• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
جالبه وقتی ما امتیاز میدیم اتلتیکو هم میده!!! :دی
و برای nامین بار باز به خاطر ضعف دفاع روی توپهای هوایی و از کرنر گل خوردیم!!!یعنی مربی و مسئولین کورن نمیبینن یا یه فکرهایی کردن!؟
اگه با این دفاع بریم جلوی سیتی بازی کنیم فقط 2 3 تا کمپانی با ضربه سر بهمون گل میزنه!!!ببینید کی گفتم!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
levante-fc-barcelona-liga-foto_54399312130_54115221154_600_396.jpg

تاتا مارتینو: تساوی عادلانه نبود
مربی آبی اناری ها پس از دیدار شب گذشته (یکشنبه شب) بارسا مقابل لوانته تیمش را سزاوار برد دانست و دلیل ناکامی بارسا را بدشانسی مقابل دروازه لوانته و عملکرد خوب دروازه بان حریف اعلام کرد.
تاتا مارتینو در جمع خبرنگاران گفت: "نمی توانم بازیکنان را سرزنش کنم، نتیحه تساوی عادلانه نبود. ما در مقابل دروازه بدشانی بودیم و البته دروازه بان لوانته نیز فوق العاده عمل کرد."
وی افزود: "در گذشته بازی هایی داشتیم که عملکرد خوبی نداشتیم اما نتیجه خوبی بدست آوردیم ولی امشب برعکس آن اتفاق افتاد و ما خوب کار کردیم ولی نتیجه دلخواه را بدست نیاوردیم."
تاتا مارتینو در ادامه اضافه کرد که تساوی باعث نگرانی او نخواهد شد و تنها چیزی که او را نگران می کند افت بازی تیمش خواهد بود. وی در مورد ادامه فصل گفت: "هنوز 18 هفته تا پایان فصل باقی مانده است و در این هفته های باقی مانده شاهد شگفتی های زیادی خواهیم بود."
سسک فابرگاس پس از تعویض در دیدار بارسلونا مقابل لوانته عصبانی به نظر می رسید، مربی آبی اناری ها در این باره گفت: "من عصبانیت سسک به خاطر تعویض شدن را درک می کنم، این کاملا منطقی است." تاتا به شوخی اضافه کرد که در آینده سعی می کند او را عصبانی نکند.
++++++++++++++++++++++++
52dc34842d1c5.jpg

فابرگاس: به خاطر بازی عصبانی بودم
سسک فابرگاس در دیدار شب گذشته بارسلونا مقابل لوانته که با تساوی 1-1 به پایان رسید جای خود را به سرجی روبرتو جوان داد که به نظر می رسید وی از این تعویض ناراحت و عصبانی شده است.
به گزارش وبسایت رسمی باشگاه بارسلونا، سسک فابرگاس عصبانیت خود از تعویض شدن را تکذیب کرد: "به خاطر بازی عصبانی بودم، ما خوب بودیم و موقعیت های زیادی خلق کردیم اما موفق به گلزنی نشدیم، در این بازی ها که دروازه حریف طلسم شده و توپ وارد دروازه نمی شود احساس بسیار بدی پیدا می کنم."
سسک افزود: "فکر می کنم در نیمه اول می توانستیم بهتر عمل کنیم اما در نیمه دوم کنترل بازی را به دست گرفته و موقعیت های زیادی به دست آوردیم اما به دلیل بدشانسی موفق نشدیم نتیجه دلخواه را بدست بیاوریم."
با تساوی بارسلونا مقابل لوانته، آبی اناری ها 51 امتیازی شدند.
+++++++++++++++++++++
مسي: مقابل لوانته بدشانس بوديم
ستاره آرژانتيني بارسلونا معتقد است تيمش در تساوي مقابل لوانته بدشانس بوده است.

timthumb.php

تعداد گل‌هاي ليونل مسي در لاليگا همچنان روي عدد هشت ثابت مانده است. ستاره آرژانتيني که نتوانست در ديدار شب گذشته مقابل لوانته گلزني کند، اظهار داشت: کمي بدشانس بوديم. هر کاري که مي‌توانستيم براي پيروزي کرديم اما نتوانستيم. با اين حال فرصت‌هاي گلزني خلق کرديم.
آبي‌اناري‌ ها چهارشنبه نيز در همين ورزشگاه در رقابت‌هاي کوپا‌دل‌ري مقابل لوانته به ميدان مي‌روند و مسي در اين باره گفت: ميدان بسيار سختي است و در کوپا‌دل‌ري هم همين طور خواهد بود.
مسي تلاش فراواني کرد تا کيلور ناواس را مغلوب کند اما دروازه‌بان اهل کاستاريکا تلاش‌هاي مسي براي گلزني را مهار کرد.
++++++++++++++++++
روزنامه الموندو 20 ژانویه 2014

the-front-MD-jan-20-2014.jpg

بارسلونا ، اتلتیکو و رئال مادرید برای قهرمانی رقابت سخت و حساسی دارند
بارسا 1-1 لوانته
+++++++++++++++++++
روزنامه اسپورت 20 ژانویه 2014

the-front-jan-20-2014.jpg

سه تیم بالای جدول برای قهرمانی رقابت حساسی دارند
لالیگا جذاب دنبال می شود
بارسا با تساوی مقابل لوانته 51 امتیازی شد
بارسا نمی توانست دفاع لوانته را شکست دهد
تاتا مارتینو : "خوب از فرصت ها استفاده نکردیم "
++++++++++++++++++++
اينيستا برترين هافبک جهان شناخته شد
هافبک اسپانيايي بارسلونا موفق شد بالاتر از مسوت اوزيل به عنوان برترين هافبک بازيساز فوتبال جهان در سال 2013 دست يابد.
Andres%2BIniesta%2BrAVIS-Bjz6Vm.jpg

آندس اينيستا، هافبک بازيساز بارسلونا در چند فصل گذشته يکي از مهم‌ترين بازيکنان تيمش بوده و نقش مهمي در موفقيت‌هاي بارسلونا داشته است.
فدراسيون‌ بين‌المللي تاريخ و آمار برترين‌ هافبک‌هاي بازيساز فوتبال جهان را در سال 2013 اعلام کرد که آندرس اينيستا، هافبک بارسلونا در صدر اين فهرست قراردارد. هافبک اسپانيايي بارسلونا موفق شد بالاتر از مسوت اوزيل، هافبک آرسنال و آندره‌آ پيرلو، هافبک ايتاليايي يوونتوس در صدر اين فهرست قرار گيرد.
فهرست برترين هافبک‌هاي فوتبال جهان در سال 2013 به شرح زير است:
1- آندرس اينيستا (اسپانيا/بارسلونا) 132 امتياز
2- مسوت اوزيل (آلمان/آرسنال) 94 امتياز
3- آندره‌آ پيرلو (ايتاليا/يوونتوس) 78 امتياز
4- باستين شواين‌اشتايگر (آلمان/بايرن مونيخ) 61 امتياز
5- ژاوي (اسپانيا/بارسلونا) 56 امتياز
6- يحيي توره (ساحل‌عاج/منچستر‌سيتي) 21 امتياز
7- توني کروس (آلمان/‌بايرن‌مونيخ) 10 امتياز
8- خوآن ماتا (اسپانيا/چلسي) 6 امتياز
8- داويد سيلوا (اسپانيا/منچستر‌سيتي) 6 امتياز
+++++++++++
hqdefault.jpg

الکسیس سانچز در لیست فروش بارسلونا!!!!!!!!!!!!!
الکسیس سانچز در فصل جاری عملکرد بسیار بهتری نسبت به فصل های گذشته داشته و این درخشش مهاجم 25 ساله آبی اناری ها باعث شده مشتری های زیادی برای وی پیدا شود.
روزنامه اسپورت فاش کرد باشگاه بارسلونا قصد دارد در پایان فصل پیشنهاداتی که برای به خدمت گرفتن سانچز به باشگاه ارائه می شود را مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش همان روزنامه باشگاه بارسلونا 40 میلیون یورو را مبلغ مناسبی برای فروش الکسیس می داند. الکسیس سانچز سال 2011 با مبلغ 26 میلیون یورو به اضافه 11.5 میلیون یورو از اودینزه به بارسلونا پیوست.
به گزارش اسپورت باشگاه پاریس سنت ژرمن که در تابستان گذشته خواهان به خدمت گرفت الکسیس سانچز بود می تواند با پرداخت 40 من یورو مهاجم شیلیایی بارسلونا را به خدمت گیرد.
الکسیس سانچز تا سال 2016 با آبی اناری ها قرارداد دارد و یکی از بازیکنان مورد علاقه ی تاتا مارتینو، سرمربی بارسا است که این امر جدایی وی را مشکل خواهد کرد.
+++++++++++++++
miroslav-blazevic-600_1.jpg

ماركو رويس در خصوص ترك دورتموند: در انتهاى فصل همه چيز امكان دارد
به نظر مي رسد بعد از جدايي لواندوفسكي،‌ماركو رويس نيز در تابستان 2014 دورتموند را ترك نمايد.
ماركو رويس تا سال 2017 با دورتموند قرارداد دارد و يكي از ستارگان دورتموند است كه مورد توجه بسياري از باشگاه هاي مطرح اروپايي قرار گرفته است، تا كنون باشگاه هاي آرسنال،‌تاتنهام، چلسي و منچستريونايتد خواستار جذب اين ملي پوش آلماني بوده اند و حال به نظر مي رسد كه بارسلونا نيز آماده ارائه پيشنهادي براي جذب رويس شده است.
به گزارش Sportbild، ماركو رويس در خصوص علاقه بارسا براي جذب او به سايت اسپانيايي Sport.esگفته است:"من نمي توانم خوشحالي خود از علاقه بارسا را انكار كنم. در حال حاضر من بر روي دورتموند تمركز كرده ام، اما در انتهاي فصل همه چيز امكان پذير است"
ماركو رويس همچنين در خصوص انتقال احتمالي مارك تراستگن هم بازي قديمي خود در تيم مونشن گلادباخ به بارسلونا نيز گفت:"من فكر مي كنم كه تراستگن براي بارسا بسيار مناسب باشد، او دروازه بان بساير با استعدادي است."
++++++++++++++++

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
رئال خیلی نزدیک شد
بارسا مساوی حقش نبود
اتلتیکو دمش گرم

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
neymar-barcelona-salary-top-best-player.jpg

سوالی که راسل باید در دادگاه جواب دهد؛ خرید نیمار با 57 میلیون یورو یا 95 میلیون یورو؟
احتمال می‌رود که راسل برای نیمار بیشتر از آنچه که رسما اعلام شده است پرداخت کرده باشد.
به گزارش روزنامه ال‌موندو، نیمار در تابستان جاری به بارسلونا پیوست ولی از همان لحظه قطعی شدن قراردادش حرف و حدیث‌های بسیاری در مورد رقم واقعی قرارداد وی منتشر شد که مسئولین بارسا رقم انتقال نیمار را 57 میلیون یورو عنوان کردند اما، با گذشت زمان و افشا شدن برخی از جزئیات پرونده انتقال نیمار، اکنون راسل باید در مورد ابهاماتی در این قرارداد به دادگاه اسپانیا توضیح دهد.
منابع ال‌موندو گزارش داده‌اند که یکی از عمده ترین ابهامات این پرونده رقم واقعی قرارداد انتقال نیمار است. با توجه به افشا شدن بعضی جزئیات این پرونده بارسلونا سه بار بین سال‌های 2011 تا 2013 چندین میلیون یورو به خانواده نیمار پرداخت کرده است. این پرداخت‌ها شامل پرداخت های مستقیم به پدر، استعدادیاب سابق نیمار در سانتونس و همچنین کمک به کودکان مناطق زاغه نشین سائوپالو، بوده است.
همچنین ال‌موندو گزارش می‌دهد که لیست پرداخت های نهایی بارسلونا برای نیمار به صورت زیر بوده است:
40 میلیون یورو به خانواده نیمار
17 میلیون یورو به سانتوس جهت خرید نیمار
7.9 میلیون یورو برای پرورش سه بازیکن آینده سانتوس
9 میلیون یورو برای دو بازی دوستانه بین سانتوس و بارسلونا
8.5 میلیون یورو بابت کمیسیون پرورش نیمار
2.6 میلیون یورو به ایجیت نیمار
10 میلیون یورو به عنوان پاداش امضای قرارداد
جمع این مبالغ به رقمی حدود 95 میلیون یورو می‌رسد که اگر اینگونه باشد نیمار جلوتر از بیل و رونالدو به گرانترین بازیکن دنیا بدل خواهد شد، البته این در صورتی است که پرز در مورد مبلغ قرارداد بیل که رسماً 91 میلیون یورو عنوان شده است صادق بوده باشد.

bez9bclcqaahdjs.jpg

روز دوشتبه هفته پیش منابع باشگاه بارسلونا به موندو دپورتیوو گفتند که داستان ال‌موندو، اشتباه است. بارسلونا پیش از این گفته بود که تحقیق کردن در مورد قرارداد نیمار "بیهوده" و "عجیب" است و همچنین یادآور شده بود که طرفداران در مورد این قضیه "آرام" باشند و اصرار دارند که این انتقال در عین پیچیده بودن بسیار ماهرانه و استادانه صورت گرفته است.
نیمار نیز پیش از این گفته بود که هیچ مشکل قانونی در پرونده انتقال وی وجود ندارد.
حال با این گمانه زنی ها و حرف و حدیث‌های پیرامون انتقال ستاره برزیلی، راسل بیش از پیش مورد انتقاد مدیران سابقِ تیم کاتالونیایی قرار گرفته است و اتهامات پولشوئی او همچنان در دادگاه در حال بررسی است. شاید اگر بارسلونا از روز اول به صورت واضح شرایط قرارداد نیمار را ااعلام می‌کرد اکنون دچار چنین برنامه‌ای نمی‌شد.
++++++++++++++++++
ter-segen-ya-podria-tener-un-a_54390989803_54115221154_600_396.jpg

شروع مذاكرات بين بارسلونا و مونشن گلادباخ بر سر تراشتگن
مذاكرات بين بارسلونا و بوروسيا مونشن گلادباخ در مورد انتقال دروازه بان اين تيم، تراشتگن، از امروز (دوشنبه) آغاز مي گردد.
به گزارش فوتبال اسپانيا، اين دروازه بان آلماني به عنوان گزينه اصلي براي جانشيني ويكتور والدز شناخته مي شود.
امروز موندو دپورتيوو گزارش داد اين دو باشگاه براي مذاكره بر سر اين انتقال بر روي يك ميز خواهند نشست.
همچنين اين روزنامه كاتالونيايي در گزارش خود از پيشنهاد اوليه 12 ميليوني بارسلونا براي جذب اين دروازه بان خبر داد.
++++++++

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
5 و 6 آپریل همه پرسی در مورد ساخت نیو کمپ نو. یک جا گفتن 420 میلیون یورو خرج داره و یک جای دیگه 600 میلیون
Asi-sera-el-exterior-del-nuevo_54399356020_54115221154_600_396.jpg

Asi-sera-el-interior-del-nuevo_54400316790_54115221154_600_396.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
به به عجب روزی
6 آپریل روز همه پرسی برای ساخت نیو کمپ نو .... و روز پخش سیزن جدید Game Of Thrones:D

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
دوستان بازیه امشب رو شبکه ورزش نشون نمیده؟ شبکه 3 بازیه منچستر هست

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
متاسفم اين رو ميگم ولي بدون هيچ تاكتيكي دارن بازي مي كنن و اينطوري هم به هيچ جا نميرسيم

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من نتیجه رو دیدم ناراحت شدم.
:mad:
هیچ حرفی ندارم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها