• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از خبرهای خیلی جالبت ...

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
این خانومه معلومه كه آخر تعصبه , چون هم پیراهن اوله گر رو پوشیده هم پرچم ایالت كاتالونیا دستشه..!!!معلومه كه خوب میدونه اوله گر چجور آدمیه كه رفته همچین پیراهنی رو پوشیده(دمش گرم , از قیافه ش معلومه خیلی فهمیده س...یه پارچه خانومه:4:):24:
67rf2vr.jpg

4zx4g75.jpg

4y8ij9i.jpg

66m382a.jpg

52f8x8l.jpg

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
"تيري آنري"، مهاجم جديد تيم بارسلوناي اسپانيا به تمام رقيبان اروپايي و داخلي تيم جديدش هشدار داد كه او تصميم دارد در فصل جديد تمام عناوين قهرماني را به‌دست آورد.

تيري آنري، پس از ورود تيم بارسلونا به ژاپن در گفت‌وگو با خبرنگاران، كسب جام قهرماني باشگاه‌هاي اروپا و لاليگا را اهداف اصلي خود براي فصل جديد دانست.

اين مهاجم فرانسوي گفت: «ما بازيكنان بارسلونا مي‌خواهيم جام‌ها را مختلفي به‌دست آوريم. وقتي شما براي بارسلونا بازي مي‌كنيد، هدف‌تان بايد بردن همه جام‌ها ‌باشد. راه طولاني است، اما بالاخره بايد از جايي شروع كنيد.»

مهاجم سابق آرسنال افزود: «من براي يكي از بهترين تيم‌هاي اروپا بازي مي‌كنم، اگر نگويم بهترين تيم جهان است. بارسلونا تيمي ‌است كه هيجان در آن موج مي‌زند.»

به گزارش خبرگزاري رويترز، وي در مورد خستگي بدني بازيكنان تيم بارسلونا گفت: «بله، ما خسته‌ايم. اما در طول فصل زياد از اين خستگي‌ها اتفاق خواهد افتاد. براي اولين بار نيست كه ما اين خستگي را تجربه مي‌كنيم.»

او با تشكر از تيم پزشكي بارسلونا كه بعد از پنج ماه او را براي مسابقات دوستانه در ژاپن آماده كرد، گفت: «براي اولين‌بار بود كه براي 90 دقيقه بازي مي‌كردم. كادر پزشكي تمام تلاش خود را مي‌كند تا هرچه سريع‌تر مرا به آمادگي لازم برساند. در بارسلونا حس همبستگي فوق العاده‌اي وجود دارد.»

منبع: www.parsfootball.com

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
باشگاه بارسلونا اسپانيا اخبار منتشره مبني بر مذاكرات اين باشگاه با فرانك لمپارد، هافبك مياني تيم چلسي انگليس را تكذيب كرد.

در حالي كه نشريات انگليسي اواخر هفته گذشته اعلام كردند مقامات باشگاه بارسلونا مذاكرات براي جذب فرانك لمپارد را آغاز كرده‌اند، اما "آلبرت ويسنس"، نايب رييس باشگاه بارسلونا اعلام كرد كه هيچ‌گونه مذاكره‌اي با اين هافبك انگليسي انجام نشده است. وي گفت:«‌از زمان انتصاب من به اين سمت از ماه ژانويه، هيچ‌گونه مذاكراتي با لمپارد انجام نشده است.»

منبع: www.parsfootball.com

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جیووانی دوس سانتوس ، ستاره ی جوان بارسلونا از اینکه توانسته خود را به رایکارد اثبات کند بسیار خوشحال است. او در بازیهای دوستانه ی پیش فصل نمایشی چشمگیر از خود نشان داده . دوس سانتوس در مورد تجربه ی حضورش در تیم اصلی می گوید:" در بارسا بسیار راحت هستم. سایرین کمک بسیاری به من می کنند. در بهترین باشگاه اروپا توپ می زنم ، چیزی که همواره آرزویش را داشته ام و اکنون که به حقیقت پیوسته بسیار هیجان زده هستم. آرزوی دیگرم این است که همانند مسی و رونالدینیو در تیم موفق باشم"

6gjybed.jpg

جیووانی در مورد فصل جدید لا لیگا و احتمال نیمکت نشینی در تیم گفت:" من تمام تلاش خود را خواهم کرد تا از فرصت هایی که مربی به من می دهد استفاده کنم. دوست دارم در راه قهرمانی تیمم موثر باشم" او در ادامه بار دیگر به تمجید از دو فوق ستاره ی تیم پرداخت:" همواره مسی را الگوی خود قرار داده و خود را با وی مقایسه می کنم. اما او یک فوق ستاره در فوتبال است در حالی که من تازه در جو فوتبال حرفه ای قرار گرفته ام. خیلی دوست دارم روزی همانند لئو شوم. رونالدینیو دیگر قهرمان من است ، او در دنیای فوتبال بازیکنی بزرگ است. می خواهم در فصل جدید در کنار او چیزهای زیادی یاد بگیرم."

هریستو استوییچکوف ، اسطوره ی سابق بارسلونا که به همراه سلتا باید یک فصل را در لیگ دسته ی دوم سپری کند در پی جذب قرضی 3 بازیکن از بارساست. بر طبق اعلام مطبوعات محلی این سه بازیکن دوس سانتوس ، بوخان و ماکسی لوپز هستند! این در حالی است که مقامات بارسا اعم از لاپورتا و رایکارد صراحتا اعلام کرده اند که بوخان و دوس سانتوس باید در کنار تیم بمانند و با این وجود بعید به نظر می رسد که بارسلونا با انتقال این دو موافقت کنند، ولی انتقال ماکسی را می توان متصور شد.

4xpih3s.jpg

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
بالاخره اینجا هم 100 صفحه ای شد .
این تاپیک باعث شد خیلی ها یاد بگیرند کلوپ های هواداری اینجا بزنند .
قدیمیترین تاپیک 100 صفحه ای شد در صورتی که بچه هاش حتی 150 صفحه رو هم پر کردن .
روزگار !!!
rude.gif

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
4xpih3s.jpg

Krkic این سمت چپی ست؟! چقدر شبیه مسی میمونه استایل ایستادنش! اخم کوچیکی که صورتش ئه هم بی شباهت به مسی نیست.

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لیونل مسی ، محبوب ترین چهره ی حال حاضر بارسلونا که دیروز به مرکز کاتالان برگشته بود، امروز معاینات پزشکی را گذراند و در حالی که به سوی اتاق کنفرانس مطبوعاتی می رفت برخی خبرنگاران جلوی وی را گرفته و چند سوال از وی کردند، مسی هم با پاسخ هی کوتاه به آنها جواب می داد:" ما در تمام خطوط خیلی خوب هستیم. بازیکنان تازه وارد به تیم، بازیکنانی بزرگ هستند. باشگاه با خرید آنها تیم را به خوبی تقویت کرده است." مسی اعلام کرده که با حضور آنری ، دوس سانتوس و بوخان نگرانی ای برای او و سایر مهاجمین وجود نخواهد داشت. در ادامه او در مورد حضور ناگهانی دو جوان با استعداد ( دوس سانتوس و کرکیچ) در تیم اصلی گفت:" از دیدن آنها شگفت زده نشدم، چون قابلیت های آنها گواه جایگاهی است که بدست آورده اند." لئو ادامه داد:" البته در چنین سنی ، بازیکنان در ابتدا فقط دوست دارند بازی کردن را تجربه کنند."

مسی در مورد ژولی ، هم پست سابق خود در بارسا گفت:" من هیچ گاه با وی مشکل نداشتم ، او همیشه به من کمک می کرد. من نمی دانم اصلا دلیل این سوال شما چیست!؟" میلیتو آخرین مورد پرسیده شده بود که مسی جواب داد:" پس از کوپا آمه ریکا موفق به صحبت با وی نشده ام."

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، تيري هانري عنوان كرد: ‌از ديد من فوتبال در اسپانيا بسيار سخت و عجيب است.
وي افزود: وقتي عضو آرسنال بودم، اوقات آزاد زيادي داشتم؛ اما در حاليكه هنوز لاليگا شروع نشده، حتي به امور شخصي خود نيز نمي‌رسم.
هانري اظهار داشت: بازي‌هاي پيش فصل فوق‌العاده فشرده است؛ اما بايد با اين شرايط سازگار شوم. از ديد من، بارسلونا سكوي پرتابم براي جاودانه شدن در جهان فوتبال حرفه‌اي است. من هرگز نمي‌خواهم اين فرصت طلايي را از دست بدهم.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
4xpih3s.jpg

Krkic این سمت چپی ست؟! چقدر شبیه مسی میمونه استایل ایستادنش! اخم کوچیکی که صورتش ئه هم بی شباهت به مسی نیست.
بازیش هم به نظر من خیلی خوب خواهد شد . استیل و سبک بازیش خیلی به یه ستاره شبیه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس، تيري هانري عنوان كرد: ‌از ديد من فوتبال در اسپانيا بسيار سخت و عجيب است.
وي افزود: وقتي عضو آرسنال بودم، اوقات آزاد زيادي داشتم؛ اما در حاليكه هنوز لاليگا شروع نشده، حتي به امور شخصي خود نيز نمي‌رسم.
هانري اظهار داشت: بازي‌هاي پيش فصل فوق‌العاده فشرده است؛ اما بايد با اين شرايط سازگار شوم. از ديد من، بارسلونا سكوي پرتابم براي جاودانه شدن در جهان فوتبال حرفه‌اي است. من هرگز نمي‌خواهم اين فرصت طلايي را از دست بدهم.
خوشحالم تیری انقدر کری خونی دوست داره .

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتولونيا، رافائل ماركس عنوان كرد: يك فصل پر از ناكامي را پشت سر گذاشته‌ايم. حالا بايد همه چيز را فراموش كرده و دوباره از صفر شروع كنيم. بارسلونا استحقاق قهرماني را دارد و مي‌تواند گذشته را جبران كند.
ماركس چندي پيش هدف اصلي اتلتيكو مادريد بود؛ ولي پيشنهاد اين تيم بزرگ و نسبتا مكزيكي را رد كرد تا همچنان با لباس بارسلونا، لاليگا و فوتبال حرفه اي را تجربه كند.
وي از سوي ريكارد مورد توجه است و در تركيب اصلي تيم قرار دارد. :)

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
"خوان لاپروتا"، رييس جوان باشگاه بارسا اعلام كرد كه رونالدينيو، ستاره برزيلي كاتالان‌ها باشگاه را ترك نمي‌كند.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ در پي انتشار مجدد شايعات خروج رونالدينيو از نيوكمپ و پيوستن وي به ميلان ايتاليا، لاپورتا كه هم اكنون در تور پيش فصل تيمش در هنك‌كنگ به سر مي‌برد، اظهار داشت: "رونالدينيو به هيچ وجه فروشي نيست. روني از حضور در بارسا خوشحال است و رضايت كامل دارد و ما هم خوشحاليم كه بهترين ستارگان دنياي فوتبال را در تيم خود جمع‌آوري كرده‌ايم."

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، ليليان تورام اظهار داشت: بايد از سال گذشته پند بگيريم و ديگر آن اشتباهات را تكرار نكنيم. بارسلونا در چندي بازي احساسي، شكست خورد و از لحاظ فني به هيچوجه شايستگي شكست را نداشت.
وي ادامه داد: امسال قصد داريم احساسات را گنار بگذاريم و با تمام قدرت به سمت يك قهرماني زود هنگام حركت كنيم. ستارگان بارسلونا استحقاق اين قهرماني را دارند و نبايد حتي يك قدم هم عقب نشيني كنند.

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
امروز هم بارسا با یه تیم هنگ کنگی مسابقه داشت که 4 صفر برد. گل ها رو هم اگه اشتباه نکنم ژاوی ، اتوئو ، آنری و جیووانی زدند!

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
هیلز 0-4 بارسا

آخرین دیدار دوستانه بارسلونا در شرق آسیا برابر میسیون هیلز هنگ کنگ برگزار شد که با پیروزی مقتدرانه ی 4 بر صفر کاتالان ها به اتمام رسید. رایکارد در این بازی ترکیبی مشابه بازی با یوکوهاما را مورد آزمایش قرار داد، با این تفاوت که اریک آبیدال از ابتدای بازی به جای سیلوینیو قرار گرفته بود.

6bmpr37.jpg

بارسا خیلی خوب توانست بر رقیب بی برنامه ی خود مسلط شود. ژاوی هرناندز زننده ی اولین گل بلائگرانا بود. در این بازی ترکیب هجومی رونالدینیو ، اتوئو و آنری عملکرد بهتری نسبت به بازی گذشته از خود نشان داد. ساموئل اتوئو گل دوم را به ثمر رساند و در دقیقه ی 36 با پاس تماشایی آنری را در موقعیت گلزنی قرار داد و مهاجم فرانسوی هم توانست دومین گل خود را در بازیهای پیش فصل برای تیم به ثمر برساند تا بارسا در حالی که بیش از 60 درصد مالک توپ و میدان بود نیمه ی اول را مقدرانه ترک کند.

4q3f2br.jpg

اما در نیمه ی دوم با تغییرات فراوانی که رایکارد به تیم داد ، آهنگ هجومی تیم دچار اختلال شد و تیم نتوانست همانند نیمه ی نخست موقعیت های زیادی را بر روی دروازه ی حریف هنگ کنگی خود ایجاد کند. در این نیمه اویر به جای والدس از ابتدا به بازی آمد و در اواسط نیمه ی دوم ، 6 بازیکن به عنوان یاران جانشین راهی میدان شدند. این بازیکنان شامل ازکرو ، کروساس ، دوس سانتوس ، ماکسی ، موتا و سیلوینیو بودند. در دقیقه ی 82 این بازی ، جبووانی دوس سانتوس بار دیگر توانست برای بارسلونا گلزنی کند و نتیجه ی بازی را 4 بر صفر به سود بارسا تغییر دهد. البته داور این بازی گل زده شده توسط سانتی ازکرو را مردود اعلام کرد.

بدین ترتیب تور آسیایی بارسلونا با درخشش خیره کننده ی جیووانی دوس سانتوس به پایان رسید و تیم پس از برگشت به شهر برای دیدار دوستانه مقابل بایرن مونیخ آماده خواهند شد. لازم به ذکر است از این به بعد رایکارد می تواند از حضور مسی ، میلیتو و مارکز که چند روزی در لا ماسیا به تمرینات بدنسازی پرداخته اند سود ببرد.

674xu7k.jpg

mooZmar

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
156
تو تور آسیایی که مسی نبود و معلوم نشد که رایکارد، چه جوری میخواد این 4 نفر رو تو ترکیب قرار بده....امیدوارم که تا شروع فصل بتونه به ترکیب ایده آل برسه و از این 4 مهاجم به نحو مطلوب استفاده کنه....

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
لیونل مسی با اشتیاق در انتظار شروع است. پس از دو جلسه تمرینی در روز سه شنبه و انجام تست ورزش در روز چهارشنبه، مسی اکنون فقط منتظر آغاز فوتبالهای رسمی و جدی است.

52at3lx.jpg

به دلیل حضور در کوپا آمریکا، مسی مانند مارکز و میلیتو، از تورهای اسکاتلند و آسیا معاف شده است. اما اکنون تعطیلات او به پایان رسیده است و پس از اولین حضورش در لامسیا، به خبرنگاران گفت که مثل همیشه، آماده بازی کردن است.

هیچ چیز مهمتر از تیم نیست

این ملی پوش آرژانتینی معتقد است از دست دادن تورهای پیش فصل خدشه ای به موقعیت او در تیم وارد نمی کند. "من از این نظر آرام هستم. مربی است که تصمیم می گیرد چه کسی بازی کند. ما باید در مورد تیم فکر کنیم و اهمیتی ندارد چه کسی بازی می کند و چه کسی بیرون می ماند."

خریدهای جدید بی نظیر
مسی در آرژانتین بوده است اما در جریان تغییرات بارسا قرار دارد. او منتظر است تا خریدهای جدید فرانک رایکارد برای فصل 2007/08 را ملاقات کند. می گوید: "وقتی بازیکنانی که کیفیت تیم را بهبود می بخشند به تیم می آیند، باعث می شود شما رشد کنید و احساس کنید قدرتمندتر شده اید. بارسا در همه قسمتها تقویت شده است."

رقابت درون تیم

با افزوده شدن تیری آنری، جیووانی دوس سانتوس و بوخان کرکیچ به خط حمله، رقابت در این بخش بسیار شدید خواهد بود. مسی می گوید که این موضوع به رایکارد مربوط است و اضافه می کند که از عملکرد خوب جیووانی و بوخان اصلا متعجب نشده است: "من هر دوی آنها را مدت طولانی است که می شناسم و دیده ام که توانایی انجام چه کارهایی را دارند."

نقش بازیکنان جوان

جیووانی دوس سانتوس گفته است که مسی الگوی بسیار خوبی است و خود مسی : "خوشجالم که چنین گفته است و این واقعیت که بازیکنان جوان که اعتماد بنفس خوبی دارند و آرزوی رسیدن به سطوح عالی را دارند، هنوز از رده های پایینتر باشگاه بالا می آیند من را بسیار خوشحال می کند. در آن سن، تنها چیزی که شما می خواهید این است که بازی کنید حالا چه در تیم اصلی باشد، چه در ذخیره ها."

"من می خواهم به رشد خود ادامه دهم"

از لئو مسی پرسیده شد چه احساسی در مورد بردن توپ طلای اروپا دارد. سئوالی که او بسیار مختصر پاسخ داد: "من به آن فکر نمی کنم. صادقانه بگویم، تنها چیزهایی که در فکر من است درست انجام دادن کارها، کمک کردن به تیم و رشد کردن به عنوان یک بازیکن است."

منبع: سایت www.barcelonafc.ir

بالا