نیمار: رویای من، فتح لیگ قهرمانان اروپا با بارسا است
نیمار فوق ستاره جوان و برزیلی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا مهم ترین هدف وی در رقابت های این فصل است.
به گزارش AS، نیمار فوق ستاره جوان و برزیلی باشگاه بارسلونا، در صحبت هایی با این روزنامه پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
"هدف من این بود که به باشگاهی بپیوندم که بازیکنان بزرگی داشته باشد و از خدا متشکرم که این موقعیت را در اختیار من قرار داد. تجربه بی نظیری است که هر روز کنار بازیکنانی نظیر مسی، ژاوی و اینیستا به تمرین بپردازم. با وجود آن ها در زمین مسابقه شما هیچ وقت فشاری را حس نخواهید کرد. آن ها به من کمک کردند تا در زمین مسابقه راحت تر باشم."
"ناموفق بودن در امر گلزنی من را اذیت نمی کند چیزی که باعث ناراحتی من می شود این است که تیم نتواند در انتهای فصل به جام های قهرمانی برسد. رویای من در این فصل فتح لیگ قهرمانان اروپا به همراه بارسا است، این مهم ترین هدف من است نه کسب عناوین فردی."
"من هیچوقت برای گرفتن خطا شیرجه نزده ام، اما وقتی که با خطای بازیکنان حریف مواجه می شوم، مجبورم برای جلوگیری از مصدومیت، از خودم محافظت کنم. در حال حاضر تمام تمرکز من روی موفقیت بارسا است و صحبت های خبرنگاران در این مورد برایم اهمیتی ندارد."
"مسی فوق العاده است، او همواره در حال تمرین و فکر کردن به فوتبال است، اما چیزی که بیش تر از بقیه مرا تحت تاثیر قرار داد، این بود که وی همواره در زمین فوتبال بهترین تصمیم ممکن را در بهترین لحظه می گیرد، من تا به حال بازیکنی را نظیر او ندیده ام، هر چه مدت زمان بیشتری از آشنایی من با لئو می گذرد علاقه من نیز نسبت به او بیش تر می شود."
گفتنی است، ستاره ۲۱ ساله باشگاه بارسلونا، تا بدین جای فصل در ۲۵ مسابقه برای بارسلونا، موفق به زدن ۱۱ گل و ارسال ۱۲ پاس گل برای بلوگراناها شده است.
------------------
ژاوی: گواردیولا مانع پیوستنم به بایرن مونیخ شد
هافبک بازیساز و طراح باشگاه بارسلونا، فاش میکند که در سال 2008 در یک قدمی پیوستن به تیم بایرن مونیخ بوده، اما سرمربی فعلی این تیم مانع این انتقال شده است.
ظاهراً سال 2008، پپ گواردیولا سرمربی فعلی تیم بایرن مونیخ، مانع انتقال ژاوی به بایرن مونیخ شده است.
ژاوی در مصاحبه خود با ال موندو دپورتیوو گفت:
" این مسئله واقعاً جدی بود. حتی ملاقاتی با سرمربی بایرن نیز داشتیم. اما پپ مرا کنار کشید و به من گفت که نمیتوانم تیم را ترک کنم. او یادآوری کرد که در ذهنش روی برخی بازیکنان حساب باز کرده است و نمیتوانند تیم را ترک کنند. تصمیم خوبی بود، چراکه اکنون دوست دارم در بارسا بازنشسته شوم. "
شایعاتی در خصوص اینکه تیری هانری بازیکن سابق بارسا که در تیم نیویورک ردبول آمریکا بازی میکند پیشنهاد بازی در این تیم را به ژاوی داده اما او گفت:
" کسی به من چنین پیشنهادی نداده است، چیزی در خصوص این شایعه نمیدانم. هانری تماسی با من نداشته و من هم با او تاکنون صحبت نکرده ام. حتی شماره تلفن او را هم ندارم.!"
-------------------------------
مسی با 138 میلیون یورو، باز هم ارزشمندترین بازیکن دنیا شناخته شد؛ بیل و نیمار، سوم و چهارم شدن
لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا، با ارزشی بالغ بر 138 میلیون یورو، باز هم به عنوان ارزشمندترین بازیکن جهان فوتبال شناخته شده است.
شرکت مشاوره ای برزیلی Pluri Consultoria که هر ساله لیستی از ارزشمندترین بازیکنان فوتبال دنیا منتشر می کند، لیست جدید خود را برای سال 2013 منتشر کرده که کاپیتان 26 ساله تیم ملی آرژانتین باز هم در آن در صدر قرار گرفته است، ولی نسبت به پارسال 2 میلیون (1.4%) از ارزش او کاسته شده است.
فوق ستاره رئال مادرید، کریستیانو رونالدو، هم برای دومین سال پیاپی با ارزش 107 میلیون یورو و با جهشی 11.4 درصدی، در جایگاه دوم قرار گرفته است. گرت بیل، ستاره سابق تاتنهام، هم در این لیست با ارزش 71.3 میلیون یورو، سوم است که این مبلغ، کمتر از میزانی است که رئال برای خرید او صرف کرد. نیمار، ستاره جدید برزیلی بارسلونا، هم در این لیست با ارزش 67.4 میلیون یورو، چهارم است.
---------------------------------------
تاتا مارتینو: به رونالدو برای بدست آوردن توپ طلا تبریک می گویم اما بهترین بازیکن دنیا مسی است
تاتا مارتینو پیش از دیدار مقابل ختافه در کاپ اسپانیا در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا کرد و در ابتدای صحبت هایش به کریستیانو رونالدو برای دریافت توپ طلا تبریک گفت.
تاتا مارتینو گفت: "به کریستیانو تبریک می گویم، توپ طلا جایزه بسیار مهمی است زیرا نشان می دهد بازیکن در طول سال چگونه کار کرده است. اما بهترین بازیکن جهان در تیم ما حضور دارد؛ لیونل مسی."
وی درباره نیمکت نشینی مسی در ویسنته کالدرون گفت: "با او صحبت کردم و فکر می کنم بهترین کار ممکن را انجام داده ایم اما اکنون شرایط به گونه ی دیگری است و لیو به اندازه ی کافی تمرین کرده است."
وی افزود: "هر بازیکن دیگری هم جای مسی بود و در شرایط جسمانی خوبی به سر نمی برد باز هم ریسک نمی کردم."
تاتا درباره بازی کردن نیمار مقابل ختافه گفت: "او به خوبی تمرین می کند و خواهیم دید چه چیزی به سود تیم است."
وی درباره کم بازی کردن زوج مسی و نیمار در ترکیب بارسلونا گفت: "شاید اگر این دو بیشتر در کنار هم بازی می کردند نتایج بهتری می گرفتیم اما بازیکنان تیم می دانند چگونه جای خالی یکی از این دو بازیکن را پر کنند."
تاتا مارتینو درباره تمدید قرارداد بارترا گفت: "تمدید قرارداد بارترا نیز مانند تمدید قرارداد بوسکتس و اینیستا خوشحال کننده است. مارک بارترا هنوز جوان است و جای زیادی برای پیشرفت دارد، این تمدید قرارداد یک بازیکن مهم را برای 4 سال دیگر در باشگاه نگه می دارد."
وی افزود: "او علاقه زیادی به یادگیری و پیشرفت داشته و تعصب بسیار زیادی روی پیراهن بارسا دارد. او هر روز چیزهای بیشتری در کنار پویول، پیکه و ماسچرانو می آمورد."
تاتا مارتینو با اشاره به موفقیت بارترا که از 11 سالگی به لاماسیا پیوست نسبت به تیم های پایه بارسلونا ابراز امیدواری کرد: "بارترا ثابت کرد روندی که در تیم های پایه وجود دارد هنوز موفقیت آمیز است."
مربی آبی اناری ها در پایان کنفرانس مطبوعاتی درباره نقل و انتقالات زمستانی تیم گفت: "پیش تر هم گفته بودم، بازیکنانی که پیراهن تیم را پوشیده اند فصل را با پیراهن بارسا به پایان خواهند برد."
بارسلونا پس از پیروزی 4-0 در دیدار رفت مقابل ختافه امشب (پنج شنبه شب) در دیدار برگشت مهمان ختافه خواهد بود.
-----------------------