• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
راستی امروز با یکی از بچه های پرشین تولز فوتبال بازی کردیم .

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
آقا امسال واسه هر كدوم از قهرماني ها چي ميدي ؟؟

فكر كنم 6 تا جامي بگيريم !!!! :D

- لاليگا
-جام حذفي
-سوپر جام اسپانيا
-جام باشگاهها
-سوپرجام اروپا
-جام بين قاره اي !!!

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
امسال اگه بخوامبرای هر قهرمانی شام بدم به گل میشینم ...
cutelaugh.gif

البته اگه اشکنه بدم یه کم پول برام باقی می مونه .

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
سيلوينيو: «ترکیب از آمادگی بالایی برخوردار است»
منبع: Sport Catalunya

مترجم: سعید محبی

--------------------

سیلوینیو٫ مدافع برزیلی بارسلونا که این روزها به دلایل زیادی ماندگاری خویش با بارسلونا را مرتبا تکرار می کند اعلام کرد که از نظر وی: «ترکیب از آمادگی فوق اولعاده بالایی برخوردار است» وی همچنین از کیفیت کاری فرانک رایکارد رضایت کامل را دارد و می گوید: «با این کیفیت و سطح کاری به راحتی همه جام ها را کسب خواهیم کرد» وی با کمال رضایت از خرید ها می گوید: «تمام خرید ها به سود بارسا می باشند و همگی بازیکنان قدرت خاصی به تیم می بخشند»

مدافع برزیلی در ادامه صحبت هایش می گوید: «همه می دانیم که بارسلونا از بازیکنان خلاق و قدرت بالایی برخوردار می باشد٫ اما برای این که به هواداران این قدرت را ثابت کنیم٫ از نظر من باید سخت بکوشیم و تلاش کنیم تا این قدرت را به اثبات برسانیم» نظر سیلوینیو در باره تیری هانری به این شرح است: «او مهاجمی است که هنوز در مصدومیت به سر می برد٫ پس حتما باید به او امیدوار باشیم»

http://www.barcaabest.com/

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه برای 5 شدن نوشابه بدین به گل میشینین؟ :D

شوخی کردم.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
اگه برای 5 شدن نوشابه بدین به گل میشینین؟ :D

شوخی کردم.

امير جان ميدونم شوخي كردي برادر ! :happy:

ما مثه طرفداراي رئال نيستيم كه رفتم كمكشون كنم كلوبشون سر پا شه .. هر چي دلشون خواست بارم كردند منم چيزي نگفتم !:blink::blink:

كاتالان مهمون نوازه ! ميخواد دشمن هم باشه ! :rolleyes::rolleyes:;)

-----

در جهت 5 شدن :

آخه هر چي فكر ميكنم در بدترين شرايط هم 5 تا تيم وجود ندارند كه بتونند بيان بالاي بارسا !

سويا ، والنسيا ، اتلتيكو مادريد ... از اين 3 تا بيشتر ، تيمي نيست كه در بدترين شرايط بارسا هم بتونه بياد جلوش !

اگه منظورت اينه كه رئال مياد بالا ! بهتره كه يه نيگا كني ببيني مربيتون شوستره !!!!

بازيكن درس حسابي هم ندارين !

بارسا امسال ... WooooW !!! :wacko::wacko:

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم از رفتارشون خوشم نیومد . با این که رئالیم ولی اونجا اصلا" پست نمیدم . یه باند تشکیل دادن . میان مسخره می کنن . تیکه میندازن بعد میگن تو ÷یام خصوصی جواب بده و ...

فعلا" که تی تی تون رو میخوان سر به نیست کنن :D

امسال شرط می بندم بارسا دچار آشفتگی میشه.ببین کی گفتم.حتی ختافه هم از شما بالاتر می ایستد چه برسه به رئال قهرمان...

اینجا نمیخوام کل کل کنم. از وقتی بازی ها شروع شد فقط بحث بازی ها رو میکنم

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
منم از رفتارشون خوشم نیومد . با این که رئالیم ولی اونجا اصلا" پست نمیدم . یه باند تشکیل دادن . میان مسخره می کنن . تیکه میندازن بعد میگن تو ÷یام خصوصی جواب بده و ...

فعلا" که تی تی تون رو میخوان سر به نیست کنن :D

امسال شرط می بندم بارسا دچار آشفتگی میشه.ببین کی گفتم.حتی ختافه هم از شما بالاتر می ایستد چه برسه به رئال قهرمان...

اینجا نمیخوام کل کل کنم. از وقتی بازی ها شروع شد فقط بحث بازی ها رو میکنم

آره ، ختافه هم ممكنه بياد بالاتر ولي اين تن بميره رئال .. عمرا" !

تي تي آره ... آه شما گرفتتش .. نكنه با بن لادن يكي هستيد ؟! :D كي دلش مياد دست بزنه به تي تي به اين ماهي!

در مورد آشفتگي .. متاسسفانه همين آشفتگي پارسال نزاشت بارسايي كه با اقتدار اون بالا بالا ها بود ، كشيده شد پايين و كاپلوي كار بلد هم رئال رو قهرمان كرد .

با توجه به اين تجربه فكر ميكنم لاپورتا و رايكارد حواسشون رو بيشتر جمع مي كنند ! اميدوارم كه اينجوري نشه!

آقا تا هر وقت اينجا بودي قدمت رو چشم ! ;)

madridistaz

Guest
لایک‌ها
0
اصلا دوست نداشتم تو كلوب بارسا پست بدم، ولي چون اينجا درباره بچه هاي كلوب رئال صحبت شده لازم ميدونم كمي شفاف سازي كنم:

امير جان ميدونم شوخي كردي برادر ! :happy:

ما مثه طرفداراي رئال نيستيم كه رفتم كمكشون كنم كلوبشون سر پا شه .. هر چي دلشون خواست بارم كردند منم چيزي نگفتم !:blink::blink:

كاتالان مهمون نوازه ! ميخواد دشمن هم باشه ! :rolleyes::rolleyes:;)

:

جناب MATRIX محترم كسي چيزي بار شما نكرده، شما به كلوب ما اومدي و همه رو تهديد كردي كه ميخواي در كلوب رو تخته كني! من و سايرين هم جوابتون رو داديم همين، انصافا اگه من يا هر كس ديگه به كلوب بارسا بياد و تهديد كنه ميخواد درش رو تخته كنه بچه هاي اينجا چه عكس العملي نشون ميدن؟

دوست عزيز شما فقط يكبار در كلوب رئال پست دادين كه بابت همون هم متشكرم ولي وقتي شناختي از يك كلوب و افرادش نداريد لطفا در موردشون قضاوت نكنيد، من توصيه ميكنم بغيير از سه چهار صفحه آخر بقيه صفحه ها رو بخوني تا ببيني كه واقعا چه جوي در كلوب وجود داشته و اعضا چه رابطه صميمي و خوبي با هم داشتن
در كلوب ما نه باند وجود داره و نه كسي رو مسخره ميكنن، يكي از بهترين اعضا از دست مدير ناراحت بود و گذاشت رفت كه باعث ناراحتي من و يكي ديگه از دوستان شد

دوست ندارم در مورد كلوب ما اظهار نظرهاي غلط و نادرست بشه، اگه حرف و يا شبهه اي داريد بيايد و به طور منطقي مطرح كنيد و به طور منطقي هم جواب بگيريد (نه مثل MATRIX كه اومد همه رو تهديد كرد!)
همگي موفق باشيد...

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
اصلا دوست نداشتم تو كلوب بارسا پست بدم، ولي چون اينجا درباره بچه هاي كلوب رئال صحبت شده لازم ميدونم كمي شفاف سازي كنم:

جناب MATRIX محترم كسي چيزي بار شما نكرده، شما به كلوب ما اومدي و همه رو تهديد كردي كه ميخواي در كلوب رو تخته كني! من و سايرين هم جوابتون رو داديم همين، انصافا اگه من يا هر كس ديگه به كلوب بارسا بياد و تهديد كنه ميخواد درش رو تخته كنه بچه هاي اينجا چه عكس العملي نشون ميدن؟

دوست عزيز شما فقط يكبار در كلوب رئال پست دادين كه بابت همون هم متشكرم ولي وقتي شناختي از يك كلوب و افرادش نداريد لطفا در موردشون قضاوت نكنيد، من توصيه ميكنم بغيير از سه چهار صفحه آخر بقيه صفحه ها رو بخوني تا ببيني كه واقعا چه جوي در كلوب وجود داشته و اعضا چه رابطه صميمي و خوبي با هم داشتن
در كلوب ما نه باند وجود داره و نه كسي رو مسخره ميكنن، يكي از بهترين اعضا از دست مدير ناراحت بود و گذاشت رفت كه باعث ناراحتي من و يكي ديگه از دوستان شد

دوست ندارم در مورد كلوب ما اظهار نظرهاي غلط و نادرست بشه، اگه حرف و يا شبهه اي داريد بيايد و به طور منطقي مطرح كنيد و به طور منطقي هم جواب بگيريد (نه مثل MATRIX كه اومد همه رو تهديد كرد!)
همگي موفق باشيد...

مادريدي جان ... اونجا هيچي نگفتم كه جو كلوبتون خراب نشه ، شما هم لطفا" نيا اينجا كه در جواب به گند كشيده شدن كلبتون بوسيله خودتون ، كلوب بارسايي ها رو هم خراب كني.

اون چه مسلمه ، اگه يه بي طرف بشينه و بخونه خودش همه چيز رو ميفهمه ، پس نبينم ديگه همچين پستي اينجا مي زنيد.

اين ديگه كلوب ماست و حق اين رو نداريد كه بيايد و جو رو خراب كنيد . در غير اينصورت باهاتون برخورد ميشه.

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

همگي موفق باشيد...[/

چون یدونه پست زدم یعنی اصلا" نیومدم و نخوندم؟ تشکر هم ممنون ولی زیاد لازم نیستش . من فقط وظیفه هم بود که یه کاری کوچیک برای رئالی ها بکنم.خوب هم شناخت دارم.از پست های آرین جان خیلی خوشم میومد و تحلیلش . همچنین شما و بهروز . از این هم ناراحت بودم که قهر کردن . و حتی می خواستم یه پست بزنم که حق رو به آرین بدم . ولی جواب های شما مخصوصا" آقا رضا (فکر کنم) کمی تند بود. اولش سروش بد گفت اصلا" ولی بعدش هیچی نگفت و شما... حتی بهامضاشم گیر دادید گفتید دزده . (شخصه شما نه ) برید شما با دقت بخونید . خوب سروش طرفداره پرپولیسه و از امضایی که بقیه درست کردن استفاده می کنه. باید بگیم دزد؟؟کلوب مگه شخصیه؟ کلوب ما؟ من خودم خیلی خیلی تازه وارد ولی شما هم آنچنان سابقه ی قدیمی ندارین که بخواین کوب ها رو به افراد خاصی بدین.برای همه هستش . من که رئالیم هیچ حتی بارسایی ها هم میتونن اونجا شرکت کنن.شما کلوب اینتر رو ببینید.ببینید رادیو هد که میلانی هستش تو اون کلوب چقدر شرکت داره.تازه از اینتری ها هم تعریف نمی کنه بلکه ضدشونه ... پس نیایم بگیم این ماله شما این ماله ما

من خودم نمیخوام بحث کنم. شما به فعالیت های مفیدتون تو هر کلوب و با هر کی که دوست دارین انجام بدینوحق با شماست.منم هیچ پستی رو هم اصلا" تا به حال نخوندم.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
image.php

يه سوال دارم از مادريدي عزيز : اين عكس بالا رو شما گرفتيد يا پدرتون ؟!

با ويندوزي كه داري مياي تو اينترنت كلهم كپي رايت رو نقض ميكني .. يه فن بار ساده كه كار 10 دقيقه است رو ... !

اگه اونجا من هيچي نگفتم فقط و فقط به خاطر احتراميه كه واسه بهروز عزيز قائلم.

خواهشا" اينجا ديگه پست غير فني نديد وگر نه ... !

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط اینم بگم که میگید سروش میخواست جو رو خراب کنه و ...

من تو کلوب منچستر یکم کل کل کردم ، با اینکه سروش هم آرسنالیه اومد گفت نکن تا جوش خراب نشه...

نتیچه گیریش با خودتون.

بیخیالش.اگه به من چیزی خواستی بگی تو نامه بگو..

سروش خوب داداشه حبیب کلوتوره رو کشف کردیدا :D

ولی عمرا" مثل داداشش بشه

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
born May 13, 1983 in the Ivory Coast

24 رو پر کرده تو 25 هستش :D

ولی قبول داری که شهرتش و یا کشف شدنش رو مدیون برادرش هست؟

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
born May 13, 1983 in the Ivory Coast

24 رو پر کرده تو 25 هستش

ولی قبول داری که شهرتش و یا کشف شدنش رو مدیون برادرش هست؟

مسلما" بي تاثير نبوده . !

اگه يه دو سال جوون تر بود ، ميداديمش ونگر قرضي ، بسازتش و تحويلش بده . (اوج همكاري!)

حيفش كه يكم دير اومده ! :D

AM!R.

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همکاری..ایول :D

یمدت میگفتن آرسن میخواد بره بارسا:wacko:

من فکر میکردم 20-21 سالش باشه. الآن تازه فهمیدم بزرگ شده :D

madridistaz

Guest
لایک‌ها
0
يه سوال دارم از مادريدي عزيز : اين عكس بالا رو شما گرفتيد يا پدرتون ؟!
با ويندوزي كه داري مياي تو اينترنت كلهم كپي رايت رو نقض ميكني .. يه فن بار ساده كه كار 10 دقيقه است رو ... !

اگه اونجا من هيچي نگفتم فقط و فقط به خاطر احتراميه كه واسه بهروز عزيز قائلم.

خواهشا" اينجا ديگه پست غير فني نديد وگر نه ... !

واقعا جالبه اول از من يه سوال ميپرسي بعد ميگي ديگه اينجا پست غير فني نده!!!
ولي چون سوال پرسيدي رسم ادب رو به جا ميارم و جواب ميدم، و در جوابت فقط اينو ميگم كه اگه يكبار ديگه درباره پدر من يا هر كدوم از اعضاي خانواده من صحبت كردي من هم خانوادت رو مورد لطف قرار ميدم.
خودت خيلي قانون كپي رايت رو رعايت ميكني؟ از آواتور و امضات كاملا مشخصه!

اگر هم هر حرفي با من داري رسما توي كلوب مطرح نكن تا من هم مجبور نشم بيام اينجا جواب بدم.

اين ديگه كلوب ماست و حق اين رو نداريد كه بيايد و جو رو خراب كنيد . در غير اينصورت باهاتون برخورد ميشه.

من به هيچ كس بي احترامي نميكنم فقط جواب سوالاتي كه ازم پرسيده ميشه رو رك ميدم، ولي برام جالبه بدونم تو كه اين همه تهديد ميكني كاري هم ميتوني انجام بدي؟

اميدوارم اين آخرين پستم توي اين كلوب باشه ولي اگه درباره ي من يا كلوب رئال اينجا صحبتي شد مجبور ميشم دوباره اينجا پست بدم! پس اگه ميخوايد سوتفاهم بوجود نياد خواهشن ديگه اين مسائل رو بطور رسمي در كلوب مطرح نكنيد. تمام.

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
[/COLOR]
واقعا جالبه اول از من يه سوال ميپرسي بعد ميگي ديگه اينجا پست غير فني نده!!!
ولي چون سوال پرسيدي رسم ادب رو به جا ميارم و جواب ميدم، و در جوابت فقط اينو ميگم كه اگه يكبار ديگه درباره پدر من يا هر كدوم از اعضاي خانواده من صحبت كردي من هم خانوادت رو مورد لطف قرار ميدم.
خودت خيلي قانون كپي رايت رو رعايت ميكني؟ از آواتور و امضات كاملا مشخصه!

اگر هم هر حرفي با من داري رسما توي كلوب مطرح نكن تا من هم مجبور نشم بيام اينجا جواب بدم.

من به هيچ كس بي احترامي نميكنم فقط جواب سوالاتي كه ازم پرسيده ميشه رو رك ميدم، ولي برام جالبه بدونم تو كه اين همه تهديد ميكني كاري هم ميتوني انجام بدي؟

اميدوارم اين آخرين پستم توي اين كلوب باشه ولي اگه درباره ي من يا كلوب رئال اينجا صحبتي شد مجبور ميشم دوباره اينجا پست بدم! پس اگه ميخوايد سوتفاهم بوجود نياد خواهشن ديگه اين مسائل رو بطور رسمي در كلوب مطرح نكنيد. تمام.

آقا اصلا" حق با شماست .. به سلامت . خير پيش !

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
آفرین...به این میگن محیط دوستانه
biggrinsmiley.gif

بالا