ممد جان خیلی مخلصیم با اجازه شما در این مدت سعی کردم کلوپ بارسا رو همواره بالا نگه دارم
ویکتور والدس آریباس، دروازه بان اول بارسلونا که این روز ها در تمرینات، به خوبی توانایی های خودش را به مربیان و کادر و اعضای فنی نشان می دهد، در مصاحبه ای با سایت الموندو دیپورتیوو، بیشتر در باره بازیکنان بارسلونا صحبت کرد.
ویکی مصاحبه خود را با این جمله آغاز می کند: «دوست دارم تمامی توپ هایی که به سمت دروازه من حرکت می کنند را به خوبی مهار کنم. این آرزوی بچگی من بوده است. حقیقت دارد که چنین چیزی ممکن نیست، اما این رویای من است و فکر می کنم، روزی این رویا به حقیقت تبدیل می شود»
والدس در باره اریک آبیدال گفت: «او بازیکنی کاملا کلیدی و بسیار کاربردی برای تیم می باشد. ما همیشه به چنین بازیکنانی نیازمند خواهیم بود. او می تواند با سرعت و قدرت بالاش در حملات تیمی شرکت داشته باشد و به سرعت به پست خودش در خط دفاعی بازگردد و جلوی هرگونه حمله حریف را به خوبی بگیرد. آبیدال از قدرت بدنی بسیار بالایی برخوردار است و در طول تمام 90 دقیقه هر مسابقه ای فقط می دود»
همچنین ویکی در اظهاراتش در مورد یحیی توره گفت: «او نیز همانند آبیدال، بازیکنی فوق اولعاده تنومند از نظر قدرت بدنی و همچنین تکنیک است. سطح کاری یحیی بسیار بالا است و می تواند برای تیم بسیار مفید باشد. در کار هایی دفاعی بسیار خوب شرکت می کند و ضمن دفاع، آماده حمله به سمت دروازه حریف در هر لحظه است»
والدس در باره تیری آنری، مهاجم فرانسوی بارسا نیز می گوید: «از نظر من، او از استعداد فوتبالی بسیار بالایی برخوردار می باشد. بازیکنی خلاق که همیشه کنترل توپ در دست خودش است و می خواهد نشاط بیشتری به هر مسابقه ای ببخشد. همچنین از توانایی های آنری، می توانیم به قدرت گلزنی فوق اولعاده اشاره کنیم»
خبرنگار الموندو، درباره گابریل میلیتو نیز سوال کرد؛ والدس در باره مدافع تازه وارد آرژانتینی کاتالان ها هم چنین گفت: «او در توانایی های دفاعی، مرا شیفته خودش کرده است. از تکنیک فوق اولعاده بالایی برخودار است، همچنین یک دفاع کاملا متعصب می باشد. من متعجب نیستم، زیرا در بازی های زاراگوزا توانایی های بی شمار او را دیده بودم. همیشه با تیم ماست و به نظر من سمبل دوم باشگاه بارسلونا خواهد بود»
ویکی والدس از اظهار نظر درباره بوخان و دوس سانتوس هم دست نکشید: «من ناراحت هستم، زیرا دو تا از بهترین های ما در حال از دست رفتن هستند. باشگاه باید به سرعت برای تمدید قرارداد با این دو اقدام کند. من به توانایی های آن ها اعتقاد دارم و می خواهم با آن ها بیشتر صمیمی شوم»
منبع:
www.barcabest.com