• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrabooni

Registered User
لایک‌ها
2,270
تا چیزی میشه این رئالی ها کم میارن از افتخاراتشون توی لیگ قهرمانان اروپا میگن....میگن هروقت ۹ تا جام گرفتین بعدا بیاین با ما حرف بزنین....هروقت تعداد قهرمانی های لیگتون اندازه ی رئال شد بعدا حرف بزنین
هروقت تیمه قرن شدین

چی بگم

Imanjj

Registered User
لایک‌ها
3,063
مسی: ۱۶ نوامبر ۲۰۰۳ روز ویژه‌ای برای من بود
ستاره آرژانتینی بارسلونا شانزدهم نوامبر ۲۰۰۳ را روزی به یاد ماندنی برای خود دانست.
10 سال از زمان اولین حضور لیونل مسی در تیم اول بارسلونا می‌گذرد و وی تأکید کرد که از آن زمان تاکنون در رویا زندگی می‌کند. لیونل مسی که دهمین سالگردش را در ترکیب تیم اصلی بارسلونا جشن می‌گیرد، چیزی جز خاطرات بسیار خوب از شروعش در تیم بارسلونا ندارد. مهاجم کاتالان‌ها در دیدار دوستانه مقابل پورتو در 16 نوامبر 2003 اولین حضورش را در تیم آبی‌اناری‌ها انجام داد و بیان کرد که پیوستن به تیم بزرگسالان بارسلونا رویایی بود که در سن 16 سالگی برای وی به تحقق پیوست.مسی در گفت‌و‌گو با بارسا تی‌وی اظهار داشت: 16 نوامبر 2003 تاریخ بسیار مهمی برای من بود زیرا زمانی بود که توانستیم رویای کودکی‌ام را به تحقق برسانم. روز بسیار خوبی برای من بود. سخت جنگیدم تا این اتفاق بیفتد و این واقعا رویداد ویژه‌ای بود.وی ادامه داد: به یاد می‌آورم که با تیم جوونیل A تمرین می‌کردیم و وقتی تمرین تمام شد، کولومر (هماهنگ کننده آکادمی) چیزهایی به من گفت و سپس اعلام کرد که با تیم اول بارسلونا سفر خواهم کرد. او به من گفت که فقط باید بروم و از بازی کردن و کسب تجربه لذت ببرم اما وقتی برگشتم باید روی تیم جوونیل A تمرکز کنم.ستاره آرژانتینی بارسلونا خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم که تلاش می‌کنم همان بازیکن باشم. همه چیز را همان طور می‌بینم؛ هرچند پیشرفت کرده‌ام و یادگرفته‌ام چگونه ارزش‌گذاری کنم.بازیکن 26 ساله آرژانتین در حال حاضر به دلیل مصدومیت از حضور در ترکیب تیم محروم است و تا پایان 2013 به میدان نخواهد رفت.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
ماشالا الکسیس به شدت رو فرم هست چپ و راستگل میزنه البته در تیم ملی راحت تر گل میزنه و این به خاطر اینه که در بارسا یکم زیر سایه دو بازیکن عالی بارسا قرار داره اما بالکل همیشه قبولش داشتم چه اون موقع که تو اودینزه بود چه حالا و از اون موقعی که به رییس باشگاه اعلام کرد که فقط در صورتی از اودینزه جدا میشه که باشگاه بارسلونا اونو بخواد بیشتر قبولش دارم:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ماشالا الکسیس به شدت رو فرم هست چپ و راستگل میزنه البته در تیم ملی راحت تر گل میزنه و این به خاطر اینه که در بارسا یکم زیر سایه دو بازیکن عالی بارسا قرار داره اما بالکل همیشه قبولش داشتم چه اون موقع که تو اودینزه بود چه حالا و از اون موقعی که به رییس باشگاه اعلام کرد که فقط در صورتی از اودینزه جدا میشه که باشگاه بارسلونا اونو بخواد بیشتر قبولش دارم:D

در کل شرایطش به نفع ما شده .... پارسال که مسی عالی بود الکسیس زیاد گلزنی نمیکرد
اما این فصل که مسی گلزنیش کم شده در عوض الکسیس موقعیت ها رو گل میکنه .... هیچوقت گلی که لوپز زد از یادم نمیره:D
آنجلوتی حقشه تا دفعه بعد یادش باشه که دروازه بان بزرگی مثه کاسیاس رو روی نیمکت نزاره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بنظر میرسه قضیه ی تمدید اینیستا پیچیده شده، از طرفی برخی شایعات میگن شرط گذاشته که فیزیوتراپ سابق باشگاه به تیم برگرده، از طرف دیگه هم میگن که یه سری اختلافات داخلی وجود داره و مدیریت باشگاه خیلی علاقه نداره اینیستا قراردادش رو تمدید کنه و مبلغ تمدیدش رو خیلی گزاف میدونند. اینیستا هم از مارتینو بخاطر نیمکت نشینی و سیستم چرخشی دلخور هستش.

طبعا بارسا بدون اینیستا و ژاوی بخش مهمی از قدرتش رو از دست میده، اما رفتن ستاره ها همیشه امری اجتناب ناپذیر بوده. این شایعات به این معنی هستش که بارسا بدنبال تغییرات جدی و آینده نگری هستش؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بنظر میرسه قضیه ی تمدید اینیستا پیچیده شده، از طرفی برخی شایعات میگن شرط گذاشته که فیزیوتراپ سابق باشگاه به تیم برگرده، از طرف دیگه هم میگن که یه سری اختلافات داخلی وجود داره و مدیریت باشگاه خیلی علاقه نداره اینیستا قراردادش رو تمدید کنه و مبلغ تمدیدش رو خیلی گزاف میدونند. اینیستا هم از مارتینو بخاطر نیمکت نشینی و سیستم چرخشی دلخور هستش.

طبعا بارسا بدون اینیستا و ژاوی بخش مهمی از قدرتش رو از دست میده، اما رفتن ستاره ها همیشه امری اجتناب ناپذیر بوده. این شایعات به این معنی هستش که بارسا بدنبال تغییرات جدی و آینده نگری هستش؟

پس پیشنهاد مویس برای خرید اینیستا شایعه نبوده.....
الان که فابرگاس هستش فک نکنم تو خط میانی با مشکل جدی مواجه بشیم

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
پس پیشنهاد مویس برای خرید اینیستا شایعه نبوده.....
الان که فابرگاس هستش فک نکنم تو خط میانی با مشکل جدی مواجه بشیم

منم فکر نمیکنم شایعه باشه، البته نباید فراموش کرد امسال انتخابات ریاست باشگاه هستش، بعید نیست روسل تمام تلاشش رو برای نگه داشتن سن آندرس بخرج بده.

البته این احتمال رو هم باید در نظر گرفت که بارسا داره به مرور زمان تغییراتی در خودش ایجاد میکنه، طبعا نمیشه یک شب ــه ژاوی و اینیستا رو بازنشسته کرد.

سسک توی دادن پاس آخر کم نظیره. اما در اندازه ی اینیستا اکتیو نیست. بنظرم فقط میشه منتظر موند و نظاره کرد.

یه سری شایعه هم در مورد علاقه ی بارسا و مسی به اگوئرو بیرون اومده، در این حد که گفتن بارسا با دستمزد سالانه 9 میلیون یورو باهاش به توافق رسیده. مثل اینکه مسی به این انتقال خیلی علاقه داره و گفته که آگوئرو هم خودش دوست داره در بارسا توپ بزنه

sport.7508-202x250.jpg

TWO CRACKS AVAILABLE FOR SIGNING…WHO WILL BE THE NEW 9?

Lewandowski’s contract expires but he would have to break his agreement with Bayern

‘Kun’ Agüero seems more likely to sign because he knows La Liga and is Messi’s friend

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
آندرس بهترین هافبک نفوذی دنیاست و من که خیلی بیشتر از زیدان قبولش دارم و امیدوارم تا تو اوج هست تو بارسا بمونه... بین لوا و اگوئورو من صد در صد لوا را انتخاب میکردم... الان با اینکه اگوئورو بسیار داره عالی بازی میکنه ولی بارسا نیاز به یه مهاجم با خصوصیات فیزیکی عالی داره...

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگوئرو توی کار دفاعی تقریبا شرکت نمیکنه. فکر کنم هم قد مسی هم هست. آمار خوبی داشته اما اصلا اکتیو نیست.

808.jpg

در کل فکر نمیکنم تاثیر بسزایی در عملکرد خط حملمون بذاره. و اگر اثر هم بذاره هیچ کمکی در مورد پلن B نخواهد کرد.

794.jpg

اینم عملکرد بازیکن سومی که احتمالا با خرید مهاجم جدید یا فروخته بشه یا بره روی نیمکت

البته آمار به دو - سه هفته ی قبل بر میگرده و تا الان بهتر شده.

792.jpg

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
اصلا موافق فروش الکسیس نیستم!
مهاجم قدبلند میخوایم، آگوئرو به دردمون نمیخوره ولی تموم کننده خوبی میتونه باشه ( برای پاسای سسک و اینیستا و ژاوی )

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
میخوان الکسیس رو بفروشن؟ اتفاقا این چند هفته خیلی خوب شده نباید همچین حماقتی بکنن
از تاتا بعید بود.... امیدوارم شایعه باشه

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اگر یک مهاجم جدید بگیرن اونوقت پدرو و الکسیس باید برن روی نیمکت. بنظرم هر دو خوبن. خوشبختانه چلسی بدجوری پیگیر فالکائو شده و احتمالا یکی از رقبای اصلیمون برای خرید لوا از گردونه خارج میشم.

37173971495218974517.gif

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اصلا موافق فروش الکسیس نیستم!
مهاجم قدبلند میخوایم، آگوئرو به دردمون نمیخوره ولی تموم کننده خوبی میتونه باشه ( برای پاسای سسک و اینیستا و ژاوی )
اگوئرو خیلی خوبه ولی سوارز هم بازیش عالیه مخصوصا این هفته هااا فوق ستارست.
5020.gif

پدرد رو باید رد کنن جاش
موافقم
29dz8zk.gif

میخوان الکسیس رو بفروشن؟ اتفاقا این چند هفته خیلی خوب شده نباید همچین حماقتی بکنن
از تاتا بعید بود.... امیدوارم شایعه باشه

الکسیس خیلی عالی شده خداکنه نفرووشنش بجاش پدروو رو بفرووشن
5735.gif
5735.gif

306.gif
نمیدونم چرا از اول از پدروو خوشم نمیومده
fingersmiley.gif

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
چرا با پدرو مشکل دارید؟ :rambo: این فصل که خیلی خوب بوده، چارچوب شناس خیلی خوبیه، به رئال هم که گل زده، توی فینال چمپیونز لیگ هم همینطور. دقیقا مشکلتون با این بنده ی خدا چیه؟ من که خیلی قبولش دارم.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
چرا با پدرو مشکل دارید؟ :rambo: این فصل که خیلی خوب بوده، چارچوب شناس خیلی خوبیه، به رئال هم که گل زده، توی فینال چمپیونز لیگ هم همینطور. دقیقا مشکلتون با این بنده ی خدا چیه؟ من که خیلی قبولش دارم.

مشکل بر میگرده به زمان های خیلی دوووووور
6.gif

• Like
Reactions: rms

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
هم پدرو و هم الکسیس این فصل خیلی خوب بودن
نمیشه یکیشون رو فروخت!! به نظرم به جاش دو تا دفاع خوب بگیرن

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
وسوسه های بارسا برای خرید بازیکن.

54393539696.jpg

الموندو لیستی رو با نام اسامی دفترچه یادداشت زوبی زارتا منتشر کرده:
بنظر میرسه بارسا در زمستان بازیکن جدیدی نمیگیره اما این لیست افق های برنامه ریزی بارسا برای خرید بازیکن رو نشون میده.

اتمام قرارداد درس ال 2014:
نمانیا ویدیچ، نیکولاس بوردیسو، اشکلی کول

پیرلو، کامبیاسو، مایکل کرک، متوئیدی،

لواندوسکی، اتوئو، دروگبا، دیگو میلیتو، برباتف، ساماراس، هوگو آلمیدا

اتمام قرارداد در سال 2015:

مارک آندره تر اشتگن، کاسیا، آلوز، گوایتا، گورکا

داوید آلابا، ازکوئیل خارای، فرمائلن، نیکولاس اوتامندی، کیلنی، بواتنگ، بارزاگلی، کلارف، گنزالو رودریگز، الکس

تونی کروس، گوندوگان، هرنانس، پیانیچ، ژاگوئف، راکیتیچ، میونایین، ادر بانگا، آکویلانی، جیوونیکو، تروخوفسکی، تراهوراس

رونی، ژکو، فرد، روبن، دنی، بنزما، والدز، آدرین، کویت، هونتلار، یارمولنکو، دفو، پاتزینی، پاولیوچنکو

از طرفی با تیتر این خبر که رویس به صحنه باز میگردد احتمال خرید رویس رو قوی دونسته.

Marco-Reus-seria-una-alternati_54378928816_54115221154_600_396.jpg

به گزارش یکی از رسانه های اسپانیا زوبیزارتا با مدیران دورتموند برای انتقال رویس مذاکراتی داشته. این شایعات هم بخاطر بند قرارداد 35 میلیون یوروی رویس هستش که احتمال جداییش رو تقویت کرده. بنظر میرسه رایزنی های اولیه انجام شده و دورتموند تمایل به مذاکره ی بیشتر در این مورد داره.

بالا