• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
٢ تا بازي پشت سر هم داريم

ejyjysy6.jpg

دیگه لیگ انگلیس هم همچین چیزی نیست ، صحت این عکسی که گذاشتید رو در این دو جا ببینید !
اولی سایت خود باشگاه و دومی یورو اسپرت ...

http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/calendar

http://uk.eurosport.yahoo.com/football/barcelona/

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
1390910348_455024_1390910415_noticia_grande.jpg

مارتینو: نمی دانم مادریدیستا به چه معنی است!؛ نگران گل نزدن های مسی نیستم
جراردو مارتینو در کنفرانس خبری پیش از دیدار برگشت در مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری مقابل لوانته شرکت کرد و در مورد برخی مسائل به گفتگو پرداخت.
مسئله نیمار: "همانطور که قبلاً وقتی زوبیزارتا هم اینجا بود، گفتم، رئیس باشگاه در این مورد صحبت کرده است. ترجیح می دهم در مورد مسائل سازمانی صحبت نکنم."

مادریدیستا: "نمی دانم مادریدیستا یعنی چه. اگر می خواهید بگویید، گوش خواهم کرد، اما هیچ ایده ای ندارم. من خیلی آن را شنیده ام، اما نمی دانم چه معنایی دارد."

گفتن حرف ها در زمین: "همانطور که قبلاً گفتم، فکر می کنم این بازیکنان در سالهای اخیر مشکلات جدی را تجربه کرده اند و همیشه در داخل زمین پاسخ داده اند. آنها می دانند که چگونه داخل زمین حرفشان را بزنند و این باید در تمام بازی ها به صورت کامل (90 دقیقه) صورت پذیرد. در وضعیت هایی مثل این، راهی که بازیکنان و مربی می توانند به وسیله آن آرامش را منتقل کنند، این است که مسائل را در مسیر درست و در داخل زمین نگه دارند."

هماهنگی لئو مسی: "به نظر می رسد ادغام مجدد او با تیم بیشتر و بیشتر می شود: ابتدا 30 دقیقه، بعد 45 دقیقه و حالا چهار بازی است که به طور کامل حضور دارد. حالا می توانیم به این فکر کنیم که او به طور کامل به میادین بازگشته است و می توانیم منابع خود را مدیریت کنیم، چرا که به نقاط حساس و تعیین کننده فصل نزدیک می شویم."

تغییر پست مسی از شماره 9 کاذب به 10 کاذب: "در طول این سال ها شما شاهد نقش های مختلف مسی در داخل زمین بوده اید. دیده اید که در تمام پست ها بازی کند، و اگر روزی درون دروازه هم بایستد، خوب کار خواهد کرد. آنچه که اهمیت دارد، توجه به موقعیت او در داخل زمین است. همیشه از چنین آلترناتیو هایی استقبال می کنیم."

عدم گلزنی مسی: "این چیزی نیست که مرا نگران کند. شاید فردا او 3 گل به ثمر برساند. همانطور که او این توانایی را دارد که در یک بازی 4 پاس گل بدهد، به همان شکل هم می تواند توپ ها را به گل تبدیل کند. من سعی می کنم به این قضیه مثبت نگاه کنم چرا که در 2 بازی اخیر او پاس گل داده است. من نگران از دست رفتن شم گلزنی او نیستم، چرا که او همیشه این شم را دارد."

لوانته: "همانطور که بعد از دیدار با ختافه گفتم، بازی هایی وجود دارد که مرا نگران می کند. احساس می کنم که از نظر مردم بازی تمام شده است در حالی که هنوز 90 دقیقه دیگر باقی است. بازیکنان می دانند که اینگونه نیست، و بازی فردا نیاز به تمرکز بالایی دارد و ما نمی توانیم به حریف اجازه بازگشت به بازی بدهیم. مشخصاً بسیار خوشحالیم که اینیستا، پویول، مونتویا و سانگ به طور کامل ریکاوری کرده اند."

انگیزه قبل از بازی مقابل لوانته: "فکر می کنم بازیکنان بارسا به خاطر آنچه که در زمین ارائه می کنند، به همان روش 7، 8 یا 10 سال قبل به خود انگیزه می دهند. در حال حاضر تیم خوب است، و تماشاگران برای حمایت از ما خواهند آمد؛ در ابتدا به این دلیل که آنها شانس دیدن یک بازی خوب را دارند و دوم به دلیل اینکه شروع خوبی است تا تنها در مورد فوتبال صحبت کنیم."
+++++++++++
25برد متوالی خانگی بارسا
بارسا تمام 15بازی قبل را در لالیگا در نیوکمپ برده است و 10برد نیز در همین سال ولی در فصل قبل به دست امده است !
بیشترین برد متوالی خانگی بارسا 39برد بوده است !
640x360_25_partits_guanyats.v1390839616.jpg

15ماه است که بارسا در نیوکمپ به برد رسیده و اخرین بار در بازی مقابل رئال در فصل 2012-2013بوده است بازی در این ورزشگاه (2-2)مساوی شده است .بارسا دراین بازی ها مجموعا 87گل به ثمر رسانده است که این خود یک رکورد محسوب میشود .
رکورد 39بازی متوالی برد در نیوکمپ در سال 1960-1961کسب شده است .
++++++++++
the-front-MD-jan-28-2014.jpg

بارتومئو از موندو بازدید کرد و نکته ای کلیدی را بیان کرد:
"نیمار به شدت مادرید را آزار داده"
قرارداد نیمار:زوبی و بارتومئو قبل از اینکه قرارداد نیمار را افشا کنند با این برزیلی ملاقات داشتند
بازسازی بخشنامه : اوراق بهادار تغییر خواهند کرد،اما مدیران نه
طرح دعوی در دادگاه خیلی سیاسی
فلورینتو از دعوی کاسس به دادگاه برای حمله به بارسا و راسل استفاده کرده
توضیحی از طرف ویوا بارسا :اینا به معنای واقعی کلمه مریضن،بعدش رئالی ها میگن تو رقابت سالم هیچکی به گرد پای پرز نمی رسه!! واقعا تعریف اینا از رقابت سالم چیه؟)
+++++++++
the-front-sport-jan-28-2014.jpg

بارتومئو به تمام مسائل پیش آمده پایان خواهد داد
او به مسی قول داد که بیشترین دستمزد را دنیا خواهد داشت
به نیمار اطمینان داد که او مسئول این انتقادات نیست
راسل در لندن زندگی خواهد کرد
جردی کاسس بارسا را تهدید کرد
بارتومئو از اسپورت بازدید کرد
فائوس روند بازسازی کمپ نو را پیگیری خواهد کرد
+++++++++++++++
شبکه رادیویی RAC1: پرز در جریان دادگاه های روسل دخالت داشته است
یک خبرنگار اسپانیایی مدعی شده است که رییس باشگاه رئال مادرید از نفوذ خود بر علیه روسل استفاده کرده است.
به گزارش AS، روز گذشته خبرنگار اسپانیایی شبکه رادیویی RAC1، ادعایی کرد که طی آن فلورنتینو پرز در تصمیم گیری ها و رای های دادگاه در موضوع ساندرو روسل نقش داشته است. این طور که از گزارشات می شود فهمید موضوع این است که پرز در یک تماس تلفنی با خوزه ماریا آزنار قاضی سابق دادگستری موضوعی را در رابطه با ادعای روزنامه الموندو دیپورتیو مطرح می کند و آزنار هم با تماس با آبلرتو لوییز گالاردون وزیر دادگستری این کشور درخواست می کند تا دفاعیات روسل مورد قبول واقع نشود.
در همین رابطه کارلوس ویلاروبی نایب رییس باشگاه بارسلونا در پاسخ به این سوال که این موضوع حقیقت دارد یا خیر گفت: "من به عنوان نایب رییس باشگاه نمی توانم موضوعی را رد کنم. فقط می توانم بگویم یک روز همه اتفاقات افتاده در مورد پرونده نیمار مشخص خواهد شد، همان گونه که در مسئله دی استفانو مشخص شد."
+++++++++++++++++++
hmzit2feraen7ernxk6o.png
-
y0j68o7oby4bpzvjuh.png

اطلاعات بازي
تاريخ بازي:پنج شنبه، 10 بهمن 92
ساعت بازي:00:30 به وقت ايران
رقابت:برگشت جام حذفي
ورزشگاه:نيوکمپ
گنجايش:99.851 نفر
پخش زنده:....

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تاکید پدر نیمار: انتقال او به بارسلونا کاملا قانونی است
پدر نیمار، فوق ستاره باشگاه بارسلونا با تاکید بر قانونی بودن قرارداد فرزندش با باسلونا تاکید کرد که او و فرزندش هیچ بدهی مالیاتی نه در برزیل و نه در اسپانیا ندارند.
1794594_582405061844052_962470056_n.jpg

به گزارش As، پس از اتفاقات و شایعات اخیر پیرامون قرارداد باشگاه بارسلونا با نیمار، مهاجم 21 ساله برزیلی آبی اناری ها، حال پدر این بازیکن در صحبت هایی با ذکر جزئیات قرارداد فرزندش با بارسا بار دیگر تاکید کرد که انتقال فرزندش به آبی اناری ها بدون هیچ ایرادی و کاملا قانونی بوده است.
" امیدوارم که این آخرین باری باشد که درباره این موضوع صحبت می کنم و دیگر ابهامی در این زمینه باقی نماند."
"من از بارتومئو خواستم تا جزئیات قرارداد را منتشر کند، بار دیگر می گویم که ما هیچ مالیاتی نه در اسپانیا و نه در برزیل بدهکار نیستیم، نیمار می توانست در سال 2014 با قراردادی آزاد سانتوس را ترک کند، در آن صورت ما از سایر باشگاه ها پیشنهاداتی به ارزش 120 میلیون یورو داشتیم و از طرفی هیچ پولی هم به سانتوس نمی رسید، اما نیمار می خواست سانتوس را تنها به مقصد بارسلونا ترک کند، بنابراین، وظیفه من به عنوان مدیر برنامه و پدر او بود، تا شرایط را برای امضای قرارداد مهیا سازم، ما بر سر مبلغ 40 میلیون یورو با بارسلونا توافق کردیم و باشگاه سانتوس هم 17 میلیون یورو از این باشگاه دریافت کرد."
"من می دانستم که اگر برزیل در جام کنفدراسیون ها موفق نشود تمام تقصیر ها به گردن نیمار خواهد افتاد، برای همین از سران سانتوس خواستم تا مذاکرات را به جلو بیندازند تا انتقال نیمار قبل از شروع این رقابت ها پایان پذیرد."
"ما ابتدا منتظر توافق دو باشگاه ماندیم، دو باشگاه بر سر 17 میلیون یورو به توافق رسیدند،باشگاه سانتوس برای چه باید شکایت کند؟ آن ها پول زیادی را بدون انجام کاری دریافت کردند، ما حتی تا لحظه امضای توافق نامه دو باشگاه هیچ پیش شرطی را برای انتقال به بارسا مطرح نساختیم. این روز ها برخی می خواهند از این انتقال به نفع خود سو استفاده کنند، اما باز هم می گویم که این قرارداد تنها به خاطر خواست نیمار در پیوستن به بارسلونا امضا شد."
+++++++++++++
آندرس اینیستا آماده بازگشت به میادین
آندرس اینستا فوق ستاره خط میانی باشگاه بارسلونا با پشت سر گذاشتن مصدومیتش بار دیگر آمادگی خود را برای حضور در ترکیب بارسلونا به دست آورده است.
ce828a8a-3025-33de-99f7-6c4c722476e7.jpg

به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، آندرس اینیستا ستاره 29 ساله خط میانی باشگاه بارسلونا، که در جریان بازی این تیم برابر اتلتیکو مادرید از ناحیه زانو دچار ضرب دیدگی شده بود، پس از دور ماندن از ترکیب بارسلونا برای 4 مسابقه، بار دیگر چراغ سبز پزشکان را برای حضور در زمین دریافت کرد.
بدین ترتیب انتظار می رود که وی در بازی فردا شب بارسلونا برابر لوانته در چارچوب دور برگشت مرحله یک - چهارم نهایی جام حذفی اسپانیا، بار دیگر با لباس آبی اناری ها به میدان برود.
هم چنین گفته می شود که الکس سانگ و مارتین مونتویا، دو بازیکن بارسا که بازی ابتدای هفته بارسلونا برابر مالاگا را به علت مصدومیت از دست داده بودند نیز بتوانند بارسا را در بازی فردا شب برابر لوانته همراهی کنند.
++++++++++++
تمدید قرارداد بگناک و دونگو
رسمی : بارسلونا قرارداد بگناک و دونگو دو بازیکن کامرونی و آینده دارش را تا سال 2017 تمدید کرد

timthumb.php

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مصاحبه تاتا قبل از بازی با لوانته

2014-01-28_ENTRENO_47.v1390912606.JPG

مسی در هر پستی میتواند بازی کند:

من مسی را در همه پست های هجومی دیدم او در هر پستی عالی است.
اگر او نزدیک محوطه باشد،فشار مدافعان را در اطرافش خواهد داشت و اگر در عمق باشد پاس گل میدهد.این حریفان ما رو سردرگم میکند.
تمرکز نیمار:
"این به نظر عحیب میاد که قرارداد یک بازیکن مورد توجه قرار بگیره،ما امیدواریم این موضوع برای بارسا خوب باشه،اما این برای ما یک موقعیت جدید است.
تمرکز او روی بازگشت به آمادگی کامل و بازگشت به تیم است."
در مورد بازی امشب:
"درسته که بازی رفت را پیروز شدیم اما بازی امشب نیاز به تمرکز بالایی داره و نباید به حریف فرصت جبران بدهیم."
++++++++++++
the-front-sport-jan-29-2014.jpg

ادرید چیزی نداره که بارسا بخواد بهش حسادت کنه
مادریدیتیس نه ، بارسلونیتیس!
(یعنی این که دوره مادرید نه،دوره بارسلونا)
عناوین کسب شده از 2003/04 تا 2013 :
بارسا 21 عنوان ، مادرید 6 عنوان
پرونده ی نیمار جنگ دیگری را بین دو تیم بزرگ فوتبال آغاز کرد
بارتومئو قاطعانه از بارسا دفاع کرد و فلورینتو بارسا را تهدید به شکایت کرد
کوپا دل ری: اینیستا از ابتدا بازی خواهد کرد و مسی نیز کار را از روی نیمکت دنبال می کند.

the-front-MD-jan-29-2013.jpg

مارتینو تا 2016
بارتومئو به مربی پیشنهاد داد تا قرارداد خود را یک سال دیگر تمدید کند
رئیس می خواهد که تیم تا پایان این دوره ثبات داشته باشد
تاتا بر روی مسابقه در مقابل لوانته تمرکز کرده و میخواهد که تیم بازی خوبی را ارائه دهد
استراحت ممنوع : مربی می خواهد که اینیستا سطح آمادگی اش را برای بازگشت به ترکیب اصلی نشان دهد
رئال بارسلونیتیس : فلورینتو نگران شده و می خواهد که بارسا تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد
+++++++++++++++
علی رغم استعفای روسل؛ والدس از بارسا می رود
رابطه نه چندان خوب ساندرو روسل با دروازه بان 32 ساله کاتالان ها شایعاتی را در خصوص اینکه دلیل جدایی او از بارسلونا همین مسئله است را ایجاد کرده بود
ویکتور والدس ، در پایان فصل باشگاه بارسلونا را ترک خواهد کرد تا بدین ترتیب به گمانه زنی ها در خصوص ماندن او با استعفای ساندرو روسل خاتمه داده شود.
360416_heroa.jpg

رابطه نه چندان خوب ساندرو روسل با دروازه بان 32 ساله کاتالان ها شایعاتی را در خصوص اینکه دلیل جدایی او از بارسلونا همین مسئله است را ایجاد کرده بود و آبی اناری ها امیدوار بودند با رفتن روسل از این باشگاه والدس در بارسلونا ماندنی شود.
با این وجود خروج روسل از جمع آی اناری پوشان تاثیری بر تصمیم والدس برای رفتن از نیو کمپ نداشته و او می خواد شانسش را در جای دیگری آزمایش کند.
والدس همواره فشار زیاد روی تیم بارسلونا و علاقه به بازی در خارج از کشور اسپانیا را از دلایل تمایلش برای رفتن از بارسلونا اعلام کرده.
دروازه بان با تجربه اسپانیایی هنوز مقصد بعدی خود را مشخص نکرده اما شایعاتی مبنی بر حضور او در تیم موناکو و توافق با این به وجود آمد همچنین والدس پیشنهاداتی هم از چند تیم لیگ برتری دریافت کرده است.
والدس یکی از مردان کلیدی بارسا در این فصل بوده و توانسته در 10 بازی از 17 بازی لالیگا دروازه اش را بسته نگه دارد.
باشگاه بارسلونا هنوز در خصوص جانشین والدس تصمیمی نگرفته است اما از مارک آندره دروازه بان فعلی تیم بروسیا مونشن گلادباخ به عنوان گزینه احتمالی یاد می شود.
+++++++
اینیستا مقابل لوانته به ترکیب بارسلونا باز می گردد
این بازیکن ملی پوش 29 ساله که 94 بازی ملی در کارنامه دارد در دیدار مقابل اتلتیکو مادرید در چارچوب رقابت های فوتبال قهرمانی باشگاه های اسپانیا، لالیگا، که با تساوی بدون گل خاتمه یافته بود، از ناحیه زانو مصدوم شد.
87ke_9e03b2aa883911e3ad2a120ba9972426_8.jpg

به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، مصدومیت اینیستا موجب شد وی در دو دیدار لالیگا و دو دیدار جام حذفی اسپانیا نتواند تیمش را همراهی کند.با توجه به بازگشت اینیستا برای دیدار مقابل لوانته در چارچوب دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا ، خراردو مارتینو تریجیح می دهد به ژاوی هافبک آماده این روزها بارسلونا استراحت دهد.
مارتینو روز سه شنبه در کنفرانس مطبوعاتی گفت :«اینیستا به جمع ما بازگشت و باتوجه به اینکه مدت مصدومیت وی بیش از حد پیش بینی شده بود، لازم است وی زمانی برای بازی کردن داشته باشد.»
وی افزود:«پس از دوهفته غیبت ، به نظر می آید زمان خوبی برای ملحق کردن دوباره وی به تیم باشد.»
تیم فوتبال بارسلونا در دیدار رفت ، با نتیجه چهار بر یک در زمین لوانته به پیروزی رسید و به نظر می آید مسیر نسبتا ساده ای برای صعود به نیمه نهایی داشته باشد.
++++++++
کوئنکا تا تابستان در بارسلونا می ماند
کوئنکا قصد دارد در بارسلونا بماند و تصمیم نهایی خود را تابستان خواهد گرفت . اسحاق کوئنکا به دلیل کم بازی کردن در این فصل گویا در فکر جدایی است . او ترجیح میدهد تا پایان فصل صبر کند و شانس خود را بیازماید .
ljir_8896.jpg

قرارداد این بازیکن با باشگاه بارسلونا در ماه ژوئن سال 2015 به پایان میرسد . اما ماندن با این شرایط را به صلاح نمیداند .
++++++++++++++
marc-andre-ter-stegen-dfb-514.jpg

مارک تراستگن خواهان جدایی از مونشن گلادباخ در تابستان 2014 شد
مارک تراستگن باردیگر تاکید کرد که خواهان جدایی از تیمش در تابستان 2014 است.
مارک تراستگن در ابتدای سال جدید میلادی اعلام کرده بود که مایل یه تمدید قراردادش با مونشن گلادیاخ نیست. به گزارش سایت خبری Sport1 آلمان، حال این دروازه بان جوان مدعی شده است که می خواهد تابستان آینده از تیمش جدا شود. وی در این زمینه گفت: "من خواهش می کنم که شرایط من درک شود. من خواهان جدایی از تیم در تابستان هستم و در حال حاضر نمی توانم بیشتر توضیح دهم، باید ببینیم در ماه های آتی چه اتفاقی خواهد افتاد."
ماکس ابرل مدیر ورزشی باشگاه مونشن گلادباخ نیز تایید کرد: "در قرارداد مارک با باشگاه، امکان جدایی او در تابستان نیز وجود دارد."
در مطبوعات اروپایی اخبار بسیاری در خصوص علاقه بارسلونا به این دروازه بان با استعداد در روزهای اخیر به انتشار رسیده است.

Last edited:

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

عکس اینیستا خیلی خوشگله توو صورتش دردهای وسختیهای زیادی دیده میشه
marc-andre-ter-stegen-dfb-514.jpg

عکس دومی تراشنگن واقعا رفلکس بدنیش خیلی قشنگه تو این عکس مخصوصا سر سینه هاش

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عجب شانس مسخره های توپ داشت میرفت اوت زد به سرجیو ربرتو رفت تو گل
دقیقه9 1بر0 عقبیم
چه بارونیه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم نیمه دوم مسی رو بیاره تو . حوصله من از بازی این تییو سر میره.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تو روحت الکسیس سانچز مرده خور:D:D:Dدمش گرم حال میکنم باهاش
2 تا توپ دم دروازه گل زد :D
4بر1
8بر2:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تموم شد 5بر 1
9بر2 شد
الکسیس 2 بار
سسک
سلطان پویول
ادریانو

• Like
Reactions: rms

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
کجاست اون بارسایی که یه گل هم از شوتهای پشت محوطه نمیزد ؟
FC Barcelona 5 - 1 Levante UD
3 گل از 5 گل تحت تاثیر مستقیم شوتزنی !
مربی یعنی این ! ترمیم تاکتیک تیم ...
گلزنی سلطان پویول هم بعد اینهمه مصدومیت و غیبت و گرفتاری خیلی چسبید .
امیدوارم مدافع جذب کنیم
g1%20%286%29.gif

بالا