بارسا از غیبت اینیستا مقابل لوانته خبر داد
بارسلونا روز شنبه از غیبت آندرس اینیستا، هافبک اسپانیایی این تیم در دیدار روز یکشنبه مقابل لوانته خبر داد.
اینیستا به علت مصدومیت از ناحیه زانو در دیدار روز شنبه اتلتیکو مادرید - بارسا ( 0 - 0 ) این دیدار هفته بیستم را از دست داد.نیمار، مهاجم برزیلی هم در این دیدار حضور نخواهد داشت.
نیمار به علت مصدومیت از ساق پا سه هفته از میادین دور خواهد بود. به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، بارسلونا با امتیاز برابر با اتلتیکو مادرید ( 50 امتیاز ) در صدر جدول لا لیگا قرار دارد.
++++++++++++++++++
اخبار کوتاه
.
اینیستا که در بازی با اتلتیکو مصدوم شد،امروز دور زمین مشغول دویدن و انجام کارهای ریکاوری اش بود.او در بازی با لوانته غایب خواهد بود اما برای بازی هفته بعد با مالاگا میتواند بازی کند.
.
زلاتان ایبراهیموویچ : گلهای مسی مقابل ختافه رو دیدم.گل دومش جادو بود.او برگشته،حتی گرسنه تر از همیشه.دیدن بازی او سرگرم کننده خواهد بود.مسی شگفت انگیز است.او میتواند کارهایی را انجام دهد که تو فقط میتوانی در بازی xbox انجام دهی.
.
لوییز فرناندز : چاوی مغز بارسا و تیم ملی اسپانیایست.سسک میتواند جایگزین او شود و در کنار بوسکتس و اینیستا بازی کند.
.
بازی دوستانه بارسا در قطر که قرار بود در ماه فوریه انجام شود کنسل شد و به آخر فصل یا شروع فصل آینده موکول شد.
.
آیمریک لاپورته مدافع 19 ساله اتلتیک بیلبائو گزینه آلترناتیو بارسا خواهد بود در صورتی که نتوانند داوید لوییز،فرتونگن،فرمائلن یا مانگالا را جذب کنند.
.
نیمار : تشکر از تمام پیام ها و بازیکنان،خدا رو شکر هیچ چیزی بد نیست و من برای مدت زمان زیادی دور نخواهم بود.من در حال حاضر تقریبا برگشتم!
.
جاناتان دوس سانتوس که دوران نقاهت بعد از عمل زانویش را میگذارند میتواند قبل از پایان فصل به میادین بازگردد.
.
تیری هانری : بارسا با مربی جدیدش تغییر کرده؟
فکر نمیکنم آنها بد بازی کنند،از روی مبلم بارسا عالی به نظر میرسد.
من فکر میکنم ریبری باید توپ طلا را میگرفت.او بازیکن مورد علاقه من است،مثل زمانی که سالهای پیش میخواستم مسی برنده شود.
چاوی در نیویورک ردبولز؟
او میتواند کاری که میخواهد انجام دهد اما بخاطر آنچه که در بارسا ارائه میدهد فکر میکنم باید برای همیشه در آنجا بماند.
. اگر
داوید ویا فصل بعد در اتلتیکو بماند بارسا 2 میلیون دریافت خواهد کرد،اگر تا 2016 بماند بارسا 1 میلیون دیگر دریافت خواهد کرد و اگر به تیم دیگری برود بارسا درصدی از آن انتقال را دریافت خواهد کرد.
.
بارسلونا پیشنهاد ایجینت بازیکن 8 ساله آرژانتینی برای تست دادن در این باشگاه را رد کرد.این بازیکن در حال حاضر در باشگاه رئال مادرید تست میشود.
.
ساباتینی مدیر رم دیروز در بارسلون بود تا قرارداد تونی سانابریا را ببندد.
.
والدس و پینتو اسپانسر کفش هایشان را عوض کردند.والدس از پنالتی به آدیداس و پینتو از کِلمه به وَریور.
.
یورگن کلوپ : رئال مادرید هیچ شانسی مقابل بایرن در یک لیگ ندارد.منچستر؟ نه . سیتی؟ نه . بارسا؟ شاید!
.
لوران بلان (مربی پی اس جی) : مسی به پاری سن ژرمن؟
مسی در بارساست و در آنجا هم میماند.
.
اوییس گارسیا (مربی ختافه) : وقتی مسی شروع به دویدن میکند ایجاد وحشت میکند.
.
بارترا : بسیار خوشحالم از تمدید قراردادم و اینکه میتواند این پیراهن را برای سالهای بیشتری بپوشم.اینجا خانه ی من است.
.
اوروبیتگ (ایجنت مونتویا) : ما صحبت در مورد تمدید قرارداد را با بارسا ادامه میدهیم.ماندن در بارسلونا هنوز هم محتمل ترین گزینه است.
اینتر،ناپولی و رم؟
شایعات درباره تیمهای ایتالیا را خواندم اما در حاضر هیچ چیزی نیست.
.
روزنامه مارکا از پیکه بخاطر نقل قول های جعلی که در مورد او نوشته بودن عذر خواهی کرد.پیکه هم در توییترش گفت : این اولین بار نبوده و آخرین باز هم نخواهد بود...
.
کارل یانسن (ایجنت آفلای) : شایعات مربوط به رفتن به تیم رن؟
گمان نمیکنم.او به تازگی بهبود پیدا کرده و تیم بازگشته است.دلیل ندارد که حالا اینجا را ترک کند.
.
پیکه : چند ساعت تمرین میکنم؟ طبیعتا 3-2 ساعت در روز.
کی از خواب بیدار میشم؟ در روزی که تمرین داریم 9:45 ذقیقه بیدار میشم و ساعت 10 تمرین میکنم (با خنده)
.
بارسا فردا یستمین بازی اش در لالیگا را در زمین تیم لوانته و در ساعت 21:30 برگزار میکند.
+++++++++++++++++++++
مارتینو:من تکرار اولین مسابقه راانتظار ندارم !
مارتینو پیش از بازی بالوانته در مصاحبه ی خود گفت :من تکرار بازی 7بر صفر مقابل لوانته را انتظار ندارم و گفت هیچ کس نباید تصور کند این بازی ,بازی اسانی است !ما از هر نظر مشکل داریم پس این بازی اسان نیست !اینیستا کم و بیش دارد به حالت عادی میرسد و اگر این بازی فینال بود ممکن بود بازی کند !من فکر میکنم همه چیز همان گونه باقی خواهد ماند !من فکر میکنم کسب 100امتیاز در بازی های لالیگابرای قهرمانی کافی نخواهد بود !
++++++++++