لیونل مسی با اشتیاق در انتظار شروع است. پس از دو جلسه تمرینی در روز سه شنبه و انجام تست ورزش در روز چهارشنبه، مسی اکنون فقط منتظر آغاز فوتبالهای رسمی و جدی است.
به دلیل حضور در کوپا آمریکا، مسی مانند مارکز و میلیتو، از تورهای اسکاتلند و آسیا معاف شده است. اما اکنون تعطیلات او به پایان رسیده است و پس از اولین حضورش در لامسیا، به خبرنگاران گفت که مثل همیشه، آماده بازی کردن است.
هیچ چیز مهمتر از تیم نیست
این ملی پوش آرژانتینی معتقد است از دست دادن تورهای پیش فصل خدشه ای به موقعیت او در تیم وارد نمی کند. "من از این نظر آرام هستم. مربی است که تصمیم می گیرد چه کسی بازی کند. ما باید در مورد تیم فکر کنیم و اهمیتی ندارد چه کسی بازی می کند و چه کسی بیرون می ماند."
خریدهای جدید بی نظیر
مسی در آرژانتین بوده است اما در جریان تغییرات بارسا قرار دارد. او منتظر است تا خریدهای جدید فرانک رایکارد برای فصل 2007/08 را ملاقات کند. می گوید: "وقتی بازیکنانی که کیفیت تیم را بهبود می بخشند به تیم می آیند، باعث می شود شما رشد کنید و احساس کنید قدرتمندتر شده اید. بارسا در همه قسمتها تقویت شده است."
رقابت درون تیم
با افزوده شدن تیری آنری، جیووانی دوس سانتوس و بوخان کرکیچ به خط حمله، رقابت در این بخش بسیار شدید خواهد بود. مسی می گوید که این موضوع به رایکارد مربوط است و اضافه می کند که از عملکرد خوب جیووانی و بوخان اصلا متعجب نشده است: "من هر دوی آنها را مدت طولانی است که می شناسم و دیده ام که توانایی انجام چه کارهایی را دارند."
نقش بازیکنان جوان
جیووانی دوس سانتوس گفته است که مسی الگوی بسیار خوبی است و خود مسی : "خوشجالم که چنین گفته است و این واقعیت که بازیکنان جوان که اعتماد بنفس خوبی دارند و آرزوی رسیدن به سطوح عالی را دارند، هنوز از رده های پایینتر باشگاه بالا می آیند من را بسیار خوشحال می کند. در آن سن، تنها چیزی که شما می خواهید این است که بازی کنید حالا چه در تیم اصلی باشد، چه در ذخیره ها."
"من می خواهم به رشد خود ادامه دهم"
از لئو مسی پرسیده شد چه احساسی در مورد بردن توپ طلای اروپا دارد. سئوالی که او بسیار مختصر پاسخ داد: "من به آن فکر نمی کنم. صادقانه بگویم، تنها چیزهایی که در فکر من است درست انجام دادن کارها، کمک کردن به تیم و رشد کردن به عنوان یک بازیکن است."
منبع: سایت
www.barcelonafc.ir