• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ای بابا شماها چرا همش خبر های بد میدین:(
البته مقطع زمانی مصدومیت این دو بازیکن زیاد هم بد نیس به غیر از مسی که مدت زمان نبودنش در ترکیب خیلیه ( 6 تا 8 هفته )
احتمالا بازی با آژاکس هم فابرگاس نمیرسه با اینکه مسی و فابرگاس نیستند خیالمون راحته چون اختلافمون زیاده با رقبا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
بکن‌باوئر: مسی بهترین بازیکن دنیاست

339662_heroa.jpg

http://fs2.filegir.com/masoud908/Messi_joins_as_Captain_of_#GALAXY11_[tag22].mp4

خیلییی زیبا بووود//
ممنون

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]مسي: سخت تلاش مي‌کنم تا زودتر بازگردم[/h]
[h=2] بهترين بازيکن جهان در 4 سال اخير گفت که سخت تلاش مي‌کند تا هر چه زودتر به ميادين مسابقه بازگردد.[/h]
00945819.jpg

ليونل مسي در ديدار يکشنبه شب بارسا برابر رئال بتيس در هفته سيزدهم لاليگا که به برتري 4 بر يک کاتالان‌ها انجاميد، دچار آسيب‌ديدگي شد و باشگاه بارسلونا پس از آن اعلام کرد اين بازيکن 26 ساله به دليل پارگي همسترينگ پاي چپ به مدت 6 تا 8 هفته از ميادين دور خواهد بود.

به گزارش تسنيم، مسي که از دور بودن از ترکيب بارسا ناراحت است، در صفحه شخصي نوشت: همانطور که خيلي از شما مي‌دانيد تا چند هفته ديگر به طور تمام‌وقت تمريناتم را از سر خواهم گرفت. جاي تاسف دارد که در حال حاضر نمي‌توانم در کنار هم‌تيمي‌هايم بازي کنم.

وي افزود: حالا مهمترين کاري که بايد انجام دهم ريکاوري مناسب است تا با بازگشتم به هم‌تيمي‌هايم کمک کنم و پاسخ حمايت‌هاي شما را بدهم. به خاطر پيام‌هايتان از شما متشکرم.

مسي با اين مصدوميت ديدارهاي بارسلونا مقابل گرانادا، آژاکس، سلتيک، ويارئال و ختافه را همانند ديدار با کارتاخنا در جام حذفي اسپانيا از دست داد. او مصدوميتي شبيه به اين را در هفته‌هاي پاياني فصل گذشته و اواخر ماه سپتامبر 2013 تجربه کرده بود.

mahmood2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
مسي: سخت تلاش مي‌کنم تا زودتر بازگردم

بهترين بازيکن جهان در 4 سال اخير گفت که سخت تلاش مي‌کند تا هر چه زودتر به ميادين مسابقه بازگردد.
00945819.jpg

ليونل مسي در ديدار يکشنبه شب بارسا برابر رئال بتيس در هفته سيزدهم لاليگا که به برتري 4 بر يک کاتالان‌ها انجاميد، دچار آسيب‌ديدگي شد و باشگاه بارسلونا پس از آن اعلام کرد اين بازيکن 26 ساله به دليل پارگي همسترينگ پاي چپ به مدت 6 تا 8 هفته از ميادين دور خواهد بود.

به گزارش تسنيم، مسي که از دور بودن از ترکيب بارسا ناراحت است، در صفحه شخصي نوشت: همانطور که خيلي از شما مي‌دانيد تا چند هفته ديگر به طور تمام‌وقت تمريناتم را از سر خواهم گرفت. جاي تاسف دارد که در حال حاضر نمي‌توانم در کنار هم‌تيمي‌هايم بازي کنم.

وي افزود: حالا مهمترين کاري که بايد انجام دهم ريکاوري مناسب است تا با بازگشتم به هم‌تيمي‌هايم کمک کنم و پاسخ حمايت‌هاي شما را بدهم. به خاطر پيام‌هايتان از شما متشکرم.

مسي با اين مصدوميت ديدارهاي بارسلونا مقابل گرانادا، آژاکس، سلتيک، ويارئال و ختافه را همانند ديدار با کارتاخنا در جام حذفي اسپانيا از دست داد. او مصدوميتي شبيه به اين را در هفته‌هاي پاياني فصل گذشته و اواخر ماه سپتامبر 2013 تجربه کرده بود.

عزیز محکم باش ، ما تا همین جا هم ازت بسیار متشکریم . تو تاریخ فوتبال جهان رو نوشتی و بازنویسی کردی . از خداوند متشکریم که همدوره تو بودیم

سپاس بیکران پادشاه فوتبال تاریخ جهان لیونل آندرس مسی :D

تمرکزت رو بذار روی بهبودیت ، لازم نیست خودت رو اذیت کنی و فشار مضاعف بیاری ، فقط استراحت کن و از زندگی لذت ببر چون به ما لذت های زیادی دادی و تا آخر عمر ازت متشکریم :cool:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حتی اگه به دوران اوج هم برگرده توپ طلای امسال رو از دست داده

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
توپ طلا امسال مال مسیه و بس

بهتره یکم واقع بین باشی من خودم طرفدار مسی ام ولی با وجود این چند مصدومیت مخصوصا آخری، باید قبول کنیم امسال مسی توپ طلا رو از دست میده
مخصوصا با گلزنی های رونالدو و الان که تو اوج هستش

mahmood2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
دوستان با اینکه از 98-99 طرفدار بارسا هستم و می بینم و که این همه قدرت رو هیچ تیمی در این سال ها نداشته و همه از لطف بازیکن هایی مثل ژاوی ، اینیستا و مسی هست به خصوص که مسی که به حق بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان هست اما اگر اخبار رو پیگیر شده باشین متوجه شدین مسی از اردیبهشت امسال دچار مصدومیت هایی مربوط به پا هاش شده که به دلیل بازی نکردن های زیاد از کورس رقابت عق افتاد به خصوص که این مصدومیت آخری علنا 2 ماه مسی رو خونه نشین کرد (با آرزوی سلامتی و اینکه هر چه سریعتر برگرده) .

بخواهیم منطقی نگاه کنیم رونالدو در این یک ماه اخیر فوق العاده بوده و در 2-3 ماه اخیر بد کار نکرده اما بهترین نتایج ممکن رو ریبری گرفته و کلا دقت کرده باشین جو جوری هست اکثریت طرف ریبری هستن اما امکان داره با حذف فرانسه یا پرتقال و حتی هر 2 تیم معادلات باز به سمت مسی برگرده که احتمال کمی هست .

با این وجود و اینکه اعتقاد داشتم 4 سال پیاپی حق مسی بوده بهترین بازیکن جهان بشه امسال به احتمال 70% حق رو ریبری میدم که جام های زیادی رو برای تیمش به ارمغان آورد اما حس می کنم بس که این کمپین های تبلیغاتی آلمانی ها روی بازیکنانی مثل مولر و اشتایگر هست و کمپین تبلیغاتی فرانسوی ها روی ریبری ممکنه باعث بشه در آراء بازیکنان بایرن به خصوص ریبری نتونه این عنوان رو بگیره و به سادگی با کمپینی که در چند ماه اخیر برای رونالدو شروع شده ، رونالدو بهترین بازیکن جهان بشه که خداییش از لحاظ فردی عالی بوده اما برای تیم در حد 0 کار کرده !

در آخر هم نیست که بهترین بازیکن جهان میشه امسال و تمام امیدواریم این هست هر چه سریعتر پادشاه تاریخ فوتبال جهان لیونل مسی سریع تر در مستطیل سبز ببینمش توی لباس تیمی که یک عمر عاشقش بودم ... VIVA BARCA...King Lionel Messi

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
بهتره یکم واقع بین باشی من خودم طرفدار مسی ام ولی با وجود این چند مصدومیت مخصوصا آخری، باید قبول کنیم امسال مسی توپ طلا رو از دست میده
مخصوصا با گلزنی های رونالدو و الان که تو اوج هستش

رونالدو دو ماه خوب بوده اونم فقط جلوی تیم های ضعیف... تو این سال رئال هیچی نبرد... پرتقال هم تو یه گروه فوق آسون نتونست صعود کنه و رونالدو بدترین عملکرد ممکن رو تو تیم ملی داشت... هر کی بازی رئال جلوی اتلتیکو و بارسا رو دیده باشه به رونالدو رای نمیده... جلوی اتلتیکو یه پاس سالم دو متری هم نتونست بده... رای گیری هم فردا تموم میشه و این مدت مصدومیت مسی تا اعلام نتایج تاثیری رو آرا نخواهد داشت.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
رونالدو دو ماه خوب بوده اونم فقط جلوی تیم های ضعیف... تو این سال رئال هیچی نبرد... پرتقال هم تو یه گروه فوق آسون نتونست صعود کنه و رونالدو بدترین عملکرد ممکن رو تو تیم ملی داشت... هر کی بازی رئال جلوی اتلتیکو و بارسا رو دیده باشه به رونالدو رای نمیده... جلوی اتلتیکو یه پاس سالم دو متری هم نتونست بده... رای گیری هم فردا تموم میشه و این مدت مصدومیت مسی تا اعلام نتایج تاثیری رو آرا نخواهد داشت.

هیچ وقت تا به این حد قضیه ی توپ طلا جدی نشده بود، یادم نمیاد سابقه داشته باشه 2 نفر تا این حد رقابتشون جدی باشه. هرچند که مسی پای ثابت این دوئل دو نفره بوده و رونالدو یک سال جز 3 بازیکن هم نبوده./

جالب اینجاست که این 2 از سال 2007 پای ثابت هستند البته رونالدو با یک سال غیب در سال 2010. فکر نکنم بازیکنی به اندازه ی مسی تا این حد ثبات داشته بوده باشه. 7 سال در اوج. اونم پیاپی و پیوسته
( 7 سال پیاپی جز 3 بازیکن برتر جهان، 4 عنوان اولی، 2 دومی و 1 سومی- واقعا لایق بهترین بازیکن تاریخ بودن رو داره، حداقل به گواه آمار)

زیباتر اینکه بارسا تا به امروز 10 بار تونسته بازیکنی رو معرفی کنه که توپ طلا یا بهترین بازیکن سال فوتبال جهان رو برده باشه. 7 بار دومی، و 7 بار سومی. اونم با بازیکن هایی که با قیمت های بسیار پایین خریداری شدند. گرونترینشون رونالدینیو هستش و بعد از اون رونالدو.

مسی، ژاوی، اینیستا، ریوالدو، فیگو، روماریو، استویچکف و ... بازیکن هایی بودند که در بارسا ستاره شدند که یا مبالغ به نسبت کمی برای خریدشون هزینه شد یا اصلا هزینه ای نشد و محصولات آکادمی بودند.

در اون سمت بعضی تیم ها تازه از سال 2001 و کهکشانی خرج کردن به زور پول تونستن چنین عناوینی رو داشته باشن، خداییش اگر اون 5 تا اولی جام کذایی نبود میخواستن به چی افتخار کنن

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
مسی اگه امسال در سطح قبل نبوده به خاطر مصدومیته و بس ، رونالدو هم غیر از همین یکی دوماه خیلی خوب نبوده ...... امسال خیلی سخته انتخاب :D ریبری بنظرم تا حدودی حقشه... زلاتان فقط باید جایزه پوشکاش رو بگیره :D

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
یکی از رفیقای رئالیم توی wechat این عکس رو گذاشته :|
یه عکس بدین در جوابش بفرستم دهنشو ببنده خوکی کثیف :|
2yze5ady.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

اگه مسی مصدوم نمیشد بازم مثل سال های پیش میشد حدس زد که مسی برنده میشه ولی امسال خیلی فرق میکنه
قبول دارم که تازگیا رونالدو تو اوج رفته بر خلاف مسی که یکی دو ماهه کمتر گل میزنه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
چند تا عکس بزارید لطفا
ازین عکسها هم نزارید
مگه فوتبال به هیکل
فقط لیونل
thumbsdownsmileyanim.gif

king.gif
messi