تاتا مارتینو: سه پاس گل مسی کلید پیروزی ما بود
مربی آبی اناری ها پس از پیروزی 4-1 مقابل لوانته با انتقاد از شاگردانش بازی بارسا در نیمه اول را کند و حرکت بدون توپ بازیکنان تیمش را ضعیف خواند.
به گزارش اسپورت، تاتا مارتینو در ابتدای صحبت هایش گفت: "در نیمه اول کند بودیم و لوانته پرتعداد دفاع می کرد اما از شانس ما مرتکب اشتباه شدند و مدافع حریف دروازه تیم خود را باز کرد. در نیمه دوم عملکرد ما بهتر شد و لوانته نیز فضاهای بیشتری در اختیار ما قرار داد که به خوبی از آن استفاده کردیم."
وی درباره تییو و مسی که ستاره های بازی شب گذشته بودند گفت: "این بازی چیزی بود که تییو برای به دست آوردن اعتماد به نفس به آن نیاز داشت. البته مسی را هم نباید فراموش کنیم، او سه پاس گل داد و او نیز می تواند مرد اول این دیدار لقب بگیرد."
تاتا مارتینو افزود: "لیو به خوبی می تواند نتیجه بازی را تغییر دهد، هنگامی که فضاهای اندکی در اختیار داشته باشید بازیکنانی مثل مسی می توانند از این فضاها استفاده کرده و موفقیت تیم را رقم بزنند، سه پاس گل مسی کلید پیروزی ما بود."
مربی آبی اناری ها در ادامه به صحبت درباره ی بازیکنان نیمکت نشین تیم پرداخت که در دیدار مقابل لوانته شانس بازی کردن پیدا کرده بودند: "سرجی روبرتو، تییو، سانگ و بارترا عملکرد خوبی داشتند. دو دیدار گذشته را با تساوی پشت سر گذاشته بودیم و به برد نیاز داشتیم اما این بازیکنان نیز حق داشتند فرصت بازی کردن به دست بیاورند."
کارلس پویول در نیمه دوم دچار مصدومیت شده زمین بازی را ترک کرد، تاتا درباره مصدومیت کاپیتان آبی اناری ها گفت: "پویول از ناحیه ساق پا مصدوم شده و زانوی او مشکلی ندارد. معاینات بیشتر فردا (پنج شنبه) روی او انجام خواهد شد تا شدت مصدومیتش مشخص شود."
پس از تساوی یکشنبه شب بارسلونا مقابل لوانته در لالیگا، در دیدار چهارشنبه شب دو تیم در رقابت های کاپ اسپانیا آبی اناری ها توانستند با هت تریک تییو و گل به خودی مدافع لوانته 4-1 حریف خود را شکست دهند. هر سه گل تییو روی هنرنمایی و پاس مسی به ثمر رسید.
+++++++++++++++
مسی: پیروزی بارسا مهم تر از گلزنی من است
لیونل مسی که در 400 مین بازی خود با پیراهن بارسلونا موفق به گلزنی نشد با 3 پاس گل نقش بسیار زیادی در پیروزی 4-1 آبی اناری ها مقابل لوانته داشت.
به گزارش موندو دپورتیوو لیونل مسی در گفتگو با خبرنگاران گفت: "همانند بازی یکشنبه شب گل اول را ما دریافت کردیم و 1-0 عقب افتادیم اما در نیمه توانستیم بازی را به سود خودمان به پایان ببریم. احساس خیلی خوبی دارم، گل زدن من اهمیتی ندارد، مهم موفقیت تیم است."
مسی در تحلیل بازی گفت: "ما می دانستیم که باز هم یک بازی بسته را به نمایش می گذارند و کار گره می خورد و می دانستیم برای پیروزی باید به سختی تلاش کنیم. باید سرعت بازی را بالا می بردیم و همین کار را نیز انجام داده و توانستیم دروازه حریف را باز کنیم."
لیونل مسی در دیدار شب گذشته (چهارشنبه شب) بارسلونا مقابل لوانته موفق به گلزنی نشد اما هر سه گل تییو روی پاس وی به ثمر رسید. با وجود هت تریک تییو، لیونل مسی به عنوان بهترین بازیکن دیدار انتخاب شد.
+++++++++++++++++++
تیو از مسی تشکر کرد
کریستین تیو وینگر جوان بارسلونا پس از هتریک در مقابل لوانته، از لیونل مسی تشکر کرد.
تیو در جریان دیدار رفت از مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری در پیروزی 4-1 مقابل لوانته، برای اولین بار موفق شد که هتریک کند و لیونل مسی نیز در 400مین حضورش در ترکیب بارسا موفق شد برای اولین بار سه پاس گل دهد و کار تیو را در گلزنی راحت کند.
تیو به Sport گفت: "من به خاطر زدن 3 گل خوشحالم، اما پیروزی تیم مهمتر بود. حقیقت این است که من به لطف مسی موفق به این افتخار شدم و تنها باید دروازه بان را مغلوب می کردم. او تماشایی و جذاب بازی می کند."
"تیو در نیمه اول خوب کار کرد، اما گل حریف ما را غافلگیر کرد. ما تنها در زدن ضربات نهایی ناکام بودیم. در نیمه دوم ما آن ها را مغلوب کردیم. بازی ساده ای نبود. مربی به ما اعتماد به نفس داد. من برای ادامه داشتن شانس حضور در ترکیب و پیشرفت سخت کار می کنم."
بازی برگشت هفته آینده در نیوکمپ برگزار خواهد شد.
+++++++++++++
ساندرو راسل در فکر استعفا
پس از شکایت یکی از اعضای باشگاه درباره شفاف نبودن قرارداد نیمار و سر و صدای رسانه ها به نظر می رسد ساندرو راسل به فکر استعفا از ریاست باشگاه بارسلونا افتاده است.
به گزارش روزنامه اسپورت کاتالونیا راسل می داند در آستانه یک جنگ طولانی برای دفاع از خود در پرونده انتقال نیمار قرار داشته و طی روزهای آینده پس از مشورت با مدیران باشگاه درباره ماندن یا استعفا تصمیم خواهد گرفت.
به گزارش همان روزنامه ساندرو راسل نمی خواهد استعفای او دلیل بر پذیرش اتهامات تقلب در قرارداد نیمار باشد.
سوسیو کازیس که از راسل شکایت کرده بود قصد دارد از دو معاون وی، فاوس و بارتومئو نیز به خاطر امضای بندهایی از قرارداد نیمار به دادگاه عالی اسپانیا شکایت کند.
قرارداد نیمار 12 بند داشته است.
+++++++++++
خبر فوری: سران باشگاه بارسلونا امروز جلسه اضطراری تشکیل خواهند داد
شنیده ها حاکی از آن است که مسئولین بارسا برای حل مشکلات پیش روی این باشگاه امروز جلسه اضطراری تشکیل می دهند.
به گزارش مارکا و بنا به اعلام Catalunya Radio، ساندرو روسل رییس باشگاه بارسلونا برای حل مشکلاتی که این روزها پیرامون این باشگاه است، دستور تشکیل یک جلسه اضطراری را داده است.
این طور که به نظر می رسد در این جلسه دو موضوع مورد بررسی قرار خواهد گرفت. یکی موضوع پیچیده مبلغ قرارداد نیمار که به موضوعی قضایی تبدیل شده است و دیگری تعریف آینده و برنامه های پیش روی این باشگاه. در این جلسه علاوه بر ساندرو روسل رییس باشگاه، جوزپ ماریا برتومئو نائب رییس، خاویر فائوس مدیر اقتصادی، آنتوتی روسیچ یکی از مدیران کل و آلبرت مونتاگوت مدیر ارتباطات نیز حضور خواهند داشت. احتمال این وجود دارد که در ساعات آینده بیانیه ای رسمی از سوی باشگاه بارسلونا منتشر شود.
پیش از این شایعاتی مبنی بر استعفاء احتمالی روسل از سمت مدیریت باشگاه بارسلونا شنیده می شد.
++++++++++++
لاپورتا: سکوت راسل به چهره باشگاه آسیب می زند
خوان لاپورتا، رئیس سابق باشگاه بارسلونا از ساندرو راسل خواسته است تا در مورد انتقال نیمار اطلاعات بیشتری به اعضای باشگاه بدهد، و اظهار داشته که سکوت او چیزی را ثابت نمی کند و تنها به ضرر چهره باشگاه است.
در پیامی که از طریق توئیتر منتشر شد، لاپورتا به خاطر ظاهر شدن راسل مقابل رسانه ها قبل از ارائه توضیحات به قاضی پابلو روز، اظهار تأسف کرد؛ راسل اصرار دارد که وجود بندهای محرمانه در قرارداد مانع از شکست سکوت او می شود.
لاپورتا در این شبکه اجتماعی نوشته است: "رئیس، ساندرو راسل باید به اعضاء باشگاه توضیحاتی ارائه کند. این چیزی است که او به آنها بدهکار است. سکوت او به چهره باشگاه آسیب می زند."
+++++++++++++++++
بارسلونا
در آمد سال گذشته:483 میلیون یورو
درآمد امسال: 482.6 میلیون یورو
درصد رشد:0.1% -
بارسلونا با قهرمانی آسان در لالیگا و رسیدن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا سال آرامی را سپری کرد. افزایش مبلغ حق پخش تلویزیونی و عقد قرارداد با اسپانسر های چدید باعث شد تغییری در درآمد های بارسا به وجود نیاید اما همانند منچستر یونایتد اگر کاتالان ها خواهان حفظ جایگاه خود هستند باید در لیگ قهرمانان اروپا حداقل به فینال برسند و لالیگا را فتح کنند.
در ردبندی برترین تیم های اقتصادی دوم هست
+++++++++++++
این راسل چیکار میکنه
دوست ندارم تو وسط فصل این اتفاق بیوفته چون بدجور به تیم ضرر میرسونه