• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
3-3-4 بازی می کنیم !!!
رونالدینیو و دکو وای می سن پشت آنری و اتوو و مسی .
ژاوی هم پشت رونی و دکو وای می سه .
اتوو روی نیمکت نخواهد نشست .
سیستم احتمالی بارسلونا رو فاش کردند .
3-3-4

با 3 مهاجم بازی می کنیم و رونالدینیو هافبک وای میسه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
حالا که همه رو خریدیم میلان رو زیر پامون له می کنیم .
رئالم که ولش کن دربارش چیزی نگیم بهتره .
توره هم به بارسلونا اومد .
تموم شد .
]توره ، دومین خرید فصل

یحیا توره ، بازیکن ساحل عاجی تیم موناکو ، ساعاتی قبل به شهر بارسلونا آمد تا قرارداد تنظیم شده توسط موکلش و سران بارسا را به امضاء برساند. مبلغ قرارداد وی همانگونه که قبلا اعلام شده بود 2 میلیون یورو در سال با تعدادی بند های مشروط خواهد بود. پس از پیوستن آنری ، این دومین خرید فصل باشگاه کاتالانی بوده. ممکن است سران بارسلونا مراسم معارفه ی این دو بازیکن را به طور همزمان برگزار کنند ، اما چیزی که مسلم است ، تیه ری آنری فردا ( دوشنبه) به بارسلونا می آید تا در تست پزشکی شرکت کرده و رسما به اهالی نیوکمپ معرفی شود.

4qf5sb4.jpg

---------

مسی: از آمدن آنری لذت می برم

لیونل مسی که در اردوی تیم ملی آرژانتین برای حضور در کوپا آمه ریکا است در مصاحبه با الموندو دپورتیوو ضمن تصریح اینکه از آمدن آنری بسیار شادمان است افزود:" آنری بازیکن بسیار بزرگی است ، به همین دلیل هم به بارسلونا آمد. فوتبالیستی با قابلیت های وی ، اگر 30 سال هم داشته باشد برای هر تیمی مفید است و مسئله ی سن چیزی از ارزش های او کم نخواهد کرد." مسی در باب ستایش مرد فرانسوی می گوید:" تی تی در سالهای اخیر ثابت کرد که بازیکن بسیار بزرگی است. سسک ( فابرگاس) همیشه می گوید که تی تی در تمرینات فوق العاده و از آن بهتر این که یک دوست و **** بسیار خوب است."

5yt8evs.jpg

از مسی پرسیده شد آیا پیوستن آنری در بین مهاجمان بارسا اختلال ایجاد نخواهد کرد؟ اعجوبه ی آرژانتینی در پاسخ خود اینگونه عنوان می کند:" حضور آنری برای شخص من به هیچ عنوان نگران کننده نیست ، من نمی دانم که با چه روشی بازی خواهیم کرد ، این موضوعی است که مربی (فرانک رایکارد) باید آن را حل کند." او در ادامه گفت:" آنری با بارسلونا قرارداد بست زیرا رایکارد می داند که چگونه با حضور وی تیم قدرتمند تر خواهد شد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ساموئل اتوئو ، مهاجم کامرونی بارسلونا در گفتگو با تلویزیون بارسا در مورد فصل گذشته و همچنین اهداف تیم در فصل آتی سخنان جالبی را بر زبان آورده. در اینجا مهم ترین قسمت های این مصاحبه را از دید شما خوانندگان عزیز می گذرانیم.

اتوئو در مورد ناکامی فصل قبل گفت:" من نمی خواهم فقط به لیگ اشاره کنم. در مجموع عوامل زیادی باعث شدند که خوب نباشیم ، حال باید با شناسایی آن عوامل در جهت رفعشان برآییم و قبل از آغاز فصل جدید ، با رفع مشکلات گذشته برای آینده آماده شویم." بارسا مدت زمان بسیاری از فصل را صدرنشین بود اما در اواخر فصل همه چیز را از دست داد ، چرا؟ ساموئل اعلام داشت:" در زندگی اتفاقات زیادی می افتد که نمی توان آنها را تشریح کرد. ما برای فصل جاری شانس بسیاری برای موفقیت داریم ، چون ما یک گروه فوق العاده هستیم و می دانیم که می توانیم به افتخارات زیادی دست پیدا کنیم. همه می خواهند اشتباهات فصل گذشته ی خود را فراموش کنند و در صدد بهبود کارایی برای فصل جدید هستند." او در این ناکامی همه را مسئول می داند:" از نظر من ، مسئولان ، مربیان و همه ی ما بازیکنان می دانیم که همگی به یک اندازه اشتباه کردیم"

680cgwo.jpg

خوان لاپورتا به تازگی بازیکنان را مسئول ناکامی تیم خوانده است که با انتقاد دکو هم همراه شد ، اتوئو در این باره می گوید:" او(لاپورتا) مسئول است ، مسئول همه در باشگاه که بازیکنان را هم شامل می شود. من نمی خواهم به بحث با او در این مورد بپردازم ، فقط می خواهم بگویم که امسال به پایان رسید و ادامه دادن این مسائل چیزی را تغییر نخواهد داد. ما فقط می توانیم برای فصل بعد آماده شویم. ما می توانیم برای فصل بعد بجنگیم ، با میل فراوان به سوی جلو حرکت کنیم و از روز اولی که پای به باشگاه می گذاریم جاه طلب باشیم. ما می خواهیم میل خود را برای افتخارات بزرگ افزایش دهیم و کودکانی که برای دیدن ما اینجا می آیند را خوشحال کنیم."
او از اینکه در سیستم بازی بارسا تغییر و تحول ایجاد خواهد شد استقبال کرد و در مورد این سوال که آیا فکر می کند رئال مادرید این فصل بهتر از بارسا بوده گفت:" آنها قهرمان شدند ، پس بهتر به نظر می آیند!" از دید سامی " هر تیمی که لیگ را ببرد بهترین است."

در مراسم جشن قهرمانی رئال به اتوئو توهین های بسیار شدیدی شد ، او در این باره می گوید:" من این انتظار را داشتم. زیرا من دو سال پیش اشتباه کرده بودم و برای همین آشکار بود که این اتفاق خواهد افتاد. من به طور مستقیم چیزی نشنیدم اما مردم به من در باره ی آن گفتند. به هر حال من انتظار چنین برخوردی را داشتم و حالا تمام شد. این هم جزئی از بازی است!"
او در مورد درگیری اش با رونالدینیو می گوید:" رسانه ها و شایعه سازان دست به بزرگنمایی زدند ، گاهی اختلاف نظر به وجود می آید ، همانگونه که شباهت های بسیاری وجود دارد. خوشبختانه من و رونی همواره با یکدیگر صحبت می کنیم و هیچ گاه دل به شایعات نبستیم. ما می دانیم که برای باشگاه بسیار مهم هستیم و به همین خاطر است که بیشتر توجهات به ما جلب می شود."
بیشتر توجه و ناراحتی اتوئو به مشکلاتش با رایکارد مطعوف شده است:" چیزی که واقعا به من آسیب رساند و ناراحتم کرد این بود که بین من و مربی اختلاف پیش آمد. این اشتباه من بود ، بعضی اوقات هست که می خواهید چیزی را بگویید ولی به اشتباه آن را به گونه ای دیگر بیان می کنید ، همیشه هم در این مواقع کسانی هستند که بر این موضوع دامن بزنند. اما من واضحا هیچ مشکلی با مربی ندارم. من از کار کردن با او لذت می برم چون احساس می کنم او بهترین مربی است. من چند ماه پیش وضعیت خوبی نداشتم و چیزهایی گفتم، اما اکنون با قطعیت می گویم که می خواهم بمانم. باشگاه های زیادی در این مدت مرا می خواستند و از بازی من تمجید می کردند ، می خواهم از همه شان تشکر کنم و بگویم من با اشتیاق در بارسلونا می مانم و می خواهم سالهای زیادی را در این باشم و از این بابت احساس شادمانی می کنم."
اتوئو در مورد مصدومیتش که سال بدی را برایش رقم زد گفت:" این سخت ترین سال برای من بود. اکنون می خواهم برای روزهای اندکی استراحت کنم و برای آمادگی فصل بعد اطمینان حاصل کنم. من می خواهم همانند 2 سال اول حضورم در بارسا بازی کنم. امسال 3 تا 4 ماه از فصل را بازی کردم ، البه زیاد هم بد نبود" او در بخشی از سخنانش به قدرت مجموعه ی بارسا اشاره می کند:" ما صاحب مجموعه ای قدرتمند هستیم ، با رونالدینیو ، ما مسی را داریم که اکنون در اوج است. ما یک دروازه بان بزرگ داریم ، یکی از بهترین خطوط دفاعی در جهان را دارا هستیم ، اینجا ژاوی بازی می کند ، ما فقط به کمی شانس نیاز داریم. شاید هم یکی از دلایل این بوده که همواره خود را بزرگ می پنداشتیم ، درست است ، ما واقعا بزرگ هستیم اما مربی اول فصل به ما گفته بود اگر سخت کار نکنید پیروز نخواهید شد."
همانطور که خود اتوئو گفت هواخواهان زیادی داشته ، اما لاپورتا گفته که به هیچ وجه وی را نخواهد فروخت. سامی در این مورد می گوید:" در فوتبال دو امر مهم و عمده وجود دارد. اولا چیزهایی که در داخل باشگاه گفته می شود ، ثانیا سخنانی که در اجتماع زده می شود. مهم ترین چیز آن است که در داخل زده می شود. من اولین کسی بودم که اشتباه کردم ، ما باید در اجتماع طور دیگری باشیم. من در آینده چنین اشتباهی را مرتکب نخواهم شد و بسیار محتاط خواهم بود. من با رئیس صحبت کردم و به او گفتم که چه فکر هایی می کردم ، او هم در مشورت با من دیدگاهش را گفت و مشکلات را حل کرد. چیز هایی که رخ داد برای فروش بیشتر روزنامه ها بود و این تنها امری است که در این بین حقیقت کامل دارد! نه چیز دیگری."

-----------

مسی بهترینِ لا لیگا

طبق نظر سنجی صورت گرفته ، لیونل مسی ، مهاجم آرژانتینی بارسلونا به عنوان بهترین بازیکن فصل جاری رقابت های لا لیگا معرفی شد. اگر چه او مقطعی از فصل را هم به علت مصدومیت از دست داده بود اما زدن 14 گل و ارائه ی بازیهای بسیار جذاب باعث شد تا از آقای گلی نیستلروی چشم پوشی شده و این عنوان ارزشمند را به مسی اختصاص دهند. پس از لیونل ، فوق ستاره ی بارسلونا ، فان نیستلروی و سرجیو راموس هر دو از رئال مادرید و رونالدینیو از بارسلونا در مکان های دوم تا چهارم قرار گرفتند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آنری معاینات پزشکی را گذراند

تیه ری آنری ، مهاجم تازه وارد تیم بارسلونا ، ساعت 9 صبح امروز به همراه وکیل اول بارسا ، ناوال کارلس به بیمارستان بارسلونا انتقال یافت و اولین معاینات را در آنجا انجام داد. تی تی در بیمارستان تحت نظر تونی ترامولاس و ریکارد پرونا آزمایشات مختلف خون را پشت سر گذاشت و سپس برای ادامه ی آزمایشات در ساعت 12 به مرکز نیوکمپ منتقل شد. او در آنجا تست های استقامتی را نیز پشت سر نهاد و تا ساعت 14 کارش به طول انجامید. گقته می شود نتایج اولیه ی این تست 2 ساعت بعد از اتمام معاینات ، یعنی ساعت 16 به وقت محلی اعلام خواهد شد.

6767tpe.jpg

4tatsvb.jpg

در دو سایت هوادار بارسلونا یعنی الموندودپورتیوو و اسپورت ، نظر سنجی ها در مورد خط حمله ی بارسا همچنان ادامه دارد که نتایج آنها تقریبا با یکدیگر همخوانی دارند. در هر دو از کاربران سوال شده که کدام ترکیب حمله ای را برای بارسا اتخاذ می کنند؟ در الموندو ، از 5569 نفر شرکت کننده ، 56% ترکیب 4 نفره را پیشنهاد کرده اند ، 22% مثلث بدون سامی ، 15% مثلث بدون رونی و 2% مثلث بدون مسی و 6 درصد بدون هانری را برگزیدند. در اسپورت هم از 4387 نفر تا کنون ، 65 % به مربع رؤیایی رای داده اند ، 21 % خط حمله ی بدون مهاجم کامرونی ، 12 % هجوم بدون مرد برزیلی و تنها 3 % غیبت مسی را خواستارند.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
حالا که همه رو خریدیم میلان رو زیر پامون له می کنیم .
رئالم که ولش کن دربارش چیزی نگیم بهتره .

؟؟؟
چه شد که صحبت از له کردن میلان به میون آوردی؟ میلان مگه با بارسا رقابت و دشمنی ای داشته که حالا بارسا بیاد لهش کنه؟! ... آها... اون 4-0 معروف...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
؟؟؟
چه شد که صحبت از له کردن میلان به میون آوردی؟ میلان مگه با بارسا رقابت و دشمنی ای داشته که حالا بارسا بیاد لهش کنه؟! ... آها... اون 4-0 معروف...
ما با ژولی تو سری خورتون کردیم چند سال پیش .
با چه رویی می تونی این حرف و بزنی عزیز دلم ؟
اصلا بهتره بازی با بارسلونا ترک زمین کنی چون افتضاح به بار خواهید اوورد .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
حرفهای لورن

لورن ، بازیکن کامرونی سابق تیم آرسنال و بازیکن کنونی تیم پورتموث انگلیس ، که شش سال ( از سال 200 تا 2006 ) در جمع توپچی های لندن با آنری بازی کرده است گفت:" اکنون بارسلونا با گماردن آنری در کنار اتوئو بهترین حمله را در اروپا داراست و من امید دارم که امسال آنها جام های زیادی را کسب کنند." او از حضورش در دوران اوج آرسنال یاد می کند:" با آنری ، ما بهترین روزهای تاریخ باشگاه را رقم زدیم ، با کسب لیگ و جام حذفی. من کمتر به یاد می آورم که در آن زمان بازیکن وجود داشت که هر فصل 25 گل بزند. او با سرعت فوق العاده اش گلهای زیادی به ثمر می رساند." از لورن در مورد ترکیب هجومی بارسا پرسیده شد:" گمان نمی کنم نگرانی ای در این زمینه وجود داشته باشد. آنری همانند 3 مهاجم قبلی بارسا بازیکن بسیار بزرگی است. همه ی آنها حرفه ای هستند و به راحتی می توانند خودشان را با شرایط وفق دهند. من فکر می کنم تمرینات آنها خیلی مهم باشد چون روند تیم را در طول فصل مشخص خواهد کرد."

----------

مراسم معارفه

مراسم معارفه ی آنری ، که با حضور 30 هزار بلائگرانا همراه شد یکی از پر استقبال ترین معارفه ها نام گرفت. دو بازیکن دیگری که مراسم معارفه شان به صورت فردی و در نیوکمپ برگزار شد و از بهترین ها بود ، ساویولا ( 24 جولای 2001) در حضور 35 هزار نفر و رونالدینیو ، درست چهار سال پیش و در بین استقبال 25 هزار نفر بوند.

----------

اینتر به دنبال دکو

گفته می شود مانچینی ، سرمربی اینتر به ماسیمو موراتی ، مالک نراتزوری ها گفته که این تیم به یک هافبک با خصوصیاتی متفاوت از آنچه هافبک های کنونی این تیم دارند ، نیازمند است. مانچینی از رئیس باشگاه میلانی خواسته تا در صورت توان ، دکو هافبک پرتغالی بارسا را به خدمت بگیرد. قیمت کنونی دکو 15 میلیون است ، هافبکی که اکنون از بارسا سالی 4 میلیون دستمزد می گیرد و در صورتی که اینتر به طور جدی خواهان وی باشد ، ممکن است که مسئولان بارسا که به تازگی آنری را در اختیار گرفته اند ، به دلیل تعدد ستاره ها با انتقال وی موافقت کنند. قبلا هم شایع شده بود که مسئولان بارسا قصد دارند هافبک برزیلی الاصل خود را به بایرن ، چلسی و لیورپول پیشنهاد کنند اما پس از مدتی سوریانو گفت ممکن است دکو یک سال دیگر هم در بارسا باقی بماند. به هر ترتیب باید منتظر ماند و دید که سرنوشت دکو چه خواهد شد.

---------

اتلتیکو در پی مارکز

خاویر آگیره ، سرمربی مکزیکی باشگاه اتلتیکو مادرید علاقه ی خاصی به رافائل مارکز ، مدافع هم ملیتی خود دارد. رئیس اتلتیکو با اعلام این خبر افزود:" در طی جلسه ای که با خاویر داشتم ، او به من پیشنهاد کرد که تلاش ها را برای جذب مدافع بارسلونا آغاز کنیم ، او تأکید داشت که مارکز بازیکن بزرگی است." جالب آنکه در قرار داد مارکز که تا سال 2010 اعتبار دارد مبلغ فسخ قرارداد 100 میلیون یورو اعلام شده! ولی مسئولان مادریدی در صورتی که با فروش تورس به لیورپول موافقت کنند شاید بتوانند با پول حاصله از لحاظ مالی سران بارسا را متقاعد کنند. از سویی با مصدومیت پویول ، بعید به نظر می رسد که بارسلونا مدافع ارزشمند مکزیکی را به این سادگی ها از دست بدهد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شرکت نایک ، طرح جدید لباس های بارسلونا برای فصل جاری را ارائه داد ، در این نمایش که ساعاتی قبل در نیوکمپ برگزار شد ، لباس اول دروازه بان و لباس های اول و دوم به معرض تماشا درآمدند. طرح لباس اول بسیار شبیه به طرح لباس های 3 سال قبل است ، جایی که بارسا پس از 5 سال ناکامی در لا لیگا را به دست فراموشی سپرد ، تنها تفاوت عمده در آرم یونیسف است که 3 سال قبل نبود.

5y9bsip.jpg

لباس دوم بارسلونا طبق روال سالهای گذشته تغییری محسوس داشت و بیش از لباس اول جلب توجه می کرد . گفته می شود رنگ این طرح برگرفته از رنگ دریای مدیترانه است ، رنگی که در نوع خود بسیار جالب به نظر می آید. این لباس بر خلاف لباس های دوم در 2 سال اخیر که رنگی یکدست فسفری و نارنجی بود ، به صورت راه راه است.

54d8heq.jpg

لباس دروازه بانان هم با طرح سال گدشته شباهت های زیادی دارد ، فقط طرح امسال با تعدادی از خط های راه راه خاکستری ترکیب شده.

67536mp.jpg

اما چیزی که بیش از همه جلب توجه می کرد طرحی بود که به دور لوگو ، در قسمت چپ پیراهن زده شده بود. در این قسمت حک شده: " نیوکمپ ، 2007 - 1957" که اشاره دارد به پنجاهمین سالی که بارسلونا بازیهای خود را در این ورزشگاه افسانه ای برگزار خواهد کرد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این هم تمام بازی های بارسا در فصل ۲۰۰۷ـ۲۰۰۶

Spanish Super Cup First leg Thu 17 Aug 22:00 RCD Espanyol 0 - 1 FC Barcelona info
Spanish Super Cup Second leg Sun 20 Aug 22:00 FC Barcelona 3 - 0 RCD Espanyol info
UEFA Super Cup Final Fri 25 Aug 20:45 FC Barcelona 0 - 3 Sevilla CF info
Date 01 Tue 29 Aug 21:00 Celta 2 - 3 FC Barcelona info
September
Date 02 Sat 09 Sep 20:00 FC Barcelona 3 - 0 Osasuna info
Date 01 Tue 12 Sep 20:45 FC Barcelona 5 - 0 Levski S. info
Date 03 Sun 17 Sep 20:00 Racing 0 - 3 FC Barcelona info
Date 04 Sun 24 Sep 21:00 FC Barcelona 1 - 1 Valencia CF info
Date 02 Wed 27 Sep 20:45 Werder B. 1 - 1 FC Barcelona info
Date 05 Sat 30 Sep 22:00 Ath.Bilbao 1 - 3 FC Barcelona info
October
Date 06 Sun 15 Oct 19:00 FC Barcelona 3 - 1 Sevilla CF info
Date 03 Wed 18 Oct 20:45 Chelsea 1 - 0 FC Barcelona info
Date 07 Sun 22 Oct 21:00 Real Madrid 2 - 0 FC Barcelona info
1/16 first leg Wed 25 Oct 22:00 Badalona CF 1 - 2 FC Barcelona info
Date 08 Sat 28 Oct 20:00 FC Barcelona 3 - 0 Recreativo info
Date 04 Tue 31 Oct 20:45 FC Barcelona 2 - 2 Chelsea info
November
Date 09 Sat 04 Nov 22:00 Deportivo 1 - 1 FC Barcelona info
1/16 second leg Wed 08 Nov 22:00 FC Barcelona 4 - 0 Badalona CF info
Date 10 Sun 12 Nov 21:00 FC Barcelona 3 - 1 Zaragoza info
Date 11 Sun 19 Nov 19:00 RCD Mallorca 1 - 4 FC Barcelona info
Date 05 Wed 22 Nov 20:45 Levski S. 0 - 2 FC Barcelona info
Date 12 Sat 25 Nov 20:00 FC Barcelona 4 - 0 Villarreal CF info
December
Date 13 Sat 02 Dec 20:00 Levante UD 1 - 1 FC Barcelona info
Date 06 Tue 05 Dec 20:45 FC Barcelona 2 - 0 Werder B. info
Date 14 Sat 09 Dec 20:00 FC Barcelona 1 - 0 R.Sociedad info
FIFA Clubs World Cup Semifinal Thu 14 Dec 11:20 FC Barcelona 4 - 0 America de Mexico info
FIFA Clubs World Cup Final Sun 17 Dec 11:20 Internacional 1 - 0 FC Barcelona info
Date 16 Thu 21 Dec 22:00 FC Barcelona 1 - 1 At.Madrid info
January
Date 17 Sun 07 Jan 17:00 Getafe CF 1 - 1 FC Barcelona info
1/8 first leg Wed 10 Jan 21:30 Alaves 0 - 2 FC Barcelona info
Date 18 Sat 13 Jan 22:00 RCD Espanyol 3 - 1 FC Barcelona info
1/8 second leg Tue 16 Jan 21:00 FC Barcelona 3 - 2 Alaves info
Date 19 Sun 21 Jan 19:00 FC Barcelona 3 - 0 Gimnàstic info
Date 15 Wed 24 Jan 21:00 Real Betis 1 - 1 FC Barcelona info
Date 20 Sun 28 Jan 19:00 FC Barcelona 3 - 1 Celta info
1/4 first leg Wed 31 Jan 22:00 FC Barcelona 0 - 1 Zaragoza info

Spanish Super Cup First leg Thu 17 Aug 22:00 RCD Espanyol 0 - 1 FC Barcelona info
Spanish Super Cup Second leg Sun 20 Aug 22:00 FC Barcelona 3 - 0 RCD Espanyol info
UEFA Super Cup Final Fri 25 Aug 20:45 FC Barcelona 0 - 3 Sevilla CF info
Date 01 Tue 29 Aug 21:00 Celta 2 - 3 FC Barcelona info
September
Date 02 Sat 09 Sep 20:00 FC Barcelona 3 - 0 Osasuna info
Date 01 Tue 12 Sep 20:45 FC Barcelona 5 - 0 Levski S. info
Date 03 Sun 17 Sep 20:00 Racing 0 - 3 FC Barcelona info
Date 04 Sun 24 Sep 21:00 FC Barcelona 1 - 1 Valencia CF info
Date 02 Wed 27 Sep 20:45 Werder B. 1 - 1 FC Barcelona info
Date 05 Sat 30 Sep 22:00 Ath.Bilbao 1 - 3 FC Barcelona info
October
Date 06 Sun 15 Oct 19:00 FC Barcelona 3 - 1 Sevilla CF info
Date 03 Wed 18 Oct 20:45 Chelsea 1 - 0 FC Barcelona info
Date 07 Sun 22 Oct 21:00 Real Madrid 2 - 0 FC Barcelona info
1/16 first leg Wed 25 Oct 22:00 Badalona CF 1 - 2 FC Barcelona info
Date 08 Sat 28 Oct 20:00 FC Barcelona 3 - 0 Recreativo info
Date 04 Tue 31 Oct 20:45 FC Barcelona 2 - 2 Chelsea info
November
Date 09 Sat 04 Nov 22:00 Deportivo 1 - 1 FC Barcelona info
1/16 second leg Wed 08 Nov 22:00 FC Barcelona 4 - 0 Badalona CF info
Date 10 Sun 12 Nov 21:00 FC Barcelona 3 - 1 Zaragoza info
Date 11 Sun 19 Nov 19:00 RCD Mallorca 1 - 4 FC Barcelona info
Date 05 Wed 22 Nov 20:45 Levski S. 0 - 2 FC Barcelona info
Date 12 Sat 25 Nov 20:00 FC Barcelona 4 - 0 Villarreal CF info
December
Date 13 Sat 02 Dec 20:00 Levante UD 1 - 1 FC Barcelona info
Date 06 Tue 05 Dec 20:45 FC Barcelona 2 - 0 Werder B. info
Date 14 Sat 09 Dec 20:00 FC Barcelona 1 - 0 R.Sociedad info
FIFA Clubs World Cup Semifinal Thu 14 Dec 11:20 FC Barcelona 4 - 0 America de Mexico info
FIFA Clubs World Cup Final Sun 17 Dec 11:20 Internacional 1 - 0 FC Barcelona info
Date 16 Thu 21 Dec 22:00 FC Barcelona 1 - 1 At.Madrid info
January
Date 17 Sun 07 Jan 17:00 Getafe CF 1 - 1 FC Barcelona info
1/8 first leg Wed 10 Jan 21:30 Alaves 0 - 2 FC Barcelona info
Date 18 Sat 13 Jan 22:00 RCD Espanyol 3 - 1 FC Barcelona info
1/8 second leg Tue 16 Jan 21:00 FC Barcelona 3 - 2 Alaves info
Date 19 Sun 21 Jan 19:00 FC Barcelona 3 - 0 Gimnàstic info
Date 15 Wed 24 Jan 21:00 Real Betis 1 - 1 FC Barcelona info
Date 20 Sun 28 Jan 19:00 FC Barcelona 3 - 1 Celta info
1/4 first leg Wed 31 Jan 22:00 FC Barcelona 0 - 1 Zaragoza info

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آبیدال به بارسا پیوست

پس از تیه ری آنری و یایا توره ، اریک آبیدال ، مدافع فرانسوی تیم لیون به عنوان سومین خرید تابستانی به بارسا پیوست و جانشین جیو شد . بنابر نوشته ی روزنامه ی اکیپ ، چاپ فرانسه ، پس از توافقات نهایی بین مسئولان لیون و بارسا ، آبیدال با یک قرارداد 14 میلیون یورویی به جمع آبی و اناری ها خواهد پیوست. 3 میلیون از این قرارداد هم به باشگاه قبلی او یعنی لیل تعلق دارد. رئیس لیون ضمن بیان این مطلب که دوست داشت مدافع قدرتمند تیم خود را در لیون نگه دارد گفت:" او شوق زیادی برای پیوستن به بارسلونا داشت. پس از پیوستن آنری و توره ، این شوق برای وی فزونی یافت" بدین ترتیب آبیدالی که از میلان ، اینتر ، آرسنال و رئال مادرید پیشنهادات جدی داشت و حداقل قیمت فروش وی 20 میلیون بود ، با 14 میلیون به بارسا پیوست تا پیروزی دیگری برای فران سوریانو ، نائب رئیس باشگاه به ثبت برسد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
هانری : ما ترسناکیم!

مهاجم جدید فرانسوی ، با اشاره به مجموعه ی بارسا گفت که:" هیچ گروهی اینچنین نیست." او تشریح کرد:" شما به اسامی موجود در گروه نگاه کنید ، برای شخص من ، خوفناک است!" او که تحت تاثیر استقبال 30 هزار نفر قرار گرفته بود اعتقاد دارد:" البته داشتن چنین ستاره هایی برای باشگاهی مثل بارسا معمولی به نظر می رسد." او ترجیح می دهد در مورد ترکیب تیم نظر ندهد:" این مربی است که تصمیم می گیرد 11 نفر اصلی چه کسانی باشند. خیلی ها دوست دارند ترکیب مورد علاقه شان را ببینند ولی مهم ترین چیز آن است که هر کسی در ترکیب بازی می کند در نهایت بارسا پیروز باشد." او در گفتگو با بارسا تی وی و سایت رسمی گفت:" بارسا تنها باشگاهی در دنیا است که شیوه ی بازی اش در طول زمان تغییر خاصی نکرده، آنها همواره استیل خاص خود را دارند ، همواره حمله می کنند. این ویژگی هایی است که باعث شده همه بارسا را بشناسند و من بسیار خوشحالم که اکنون عضوی از این تیم هستم. یکی از مهم ترین دلایل حضور من جذاب بودن تیم است."

او از بازیکنان سابق بارسا نام برد ، از مارادونا و کرایوف و در ادامه بازیکنانی چون استوییچکوف ، روماریو ، رونالدو ، لوئیس انریکه و گواردیولا را بر زبان آورد. او می گوید:" زمانی که به باشگاه جدید می پیوندید نیاز است تا از اشخاصی برای هر چه سریع تر وفق شدن کمک بگیرید. من لزوم می بینیم با کاپیتان پویول ، رونالدینیو ، اتوئو ، اولگر ، ژاوی و اینیستا که مدت زمان زیادی است اینجا بازی می کنند صحبت کنم."

او در مورد فرانک رایکارد هم گفت:" او یک مربی بزرگ است ، بسیار مشتاقم که با وی کار کنم و آنچه را از من می خواهد انجام دهم."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
شانس "كاپلو" باز هم كاهش يافت

سران رئال مادريد پنجشنبه (فردا) در جلسه‌اي براي تعيين جانشين فابيو كاپلو تصميم خواهند گرفت.

روزنامه‌هاي اسپانيايي با درج خبر تشكيل جلسه پنجشنبه مسوولان رئال مادريد براي انتخاب سرمربي آينده كهكشاني‌ها شانس فابيو كاپلو را براي ابقا در پستش بسيار خطرناك دانستند.
سرمربي ايتاليايي فعلي كهكشاني‌ها نيز در اين باره گفت:" اگر آنها مي‌خواهند مرا كنار بگذارند و به اين وسيله مرا آزار دهند بايد بدانند من تا يك سنت آخر دستمزدم را از آنها مي‌گيرم. چون قرارداد من با رئال تا سال 2008 است."
با اين حساب شانس برند شوستر آلماني را براي حضور در جمع قوهاي سپيد بالا دانست

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مسي: نمي‌توانم تحمل كنم كه "ساويولا" مادريدي مي‌شود

"ليونل مسي" ستاره خط حمله بارسا با اعلام اين مطلب كه تصميم خاوير سولانا براي انتقال به رئال مادريد كاملا درست است، اظهار داشت نمي‌تواند سپيدپوش شدن ساويولا را باور كند.
ساويولا آرژانتيني تصميم به ترك بارسا گرفته چرا كه سران نيوكمپ پيشنهاد تمديد قرارداد اما با كاهش قابل توجه حقوق و دستمزد را به وي داده‌اند و در اين ميان مسي ناراحت است كه سرنوشت هم تيمي آرژانتيني‌اش چه خواهد شد.
اين 2 ستاره در كنار هم در رقابت‌هاي كوپا آمه ريكا حاضر شده‌اند اما شايعه علاقمندي رئال مادريد به جذب خاوير ابدا متوقف نمي‌شود.
مسي در اين باره گفت: "دشوار است كه هم تيمي‌ام را با لباس رئال مادريد ببنيم، چرا كه مدت‌ها در كنار هم و با لباس بارسا توپ زديم. او دوست من است و من بهترين آرزوها را براي او دارم. ترجيح مي‌دادم در بارسا بماند و با ما ادامه دهد."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
deco050406_105509a.jpg

دکو به جدايي از نيوکمپ مي‌انديشد

دکو هافبک توانمند و پرتغالي به مقامات بارسلونا هشدار داده است چنانچه احساس کند آنها وي را نمي‌خواهند، نيوکمپ را ترک خواهد کرد.
مرد پرتغالي که در 3 فصل اخير از بهترين‌هاي اين تيم محسوب مي‌شد مورد توجه چند باشگاه قرار گرفته و در صورتي که قصد جدايي داشته باشد گزينه‌هاي بسياري را پيش رو خواهد داشت.
مقامات باشگاه‌هاي چلسي و ليورپول پس از اينکه هافبک طراح و ملي‌پوش پرتغالي بار ديگر اذعان داشت در جايي که مرا نخواهند نمي‌مانم، موقعيت وي را در بارسا زير نظر گرفته‌اند.
او ضمن بيان مطلب فوق اظهار داشت: هيچ يک از اعضاي باشگاه سخني دال بر اينکه قرار است نيوکمپ را ترک کنم به من نگفته‌اند بر همين اساس اميدوارم در بارسا بمانم.
من هر زمان که با پيراهن بارسا به ميدان رفته‌ام بهترين بازي را براي اين تيم به نمايش گذاشته‌ام و آنهايي که تعهد و حرفه‌اي‌گري من در اين باشگاه را زير سؤال برده‌اند اساسا نمي‌دانند در مورد چه چيزي صحبت مي‌کنند.
اين در حالي است که تيم سومي نيز براي خريد وي اقدام کرده است. اينترميلان که دو ماه پيش نيز خواهان جذب وي بود وارد معرکه شده تا بتواند ستاره پرتغالي نيوکمپ را صيد کند.
موراتي عنوان کرده حاضر است با هر مبلغي که وي خواهان آن است پاي ميز مذاکره بنشيند و سريعا او را صيد کند.
البته هنوز مبلغ جذب وي مشخص نيست، چرا که بازيکني نظير وي به طور حتم دستمزدي بالا داشته و کمتر باشگاهي توان مذاکره با وي را دارد.
دکو در اين خصوص عنوان کرد: هنوز به طور رسمي هيچ باشگاهي باب مذاکره را باز نکرده و نمي‌توانم به طور قاطع بگويم فصل آتي در کلام باشگاه حضور خواهم داشت.
او علاقه‌مند است که همچنان در نيوکمپ بماند و با بارسا به فعاليتش ادامه دهد اما تاکنون فرانک رايکارد جواب قانع‌کننده‌اي در خصوص تمديد قرارداد با وي نداده و او در بلاتکليفي به سر مي‌برد.
از چند روز آينده تمرينات اينتر آغاز مي‌شود و منچيني اعلام کرده تمايل دارد تمامي ستاره‌هايش از ابتدا در تمرينات آماده‌سازي حضور يابند.
به طور حتم موراتي چنين عقيده‌اي دارد و بايد هر چه سريع‌تر براي جذب وي اقدامات لازم صورت گيرد تا دکو در تور باشگاه ديگري نيفتد.
deco170506_119949a.jpg

مديربرنامه‌هاي دکو متذکر شده که بارسا بايد ظرف 48 ساعت آينده تکليف موکلش را مشخص کند در غير اين صورت بايد در انتظار اتفاقات جديدي باشد. او با اين حرف‌ها رؤساي باشگاه را تهديد کرد تا هر چه سريع‌تر به وضعيت دکو رسيدگي کنند.
اما شايد نامشخص بودن وضعيت دکو به سود بارسا نيز باشد. آنها با سکوت خود هافبک پرتغالي را مورد آزار قرار مي‌دهند و سرانجام اين مسأله او را متقاعد خواهد کرد تا به پيشنهادهاي رسيده بينديشد.
از سويي ديگر چلسي يکي از تيم‌هايي است که مي‌تواند مکان ايده‌آلي براي وي باشد.
دکو روزگاري در پورتو زير نظر خوزه مورينيو فعاليت مي‌کرده و تمايل نسبي دارد تا بار ديگر نزد مربي سابق خود کار کند.
مورينيو هميشه از وي تمجيد کرده و معتقد است که دکو يکي از بهترين هافبک‌هاي حال حاضر فوتبال جهان است که براي هر تيمي غنيمتي محسوب مي‌شود. البته با توجه به بودجه اندک آبراموويچ براي خريد بازيکنان شايد اين مسأله خود به خود منتفي شده و دکو راهي لندن نشود.
اما تصور کنيد اگر او بتواند پيراهن چلسي را برتن کند در کنار لمپارد، بالاک، جوکول و ... چه قدرتي به خط مياني آبي‌پوشان خواهد بخشيد.
از طرف ديگر ليورپول با مالکان متمول آمريکايي‌اش به دنبال صيد ستاره‌ها هستند. دکو مي‌تواند گزينه مناسبي براي رافا بنيتس باشد. او به هافبکي طراح و خوش فکر نظير وي نياز دارد تا به استيون جرارد آزادي عمل بيشتري بدهد. البته مقامات ليورپول هنوز مذاکرات جدي خود را با دکو آغاز نکرده‌اند و اگر براي جذب وي تلاش نکنند ديگر نبايد به حضور هافبک بارسا در آنفيلد اميدوار باشند.
چلسي و ليورپول نسبت به اينترميلان از شانس اندکي برخوردار هستند. موراتي و دوستانش هر زمان که اراده کنند بازيکنان مورد نظر را صيد مي‌کنند و با توجه به علاقه شخصي مالک نراتزوري و شخص منچيني چه بسا دکو راهي شهر ميلان شود.
روزنامه آس هم عنوان کرد که دکو در فصل آتي پيراهن آبي و اناري بارسا را بر تن نخواهد کرد تا شايعات قوت بگيرند.
دکو در سه سال حضورش در کاتالان به تمامي عناوين دست يافته است. دو قهرماني در لاليگا و فتح ليگ قهرمانان باعث شده تا افتخارات وي افزايش يابد و به نوعي مي‌توان گفت ديگر انگيزه‌اي به ماندن در وي ديده نمي‌شود و البته دکو در سخنانش عنوان کرده همچنان به بارسا علاقه‌مند است و اگر رايکارد بخواهد، تمايل دارد براي اين تيم به ميدان برود چرا که در نيوکمپ احساس راحتي مي‌کند.
مرد پرتغالي در حال حاضر در تعطيلات به سر مي‌برد و برخلاف مدير برنامه‌هايش معتقد است که تا يک هفته آينده در انتظار پيشنهاد رسيده از بارسا خواهد ماند و در غير اين صورت به جدايي فکر مي‌کند.
او نياز به تغييرات دارد و در اين ميان ليگ برتر و سري A مي‌تواند انگيزه‌هايش را دو چندان کند.
وسوسه حضور در ميان بهترين‌هاي فوتبال دنيا به خصوص در ميلان مي‌تواند جدايي‌اش را از نيوکمپ آسان‌تر کند.
به هر صورت طي يک هفته آينده تکليف دکو نيز مشخص مي‌شود و هوادارانش در انتظارند تا ببينند او را در فصل آتي با پيراهن کدام يک از سه تيم چلسي، اينتر و ليورپول خواهند ديد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رئال مادريد بطور رسمي بركنار كاپلو را اعلام كرد
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif
lol.gif

باشگاه اسپانيايي "رئال مادريد" امروز پنجشنبه بطور رسمي بركناري "فابيو كاپلو" سرمربي ايتاليايي خود را از اين سمت اعلام كرد.

اين مطلب در يك كنفرانس خبري كه حوالي ظهر امروز به وقت محلي در ورزشگاه سانتياگو برنابئو برگزار شد، از سوي "پدجا مياتوويچ" مديركل امور ورزشي رئال مادريد اعلام شد تا سرانجام همه زمزمه‌ها و شايعات در باره تصميم رئال براي بركناري كاپلو با وجود قهرماني اين تيم در لاليگا صورت عيني به خود گيرد.

مياتوويچ در اين كنفرانس خبري با لحني هيجان زده گفت كه هيات رييسه باشگاه رئال مادريد "به اتفاق" راي به بركناري كاپلو داده است كه هنوز دو سال ديگر از قرارداد او با اين باشگاه مطرح اسپانيا باقي است.

به اين ترتيب، دومين دوره سرمربيگري كاپلو در رئال مادريد پس از يكسال با بررسي و تاييد گزارشي كه مياتوويچ درباره عملكرد او به هيات رييسه باشگاه ارايه كرده بود، پايان يافت.

كاپلو يك بار در سال ‪ ۱۹۹۷‬و بار ديگر در سال جاري، رئال مادريد را به مقام قهرماني باشگاههاي دسته اول اسپانيا(لاليگا) رساند.

مديركل امور ورزشي رئال مادريد گفت كه با وجود قهرماني آن در لاليگا، "تيم در تمامي طول فصل، خوب بازي نكرد.

گفته مي‌شود با لغو قرارداد، رئال مادريد بايد ‪ ۹‬ميليون يورو به كاپلو پرداخت كند.

مياتوويچ گفت:"ما اين تصميم (بركناري) او را گرفتيم، چون فكر مي‌كنيم كاپلو فرد مناسبي براي تحقق آنچه در طول سالهاي آينده مي‌خواهيم، نيست." وي افزود:"نتيجه براي ما چيز مهمي است اما باشگاه بخاطر تاريخش، مجبور به ارايه چيز بيشتري است و آن يك فوتبال متفاوت با آنچه بود كه امسال عرضه كرديم."
كاپلو در دوران سرمربيگري خود در سال گذشته با بازيكنان شاخص رئال مادريد دچار مشكل شد، به گونه‌اي كه هم "رونالدو" برزيلي و هم "ديويد بكهام" از آن خارج شدند.

كاپلو كه پيش از اين اعلام كرده بود مورد حمايت "رامون كالدرون" رييس باشگاه رئال مادريد قرار ندارد، حكم بركناري خود را از طريق وكيل و فرزندش در مادريد دريافت كرد چون خود در سفر به چين بسر مي‌برد.

با اين حال، او در نامه‌اي كه در اختيار مطبوعات اسپانيا قرار گرفت، از "تشكيلات، مربيان، اعضاي فني، مركز پزشكي و ساير دست‌اندركاران رئال مادريد و به ويژه فرانكو بالديني" كه در همه لحظات مورد حمايت او قرار داشت، سپاسگزاري كرده است.

كاپلو از همه كساني كه او را مورد حمايت قرار داده بودند، قدرداني و بطور علني از باشگاه رئال مادريد بخاطر اينكه "اجازه مربيگري اين باشگاه بزرگ را براي دومين بار به او داده بود"، تشكر كرد.

او اولين بار نيز همانند سال جاري فقط يكسال سرمربيگري رئال مادريد را به مدت يكسال در سال ‪ ۱۹۹۶ - ۱۹۹۷‬بر عهده داشت.

گفته مي‌شود "برند شوستر" سرمربي آلماني تيم ختافه اسپانيا جاي كاپلو را خواهد گرفت اما مياتوويچ از اظهارنظر در اين زمينه خودداري كرد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رم ترجيح مي‌دهد چپوو را به بارسلونا بفروشد
bgrthefinger.gif
bgrthefinger.gif

باشگاه فوتبال رم ايتاليا، بهاي "كريستيان چيوو" مدافع رومانيايي خود را ‪ ۱۸‬ميليون يورو اعلام كرده و پيشنهاد بارسلونا را جالب خوانده است.

روزنامه ورزشي "آس" چاپ مادريد امروز پنجشنبه گزارش داد:"دانيل پراده" مدير امور ورزشي باشگاه رم كه روز سه شنبه براي مذاكره در مورد انتقال چيوو با مقامهاي باشگاه بارسلونا وارد اين شهر شده بود مبلغ مذكور را به آنها اعلام كرد.

پراده پس از بازگشت به كشورش تصريح كرد كه پيشنهاد ارايه شده توسط مقامهاي بارسلونايي جالب بوده است اما به دليل محرمانه بودن گفت و گوها نمي تواند آن را بازگو كند.

وي توضيح داد كه مقامهاي دو تيم ‪ ۴۸‬ساعت وقت دارند در اين مورد تصميم گيري كنند و پيش از پايان هفته جاري بارديگر با يكديگر ديدار خواهند كرد.

مدير امور ورزشي رم اعلام كرد كه به بارسلونا اجازه داده شده است وارد مذاكره مستقيم با چيوو شوند.

طبق اين گزارش، برداشتي كه از اظهارات وي مي‌شود اين است كه دو باشگاه براي انتقال اين بازيكن به توافق رسيده‌اند و اكنون در انتظار پاسخ مثبت چيوو براي فعاليت در تيم بارسلونا هستند.

اين روزنامه نوشت:به نظر مي‌رسد چيوو چند روزپيش درشهر ميلان با مقامهاي اين باشگاه به توافق رسيده است اما ميلان حاضر به پرداخت ‪ ۱۳‬ميليون يورو براي خريداري وي از باشگاه رم است.

از سوي ديگر، مقامهاي رئال مادريد نيز نسبت به خريداري اين بازيكن از خود تمايل نشان داده‌اند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مدافع سابق تيم بارسلونا به تيم فاينورد پيوست
" جيوواني وان برونخورست " مدافع سابق تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا با عقد قراردادي به تيم فاينورد رتردام هلند بازگشت.

به گزارش خبرگزاري ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از مادريد ، برونخورست كه تا سال ‪ ۲۰۰۸‬با تيم بارسلونا قرارداد داشت ، با توافق با اين باشگاه بار ديگر به عضويت تيم فاينورد در آمد.

اين بازيكن هلندي كه ‪ ۶۷‬بازي ملي انجام داده‌است همراه با تيم بارسلونا دو بار به عنوان قهرماني رقابت‌هاي فوتبال دسته اول باشگاه‌هاي اسپانيا دست يافت.

برونخورست ‪ ۳۲‬ساله كه در سال‌هاي ‪ ۱۹۹۳‬تا ‪ ۱۹۹۸‬در باشگاه فاينورد عضويت داشت پيش از پيوستن به تيم بارسلونا در تيم‌هاي گلاسكو رنجرز اسكاتلند و آرسنال انگليس به بازي پرداخت.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
thefinger.gif
thefinger.gif
thefinger.gif
thefinger.gif

روبرتو كارلوس بركناري كاپلو را باورنكردني خواند
"روبرتو كارلوس" مدافع برزيلي "رئال مادريد" كه اكنون به "فنرباغچه" تركيه پيوسته است، بركناري "فابيو كاپلو" سرمربي رئال را باور نكردني خواند.

وي روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرگزاري رسمي اسپانيا "افه" گفت كه براي او قابل درك نيست كه چگونه مقامهاي رئال پس از اين كه كاپلو موفق به پيروزي در جام لاليگا شد، اكنون مي‌خواهند او را تغيير دهند.

روبرتو كارلوس افزود: هيچگاه كاپلو را فراموش نخواهم كرد چون فعاليت خود را با او ‪ ۱۱‬سال پيش در رئال آغاز كردم و با سرپرستي او به كار خود در اين تيم پايان دادم.

وي تصريح كرد كه كاپلو طرز تفكر و هويت خود را هيچگاه از دست نمي‌دهد و آنها را زير انتقادهاي شديد حفظ مي‌كند.

روبرتو كارلوس همچنين در اين مصاحبه كه در برزيل انجام شده است، از اين امر گلايه داشت كه او را مقصر حذف تيم رئال از جام قهرمانان اروپا معرفي كردند.

وي اين موضوع را پس از حضور ‪ ۱۱‬ساله خود در رئال مادريد امري دردناك خواند و اضافه كرد از افرادي كه انتظار داشت كه از او دفاع كنند اين كار را نكردند.

روبرتو كارلوس گفت: تصميم داشتم فعاليت ورزشي خود را در رئال مادريد پايان دهم، اما مقامهاي رئال با من توافق نكردند.

روبرتو كارلوس از معدود بازيكنان خارجي است كه با رئال در بيشترين رقابتها در تاريخ اين تيم شركت داشته و با اين تيم در پيروزي در سه جام قهرمانان اروپا حاضر بوده است.

وي همچنين از "رامون كالدرون" رييس باشگاه و "پدجا مياتوويچ" مدير امور ورزشي رئال انتقاد كرد و گفت: نمي‌دانم آنها به فكر خود يا باشگاه هستند اما رفتار آنها با "ديويد بكهام" بازيكن انگليسي و من صحيح نبوده است.

بالا