• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
مگه وقتی مسی مسی نیست توفیقی کسب کنه. کریس توپ طلای امسالو گرفت ولی کینگ بهترین بازیکن دنیاست.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
مسی امسال بازی کرد ؟؟؟؟؟؟؟
این چند وقته 2 ماه درمیون دوبار بازی میکرد
شاید خسته شده انقدر جام گرفته خاسته تنوع بده:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگه امسال دوباره بد شانسی نیاره و مصدوم نشه بازم توپ طلا رو میگیره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اگه امسال دوباره بد شانسی نیاره و مصدوم نشه بازم توپ طلا رو میگیره
ایشالله امسال همه هنگ کنن از بازی مسی وامسال تموووم رکووووردهارو دوباره جابجاا کنه

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
خوب شد انگیزه و ماتیویشن گرفتن 4 تا توپ طلای دیگه را بهش داد :دی

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب دوستان یه دو روزی مسافرت بود .عجب چیزای رخ داد هاo_O اول اینکه بعد چند سالی هر 3 شرکت کنند بازیکنان اخرش تکمیل شدن :D و یه درورد به بفرست به لیونل مسی و فرانک ریبری که امسال اومدن و جنب رو داشتن . و انصافا یه چیزی رو از دوستم شنیدم فکر کردم داره مسخره میکنه منم باور نکردم تا اینکه خوندم که حرف دوستم درست در اومد که نفر اول گریه کرده:eek: درود بر لئو مسی که 7 سال پشت سر هم تو لیست بهترین بازیکنان بود و 4 سال پشت سرهم بهترین بازیکن شد ولی خبری از ... نشد و فقط هر سال تکرار لبخند رو تحویل میداد و با کت شلوار متفاوت :D تو روحت مسی کت شلوار میگن از این شخص بازیگر الگو برداری کرده راست:D
اینم عکس
2-1-201411513257.jpg

گفته میشه 1میلیون یورو بابت این کت شلوار به مسی دادن اینم خبرش(البته منبع خوبی نیست ولی خالی از لطف نیست:))
این لباس عجیب ماجرایی پشت سر خود دارد. گویا این کت و شلوار جنبه ای تبلیغاتی داشته و مسی برای پوشیدن آن یک میلیون دلار دریافت کرده است. البته در مراسم توپ طلای سال های گذشته نیز لیونل مسی کت و شلوارهای عجیبی می پوشید و لباس های او منقش به گل و گیاه بودند.
و بعد انتخاب شدن بهترین بازیکن چهره دو نفر هم ببینید که خوبه و تفاوت رو احساس کنید با سالهای قبل
vx2o8x.jpg

خب از همه چیزی بگذریم و تمومش کنیم
امسال مسی ببینم چی میکنه امیدوارم بهتر از قبل بدرخشه:cool::eek: که میدرخشه و در اون شکی نیست

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
355478_heroa.jpg

آمادگی بارسا برای پرداخت 30 میلیون یورو برای خرید داوید لوئیز
لوییز به عنوان جایگزین "جان تری" در تیم چلسی مطرح بود اما اکنون به نظر می‎رسد از استمفوردبریج برود
سایت گل- رسانه‌های اسپانیایی از آمادگی بارسلونا برای جذب داوید لوئیز، مدافع برزیلی چلسی با انعقاد قراردادی به ارزش ۳۰ میلیون پوند خبر دادند.
مارکا گزارش داده "تاتا مارتینو" برای تقویت خط دفاعی تیم بارسا در نظردارد "داوید لوییز" را از چلسی به خدمت بگیرد. این بازیکن برزیلی با قراردادی به ارزش ۲۱ میلیون پوند از بنفیکا به چلسی پیوست اما اکنون در این فصل نتوانست جایگاه ثابتی در تیم "ژوزه مورینیو" برای خود دست و پا کند.
مترو گزارش داد که لوییز به عنوان جایگزین "جان تری" در تیم چلسی مطرح بود اما اکنون به نظر می‎رسد از استمفوردبریج برود.
خبر پیوستن لوییز به بارسلونا در حالی مطرح می‎شود که بایرن مونیخ پیش‎تر برای جذب این بازیکن ابراز تمایل کرده است.

+++++++++++++++
359401_heroa.jpg

نیمار: موضوع غیر قانونی در قرارداد من وجود ندارد

نیمار در تابستان گذشته با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست اما ابهامات موجود در این انتقال باعث شده تا دادگاه عالی اسپانیا در حال بررسی آن باشد.
سایت گل- نیمار، مهاجم برزیلی تیم فوتبال بارسلونا اعلام کرد در پرونده انتقالش از سانتوس به بارسا، موضوعی غیر قانونی وجود ندارد.
نیمار در تابستان گذشته با انتقالی 57 میلیون یورویی از سانتوس به بارسا پیوست اما ابهامات موجود در این انتقال باعث شده تا دادگاه عالی اسپانیا در حال بررسی آن باشد.
اما این ملی پوش جوان برزیلی معتقد است مراحل انتقالش بدون مشکل انجام شده است.
نیمار به خبرنگاران گفت:" من به خوبی می دانم که از درباره قرارداد من بحث های زیادی وجود دارد. پدرم قرارداد مرا امضا کرده است و من به او اعتماد کامل دارم.
در قراردادهای من موضوع غیر قانونی وجود ندارد. در هر شرایطی هر کسی تردیدی دارد می تواند به پدرم مراجعه کند چون من می خواهم بر وظیفه خودم تمرکز داشته باشم."
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، یک قاضی اسپانیایی که ماه دسامبر توضیحات مقامات بارسا را خواستار شد، قرار است حکم خود را درباره شکایت یک شرکت اعلام کند. این شرکت ساندرو روسل، رئیس باشگاه بارسا را به سوء استفاده از قرارداد نیمار متهم کرده است.
++++++++++++++
-204.jpg

تولدت مبارک ویکتور والدس اریباس
640x360_BARTRA.v1389700943.jpg

تولدت مبارک مارک بارترا

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
گرفتن یه دفاع خوب مثل داوید لوییز از نون شب هم واجب تره....
توی لیگ قهرمانان با تیم های قوی به مشکل میخوریم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
گرفتن یه دفاع خوب مثل داوید لوییز از نون شب هم واجب تره....
توی لیگ قهرمانان با تیم های قوی به مشکل میخوریم
تو لیگ قهرمانان نمیشه ازش استفاده کرد اگر بخریمش چون تو چلسی در چمپیون بازی کرده (البته اگر قوانین مثل قبل باشه)
++++++++++++++++++
2013-10-08_entreno_16.v1389801037.jpg

تمدید قرارداد مارک بارترا با بارسلونا
مارک بارترا مدافع جوان و اسپانیایی باشگاه بارسلونا، قرارداد خود را با این تیم تا سال ۲۰۱۷ میلادی تمدید کرد.

به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، مارک بارترا مدافع جوان تیم فوتبال بارسلونا، که در سال ۲۰۰۲ به آکادمی حوانان باشگاه بارسلونا ، لاماسیا پیوست و پس از آن توانست در سال ۲۰۱۲ اولین بازی خود را برای تیم اصلی آبی اناری پوشان انجام دهد، امروز به طور رسمی قرار داد خود را با این تیم تا سال ۲۰۱۷ تمدید کرد. وی در واکنشی کوتاه به تمدید قراردادش با این تیم گفت:
"چه روز فوق العاده ای، بهترین هدیه تولد، تمدید قرارداد ۴ ساله با بهترین باشگاه دنیا، بارسا برای همیشه!"
گفتنی است پس از سرجیو بوسکتس و آندرس اینیستا، بارترا سومین بازیکنی بود که در ماه جاری قرارداد خود را با بلوگراناها تمدید کرده است.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
الموندو از تماس بارسا با ایلکای گوندوگان مطلب نوشته. از طرف مثل اینکه بارسا به لاپورته مدافع خیلی خوب اتلتیک بیلبائو علاقه مند شده اما 36 میلیون یورو ناقابل واسش آب میخوره.

مصدومیت آگئرو هم قبل از زمانی که انتظارش میرفت به پایان رسید.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
الموندو از تماس بارسا با ایلکای گوندوگان مطلب نوشته. از طرف مثل اینکه بارسا به لاپورته مدافع خیلی خوب اتلتیک بیلبائو علاقه مند شده اما 36 میلیون یورو ناقابل واسش آب میخوره.

مصدومیت آگئرو هم قبل از زمانی که انتظارش میرفت به پایان رسید.
  • سه‌شنبه 29 بهمن
  • 23:15 منچسترسيتی- -بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
La-previa-del-Getafe-Barca_54398169905_54115221154_600_396.jpg

ترکیب بازی امشب....

سرجی روبرتو در ترکیب اصلیه! امیدوارم بازی خوبی رو به نمایش بذاره. نکته ی جالب هم بند جدایی قرارداد بارترا هستش. فقط 25 میلیون یورو :mad:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
neymar.jpg

نیمار: رویای من، فتح لیگ قهرمانان اروپا با بارسا است
نیمار فوق ستاره جوان و برزیلی باشگاه بارسلونا اعلام کرد که موفقیت در لیگ قهرمانان اروپا مهم ترین هدف وی در رقابت های این فصل است.
به گزارش AS، نیمار فوق ستاره جوان و برزیلی باشگاه بارسلونا، در صحبت هایی با این روزنامه پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
"هدف من این بود که به باشگاهی بپیوندم که بازیکنان بزرگی داشته باشد و از خدا متشکرم که این موقعیت را در اختیار من قرار داد. تجربه بی نظیری است که هر روز کنار بازیکنانی نظیر مسی، ژاوی و اینیستا به تمرین بپردازم. با وجود آن ها در زمین مسابقه شما هیچ وقت فشاری را حس نخواهید کرد. آن ها به من کمک کردند تا در زمین مسابقه راحت تر باشم."
"ناموفق بودن در امر گلزنی من را اذیت نمی کند چیزی که باعث ناراحتی من می شود این است که تیم نتواند در انتهای فصل به جام های قهرمانی برسد. رویای من در این فصل فتح لیگ قهرمانان اروپا به همراه بارسا است، این مهم ترین هدف من است نه کسب عناوین فردی."
"من هیچوقت برای گرفتن خطا شیرجه نزده ام، اما وقتی که با خطای بازیکنان حریف مواجه می شوم، مجبورم برای جلوگیری از مصدومیت، از خودم محافظت کنم. در حال حاضر تمام تمرکز من روی موفقیت بارسا است و صحبت های خبرنگاران در این مورد برایم اهمیتی ندارد."
"مسی فوق العاده است، او همواره در حال تمرین و فکر کردن به فوتبال است، اما چیزی که بیش تر از بقیه مرا تحت تاثیر قرار داد، این بود که وی همواره در زمین فوتبال بهترین تصمیم ممکن را در بهترین لحظه می گیرد، من تا به حال بازیکنی را نظیر او ندیده ام، هر چه مدت زمان بیشتری از آشنایی من با لئو می گذرد علاقه من نیز نسبت به او بیش تر می شود."
گفتنی است، ستاره ۲۱ ساله باشگاه بارسلونا، تا بدین جای فصل در ۲۵ مسابقه برای بارسلونا، موفق به زدن ۱۱ گل و ارسال ۱۲ پاس گل برای بلوگراناها شده است.
------------------
357339_heroa.jpg

ژاوی: گواردیولا مانع پیوستنم به بایرن مونیخ شد
هافبک بازیساز و طراح باشگاه بارسلونا، فاش می‌کند که در سال 2008 در یک قدمی پیوستن به تیم بایرن مونیخ بوده، اما سرمربی فعلی این تیم مانع این انتقال شده است.
ظاهراً سال 2008، پپ گواردیولا سرمربی فعلی تیم بایرن مونیخ، مانع انتقال ژاوی به بایرن مونیخ شده است.
ژاوی در مصاحبه خود با ال موندو دپورتیوو گفت:
" این مسئله واقعاً جدی بود. حتی ملاقاتی با سرمربی بایرن نیز داشتیم. اما پپ مرا کنار کشید و به من گفت که نمی‌توانم تیم را ترک کنم. او یادآوری کرد که در ذهنش روی برخی بازیکنان حساب باز کرده است و نمی‌توانند تیم را ترک کنند. تصمیم خوبی بود، چراکه اکنون دوست دارم در بارسا بازنشسته شوم. "
شایعاتی در خصوص اینکه تیری هانری بازیکن سابق بارسا که در تیم نیویورک ردبول آمریکا بازی می‌کند پیشنهاد بازی در این تیم را به ژاوی داده اما او گفت:
" کسی به من چنین پیشنهادی نداده است، چیزی در خصوص این شایعه نمیدانم. هانری تماسی با من نداشته و من هم با او تاکنون صحبت نکرده ام. حتی شماره تلفن او را هم ندارم.!"
-------------------------------
messi_1.jpg

مسی با 138 میلیون یورو، باز هم ارزشمندترین بازیکن دنیا شناخته شد؛ بیل و نیمار، سوم و چهارم شدن
لیونل مسی، فوق ستاره بارسلونا، با ارزشی بالغ بر 138 میلیون یورو، باز هم به عنوان ارزشمندترین بازیکن جهان فوتبال شناخته شده است.
شرکت مشاوره ای برزیلی Pluri Consultoria که هر ساله لیستی از ارزشمندترین بازیکنان فوتبال دنیا منتشر می کند، لیست جدید خود را برای سال 2013 منتشر کرده که کاپیتان 26 ساله تیم ملی آرژانتین باز هم در آن در صدر قرار گرفته است، ولی نسبت به پارسال 2 میلیون (1.4%) از ارزش او کاسته شده است.
فوق ستاره رئال مادرید، کریستیانو رونالدو، هم برای دومین سال پیاپی با ارزش 107 میلیون یورو و با جهشی 11.4 درصدی، در جایگاه دوم قرار گرفته است. گرت بیل، ستاره سابق تاتنهام، هم در این لیست با ارزش 71.3 میلیون یورو، سوم است که این مبلغ، کمتر از میزانی است که رئال برای خرید او صرف کرد. نیمار، ستاره جدید برزیلی بارسلونا، هم در این لیست با ارزش 67.4 میلیون یورو، چهارم است.
---------------------------------------
photogrid_1389865474501-1-1-1_0.jpg

تاتا مارتینو: به رونالدو برای بدست آوردن توپ طلا تبریک می گویم اما بهترین بازیکن دنیا مسی است
تاتا مارتینو پیش از دیدار مقابل ختافه در کاپ اسپانیا در کنفرانس مطبوعاتی حضور پیدا کرد و در ابتدای صحبت هایش به کریستیانو رونالدو برای دریافت توپ طلا تبریک گفت.
تاتا مارتینو گفت: "به کریستیانو تبریک می گویم، توپ طلا جایزه بسیار مهمی است زیرا نشان می دهد بازیکن در طول سال چگونه کار کرده است. اما بهترین بازیکن جهان در تیم ما حضور دارد؛ لیونل مسی."
وی درباره نیمکت نشینی مسی در ویسنته کالدرون گفت: "با او صحبت کردم و فکر می کنم بهترین کار ممکن را انجام داده ایم اما اکنون شرایط به گونه ی دیگری است و لیو به اندازه ی کافی تمرین کرده است."
وی افزود: "هر بازیکن دیگری هم جای مسی بود و در شرایط جسمانی خوبی به سر نمی برد باز هم ریسک نمی کردم."
تاتا درباره بازی کردن نیمار مقابل ختافه گفت: "او به خوبی تمرین می کند و خواهیم دید چه چیزی به سود تیم است."
وی درباره کم بازی کردن زوج مسی و نیمار در ترکیب بارسلونا گفت: "شاید اگر این دو بیشتر در کنار هم بازی می کردند نتایج بهتری می گرفتیم اما بازیکنان تیم می دانند چگونه جای خالی یکی از این دو بازیکن را پر کنند."
تاتا مارتینو درباره تمدید قرارداد بارترا گفت: "تمدید قرارداد بارترا نیز مانند تمدید قرارداد بوسکتس و اینیستا خوشحال کننده است. مارک بارترا هنوز جوان است و جای زیادی برای پیشرفت دارد، این تمدید قرارداد یک بازیکن مهم را برای 4 سال دیگر در باشگاه نگه می دارد."
وی افزود: "او علاقه زیادی به یادگیری و پیشرفت داشته و تعصب بسیار زیادی روی پیراهن بارسا دارد. او هر روز چیزهای بیشتری در کنار پویول، پیکه و ماسچرانو می آمورد."
تاتا مارتینو با اشاره به موفقیت بارترا که از 11 سالگی به لاماسیا پیوست نسبت به تیم های پایه بارسلونا ابراز امیدواری کرد: "بارترا ثابت کرد روندی که در تیم های پایه وجود دارد هنوز موفقیت آمیز است."
مربی آبی اناری ها در پایان کنفرانس مطبوعاتی درباره نقل و انتقالات زمستانی تیم گفت: "پیش تر هم گفته بودم، بازیکنانی که پیراهن تیم را پوشیده اند فصل را با پیراهن بارسا به پایان خواهند برد."
بارسلونا پس از پیروزی 4-0 در دیدار رفت مقابل ختافه امشب (پنج شنبه شب) در دیدار برگشت مهمان ختافه خواهد بود.
-----------------------

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
28996_heroa.jpg

بازی کردن برابر بارسا شبیه رفتن به دندانپزشکی است

خواکین کاپاروش سرمربی تیم فوتبال لوانته اسپانیا، پس از مشخص شدن حریفش در مرحله یک-چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا، واکنش جالبی به رویارویی با بارسا در مرحله بعد نشان داد.

به گزارش Football Espana، خواکین کاپاروش سرمربی تیم فوتبال لوانته، پس از برتری ۱-۰ شاگردانش برابر رایو وایکانو و صعود به مرحله یک-چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا، در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی، درباره رویارویی احتمالی با بارسا در مرحله بعد رقابت ها به صحبت پرداخت.
"ما می دانستیم که برای صعود به مرحله بعد باید دروازه خود را بسته نگه داریم، بازیکنانم به خوبی وظایف خود را انجام دادند و خوشحالم که توانستیم به مرحله بعد صعود کنیم."
"بازی برابر بارسا؟ شبیه این است که به جای ۲ بار در سال، ۳ بار به دندان پزشکی بروید. البته خوشبختانه به آن اندازه بد نیست (می خندد). ما به یک-چهارم نهایی صعود کردیم و طبیعی است که باید با تیم های بزرگی در این مرحله رو به رو شویم، البته که می دانیم سخت ترین قرعه ممکن نصیبمان شد."

گفتنی است، تیم فوتبال بارسلونا امشب در دیدار برگشت مرحله یک-هشتم نهایی این رقابت ها باید به مصاف ختافه برود، این در حالی است که بلوگراناها بازی رفت را با برتری ۴-۰ به پایان رسانده اند و برای صعود به مرحله بعد کار آسانی را پیش رو خواهند داشت.
----------------------------------
barcelona-s-forward-isaac-cuen_54243264824_54115221154_600_396.jpg

درهای لیگ جزیره به روی تییو و کوئنکا باز شده است

رقابت شدید ستاره های بارسلونا در خط حمله باعث شده دو بازیکن جوان بارسلونا شانسی برای راه پیدا کردن به ترکیب اصلی تیم نداشنه باشند.

با وجود بازیکنانی مانند مسی، نیمار، الکسیس سانچز، پدرو و سسک فابرگاس در خط حمله بارسلونا رقابت تییو و کوئنکا برای به دست آوردن جایگاه ثابت در تیم غیر ممکن به نظر می رسد.
به گزارش روزنامه دایرکت نیوز، آرسن ونگر قصد دارد کریستین تییو را به جمع توپچی های لندن اضافه کرده تا جای خالی والکات مصدوم را پر کند.
کوئنکا نیز که پس از رهایی از بند مصدومیت جایی در برنامه های تاتا مارتینو نداشته مورد توجه تیم شروود، مربی تاتنهام قرار گرفته است. وی از باشگاه تاتنهام درخواست کرده در صورت بهبودی کامل کوئنکا برای به خدمت گرفتن بازیکن جوان بارسلونا اقدام کنند. تاتنهام با وجود خرید بازیکنان زیادی پس از جدایی گرت بیل هنوز در خط حمله دچار مشکل می باشد.
-------------------------
359826_heroa.jpg

ژاوی آماده هفتصدمین بازی برای بارسلونا

ژاوی هرناندز اسپانیایی، بازیساز طراح آبی‌اناری‌ها آماده هفتصدمین دیدار خود با پیراهن این تیم است.

ژاوی نخستین بازی خود را زیر نظر لوئیز فان خال در لالیگا انجام داد، او در آن سال به عنوان بهترین بازیکن تیم بارسلونا ب شناخته شد و به تیم اصلی راه یافت.
بهترین دوران ژاوی در بارسلونا، دوره ایست که آن ها زیر نظر پپ بین سال های 2008، 2012 موفق به فتح 14 جام شدند که شامل سه لالیگا و دو لیگ قهرمانان است.
ژاوی در دیدار هفته آینده مقابل ختافه در کوپا دل ری می‌تواند به رکورد هفتصد بازی با پیراهن آبی‌اناری ها شود.
ژاوی با تیم ملی اسپانیا نیز موفق به فتح جام جهانی و دو دوره مسابقات یورو شده است. در مجموع ژاوی 22 جام برای آبی اناری ها از ابتدای بازی برای این تیم فتح کرده است.
---------------------------------
2013-01-09_entreno_11.v1359655341.jpg

مهاجم جوان بارسلونا در راه آژاکس
بر اساس گزارشات رسیده از اسپانیا، ایزاک کوئنکا مهاجم جوان تیم فوتبال بارسلونا با قراردادی قرضی راهی تیم هلندی آژاکس آمستردام خواهد شد.
به گزارش Catalunya Radio، ایزاک کونکا مهاجم حوان و اسپانیایی باشگاه بارسلونا پس از پشت سر گذاشتن مصدومیتی۶ ماهه از ناحیه زانو بار دیگر آمادگی خود را برای حضور در میادین فوتبال به دست آورده است، به همین دلیل سران باشگاه بارسلونا قصد دارند با انتقال قرضی وی به باشگاهی دیگر زمینه را برای حضور هر چه بیش تر او در زمین فوتبال فراهم سازند. بر اساس گزارشات رسیده از بارسلونا تا کنون باشگاه های والنسیا، الچه، کاردیف و استوک سیتی برای جذب او ابراز علاقه کردند اما کوئنکا به سران باشگاه اعلام کرده است که مایل است بار دیگر به آژاکس، تیمی که فصل پیش هم در آن حضور داشته است، بپیوندد.
گفتنی است، کوئنکا تا به حال در ۳۰ بازی برای تیم اصلی بارسلونا به میدان رفته و ۴ گل نیز به ثمر رسانده است.
---------------------------
Santiago-Vergini.jpg

با آمدن مارتینو به بارسلونا، خیلی از خبرگذاری ها اعلام كرده اند كه مارتینو به دنبال جذب یك مدافع از آمریكای جنوبی است. این شخص یكی از همون افراد است كه در تیم خود مارتینو كار میكرده و شاگرد وی بوده است.
سانتیاگو ورگینی، مدافع آرژانتینی 24 ساله، فوق العاده سر زن و موفق در نبرد های هوایی! همچنین گفته میشه كه او تكل های سالم و خوبی رو هم میزنه.
در تیم نویلزاولد بویز بازی میكند و بارسلونا احتمال دارد او را بخرد.
-------------------------------
329311_heroa.jpg

بیلد: تلاش سران بارسا برای خریداری گوندوگان
روزنامه بیلد در گزارشی در روز4شنبه یادآوری کرده که سران بارسا به دنبال جذب ایلکای گوندوگان هستند و می خواهند او را به عنوان جانشین آتی چابی ارناندس به خدمت بگیرند

سایت گل- روزنامه بیلد آلمان در گزارشی در روز 4شنبه یادآوری کرده که سران باشگاه بارسلونا، ایلکای گوندوگان را به عنوان گزینه ایده آلی برای جانشینی چابی ارناندس یافته اند و عرفان گووندوگان پدر ایلکای،وایلفای گوندوگان، عمو و مدیربرنامه هایش در طول این مدت بارها با سران بارسا جلساتی داشته اند. و روزنامه ال موندو دپورتیوو زمن بازتاب این گزارش، یادآوری کرده که در گزارش بیلد اسمی از مقاماتی که از سوی بارسا با خانواده این ستاره ترک تبار دیدار کرده اند آورده نشده است
از گوندوگان 23 ساله به عنوان یکی از جوانان بامهارت درقاره اروپا یادمی شو دوقرارداد کنونی او با بارسا تا ژوئن سال 2015 اعتبار دارد و ارزش او حدود 27 میلیون یورو برآورد می شود.علاوه بر سران بارسا، مسئولان تیم های آرسنال و رئال مادرید هم به دنبال جذب او هستند. گوندوگان 5ماهی است که به خاطر مصدومیت از ناحیه ستون مهره ها از میادین ورزشی به دور است.
++++++++++++++++++++++
این سانتیاگو ورگینی کیه ؟کسی بازیش رو دیده؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
از بازیه گندوغان خوشم میاد ..... کاش بشه بگیریمش
روسل قول داده بود توی نقل و انتقالات چند تا بازیکن خوب میگیره
ببینیم به قولش عمل میکنه یا همش فقط تبلیغ برای موندن خودش در بارسا بوده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه چند عکس از عیال و بچه های بازیکنهای بارسا :rolleyes::)
بچه های والدس چه با نمک هستن:D همسر کلمبیایی والدس و دو فرزندشان دیلان و کای
33fc9dy.jpg

nnmkq0.jpg

30t5ifo.jpg

2a94c2a.jpg

+++++++++++
این دانیلا همسر سسک و دخترشان لیاست -که شادی پس از گلش که ال با دستش درست میکنه به خاطر دخترشه:D
2jd0y6w.jpg

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چرا شبکه 3 تصویر نداره فقط صدا داره؟
برای شما هم همینطوره؟
کد biss عوض شده؟

بالا