• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چیوو ، امروز یا هرگز

مقامات بلند پایه ی بارسا اعم از فران سوریانو و تیکسکی بیگیریستاین اعلام کردند ، کریستین چیوو یا امروز(5 شنبه) به بارسا ملحق خواهد شد یا هیچ وقت! پس از ملاقات سران باشگاه با رمی ها که در دو نوبت برگزار شده ، دو طرف در ایتالیا به توافق های نسبی رسیده بودند اما در گفتگو های دیروز ، رمی ها اصرار عجیبی بر مبلغ 15 میلیونی داشتند. بارسا هم بر روی 13 میلیون پیشنهادی اش اصرار می ورزید. پراد ، نماینده ی رم که دیروز بارسلون را به مقصد رم ترک کرد ، در فردگاه ایتالیا اعلام داشت:" ما مبلغ 15 میلیونی را طلب کردیم ، اگر چه پیشنهاد آنها هم خیلی خوب بود(13 میلیون). ما به آنها 24 تا 48 ساعت وقت دادیم تا تصمیم نهایی خود را اتخاذ کنند ، اگر آنها دست به عمل نشوند با اینتر وارد مذاکره خواهیم شد."

این در حالی است که گیکا پوپسکیو ، بازیکن سابق بارسا اعلام کرد:" چیوو در مورد پیشنهاد بارسا با من تماس گرفت ، من به او گفتم که چشمهایش را باز کند و به پیشنهاد بارسا به دقت بنگرد. او مشتاق حضور در بارسا است و خودش هم اعلام کرده که بارسلونا تیم مورد علاقه اش در اروپاست."
با تمام این تفاسیر باید دید که بارسا امروز می تواند این مدافع ارزشمند را به دست آورد یا خیر.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دو خبر كوتاه

پراد ، نماینده ی تیم رم ، در حالی که شهر بارسلونا را ترک می کرد گفت:" باشگاه کاتالانی درخواست 24 تا 48 ساعت تفکر کرده است." او ادامه داد:" رم به هیچ وجه با مبلغی کمتر از 18 میلیون راضی نمی شود اما بارسایی ها هم بیشتر از 15 میلیون نمی پردازند. به هر ترتیب باید منتظر ماند و دید در فرصت باقی مانده چه پیش خواهد آمد."

--------

تا کنون 35837 نفر در نظرسنجی سایت الموندو شرکت کرده اند که کماکان اکثریت رأی به حضور هر 4 مهاجم نامدار بارسا در خط حمله می دهند. 59% خواهان تشکیل مربع رؤیایی هستند ، 20 % به نبود اتوئو ، 14% به نبود رونالدینیو ، 4% به نبود آنری و 2 % به نبود مسی رأی دادند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بیوگرافی تیتی هانری
تیری هانری،متولد 17 آگست 1977،پاریس،فرانسه،شناخته شده به عنوان مهاجمی با سرعت بالا. هانری در Les Ulis, Essonne بزرگ شد،جایی که به عنوان یک گلزن تمام عیار در تیمهای محلی حضور یافت،و سپس به AS Monaco پیوست.او اولین بار برای تیم بزرگسالان موناکو در سال 1995 به میدان رفت.در سال 1998 در پاسخ به بازیهای موثرش در موناکو به تیم ملی راه یافت.در سال 1999 او موناکو را به مقصد یوونتوس ترک کرد و پس از یک فصل نا امید کننده در یووه به توپچی های هایبری پیوست.در آرسنال او خود را به عنوان یک بازیکن فوق العاده مطرح کرد.در اوایل دوران سختی را برای پیدا کردن جای خود در آرسنال پشت سر نهاد اما پس از آن تقریبا در تمام فصول حضورش در آرسنال برترین گلزن این تیم لقب گرفت.

5xel0na.jpg

تبدیل او به یک مهاجم پرکار توسط ونگر،هانری را تبدیل به برترین گلزن تاریخ آرسنال با بیش از 200 گل کرد.با توپچی ها او دوبار لیگ برتر و سه بار جام حذفی انگلیس را به دست آورد.هانری دو فصل آخر حضورش در آرسنال را به عنوان کاپیتان گذراند و حتی آرسنال را فینال لیگ قهرمانان نیز رسانید.با این حال در جون 2007 پس از 8 سال با پیراهن آرسنال وداع کرد و پای به کاتالونیا نهاد. هانری با تیم ملی فرانسه نیز موفق بوده است.او مدال طلای جام جهانی 98 و یورو 2000 و مدال نقره ی جام جهانی 2006 بوده است.به اعتقاد بسیاری از صاحب نظران او امروز برترین فوتبالیست دنیا است.

بیوگرافی:

آنتونی هانری،پدر او اصالتا اهل گوادولوپ و مادرش اهل مارتینیکه هستند.او در Les Ulis بزرگ شده است،جایی که برای بسیاری از جوانان و نوجوانان خوشایند نیست.با این وجود شهر دارای محیط های مناسبی برای فوتبالیستها بوده است.در سال 1983 تیری 8 ساله با نشان دادن پتانسیل بسیار بالا از خود Claude Chezelleرا وادار به استخدامش در تیم CO Les Ulis نمود.

پنج سال بعد،تیری برای اولین بار برای این تیم بازی کرد.پدرش به او برای تمرین بسیار فشار می آورد در حالی که او علاقه ای به فوتبال نداشت.هانری در سال 1989 به US Palaiseau پیوست ولی بعلت عدم توافق پدرش با این تیم تنها یک سال در این تیم ماند و از آنجا راهی Viry-Châtillon شد و دو سال نیز در آنجا ماند،در حالی که در هر دو تیم مربی او Jean-Marie Panza بود،هانری خود را بسیار مدیون او می داند.

در سال 1990 آرنولد کاتالانو از سوی موناکو مامور تماشای بازیهای تیری 13 ساله شد و پس از به ثمر رساندن شش گل در پیروزی 0-6 تیمش،کاتالانو از او خواست که به موناکو بپیوندد.بدون حتی گذراندن یک آزمون،کاتالانو به تیری پیشنهاد گذراندن دوره ای در آکادمی ممتاز Clairefontaine را به تیری داد،اما مدیر این آکادمی به دلیل نمرات پایین او در مدرسه حاضر به پذیرفتن او نمیشد.با اعمال نفوذ کاتالانو تیری در این آکادمی حضور یافت و دوره اش را با موفقیت به پایان رساند و به ارسن ونگر در موناکو پیوست. پس از ان تیری با تیم بزرگسالان موناکو قرارداد امضا کرد و برای اولین بار در سال 1995 با این تیم به میدان رفت.ونگر او را به عنوان بال چپ قرار میداد چون سرعت،توانایی او در کنترل توپ و مهارت ذاتی او،او را در این پست موثرتر میکرد.

در چهار فصلی که با موناکو گذراند،در 125 بازی 21 گل زد و موناکو را قهرمان لیگ داخلی فرانسه در سال 97-96 کرد.در جون 97 به تیم زیر 20 سال دعوت شد و در کنار هم تیمی هایش چون گالاس و ترزگه در سال 1997 در جام جهانی جوانان برای فرانسه به میدان رفتند.ظرف 4ماه امه ژاکه او را به تیم ملی بزرگسالان دعوت کرد و در 11 اکتبر هانری جوان برای اولین بار برای کشورش در برابر آفریقای جنوبی به میدان رفت.این بازی با حساب 1-2 به سود فرانسه به پایان رسید.ژاکه که تحت تاثیر او قرار گرفته بود،او را با خود به جام جهانی نیز برد.با اینکه او در تیم ملی شناخته شده نبود،با زدن سه گل در این دیدارها لقب برترین گلزن فرانسوی در این آوردگاه را به خود اختصاص دهد.او قرار بود به عنوان ذخیره در فینال حاضر شود،اما اخراج دسایی سبب تدافعی شدن تاکتیک تیم شد و او را از حضور در فینال محروم ساخت.

در روز باستیل در 1998 او عنوان Légion d''''''''Honneur را که برترین نشان فرانسه به شمار میرود را از آن خود کرد.وضع مناسب او،پس از جام جهانی او را راهی تورین کرد تا یکسال زودتر از ترزگه به بیانکنری ها بپیوندد. هانری به علت عدم همخوانی اش با فوتبال تدافعی ایتالیا دوران خوشی را در یووه نگذراند،و با زدن سه گل در 16 بازی از تورین به لندن رفت.

آرسنال:

هانری که در ژانویه 1999 به تورین رفته بود،در اگست همان سال با مبلغ 12.5 میلیون پاوند به مربی سابقش ونگر،در جمع توپچی ها پیوست.او که جای آنلکا را در آرسنال گرفته بود فورا به قالب یک مهاجم کلاسیک در آمد.تاکتیکی که در ابتدا او را زیر فشار سنگین انتقادها قرار میداد.او در ده بازی اولش هیچ گلی نزد،اما به سرعت توانایی گلزنی اش را به دست آورد و در اولین فصل با زدن 26 گل تاکتیک ونگر را به تاکیتیکی مناسب و مثمر ثمر در دراز مدت تبدیل نمود. در تابستان پس از آن،هانری جزو فاتحان هلند و بلژیک در مسابقات یورو بود و باز هم با زدن سه گل،برترین گلزن فرانسوی ها در این مسابقات شناخته شد.شاید مهمترین این گلها،گل تساوی بخش در برابر پرتقال در مرحله ی نیمه نهایی بود.فرانسوی ها سپس با زدن گل طلایی از روی نقطه پنالتی توسط زیدان به فینال راه یافتند و در آنجا ایتالیا را نیز شکست دادند،تا هانری دومین مدال مهم ملیش را به دست آورد.

در فصل دوم حضورش در لندن،او با پیشرفتی چشمگیر با 32 گل،گلزن ترین توپچی شناخته شد و آنها را به دو قهرمانی در لیگ برتر و جام حذفی انگلیس رهنمون ساخت.در سال 2002 هانری و تیم ملی فرانسه برای دفاع از عنوان قهرمانی جهان به خاور دور رفتند ولی در حضوری تحقیر آمیز در همان دور ابتدایی بدون زدن حتی یک گل از جام جهانی خداحافظی تلخی کردند.در دیدار اول فرانسه مغلوب سنگال شد.در بازی دوم هانری از زمین اخراج شد،در حالی که آن دیدار در برابر اروگوئه بدون گل خاتمه یافت و در نبود هانری،فرانسه دیدار سوم را با حساب 0-2 به دانمارکی ها واگذار کرد،تا هم دانمارک انتقام شکست مرحله ی گروهی سال 98 را از فرانسه گرفته باشد و هم تلخ ترین وداع تاریخ جامهای جهانی برای مدافع عنوان قهرمانی حادث شود.

با این وجود در فصل بعد،هانری با به ثمر رساندن 42 گل و دادن 23 پاس گل،برترین گلزن توپچی ها و موثرترین بازیکن آنها نیزشناخته شد.در سال 2003 در جام کنفدراسیونها،در نبود زیدان و ویرا او نقش عمده ای در قهرمانی تیمش داشت.او در سه بازی از پنج بازی عنوان برترین گلزن را از ان خود کرد و در دیدار نهایی با گل طلایی تیمش را در برابر کامرون پیروز میدان گردانید و توپ و کفش طلای آدیداس را در این مسابقات از آن خود کرد.در فصل 04-03 هانری همراه با برگ کمپ و پیرس،آرسنال را بدون حتی یک شکست قهرمان لیگ برتر انگلیس کردند.رکوردی که بیش از یک قرن بود که کسی به آن دست نیافته بود.آنها اما در سال 05-04 موفق به دفاع از این عنوان نشدند و آنرا به همشهریان آبی پوش خود واگذار کردند.اما FA Cup را فتح کردند و هانری در 42 بازی 31 گل زد.

در تابستان همانسال در یورو 2004 فرانسه در مرحله ی گروهی از سد انگلستان گذشت اما در یک چهارم نهایی با شکست در برابر یونان در دفاع از عنوان قهرمانی یورو نیز ناموفق ماند. رفتن ویرا از آرسنال برای هانری مفهوم کاپیتانی داشت.علاوه بر اینکه او گلزن اصلی تیم بود،وظیفه ***** یک تیم بسیار بسیار جوان را نیز بر عهده داشت.در 17 اکتبر 2005 او با به ثمر رساندن دوگل در برابر اسپارتاپراگ ،رکورد یان رایت،برترین گلزن تاریخ آرسنال را از آن خود کرد و در اول فوریه 2006 با زدن گل در مقابل وستهم 151 گل در لیگ برتر به ثمر رساند تا عنوان کلیف باستین،برترین گلزن آرسنال در لیگ برتر نیز به او سپرده شود.او صدمین گلش در لیگ برتر را در هایبری به ثمر رسانید که یک شاهکار بی نظیر در تاریخ این دیدارهاست.با این حال آرسنال موفق به فتح لیگ برتر نشد،اما هواداران هنوز امیدوار بودند.آرسنالی که معمولا در رقابتهای اروپایی موفق نبود به فینال لیگ قهرمانان راه یافت تا امیدهای فتح لیگ قهرمانان در دل هواداران لندنی زنده شود.آرسنال در فینال آن سال در استاد د فرانس،در دیداری تماشایی و خاطره انگیز برای همه ی ما،1-2 مغلوب سربازان کاتالونیا شد.دو فصل بدون جام ماندن باعث شد تا شایعات رفتن هانری از آرسنال تقویت شود،اما او با اشتیاق تمام قراردادش را به مدت چهار سال تمدید کرد و در کنفرانسی اعلام کرد:اگر موقعیتی مثل بارسلونا برایم پیش بیاید،با تمام احترامی که برای این تیم قایل هستم،آنرا رد میکنم.این حرف او هواداران توپچی ها را از اینکه هانری با پیراهن آرسنال از فوتبال خداحافظی میکند راحتتر کرد.نایب رییس آرسنال،دیوید دین،بعدها اعلام کرد که دو پیشنهاد 50میلیون پاوندی از دو باشگاه اسپانیایی پیش از تمدید قرار داد رد شده اند،در حالی که با انعقاد یکی از این قراردادها رکورد 47 میلیونی زیدان شکسته می شد.

در تابستان 2006 هانری جزو ستونهای تیم ملی فرانسه بود و بعلت حضور در پست غیر تخصصی شروع خوبی نداشت،اما به تدریج به یکی از بهترینهای جام بدل شد و با به ثمر رساندن سه گل که مهمترینشان همان تک گل پیروزی بخش در مقابل فاتحان ابدی جام ژول ریمه بود در رساندن تیمش به فینال بسیار موثر بود.در فینال در ضربات پنالتی قهرمانی را به ایتالیا واگذار کردند و با مدال نقره به فرانسه بازگشتند.او یکی از 10 نامزد کسب توپ طلای مسابقات بود که البته به دیگر هم تیمی او زیدان رسید.هانری در تیم 11 نفره ی فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال نیز قرار گرفت.

فصل 07-2006 برای او امیخته با مصدومیتهای پیاپی برای او بود که از این لحاظ در تاریخ حضورش در لندن بی سابقه بود.با این وجود در 17 بازی 10 گل زد،که از جمله ی آنها میتوان به گل پیروزی بخش در برابر شیاطین اولدترافورد در 21 ژانویه 2007 اشاره نمود.او سپس مجددا آسیب دید تا اینکه در برابر مردان رونالد کومان در لیگ قهرمانان در دقایق آخر به میدان آمد اما خیلی زود شروع به لنگیدن نمود.پس از پایان بازی ونگر اعلام کرد که او هنوز نیاز به استراحت دارد اما انتظار میرفت که این استراحت چند هفته بیشتر طول نکشد اما در میان ناباوری همگان معلوم شد که او نیاز به سه ماه مداوا دارد و باقی فصل را نیز از دست خواهد داد.ونگر اذعان داشت که او در فصل 08-2007 به تیم بر میگردد و آنرا دوباره خواهد ساخت.

بارسلونا:

با این حال پس از ناآرامیهای پایان فصل در اردوی توپچی ها،هانری در جون 2007 به کاتالانها پیوست و پیراهن مقدس بلائوگرانا را بر تن کرد.مبلغ این قرارداد16.5 میلیون یورو و هزینه ی فسخ قرارداد او با آرسنال است.تی تی در نامه ای سرگشاده به روزنامه ی سان علت رفتن از آرسنال را نامعین بودن وضعیت ونگر در این تیم بیان کرد.او در بارسا شماره ی 14 را بر برتن میکند،شماره ای که به اسطوره ی همواره جاوید بارسا یوهان کریف کبیر تعلق دارد.

جوایز:

هانری صاحب جوایز زیادیست.او در بین 3بازیکن برتر فیفا در سالهای 2003 و 2004 قرار داشته است و دو جایزه ی متوالی اتحادیه فوتبالیستهای حرفه ای جهان را نیز از آن خود کرده است.افزون برآن هانری تنها بازیکنی است که در سه سال(06-04-03) جایزه ی اتحادیه ی فوتبال نویسان حرفه ای را از آن خود کرده است.هانری در سال 2004 به تنهایی و در سال 2005 به طور مشترک با دیه گو فورلن از ویا رئال صاحب کفش طلای اروپا بوده.او 4سال برترین گلزن لیگ برتر انگلیس بوده است و در سال 2006 به عنوان بازیکنی شناخته شد که توانست در 5 دوره ی لیگ بیشتر از 20 گل بزند.او پس از آلن شیرر و اندی کول برترین گلزن تاریخ لیگ برتر نیز هست.او دومین گلزن برتر تاریخ فوتبال فرانسه است در حالیکه تنها دو گل با پلاتینی فاصله دارد.

استیل بازی:

هانری از کودکی در جلو بازی میکرد،در یووه در گوشه ها بود،با حضور در آرسنال ونگر او را به جایی برد که از کودکی در آنجا بود.پس از تغییر سیستم آرسنال به 1-5-4 در فصل 05-04 او به عنوان تک مهاجم کلاسیک ایفای نقش میکرد.از تواناییهای بی شمار او می توان قدر ت فوق العاده اش در مصافهای تک به تک،حرکت در پشت مدافعان،اعتماد به نفس بسیار بالا،پاس گلهای بی نظیر،ضربات ایستگاهی و پنالتی را نام برد.او ذدر امور تدافعی نیز به تیم کمک میکند.

خارج از زمین:

تی تی همسر یک مدل انگلیسی به نام نیکل مری است،آنها در جولای 2003 ازدواج کردند و در 27 می 2005 تولد دختری به نام تی هانری را جشن گرفتند.هانری اولین گل خود پس از تولد تی را که در برابر نیوکسل به ثمر رسانده بود،با نگه داشتن انگشتانش به شکل حرفT و بوسیدن آنها به دخترش تقدیم کرد. هانری همچنین عضو سازمان فیفا-یونیسف نیز هست،جایی که فوتبالیستها بخشی از درآمد خود را صرف کمک به کودکان بی بضاعت میکنند.او در تبلیغ رنو کلیو حضور داشته و تا سال 2006 در سری تبلیغاتJoga Bonito کمپانی Nike ایفای نقش میکرده و اکنون طرف قرارداد با Reebok است. تی تی به بسکتبال بسیار علاقه دارد و با Tony Parker ستاره ی St.Antonio Spurs دوست صمیمی است.او معمولا فینالهای NBA را از نزدیک می بیند و امسال نیز همراه با تونی در جشن قهرمانی Spurs در مقابلCavalliers شرکت داشت.در سال 2001 او میهمان ویژه تلویزیون فرانسه در فینال NBA بود و با Alan Iverson ستاره ی بلامنازعSeventy Sixers نیز مصاحبه کرد. هانری با Nike در مجموعه ی Stand Up-Speak Up علیه نژادپرستی نیز جنگیده است. معرفی کامل تی تی هانری ستاره ی جدید آسمان کاتالونیا،شاید کوچکترین کاری باشد که از دستان ما بر می آمد،به امید موفقیت تی تی در ادامه دادان راه یوهان بزرگ.............

منبع : سایت www.fcbarca.ir]

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
ظاهرا لیون بالاخره کوتاه آمد و اریک آبیدال به بارسا پیوست و فردا جهت انجام آزمایشات پزشکی به بارسلونا خواهد رفت.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ظاهرا لیون بالاخره کوتاه آمد و اریک آبیدال به بارسا پیوست و فردا جهت انجام آزمایشات پزشکی به بارسلونا خواهد رفت.
آره کار تمومه . آبیدال اومد و فردا آزمایشات پزشکیش تموم شده و به تیم میاد .
خریدهای خوبی داشتیم .
عالی بود .

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
آره کار تمومه . آبیدال اومد و فردا آزمایشات پزشکیش تموم شده و به تیم میاد .
خریدهای خوبی داشتیم .
عالی بود .

هر کدوم از این خرید ها برای تیم های دیگه خریدی بزرگ به حساب میاد که ما همزمان همه را با هم خریدیم.
حالا مونده ...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اره

درواز بان خوب خیلی مهمه

راستی اولگر از این تیم نرفت ؟!؟!!؟

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
چرا دست دست می کنند! یه دروازه بان از اوجب واجبات هست...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
پویول: حریفان می ترسند

کاپیتان اول بارسا ، کارلس پویول ، که دوران مصدومیت را سپری می کند اعتقاد دارد که خرید آنری لرزه بر اندام حریفان بارسا انداخته است. مظهر بارسا که به پویی مشهور است از جمله ی آن اشخاصی است که اعتقاد دارد مسی ، اتوئو ، رونالدینیو و آنری می توانند با هم بازی کنند:" من دقیقا از افکار فرانک رایکارد آگاهی ندارم ، اما به نظرم این چهار تن می توانند با هم در ترکیب بارسا بازی کنند." پویی که با" دیلی استار" مصاحبه می کرد ادامه داد:" برای من این بهترین ترکیب هجومی در دنیاست. با انتقال آنری و سایر خرید های تابستانی ، من مطمئن هستم که ما مدعی اول برای لا لیگا هستیم ، همانگونه که در لیگ قهرمانان چنین وضعیتی داریم."

او در مورد آنری می گوید:" در اینکه او بتواند خودش را با شرایط بازی در اسپانیا وفق دهد شک ندارم ، چون به قابلیت هایش ایمان کامل دارم. بازیکنی با این توانایی ها می تواند در هر رقابت و جام قهرمانی در سراسر دنیا ، با بالاتری سطح بازی کند. او بازیکنی ارزشمند برای ماست و آرسنال از اینکه چنین ستاره ای را از دست داده باید بسیار ناراحت باشد." او به رقیبان هشدار می دهد:" ما فصل را با ناکامی پشت سر گذاشتیم. حالا رقیبان انگلیسی ، ایتالیایی و اسپانیایی باید بدانند که ما بدجوری گرسنه ی پیروزی هستیم و می خواهیم فصل بعد به هر چیز که می خواهیم دست بیابیم."

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چرا دست دست می کنند! یه دروازه بان از اوجب واجبات هست...
نمی دونم چرا اقدامی نکردند .
اینهمه ستاره خریدن ولی هنوزم می خوان با والدس ادامه بدن .
اصلا مطمئن نیست .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مصاحبه با یایا توره

توره طرفدار شیوه ی بازی بارسا است و امیدوار است که بتواند خط میانی بارسا را به جاهای خوبی در دوران حضورش در بارسا برساند.او معتقد است که به آسانی در بارسا جا خواهد افتاد.

در مصاحبه ی اختصاصی با BARCA TV و FCBarcelona.cat بازیکن جدید توضیح داد که که با چند بازیکن اسبق بارسا از قبیل جرارد و ریوالدو در باره ی حضور در کاتالونیا مشورت کرده است و با پیشنهاد آنها بوده که به بارسا آمده و خود را برای هرچیزی آماده می بیند.

-وقتی معرفی شدی،و برای اولین بار در کمپ نو قدم گذاشتی،چه احساسی داشتی؟

--بسیار لذت بخش بود،بار اول شگفت انگیز است،همزمان خوشحال کننده و مهیج است.از بودن در این استادیوم خوشحالم.بارها انرا در تلویزیون دیده ام و این امر فوق العاده است.

-چرا بارسا؟

--چون بیش از هر چیز فوتبال یک بازی است و بارسا زیبا بازی میکند.این تیم برای دیده شدن در تلویزیون فوق العاده است.نه تنها میداند که توپ را چگونه به حرکت در آورد،بلکه یکی از بهترین فوتبالهای اروپا را به نمایش می گذارد.بخشی از آن بودن افتخار بزرگی است.

-فوتبال بارسا را چطور تعریف میکنی؟

--ساده است.شناور همزان با مهارت زیاد و استیل بسیار ساده.بازی بارسا برای دیدن بسیار دلپذیر و موثر است.آنها بهترین باشگاه اروپا هستند.

-تو با ریوالدو در المپیاکوس و جرارد در موناکو هم بازی بودی.آنها در مورد بارسا به تو چه ها گفتند؟

--وقتی به حرف آنها گوش میکردی انگار به رویا گوش میکردی.آنها با عشق در مورد بارسا حرف می زدند،پس ازاینجا بودن برای سالهای متوالی در مورد بارسا خیلی حرف زدند.فکر میکنم آنها بارسا را باشگاه بزرگی میدانند،با اینکه دیگر در بارسا نیستند و از این قضیه ناراحتند.

-این انتقال رویایی است که به واقعیت پیوسته؟

--برای من هدفی ست که به آن رسیده ام.برای من هدف بازی در بین بازیکنان بزرگ در یک باشگاه معتبر اروپایی است و من امروز به آن رسیده ام.اما این پایان کار نیست.چون اهداف بزرگتری را برگزیده ام.می دانم که در اینجا راحت خواهم بود اما به اینجا آمده ام تا به اهداف بزرگتری برسم.

-و این اهداف به طور مشخص چیستند؟

--برای من،یک آفریقایی،تنها بودن در اروپا فوق العاده است.این مرا به هیجان می آورد که فکر کنم حضور در موفقیتهای تیم بزرگی چون بارسا چگونه است.من میخواهم لیگ قهرمانان،کوپا دل ری و لیگا را با بارسا فتح کنم.این لذت بزرگی است.

-برای این کار آماده ای؟

--بله!تمامش در باره ی بارسا است.یکی از بزرگترین باشگاهها.من در لیگ یونان بازی کرده ام.جایی که رقابت بسیار شدید بود ولی من از عهده اش برآمدم.سطحش از اینکه در بارسا هست پایین تر بود ولی فکر میکنم از نظر جسمی آماده ام تا با آن روبرو شوم.

-یک شنبه گفتی که دوست صمیمی اتوئو هستی.این امر به خو گرفتنت با فوتبال اسپانیا کمک نمیکند؟

--حتما،چون گاهی اوقات همزمان نیاز به چند چیز داری.فکر میکنم با وجود اتوئو و هانری و تورام عادت کردن راحت باشد.

-از بازی در کنار مسی،رونالدینیو،اتوئو و هانری چه حسی داری؟

--بسیار بسیار هیجان زده هستم.چون این یعنی هم بازی شدن با چند بازیکن بسیار بزرگ.فکر کنم خیلی چیزها یاد میگیرم و میتوانیم به اهدافمان برسیم.

-معارفه هانری را دیدی؟

--بله در بیمارستان دیدم،وقتی آزمایش خون میدادم.به نظرم او استثنایی است و فکر میکنم با باشگاه همکاری خوبی داشته باشد.او بسیار با تجربه است.

-برادرت باید برای بازی در کنار هانری به تو تبریک گفته باشد...

--بله،امروز تلفنی حرف زدیم.او به من افتخار میکند،چون بارسا اکنون بزرگترین باشگاه اروپا است و برایم بخشی از بارسا بودن افتخار بزرگی است.

-در مورد رایکارد به عنوان یک مربی چطور فکر میکنی؟

--خوب است.وقتی کوچک بودم او را در تلویزیون میدیدم،او بازیکن بزرگی بود،عناوین زیادی کسب کرد و اکنون در بارسا فوق العاده است وشاگردی او برایم افتخار بزرگی است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تیه رى آنرى:
امیدوارم با بارسا قهرمان اروپا شوم

تیه رى آنرى مهاجم پرسابقه تیم ملى فرانسه كه در نهایت به پیشنهاد بارسلونا پاسخ مثبت داد و در ازاى ۳۲ میلیون دلار به این تیم پیوست، امیدوار است كه تیم جدیدش بتواند قهرمانى لیگ اروپا را در فصل آینده به تصاحب درآورد.
آنرى گفت: «۲ سال پیش در فینال این پیكارها براى آرسنال بازى كردم ولى حریف ما یعنى بارسا توانست قهرمان شود.
حالا كه باید براى بارسلونا نفس بكشم و زندگى كنم آرزویم این است كه با این تیم این افتخار بزرگ را به دست آورم.»
وى كه باید ۴ سال براى بارسا بازى كند در ادامه افزود: «همیشه مى گفتم اگر روزى از آرسنال جدا شوم تیم بعدى ام باید بارسلونا باشد.
نمى خواهم به سایر باشگاه ها بى احترامى كنم ولى از دید من این تیم، دست اندركاران و هوادارانش فوق العاده هستند و عضویت در بارسا بسیار با ارزش تلقى مى شود.»
آنرى در نوكمپ به دوستانش از جمله ساموئل اتوئو، لیلیان تورام و لودویك ژولى مى پیوندد.
او در این باره اظهار داشت: «قبل از تصمیم گیرى با این ۳ نفر مشورت كردم.
ما با همدیگر دوست هستیم و من اغلب با آنها صحبت مى كنم. اتوئو را از وقتى در مایوركا بود مى شناسم.
او و من در ۳ سال اخیر خیلى با هم صمیمى شده ایم. وقتى مصدوم بودم اتوئو به ملاقاتم مى آمد و من هم وقتى او جراحى كرد به دیدارش رفتم.
مى دانم خبرنگاران و مطبوعاتى ها دلشان نمى خواهد ما با هم دوست باشیم تا بتوانند به شایعه پردازى و جنجال سازى هایشان ادامه بدهند ولى خوشبختانه من با ساموئل هیچ مشكلى ندارم و برعكس وجوه مشتركمان زیاد است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آبیدال: من 100% یک فاتحم.

اریک آبیدال وقتی در اولین مصاحبه اش با Barca TV و FCBarcelona.cat به عنوان یک بازیکن بارسا صحبت میکرد، فاش کرد که از بازی برای آبی اناری ها لذت می برد.

پس از معرفی در جمعه بازیکن تیم ملی فرانسه صادق و بی آلایش در باره’ افکارش در رابطه با انتقال به کمپ نو سخن گفت و اهداف آینده و افکارش در مورد بازی ها و هم تیمی هایش را به صورت کلی اعلام کرد.

-چرا این قدر مجاب بودی برای بارسا بازی کنی؟

--اشتیاق زیاد به این خاطر است که همواره میخواسته ام برای بارسا بازی کنم.برایم امضا قرارداد با باشگاه نیاز به کار و زحمت زیادی داشت.من خیلی خوشحالم که آنها با من قرارداد بسته اند.این یعنی آنچه تا حال کرده ام آنها را تحت تاثیر قرار می دهد.

-در بارسا بودن را برایت مهمترین مرحله ی شغلی میدانی؟

--یک شغل حرفه ای مراحل زیادی دارد.وقتی به لیون پیوستم،می دانستم که یک پله بالاتر رفته ام.سخت کارکرده ام و به مرحله ی بالاتری رسیده ام.این امر تشخیص داده شده و برایم آمدن به بارسا لحظه ی بزرگی است.ولی انتظار ندارم امور در اینجا متوقف شود.

-آماده ای؟

--اعتقاد دارم هستم.نمیتوانم منتظر همه بمانم و ببینم چطور خود را با باشگاه همگون میکنم.امیدوارم هم تیمی هایم کمکم کنند تا بتوانم احساس آمادگی و راحتی کنم.

-خود را چگونه تعریف میکنی؟

--100% فاتح،0% متقلب!

-فکر میکنی آمدنت چطور به تیم کمک میکند؟

--واقعا نمیدانم.شاید اینکه همه چیز را وقف پیروزی میکنم.یا شاید چون تیمم را به جلو میرانم تا خوب نتیجه گرفتن را ادامه دهم.

-در کدام پست راحت تر هستی؟دفاع چپ؟یا در مرکز خط دفاع؟

--بازی در سمت چپ مرکز خط دفاع پست مورد علاقه ام است.اما به کرات در دفاع چپ نیز بوده ام.اگر حق انتخاب داشته باشم،مرکز دفاع را برمیگزینم ولی برای تیم مربیان مرا بازی می دهند.آنها اکنون مرا برای سمت چپ می خواهند،همانجایی که در تیم ملی هستم.

-بازی بارسا را چطور توصیف میکنی؟

--حرکت سریع و رو به جلو با اتکا به قدرت تهاجم بازیکنان.در طول بازی آنها حداکثر مالکیت توپ را در اختیار دارند.ولی با تمام توانایی فیزیکی و تکنیکی یک تیم،فکر میکنم دفاع یک تیم به بهترین نحو معرف آنست.

-در مورد بازی در کنار عده ای از برترین فوتبالیستهای دنیا چه فکری میکنی؟

--فکر میکنم از اینکه در کنار آنها و نه در مقابلشان بازی میکنم خوشحالم.حالا باید به سخت کار کردن ادامه دهم و بازی در کنار این بازیکنان همواره برایم افتخار بوده است.

-در بارسا با چند هم تیمی سابقت در موناکو و دوستانی از تیم ملی فرانسه هم بازی می شوی.این به انطباقت با تیم کمک میکند؟

--واقعیت اینست که با وجود فرانسوی زبانان در باشگاه برقراری ارتباط بسیار راحت تر خواهد بود و این یعنی وقتی می خواهم چیزی را بدانم،می دانم که باید از چه کسانی بپرسم.فکر میکنم بهترین راه برای برای خوگرفتن با جو یک باشگاه برای خارجیها،یاد گیری و سخن گفتن به زبان محلیست.به همین دلیل یکی از اولین چیزهایی که با آمدن به اینجا پرسیدم این بود که آیا معلمهایی هستند که اسپانیایی و یا کاتالان را به من بیاموزند؟

-در مورد رایکارد به عنوان یک مربی چگونه فکر میکنی؟

--رییس به من گفته است که او مربی بسیار بزرگیست.من خوشحالم که شاگرد او هستم.چون او در بارسا بسیار موفق بوده و بسیاری از بازیکنان تحت نظر او پیشرفت کرده اند.حالا امیدوارم بتوانم تحت نظرش خوب کار کنم.

-آرزوها و اهدافت چیستند؟

--من به اهداف جمعی توجه میکنم.اگر تیم خوب باشد من هم خوب بوده ام.هدفم اینست که تا جای ممکن جام ببریم.

-به کدام بازیکنان در تیم مراجعه میکنی؟

--زیادند.برای من لیلین تورام مثل یک بت میماند و به اندازه ی کافی خوشبخت بوده ام که در کنارش بازی کنم.اما وقتی اینقدر خوش بخت باشی که در کنار رونالدینیو،ساموئل اتوئو و دکو بازی کنی احساس میکنی کسی نمیتواند شکستت دهد.در کنار آن تیری هانری و توره یایا نیز به تازگی به تیم پیوسته اند و شاید بیشتر نیز در راه باشند.وقتی میخواهی دفاع کنی،باید نوع خاصی از بازی را به نمایش بگذاری و وقتی حمله میکنی نیز همینطور.

-چرا تورام برایت یک بت است؟

--وقتی کارم را در موناکو آغاز کردم،با او مقایسه شدم و مطالعه ی بازیش برایم عادت شد.لیلین زیاد خطا نمیکند و همیشه نیز در دفاع خوبست.من فکر میکنم با دیدن استیل او از نزدیک می توانم راحت تراز رفتارش الگو برداری کنم.در زمین قدردان او هستم و در خارج از زمین نیز به شخصیت او احترام میگذارم.

-رویاهایت چیستند؟

--بسیاری از رویاهایم به حقیقت پیوسته اند.اولی تبدیل شدن به یک فوتبالیست حرفه ای حالا میخواهم لیگ قهرمانان و لیگا را فتح کنم.بالتر از همه به تیم ملی کشورم کمک کنم تا قهرمان جهان شود.

-در مورد دو بازیکن دیگری که به تازگی با بارسا قرارداد بسته اند چه نظری داری؟

--من در برابر توره وقتی در در المپیاکوس توپ میزد بازی کردم و در همان زمان میدانستیم که او بازیكن بزرگی است.اگر بارسا با او قرارداد بسته است به این علت است که او واقعا بازیکن با کیفیتی است.تکنیک فوق العاده ای دارد،قوی و جنگنده است و تعادل حقیقی را به تیم میاورد.

همه ما میدانیم تیری هانری در آرسنال به کجاها رسید و برای تیم ملی چه میکند.میدانیم که او قوی وتکنیکی است،میتواند گل بزند و خط حمله را ***** کند.فکر میکنم هر چه در آرسنال به دست آورده را به بارسا میاورد و بارسا را به جاهای زیلدی میرساند.

-تو بازیکن جلوزنی هستی ولی زیاد گل نزده ای.....

--خوب،راحت نیستم.شاید چون موقعیت زیادی ندارم.دوست دارم هر وقت شد جلو بروم،قدرت من ایجاد فضا و مهیا کردن آن برای مهاجمین است.با این وجود امیدوارم بتوانم برای بارسا بیشتر گل بزنم.

-تو همچنین زیاد خطا نمیکنی.در چهار فصل فقط چهار کارت زرد گرفته ای.

--این برای مدافع خوب است.ولی نباید فقط به آمار نگریست.همیشه حس کرده ام هرچه کمتر خطا کنم کمتر به تیمم آسیب میرسانم.این ذهنیت من است و فکر میکنم باید اینطور بود.

-ترجیح میدهی زیبا بازی کنی یا سخت و جنگنده؟

--نه،نه.می توانی فوتبال جنگنده را بدون خطاهای زیاد انجام داد.به نظر من این اواخر بعضی از بازیها تبدیل به یک نبرد فیزیکی می شوند،جایی که تکنیک مکان دوم را دارد.به عنوان یک مدافع فکر میکنم مهمترین چیز خطا نکردن در 18 متر اول است تا تیم زیاد آسیب نبیند.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گاتزتا:"چیوو به اینتر خواهد پیوست

بنابر نوشته ی روزنامه ی گاتزتا دلو اسپورت ، کریستین چیوو با مقامات اینتر میلان به توافق رسیده است. این روزنامه ضمن بیان این مطلب که " چیوو یک اینتری است " اعلام داشته که این بازیکن با مبلغ 14 میلیون توسط ماسیمو موراتی ، مالک اینتر خریداری شده است و به زودی قرارداد خود را منعقد خواهد کرد. بدین ترتیب بارسلونا به احتمال فراوان به دنبال میلیتویی می رود که به گفته ی مسی بسیار مشتاق حضور در بارسلوناست.( هنوز صحت و سقم این خبر به طور کامل تایید نشده است و در صورت قطعی شدن در اسرع وقت اعلام خواهد شد.)

--------

اتوئو:" تمایلی به ترک بارسا نداریم"

مهاجم بارسلونا که بسیار مورد توجه باشگاه میلان ایتالیا قرار گرفته است در مورد سخنان لاپورتا که از برقراری نوعی مقررات در باشگاه سخن گفته بود اظهار داشت:" سخنان رئیس عجیب نبود، اینکه در یک باشگاه قوانین خاصی برقرار نباشد امری غیر عادی است. این یک امر عادی است که هر خانه ای برای خود قواعدی داشته باشد و این چیزی است که در بارسا کمیاب به نظر می آمد. بنابراین اتفاق عجیبی رخ نداده است." او از پیوستن آنری بسیار خوشحال است و اعلام می کند که همواره از وی به عنوان یک " اعجوبه " یاد می کرده است. او نهایتا از موضوعی پرده برداشت که شدیدا موجب خشم هواداران بارسا شده است. اتوئو به طور ضمنی اعلام کرده که میلانی ها از وی خواسته اند که رضایت رونالدینیو را برای پیوستن به آ.ث.میلان جذب کند! سامی هم خطاب به برلوسکونی گفته است:" اینجا باید اعلام کنم که من با رونالدینیو صحبت خواهم کرد ولی نه باب میل آنها ( آنچلوتی و برلوسکونی). ما از بارسا جدا نخواهیم شد." به نظر می آید میلانی ها از همان روشی استفاده می کنند که دوست ندارند مادریدی ها در مورد کاکا از آن استفاده کنند!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آخرین تلاش برای چیوو

گابریل میلیتو تمایل شدیدی دارد که بارسا بپیوندد. پاردزا ، مدیر ورزشی باشگاه زاراگوزا گفت:" اگر بارسا او را بخواهد او گوش به فرمان خواهد بود!" میلیتو که گزینه ی نخست سران بارسا در صورت جواب منفی چیوو است به تازگی اعلام آمادگی کرده که لباس آسولگرانا را بر تن کند. از بارسا خبر می رسد که امروز به احتمال فراوان پروژه ی چیوو کاملا مشخص خواهد شد و در صورتی که وی امروز به بارسا جواب مثبت ندهد ، بارسایی ها بلافاصله رو به زاراگوزا خواهند کرد. به نظر می رسد زاراگوزایی ها با مبلغی حدود 13 میلیون هم راضی خواهند بود. اگرچه گفته می شد که میلیتو با یوونتوسی ها به توافق شفاهی دست یافته اما مدیر زاراگوزا می گوید:" اگر بارسا بتواند به طور نسبی توجه میلیتو را جلب کند من وی را متقاعد می کنم که به بارسا بپیوندد و مطمئن هستم این چیزی است که وی بدان علاقمند است." او ادامه داد" تا کنون نه بارسا و نه مادرید پیشنهاد رسمی ای ارائه نکرده اند ، ما هیچ علاقه ای به فروش وی نداریم ولی گویا زمان آن رسیده که به تیم دیگری ملحق شود."

--------

هفته ی تعیین کننده برای موتا و ژولی

پس از خرید های هفته ی گذشته ، برخی از بازیکنان هستند که به طور رسمی از باشگاه اجازه ی انتقال به تیمهای دیگر را دریافت کرده اند. ژولی و موتا دو بازیکنی هستند که در طی همین هفته باید تکلیف خود را مشخص کنند. گفته می شود موتا طی نامه نگاری با باشگاه خواسته تا به وی اجازه دهند که به طور آزاد با هر باشگاهی که دلش می خواهد مذاکره کند اما تا کنون بارسا جواب مثبتی به پیشنهاد وی نداده و همچنان اعتقاد دارد پیشنهادات باید با باشگاه هماهنگ شود نه با خود بازیکن. ماکسی لوپز که انتقال قرضی اش به مایورکا به پایان رسیده به احتمال زیاد به بارسا بازخواهد گشت تا مهاجم نیمکت نشین بارسا در فصل آینده باشد ، البته گفته می شود او از آ.ا.ک آتن یونان پیشنهاد دریافت کرده. ازکرو و ساویولا هم دو چهره ای هستند که بارسا را ترک خواهند کرد.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
میبینم که دیگه تحویل نمی گیرید !!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سفر مسئولان به زاراگوزا

گفته می شود ، بارسا ومیلیتو برای عقد یک قرارداد 4 ساله به توافق رسیده اند و بگیریستاین به همراه سوریانو برای اتمام این پروژه به زاراگوزا سفر خواهند کرد. به نظر می رسد توافقات بسیار خوبی بین ادواردو گامارنیک وکیل میلیتو در ملاقات با فران سوریانو و تیکسکی بگیریستاین صورت گرفته است. گویا حقوق سالیانه 4 میلیونی به توافق طرفین رسیده و نمایندگان بارسا ، غروب برای ملاقات مالک زاراگوزا راهی این شهر خواهند شد.

سران یووه به دلیل نرسیدن به خواسته های خود، از تلاش برای جذب وی به طور تقریبا کامل منصرف شده اند و با این اوصاف بارسا مشتری درجه ی اول میلیتو خواهد بود. این اخبار در حالی منتشر شده است که دیروز سران رم پیوستن چیوو به رئال مادرید را تکدیب کردند! پس از توافقات بین دو باشگاه ، رئالی ها نتوانستند رضایت مدیر برنامه های چیوو را در مورد دستمزد سالانه جلب کنند و بدین ترتیب همه چیز منتفی شد. پس از این اتفاق مدیر رم بار دیگر سران باشگاه بارسا را به مذاکره دعوت کرد که با توجه به خرید قریب الوقوع میلیتو ، به نظر نمی رسد که بارسلونا به سراغ این مدافع رومانیایی برود. از سویی رمی ها دوست ندارند اینتر ، رقیب خود در سری آ را بیش از این قدرتمند ببینند بنابراین رئیس رم گفته با این شرایط حتی ممکن است چیوو یک سال دیگر در رم بماند!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
و اینم یه سری عکس از خود کارلس عزیز ...
e8c1e117b5125415e3ecf2422be5a1ea_extras_albumes_0.jpg

cover.jpg

اینم یه عکس جالب ...
474964.jpg

1139176693_extras_fotos_del_dia_0.jpg

بالا