• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
امشب بعد مدتها دوباره بازی زوبی زارتا رو دیدم...کاشکی بارسا یه دروازه بان مثل این زوبی زارتا پیدا بکنه...اون وقت دیگه هیچ غمی نداره....

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
امشب بعد مدتها دوباره بازی زوبی زارتا رو دیدم...کاشکی بارسا یه دروازه بان مثل این زوبی زارتا پیدا بکنه...اون وقت دیگه هیچ غمی نداره....
هنوزم دربازه بانیش خوبه خدایی.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
آره واقعا ...
واقعا جوونیاش سخت تک به تک می خورد . خیلی عالی بود توی توپهای تک به تک ///

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
رئال حاضر به پرداخت ‪ ۶۰‬ميليون يورو براي به خدمت گرفتن "ايني‌يستا"ست
باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا روز پنجشنبه اعلام كرد براي به خدمت گرفتن " آندرس ايني‌يستا " بازيكن تيم فوتبال بارسلونا حاضر به پرداخت ‪ ۶۰‬ميليون يوروست.

به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاري ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از مادريد ، تيم رئال مادريد چندي پيش " خاوير ساويولا " بازيكن فصل گذشته تيم بارسلونا را در انتقالي آزاد به خدمت گرفت.

رئال مادريد در حالي اين پيشنهاد را ارائه كرد كه ايني‌يستا ‪ ۲۳‬ساله تا سال ‪ ۲۰۱۰‬با تيم بارسلونا قرارداد دارد.

ايني‌يستا در فصل ‪ ۲۰۰۳ - ۲۰۰۲‬به تيم بارسلونا ملحق شد.

تيم رئال مادريد در پي خودداري تيم آرسنال انگليس از انتقال " سسك فابرگاس " به تيم رئال مادريد ، در پي خريد ايني‌يستاست.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
دیروز با بچه های پارس فوتبال رفتیم فوتبال . 4 تا گل زدم . خیلی فاز داد . اگه می شد با بچه های پرشین تولزم بریم خیلی باحال می شد . نفری 1400 هم خرج سالن شد .

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
رئال حاضر به پرداخت ‪ ۶۰‬ميليون يورو براي به خدمت گرفتن "ايني‌يستا"ست
باشگاه فوتبال رئال مادريد اسپانيا روز پنجشنبه اعلام كرد براي به خدمت گرفتن " آندرس ايني‌يستا " بازيكن تيم فوتبال بارسلونا حاضر به پرداخت ‪ ۶۰‬ميليون يوروست.

به گزارش روز پنجشنبه خبرگزاري ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از مادريد ، تيم رئال مادريد چندي پيش " خاوير ساويولا " بازيكن فصل گذشته تيم بارسلونا را در انتقالي آزاد به خدمت گرفت.

رئال مادريد در حالي اين پيشنهاد را ارائه كرد كه ايني‌يستا ‪ ۲۳‬ساله تا سال ‪ ۲۰۱۰‬با تيم بارسلونا قرارداد دارد.

ايني‌يستا در فصل ‪ ۲۰۰۳ - ۲۰۰۲‬به تيم بارسلونا ملحق شد.

تيم رئال مادريد در پي خودداري تيم آرسنال انگليس از انتقال " سسك فابرگاس " به تيم رئال مادريد ، در پي خريد ايني‌يستاست.
این رئالی ها هم گویا پولشون زیادی کرده...اینیستا یعنی 60 میلیون یورو میرزه؟؟؟؟؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این رئالی ها هم گویا پولشون زیادی کرده...اینیستا یعنی 60 میلیون یورو میرزه؟؟؟؟؟
اینا می خوان همیشه صدر اخبار باشن به خاطر همین این پیشنهاد های نجومی رو می دن .
اگه تیم مقابل موافقت هم بکنه خودشون بی خیال می شن .
پول زیادی به دست میارن به خاطر همین کارهاشون .

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
اگه تیم مقابل موافقت هم بکنه خودشون بی خیال می شن .

happy0192.gif

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
ای بچه های بد
مسخره تو کار نبودا!. :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اینیستا عالی ئه به نظرم. حداقل 30 میلیون یورو میارزه.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
هافبک بین المللی، آندرس اینیستا که در صحبت با سایت رسمی باشگاه میل خود را در مورد سپری کردن تمام دوره بازی اش در بارسا اعلام کرده است، در فصلی که در پیش داریم پیراهن شماره 8 را جانشین پیراهن شماره 24 کنونی اش خواهد کرد.

اینیستا شماره 24 را در 4 سال اخیر به تن کرده است. به هر حال انتقال لودویک ژولی این امکان را به او داده است تا آرزوی دیرینه اش را تحقق بخشد. «من همیشه شماره 8 را دوست داشته ام و در تیم جوانان اسپانیا برای مدت کوتاهی این شماره را به تن کردم. گرچه به خاطر از دست دادن شماره 24 کمی ناراحتم اما برای پوشیدن شماره 8 بسیار هیجان زده ام. حالا که ژولی تیم را ترک کرده، شانس پوشیدن این شماره به من رو آورده است. برای او آرزوی بهترین موفقیت ها را در زندگی جدیدش در ایتالیا دارم.»

تنها بارسا

در پس داستانی که امروز (پنج شنبه) پیش آمد، در نشریه مادریدی مارکا اعلام شد که مادریدی ها علاقه مند به جذب او هستند. اینیستا به ما گفته است: «در مورد این موضوع با من صحبت شد و من واقعا غافلگیر شدم. من کاری در این مورد نمی توانم انجام دهم جز اینکه بار دیگر روی این مساله که "می خواهم اینجا بمانم" پا فشاری کنم. وقتی می گویم می خواهم در بارسا بازنشته شوم، این را با تمام قلبم می گویم و آرزوهایم برایم از هر چیزی مهم ترند.»

اینیستا از تمدید قرارداد جدیدش بسیار هیجان زده است و برای فصل 2008-2007 بسیار خوش بین است. «از بابت فصل قبل ناراحت شدم و می خواهم این فصل جبران کنم. یک تیم بزرگ و عالی در کنار هم قرار گرفته اند و من نیز یک قسمت از آن خواهم بود.»
پیراهنی تاریخی

شماره های ثابت در فصل 96-1995 برای اولین بار در "اولین تقسیم بندی اسپانیایی" نمایش یافتند. از آن زمان بازیکنان زیر پیراهن شمار 8 بارسا را به تن کرده اند: آمور (69-1995)، استویچکف (98-1996) ، کلدس (99-1998)، کوکو (2004-1999) و ژولی (07-2004)
منبعشم همون بالایی

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بعد از فرود هواپيما در فرودگاه ال پرات گابريل ميليتو با سايت بارسلونا و شبكه بارسا تي وي مصاحبه اي كرد. او مي گويد: «اين امتياز بزرگي هست كه من اينجا هستم.»
آخرين عضو اضافه شده به تركيب بارسا بسيار هيجان زده است كه به بارسا ملحق شده است. او مي گويد بارسا همواره انتخاب اول او بوده است و به نظرش زماني به بارسا آمده است كه در اوج فوتبالش قرار دارد. او 26 سال سن دارد و بعد از چهار سال بازي در زاراگوزا كاملا آماده است كه به تركيب بارسا بپيوندد. با حالتي فروتنانه ميليتو از گفتن اينكه او مي خواهد رهبرخط دفاعي بارسا شود خودداري مي كند و مي گويد كه بسيار جدي است تا با هم تيمي هاي جديدش در بارسا آشنا شود.

او بسيار خوشحال است كه ميتواند در كنار بزرگاني چون اتوئو و آنري و رونالدينيو و مسي بازي كند و عقيده دارد كه به جز اينها بازيكنان بزرگ ديگري در تركيب بارسا قرار دارند.
در زير مصاحبه كامل ميليتو با سايت رسمي باشگاه آمده است:

اولين احساس شما از اينكه عضو باشگاه بارسلونا شده ايد چيست؟

من واقعا اميدوار بودم كه اين لحظه به وقوع خواهد پيوست. من واقعا خوشحال هستم چون من براي اين موقعيت مدت زمان بسيار طولاني در رويا بودم و روياي اين روز را مي ديدم.

براي چه شما ميخواستيد به بارسا ملحق شويد؟

همه مي دانند كه بارسا همواره انتخاب اول براي هر فوتباليستي است.هم به خاطر خود باشگاه و هم به خاطر گذشته و حال باشگاه. من همواره اميدوار بودم كه به اينجا بيايم و هنگامي كه اين شانس به واقعيت تبديل شد با خوش شانسي همه چيز بر وفق مراد پيش رفت تا من به اينجا بيايم.

آيا شما فكر مي كنيد كه اين انتقال در بلوغ حرفه اي شما انجام شد؟ آيا شما آماده بازي در تيمي مثل بارسا هستيد؟

من احساس مي كنم كه من بعد از چهار سال بازي در زاراگوزا در بهترين دوره فوتبال حرفه اي خودم قرار دارم. من بايد به همه نشان دهم كه كاملا آماده براي بازي براي بارسا هستم و همه چيز به خوبي پيش خواهد رفت.

تيكي بگرستين گفت شما **** خط دفاعي بارسا هستيد. آيا شما فكر مي كنيد كه ميتوانيد اين كار را براي بارسا انجام دهيد؟

ما اين را در زمان خودش خواهيم ديد. من حالا به اين تيم آمده ام و اولين چيزي كه مي خواهم اين است كه با تيم جديدم قرار داد امضا كنم و تمريناتم را آغاز كنم و هر روز براي قرار گرفتن در تركيب با ديگر بازيكنان مسابقه بدهم. بعد از آن ما همه چيز را خوب و برتر خواهيم ديد.

چه احساسي دارد كه شما در كنار بزرگاني چون اتوئو و آنري و رونالدينيو و مسي بازي خواهيد كرد؟

اين احساس بسيار خوشي است. اما فقط اين بازيكنان فوق العاده نيستند. ما بازيكنان بسيار بزرگ ديگري در تركيب بارسا داريم. واقعيت اين است بسيار خوب است كه با اين بازيكنان همبازي هستم چون بارسلونا يكي از بهتري تيم هاي دنيا در حال حاضر است.

صحبتهاي مسي

در طول مسابقات كوپا آمريكا ميليتو و مسي اين شانس را داشتند كه تمرينات و صحبتهاي بسياري با هم داشته باشند. ميليتو مي گويد: «مسي چيزهاي بسيار خوبي در مورد باشگاه به من گفت. او در بارسلونا بسيار خوشحال است و او راههاي بازي در تمام مسابقات را به من گفت. او به من مشورت هاي خوبي را داد و از خود و حواشي باشگاه خبرها ي خوبي به من داد. او در واقع ورود من را به اين باشگاه خوش آمد گفت.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کلید موفقیت، کار سخت است

فرانک ریکارد با تاکید همیشگی اش مبنی بر اینکه کلید موفقیت بارسا، کار و تلاش سخت و مستمر است، به کار برگشت. مربی هلندی بارسا پیرامون تمرینات پیش از شروع فصل در روز شنبه، صحبت کرد و اعلام کرد هیچ شکی وجود ندارد که راه موفقیت بارسا همان چیزی است که همواره بوده و گفت: "کلید موفقیت بارسا، تلاش روزانه و سخت است."

کار و استراحت، یک ترکیب کامل:

او ادامه داد: "ترکیب کامل برای هر ورزشکاری، ترکیب صحیح کار و استراحت است. بعد از یک کار روزانه ی سخت، در انتهای روز شما نیاز به خواب کامل شب دارید."

قوانین جدید داخلی:

در واکنش به اجرای قوانین داخلی مدیریتی باشگاه، ریکارد ابراز کرد: "واضح است که هر تیمی نیاز به هدایت و ساختار خاصی دارد و من اولین کسی هستم که آن را پذیرفتم. فکر نمی کنم این موضوع روی رفتار و منش بازیکنان تاثیری بگذارد."

هانری، اتوو، رونالدینیو و مسی:

وقتی از او در مورد اینکه امکان حضور هر چهار ستاره ی بارسا یعنی هانری، اتوو، رونالدینیو و مسی در کنار هم وجود دارد، سوال شد، ریکارد گفت که ممکن است! و توضیح داد: "روی کاغذ این امکان وجود دارد چون هر بازی با 11 بازیکن شروع می شود و این 4 تن هم جز تیم ما هستند. اما از نظر تاکتیک تیمی، مسئله ای جداست بااینکه آنها بسیار توانمندند و در کنار هم بهتر هم می شوند."

ابراز احترام:

ریکارد به بازیکنانی که بارسا را ترک کرده اند یعنی جیو، خاویر ساویولا و ژولی با کلمات گرمی، ابراز احترام کرد: "به هر بازیکنی که در باشگاه حضور داشته باید احترام گذاشت و من از همه ی آنها خاطرات خوبی دارم. از زمانی که در کنار آنها صرف کردم، بسیار خشنودم و آنها همیشه می توانند برگردند."

بازیکنان جدید:

فرانک ریکارد تصریح کرد که از خریدهای تابستانی باشگاه، راضی است: "من بسیار خوشحالم. هیئت خرید و بگریستاین بسیار خوب کار کردند و من فکر می کن تیم فوق العاده شده و برای شروع دوباره بسیار مشتاقم. شروع فصل همیشه مهم و باارزش است."

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
مربی رئال برگشته میگه با بودن هانری بارسلون بهم میریزه و ...
معلومه که خرید خیلی بوده...البته در این هیچ شکی نیست...من عاشق بازی زیبای هانری هستم.چه در آرسنال چه در بارسلون

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این حرفا همش الکی جو دادن هستش .
می خواد جنگ روانی راه بندازه ولی ما بهش نشون می دیم که آنری قاتل رئال و بقیه تیمها خواهد بود .
زنده باد آنری و کاتالان !!!

REALMAG

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیدوارم فقط یه فکریم به حال ویکتور والدز بکونند که فصل پیش قهرمانی رو تقدیم به رئال کرد.

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امیدوارم فقط یه فکریم به حال ویکتور والدز بکونند که فصل پیش قهرمانی رو تقدیم به رئال کرد.
راست می گی خداییش من نمی دونم چرا بارسلونا به قکر یه دروازه بان بهتر نمی افته ؟؟ دو سه بار شایعه انتقال بوفن به گوش رسید ولی اصلا جدی نشد فصل گذشته که به هر حال یکی از عوامل پریدن جام های مختلف از دست بارسا بود

بالا