mehrabooni
Registered User
p30upload.com/download.php?imgf=1339831305_11_03_5tazl1215.jpg
ما هم میگم هروقت پنالدو 4تا
توپ طلا گرفت بعد خودشو با مسی قیاس کنه
0- 5
ماشالا الکسیس به شدت رو فرم هست چپ و راستگل میزنه البته در تیم ملی راحت تر گل میزنه و این به خاطر اینه که در بارسا یکم زیر سایه دو بازیکن عالی بارسا قرار داره اما بالکل همیشه قبولش داشتم چه اون موقع که تو اودینزه بود چه حالا و از اون موقعی که به رییس باشگاه اعلام کرد که فقط در صورتی از اودینزه جدا میشه که باشگاه بارسلونا اونو بخواد بیشتر قبولش دارم
بنظر میرسه قضیه ی تمدید اینیستا پیچیده شده، از طرفی برخی شایعات میگن شرط گذاشته که فیزیوتراپ سابق باشگاه به تیم برگرده، از طرف دیگه هم میگن که یه سری اختلافات داخلی وجود داره و مدیریت باشگاه خیلی علاقه نداره اینیستا قراردادش رو تمدید کنه و مبلغ تمدیدش رو خیلی گزاف میدونند. اینیستا هم از مارتینو بخاطر نیمکت نشینی و سیستم چرخشی دلخور هستش.
طبعا بارسا بدون اینیستا و ژاوی بخش مهمی از قدرتش رو از دست میده، اما رفتن ستاره ها همیشه امری اجتناب ناپذیر بوده. این شایعات به این معنی هستش که بارسا بدنبال تغییرات جدی و آینده نگری هستش؟
پس پیشنهاد مویس برای خرید اینیستا شایعه نبوده.....
الان که فابرگاس هستش فک نکنم تو خط میانی با مشکل جدی مواجه بشیم
اگوئرو خیلی خوبه ولی سوارز هم بازیش عالیه مخصوصا این هفته هااا فوق ستارست.اصلا موافق فروش الکسیس نیستم!
مهاجم قدبلند میخوایم، آگوئرو به دردمون نمیخوره ولی تموم کننده خوبی میتونه باشه ( برای پاسای سسک و اینیستا و ژاوی )
موافقمپدرد رو باید رد کنن جاش
میخوان الکسیس رو بفروشن؟ اتفاقا این چند هفته خیلی خوب شده نباید همچین حماقتی بکنن
از تاتا بعید بود.... امیدوارم شایعه باشه
چرا با پدرو مشکل دارید؟ :rambo: این فصل که خیلی خوب بوده، چارچوب شناس خیلی خوبیه، به رئال هم که گل زده، توی فینال چمپیونز لیگ هم همینطور. دقیقا مشکلتون با این بنده ی خدا چیه؟ من که خیلی قبولش دارم.