• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
uremyqed.jpg

بازي پنج شنبه صبح ساعت ١٢:٣٠ هست

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حدس میزدم. اخه تو ESPN هم چیزی نوشته نشده بود.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
منم شک کرده بودم اخه قراره ساعت 23:15 بازیه منچستر رو از شبکه 3 نشون بده بعد اونوقت چطوری میخواد
بازیه بارسا رو ساعت 00:30 از شبکه 3 نشون بده؟

بازم ورزش 3 سوتی داد

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
برنامه FCBWorld رو گوشي يا تبلت نصب كنيد به زمان خودتون ميگه بازي ها كي هستن ، اخبار و عكس هم هست از باشگاه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
برنامه FCBWorld رو گوشي يا تبلت نصب كنيد به زمان خودتون ميگه بازي ها كي هستن ، اخبار و عكس هم هست از باشگاه
کی حوصله داره بگرده پیدا کنه
خوب لینک دانلودشم میزاشتی دیگه::D
ههههههه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
uremyqed.jpg

بازي پنج شنبه صبح ساعت ١٢:٣٠ هست

زمان بازی چهارشنبه ساعت 12:30 شب یا رسمیش " 30 دقیقه بامداد پنجشنبه" .
حتی تو سایت خود باشگاه هم زده 22 بوقت محلی پس قطعا بازی صبح نیست .

اینم قیمت بلیطها :

Preus_getafe_copa_1_8.v1387466199.jpg

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
زمان بازی چهارشنبه ساعت 12:30 شب یا رسمیش " 30 دقیقه بامداد پنجشنبه" .
حتی تو سایت خود باشگاه هم زده 22 بوقت محلی پس قطعا بازی صبح نیست .

اینم قیمت بلیطها :

Preus_getafe_copa_1_8.v1387466199.jpg
صبح همون بامداد منظور بود ، شما ببخش :دي

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خبری از نقل انتقالات نشده؟
+++++++++++
1517593_556826567736204_319379097_n.jpg

ترشتگن: با بارسلونا به توافقات نهایی رسیده ایم

مارک آندره ترشتگن اعلام کرد با بارسلونا به توافقات نهایی رسیده است.
به نقل از SKY، ترشتگن در مصاحبه با Waz.de از نهایی شدن قرارداد 4 ساله اش با بارسلونا خبر داد و گفت خبر رسمی این توافق از طرف بارسلونا بعد از معلوم شدن تیم بعدی ویکتور والدز اعلام خواهد شد.

دروزاه بان 21 ساله آلمانی دیروز به طور رسمی اعلام کرد حاضر به تمدید قراداش با مونشن گلادباخ نیست. همچنین ماکس ابرل مدیر فنی گلادباخ درباره تیم آینده تراشتگن گفت: "من پیش بینی می کنم مارک به همان باشگاهی که در رسانه های اسمش شنیده می شود بپیوندد. "
گلادباخ از هم اکنون برای پیدا کردن جانشین ترشتگن دست به اقدام زده است و اولیور باومن از فرایبورگ، ران-روبرت سیلر از هانوفر و یان سامر از بازل را برای جانشینی او در نظر گرفته اند.

+++++
++++++++

پنج شنبه، ۱۹ دی ۱۳۹۲
دور رفت ۱/۸ جام حذفی
Barca.png

Getafe.png

بارسلونا
VSختافه
ورزشگاه: نیوکمپ
ساعت ۰۰:۳۰ (به وقت ایران)

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بامداد چهارشنبه (یعنی نیم ساعت بعد) بازی والنسیا - اتلتیکو مادریده

بامداد 5 شنبه هم بازی بارسا - ختافه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
valdes.jpg

اگر انتقال احتمالی ویکتور والدس به موناکو نهایی شود، وی گران قیمت ترین دروازه بان جهان خواهد شد.
به گزارش Sports Direct News، این ملی پوش اسپانیایی تمام دوران بازیگری اش را در بارسا بوده، ولی مدتی است عزم در ترک این تیم جزم کرده است و موناکو فرانسه یکی از مقاصد احتمالی اوست.

مانوئل پیگرینی در منچسترسیتی هم به دنبال این دروازه بان کهنه کار است، ولی اکنون نشریات اسپانیایی گزارش کرده اند تیم فرانسوی پیشنهاد دستمزد سالانه 10 میلیون پوند را به والدس داده است.

اگر چنین رقمی درست باشد و انتقال انجام شود، دستمزدهای سالانه کاسیاس (6.3 میلیون پوند)، مانوئل نویر (5.6 میلیون پوند) و پیتر چک (5.2 میلیون پوند) در مقابل دستمزد آینده والدس ناچیز بوده و وی را به گران ترین دروازه بان چهان تبدیل خواهد کرد. گقتنی است والدس اکنون در بارسلونا 5 میلیون پوند دستمزد می گیرد.
1388935878_743309_1388941919_album_grande.jpg

بازیکنان باشگاه بارسلونا پس از پیروزی 4 - 0 برابر الچه در اولین بازی تیم در سال جدید میلادی، رکورد های مختلفی را به جای گذاشتند، که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

الکسیس سانچز دیروز و در بازی برابر الچه موفق شد که اولین هتریکش را برای بلوگراناها به ثبت برساند، وی با ثبت این هتریک تبدیل به سومین بازیکن شیلیایی تاریخ لالیگا شد که توانست ۳ گل در یک مسابقه به ثمر برساند، پیش از او ایوان زامورانا در سال ۱۹۹۳ و مدل در سال ۲۰۱۳ موفق به انجام این کار شده بودند.

الکس سانگ با انجام مسابقه دیروز و برتری بارسا، تبدیل به اولین بازیکنی شد که در هیچ کدام از ۳۰ مسابقه ابتدایی خود در لالیگا شکست نخورده است.

پدرو رودریگوئز دیشب با زدن ۱۵امین گلش برای بارسا، تبدیل به بهترین گلزن بارسلونا در رقابت های این فصل شده است. او ۱۰ گل با پای راست و ۵ گل با پای چب خود به ثمر رسانده است.

ویکتور والدز دیشب ۲۵۰امین بازی خود را در استادیوم نیوکمپ برای بارسلونا به انجام رساند، وی در این بازی ها موفق به انجام ۱۲۶ کلین شیت شده است و هم چنین در ۱۹۲ بازی به پیروزی رسیده است.

الکسیس سانچز پس از ۱۸ بازی از رقابت های لالیگا این فصل، موفق به زدن ۱۱ گل برای بارسا شده، در حالی که تا پایان هفته ۱۸ام رقابت های فصل گذشته، وی تنها موفق به زدن ۱ گل برای بارسا شده بود.

جرارد پیکه توانست تا ۲۵۰امین بازی اش را برای تیم اصلی بارسلونا انجام دهد. آمار وی به همراه بارسلونا در این مسابقات ۱۷۸ پیروزی، ۵۰ مساوی، ۲۲ شکست، ۱۸ گل، ۶۰ کارت زرد، ۶ کارت قرمز و ۱۶ جام قهرمانی بوده است.

تیم فوتبال بارسلونا با برتری دیشب برای ۵۶امین هفته متوالی در صدر جدول رقابت های لالیگا قرار گرفت، آن ها از آگوست ۲۰۱۲ در این مکان قرار دارند.
1111.jpg

58 روز از مصدومیت مسی برابر بتیس می گذرد و حالا این ستاره آرژانتینی به میادین بازگشته و می تواند در بازی آتی بارسا مقابل ختافه به میدان برود. در ادامه به بررسی برجسته ترین اتفاقاتی که برای مسی در این بازه زمانی رخ داده است می پردازیم.

10 نوامبر: در دقیقه 19 بازی مقابل بتیس مصدوم و سپس تعویض شد، لئو تا آن زمان طی 16 بازی خود در این فصل 14 گل به ثمر رسانده بود.

11 نوامبر: جواب آزمایش های پزشکی حاکی از آن بود که مسی به دلیل پارگی عضله همسترینگ 6 تا 8 هفته از میادین به دور خواهد بود.

12 نوامبر: مسی در صفحه فیسبوک خود خطاب به هوادارانش گفت: "از همه شما که در این شرایط سخت در کنارم هستید متشکرم."

17 نوامبر: مسی در گفتگوی خود با روزنامه آرژانتینی اوله گفت: "مصدومیت ها تنها یک حادثه هستند. برنامه من برای بازگشت مجدد این است که هر گاه بدنم شرایط مطلوبی پیدا کردم برگردم."

20 نوامبر: سه روز بعد هنگامی که عنوان کفش طلا را دریافت کرد، اعلام کرد که تقریبا دردی را احساس نمی کند.

29 نوامبر: مسی برای مرحله دوم برنامه ریکاوری اش به همراه دکتر مارتینز و لوئیز گارسیا به کشورش سفر کرد.

17 دسامبر: دکتر ریکارد پرونا و آندونی زوبی زارتا برای اطلاع از وضعیت مسی در آرژانتین به این کشور رفتند.

18 دسامبر: آزمایش ها و بررسی های دکتر پرونا نشان داد که لئو مسی روند ریکاوری خود را به خوبی سپری کرده است.

20 دسامبر: آزمایش های پزشکی تایید کرد که مسی روند بهبودی اش را تکمیل کرده است.

21 دسامبر: مسی گفت شمارش معکوس برای بازگشتش آغاز شده است، مارتینو نیز اعلام کرد که ستاره آرژانتینی بارسا شرایط ایده آل برای بازگشت به تیم در سال جدید را داراست.

30 دسامبر: مسی در برنامه تلویزیونی موندو لئو گفت: "آرزوی سالی بدون مصدومیت را دارم. پس از گذراندن تعطیلات سال نو با خانواده ام، روز 1 ژانویه به بارسلونا بازخواهم گشت و سپس باید دید که چه زمانی برای بازگشت به میادین آماده ام."

1 ژانویه: مسی به بارسلونا بازگشت.

2 ژانویه: لئو برای اولین بار از زمانی که مصدوم شده بود، در بعد از ظهر این روز با هم تیمی های خود تمرین کرد.

3 ژانویه: در جلسه تمرینی این روز که با حضور هواداران برگزار شده بود، مسی با سه گلی که به ثمر رساند آمادگی خود را نشان داد.

7 ژانویه: پس از 58 روز غیبت، مسی جواز پزشکی را دریافت کرد و به بهبودی کامل رسید.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
vidic-cubriendo-a-messi-en-un-_54397867338_54115221152_960_640.jpg

بارسا به دنبال نمانیا ویدیچ
باشگاه بارسلونا کماکان در حال جستجوی یک مدافع مستحکم است و به نظر می رسد این بار مسئولان بارسا قصد دارند برای جذب مدافع صربستانی منچستر یونایتد اقدام کنند.

به گزارش Mundo Deportivo ، قرارداد فعلی ویدیچ در پایان فصل جاری به پایان می رسد و در صورت توافق بارسا با این بازیکن، باشگاه کاتالانی می تواند بدون هزینه این بازیکن را جذب کند.

اگرچه ویدیچ در این فصل در ۱۳ بازی تیمش در لیگ برتر به میدان رفته است اما با توجه به صحبت های مدیر برنامه هایش، سران بارسلونا امیدوارند تا بتوانند این بازیکن ۳۲ ساله را در پایان فصل جذب کنند.
++++++++++++++++++++++++++
1389099709_176837_1389099756_noticia_grande.jpg

تاتا: مسی به همه اعتماد به نفس می دهد؛ عملکرد سیمئونه تحسین برانگیز تر از من بوده است

سرمربی بارسلونا، پیش از دیدار فردا شب مقابل ختافه در کوپا دل ری، در کنفرانس خبری شرکت کرد و موضوع اصلی بدون شک بازگشت ستاره اصلی تیم، لئو مسی بود، بازیکنی که به دلیل مصدومیت از ناحیه همسترینگ دو ماه دور از میادین بود.
مسی: "او احساس خوبی دارد و در لیست بازی قرار دارد. همه آماده اند و این خبر خوبی است. لئو جلسات تمرینی بیشتری سپری کرده است. قبل از بازی با الچه او تنها دو جلسه تمرین کرده بود و حالا بیشتر شده است. او تنها نیاز دارد که یک بازی رقابتی انجام دهد. خیلی زود بود که یکشنبه بازی کند. باید ببینیم می تواند مقابل ختافه شروع کند یا خیر. او به خوبی ریکاوری کرده است و مثل بقیه بازیکنان کار می کند. شاید او کمی از شرایط بازی به دور باشد، اما چون مسی است، فکر نمی کنم مشکلی باشد. اگر او بازی کند امیدوارم یک گل دیگر مثل سال 2007 مقابل ختافه به ثمر برساند (گلی که در کوپا دل ری از میانه میدان همه را دریبل کرد)

مسی به همه اعتماد به نفس می دهد و باعث بهتر شدن ما می شود. همه وقتی او کنارمان است احساس بهتری دارند. در مقطع تعیین کننده فصل، داشتن مسی و آمادگی همه گروه بهترین اتفاق ممکن است. به این ترتیب ما گزینه های بیشتری خواهیم داشت."

وضعیت تیم: "می توانید ببینید که تیم هم از لحاظ فردی و هم تیمی راحت تر شده است. ما باید بهتر شویم و هر بازی پیشرفت کنیم. باید در بازی های بزرگ خوب کار کنیم. باید پیشرفت مستمر خود را حفظ کنیم. هنوز زمان زیادی نگذشته است، اما کمی سخت بود."

درون دروازه: "پینتو در کوپا ادامه خواهد داد."

بازیکنانی که در لیست نخواهند بود: "بارترا کمی مشکل دارد، تست های پزشکی چیزی نشان نداد، اما تصمیم گرفتیم که ریسک نکنیم. حسی به من گفت که مراقب باشم. ژاوی در ماهیچه ساق پایش مشکل دارد، که نیاز به صبوری دارد، و آلوز هم با سرماخوردگی برگشته است."

آیا در به کوپا فکر می کنید؟ "البته که به آن فکر می کنم. می خواهیم در رقابتهای حذفی باقی بمانیم. زمان برای فکر کردن به لیگ و اتلتیکو وجود دارد. در مورد بازی این هفته بیشتر از داخل رختکن، در خارج از آن صحبت شده است. ما برای رسیدن به یک چهارم نهایی بازی می کنیم و یک اشتباه می تواند باعث حذف ما شود، که هیچکس نمی خواهد."

دو مربی آرژانتینی صدرنشین لیگ هستند...: "فکر می کنم کاری که چولو در اتلتیکو انجام داده است خیلی بیشتر از کار من در بارسا و با تیمی که دارم، تحسین برانگیز بوده است. حتی بیشتر از آن؛ با توجه به اینکه از زمان آمدنش چه کارهایی کرده است."

احتیاط: "ما باید در این بازی مثل 70 دقیقه بازی قبل مقابل ختافه بازی کنیم، نه مثل 20 دقیقه ابتدایی؛ زمانی که همه چیز اشتباه پیش رفت و در 6 یا 7 بازی اخیرمان یک استثنا بود."

تاتا در بارسلونا: "حالا تقریباً 6 ماه است که اینجا هستم و چیزهای بیشتری می دانم. سعی خواهیم کرد تا در همان مسیر به حرکت خود ادامه دهیم و سطح بازی خود که مهم ترین چیز است، را حفظ کنیم."

انتخاب اینکه از بین این همه ستاره چه کسی بازی کند: "اگر من مشکلی با این ترکیب داشته باشم، تصور کنید که مربیان دیگر باید چه فکری بکنند. موقعیت من خیلی راحت تر است."
++++++++++++++++++
xavihernandezmalagacfvfcbarcelonalaq8ur5wzhxpsx_0.jpg

هافبک 33 ساله باشگاه بارسلونا، در جدیدترین مصاحبه اش در مورد وضعیت آینده خود، فلسفه بازی بارسلونا و خوزه مورینیو به اظهار نظر پرداخت.
به گزارش AS، ژاوی که تا چند روز دیگر، تولد سی چهار سالگی خود را جشن می گیرد، در مصاحبه با مجله ای محلی از آخرین وضعیت خود گفت: "بازی کردن تا دوران بازنشتگی در بارسلونا، کاری بسیار سخت است و نمی دانم که آیا این اتفاق در مورد من خواهد افتاد یا خیر؟"

وی که تا پایان سال 2016 با بلوگرانا قرارداد دارد، در ادامه گفت: "هیچوقت از دست دادن حتی یک بازی را دوست نداشته ام و این قضیه، خسارت زیادی را برای من به بار آورده است. حال باید کمی از خود محافظت کنم. در اسپانیا وقتی به سی سالگی می رسید، مردم می گویند فلانی دیگر سنی ازش گذشته است اما با تمام احترام باید بگویم که هیچوقت تا این اندازه، احساس خوبی در مورد فوتبالم نداشته ام. احساسی سرشار از بلوغ بیشتر، آمادگی بالاتر و با تجربه تر از همیشه."

بازیساز اصلی بارسایی ها در مورد فلسفه بازی تیم گفت: "تقریبا با از دست دادن توپ بیشتر حرص می خورم تا از دست دادن یک موقعیت گل! اگرچه در آخر روز، از اینکه در بارسلونا و فلسفه بازیش نقشی دارم، بسیار خوشحال خواهم بود. شاید در باشگاهی دیگر هم خوشحال می بودم. نمی دانم ولی اولویت من همیشه بارسا بوده است. کسب نتایج خوب همیشه هر کسی را خوشحال می کند اما کسانی که فقط به نتیجه اکتفا می کنند، چیزی از فوتبال نمی فهمند!"

ژاوی در مورد مناقشه های سیاسی بین کاتالونیا و دولت مرکزی گفت: "من فوتبالیست هستم. به آنچه که دیگران می گویند اهمیتی نمی دهم. برای هر فوتبالیستی، چه کاتالان چه باسکی، بازی در تیم ملی و در نهایت بازی در جام جهانی، نقطه عطف زندگی محسوب می شود."

وی در مورد تجربه مورینیو در اسپانیا گفت: "مورینیو فردی است که فقط به نتیجه اهمیت می دهد و برای آن زندگی می کند. او به خاطر موفقیت در کشور های مختلف، خود را آقای خاص می نامد ولی من نحوه بازی تیم های تحت هدایت او را دوست ندارم. چه کسی اینتر مورینیو و قهرمانی اش در اروپا را به یاد می آورد؟ برای من، او بر خلاف هلند کرایف، هیچ میراثی از خود به جای نگذاشته است. دی متئو چلسی را قهرمان کرد ولی از نظر من، او هیچ کاری انجام نداد!"

ژاوی در آخر در مورد احتمال مربیگری پس از پایان دوران بازیگری گفت: "نمی دانم که آیا مربی خواهم شد یا خیر؟ ولی شاید این اتفاق بیفتد، زیرا هنوز حس رقابت طلبی در من نمرده است. من فوتبال را دوست دارم و سعی می کنم از ظرفیت های آن برای باقی ماندن در این حوزه، استفاده کنم."
+++++++++++
tumblr_mrs2qaslzr1qf0sfyo1_500.jpg

پی اس جی به دنبال آلوز
غیبت طولانی کریستف ژاله مدافع راست پاریسی ها باعث شده تا لوران بلان آماده خریدن یک مدافع راست جدید شود.
به گزارش کانون هواداران باشگاه پاریس سن ژرمن در ایران، لوران بلان سرمربی تیم پاریس سن ژرمن که علاقه مند بود در نقل و انتقالات زمستانی یک هافبک همانند یوهان کابایه را به خدمت بگیرد ولی آسیب دیدگی و دوری دو ماهه کریستف ژاله فرانسوی که در سمت راست خط دفاعی پاریسی ها بازی می کرد باعث شد فشار زیادی روی دیگر بازیکن کناری این تیم گریگوری وان در ویل بیاید و به احتمال زیاد بلان دست به خرید یک مدافع راست خواهد زد.

هرچند مارکوئینهوس هم توانایی بازی در سمت راست زمین را دارد ولی او صرفا یک مدافع راست کلاسیک نیست. از این رو سران پی اس جی از چند وقت پیش رایزنی های خود را برای جذب دنی آلوز مدافع برزیلی بارسلونا آغاز کردند.

قرارداد آلوز با بارسا تا سال 2015 اعتبار دارد و از این رو پاریسی به قطعی شدن این انتقال خوش بین هستند. مذاکرات اولیه در حال انجام است و باید دید آیا این دیدار ها و گفتگو ها جنبه رسمی به خود می گیرد یا بارسلونا از فروش مدافع کناری خود صرفه نظر خواهد کرد.

Last edited:

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
Tony Sanabria یکی از بهترین استعدادهای لاماسیا به تیم آ.اس.رم پیوست. پستش مهاجم هست و تو این ترافیک سنگین خط حمله رفتنش درست بود. فقط امیدوارم تو قراردادش بند باز خرید هم وجود داشته باشه. آرسنال هم بدجور دنبالش بود.

استعدادهای لاماسیا مثل اینکه تمومی ندارند.

================
این زوبی زارتا هم تابستون میره تعطیلات... ژانویه هم میره خواب زمستونی... کلا این ادم به چه دردی میخوره؟ خوب شد اجنت های راسل خودشون دنبال امثال نیمار و تر اشتگن هستند.

ای کاشک این مردک یه مقدار شبیه به مسئولین بایرن بود. یدونه خبر ازش منتشر نمیشه...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
کینگ لئو وارد میشود. چه کرد تو 25 دقیقه بازی.

بالا