• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازگشت لئو مسی عزرائیل:eek::eek::eek::D
اتلتیکو همین الان گورتو بکن برو تو که لئو مسی عزرائیل اومد
تبریک بابت این برد و الخصوص بازگشت مسی عزرائیل:eek:

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
article-2308603-166ED5C4000005DC-775_634x642.jpg

Fan1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
اینا که دو روز پیش بازی کرده بودن
خسته نمیشن؟ :دی

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
2 گل تو 2 دقیقه بعد از 2 ماه مصدومیت... اصلا درباره این آدم نمیشه صحبت کرد... هر کس دیگه ای بود نیاز به حداقل 3، 4 تا بازی داشت تا به شرایط قبلش برگرده.

کلین شیت با این خط دفاع افتضاح هم عالی بود... واقعا تاتا از نظر تاکتیک و استراتژی یکی از بهترین هاست.

فایل های ضمیمه

• messi_2014-01-08_10-55-23_middle.jpg
    messi_2014-01-08_10-55-23_middle.jpg
    252.3 KB · نمایش ها: 11
  • david_villa_2014-01-08_11-12-14_middle.jpg
    david_villa_2014-01-08_11-12-14_middle.jpg
    209.1 KB · نمایش ها: 12

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
عجب شانسی داریم ها ... من نیمه دوم رو بخاطر اینکه مسی نبود و بازی کسل کننده بود ندیدم
چه اشتباهی کردم:(

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
واقعا فکر نمیکردم بعد از مصدومیت بتونه اینجوری بازی کنه ! بخصوص اولشم که اومد تو زمین میترسید تا دو نفر میومدن سمتش ول میکرد توپو در میرفت :)
ولی بر خلاف تصور مثل همیشه مسی فوق العاده بود ...

Sent from my SM-N900

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
1389207967_489496_1389222189_album_grande.jpg

بارسلونا 4 - 0 ختافه؛ مسی با دبل برگشت
تیم فوتبال بارسلونا موفق شد در زمین خودش با 4 گل ختافه را شکست دهد و قدم بزرگی برای صعود بردارد.
ترکیب دو تیم :

بارسلونا: پینتو، آدریانو، پویول، ماسکرانو، مونتایا، اینیستا (مسی)، بوسکتس، فابرگاس (سانگ)، پدرو، روبرتو، سانچز (تیو)

ختافه: کودینا، والرا، رافا، الکسیس، لاگو، رودریگز، لاکون، کاسترو، سارابیا، گاویلان، ماریکا

نیمه اول:

بازی همانطور که پیش بینی می شد با کنترل مطلق تیم میزبان بر توپ و میدان شروع شد. از همان ابتدا بازی حملات پی در پی بارسا شروع شد و ختافه که مشخص بود این موضوع را پیش بینی کرده، دل به ضد حملات بسته بود. بارسا خیلی زود و در دقیقه 8 به گل رسید. فابرگاس توپ ارسالی توسط پدرو را با ضربه سر به زاویه مخالف زد و بازی را 1 - 0 کرد.

در ادامه روند بازی تغییر نکرد و بارسا همچنان حملاتی را پی ریزی می کرد. به نظر می رسید که بارسا خیلی زود اختلاف را زیاد کند ولی مهاجمین این تیم نتوانستد برای بار دوم دروازه را باز کنند. از آن سو ختافه که کمی شجاعانه تر بازی می کرد موقعیت هایی توانست ایجاد کند اما هیچ کدام منجربه گل نشد. نیمه اول با همان تک گل به پایان رسید.

نیمه دوم:

در نیمه دوم بارسا با همان شیوه بازی را شروع کرد. در یک موقعیت عالی سانچز می توانست دروازه را با سر باز کند، اما توپ با فاصله میلیمتری از مقابل سرش کذشت. فشار بارسا ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 63 داور یک پنالتی به نفع بارسا گرفت و فابرگاس از روی نقطه پنالتی خودش و تیمش را 2 گل کرد.

در دقیقه 64 بازی لیونل مسی بعد از دو ماه مصدومیت به جای اینیستا وارد زمین شد. در ادامه آبی اناری ها موقعیت هایی ایجاد کردند تا این که لئو مسی در دقیقه 89 با یک ضربه پای چپ از درون محوطه جریمه گل سوم بارسا را زد.

هنوز 4 دقیقه از گل سوم بارسا نگذشته بود، که در دقیقه 93 باز هم مسی روی پاس سانگ گل دوم خودش را به ثمر رساند و بازی را 4 - 0 کرد.

در پایان بازی با همین نتیجه به پایان رسید.

* نکته قابل توجه دیگر این دیدار حضور تیتو ویلانوا در جایگاه ویژه ورزشگاه کمپ نو بود.

1389207967_489496_1389220301_album_grande.jpg

آمار مربوط به این مسابقه را در تصویر زیر ملاحظه می فرمایید:

8888.jpg

----------------------
2014-01-08_barcelona-getafe_06.v1389225639.jpg

نکاتی درباره پیروزی بارسا برابر ختافه
-بارسلونا در جام حذفی اسپانیا، ختافه را با 4 گل مغلوب کرد تا کار آسانی در دیدار برگشت داشته باشد. در ادامه به بررسی برخی نکات پیروزی آبی و اناری ها خواهیم پرداخت.
- پیروزی 4-0 بارسا برابر ختافه، چهارمین برد این تیم با این نتیجه در این فصل بود. کاتالانها پیش از این تیم های آژاکس، گرانادا و الچه را نیز 4-0 شکست داده بودند. نکته جالب این است که هر دو بازی بارسا در سال جدید میلادی با این نتیجه به اتمام رسیده است.

- پینتو در این دیدار دروازه اش را بسته نگه داشت تا بارسا کلین شیت دیگری را ثبت کند. آبی و اناری ها طی این فصل در 13 بازی گلی دریافت نکرده اند.

- بوسکتس، آدریانو و سرجی روبرتو، هر کدام با 10 بار بازپسگیری توپ بهترین آمار را از این حیث در میان بازیکنان بارسا داشتند.

- سرخیو بوسکتس در بازی دیشب، بیشترین پاس صحیح را داشت (113 پاس).

- سسک فابرگاس بار دیگر برابر ختافه درخشید، این بازیکن اسپانیایی در لالیگا نیز مقابل این تیم دو گل نهایی بارسا را به ثمر رسانده بود و در بازی دیشب هم دو گل نخست تیمش را وارد دروازه این تیم مادریدی کرد.

- فابرگاس از زمان ورودش به بارسلونا 40 گل برای این به ثمر رسانده که 10 تای آن بارسا را در بازی پیش انداخته است.

- با دو گل دیشب سسک، او در حال حاضر به همراه پدرو با 3 گل زده بهترین گلزن بارسلونا در جام حذفی این فصل می باشد.

- در سوی دیگر، لئو مسی با دو گلی که وارد دروازه حریف کرد به آمار 16 گل در 17 بازی خود در این فصل رسید تا از پدرو پیشی بگیرد و بهترین گلزن فصل بارسا شود.

- نوار گلزنی پدرو که در 3 بازی اخیر گلزنی کرده بود در این دیدار قطع شد، البته او موفق به ارسال یک پاس گل و کسب یک پنالتی شد.

- مارتین مونتویا در 9 بازی از 11 بازی اخیر بارسا فیکس بوده است.
-------------------------
1389211517_254326_1389221976_noticia_grande.jpg

مسی: با افتخار در مراسم توپ طلا شرکت خواهم کرد؛ برای یک مدت با درد بازی می کردم
لئو مسی بعد از به ثمر رساندن 2 گل در 4 دقیقه مقابل ختافه، که باعث شد خیال تیمش از بابت حضور در یک چهارم نهایی کوپا دل ری راحت شود، گفت: "اگر به اندازه کافی آماده باشم، مقابل اتلتیکو بازی خواهم کرد."
بازیکن آرژانتینی بعد از 2 ماه مصدومیت از ناحیه همسترینگ، در نیمه دوم دیدار مقابل ختافه به میدان آمد. در گفتگو با تلوزیون رسمی باشگاه بارسلونا، مسی بازی کردنش مقابل اتلتیکو را تأیید نکرد اما اظهار داشت که "مثل همیشه مشتاق بازی کردن است."

بازی: "نمی توانستم برای بازگشت صبر کنم. مدت زیادی دور از میادین سپری کردم."

سطح آمادگی: "در تمرینات واقعاً احساس خوبی داشتم. من آمادگی ام را به هر روش ممکن تست کرده بودم، اما وقتی وارد میدان می شوید همه چیز متفاوت است. برای یک لحظه گل ها را فراموش کنید، من واقعاً احساس آمادگی کردم و هیچ دردی در همسترینگم احساس نکردم. هنگامی که بر مصدومیتم غلبه کردم، روی آمادگی ام کار کردم تا بتوانم از بازی خودم در زمین لذت ببرم."

وضعیت ذهنی: "واقعاً از بازگشت به کشورم خوشحال شدم. بسیار خوب بود که از همه چیز به دور بودم، و حالا برگشته ام و مصمم هستم تا سالی فوق العاده را رقم بزنم."

مصدومیت: "برای یک مدت در حالی بازی کردم که احساس ناراحتی داشتم."

اتلتیکو: "با مارتینو و دکتر صحبت خواهم کرد. فقط می خواهم دوباره بازی کردن را شروع کنم. اگر به اندازه کافی برای بازی کردن آماده باشم، بازی خواهم کرد. من همیشه به آنچه که برای باشگاه بهتر است فکر می کنم. مثل همیشه مشتاق بازی کردنم."

قدرت تیمی بارسا: "در اینجا هیچکس غیرقابل جانشین نیست، و همه ما وقتی شانس بازی کردن پیدا می کنیم، کار خود را به خوبی انجام می دهیم."

مراسم توپ طلا: "مثل همیشه حضور خواهم داشت؛ بدون در نظر داشتن نتیجه نهایی، همیشه حضور در بین 3 بازیکن برتر جهان باعث افتخار است. برای من مهمترین جایزه عناوین قهرمانی است که با تیم می برم، اما جوایز فردی هم همیشه خوب بوده است."

آیا گلی که در سال 2007 مقابل ختافه به ثمر رساندید بهترین گلتان بوده است؟ "مطمئن نیستم، اما من هرگز دو گلی که در فینال های چمپیونزلیگ به ثمر رساندم را فراموش نخواهم کرد."

آینده: "هدف من این است که اینجا بمانم و بقیه دوران ورزشی ام را در بارسلونا سپری کنم.
------------------------------
355319650bb423b3d0df16dab0313ae6.jpg

قاضی پرونده راسل: تخلفی در قرارداد نیمار مشاهده نکرده ام
روز گذشته روزنامه ال کنفیدنسال در گزارشی اعلام کرد که قاضی رویز هیچ تخلفی از سوی راسل در قرارداد نیمار مشاهده نکرده است. سوسیو یوردی کایس یکی از اعضای باشگاه بارسلونا به دلیل فاش نکردن جزئيات قرارداد نیمار از ساندرو راسل، رئيس باشگاه بارسلونا شکایت کرده بود.
ساندرو راسل مبلغ پرداختی قرارداد نیمار را 57 میلیون یورو اعلام کرده است در حالی که به نظر می رسد مبلغ پرداخت شده 74 میلیون یورو به شرح زیر بوده است:

17.1 میلیون یورو برای باشگاه سانتوس که اگر نیمار در 5 سال آینده توانست به جمع 3 بازیکن برتر سال راه پیدا کند باشاه بارسلونا ملزم به پرداخت 2 میلیون یورو دیگر می باشد.

7.9 میلیون یورو برای بدست آوردن ارجحیت خرید 3 بازیکن جوان سانتوس 9 میلیون یورو در مقابل دو بازی دوستانه مقابل سانتوس در بارسلون و برزیل و سپس 40 میلیون یورو برای امضای قرارداد 5 ساله به نیمار و پدرش این در صورتی است که راسل مصرانه اعتقاد دارد باشگاه تنها 57 میلیون یورو برای نیمار پرداخت کرده است.

پس از تشکیل دادگاه و بیگناه شناخته شدن راسل، رئيس باشگاه بارسلونا باید بار دیگر به دلیل شکایت یکی از شرکت های سهامدار نیمار که اعتقاد دارد حق قانونی خود را دریافت نکرده است به دادگاه احضار شود.
+++++++++++++

دوستان عکسها که گذاشتم دیده میشه یا نه؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
1389282699_985451_1389282749_noticia_grande.jpg

راسل: بازی بارسلونا بدون ژاوی معنای واقعی خود را از دست می دهد
امروز (پنج شنبه) در مراسم انتخاب بازیکن اخلاق سال 2013 در شهر بارسلون ژاوی هرناندز به عنوان بازیکن اخلاق سال 2013 انتخاب شد.
در ابتدای این مراسم ساندرو راسل در جمع هواداران آبی اناری ها صحبت کرد و در تمجید از کاپیتان دوم بارسلونا گفت: "ژاوی بیش از 700 برای برای بارسلونا انجام داده و یکی از اسطوره های باشگاه است. ژاوی کمک های زیادی به بارسا کرده و شایسته ی تقدیر است."

وی ادامه داد: "اگر به آمار و ارقام نگاه بیاندازید متوجه می شوید که بدون شک و تردید ژاوی بهترین بازیکن تاریخ اسپانیاست."

ژاوی به تازگی گفته بود که نمی داند در بارسا بازنشسته خواهد شد یا خیر، راسل در این باره گفت: "باید ببینیم منظور او چه بوده است، ژاوی مهندس تیم است و در کنار مسی، اینیستا و سایر بازیکنان تیکی تاکا را بوجود آورده است. هنگامی که ژاوی در زمین نیست گل زدن برای سایر بازیکنان سخت تر می شود. باعث افتخار ماست که ژاوی در خانواده ی بارسلونا است."

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
سلام دوستان عزیز
از نقل و انتقالات زمستانی خبری نیست؟ مدافعی؟ مهاجمی؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
640x360_at-madrid.v1389290114.jpg

اتلتیکو مادرید - بارسلونا؛ آیا می دانستید؟
فردا شب، اتلتیکو مادرید در حساس ترین بازی این هفته لالیگا میزبان بارسلونا خواهد بود. در ادامه به بررسی برخی از نکات جالب این دیدار مهم خواهیم پرداخت.
- بارسلونا با 59 گل زده (میانگین 2.9 گل در هر بازی) بهترین خط حمله لالیگا را در اختیار دارد، این در حالی است که اتلتیکو مادرید با 47 گل زده (میانگین 2.6 گل زده در هر بازی) سومین گلزن برتر اسپانیاست. با این حال در خارج از خانه اتلتیکو مادرید با 33 گل آمار بهتری نسبت به بارسای 31 گله دارد.
- اتلتیکو مادرید با 38 گل بیشترین آمار گل زده از درون محوطه جریمه را دارد، اما با 8 گل چهارمین تیم برتر از حیث گل زده از درون محوطه 6 قدم است. این در حالی است که بارسا با 34 گل چهارمین زننده گل از درون محوطه جریمه است و از نظر گل های ثبت شده از درون محوطه 6 قدم با 12 گل بهترین آمار را در لالیگا دارد.
- بارسلونا در بین تیم های اسپانیایی بیشترین گل زده را از پشت محوطه جریمه داراست (7 گل)، اما اتلتیکو در این زمینه آمار ضعیفی دارد و تنها یک گل از راه دور به ثمر رسانده که در لالیگا نوزدهمین تیم از این نظر است.
- بارسا از نظر گلهای به ثمر رسانده با پای راست در لالیگا اول است (33) و اتلتیکو از این حیث در اسپانیا چهارم است (22 گل). از نظر گلهای زده با پای چپ نیز بارسا با 16 گل دوم است و اتلتیکو با 15 گل سوم. با این حال اتلتیکو مادرید 8 بار به وسیله ضربه سر گلزنی کرده که 5 بار از بارسا بیشتر بوده است.
- بارسا با 287 شوت، تا به اینجای کار بیشترین آمار شوت را در لالیگا داشته است (15.9 شوت در هر بازی)، اتلتیکو نیز با 253 شوت (14.1 شوت در هر بازی) چهارم است. در زمینه شوت های در چارچوب هم بارسا با 141 شوت دوم است (49.1 درصد) و اتلتیکو با 119 شوت در چارچوب (47 درصد) سوم است.
- آبی و اناری ها در طول لالیگا 36 پاس گل برای هم تیمی های خود فراهم کردند که در مقایسه با اتلتیکو با 26 پاس گل آمار بهتری از این نظر دارند.
- بارسا در زمینه پاسکاری در لالیگا اول است. آن ها 12,726 پاس داده اند که 11,051 تای آن سالم بوده است (86.84 درصد).
- اتلتیکو مادرید با 8,453 پاس در لالیگا نهم است که از این تعداد 6,430 پاس آن صحیح (نهم در لالیگا) بوده است (76.1 درصد).
- بهترین روند پاسکاری بارسلونا شامل 45 پاس پیاپی می شود، اتلتیکو مادرید نیز بهترین آمارش از این نظر 28 پاس پیاپی است.
- بارسلونا از نظر مشارکت بازیکنانش در گلزنی رتبه نخست لالیگا را تصاحب کرده است.
+++++
2014-01-08_barcelona-getafe_23-optimized.v1389224398.v1389264619.jpg

تاتا مارتینو: سرنوشت مسی مانند سناریو یک فیلم است
تاتا مارتینو پس از پیروزی 4 - 0 بارسلونا مقابل ختافه در رقابت های کاپ اسپانیا در ابتدای کنفرانس مطبوعاتی گفت: "بارسا فوتبال بسیار زیبایی ارائه داد." وی درباره ی تیم حریف گفت: "در دقایقی از دیدار کار برای ما دشوار شد و بازیکنان ختافه می توانستند دروازه ما را باز کنند."
مربی آبی اناری ها سپس درباره بازیکنان تیم و ابتدا بازگشت مسی صحبت کرد: "سرنوشت مسی مانند سناریو یک فیلم است، هنگامی که فکر می کنید او کاری نمی کند در 3 دقیقه 2 گل به ثمر می رساند."
درخشش مسی باعث نشد تاتا بازی فوق العاده ی فابرگاس را فراموش کند: "سسک بهترین بازیکن میدان بود، بهترین چیز برای ما این است که بازیکنان تیم در بهترین فرم خود بوده و احساس کنند وجود آن ها در تیم مهم و ضروری است."
تاتا مارتینو درباره ی بازی تیمش گفت: "فوتبال خوبی ارائه دادیم، توپ را سریع به گردش در آوردیم و اجازه نفس کشیدن به آن ها نداده و حاکم بازی بودیم."
تاتا درباره ی ترکیب بارسا در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید گفت: "تعداد زیادی از بازیکنان ما در بهترین فرم خود هستند می توانند برای تیم به میدان بروند اما نمی توانیم از همه ی آن ها استفاده کنیم و به اجبار در حق یک یا دو بازیکن ظلم می شود!"
تاتا مارتینو در جواب خبرنگاری که پرسید آیا درباره بازی دادن به مسی تردید داشته گفت: "بازیکنان ما در تمرینات به خوبی توانایی های خود را نشان می دهند و لیو در تمرینات دو روز اخیر بسیار خوب بود."
++++++++++++++

spain_midfielder_xavi_hernandez_in_training_ahead_of_their_friendly_against_puerto_rico.jpg

ژاوی: مسی اثبات کرد بهترین بازیکن جهان است؛ دیدار مقابل اتلتیکو حیاتی است
ژاوی ارناندز هافبک بارسلونا معتقد است که بازگشت قابل توجه لیونل مسی در پیروزی 4-0 بارسا مقابل ختافه اثبات می کند که او همچنان بهترین بازیکن جهان است.
به گزارش Goal.com، ستاره آرژانتینی بارسلونا که طی دو ماه گذشته به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه همسترینگ دور از میادین بود، در اولین دیدارش موفق شد دو گل از چهار گل تیمش را به ثمر رساند.
هافبک 33 ساله بارسا بعد از دریافت جایزه بازی جوانمردانه از انجمن بازیکنان سابق بارسلونا، به خبرنگاران گفت: "حتی پس از این غیبت طولانی، کاری که مسی انجام داد برای ما جای تعجب نداشت."
"بازگشت لئو اثبات کرد که او همچنان نفر اول بهترین بازیکنان جهان است. او گرسنه موفقیت است و برای بازگشت به میادین بسیار با انگیزه بود."
"دوری دو ماهه او، خدماتش را برای ما به خوبی نمایان کرد. تیم به او نیاز دارد و او نشان می دهد که در هر بازی چقدر برای تیم مهم می باشد."
ژاوی همچنین در مورد دیدار مقابل اتلتیکو مادرید در روز یکشنبه نیز صحبت کرد. هر دو تیم با 49 امتیاز از 18 بازی به صورت مشترک در صدر جدول رده بندی قرار دارند و پیروزی این دیدار قهرمان نیم فصل خواهد شد.
وی افزود: "این یک بازی بسیار حیاتی است، اما پایان راه نیست. ما قطعا می توانیم ضربه مهمی به حریف وارد کنیم و تاثیر بزرگی در جدول رده بندی بگذاریم."
"ما نیاز داریم که تلاش کنیم و قهرمان بازی باشیم و این بسیار خوب است که در شرایط خوبی به این دیدار رسیدیم. اما این دیدار یک بازی دشوار و پیچیده است. آن ها از امتیاز میزبانی برخوردارند و در دفاع بسیار فشرده کار می کنند."
++++++++++++
1389288961_066418_1389289179_noticia_grande.jpg

رئیس سابق باشگاه بارسلونا: مسی برنده توپ طلا خواهد شد؛ او بهترین بازیکن تاریخ است
رئیس سابق باشگاه بارسلونا، خوزه لوئیز نونیز به تمجید از ستاره بلوگرانا، لیونل مسی پرداخت.
در مورد عملکرد ستاره آرژانتینی او گفت: "مسی در بازگشت خود فوق العاده بود. او بعد از دو ماه مصدومیت 2 گل به ثمر رساند. بیشتر از این چه توقعی می توانید داشته باشید؟"
در مورد شانس لیونل مسی برای دریافت توپ طلای سال 2013 که روز 13 ژانویه اعطا خواهد شد، مرد 82 ساله گفت:
"فکر می کنم او برنده خواهد شد. یک بازیکن دیگر هم هست که واقعاً برای دریافت جایزه او را تحت فشار قرار داده است و او هم بازیکن فوق العاده ای است، اما فکر می کنم مسی شماره 1 است. او بهترین بازیکنی است که من در طول دوران حضورم در فوتبال دیده ام."
نونیز که در زمان مدیریت باشگاه کاتالان، دیگو مارادونا را به خدمت گرفته بود، در مورد مقایسه هایی که بین مسی و ستاره برنده جام جهانی می شود، گفت:
"سرعت مسی نسبت به مارادونا در سطح دیگری است. از لحاظ تکنیکی، مارادونا نمی تواند بهتر از او باشد، اما مسی هرچه در مقابلش دارد را ویران می کند. حداقل تا جایی که من دیده ام، او بهترین بازیکن تاریخ است."

بالا