• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
مثل اینکه بدجور پاش پیچ خورده ....
ولی فک نکنم اونقدر جدی باشه که چند وقتی از میادین دور باشه

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
فابرگاس يدونه هم پاس درست به مسي نداده تو نيمه اول حتي يدونه كه حداقل برسه به مسي اين توپ !

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
احتمال مصدومیت یکماهه رو میدم واسه نیمار البته بازی ها فعلا عادیه تا یه چند هفته ای وپدرو و الکسیس میتونن جاشو پر کنن که هردو هم اماده نشون میدن این روزا

ali_alavijeh

Registered User
لایک‌ها
295
چقدر اىن سانگ خوبه
چقدر اىن سانگ خوبه
چقدر اىن سانگ خوبه
خداىىش خىلى بىشتر از اىنا مىتونن ازش استفاده کنن.
واقعا عالىه بازىس
Alish

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای کرد مسی. گل دومش از اون گلهای خاص خودش بود. حیف که نتونست هت تریک کنه

نیمار هم امیدوارم مصدومیتش جدی نباشه

سانگ هم بازی خوبش به هنر مربی برمیگرده. یادتون که هست پارسال چقدر بد بود.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تبریک بابت این برد و صعود
متاسفانه نئمار مصدوم شد بد جور مچ پاپیچید فکر کنم1 ماهی نباشه
مسی که خیلی ریلکس بازی میکرد دمش گرم
این تیلو عجب بازی ضعیف انجام میده وتکراری
مارک بارترا خیلی خوب دفاع میکرد به مرور خیلی عالی میشه مطمئنا". این بارترا کجا و اون بارترا با بایرن کجا که کفر منو دراورده بود
ژاوی هم 700 مین بازیش رو برایه بارسا کرد
لا لوانته افتادیم که مالیدس :D تبریک به نیمه نهای صعود کردیم:cool::D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
xavi.v1389913606.jpg

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
خدا رو شکر نیمار فقط سه هفته مصدوم خواهد بود... اولش فکر کردم رفت برای 4 - 5 ماه.

کینگ هم که رو گل اول با یه حرکت قشنگ توپ رو برای فابرگاس رها کرد... گل دومش هم که تو تاریخ مخصوص خودش و مارادوناست. ولی حرکت بسیار قشنگش دست دادن با دروازبان حریف بعد از خراب کردن اون تک به تک بود... از نظر اخلاق هم نظیر نداره این ادم.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من الان گل مسی رو دیدم.
کاملا مشخصه میخواست پس از مراسم توپ طلا شایسته بودن خودش رو به عنوان بهترین بازیکن جهان ثابت کنه. یک سوپر گل بود. به یاد گل سال 2007ی که به همین ختافه زد.

نکته ی جالب در مورد بارسای این فصل کامل نبودنه ترکیب تیم هستش.

همواره یکی دو بازیکن از ترکیب اصلی مصدوم بودن. از پویول گرفته تا آلوس، آلبا، آدریانو، والدس تا مسی و حالا نیمار....

توی تمام این ماهها تیم ناقص بوده. :oops:

این پسر قیافش با زمان مصدومیت کلی توفیق داره :دی
timthumb.php

Last edited:

M.N.E

Registered User
لایک‌ها
1,008
بازیه نسبتا خوبی بود بخصوص با گل زیبای کینگ کامل شد
از همه رو اعصاب تر این تیلو ! از بازیش متنفرم ! باور کنید یه تماشاچی رو بزارن جاش بازی کنه بهتر بازی میکنه :oops:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
فک کنم مسی توی این 3 بازی بعد از مصدومیتش 4 تا گل زد ... واقعا دمش گرم حتی بعد از دو ماه روند گلزنیش همچنان پا برجاست
توی خبر ها گفته شده بود که نیمار احتمالا به بازی با منچستر نمیرسه:( درسته؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دوستان کسی لینک دانلود گل دوم مسی یا خلاصه بازی رو نداره؟ لینکی که توی ورزش 3 هستش برای من خرابه
نمیتونم دانلود کنم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
the-front-MD-jan-17-2014.jpg

مسی ok داد
مسی با یک شاهکار بازگشت و تیم رابه مرحله بعدی برد
نیمار مصدوم شد
ژاوی افسانه: 700 بازی ها
++++++++++++++++++
xavi.v1389913606.jpg

700 امین بازی ژاوی هرناندز
چاوی هرناندس دیشب هفتصدمین بازی رسمی اش برای بارسلونا رو انجام داد و بعد از بازی در مصاحبه ای کوتاه گفت :
این یک بازی مهم برای من بود و امیدوارم که بتوانم این روند را حفظ کنم.احساس میکنم در این باشگاه بسیار مهم هستم و نمیتوانم چیز دیگری بخواهم.
تیم راحت است و خوب بازی میکند؛ما همه از فوتبال بازی کردن لذت میبریم.
پیراهن شماره 700 من در موزه باشگاه گذاشته خواهد شد.
مسی از زمانی که از آرژانتین برگشته خیلی خوب کار کرده است.بازگشت به آنچه که قبلا بود.
چاوی در آخر گفت : امیدوارم که مصدومیت نیمار جدی نباشد.
++++++++++++++++++++++++
غیر رسمی؛ ژاوی بعد از جام جهانی به نیویورک رد بولز و تیری آنری می پیوندد
ژاوی هرناندز، هافبک خلاق بارسلونا، اخیرا به چند تیم در لیگ آمریکا لینک شده و اکنون شایعه شده وی پس از پایان جام جهانی، به نیویورک رد بولز خواهد پیوست.
اسکای ایتالیا گزارش داده رد بولز مصرانه به دنبال ژاوی است و در این راه کاپیتان آنها، تیری آنری، هم تمام تلاش خود برا کشاندن هم تیمی سابق اش به این تیم را به کار گرفته است.
xavi.jpg

خود ژاوی هم اعلام کرده بارسلونا در اهداف بلند مدت او جایی ندارد و دوست دارد بازی در خارج از اسپانیا را هم تجربه کند. هفته گذشته دیلی تلگراف گزارش داد که مالک نیویورک رد بولز است، یکی از مشتریان پر و پا قرص ژاوی برای کشاندن او به MLS (لیگ آمریکا) است.
ژاوی، که سال بعد 35 ساله خواهد شد، از سوی مدیران ورزشی و اجرایی که قبلا در بارسلونا مشغول به کار بودند، به شدت تعقیب می شود.
+++++++++++++++++
مارتینو: خدا را شکر، مصدومیت نیمار جدی نیست
تاتا مارتینو سرمربی تیم فوتبال بارسلونا، پس از پیروزی برابر ختافه پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، تاتا مارتینو سرمربی تیم فوتبال بارسلونا پس از پیروزی 2-0 شاگردانش برابر ختافه و صعود به مرحله یک-چهارم نهایی این رقابت ها، در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی شرکت کرد و پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

2014-01-16_getafe-barcelona_01-optimized.v1389910967.jpg

"مصدومیت نیمار؟ خدا را شکر آنطور که به نظر می رسید، شدید نیست، باید معاینات بیشتری انجام شود، اما حال عمومی وی خوب است. پزشکان باید بگویند که وی تا چه مدتی دور از میادین است اما حدس می زنم که زیاد طولانی نباشد."
"مسی :نشان داد که آماده است تا ۹۰ دقیقه به طور کامل در زمین مسابقه، حضور داشته باشد و این چیزی بود که من می خواستم در این دیدار از آن مطمئن شوم."
"پویول عالی بازی کرد، او از وقتی که آمادگی اش را به دست آورده، کمک بسیاری به تیم کرده است، بسیار مهم است که بتوانید در پست دفاع مرکزی تیم، سیستم چرخشی را پیاده کنید."
"سرجیو روبرتو امروز قدم دیگری را برای تبدیل شدن به بازیکنی سرنوشت ساز برداشت. از حالا به شما می گویم که وی تبدیل به فوتبالیست بزرگی خواهد شد."
"شایعات درباره جدایی ژاوی و رفتنش به آمریکا؟ او یکی از بازیکنانی است که باید در بارسا بازنشسته شود، تیمی که از خردسالی در آن حضور داشته و برای آن ۷۰۰ بازی انجام داده است."
گفتنی است بدین ترتیب شاگردان تاتا مارتینو در بارسلونا در مرحله یک-چهارم نهایی این رقابت ها، هفته آینده به مصاف لوانته خواهند رفت.
+++++++++++++++++++
مسی: امیدوارم که نیمار خیلی زودبرگردد
ستاره آرژانتینی که از بازگشتش به روزهای اوج خوشحال بود درمورد مصدومیت نیمار ابراز حسرت کرد
2014-01-16_GETAFE-BARCELONA_11-Optimized.v1389911576.JPG

در پایان بازی بارسا مقابل ختافه لیونل مسی راضی و خوشحال بود؛ چون در این بازی توانسته بود تا نمایش خوبی را به اجرا گذاشته وبرای تیمش گلزنی کند
تنها مصدومیت نیمار بود که طعم تلخی را دردهان ستاره آرژانتینی ایجاد کرد.درپایان این بازی مسی دراین باره گفت:
« واقعا متاسفم.روز جمعه تست های بیشتری روی پای آسیب دیده نیمار انجام می شود و امیدواریم که مصدومیتش جدی نباشد و برای مدتی طولانی از میادین ورزشی دور نماند. چون در زمین چمن به او نیاز داریم.او بازیکن مهمی در تیم ماست و امیدواریم که زود بازگردد»
مسی درادامه صحبت هایش درمورد عملکرد فردی ش در زمین چمن به خبرنگاران گفت:« بعد از مصدومیتی که داشتم سعی کردم که برای دقایق کمی هم که شده در ترکیب تیم قرار بگیرم و بازی کنم. هنوز کمی مانده تا بتوانم به روزهای اوجم برسم ولی این تجربه فوق العاده ای برای حضور مجدد در زمین چمن بود.»
ستاره آرژانتینی بارسا با اشاره به بازی دیشب تیمش درخانه ختافه در دور برگشت جام حذفی گفت:« ما در حالی به اینجا آمدیم که در بازی رفت به برتری خوبی دست یافته بودیم و این به تیم ما اجازه داد تا بازیکنانی که می بایست برای دقایقی برای تیم بازی می کردند هم بتوانند بازی کنند. ما در بازی رفت 0-4 برده بودیم ولی دراین بازی هم زیادی خونسرد نبودیم. درتمامی دقایق به شدت تلاش کردیم و به دنبال کنترل بازی بودیم. بازی را کاملا جدی گرفتیم.چون می دانستیم که ختافه حریف سسختی است و نمی توانستیم که به آنها فرصتی بدهیم که به گل برسند. »
مسی: به نیمار احتیاج داریم
ستاره آرژانتینی بارسلونا اعلام کرد که تیمش به حضور بازیکن برزیلی برای مسابقات پیش رو نیاز دارد.
4hppnzxlp99p3olyo4.jpg

لیونل مسی امیدوار است که نیمار پس از مصدومیت از قوزک پا به سرعت بهبود یابد زیرا بارسلونا به وی نیاز دارد.
دوری سه هفته‌ای از میادین تشخیص اولیه پزشکان برای مصدومیت نیمار بوده است و گزارش‌ها حاکی از این است که وی به موقع به دیدار مقابل منچسترسیتی در لیگ قهرمانان اروپا خواهد رسید.
مسی پس از پیروزی دو بر صفر مقابل ختافه و صعود به دور یک‌چهارم نهایی رقابت‌های کوپا‌دل‌ری اظهار داشت: خوشبختانه مصدومیت نیمار جدی نیست و او مدت زیادی غایب نخواهد بود زیرا به نیمار احتیاج داریم.
مسی که هر دو گل بازی شب گذشته را به ثمر رساند، ادامه داد: باید دوباره به شرایط مسابقه برمی‌گشتم. پس از دور رفت فرصت خوبی بود که 90 دقیقه بازی کنم. از این بازی راضی هستیم و آن را مثل همیشه بسیار جدی گرفتیم.
+++++++++++++++++++++
دانلود گلهای مسی در بازی با ختافه با کیفیت بالا!
گل های بازی با کیفیت HD - مسی
گل های بازی با کیفیت HD - مسی
خلاصه کاملتر بازی به مدت 12 دقیقه
++++++++++++++++++++

پله: مسی را به رونالدو ترجیح می‌دهم
اسطوره فوتبال برزیل گفت: ليونل مسي را به کريستيانو رونالدو ترجيح مي‌دهد و خط دفاع تيم فوتبال برزيل بهتر از خط حمله‌اش در جام جهاني خواهد بود.

161875_heroa.jpg

پله گفت: از نيمار جونيرکه جاي خود را دارد که بگذريم- بايد بگويم که اگرمن مربي بودم از ميان ليونل مسي وکريستيانو رونالدو دو بازيکن معروف فوتبال،مسي را انتخاب مي کردم».
پله دربخش ديگري از اين مصاحبه تأکيد کرد: تيم ملي فوتبال برزيل هم اکنون مشکل کوچکي دارد وهمه از اين مشکل اطلاع دارند. اولويت ما برزيلي ها درحال حاضر،بازسازي تيم ملي کشورمان است اما من مي توانم بگويم که براي اولين بار در تاريخ فوتبال،خط دفاع اين تيم بهتر از خط حمله اش درجام جهاني خواهد بود اين درحالي است که برزيل درمسابقات گذشته جام جهاني،هميشه به علت داشتن خط حمله قوي،پيروز وقهرمان مي شد. به هرحال از وظايف امسال ما، بازسازي خط حمله نيز خواهد بود. ما خط مياني خوبي داريم واز بازيکنان برجسته اي دراين خط بهره مي بريم. برزيل درجام کنفدراسيون‌ها بر قوي ترين تيم اروپا يعني اسپانيا قهرمان شد بنابراين من تصور مي کنم که برزيل شانس خوبي براي قهرمان شدن در جام جهاني فوتبال دارد.
+++++++++++++++++++++++
ژاوی : سران بارسا پیراهنم را برای موزه خواستند
درپایان بازی دیشب بارسلونا در خانه ختافه که با برد و صعود تیم کاتالان به مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا همراه بود، ژاوی ارناندس در گفتگو با خبرنگاران شرکت کرد.

او در صحبت هایی گفت که سران باشگاه بارسلونا ازاو خواسته اند تا پیراهنی که در هفتصدمین بازی اش برای بارسا برتن کرده را به موزه بارسلونا بدهند. ژاوی دراین باره گفت:« سران باشگاه پیراهنی که در هفتصدمین بازی ام برتن داشتم را در موزه بارسا خواهند گذاشت.با وجود تمام اخبار منتشره، هدفم این است که در بارسلونا بمانم
ژاوی درمورد عملکردتیمش دراین بازی گفت:« ما دراین بازی لذت زیادی بردیم. فوتبال خوبی ارائه کردیم و به من خوش گذشت. یک سال دیگر از حضور در بارسا لذت می برم. حس می کنم که بازیکن مهمی هستم و بیشتر ازاین دیگر چه می خواهم؟ تیم ما شرایط خوبی دارد. همه بازیکنان به خوبی در بازیها مشارکت دارند و سطح همکاری بازیکنان کاهش نیافته.»
مغز متفکر بارسا در مورد مصدومیت نیمار و بازگشت مسی به ترکیب تیمش هم صحبت کرد:«البته مصدومیت نیمار ناراحتم کرد وامیدوارم که مصدومیتی جدی نباشد. باید منتظر تست های پزشکی بمانیم.درمورد مسی هم باید بگویم که حالا او همان مسی همیشه است. از زمانی که او از آرژآنتین به اینجا بازگشته، او را شاد و خوشحال می بینم.»
++++++++++++++++

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
به مناسبت 700بازی ژاوی

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-7689165.jpeg

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-7689167.jpeg

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-7689149.jpeg

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-7689140.jpeg

n_f_c_barcelona_xavi_hernandez-7689136.jpeg

+++++++++++++
اینو حتما دان کنید
کلیپ مسی هست که تو ورزشگاه سانتیاگو چه سلطنتی داره ;):D
++++++++++++
ببخشید که در دو پست عکسها گاشتم چون تو پست قبلی نذاشت عکس بیشتر بذارم دوستان فکر نکنند واسه پست بیشتره هست:eek::rolleyes::D

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خوب بردیم
با تاخیر بردیم
لئو هم دوباره دوتا گل زد خیلی خوشحالم
ولی نیمار امیدوارم زودددتر برگرررده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
یه سری از وبسایت ها در مورد انتقال احتمالی ژاوی به یک تیم امریکایی بعد از جام جهانی خبر دادند.
مارتینو که خیلی محکم در مورد فصل آینده صحبت میکنه و از چند هفته ی پیش اعلام کرده تیم فصل آینده نشان دهنده ی تصمیمات و نظرات اون خواهد بود. باید دید چی میشه
این نقل و انتقالات ژانویه کی تمام میشه؟ اصلا شروع شده؟ :p
ما که منتظر خبر جذب مدافعیم، از آیمریک لاپورته مدافع 19 ساله بیلبائو شنیدیم تا ویدیچ و داوید لوییز و ورگینی....

بالا