• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

LinuxBox

Registered User
لایک‌ها
126
جالبه که سانتی ازکوئرو و گودجانسن در نهایت موندنی شدند.

واقعا نمی دونم چرا این ها رو نفروختند در این تراکم مهاجم حتی معلوم نیست بتونن روی نیمکت بشینن.

مهاجمان این فصل بارسا: مسی - رونالدینیو - اتوئو - آنری - دوس سانتوس- ازکوئرو - گودجانسن - بوخان

بوخان و دوس سانتوس هنوز برای بازی در تیم اول آمادگی کامل ندارند و مطمئنا رایکارد آنها را به عنوان مهاجم اصلی به تیم دعوت نکرده و بیشتر جنبه کسب تجربه برای فصلهای آتی دارد.
حالا میمونه مربع معروف به علاوه ازکوئرو و گودیانسن که در مورد گودیانسن باید بگم که چون دچار مصدومیت زانو است و تا آخرین روز نقل و انتقالات آماده حضور در تست پزشکی نمیشد در نیوکمپ ماندنی شد.
ازکوئرو هم مطمئنا پیشنهاد خوبی نداشته است که در تیم ماندنی شده است و با مصدومیت اتئو خرید آنری بیشتر به چشم میاد.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من از طرف خودم ( با اینکه طرفدار ChelseaFC هستم ) به تمام بارسایی ها تبریک می گم ! ( چون از ایتالیایی ها اصلا" خوشم نمیاد ) !

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
ترکیب اولیه ی بارسا نسبت به آنچه که پیش بینی می شد دو تغییر داشت و آن هم حضور دکو و مارکز از ابتدا بود، به گونه ای که این دو به همراه والدس ، آبیدال ، اولگر ، زامبروتا ، توره ، ژاوی ، رونالدینیو ، آنری و مسی ، ترکیب ابتدایی بارسا را تشکیل می دادند. دیری نپایید که بارسلونا به نخستین گل خود در لا لیگا دست یافت. رونالدینیو زننده ی این گل در دقیقه ی 8 بود و در ادامه تلاش زیادی برای به ثمر رساندن گلهای بیشتر می کرد.

6gvb62q.jpg

دکو طبق معمول کارت زرد گرفت تا از دو حضور در دیدارهای این فصل 2 کارت زرده شود! اما در دقیقه ی 32 به دلیل خطا بر روی تیه ری آنری ، مهاجم فرانسوی بارسا خطای پنالتی به سود بارسا اعلام شد و رونالدینیو گل دوم خود و تیم را به ثمر رسانید.

6ccufsh.jpg

در ادامه سوستا ، مهاجم تیم بیلبائو موقعیت بسیار خوبی را ایجاد کرد که مانعی به نام والدس نگذاشت که دروازه ی بارسا گشوده شود. در اواخر این نیمه ، همین مهاجم تیم بیلبائو به دلیل خطا بر روی لیونل مسی کارت زرد دریافت کرد. بارسا با دو گل به رختکن رفت.

اوایل نیمه ی دوم فرصت های بسیار مناسبی برای بارسا به وجود آمد و دکو به همراه مسی فرصت های خوبی برای گلزنی داشتند که موفق نبودند. در دقیقه ی 61 تیه ری آنری جای خود را به جیووانی دوس سانتوس داد تا این بازیکن جوان نخستین بازی خود در لیگ را در پیراهن بارسا تجربه کند. در همین دقیقه مارکز به دلیل خطا بر روی سوسائتا ، خطرناک ترین مهاجم بیلبائو اخطار دریافت کرد. در دقیقه ی 67 ، دکو تعویضی دوم بارسا لقب گرفت و به جایش ، اینیستا به بازی آمد. دوس سانتوس موقعیت بسیار خوبی داشت که در اولین حضور رسمی خود برای بارسا گلزنی کند که این امر تحقق نیافت و به جای آن در دقیقه ی 71 ، سوسائتا بالاخره کار خود را کرد و توانست والدس را به زانو در آورد.
خوشحالی بیلبائویی ها مدت زمان زیادی طول نکشید، درست یک دقیقه ی بعد ، یایا توره بود که گل سوم بارسا را به ثمر رساند و بار دیگر ارزش های خود را نشان داد. این دو گل پیاپی بازی را پیچیده و البته کمی خشن کرد ، به طوری که مارکز در دقیقه ی 76 با دریافت کارت زرد دوم از زمین بازی اخراج شد! در پی این اخراج ، رایکارد رونالدینیو را بیرون کشید و گابریل میلیتو هم فرصت بازی در پیراهن بارسا را پیدا کرد. در دقیقه ی 80 ، کویکیلی ، مدافع بیلبائو به دلیل خطای سفت و سخت بر روی دوس سانتوس به طور یکضرب از زمین بازی اخراج شد تا دو تیم از لحاظ تعداد بازیکن با هم برابر 10 شوند. در ادامه بازی کمی آرام گرفت و سرانجام بازی با نتیجه ی 3 بر یک به سود بارسا به اتمام رسید.:)

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فرانک رایکارد هلندی بعد از بازی، در مصاحبه با خبرنگاران گفت: «از این برد کاملا راضی هستم، اما به نظر من در این پیروزی ما، چند بازیکن خاص تاثیر بسزایی داشتند» رایکارد روی تغییر روحیه بازیکنانش تاکید داشت و گفت: «هواداران ما به جرات تاثیر خاصی روی این پیروزی داشتند. ما روحیه ای چند برابر گرفتیم و می بایست از همه هواداران تشکر کنیم»

6fjwkzb.jpg

سرمربی هلندی ادامه می دهد: «بازی را در اختیار داشتیم و موقعیت های زیادی را روی دروازه حریف خلق کردیم. من به شخصه از این نتیجه راضی هستم»

فرانک رایکارد اعلام کرد که از بازی رونالدینیو کاملا راضی بود است: «او دو گل بسیار ارزشمند برای تیم ما به ثمر رساند. همچنین می بایست دکو را تحسین کنیم. و بازیکنی بود که بسیار مفید در این بازی واقع شد»

فرانکی در باره سبک بازی تیری آنری چنین گفت: «او بازیکنی است که بارها و بارها تکنیک ناب خودش را به رخ رقیبان کشیده است. بازیکن تیز و خطرناکی است و برای تیم ما و سبک و روش بازی بارسلونا بسیار مفید است» رایکارد در باره تعویض دوس سانتوس با هانری در نیمه دوم می گوید: «دوس سانتوس بازیکن باهوشیست. همیشه به ما کمک های بزرگی می کند. او بسیار تند است و خودش را به سرعت با شرایط بازی وفق می دهد. ما خوش شانسیم که شانس بازی دادن به چنین بازیکن جوانی را داریم»

منبع: سایت www.barcaabest.com

daneshmand

Registered User
لایک‌ها
22
برد بارسا رو تبریک می گم. اما تیم های دیگه هم امسال خیلی قوی نشون دادند و رقابت سختی در کار هست. امیدوارم این رقابت سخت با قهرمانی بارسا تموم بشه!

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برد بارسا رو تبریک می گم. اما تیم های دیگه هم امسال خیلی قوی نشون دادند و رقابت سختی در کار هست. امیدوارم این رقابت سخت با قهرمانی بارسا تموم بشه!

مخصوصا رئال با این 5 تا گلی که دیشب زد زنگ خطر رو به صدا درآورد:)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آره

رئال کلا ترکوند تیم ویا رئال رو

این اشناید هلندیه خیلی بازیکن خوب و خطرناکی نشون داد.

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فرانک رایکارد از برد1-3 مقابل اتلتیکو بیلبائو در نیو کمپ زیاد اظهار خوشحالی نکرد, اما از بازیکنان خاصی تقدیر به عمل آورد.

4kckbyg.jpg

در آن سو مربی تیم اتلتیک خواکین کاپاروش در مورد عملکرد تیمش در نیمه اول اظهار نارضایتی کرد.

فرانک رایکارد اشاره کرد " تغییر تاکتیک تیم باعث شد از بن بستی که در هفته گذشته مقابل مقابل سانتاندر در آن گرفتار شده بودیم خارج شدیم و پیروزی این هفته مقابل اتلتیک بیلبائو روحیه تیم را دوباره با نشاط کرده است".

"ما بازی را با پیروزی پشت سر گذاشتیم و موقعیتهای بسیاری هم داشتیم با این وجود پس از نیمه اول تیم کمی کند شده بود".

او همچنین اضافه کرد از عملکرد رونالدینیو که دو گل عالی و مهم در نیمه اول به ثمر رساند و دکو که پیشرفت بسیاری داشته است و همچنین تغییرات جدید در نحوه بازی تیم رضایت دارد.

تیری هانری تا دقیقه 60 در زمین حضور داشت و رایکارد متذکر شد از هانری و نحوه عملکرد وی رضایت دارد." او در حال حاضر آماده تر به نظر می رسد و این برای تیم مهم است".

وقتی تیری هانری به بارسا پیوست همزمان جیووانی دوس سانتوز نیز در بارسا شروع به کار کرد. رایکارد در مورد این بازیکن جوان مکزیکی می گوید "او بسیار خوب بازی می کند بسیار سریع است به دنبال عمق بازی است و به دنبال فرصت است.ما بسیار خوش شانس هستیم که بازیکنی همانند او را در تیم داریم".

رایکارد به موضوع عملکرد داور و گفته های مربی تیم اتلتیک خواکین کاپاروش اشاره ای نکرد. سپس در مورد درستی گل سوم بارسا که یایا توره به ثمر رساند گفت که به نظر او گل درست بوده است و ضربه توره بدرستی قبول شده است.

روی هم رفته او از این که تیمش در نیمه اول اسیب پذیر بود شاکی بود و ادامه داد "در نیمه دوم تیم با تحرک تر شده بود و چند موقعیت هم ایجاد کردیم حتی یک گل هم به ثمر رساندیم ولی کارت قرمزی که دریافت کردیم باعث شد دقایقی بازی برابر دنبال شود".

منبع: : كانون رسمی هواداران بارسلونا www.fcbarca.ir

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
اولا" كه برد رو اساسي تبريك ميگم به همه ! فكر ميكنم با مصدوميت اتوئو هانري به خوبي جا بيفته !
وبايد بگيم بارسا شانس آورد كه با آوردن هانري بازيكني از دست نداد ... اگه ميداد يا هانري الآن نبود ، با اين مصدوميت ميشد مثل اواسط رو به پايان فصل قبل !!

چرا ديگه محمد پويولو اينورا نميبينم؟؟

تو ياهو هرازگاهي ميبينمش ! ولي اينجا نميدونم چرا ...!!

این اشناید هلندیه خیلی بازیکن خوب و خطرناکی نشون داد.

بازيكن مورد علاقه من !! مثل متزلدري كه رئالي ها خريدنش ! بابل رو ليورپول خريده و ... !

چرا بازيكنهاي مورد علاقه من همه'شون رفتن تيمهاي مخالف ؟؟؟؟

چرا آرسنال بابل رو نخريده ؟؟؟

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بارسلونا موفق شد، درطی دیداری نسباتا جذاب (با توجه به ترکیب بارسا) و دیدنی، حریف دسته دومی خود، تیم گیرونا را با نتیجه 3-2 شکست داده و به دور نهایی از مسابقات جام کاتالونیا صعود کند. شاگردان فرانک رایکارد، در حالی که نیمه اول را با نتیجه 2-0 شکست خورده بدند، نیمه دوم در دقایق آخر، سیلوینیو و ازکوئرو، دو تا از سرشناس ترین ها دروازه گیورنا را باز کردند. همچنی گفتنی است که گل دیگر بارسا را میگوئل، هافبک پرتقالی گیرونا به صورت گل به خودی به ثمر رساند.

barca_reach_COPACATALUNYA_Final_VS_GiMnAStIc.JPG

بارسا در ابتدای بازی توپ و میدان را به طور کامل در اختیار داشت. بازیکنان تیم رایکارد، به خوبی پاس کاری می کردند و همین پاس کاری ها، باعث شد که رافائل مارکز، اولین حمله جدی و خطرناک را روی دروازه گیرونایی ها تدارک ببیند که با واکنش نسباتا مناسب دروازه بان مواجه شد و یک دقیقه بعد، سیلوینیو، فردی که در نیمه دوم گل پیروزی را به ثمر رساند، با حرکتی انفاجاری، بعد از دریبل زدن 2 مدافع حرف توپ را با قدرت به سمت دروازه شلیک کرد که محافظ این بار این توپ چیزی جز تیرک افقی دروازه نبود ... !

خوان سوئارزیز، در دقیقه 9 بازی یک حمله جدی را روی دروازه بارسا تدارک دید که این بار او با دروازه بان بارسا، آلبرت یورکوئرا رو به رو شد و آلبرت، به خوبی توپ را در موقعیت تک به تک از زیر پای یوئارزیزو بیرون کشید تا ارزش های درونی خودش را نشان دهد.

فلورس در دقیقه 44، با حرکتی نمایشی اولگر و مارکز را دریبل زد و آن ها را فریب داد، سپس به سوی دروازه آلبرت حرکت کرده و توپ را به صورت فنی به کنج دروازه بارسا هدایت کرد. دو دقیقه بعد، (دقیقه 46)، ژومترا، روی حرکت سرعتی خودش برای بار دوم توپ را با قدرت به زیر طاق دروازه بارسا کوباند تا نیمه اول با نتیجه 2 بر 0 به سود گیرونا به اتمام برسد.

نیمه دوم آغاز شد و بازی تا حدود 20 دقیقه بدون هیچ اتفاقی بود، فقط یک حمل جدی از مدافع گیرونا، باعث شد که تیرک دروازه، زنگ خطر را برای بارسا به صدا در بی آورد. دقیقه 67 سیلوینیو از جناح راست روی دروازه نفوذ کرد و توپ را محکم به پای میگوئل کوباند تا این بازیکن، نتیجه کار را 2 بر 1 به سود بارسا کند (با گل به خودی زیبا). بارسا با حرکت انفجاری سیلوینیو به یک ضربه پنالتی رسید، البته این ضربه پنالتی به اشتباه اعلام شد، زیرا ژومترا، به هیچ عنوان سیلوینیو را لمس نکرده بود! به هر حال ازکوئرو با هدایت توپ در جهت مخالف دروازه بان نتیجه کار را به تساوی (2-2) کشاند تا بار دیگر، روحیه شاگردان رایکارد فزونی شود. باز هم نوبت سیلوینیو بود، اما این بار او یک گل ارزشمند برای بارسا به ثمر رساند. سیلوینیو در دقیقه 73، دویدن خود را با یک دریبل زیدانی آغاز کرد و در ادامه توپ را از بین پا های بازیکن حریف عبور داده و به دروازه بان رسید. این مدافع نسباتا خلاق برزیلی، با ضربه ای گمراه کننده (ژست شوت محکم، اما شوتی بسیار آرام) توپ را به کنج دروازه گیرونا برای بار سوم رساند تا بارسا به فینال جام کاتالونیا صعود کند.

گفتنی است که بارسلونا در فینال این جام می بایست، برابر خیمناستیک تاراگونا، بازی کند.

منبع: www.barcabest.com

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چرا ديگه محمد پويولو اينورا نميبينم؟؟
خواهش می کنم .
این روزا یا مسافرتم یا وقت اینترنت ندارم .
از خبرهاتونم ممنونم دوستان . واقعا وقتی من نیستم حالم رو می پرسیدا ...

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خواهش می کنم .
این روزا یا مسافرتم یا وقت اینترنت ندارم .
از خبرهاتونم ممنونم دوستان . واقعا وقتی من نیستم حالم رو می پرسیدا ...

ممد جان خیلی مخلصیم با اجازه شما در این مدت سعی کردم کلوپ بارسا رو همواره بالا نگه دارم:)

ویکتور والدس آریباس، دروازه بان اول بارسلونا که این روز ها در تمرینات، به خوبی توانایی های خودش را به مربیان و کادر و اعضای فنی نشان می دهد، در مصاحبه ای با سایت الموندو دیپورتیوو، بیشتر در باره بازیکنان بارسلونا صحبت کرد.

superviki_DREAM_is_TO_stop_ALL_balls.JPG

ویکی مصاحبه خود را با این جمله آغاز می کند: «دوست دارم تمامی توپ هایی که به سمت دروازه من حرکت می کنند را به خوبی مهار کنم. این آرزوی بچگی من بوده است. حقیقت دارد که چنین چیزی ممکن نیست، اما این رویای من است و فکر می کنم، روزی این رویا به حقیقت تبدیل می شود»

والدس در باره اریک آبیدال گفت: «او بازیکنی کاملا کلیدی و بسیار کاربردی برای تیم می باشد. ما همیشه به چنین بازیکنانی نیازمند خواهیم بود. او می تواند با سرعت و قدرت بالاش در حملات تیمی شرکت داشته باشد و به سرعت به پست خودش در خط دفاعی بازگردد و جلوی هرگونه حمله حریف را به خوبی بگیرد. آبیدال از قدرت بدنی بسیار بالایی برخوردار است و در طول تمام 90 دقیقه هر مسابقه ای فقط می دود»

همچنین ویکی در اظهاراتش در مورد یحیی توره گفت: «او نیز همانند آبیدال، بازیکنی فوق اولعاده تنومند از نظر قدرت بدنی و همچنین تکنیک است. سطح کاری یحیی بسیار بالا است و می تواند برای تیم بسیار مفید باشد. در کار هایی دفاعی بسیار خوب شرکت می کند و ضمن دفاع، آماده حمله به سمت دروازه حریف در هر لحظه است»

والدس در باره تیری آنری، مهاجم فرانسوی بارسا نیز می گوید: «از نظر من، او از استعداد فوتبالی بسیار بالایی برخوردار می باشد. بازیکنی خلاق که همیشه کنترل توپ در دست خودش است و می خواهد نشاط بیشتری به هر مسابقه ای ببخشد. همچنین از توانایی های آنری، می توانیم به قدرت گلزنی فوق اولعاده اشاره کنیم»

خبرنگار الموندو، درباره گابریل میلیتو نیز سوال کرد؛ والدس در باره مدافع تازه وارد آرژانتینی کاتالان ها هم چنین گفت: «او در توانایی های دفاعی، مرا شیفته خودش کرده است. از تکنیک فوق اولعاده بالایی برخودار است، همچنین یک دفاع کاملا متعصب می باشد. من متعجب نیستم، زیرا در بازی های زاراگوزا توانایی های بی شمار او را دیده بودم. همیشه با تیم ماست و به نظر من سمبل دوم باشگاه بارسلونا خواهد بود»

ویکی والدس از اظهار نظر درباره بوخان و دوس سانتوس هم دست نکشید: «من ناراحت هستم، زیرا دو تا از بهترین های ما در حال از دست رفتن هستند. باشگاه باید به سرعت برای تمدید قرارداد با این دو اقدام کند. من به توانایی های آن ها اعتقاد دارم و می خواهم با آن ها بیشتر صمیمی شوم»

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممد جان خیلی مخلصیم با اجازه شما در این مدت سعی کردم کلوپ بارسا رو همواره بالا نگه دارم:)

ویکتور والدس آریباس، دروازه بان اول بارسلونا که این روز ها در تمرینات، به خوبی توانایی های خودش را به مربیان و کادر و اعضای فنی نشان می دهد، در مصاحبه ای با سایت الموندو دیپورتیوو، بیشتر در باره بازیکنان بارسلونا صحبت کرد.

superviki_DREAM_is_TO_stop_ALL_balls.JPG

ویکی مصاحبه خود را با این جمله آغاز می کند: «دوست دارم تمامی توپ هایی که به سمت دروازه من حرکت می کنند را به خوبی مهار کنم. این آرزوی بچگی من بوده است. حقیقت دارد که چنین چیزی ممکن نیست، اما این رویای من است و فکر می کنم، روزی این رویا به حقیقت تبدیل می شود»

والدس در باره اریک آبیدال گفت: «او بازیکنی کاملا کلیدی و بسیار کاربردی برای تیم می باشد. ما همیشه به چنین بازیکنانی نیازمند خواهیم بود. او می تواند با سرعت و قدرت بالاش در حملات تیمی شرکت داشته باشد و به سرعت به پست خودش در خط دفاعی بازگردد و جلوی هرگونه حمله حریف را به خوبی بگیرد. آبیدال از قدرت بدنی بسیار بالایی برخوردار است و در طول تمام 90 دقیقه هر مسابقه ای فقط می دود»

همچنین ویکی در اظهاراتش در مورد یحیی توره گفت: «او نیز همانند آبیدال، بازیکنی فوق اولعاده تنومند از نظر قدرت بدنی و همچنین تکنیک است. سطح کاری یحیی بسیار بالا است و می تواند برای تیم بسیار مفید باشد. در کار هایی دفاعی بسیار خوب شرکت می کند و ضمن دفاع، آماده حمله به سمت دروازه حریف در هر لحظه است»

والدس در باره تیری آنری، مهاجم فرانسوی بارسا نیز می گوید: «از نظر من، او از استعداد فوتبالی بسیار بالایی برخوردار می باشد. بازیکنی خلاق که همیشه کنترل توپ در دست خودش است و می خواهد نشاط بیشتری به هر مسابقه ای ببخشد. همچنین از توانایی های آنری، می توانیم به قدرت گلزنی فوق اولعاده اشاره کنیم»

خبرنگار الموندو، درباره گابریل میلیتو نیز سوال کرد؛ والدس در باره مدافع تازه وارد آرژانتینی کاتالان ها هم چنین گفت: «او در توانایی های دفاعی، مرا شیفته خودش کرده است. از تکنیک فوق اولعاده بالایی برخودار است، همچنین یک دفاع کاملا متعصب می باشد. من متعجب نیستم، زیرا در بازی های زاراگوزا توانایی های بی شمار او را دیده بودم. همیشه با تیم ماست و به نظر من سمبل دوم باشگاه بارسلونا خواهد بود»

ویکی والدس از اظهار نظر درباره بوخان و دوس سانتوس هم دست نکشید: «من ناراحت هستم، زیرا دو تا از بهترین های ما در حال از دست رفتن هستند. باشگاه باید به سرعت برای تمدید قرارداد با این دو اقدام کند. من به توانایی های آن ها اعتقاد دارم و می خواهم با آن ها بیشتر صمیمی شوم»

ممنونم . لطف کردید . . .
مسي: به هيچ وجه به رئال مادريد نمي‌روم

ليونل مسي، مهاجم آرژانتيني بارسا اعلام كرد كه ابدا قصد پيوستن به رئال مادريد را ندارد.

به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ميگوئل آنخل پرتغال يكي از سران باشگاه رئال اين هفته اعلام كرد كه رئال مادريد پيش از پيوستن مسي به بارسا، شانس جذب اين چهره را داشته است.
از طرفي ليونل مسي در گفت‌وگويي با ال موندو دپورتيوو اظهار داشت: ابدا چيزي از اين قضايا نمي‌دانم و فكر نمي‌كنم انديشه پيوستن به رئال مادريد از ذهنم بگذرد. البته هيچ پيشنهاد رسمي نيز از سوي مقامات اين باشگاه نداشته‌ام. حتي اگر با من تماس مي‌گرفتند، فكر نمي‌كنم به برنابئو مي‌رفتم. يك بازيكن هميشه دوست دارد براي بهترين تيم جهان توپ بزند و اين مساله براي من دربارسا محقق مي‌شود.

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
چرا سیستم تشکر نداره پرشین تولز ؟

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
فرانک رایکارد، با نیم نگاهی به این فصل، امیدوار است که اشتباهات فصل گذشته هرگز تکرار نخواهند شد. او همچنین از درخشش جوانان در باشگاهش بسیار راضی بود و ابراز خوشحالی کرد. سرمربی هلندی اعلام کرد که از شروع چنین فصلی با آبی و اناری ها خوشحال است. در مصاحبه ای با روزنامه اسپانیایی، سرمربی بارسا درباره احساسات خویش صحبت کرد: «این فصل را با یک آرایه جدید آغاز کردیم. روش های متفاوت برای انجام دادن یک کار را آموختیم و این عالی است»

franki_LOOOKS_alllll_thngis_POSSetive.JPG

باشگاهی مثل بارسلونا، می بایست سطح بازی خودش را، همیشه و همواره در سطح بالایی حفظ کند. رایکارد در این باره می گوید: «من تیم را در بالاترین سطح ممکن پروش می دهم. ما باشگاهی بسیار بزرگ داریم و از آن مهم تر هواداران ما هستند. آن ها همیشه پستیبان بارسا بوده اند. یک فصل سه یا چهار مقام را کسب می کنیم، اما فصل دیگر فقط یک جام. مهم این است که سطح کاری با بهترین کیفیت ارائه شود. ما باید همیشه با سطح بالا بازی کنیم و به همه قدرتمان را نشان دهیم»

جیووانی و بوخان، دو بازیکنی هستند که رایکارد را از نوعی دیگر خوشحال کرده اند، به طوری که سرمربی هلندی در باره ستاره مکزیکی می گوید: «او از نظر فیزیکی پیشرفت بسیار محسوسی در بارسلونا داشته است. شاید او چند فصل در تیم جوانان بوده است، اما ما می دانیم که او اکنون یک بازیکن قوی است. او استعداد زیادی دارد و بازی پیشرفته ای را ارائه می دهد» و اما در باره بوخان، رایکارد گفت که از نظر وی او یک ستاره با استعداد است: «من بازی بوخان را در پیش فصل دیدم و همه ما به استعدادی که این جوان 16 ساله دارد آگاه هستیم. ممکن است که به علت سن کمش در طی چند بازی خسته شود، اما او اکنون آماده است که تونایی های بی شمار خودش را به هواداران نشان دهد»

اما فرانکی نیم نگاهی هم به فصل نقل و انتقالات انداخت. او در باره توره یحیی گفت: «او آغاز بزرگی داشت. او با ترکیب منطبق شده است و هم برای او و همین طور برای تیم بسیار خوشحالم. هنوز مطمئن نیستم که در بهترین پستش بازی می کند، اما ما مارکز و ادمیلسون را نیز برای بازی در این پست داریم» رایکارد در باره دکو هم صحبت کرد: «او در فرم ایده آل است. در آخرین بازی برابر بیلبائو، او ریتم خاصی به تیم من بخشید. او همیشه برای ما مفید خواهد بود و به تیم چیزی را ارائه می دهد، که سایرین نمی توانند»

نگاه کردن به گذشته به هیچ وجه قسمت مورد علاقه رایکارد در این مصاجبه نبود. رایکارد در این باره گفت: «زمان به سرعت می گذرد. از نظر من دیگر نیازی به نگاه به عقب نیست. ما لیگ را با دست خودمان واگذار نکردیم و بسیار کوشیدیم، اما مادرید از ما بهتر کار کرد. در یک کار بزرگ، پستی و بلندی های زیادی وجود دارد، اما همیشه نیاز نیست که به پستی ها نگاه کنیم. به نظر من مهم ترین مشکل ما شکست 4-0 برابر ختافه در کوپا دل ری بود، زیرا آن شکست روحیه ما را بسیار خراب کرد»

nemessisor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
رونالدینیو گفت که می خواهد در بارسا بماند و به این ترتیب به همه صحبتها در مورد انتقالش پایان داد. این برزیلی در روزهای پایانی نقل و انتقالات تابستانی، مورد توجه چلسی بود و علاوه بر آن، صحبتهای همیشگی میلانیها در موردش وجود دارد اما او اکنون همه اینها را خاتمه داد.

6c2t8k8.jpg

پس از فصلی بسیار بد که در مورد وزن و آمادگی اش به شدت مورد حمله قرار گرفت، رونالدینیو کم کم به روزهای خوب خود نزدیک می شود و به هیچ وجه قصد جابجا شدن ندارد.

او گفت: "حال و آینده من بارساست. من در شروع فصل جدید احساس شادی و خوش اقبالی دارم. از بازی در اسپانیا راضی هستم و قصد خروج ندارم. کاملا طبیعی است که لیگهای دیگری با تیمهای قدرتمند حضور دارند اما خانه من بارساست."
این بازیکن 27 ساله که امسال موفق شده از تعطیلات خوبی بهره مند شود، در هفته های آغازین لیگ نمایش خوبی داشته است و گل زیبایی نیز در بازی مقابل آمریکا به ثمر رساند. اکنون او آماده است تا فصل پیش را فراموش کند و به بارسا کمک کند تا دوباره به روزهای پیروزمندانه خود بازگردد.
او در مورد فصل پیش می گوید: "فصل گذشته، وقتی در اثر اشتباهات خود لیگ را از دست دادیم، درس بسیار بزرگی گرفتیم اما این اتفاقات در فوتبال می افتد."

منبع: كانون رسمی هواداران بارسلونا www.fcbarca.ir

mdibmehr2

Registered User
لایک‌ها
36
ممنون از خبرهات .
تو پارس فوتبالزیاد می بینمت .

بالا