بارسلونا 4 - 0 ختافه؛ مسی با دبل برگشت
تیم فوتبال بارسلونا موفق شد در زمین خودش با 4 گل ختافه را شکست دهد و قدم بزرگی برای صعود بردارد.
ترکیب دو تیم :
بارسلونا: پینتو، آدریانو، پویول، ماسکرانو، مونتایا، اینیستا (مسی)، بوسکتس، فابرگاس (سانگ)، پدرو، روبرتو، سانچز (تیو)
ختافه: کودینا، والرا، رافا، الکسیس، لاگو، رودریگز، لاکون، کاسترو، سارابیا، گاویلان، ماریکا
نیمه اول:
بازی همانطور که پیش بینی می شد با کنترل مطلق تیم میزبان بر توپ و میدان شروع شد. از همان ابتدا بازی حملات پی در پی بارسا شروع شد و ختافه که مشخص بود این موضوع را پیش بینی کرده، دل به ضد حملات بسته بود. بارسا خیلی زود و در دقیقه 8 به گل رسید. فابرگاس توپ ارسالی توسط پدرو را با ضربه سر به زاویه مخالف زد و بازی را 1 - 0 کرد.
در ادامه روند بازی تغییر نکرد و بارسا همچنان حملاتی را پی ریزی می کرد. به نظر می رسید که بارسا خیلی زود اختلاف را زیاد کند ولی مهاجمین این تیم نتوانستد برای بار دوم دروازه را باز کنند. از آن سو ختافه که کمی شجاعانه تر بازی می کرد موقعیت هایی توانست ایجاد کند اما هیچ کدام منجربه گل نشد. نیمه اول با همان تک گل به پایان رسید.
نیمه دوم:
در نیمه دوم بارسا با همان شیوه بازی را شروع کرد. در یک موقعیت عالی سانچز می توانست دروازه را با سر باز کند، اما توپ با فاصله میلیمتری از مقابل سرش کذشت. فشار بارسا ادامه داشت تا اینکه در دقیقه 63 داور یک پنالتی به نفع بارسا گرفت و فابرگاس از روی نقطه پنالتی خودش و تیمش را 2 گل کرد.
در دقیقه 64 بازی لیونل مسی بعد از دو ماه مصدومیت به جای اینیستا وارد زمین شد. در ادامه آبی اناری ها موقعیت هایی ایجاد کردند تا این که لئو مسی در دقیقه 89 با یک ضربه پای چپ از درون محوطه جریمه گل سوم بارسا را زد.
هنوز 4 دقیقه از گل سوم بارسا نگذشته بود، که در دقیقه 93 باز هم مسی روی پاس سانگ گل دوم خودش را به ثمر رساند و بازی را 4 - 0 کرد.
در پایان بازی با همین نتیجه به پایان رسید.
* نکته قابل توجه دیگر این دیدار حضور تیتو ویلانوا در جایگاه ویژه ورزشگاه کمپ نو بود.
آمار مربوط به این مسابقه را در تصویر زیر ملاحظه می فرمایید:
----------------------
نکاتی درباره پیروزی بارسا برابر ختافه
-بارسلونا در جام حذفی اسپانیا، ختافه را با 4 گل مغلوب کرد تا کار آسانی در دیدار برگشت داشته باشد. در ادامه به بررسی برخی نکات پیروزی آبی و اناری ها خواهیم پرداخت.
- پیروزی 4-0 بارسا برابر ختافه، چهارمین برد این تیم با این نتیجه در این فصل بود. کاتالانها پیش از این تیم های آژاکس، گرانادا و الچه را نیز 4-0 شکست داده بودند. نکته جالب این است که هر دو بازی بارسا در سال جدید میلادی با این نتیجه به اتمام رسیده است.
- پینتو در این دیدار دروازه اش را بسته نگه داشت تا بارسا کلین شیت دیگری را ثبت کند. آبی و اناری ها طی این فصل در 13 بازی گلی دریافت نکرده اند.
- بوسکتس، آدریانو و سرجی روبرتو، هر کدام با 10 بار بازپسگیری توپ بهترین آمار را از این حیث در میان بازیکنان بارسا داشتند.
- سرخیو بوسکتس در بازی دیشب، بیشترین پاس صحیح را داشت (113 پاس).
- سسک فابرگاس بار دیگر برابر ختافه درخشید، این بازیکن اسپانیایی در لالیگا نیز مقابل این تیم دو گل نهایی بارسا را به ثمر رسانده بود و در بازی دیشب هم دو گل نخست تیمش را وارد دروازه این تیم مادریدی کرد.
- فابرگاس از زمان ورودش به بارسلونا 40 گل برای این به ثمر رسانده که 10 تای آن بارسا را در بازی پیش انداخته است.
- با دو گل دیشب سسک، او در حال حاضر به همراه پدرو با 3 گل زده بهترین گلزن بارسلونا در جام حذفی این فصل می باشد.
- در سوی دیگر، لئو مسی با دو گلی که وارد دروازه حریف کرد به آمار 16 گل در 17 بازی خود در این فصل رسید تا از پدرو پیشی بگیرد و بهترین گلزن فصل بارسا شود.
- نوار گلزنی پدرو که در 3 بازی اخیر گلزنی کرده بود در این دیدار قطع شد، البته او موفق به ارسال یک پاس گل و کسب یک پنالتی شد.
- مارتین مونتویا در 9 بازی از 11 بازی اخیر بارسا فیکس بوده است.
-------------------------
مسی: با افتخار در مراسم توپ طلا شرکت خواهم کرد؛ برای یک مدت با درد بازی می کردم
لئو مسی بعد از به ثمر رساندن 2 گل در 4 دقیقه مقابل ختافه، که باعث شد خیال تیمش از بابت حضور در یک چهارم نهایی کوپا دل ری راحت شود، گفت: "اگر به اندازه کافی آماده باشم، مقابل اتلتیکو بازی خواهم کرد."
بازیکن آرژانتینی بعد از 2 ماه مصدومیت از ناحیه همسترینگ، در نیمه دوم دیدار مقابل ختافه به میدان آمد. در گفتگو با تلوزیون رسمی باشگاه بارسلونا، مسی بازی کردنش مقابل اتلتیکو را تأیید نکرد اما اظهار داشت که "مثل همیشه مشتاق بازی کردن است."
بازی: "نمی توانستم برای بازگشت صبر کنم. مدت زیادی دور از میادین سپری کردم."
سطح آمادگی: "در تمرینات واقعاً احساس خوبی داشتم. من آمادگی ام را به هر روش ممکن تست کرده بودم، اما وقتی وارد میدان می شوید همه چیز متفاوت است. برای یک لحظه گل ها را فراموش کنید، من واقعاً احساس آمادگی کردم و هیچ دردی در همسترینگم احساس نکردم. هنگامی که بر مصدومیتم غلبه کردم، روی آمادگی ام کار کردم تا بتوانم از بازی خودم در زمین لذت ببرم."
وضعیت ذهنی: "واقعاً از بازگشت به کشورم خوشحال شدم. بسیار خوب بود که از همه چیز به دور بودم، و حالا برگشته ام و مصمم هستم تا سالی فوق العاده را رقم بزنم."
مصدومیت: "برای یک مدت در حالی بازی کردم که احساس ناراحتی داشتم."
اتلتیکو: "با مارتینو و دکتر صحبت خواهم کرد. فقط می خواهم دوباره بازی کردن را شروع کنم. اگر به اندازه کافی برای بازی کردن آماده باشم، بازی خواهم کرد. من همیشه به آنچه که برای باشگاه بهتر است فکر می کنم. مثل همیشه مشتاق بازی کردنم."
قدرت تیمی بارسا: "در اینجا هیچکس غیرقابل جانشین نیست، و همه ما وقتی شانس بازی کردن پیدا می کنیم، کار خود را به خوبی انجام می دهیم."
مراسم توپ طلا: "مثل همیشه حضور خواهم داشت؛ بدون در نظر داشتن نتیجه نهایی، همیشه حضور در بین 3 بازیکن برتر جهان باعث افتخار است. برای من مهمترین جایزه عناوین قهرمانی است که با تیم می برم، اما جوایز فردی هم همیشه خوب بوده است."
آیا گلی که در سال 2007 مقابل ختافه به ثمر رساندید بهترین گلتان بوده است؟ "مطمئن نیستم، اما من هرگز دو گلی که در فینال های چمپیونزلیگ به ثمر رساندم را فراموش نخواهم کرد."
آینده: "هدف من این است که اینجا بمانم و بقیه دوران ورزشی ام را در بارسلونا سپری کنم.
------------------------------
قاضی پرونده راسل: تخلفی در قرارداد نیمار مشاهده نکرده ام
روز گذشته روزنامه ال کنفیدنسال در گزارشی اعلام کرد که قاضی رویز هیچ تخلفی از سوی راسل در قرارداد نیمار مشاهده نکرده است. سوسیو یوردی کایس یکی از اعضای باشگاه بارسلونا به دلیل فاش نکردن جزئيات قرارداد نیمار از ساندرو راسل، رئيس باشگاه بارسلونا شکایت کرده بود.
ساندرو راسل مبلغ پرداختی قرارداد نیمار را 57 میلیون یورو اعلام کرده است در حالی که به نظر می رسد مبلغ پرداخت شده 74 میلیون یورو به شرح زیر بوده است:
17.1 میلیون یورو برای باشگاه سانتوس که اگر نیمار در 5 سال آینده توانست به جمع 3 بازیکن برتر سال راه پیدا کند باشاه بارسلونا ملزم به پرداخت 2 میلیون یورو دیگر می باشد.
7.9 میلیون یورو برای بدست آوردن ارجحیت خرید 3 بازیکن جوان سانتوس 9 میلیون یورو در مقابل دو بازی دوستانه مقابل سانتوس در بارسلون و برزیل و سپس 40 میلیون یورو برای امضای قرارداد 5 ساله به نیمار و پدرش این در صورتی است که راسل مصرانه اعتقاد دارد باشگاه تنها 57 میلیون یورو برای نیمار پرداخت کرده است.
پس از تشکیل دادگاه و بیگناه شناخته شدن راسل، رئيس باشگاه بارسلونا باید بار دیگر به دلیل شکایت یکی از شرکت های سهامدار نیمار که اعتقاد دارد حق قانونی خود را دریافت نکرده است به دادگاه احضار شود.
+++++++++++++
دوستان عکسها که گذاشتم دیده میشه یا نه؟