاصی قرار نیست بکنه. همون کاری که همیشه میکته. میبره دیگه

Sent from my HTC One X+ using Tapatalk 2

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امشب پیکه هم نیستش.

بارترا و پویول مثل بازی هفته ی قبل توی قلب خط دفاع قرار خواهند گرفت. احتمالا سانگ هم جای بوسکتس بازی میکنه.

من فقط امیدوارم مسی از این فشار خارج بشه و بتونه بیشتر گل بزنه.

امشب امیدوارم اول بارسا ببره، بعد مسی خوب گل بزنه و نیمار بترکونه

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
به نظرت ریسکه روش شرط بست؟

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به نظرت ریسکه روش شرط بست؟

:happy:

بتیس تیم آخر جدول هستش، اما نباید فراموش کرد که اوساسونا هم آخر جدوله در پامپلونا تونست 1 امتیاز ازمون بگیره. بنظرم میبریم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
امشب پیکه هم نیستش.

بارترا و پویول مثل بازی هفته ی قبل توی قلب خط دفاع قرار خواهند گرفت. احتمالا سانگ هم جای بوسکتس بازی میکنه.

من فقط امیدوارم مسی از این فشار خارج بشه و بتونه بیشتر گل بزنه.

امشب امیدوارم اول بارسا ببره، بعد مسی خوب گل بزنه و نیمار بترکونه

واسه دسر چی پیشنهاد میدی::D

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
وضعیت مسی خیلی نگرانم کرده، از دقیقه ی اول دستش بالاست که بهش پاس بدن، خیلی خودش رو تحت فشار میذاره. الانم که مصدوم شد.

فقط خدا میدونه الان روی نیمکت چه حرصی داره میخوره. این فشارها باعث مشکلات زیادی میشه. در حال حاضر برای اولین بار بدون هیچ تردیدی میشه گفت والدس بهترین دروازه بان اروپاست. :D باورتون میشه؟

بالا