تاتا مارتینو: تساوی عادلانه نبود
مربی آبی اناری ها پس از دیدار شب گذشته (یکشنبه شب) بارسا مقابل لوانته تیمش را سزاوار برد دانست و دلیل ناکامی بارسا را بدشانسی مقابل دروازه لوانته و عملکرد خوب دروازه بان حریف اعلام کرد.
تاتا مارتینو در جمع خبرنگاران گفت: "نمی توانم بازیکنان را سرزنش کنم، نتیحه تساوی عادلانه نبود. ما در مقابل دروازه بدشانی بودیم و البته دروازه بان لوانته نیز فوق العاده عمل کرد."
وی افزود: "در گذشته بازی هایی داشتیم که عملکرد خوبی نداشتیم اما نتیجه خوبی بدست آوردیم ولی امشب برعکس آن اتفاق افتاد و ما خوب کار کردیم ولی نتیجه دلخواه را بدست نیاوردیم."
تاتا مارتینو در ادامه اضافه کرد که تساوی باعث نگرانی او نخواهد شد و تنها چیزی که او را نگران می کند افت بازی تیمش خواهد بود. وی در مورد ادامه فصل گفت: "هنوز 18 هفته تا پایان فصل باقی مانده است و در این هفته های باقی مانده شاهد شگفتی های زیادی خواهیم بود."
سسک فابرگاس پس از تعویض در دیدار بارسلونا مقابل لوانته عصبانی به نظر می رسید، مربی آبی اناری ها در این باره گفت: "من عصبانیت سسک به خاطر تعویض شدن را درک می کنم، این کاملا منطقی است." تاتا به شوخی اضافه کرد که در آینده سعی می کند او را عصبانی نکند.
++++++++++++++++++++++++
فابرگاس: به خاطر بازی عصبانی بودم
سسک فابرگاس در دیدار شب گذشته بارسلونا مقابل لوانته که با تساوی 1-1 به پایان رسید جای خود را به سرجی روبرتو جوان داد که به نظر می رسید وی از این تعویض ناراحت و عصبانی شده است.
به گزارش وبسایت رسمی باشگاه بارسلونا، سسک فابرگاس عصبانیت خود از تعویض شدن را تکذیب کرد: "به خاطر بازی عصبانی بودم، ما خوب بودیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم اما موفق به گلزنی نشدیم، در این بازی ها که دروازه حریف طلسم شده و توپ وارد دروازه نمی شود احساس بسیار بدی پیدا می کنم."
سسک افزود: "فکر می کنم در نیمه اول می توانستیم بهتر عمل کنیم اما در نیمه دوم کنترل بازی را به دست گرفته و موقعیت های زیادی به دست آوردیم اما به دلیل بدشانسی موفق نشدیم نتیجه دلخواه را بدست بیاوریم."
با تساوی بارسلونا مقابل لوانته، آبی اناری ها 51 امتیازی شدند.
+++++++++++++++++++++
مسي: مقابل لوانته بدشانس بوديم
ستاره آرژانتيني بارسلونا معتقد است تيمش در تساوي مقابل لوانته بدشانس بوده است.
تعداد گلهاي ليونل مسي در لاليگا همچنان روي عدد هشت ثابت مانده است. ستاره آرژانتيني که نتوانست در ديدار شب گذشته مقابل لوانته گلزني کند، اظهار داشت: کمي بدشانس بوديم. هر کاري که ميتوانستيم براي پيروزي کرديم اما نتوانستيم. با اين حال فرصتهاي گلزني خلق کرديم.
آبياناري ها چهارشنبه نيز در همين ورزشگاه در رقابتهاي کوپادلري مقابل لوانته به ميدان ميروند و مسي در اين باره گفت: ميدان بسيار سختي است و در کوپادلري هم همين طور خواهد بود.
مسي تلاش فراواني کرد تا کيلور ناواس را مغلوب کند اما دروازهبان اهل کاستاريکا تلاشهاي مسي براي گلزني را مهار کرد.
++++++++++++++++++
روزنامه الموندو 20 ژانویه 2014
بارسلونا ، اتلتیکو و رئال مادرید برای قهرمانی رقابت سخت و حساسی دارند
بارسا 1-1 لوانته
+++++++++++++++++++
روزنامه اسپورت 20 ژانویه 2014
سه تیم بالای جدول برای قهرمانی رقابت حساسی دارند
لالیگا جذاب دنبال می شود
بارسا با تساوی مقابل لوانته 51 امتیازی شد
بارسا نمی توانست دفاع لوانته را شکست دهد
تاتا مارتینو : "خوب از فرصت ها استفاده نکردیم "
++++++++++++++++++++
اينيستا برترين هافبک جهان شناخته شد
هافبک اسپانيايي بارسلونا موفق شد بالاتر از مسوت اوزيل به عنوان برترين هافبک بازيساز فوتبال جهان در سال 2013 دست يابد.
آندس اينيستا، هافبک بازيساز بارسلونا در چند فصل گذشته يکي از مهمترين بازيکنان تيمش بوده و نقش مهمي در موفقيتهاي بارسلونا داشته است.
فدراسيون بينالمللي تاريخ و آمار برترين هافبکهاي بازيساز فوتبال جهان را در سال 2013 اعلام کرد که آندرس اينيستا، هافبک بارسلونا در صدر اين فهرست قراردارد. هافبک اسپانيايي بارسلونا موفق شد بالاتر از مسوت اوزيل، هافبک آرسنال و آندرهآ پيرلو، هافبک ايتاليايي يوونتوس در صدر اين فهرست قرار گيرد.
فهرست برترين هافبکهاي فوتبال جهان در سال 2013 به شرح زير است:
1- آندرس اينيستا (اسپانيا/بارسلونا) 132 امتياز
2- مسوت اوزيل (آلمان/آرسنال) 94 امتياز
3- آندرهآ پيرلو (ايتاليا/يوونتوس) 78 امتياز
4- باستين شوايناشتايگر (آلمان/بايرن مونيخ) 61 امتياز
5- ژاوي (اسپانيا/بارسلونا) 56 امتياز
6- يحيي توره (ساحلعاج/منچسترسيتي) 21 امتياز
7- توني کروس (آلمان/بايرنمونيخ) 10 امتياز
8- خوآن ماتا (اسپانيا/چلسي) 6 امتياز
8- داويد سيلوا (اسپانيا/منچسترسيتي) 6 امتياز
+++++++++++
الکسیس سانچز در لیست فروش بارسلونا!!!!!!!!!!!!!
الکسیس سانچز در فصل جاری عملکرد بسیار بهتری نسبت به فصل های گذشته داشته و این درخشش مهاجم 25 ساله آبی اناری ها باعث شده مشتری های زیادی برای وی پیدا شود.
روزنامه اسپورت فاش کرد باشگاه بارسلونا قصد دارد در پایان فصل پیشنهاداتی که برای به خدمت گرفتن سانچز به باشگاه ارائه می شود را مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش همان روزنامه باشگاه بارسلونا 40 میلیون یورو را مبلغ مناسبی برای فروش الکسیس می داند. الکسیس سانچز سال 2011 با مبلغ 26 میلیون یورو به اضافه 11.5 میلیون یورو از اودینزه به بارسلونا پیوست.
به گزارش اسپورت باشگاه پاریس سنت ژرمن که در تابستان گذشته خواهان به خدمت گرفت الکسیس سانچز بود می تواند با پرداخت 40 من یورو مهاجم شیلیایی بارسلونا را به خدمت گیرد.
الکسیس سانچز تا سال 2016 با آبی اناری ها قرارداد دارد و یکی از بازیکنان مورد علاقه ی تاتا مارتینو، سرمربی بارسا است که این امر جدایی وی را مشکل خواهد کرد.
+++++++++++++++
ماركو رويس در خصوص ترك دورتموند: در انتهاى فصل همه چيز امكان دارد
به نظر مي رسد بعد از جدايي لواندوفسكي،ماركو رويس نيز در تابستان 2014 دورتموند را ترك نمايد.
ماركو رويس تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد و يكي از ستارگان دورتموند است كه مورد توجه بسياري از باشگاه هاي مطرح اروپايي قرار گرفته است، تا كنون باشگاه هاي آرسنال،تاتنهام، چلسي و منچستريونايتد خواستار جذب اين ملي پوش آلماني بوده اند و حال به نظر مي رسد كه بارسلونا نيز آماده ارائه پيشنهادي براي جذب رويس شده است.
به گزارش
Sportbild، ماركو رويس در خصوص علاقه بارسا براي جذب او به سايت اسپانيايي
Sport.esگفته است:"من نمي توانم خوشحالي خود از علاقه بارسا را انكار كنم. در حال حاضر من بر روي دورتموند تمركز كرده ام، اما در انتهاي فصل همه چيز امكان پذير است"
ماركو رويس همچنين در خصوص انتقال احتمالي مارك تراستگن هم بازي قديمي خود در تيم مونشن گلادباخ به بارسلونا نيز گفت:"من فكر مي كنم كه تراستگن براي بارسا بسيار مناسب باشد، او دروازه بان بساير با استعدادي است."
++++++++++++++++