• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بازى فردا شب چه ساعت کدوم شبکه؟

Alish
شنبه، ۲۱ دی ۱۳۹۲
هفته ۱۹ لالیگا
Barca.png
Atletico.png

بارسلونا vs اتلتیکو
ورزشگاه: ویسنته کالدرون
ساعت ۲۲:۳۰ (به وقت ایران)
++++++++++++++++++++
زمان دیدار بارسا مقابل مالاگا و والنسیا اعلام شد
فدراسیون فوتبال اسپانیا، برنامه تمامی بازیهای بارسا در ماه ژانویه را اعلام کرد که شامل رقابت های لیگ و جام حذفی می شود.

بازی بارسا با مالاگا در روز 26 ژانویه رأس ساعت 23:30 برگزار خواهد شد و دیدار با والنسیا نیز در روز شنبه، اول فوریه، ساعت 18:30 انجام خواهد شد. هردو بازی در ورزشگاه نیو کمپ خواهد بود.

فدراسیون فوتبال اسپانیا، چهارشنبه این هفته برنامه بازی های هفته 21 و 22 لیگ را اعلام کرد. روز یکشنبه 26 ژانویه، بارسا در خانه از مالاگا میزبانی خواهد کرد که این بازی رأس ساعت 23:30 آغاز خواهد شد. شش روز بعد، بارسا دوباره در رقابت های لیگ به میدان خواهد رفت که در این بازی میزبان والنسیا خواهد بود. این دیدار در روز یکشنبه، 1 فوریه در ورزشگاه نیو کمپ برگزار خواهد شد.
البته با فرض پیروزی در مقابل ختافه، بارسا باید در روزهای 22 و 29 ژانویه، مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام حذفی را انجام دهد. غیر از این دو بازی، برنامه تمام بازی های ماه ژانویه تأیید شده است.
اتلتیکو مادرید – بارسلونا، 11/1/2014، ساعت 22:30
ختافه – بارسلونا، 16/1/2014، ساعت 00:30
لوانته – بارسلونا، 19/1/2014، ساعت 21:30
بارسلونا – مالاگا، 26/1/2014، ساعت 23:30
بارسلونا – والنسیا، 1/2/2014، ساعت 18:30
+++++++++++++++
پویول: «بارسا برای کسب جام می جنگد»
کاپینان پویول پس از بازی مقابل ختافه در رقابت های جام حذفی، به میان خبرنگاران رفت. پویول از بازگشت مسی ابراز رضایت کرد و تاکید کرد که با حضور مسی، بارسا بهتر از همیشه بازی می کند.
کارلس پویول پس از غیبت در دو بازی اخیر بارسلونا به ترکیب تیم بازگشت و مقابل ختافه 90 دقیقه بازی کرد. کاپیتان تیم فوتبال بارسلونا گفت: «می دانستیم که بازی آسانی نخواهد بود. می خواهیم برای کسب جام بجنگیم و تمام بازی هایمان را با پیروزی پشت سر بگذاریم».

یکی از بازیکنانی که دیشب نمایش درخشانی داشت، لئو مسی بود. پویول این موضوع را تایید کرد که: «لئو بسیار مشتاق بود و بازی خوبی هم انجام داد. به او احتیاج داریم. او بهترین بازیکن دنیا است و حضورش در زمین همه چیز را برای ما آسان می کند».
«باید از زمانی که داخل زمین هستم نهایت استفاده را ببرم»
پویول در ادامه صحبت هایش گفت: «به تدریج دقایق بیشتری بازی می کنم و از فرصتی که سرمربی تیم در اختیارم گذاشته نهایت اسفاده را می برم؛ وقتی بازی نمی کنم، باید تمرین کنم».وقتی درباره حریف بعدی بارسا در لالیگا از وی سوال شد، کاپیتان کاتالان تیم اینگونه پاسخ داد: «بازی مهمی را مقابل یکی از بهترین تیم های دنیا پیش رو داریم».
پس از بازی این بعد از ظهر مقابل ختافه برخی بازیکنان با خبرنگاران مصاحبه ای داشتند که در ادامه برخی از جملات آنها را مشاهده می کنید:
پدرو رودریگس
«ختافه تیم آشنایی برای ما بود چون اخیرا در لیگ یک بازی با آنها برگزار کرده بودیم. تا سوت پایان مسابقه نمی توانی از بردن بازی مطمئن باشی. بازی خوبی انجام دادیم و از نتیجه راضی هستیم».
«آمدن به کمپ نو برای تماشای مسابقه بسیار سخت بود؛ مخصوصا وقتی که پخش تلویزیونی داشت و زمان برگزاری بازی دیروقت بود که کار را برای بچه ها و کسانی که کارمند هستند سخت می کرد. اما کسانی که آمدند سهم زیادی در این برد داشتند و بسیار از آنها متشکریم».
«مسی عالی بود؛ تمام هفته را سخت تمرین کره بود».
خاویر ماسکرانو
«مسی بازگشت خوبی داشت. خیلی نتوانستم با او صحبت کنم ولی در گل دومش می توانید ببینید که به فرم عادی خود بازگشته است؛ سرعت انفجاری او با همه فرق دارد. خوشحالم چون دو ماه گذشته بسیار سخت و پیچیده بود و به خاطر تمرکز روی ریکاوری از کانون توجهات دوری کرد. فکر می کنم این کار به لئو کمک بسیاری کرده است.
«بازی هنوز تمام نشده است. در ختافه باید کاری که شروع کردیم را به پایان برسانیم، اما فاصله بسیار خوبی ایجاد کردیم».
«مهم ترین نکته این است که ما همه احساس می کنیم جزئی از تیم هستیم. مهم نیست چه کسی بازی می کند، همه از پرچم بارسا دفاع می کنیم و همه مهم هستیم».
«هیچ وقت احساس نکردم که جای ثابتی در ترکیب اصلی دارم و هیچ گاه هم احساس نکردم که یک بازیکن تعویضی هستم. همیشه خواسته ام که برای تیم سنگ تمام بگذارم و این کار را تا آخرین روز حضورم در این باشگاه ادامه خواهم داد».
++++++++++++++++++++

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بیست سال پیش؛ تحقیر مادرید مقابل بارسای رویایی

بیست سال پیش بود که در شبی خاطره انگیز، ستارگان بارسا شکست سختی را به تیم رئال مادرید تحمیل کردند. در این بازی روماریو، با هت تریک خود به ستاره میدان تبدیل شد و سهم بزرگی در این پیروزی قاطع داشت.

8 ژانویه سالگرد پیروزی 0-5 تحقیرآمیز و معروف تیم رویایی بارسا برابر رئال مادرید است. گل های فراموش نشدنی آن شب را روماریو(3)، کومان و ایوان اگلسیاس به ثمر رساندند که تا 17 سال چنین نتیجه ای تکرار نشد.

جادوی روماریو

تصویر آن بازی باشکوه ال کلاسیکو را تنها می توان با آن گل فوق العاده روماریو در دقیقه 24 توصیف کرد. او توپ را به طرز تماشایی با خودش کشید و آلکورتا را جا گذاشت و توپ را به تور دروازه چسباند تا اولین گل آن شب به ثمر برسد.
نیمه دوم اعجاب انگیز

نیمه دوم سراسر نیو کمپ را پر از هیجانی وصف ناشدنی کرد. یک ضربه آزاد در دقیقه 47 توسط کومان بازی را 0-2 کرد و سپس روماریو گل سوم و چهارم را زد. در اخرین لحظات بازی ایوان ایگلاسیاس نیز گلزنی کرد و جشنواره گلزنی آن شب را تکمیل کرد که از آن به عنوان «مانیتا» یاد می شود که به معنای دست کوچکیست که هر انگشت یادآور یک گل است. این نتیجه بارسا را 4 امتیاز از مادرید جلوتر انداخت درحالیکه درآن زمان این دپورتیوو بود که در آن فصل، تا آخرین لحظات نیز صدر جدول را در اختیار داشت، ولی بارسا بالاخره عنوان قهرمانی را نصیب خود کرد.

پیروزی 0-5 هشتم ژانویه 1994 با مربیگری یوهان کرایوف و تیم رویایی، 17 سال بعد در 29 نوامبر 2010 با تیم گواردیولا تکرار شد.

++++++++++++++

خخخخخخخ:D:D:cool:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اتلتیکو امشب گورش کندس .... تو این دوماه مسی بخاطر نزدن گل عقده ای شده:دی
فک کنم یه هتریک امشب داشته باشیم:D

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
مسی رو احتمال زیاد از اول نمی زاره تو بازی... مثل بازی قبل احتمالا از دقیقه 60 به بعد وارد بازیش میکنه... مدافع های اتلتیکو بیش از حد خشن هستند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مسی رو احتمال زیاد از اول نمی زاره تو بازی... مثل بازی قبل احتمالا از دقیقه 60 به بعد وارد بازیش میکنه... مدافع های اتلتیکو بیش از حد خشن هستند.
پس بازیه امشبو از نیمه دوم نگاه میکنم ... بازیه قبلی که از دستم پرید:(

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اگه من جای مارتینو بودم حتی با اینکه بای خیلی حساسه مسی رو بازی نمیدادم سطح خشونت مدافع و هافبک و حتی مهاجمین اتلتیکو به اندازه مربیشون زمانی که بازی میکرد بالاست احتمال مصدومیت مجدد هست نتیجه نگرفتن تو این بازی بهتر هست تا از دست دادم مسی باز برای چند ماه

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دیگو کاستارو کی مهار میکنه الان!!!!!!!!!!!!!!؟؟
امیدوارم بدون گل خوردن ببریم

farzad.sadeshi3

Registered User
لایک‌ها
57
به امید پیروزی بارسا

البته تیم رقیب مانند اون رقیب دیگه ی مادریدی مهاجماش وحشی ان . باید مواظب باش خط حمله و هافبکهای بارسا

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مسی مصدوم شد؟؟؟؟؟؟؟
من بازیوو نمیبینم؟؟؟؟؟؟؟؟

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خوبه پس
اینو الان مصدوووم کنن یه هواپیما اجاره میکنم میرم اونطرفی که اینو مصدوم کرده رو بدجوور میزنم :mad:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
بعععععله خود مسی اومده میگه چیزیم نیس چرا جو سازی میکنید:دی
خوبی اقا مسی 2011:p

مرسی دادا:)
مسی امشب باید گل بزنه من این حرفا حالیم نی:دی