• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

HAMED_PT

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
64
فرانك رايكارد در آستانه هفته اول:

بارسلوناي كنوني بهترين تيم تاريخ لاليگا است

خبرگزاري فارس: سرمربي هلندي بارسلونا در آستانه اولين ديدار در لاليگا 2007-2008، اين تيم را بهترين مجموعه اين ليگ دانست.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسپورت كاتالونيا، فرانك رايكارد تاكيد كرد كه بهترين تيم تاريخ لاليگا را در اختيار دارد.

** در آغاز لاليگا چه حسي داريد؟
احساس خوبي دارم. معتقدم تيم من بهترين بارسلوناي تاريخ است. بهترين ستارگان جهان را در اختيار دارم. تلاش مي‌كنم با اين امكانات، هواداران را شاد كنم. يك شروع محكم و مقتدرانه خواهيم داشت.

** آيا از تمرينات و بازي‌هاي پيش فصل راضي هستيد؟
خيلي خوب كار كرده‌ايم. كاملا از وضعيت راضي هستم. بازي‌هاي بسيار خوبي داشته‌ايم و فصل نقل و انتقالات بسيار مفيد و حساب‌شده‌اي را پشت سر گذاشتيم. از ديد من، كليدي‌ترين عامل پيروزي، اتحاد تيمي است.

** راسينگ سانتاندر را چگونه ارزيابي كرده‌ايد؟
تيم تازه احيا شده و قدرتمندي است. نبايد اين تيم را دست كم بگيريم. با تمام قوا مقابل راسينگ صف‌آرايي خواهيم كرد. اين طبيعي است كه به عنوان اولين بازي لاليگا تا حدودي محتاطانه بازي كنيم؛ اما هدف ما كسب كامل امتيازات در خانه اين حريف است. تاكتيك تيمي سانتاندر را كاملا مي‌شناسم و آناليز كرده‌ام.

** آيا پويول و ميليتو به بازي‌هاي اول فصل مي‌رسند؟
مصدوميت پويول متاسفانه جدي است و به احتمال فراوان تا پايان نيم فصل اول مجبور به استراحت مطلق است؛ اما ميلتو به احتمال فراوان تا هفته سوم يا چهارم به جمع ما اضافه خواهد شد. او مدافع خوبي است و جاي خالي پويول را پر خواهد كرد.

** آيا اكو و موتا به خاطر پيشنهاد اينترميلان نيمكت‌نشين خواهند شد؟
نتيجه‌گرفتن از همه چيز مهم‌تر است. در اين جور مسايل مجبورم با لاپورتا هماهنگ باشم. اگر دكو، اينترميلان را راهي براي كسب موفقيت بيشتر مي‌داند، نمي‌خواهم مانع پيشرفت وي باشم. مشكلي از اين نظر نيست و با هم كاملا هماهنك هستيم. انسجام تيمي بارسلونا تحت هيچ شرايطي خدشه‌دار نخواهد شد.

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بارسلونا دیشب در ال ساردینرو به مصاف راسینگ سانتاندر رفت و در پایان 90 دقیقه تلاش، نتیجه ای بهتر از تساوی بدون گل به دست نیاورد تا به نوعی شروع فصل 06-2005 را تکرار کند. رایکارد در این بازی ترکیب ثابت بیشتر بازیهای پیش فصل را به زمین فرستاد. اما مهاجمان بارسا در امر گلزنی کاملا ناکام بودند و حتی نتوانستند از 10 نفره شدن راسینگ نیز استفاده کنند.

henrysuelo6.jpg

ترکیب بارسا در این بازی: والدس، تورام، اوله گر، زامبروتا (مارکز)، آبیدال، توره (دکو)، ژاوی، اینیستا، رونالدینیو، مسی (آنری) و اتوئو.

|*|.FaRiBa.|*|

Registered User
لایک‌ها
50
این والدز گند زده به تیم بارسا.

کم سوتی نمیده ها.

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
الان یه خبر شنیدم بد ضد حال شد برام
رونالدینیو چند روز پیش رسما و قانونا به عنوان یک شهروند اسپانیایی شد
الان خبر ورزشی شبکه خبر گفت رونالدینیو از این به بعد باید 34 درصد از در آمدش رو به عنوان مالیات در اسپانیا بپردازه:blink:
بلافاصله بعد از این خبر با مدیر برنامه هاش تو لندن تماس گرفته که دیگه نمیخواد در بارسا و اصلا در اسپانیا با این وضعیت بمونه و دنبال یک تیم جدید خارج از اسپانیا میگرده...وبلافاصله بعد از جهانی شدن خبر , آبراموویچ مدیر دلار به دست
gigglesmile.gif
چلسی که 2 سال پیش حاظر بود 100 میلیون دلار پای خرید رونالدینیو بده برگشته گفته حاظره با مبلغی در حدود 2 برابر این , رونالدینیو رو بیاره به استنفورد بریج:eek:
این یعنی چی؟؟؟؟!!!!
نمیتونم ببینم روزی رو که جادوگر فوتبال بره زیر دست اندیشه های کثیف مورینیو...
290.gif

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
توقع شروع بهتری رو داشتم ، اما اشکالی نداره. ایشالله جبران میشه!

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
از دست دادن 3 امتیاز خیلی جالب نبود ولی حتما در هفته های آینده شرایط بهتر خواهد بود.

این انتقال رونالدینیو هم امیدوارم شایعه باشه

Xradical

Registered User
لایک‌ها
4
خوب یه ذره امیدوار شدیم:)
Txiki Berguiristain یکی از مدیران ورزشی بارسا بلافاصله بعد ازصبحتها وخبرهای جدا شدن و انتقال رونالدینیو به چلسی گفته "We do not want to sell him"

Berguiristain در ادامه گفته تعجب نمیکنم که تیمی مسه چلسی خواهان این بازیکن باشه کما اینکه قبلا هم بوده اما تا تمام شدن قرار دادن 3 ساله , این بازیکن هیچ جا نخواهد رفت
جزئیات بیشتر خبر

منبع:goal.com

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بارسا فاتح جام خوان گمپر (۵-۰)

به گزارش بارسابست، باشگاه بارسلونا با نتیجه 5 بر 0 اینتر میلان، قهرمان فصل گذشته رقابت های سری آ ایتالیا را در نوکمپ، ورزشگاه خانگی کاتالان ها در هم کوبید. اینتر با تمام ستارگانش برابر شیر های کاتالان حاضر شد که نیمه اول حرکتی از دوس سانتوس یک ضربه پنالتی را برای بارسا در بر داشت. رونالدینیو به سرعت اولین گل را برای بارسلونا از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.

گل بعدی توسط جوان آینده دار، جیووانی دوس سانتوس به ثمر رسید. روی حرکت خوب یایا توره، مدافع جدید پاسی زیبا را برای دوس سانتوس ارسال کرده و جیووانی، با کمال زیرکی با دریبل یک مدافع اینتری ها ضربه ای خارق اولعاده را به تور دروازه تولدو چسباند.

گل بعدی بارسا توسط یایا توره، مدافع تنومند کاتالان ها به ثمر رسید. یایا با دریافت پاسی مناسب از دکو، شوتی پر قدرت را به کنج دروازه تولدو هدایت کرد و در این شوت، قدرت پای یایا کاملا محسوس بود.

نیمه اول با نتیجه 3 بر 0 به اتمام رسید. در نیمه دوم رایکارد لیونل مسی را به همراه گابریل میلیتو راهی زمین ساخت و در عوض رونالدینیو و زامبروتا را از زمین خارج کرد. حضور ساموئل اتوو در زمین قابل ذکر است. اتوو در آستانه ورود به زمین مصدوم شد و بعد از صحبت های او با رایکارد، سامی به بازی ادامه نداد.

گل بعدی بارسا روی حرکت زیبای مسی صورت گرفت که لئو بعد از دریبل دو نفر پاسی نمایشی را به سمت اینیستا روانه ساخت که اینیستا با ضربه ای فنی برای بار چهارم دروازه اینتر را به لرزه در آورد. بعد از این گل اینتر تولدو را از دروازه بیرون آورد و سزار، دروازه بان نام دار اینتری ها را روانه میدان ساخت.

زننده آخرین گل بازی کسی جز تیاگو موتا نبود. اتوو بعد از مصدومیت با موتا تعویض شد. روی کرنر زیبای دکو، موتا با ضربه سری بی نظیر دروازه اینتری ها را برای بار پنجم باز کرد.

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
پیروزی تیم بارسا را تبریک می گویم

من که خوشحال شدم چون حال اینتر را حسابی گرفت

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
به گزارش بارسابست، باشگاه بارسلونا با نتیجه 5 بر 0 اینتر میلان، قهرمان فصل گذشته رقابت های سری آ ایتالیا را در نوکمپ، ورزشگاه خانگی کاتالان ها در هم کوبید. اینتر با تمام ستارگانش برابر شیر های کاتالان حاضر شد که نیمه اول حرکتی...

شوخي ميكني!!

اين تركيب اينتر مقابل بارساست:
Toldo (Alfonso 62); Burdisso, Rivas, Chivu (Filippini 87), Cesar (Pedrelli 85); Pelè (Filkor 46), Cambiasso, Solari (Fatic 67); Jimenez (Recoba 60); Crespo(Maaroufi 59), Adriano (Balotelli 59)

اينم تركيب اصلي اينتر:

Julio Cesar
, Samuel ,Maicon ,Chivu ,Cordoba
, Figo, Cambiasso,Zanetti ,Stankovic
Ibrahimovic , Crespo

ehsan999

Registered User
لایک‌ها
0
خوب اقا سیامک باخت اینطوری برای تیمی مثل اینتر بعید است هرچند با تیم اصلی هم نباشه
ولی قبول کن که تیم دومتون هم خیلی ستاره داره

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
پزشکان بارسا اعلام کردند که ساموئل اتئو به دلیل پارگی مختصر تاندون پای راست در جریان بازی دیشب 8 هفته از میادین دور خواهد بود.
خدا اینتری ها را دوست داشت که ساموئل 2 دقیقه بیشتر نتوانست در زمین باشد.
باید گند زد به این شانسی که بارسا داره. تازه اتئو داشت بعد از مصدومیت سال گذشته به اوج برمیگشت که دوباره 2 ماه تماشاچی خواهد بود.
در مورد بازی دیشب هم اگر تولدو نبود به احتمال زیاد اینتر 2 رقمی میشد.

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
پزشکان بارسا اعلام کردند که ساموئل اتئو به دلیل پارگی مختصر تاندون پای راست در جریان بازی دیشب 8 هفته از میادین دور خواهد بود.
خدا اینتری ها را دوست داشت که ساموئل 2 دقیقه بیشتر نتوانست در زمین باشد.
.

بيچاره چقد بد شانسه .. هنوز بازي شروع نشده مصدوم شد
راستي چرا پويول نبود؟ مصدومه؟
اين دوس سانتوس هم عجب پديده ايها:cool:

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
اين دوس سانتوس هم عجب پديده ايها

اتوئو
Mauridia_02.gif
Crybb1.gif

ولي من كه عمرا" اگه فكر ميكردم بهد اون بازي 0-0 با سانتاندر 5 تا به اينتر بزنه !!!

تيمهاي بارسا ،يووه ، آرسنال ، بايرن و پرسپوليس و زير نظر طرفداري من همه امسال رو عالي بودن ! ايول !

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
جیووانی دوس سانتوس، فوق ستاره جوان و آینده دار این روز های شیر های کاتالان در مصاحبه ای که با رادیو کاتالونیا انجام داد گفت که الگوی او برای سبک و شیوه بازی اش متعلق به رونالدینیو، ستاره برزیلی بارسا می باشد. جیووانی که برای بازی برابر اتلتیک بیلبائو در هفته دوم لیگ آماده شده است، معتقد است که مصدومیت اتوئو، اولین قدم او برای حضور فیکس او در اندیشه های فرانک رایکارد می باشد.

مهاجم 18 ساله سخنان خود را این طور آغاز کرد: «رونالدینیو مدل من برای بازی در هر زمین فوتبالی می باشد. او بازیکنی بزرگ است و ما همه می دانیم که باید به داشتن رونی افتخار کنیم. از نظر من این یکی از بهترین فصل های اوست. من سبک بازی کردن او را بسیار دوست دارم و شاید شباهت هایی بین او و من وجود داشته باشد»

جیووانی ادامع می دهد: «هر دوی ما به نکات مثبت فکر می کنیم و این نکات مثبت در باره فوتبال به معنی همیشه پیروز بودن است. این جمله در چشمان او در تمامی دقایق بازی آشکار است»

اظهارات جیووانی در باره لیونل مسی ::

دوس سانتوس مکزیکی با وجود شباهت بین او و لیونل آرژانتینی مخالف است: «مسی به تعداد فصول بسیار زیادی برای بارسلونا بازی کرده است و اکنون می تواند به خوبی خودش را با ترکیب انطباق دهد»

اولین بازی جیووانی در لیگ ::

دوس سانتوس یکشنبه شب در اولین بازی لیگ خود که در ورزشگاه خانگی کاتالان ها برگزار خواهد شد، در غیاب اتوئو وظیفه سختی دارد. او بین می کند: «این رویای من است که در لالیگا بازی کنم، زیرا من بسیار جوان هستم و همه از این موضوع به خوبی مطلع هستند. همه چیز به خوبی پیش می رود و من فقط می خواهم به باشگاهم کمک کنیم، تا جایی که توان دارم، همین. من معتقدم که گل زنی در لیگ همیشه رویاییست، اما مهم این است که تیم پیروز شود، نه بازیکن گل بزند»

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
اين دوس سانتوس هم عجب پديده ايها

بله
کارلوس پویول نزدیک به 2 ماه پیش در جریان بازی دوستانه با تیم الاهلی مصر دچار مصدومیت شد و تا 4 ماه نمی تواند بارسا را همراهی کند.
اون دوس سانتوس هم به قول شما عجب پدیده ایه !

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
در آخرین ساعات باقیمانده تا بسته شدن بازار نقل و انتقالات تیاگو موتا بازیکن برزیلی بارسا با مبلغ 4/5 میلیون یورو به تیم اتلتیکو مادرید پیوست.
به نظر من حیف شد که موتا رفت. بازیکن های دیگه ای بودند که ارزش کاری پایین تری از موتا داشتند و بهتر بود که آنها نیوکمپ را ترک می کردند. تو پرانتز : اولگووووووووووئر
اگر درست خاطرم مونده باشه موتا در سال 99 به بارسا پیوست و اولین بازی را برای بارسلونا در سال 2004 انجام داد.

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در آخرین ساعات باقیمانده تا بسته شدن بازار نقل و انتقالات تیاگو موتا بازیکن برزیلی بارسا با مبلغ 4/5 میلیون یورو به تیم اتلتیکو مادرید پیوست.
به نظر من حیف شد که موتا رفت. بازیکن های دیگه ای بودند که ارزش کاری پایین تری از موتا داشتند و بهتر بود که آنها نیوکمپ را ترک می کردند. تو پرانتز : اولگووووووووووئر
اگر درست خاطرم مونده باشه موتا در سال 99 به بارسا پیوست و اولین بازی را برای بارسلونا در سال 2004 انجام داد.

جالبه که سانتی ازکوئرو و گودجانسن در نهایت موندنی شدند.:eek:

واقعا نمی دونم چرا این ها رو نفروختند در این تراکم مهاجم حتی معلوم نیست بتونن روی نیمکت بشینن.:wacko:

مهاجمان این فصل بارسا: مسی - رونالدینیو - اتوئو - آنری - دوس سانتوس- ازکوئرو - گودجانسن - بوخان

بالا