• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همیشه پدرو رو قبول داشتم ، بر خلاف بعضی دوستان ...
الان گلزن برتر تیم پدرو با 10 گل _ سانچز 8 _ مسی 8
حتی قبل خرید نیمار گفتم مهره ی به خوبی پدرو داریم پس خرید مدافع واجب تر از خرید نیمار هست اما چه کنیم که مدیرهای غیر فوتبالی همه جای دنیا هستن !

به جرات میشه گفت سید جلال حسینی > جرارد پیکه :دی
به راحتی هر چه تمامتر دریبل میخوره و روی ضربات ایستگاهی و کرنر هم که انگار تو زمین نیست .

بوسکت 5 کارته شد بازی بعدی با الچه محرومه و بازی بعدش که با اتلتیکو هست میرسه .
دنی آلوز 4 کارته هست و بازی الچه باید مراقب باشه .

مساله ای که ذهنمو مشغول کرده رفتار تیم مدیریتی با مسی هست ، که شاید خدای ناکرده به چشم یه لقمه 250 میلیون یورویی بهش نگاه میکنن .
در نظر بگیرید رفتن پپ(که معلوم شد راسل در اون دخیل بود) ، رفتار تیم راسل با یوهان کرایوف که همیشه باهاش مشکل داشتن و مسایل اینچنینی ...
مسلم مسایل و دلخوریهایی بوده که مسی با اونهمه نجابت میاد و میگه نایب رییس باشگاه چیزی از فوتبال نمیدونه و اون رو به تجارتخونه تبدیل کرده .
همه اینها آدم رو به فکر فرو میبره که نکنه پروژه فروش مسی و دریافت پول کلان این فروش کلید خورده باشه .

اشتباه نکنم انتخابات ریاست باشگاه 2016 هست .
هر احمقی میدونه اگه مسی به هر دلیل از باشگاه جدا بشه تیم فعلی 1% شانس ابقا نداره ولی شاید راسل در فکر استادیوم جدید و خرید چند بازیکن تاپ بجای فروش مسی باشه .
از این آدم پول پرست هر کاری بر میاد .

.

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
همیشه پدرو رو قبول داشتم ، بر خلاف بعضی دوستان ...
الان گلزن برتر تیم پدرو با 10 گل _ سانچز 8 _ مسی 8
حتی قبل خرید نیمار گفتم مهره ی به خوبی پدرو داریم پس خرید مدافع واجب تر از خرید نیمار هست اما چه کنیم که مدیرهای غیر فوتبالی همه جای دنیا هستن !

به جرات میشه گفت سید جلال حسینی > جرارد پیکه :دی
به راحتی هر چه تمامتر دریبل میخوره و روی ضربات ایستگاهی و کرنر هم که انگار تو زمین نیست .

بوسکت 5 کارته شد بازی بعدی با الچه محرومه و بازی بعدش که با اتلتیکو هست میرسه .
دنی آلوز 4 کارته هست و بازی الچه باید مراقب باشه .

مساله ای که ذهنمو مشغول کرده رفتار تیم مدیریتی با مسی هست ، که شاید خدای ناکرده به چشم یه لقمه 250 میلیون یورویی بهش نگاه میکنن .
در نظر بگیرید رفتن پپ(که معلوم شد راسل در اون دخیل بود) ، رفتار تیم راسل با یوهان کرایوف که همیشه باهاش مشکل داشتن و مسایل اینچنینی ...
مسلم مسایل و دلخوریهایی بوده که مسی با اونهمه نجابت میاد و میگه نایب رییس باشگاه چیزی از فوتبال نمیدونه و اون رو به تجارتخونه تبدیل کرده .
همه اینها آدم رو به فکر فرو میبره که نکنه پروژه فروش مسی و دریافت پول کلان این فروش کلید خورده باشه .

اشتباه نکنم انتخابات ریاست باشگاه 2016 هست .
هر احمقی میدونه اگه مسی به هر دلیل از باشگاه جدا بشه تیم فعلی 1% شانس ابقا نداره ولی شاید راسل در فکر استادیوم جدید و خرید چند بازیکن تاپ بجای فروش مسی باشه .
از این آدم پول پرست هر کاری بر میاد .

.

البته خرید نیمار از بعد اقتصادی کمک وحشتناکی به بارسا میکنه... ضمنا پارسال رو که یادتون هست بدون مسی تیم چی میشد؟ الان خوشبختانه سه نفر رو برای جایگزینیش داریم.

فکر نکنم کسی اینقدر احمق باشه بخواد مسی رو بفروشه... سودی که مسی تا الان به بارسا رسونده خیلی بیشتر از 250 میلیون یورو هست و سودی که در آینده هم میرسونه بازم بیشتر از این مقدار هست... اگه کسی بخواد مسی رو بفروشه ملت میرند کمپ نو رو آتیش می زنند... خدایی راسل اینقدرها هم احمق نیست.

farzad.sadeshi2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بارسا همیشه با چلسی به مشکل خورده 3تا 3تا خورده

mahmood2013

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
50
واقعا پدرو دیشب گل کاشت و ازش متشکریم بابت 3 امتیاز به موقع که به تیم در آخر فصل خیلی کمک می کنه ... viva barca

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
پدرو واقعا بازیکن خوبی هست
اگر تو تیمی مثل بارسا نبود با این عملکرد ستاره تیمش میشد ... الان هم فوقالعاده هست تو ترکیب بارسا ولی با بازیکن های بزرگی مثل مسی و نیمار هم تیم هست و در کنار اونا شاید بازیش کمتر به چشم بیاد اما نمیشه از توانایی هاش چشم پوشی کرد

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

mbmbmbmbmb

Registered User
لایک‌ها
4
عشق است بارسلون

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]فابرگاس سلطان پاس گل قاره اروپا[/h]
[h=2]هافبک جنگنده و ملي‌پوش تيم فوتبال بارسلونا عنوان بهترين سازنده گل کنوني قاره اروپا را از آن خود کرده است.[/h]
00946280.jpg

در شرايطي که مسابقات باشگاهي ليگ‌هاي اروپايي انجام شد، سسک فابرگاس،‌ ستاره 26 ساله خط مياني بارسا «سلطان پاس گل» قاره سبز محسوب مي‌شود.

وي توانسته تاکنون 9 پاس گل در 16 بازي تيمش دهد.

پس از وي کوکه، ستاره جوان اتلتيکومادريد همين تعداد پاس گل را در 17 بازي لاليگايي داده که در رده دوم جاي گرفته است.

همچنين فرانک ريبري، هافبک با تجربه بايرن با 8 پاس گل در 13 بازي سومين «پاسور گل» برتر قاره به حساب مي‌آيد.

فهرست بهترين «پاسورهاي گل» اروپا در هفته‌اي که گذشت، به شرح زير است:

1- سسک فابرگاس، بارسلونا، 26 ساله، 9 پاس گل در 16 بازي

2- کوکه، اتلتيکومادريد، 21 ساله، 9 پاس گل در 17 بازي

3- فرانک ريبري، بايرن مونيخ آلمان، 30 ساله، 8 پاس گل در 13 بازي

4- نيمار، بارسلونا اسپانيا، 21 ساله، 8 پاس گل در 15 بازي

5- گونزالو کاسترو، بايرلورکوزن،‌ 26 ساله، 7 پاس گل در 13 بازي

6- مسعود اوزيل، آرسنال انگليس، 25 ساله، 7 پاس گل در 14 بازي

7- وين روني، منچستريونايتد انگليس، 28 ساله ، 7 پاس گل در 15 بازي

- ايوان راکتيچ، سويا اسپانيا، 25 ساله، 7 پاس گل در 15 بازي

9- ماکس کروزه، بورسيامونشن‌گلادباخ، 25 ساله، 7 پاس گل در 16بازي

10- جيمز رودريگوئز، آ.اس موناکو، 22 ساله، 7 پاس گل در 17 بازي

- آلسيو سرسي، تورينو، 26 ساله، 7 پاس گل در 17 بازي

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
تو عکسهای تمدید قرارداد اینیستا ، این عکس حالمو بد کرد ، مردک یه جوری اینیستا رو چسبیده مثل خرس که به بشکه عسل رسیده باشه ،
چه حرصی تو چشماش هست :دی

La-renovacion-de-Iniesta-FOTO-_54397504327_54115221154_600_396.jpg

نکته دیگه اینکه بارساییها اکثرا بابایی هستن :D
اون از مسی یا نیمار ، این هم از اینیستا

La-renovacion-de-Iniesta-FOTO-_54397504366_54115221154_600_396.jpg

این هم از زوبی زارتا ، بالاخره هر چی باشه در کشف و تمدید قرارداد این بازیکن زحمات طاقت فرسایی داشته !
طبیعیه که الان هم در عکس تمدید باید باشه

La-renovacion-de-Iniesta-FOTO-_54397504523_54115221154_600_396.jpg

این هم یه عکس حال به هم زن دیگه ، بارتومئو داره اینیستا رو خفه میکنه

La-renovacion-de-Iniesta-FOTO-_54397504548_54115221154_600_396.jpg

سانچز هم مثل سال قبل بابانوئل بازی در آورده و تو شهر Tocopilla کاروان راه انداخته و هدیه پخش کرده ...

Alexis-reparte-juguetes-en-su-_54398577594_54115221154_600_396.jpg

Alexis-reparte-juguetes-en-su-_54397550234_54115221154_600_396.jpg

Alexis-reparte-juguetes-en-su-_54397550420_54115221154_600_396.jpg

The Barcelona players show their skills in FIFA 2014

Los-jugadores-del-Barca-muestr_54397506499_54115221154_600_396.jpg

Los-jugadores-del-Barca-muestr_54397506584_54115221154_600_396.jpg

Los-jugadores-del-Barca-muestr_54397506622_54115221154_600_396.jpg

Los-jugadores-del-Barca-muestr_54397506602_54115221154_600_396.jpg

.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]اينيستا: از رفتن والدس گريه‌ام مي‌گيرد[/h]
[h=2]هافبک آبي‌-اناري‌ها مسي را بهترين بازيکن حال حاضر فوتبال جهان دانسته و مي‌گويد در صورت جدايي والدس از بارسا اشک از چشمانش جاري خواهد شد.[/h]
00941931.jpg

يکي از بازيکناني که به احتمال زياد در فصل جابه‌جايي تابستاني از بارسلونا جدا مي‌شود، ويکتور والدس، سنگربان اين تيم است. آندرس اينيستا، هافبک آبي‌-اناري‌ها به ستايش از والدس پرداخت.

"پيکاسوي فوتبال اسپانيا" گفت: بدون شک با جدايي والدس اشک از چشمانم جاري خواهد شد. والدس را بسيار دوست دارم و از علاقمندان او هستم. روزي که والدس به طور قطعي از بارسلونا جدا مي‌شود، اشک‌هاي من هم به آساني جاري خواهد شد.

خاوير فاوس، نايب رييس بارسلونا در امور اقتصادي چندي پيش گفت که باشگاه نيازي به تمديد قرارداد مسي ندارد
:blink:. اين سخنان خشم ستاره آرژانتيني بارسلونا را به دنبال داشت. اينيستا در واکنش به اين سخنان فاوس گفت: گاهي اوقات فرد سخناني را بر زبان مي‌آورد که بدون آن که بخواهد، باعث اذيت و ناراحتي ديگران مي‌شود. بدون شک فاوس قصد ناراحت کردن مسي را نداشت؛ چرا که مسي بازيکني کليدي و تاثيرگذار براي ما به شمار مي‌آيد و بدون شک به حضور او احتياج داريم.

اينيستا در پاسخ به اين سوال که آيا مسي مي‌تواند براي پنجمين سال پياپي توپ طلا را به دست آورد، گفت: اگر مسي بتواند پنجمين توپ طلاي خود را به دست آورد، خوشحال خواهيم شد؛ چرا که اين موفقيت به بارسلونا تعلق دارد و ما در آن نقش داشته‌ايم. فکر نمي‌کنم که کسي در انديشه بدنام کردن مسي باشد. او در حال حاضر بازيکن شماره يک فوتبال جهان است. مسي بهترين است.

هافبک آبي‌-اناري‌ها درباره بهترين و تلخ‌ترين خاطرات خود در سال 2013 گفت: بهترين خاطرات من قهرماني با بارسلونا در ليگا بود. تلخ‌ترين خاطره‌ام هم بيماري تيتو ويلانووا، سرمربي تيم بود.

اينيستا پس از کش‌وقوس‌هاي زياد قراردادش را تا سال 2018 با آبي‌-اناري‌ها تمديد کرد. او گفت: از اين که قراردادم را با تيم محبوبم تمديد کردم، بسيار خوشحالم. اميدوارم که بتوانم براي تيمم تاثيرگذار باشم و بازي‌هاي خوبي را به نمايش بگذارم. تا آغاز جام‌جهاني 2014 برزيل فرصت زيادي باقي نمانده است. اميدوارم اسپانيا بتواند از عنوان قهرماني دفاع

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
[h=1]اينيستا:‌از رويارويي با هيچ تيمي نمي‌ترسيم[/h]
[h=2]هافبک آبي-اناريها گفت که تيمش از رويارويي با هيچ تيمي در ليگ قهرمانان اروپا نمي ترسد. او گوارديولا را يکي از تاثيرگذارترين افراد در زندگي ورزشي‌اش دانست.[/h]
00941931.jpg

بارسلونا در يکي از حساس ترين ديدارهاي يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بايد به مصاف منچسترسيتي رود که در حال حاضر صدرنشين جدول رده‌بندي در رقابت هاي ليگ برتر انگليس است.

به نقل از ايسنا،چند روز پيش يحيي توره هافبک ساحل عاجي منچستر سيتي گفت که تيمش هيچ ترسي از نام بارسلونا ندارد و اين بازيکنان بارسلونا هستند که از آنها مي‌ترسند. اين سخنان توره که پيش از اين با پيراهن بارسلونا بازي کرد واکنش آندرس اينيستا هافبک آبي-اناريها را به دنبال داشت.

اينيستا در گفتگويي که با روزنامه مارکا اسپانيا داشت گفت او و هم تيمي‌هايش نه از منچستر سيتي و نه از هيچ تيم ديگري نخواهند ترسيد: "از رويارويي با هيچ تيمي ترس نداريم. وقتي در ليگ قهرمانان اروپا به ميدان مي روي پي مي‌بري که کار سختي پيش رو داري و با حريف آساني روبه‌رو نيستي. ديدار حساس و هيجان انگيزي پيش رو داريم. منچستر سيتي يکي از قوي ترين تيم‌هاي حال حاضر اروپا است. نتايج قرعه کشي اين شد که ما بايد با آنها در يک هشتم نهايي به ميدان رويم. کاملا آماده اين ديدار هستيم و هيچ گونه ترس و دلهره اي نداريم.

يحيي توره در سال 2009 با پيراهن بارسلونا در کنار آندرس اينيستا به ميدان رفت و موفق شد با اين تيم شش جام به دست آورد. او در سال 2010 به منچسترسيتي رفت و الان يکي از تاثير گذارترين بازيکنان اين تيم است.

اينيستا در پاسخ به اين سوال که تاثير گذارترين افراد در زندگي فوتبالي او چه کساني بوده‌اند، گفت: در کودکي علاقه زيادي به پپ گوارديولا و مايکل لادروپ داشتم. آنها الگوهاي من بودند. خوشبختانه روياي دوران کودکي ام برآورده شد و چهار سال پر از شادي و موفقيت را با گوارديولا سپري کردم. من مديون گوارديولا هستم او تاثير زيادي در رسيدن من به اين جايگاه داشت.

پيکاسوي فوتبال اسپانيا دوست دارد علاقه زيادي به کار کردن با بچه‌ها و آموزش دادن آنها دارد. او گفت: علاقه زيادي به تدريس براي کودکان دارم و حتي مدرک آن را هم کسب کردم اما فوتبال زندگي من را دستخوش تغيير قرارداد.

تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني 2010 آفريقا جنوبي در ديدار فينال با يک گل هلند را از پيش رو برداشت و جام قهرماني را بالاي سر برد. تک گل لاروخا را در اين ديدار آندرس اينيستا به ثمر رساند. اين هافبک طراح مي گويد گلي که برابر هلند به ثمر رساند مهمترين گل دوران حضور او در مستطيل سبز است: "گل بسيار حساسي به ثمر رساندم چرا که باعث شد اسپانيا جام قهرماني را بالاي سر برد. بدون شک حساس‌ترين گل دوران ورزشي‌ام بود. البته نبايد فراموش کنم گلي هم که برابر چلسي در نيمه نهايي ليگ قهرمان اروپا در سال 2009 به ثمر رساندم بسيار لذت بخش بود.

او شکست سه بر صفر برابر برزيل در جام کنفدراسيون ها را يکي از تلخ ترين لحظات خود در سال 2013 دانست.

تيم ملي فوتبال اسپانيا در جام جهاني 2014 برزيل با تيم‌هاي شيلي، هلند و استراليا همگروه است.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
تاپپیک چرا خلوته؟
بچه شما هم رفتین واسه کریسمس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

+++++++
هم نام من
عاشق بودمااااااااااااا
امیدوارم هرچه زودتر خوب شه:(
[h=1]مايکل شوماخر به کما فرو رفت[/h]
[h=2]مايکل شوماخر راننده بازنشسته و افسانه اي فرمول يک بر اثر حادثه در پيست اسکي کوه هاي آلپ در فرانسه به کما فر رفت.[/h]
00946306.jpg

به گزارش شبکه تلويزيوني CNN، بر اساس اظهارات مسئولان بيمارستاني که مايکل شوماخر در آن بستري شده است، وي به دليل ضربه شديدي که در حادثه اسکي به سرش وارد شده است، در وضعيت بحراني به سر مي برد و در کما فرو رفته است.

شوماخر عصر روز يکشنبه در هنگام اسکي در کوه هاي آلپ دچار حادثه شد و با امداد هوايي به بيمارستان اعزام شد.

وي در هنگام رسيدن ماموران امدادي در پيست اسکي هوشيار بوده است اما شدت ضايعات باعث شد در بيمارستان به کما فرو رود.

مقامات بيمارستان مي گويند ضربه وارد شده به سر شوماخر شديد بوده است.

در ابتدا گفته شده بود وضعيت وي جدي نيست.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[h=1]ژاوي: هنوز هم مسي بهترين است[/h]
[h=2]هافبک بارسلونا معتقد است با وجود شايستگي رونالدو و ريبري، ستاره آرژانتيني بهترين بازيکن است.[/h]
00033539.jpg

ژاوي هرناندس مدعي شد که با وجود فصل فوق‌العاده‌اي که فرانک ريبري و کريستيانو رونالدو داشتند، لئو مسي همچنان در نوک قله است و شايستگي کسب توپ طلا را براي چندمين بار دارد.

وي اظهار داشت: ريبري و کريستيانو لياقت توپ طلا را دارند؛ اما شکي نيست که بهترين بازيکن حال حاضر مسي است. به هر حال من حق رأي ندارم.

وي ادامه داد: عوامل بسيار زيادي براي موفقيت وجود دارد، داشتن تيم خوب، استعداد، روحيه پيروزي، انسجام و کمي شانس. بارسا چيزي فراتر از فقط فوتبال بازي کردن به نمايش مي‌گذارد. احترام و انتقال ارزش‌ها به اندازه پيروزي مهم هستند.

ژاوي خاطرنشان کرد: اميدوارم که اگر در ليگ قهرمانان مقابل بايرن مونيخ به ميدان برويم بتوانيم بهتر از سال گذشته بازي کنيم. مطمئنا مي‌دانيم که آنها مدعي هستند.

وي گفت: منتظر جام‌جهاني هستيم. مي‌دانيم که کار سختي به خصوص مقابل برزيل ميزبان داريم. برزيل همان طور که در جام کنفدراسيون‌ها ديديم، حريف بسيار سختي است. تلاش مي‌کنيم تا از عنوان قهرماني خود دفاع کنيم.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
دلم برای دیدن کینگ لئو تو زمین بازی خیلی تنگ شده!:(
دوستان خبری از پیشنهاد و پیوستن دنیل اگر نیست!!!؟؟؟
من مطمئنم بهترین خرید زمستونیمون میشه...:)
یکی از فانتزیهام اینه که اگر رو بگیریم و ماسکی رو بدیم لیور!!!:cool:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مهاجم بارسلونا در آستانه ترک اين باشگاه

مهاجم جوان آبي و اناري ها خواهان دريافت رضايت نامه از اين باشگاه شد.
00939835.jpg

روزنامه موندو دپورتيوو چاپ اسپانيا در خبري اعلام کرد ايساک کوئنکا، مهاجم 22 ساله آبي و اناري ها به اين خاطر که جايي در ترکيب ثابت اين تيم ندارد خواهان دريافت رضايت نامه خود شد.

به نقل از ايپنا،اين مهاجم جوان و با آتيه که از سال 2011 به تيم بزرگسالان بارسلونا اضافه شد طي اين 3 فصل تنها 16 بار با پيراهن آبي و اناري ها به ميدان رفته و در اين بازي ها 2 بار هم براي کاتالان ها موفق به گلزني شده است.

تيم رده چهاردهمي الچه يکي از مشتريان پر و پا قرص اين مهاجم 22 ساله است.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

مسي به بازي با ختافه مي‌رسد

ستاره آرژانتيني بارسلونا ابراز اميدواري کرد که سال نوي ميلادي سالي بدون مصدوميت براي وي باشد.:)
00942939.gif

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من دلم برا باری کل تیم تنگ شده. بازی بعدی چند روزه دیگست؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
بازیها از 14 دی شروع میشه
ولی بازی بارسلونا یکشنه 15 دی هست
بارسا با الچه =====> ساعت 18:30

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مسي به بازي با ختافه مي‌رسد

ستاره آرژانتيني بارسلونا ابراز اميدواري کرد که سال نوي ميلادي سالي بدون مصدوميت براي وي باشد.:)
00942939.gif

همچی گفت به بازی با ختافه میرسه فک کردم بازی بعدیمون با ختافست:)

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

همانطور که از چند ماه پیش و پس از دریافت حق پخش لیگ برتر انگلستان توسط الجزیره اسپورت انتظار می رفت از دقایق ابتدایی سال 2014 این شبکه از تمام ماهواره ها خارج شد و به تاریخ پیوست!!! حال اما 10 کانال SD و 6 کانال HD الجزیره اسپورت جای خودش را به 12 کانال SD و 15 کانال HD با صدای دالبی دیجیتال از پکیج جدید beIN Sport داده!! و طی اخبار رسیده برای تبلیغ این پکیج قرار هست که به مدت یک ماه به پخش آزاد برنامه بپردازند (البته تا چند روز پیش صحبت از یک هفته بوده) !!!
کانال هایی که برای 1 ماه باز خواهند بود:
کانالهای HD:
از beIN SPORT1 الی beIN SPORT6

کانالهای HD
beIN SPORT 13 . beIN SPORT14, beIN SPORT15

به مدت یک ماه بدون هیچ گونه قفل گذاری باز خواهند بود!!!
اما چیزی که از همان ابتدای حق پخش توسط الجزیره اسپورت باعث نگرانی بود و فوتبال ها رو کوفتمون می کرد این بود که کد نویسی این شبکه ها تغییر خواهند کرد تا از شیرینگ خارج بشن!!! و این دقیقا اتفاقی است که از ابتدای شروع جام جهانی 2014 خواهد افتاد و فقط با خرید رسیور مخصوص این شرکت بازگشایی خواهند شد و با تکنولوژی حاضر احتمال شیرینگشان به صفر خواهد رسید!!!
تف!

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
همانطور که از چند ماه پیش و پس از دریافت حق پخش لیگ برتر انگلستان توسط الجزیره اسپورت انتظار می رفت از دقایق ابتدایی سال 2014 این شبکه از تمام ماهواره ها خارج شد و به تاریخ پیوست!!! حال اما 10 کانال SD و 6 کانال HD الجزیره اسپورت جای خودش را به 12 کانال SD و 15 کانال HD با صدای دالبی دیجیتال از پکیج جدید beIN Sport داده!! و طی اخبار رسیده برای تبلیغ این پکیج قرار هست که به مدت یک ماه به پخش آزاد برنامه بپردازند (البته تا چند روز پیش صحبت از یک هفته بوده) !!!
کانالهای HD:

کانالهای HD

اما چیزی که از همان ابتدای حق پخش توسط الجزیره اسپورت باعث نگرانی بود و فوتبال ها رو کوفتمون می کرد این بود که کد نویسی این شبکه ها تغییر خواهند کرد تا از شیرینگ خارج بشن!!! و این دقیقا اتفاقی است که از ابتدای شروع جام جهانی 2014 خواهد افتاد و فقط با خرید رسیور مخصوص این شرکت بازگشایی خواهند شد و با تکنولوژی حاضر احتمال شیرینگشان به صفر خواهد رسید!!!
تف!
کانالهای HD:

کانالهای HD

تف!

فی الواقع اینکه این سیستم کد گذاری غیر قابل نفوذ باشه ، آرزوی خامیه که تا حالا برای هیچ شرکتی اتفاق نیفتاده مگر موقت ،
من خودم یه موقعی این شبکه های استعماری رو شخصا روش کار میکردم و دور میزدم ، الجزیره آسون ترین بود و در حکم خیار ، حق داره که رو سیستمش کار کنه اما بدتر از اسکای که هر 3 ثانیه کدش تغییر میکنه نخواهد بود ، اونم الان اویلبله و در دسترس :rolleyes:
حالا چرا پی تی ترکیده :confused:
اینم استایل جدید نیمار ...

Neymar-luce-nuevo-look-FOTO-FC_54397735713_54115221154_600_396.jpg

.

بالا