• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گابی میلیتو، مدافع بارسا، بر اهمیت کار کردن به عنوان یک تیم واحد تکیه کرد و گفت این فصل باید در همه بخشها تلاش زیادی شود.

fzue0173.jpg

او در طول این هفته با رافا مارکز و لئو مسی تمرین می کرده است و تقریبا به طور کامل در باشگاه جدید خود جا افتاده است. گابی میلیتو روز پنجشنبه در اتاق کنفرانس نیوکمپ درباره احساسی که بازیکن بارسا بودن به ارمغان می آورد صحبت کرد و اینکه چه اندازه مشتاق است سایر هم تیمی هایش را ببیند.

"من واقعا منتظر این هستم که با سایر اعضای تیم تمرین کنیم و این اتفاق روز به روز نزدیکتر می شود. دوشنبه آینده من به سایر هم تیمی هایم ملحق می شوم و شیرین ترین بخش ماجرا آغاز می شود. اما ما این هفته به شدت بر روی آمادگی جسمانی خود تمرین کرده ایم و به زودی از لحاظ آمادگی هم سطح بازیکنانی خواهیم شد که بسیار زودتر شروع به تمرین کرده اند." میلیتو در حالی این سخنان را به زبان آورد که آشکارا نسبت به چیزهایی که تاکنون تجربه کرده است، هیجان زده بود.

از گابی میلیتو خواسته شد تا روند آماده سازی بارسا را با سایر تیمهای لالیگا مقایسه کند اما او گفت: "ما نباید در این مقطع از فصل مقایسه ای انجام دهیم چون اصلا منطقی نیست. ما فقط باید برای فصل بعد آماده شویم که امتحانهای زیادی پیش روی ماست." او به دقت عملکرد هم تیمی هایش در پیش فصل را زیر نظر داشته است و اعتقاد دارد که: "در مسیر صحیح حرکت می کنند."

تیمی متوازن

همه تیمها در این فاصله زمانی به دنبال یافتن توازن هستند اما به نظر میلیتو کاملا تصادفی است که بیشتر حجم نقل و انتقالات این تابستان، معطوف به مدافعین بوده است: "به نظر من ما در همه بخشها بازیکن داریم. در اختیار داشتن بازیکنانی مانند اتوئو، رونالدینیو، آنری و مسی آسان نیست اما خوشبختنانه ما داریم. اما همه باید هر چه در توان دارند از پست خود ارائه دهند. ما یک تیم هستیم و برای اینکه یک تیم خوب کار کند، هر بخشی باید وظیفه خود را به خوبی انجام دهد."

به گفته میلیتو، داشتن یک تیم قدرتمند، کلید موفقیت در تورنمنتهای بزرگ است: "بارسا همیشه باید سعی کند همه عناوین را از آن خود کند و لیگ قهرمانان یک تورنمنت بسیار سطح بالاست، جایی که بهترین تیمها بازی می کنند. ما تیم بسیار خوبی داریم و می توانیم آنجا موفق شویم. اما باید کارها را کم کم پیش ببریم."

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
والدس از مسابقات دوستانه کاملا راضی است و گفت: «برخلاف اعتقاد سایرین٫ من معتقدم که این مسابقات برای آمادگی بارسا بسیار مفید است و احساس می کنم که شرکت منظم تیم در این مسابقات باعث آمادگی بیشتر بارسا برای بازی های حساس لیگ می شود»

خرید های جدید

ویکی والدس درباره ستارگان جدید بارسلونا می گوید: «از خرید همه بازیکنان راضی هستم. آن ها همگی ما را به پیروزی نزدیک می کنند. همکاری رونالدینیو٫ هانری و اتوو دیوانه کننده است و وقتی با اضافه شدن مسی مواجه می شود٫ برای هر حریف سرسختی مرگبار است» ویکی در این باره ادامه داد: «میلیتو و توره دفاع بارسا را مستحکم می کنند و از طرفی دیگر بوخان و دوس سانتوس جز بازیکنانی هستند که خط دفاع را به خوبی به هم می ریزند»

آب و هوا

والدس شرایط آب و هوایی منطقه را قبول دارد و می گوید: «نباید ناراحت باشیم؛ این آب و هوای منطقه در این فصل بسیار عادی است٫ پس باید سخت کار کنیم»

دوس سانتوس

از والدس در باره دوس سانتوس پرسیده شد٫ او با قاطعیت جواب داد: «او از تکنیک و مهارت بالایی برخوردار است. از نظر من او یکی از بی نظیر ترین بازیکنان در حال حاضر در جهان می باشد»

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سایت Soccer News٫ در این روز ها خبرنگاران زیادی را در کشور های گوناگون ارسال کرده است تا مصاحبه هایی رسمی با بازیکنان انجام دهند. این سایت در اقدام جدید٫ دست به مصاحبه ای کوتاه و مختصر با رونالدینیو٫ فوق ستاره برزیلی بارسلونا زده است که قسمتی از این مصاحبه برای شما ترجمه شده است و می توانید این مصاحبه را مطالعه نمایید. رونالدینیو٫ مصاحبه را با سخنانش در باره جام گمپر آغاز کرد: «نبردی رویایی خواهد شد»

او ادامه داد: «بارسا با تمام ستارگانش برای رویارویی با اینترمیلان آماده می شود٫ پس باید منتظر یکی از جذاب ترین ها باشیم» همچنین رونی به بازی با بایرن اشاره می کند: «از نظر من هر دوی این بازی ها اهمیت دارند٫ اما من برای جام خوان گمپر ارزش بیشتری قائل هستم و خودم را برای این فینال حساس آماده می کنم» رونالدینیو در باره صحبت های اخیر گفت: «بار ها این جمله را گفته ام که در بارسلونا راحت هستم. هیچ باشگاهی برایم سر تر از بارسا نیست»

آمادگی برای لیگ

رونالدینیو گاچو به آماده بودن خویش برای فصل جدید اشاره کرد: «ما به خودمان مطمئن هستیم. من از آمادگی بسیار بالایی برخوردار هستم. بارسا با خرید های جدید برای هر تیمی ترسناک خواهد بود»

خط حمله

رونالدینیو ادامه داد: «ما می توانیم با چهار حمله بازی کنیم. همکاری من هانری٫ اتوو و مسی می تواند باعث آتشین شدن خط حمله بارسلونا شود»

شایعات

رونالدینیو تاکید کرد: «از این که میلان به من علاقه مند است بسیار خوشحالم٫ اما من می دانم که برادرم یک نماینده به تمام معنی است. او کارش را به خوبی بلد است»

منبع : http://www.barcaabest.com

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چند عكس از تمرین بارسا در روزی كه بارون سیل آسایی قبل از روز مسابقه میبارید:

4xkvepu.jpg

4z20eis.jpg

4mk1mcn.jpg

4kwfkmc.jpg

62pcxs7.jpg

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
اینم چند عكس از خود روز مسابقه:

4ve4qcw.jpg

67i7888.jpg

5zfpmbl.jpg

6g8nhhs.jpg

6ewkvgy.jpg

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
داداش شما توی پارس فوتبالم با آی دی سالار عضوی ؟

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
تو تور آسیایی که مسی نبود و معلوم نشد که رایکارد، چه جوری میخواد این 4 نفر رو تو ترکیب قرار بده....امیدوارم که تا شروع فصل بتونه به ترکیب ایده آل برسه و از این 4 مهاجم به نحو مطلوب استفاده کنه....
اگه تکو رو می فروختیم رونی رو یه خط عقب میووردیم و همه چی درست می شد ولی نشد که بشه .
به نظر من یه ستاره باید روی نیمکت بشینه .
ولی نیمکت قدرتمندی خواهیم داشت .
turok.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
کاپلو ترکوند ...

-------------------------------------------------------------------------
"كاپلو": بارسلونا مدعي اصلي قهرماني در ليگ باشگاه‌هاي اروپا است

فابيو كاپلو" معتقد است كه تيم فوتبال بارسلوناي اسپانيا يكي از مدعيان اصلي قهرماني در مسابقات فوتبال باشگاه‌هاي اروپاست.

به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، سرمربي سابق رئال مادريد كه اكنون به عنوان كارشناس در شبكه ‪ RAI‬تلويزيون ايتاليا كار مي‌كند در ادامه با كم دانستن شانس منچستريونايتد براي موفقيت در اين رقابت‌ها، به صراحت به ارزيابي مدعياني قهرماني در مسابقات فصل جديد پرداخت.

وي با وجود اينكه تيمش فصل گذشته با غلبه بر بارسلونا، تيم كهكشاني‌ها را به قهرماني در لاليگا رساند، گفت، بارسلونا تيم خود را خيلي خوب تقويت كرده است.

كاپلو افزود: بارسلونا تيمي است كه به قهرماني در ليگ باشگاه‌هاي اروپا مي‌رسد چون خيلي خوب كار كرده و تمامي بخش‌هاي تيمش را تقويت كرده است. علاوه بر اين بازيكن بزرگي همچون "تيه‌ري هانري" را به خدمت گرفته است.

اين مربي اظهار داشت: چلسي هم يكي از قوي‌ترين تيم‌هاي اين فصل خواهد بود. منچستريونايتد تنها تيمي است كه مرا متقاعد نمي‌كند.

وي در پاسخ به سوالي در مورد اينكه چرا رئال مادريد را يكي از مدعيان قهرماني مي‌داند، با اشاره به تغييراتي كه در اين تيم به وجود آمده است، گفت: تيم رئال مادريد در حال پيشرفت است و هنوز به دنبال بازيكنان جديد مي‌گردد.

كاپلو در يك اظهار نظر عجيب ديگر بيان كرد كه معتقد است رفتن "لودويك ژولي" از بارسلونا به رم يكي از بهترين كاسبي‌ها در فصل نقل و انتقالات تابستانه سري آ بود.

وي ادامه داد: رم تابستان خيلي خوبي در بازار نقل و انتقالات داشت.

اين باشگاه بسيار هوشمندانه و متفكرانه عمل كرد. ژولي و "خوآن" بازيكنان فوق‌العاده‌اي براي هر باشگاه بزرگي هستند. قهرماناني مانند اين‌ها هستند كه مي‌توانند شگفتي ساز باشند.

كاپلو خاطر نشان كرد: همه بايد صبر كنند تا "پاتو" پا به سن بگذارد اما در حال حاضر به دليل توانايي بازيكن و پولي كه رم پرداخت كرد، بهترين نقل و انتقال بارسلونا در فصل تابستان ژويلي بوده است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
گوديانسن در يک قدمی وست هام
منبع: Soccer News

مترجم: آرین جاوید

--------------------

آخرین اخبار نقل و انتقالات اسپانیا٫ خبر می دهد که وست هام یونایتد٫ جدی ترین رقیب لیون برای خرید ایدورگودیانسن٫ مهاجم ایسلندی بارسلونا می باشد. در واقع می توانیم لیون را از لیست خواهان این مهاجم حذف کنیم٫ پس در صورتی که دو باشگاه به توافق برسند٫ قطعا گودیانسن به وست هام منتقل می شود. با توجه به حضور هانری و اتوو٫ به نظر نمی آید جایی برای او در بارسلونا باشد.

در حال حاضر با این وضعیت٫ گودیانسن در یک قدمی وست هام یونایتد می باشد. مسئول نقل و انتقالات وست هام که از فصل ها پیش به دنبال گودی بوده است٫ گفت که همه مذاکرات با سران بارسا به اتمام رسیده است و مذاکرات با نتایج رضایت بخشی تمام شده است٫ پس انتظار می رود٫ ایدور گودیانسن٫ قربانی بعدی بارسلونا باشد.

http://www.barcaabest.com/

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مادريد در سوپرکاپ اسپانيا هم مغلوب شد !
نویسنده: آرین جاوید

--------------------

رئال مادرید٫ ناباورانه در سوپرکاپ اسپانیا هم برابر سویا مغلوب شد و واقعا از همین جا جا دارد تا تبریکی بزرگ به آقای برند شوستر و تیمش بگوییم. رئال بعد از برد شانسی که برابر یک تیم ضعیف به دست آورد٫ کمی قوت گرفت و برابر سویا با نتیجه ۱ بر ۰ خورد شد. تک گل این بازی را فابیانو در دقیقه ۳۰ بازی به ثمر رساند.

گفتنی است که گل این بازیکن برزیلی از روی نقطه پنالتی به ثمر رسید. رئال بازی نه چندان جالبی را ارائه داد؛ در نهایت هم شکست خورد. آیا باز هم هواداران به این تیم واقعا قدرتمندشان امیدی دارند؛ واقعا جواب دادن به این سوال بسیار سخت است!! شما چه فکر می کنید ؟!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
درهم کوبیدن به سبک بلوگرانايی (۴-۰)
نوینسده: آرین جاوید

--------------------

بارسا موفق شد در بازی دیگر خود برابر میشیون هیلز با نتیجه قاطعانه ۴ بر ۰ پیروز شود که در بازی همزمان٫ مادرید با نتیجه ۲ بر ۱ مغلوب دیپورتیوو لاکرونیا شد ! آبیدال از اول بازی در خط دفاعی بازی می کرد که نمایش نسباتا خوبی را ارائه داد. در حالی که نیمه اول با گل های ژاوی هرناندز٫ ساموئل اتوو و تیری هانری ۳ بر ۰ پیروز بود٫ گل نیمه دذوم دوس سانتوس نتیجه را ۴ بر ۰ کرد و بارسا پیروز میدان بود !

نکته جالب اولین گلزنی ساموئل اتوو در بازی های دوستانه بود. همچنین می توان که گلزنی ستاره جدید بارسا تیری هانری نیز اشاره کرد. بازی بعدی بارسا برابر بایرن مونیخ می باشد و بعد از این بازی شاگردان رایکارد باید برای جام گمپر آماده شوند. تیم امروز به بارسا بر می گردد و بارسا تور آسیایی را با موفقیت پشت سر گذاشت.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
"رونالدينيو" و "كاكا" در ديدار دوستانه برزيل - الجزاير
تيم ملي فوتبال برزيل هفته آينده در فرانسه، با حضور ستارگان خود از جمله "رونالدينيو" و "كاكا" در ديداري دوستانه برابر الجزاير به ميدان مي رود.

به گزارش ايرنا به نقل از خبرگزاري آسوشيتدپرس، در اين ديدار كه اولين مسابقه تيم برزيل پس از خاتمه رقابتهاي جام ملتهاي آمريكاي جنوبي است، "خوان" مدافع باشگاه آاس رم به دليل آسيب ديدگي عضلات حضور ندارد.

"دونگا" سرمربي طلايي‌پوشان براي جانشيني خوان، "لوئيزائو" بازيكن باشگاه بنفيكا را به اردو دعوت كرده است.

لوئيزائو براي نخستين بار مي‌تواند در تركيب تيم ملي برزيل در كنار برادر كوچكترش "آلكس سيلوا" كه بازيكن باشگاه سائوپائولوست، بازي كند.

رونالدينيو و كاكا كه از حضور در جام ملتهاي آمريكاي جنوبي در ونزوئلا خودداري كرده بودند، در مصاف با الجزاير حضور دارند.

فدراسيون فوتبال برزيل همچنين اعلام كرد ديدار دوستانه اين تيم برابر آمريكا كه براي روز ‪ ۹‬سپتامبر در شيكاگو برنامه ريزي شده بود، هنوز قطعي نيست.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
يايا توره در خط دفاع بازی خواهد کرد !

--------------------

با خبری که سایت Soccer News منتشر کرد٫ از این به بعد می توانیم به یایا توره٫ لقب مدافع جدید بارسا بدهیم. سران بارسا در شک بودند که از او در خط دفاع استفاده کنند یا خط حمله که در نهایت با توجه به برخوردار بودن از قدرت بالا٫ پست این بازیکن در خط دفاع مشخص شد. توره که در بازی های دوستانه آمار خوبی را به جای گذاشته است از این به بعد در دفاع بازی می کند.

او در جدید ترین مصاحبه خود با رادیو کاتالونیا گفت: «من فقط می خواهم به تیم جدیدم کمک کنم و برایم مهم نیست که در چه پستی بازی می کنم. می خواهم توانایی هایم را به هواداران دوس داشتنی بارسلونا نشان دهم. من به خودم مطمئن هستم و می دانم که برای بارسا مفید خواهم بود»

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
عجب گلی زد لیونل مسی!
بسی خیلی زیاد حال کردیم...
biggrinsmiley.gif

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چاکرتیم .
واقعا هم گل قشنگی بود .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
(۱-۰) !
نویسنده: آرین جاوید

--------------------

بارسلونا در دیداری دیگر از مسابقات دوستانه خود برابر تیم بزرگی به نام بایرن مونیخ آزمایش شد که در این امتحان، تیم موفق باشگاه بزرگی به نام بارسلونا بود. بارسا در حالی در طی بازی بازی معمولی را به نمایش گذاشت، اما دقیقه ۸۵، گل ارزشمند و زیبای لیونل مسی، فوق ستاره آرژانتینی بارسا را از توقف برابر بایرن مونیخ نجات داد ! در این بازی ستارگان بارسا درخشش چشمگیری داشتند.

بایرن تلاش زیادی برای رسیدن به گل در برابر بارسلونا می کرد، اما در هیچ کدام یک از این تلاش ها موفق نبود. از بازی های باقی مانده بارسلونا می توان به جام خوان گمپر ( بارسلونا ـ اینتر میلان ) اشاره کرد که این بازی یک آزمون بزرگتر برای بارسا می باشد. در صورتی که بارسلونا از بازی بعدی نیز پیروز خارج شود، تمام بازی های قبل فصل را با پیروزی به اتمام رسانده است.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
مسی: «از پیروزی خوشحالم»

لیونل آندرس مسی٫ فوق ستاره محبوب کاتالان ها که در بازی برابر بایرن مونیخ نیز مورد هدف جیمی جامپ قرار گرفته بود٫ اعلام کرد که از بازی بارسا برابر بایرن مونیخ کاملا راضی است. Soccer News در طرح جدید خود مصاحبه ای مفصل با لیونل انجام داده است که می توانید این مصاجبه را مطالعه کنید. مسی گفت: «از پیروزی خوشحالم. بازی بسیار جالبی بود. خیلی از دوستان می گویند که گل عجیبی زدم٫ اما از نظر خودم گل عجیبی نبود»

لئو در باره سبک بازی بارسلونا گفت: «اگر با همین سبک جدی ادامه دهیم مطمئنا قهرمان هستیم. بارسا دیروز بازی بسیار جدی و زیبایی را به نمایش گذاشت» نظر مسی در باره بازی بایرن مونیخ: «آن ها از استواری بالایی برخوردار بودند و حملات ما را به خوبی دفع می کردند٫ اما در آخرین حملات ما موفق بودیم»

بالا