اگه برای 5 شدن نوشابه بدین به گل میشینین؟
شوخی کردم.
منم از رفتارشون خوشم نیومد . با این که رئالیم ولی اونجا اصلا" پست نمیدم . یه باند تشکیل دادن . میان مسخره می کنن . تیکه میندازن بعد میگن تو ÷یام خصوصی جواب بده و ...
فعلا" که تی تی تون رو میخوان سر به نیست کنن
امسال شرط می بندم بارسا دچار آشفتگی میشه.ببین کی گفتم.حتی ختافه هم از شما بالاتر می ایستد چه برسه به رئال قهرمان...
اینجا نمیخوام کل کل کنم. از وقتی بازی ها شروع شد فقط بحث بازی ها رو میکنم
امير جان ميدونم شوخي كردي برادر ! :happy:
ما مثه طرفداراي رئال نيستيم كه رفتم كمكشون كنم كلوبشون سر پا شه .. هر چي دلشون خواست بارم كردند منم چيزي نگفتم !:blink::blink:
كاتالان مهمون نوازه ! ميخواد دشمن هم باشه !
:
منم از رفتارشون خوشم نیومد . با این که رئالیم ولی اونجا اصلا" پست نمیدم . یه باند تشکیل دادن . میان مسخره می کنن . تیکه میندازن بعد میگن تو ÷یام خصوصی جواب بده و ...
اصلا دوست نداشتم تو كلوب بارسا پست بدم، ولي چون اينجا درباره بچه هاي كلوب رئال صحبت شده لازم ميدونم كمي شفاف سازي كنم:
جناب MATRIX محترم كسي چيزي بار شما نكرده، شما به كلوب ما اومدي و همه رو تهديد كردي كه ميخواي در كلوب رو تخته كني! من و سايرين هم جوابتون رو داديم همين، انصافا اگه من يا هر كس ديگه به كلوب بارسا بياد و تهديد كنه ميخواد درش رو تخته كنه بچه هاي اينجا چه عكس العملي نشون ميدن؟
دوست عزيز شما فقط يكبار در كلوب رئال پست دادين كه بابت همون هم متشكرم ولي وقتي شناختي از يك كلوب و افرادش نداريد لطفا در موردشون قضاوت نكنيد، من توصيه ميكنم بغيير از سه چهار صفحه آخر بقيه صفحه ها رو بخوني تا ببيني كه واقعا چه جوي در كلوب وجود داشته و اعضا چه رابطه صميمي و خوبي با هم داشتن
در كلوب ما نه باند وجود داره و نه كسي رو مسخره ميكنن، يكي از بهترين اعضا از دست مدير ناراحت بود و گذاشت رفت كه باعث ناراحتي من و يكي ديگه از دوستان شد
دوست ندارم در مورد كلوب ما اظهار نظرهاي غلط و نادرست بشه، اگه حرف و يا شبهه اي داريد بيايد و به طور منطقي مطرح كنيد و به طور منطقي هم جواب بگيريد (نه مثل MATRIX كه اومد همه رو تهديد كرد!)
همگي موفق باشيد...
دوست عزيز شما فقط يكبار در كلوب رئال پست دادين كه بابت همون هم متشكرم ولي وقتي شناختي از يك كلوب و افرادش نداريد لطفا در موردشون قضاوت نكنيد، من توصيه ميكنم بغيير از سه چهار صفحه آخر بقيه صفحه ها رو بخوني تا ببيني كه واقعا چه جوي در كلوب وجود داشته و اعضا چه رابطه صميمي و خوبي با هم داشتن
در كلوب ما نه باند وجود داره و نه كسي رو مسخره ميكنن، يكي از بهترين اعضا از دست مدير ناراحت بود و گذاشت رفت كه باعث ناراحتي من و يكي ديگه از دوستان شد
دوست ندارم در مورد كلوب ما اظهار نظرهاي غلط و نادرست بشه، اگه حرف و يا شبهه اي داريد بيايد و به طور منطقي مطرح كنيد و به طور منطقي هم جواب بگيريد (نه مثل MATRIX كه اومد همه رو تهديد كرد!)
همگي موفق باشيد...[/
سروش خوب داداشه حبیب کلوتوره رو کشف کردیدا
ولی عمرا" مثل داداشش بشه
born May 13, 1983 in the Ivory Coast
24 رو پر کرده تو 25 هستش
ولی قبول داری که شهرتش و یا کشف شدنش رو مدیون برادرش هست؟
يه سوال دارم از مادريدي عزيز : اين عكس بالا رو شما گرفتيد يا پدرتون ؟!
با ويندوزي كه داري مياي تو اينترنت كلهم كپي رايت رو نقض ميكني .. يه فن بار ساده كه كار 10 دقيقه است رو ... !
اگه اونجا من هيچي نگفتم فقط و فقط به خاطر احتراميه كه واسه بهروز عزيز قائلم.
خواهشا" اينجا ديگه پست غير فني نديد وگر نه ... !
اين ديگه كلوب ماست و حق اين رو نداريد كه بيايد و جو رو خراب كنيد . در غير اينصورت باهاتون برخورد ميشه.
[/COLOR]
واقعا جالبه اول از من يه سوال ميپرسي بعد ميگي ديگه اينجا پست غير فني نده!!!
ولي چون سوال پرسيدي رسم ادب رو به جا ميارم و جواب ميدم، و در جوابت فقط اينو ميگم كه اگه يكبار ديگه درباره پدر من يا هر كدوم از اعضاي خانواده من صحبت كردي من هم خانوادت رو مورد لطف قرار ميدم.
خودت خيلي قانون كپي رايت رو رعايت ميكني؟ از آواتور و امضات كاملا مشخصه!
اگر هم هر حرفي با من داري رسما توي كلوب مطرح نكن تا من هم مجبور نشم بيام اينجا جواب بدم.
من به هيچ كس بي احترامي نميكنم فقط جواب سوالاتي كه ازم پرسيده ميشه رو رك ميدم، ولي برام جالبه بدونم تو كه اين همه تهديد ميكني كاري هم ميتوني انجام بدي؟
اميدوارم اين آخرين پستم توي اين كلوب باشه ولي اگه درباره ي من يا كلوب رئال اينجا صحبتي شد مجبور ميشم دوباره اينجا پست بدم! پس اگه ميخوايد سوتفاهم بوجود نياد خواهشن ديگه اين مسائل رو بطور رسمي در كلوب مطرح نكنيد. تمام.