• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اره
نقطه ضعف بارساشده دفاع اتوبوسی
خیلی بد بد بازی کردیم

باخت بدی بود
همه نشستن دفاع خوب این بازی که نمیشه
به جرات میگم توی تمام اروپا در برابر هیچ تیمی اینطوری دفاع نمیکنند.
بارسا نیاز به تفکری جدید در زمین داره، فلسفه ی تیکی تاکا پاسخگو نیست.
باید در میانه میدان تغییرات بزرگی داشته باشیم. با دیدن این بازی علیرقم تمام احساساتم به این تیم باید بگم اگر بجای مدیران بارسا بودم فصل آینده مسی رو میفروختم. اونم با مبلغی گزاف.

میرفتم آلن هلیلویچ، میرالم پیانیچ، دیگو کاستا، فردی گوارین، لوکاس مورا و داوید لوییز رو میگرفتم.

درسته که الان عصبی هستم اما در کنار این تغییرات، والدس، تیو، پویول، سسک و ژاوی رو هم ردشون میکردم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من مسی مقصر بود. چند جا میتونست پاس بده اما میخواست خودش گل بزنه. اگه 2 0 جلو افتاده بودند بازی رو میبردند. به هر حال کار بارسا خیلی سخت شد.

Reza_Rms

Registered User
لایک‌ها
230
متاسفانه 3 بر 2 به والنسیا باختیم
دقیقه ی نودی یه موقعیت مسی به وجود اورد که از اون موقعیتهای مخصوص خودش و سوسک کردناش بود
ولی حیف گل نشد و داور هم حتی با اینکه توپ به پای دروازه بانشون هم خورد ولی کرنر اعلام نکرد
حیف شد...

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
مسی همش تکروی کرد
اسپانیا با اینا شده 46 میلیون نفر : upload_2014-2-1_20-29-48.jpeg upload_2014-2-1_20-30-21.jpeg

کلا این بارسا بدون مدافع و دروازبان جدید به هیچ دردی نمیخوره
حق قهرمانی نداریم امسال...

Last edited:

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
اشتباه مربی عزیز بارسا همین بود قهرمانی رو دو دستی تقدیم کرد به رئال شک نکنید. دفاعی که سوراخ بودنش از دو فصل پیش مشخص بود چرا ترمیم نشد ضمن اینکه ویکتوروادز دروازه بان بشو نیست از نظرمن حتی اگه 100 تال توپ بگیره اخر کارایی رو میکنه که شهاب گردان هم نمیکنه.تیو هم 100 گل بزنه من محسن بیاتی نیا رو بیشتر قبول دارم تا اونو .و اما شاه بازی امشب بدون تردید سرجیو بوسکتس بود که عاجز از دادن یه پاس دو متری و در توپ گیری صفر مطلق عمل کرد عملکرد بسیار بسیار ضعیف و فاجعه ای داشت تو این بازی در نظر بگیرین اینو میخوایم بزاریم روبروی یحیی توره

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
به جرات میگم توی تمام اروپا در برابر هیچ تیمی اینطوری دفاع نمیکنند.
بارسا نیاز به تفکری جدید در زمین داره، فلسفه ی تیکی تاکا پاسخگو نیست.
باید در میانه میدان تغییرات بزرگی داشته باشیم. با دیدن این بازی علیرقم تمام احساساتم به این تیم باید بگم اگر بجای مدیران بارسا بودم فصل آینده مسی رو میفروختم. اونم با مبلغی گزاف.

میرفتم آلن هلیلویچ، میرالم پیانیچ، دیگو کاستا، فردی گوارین، لوکاس مورا و داوید لوییز رو میگرفتم.

درسته که الان عصبی هستم اما در کنار این تغییرات، والدس، تیو، پویول، سسک و ژاوی رو هم ردشون میکردم.

بایرن مونیخ نمونه پیشرفته تیکی تاکاست
ما همراه تیکی تاکا باید 3 4تا روش پنهان داشته باشیم
فقط پاس؟؟
حفظ توپ زیاد که چی؟؟
مهم امتیازه تو این شرایط نه پاسکاری

• Like
Reactions: rms

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اشتباه مربی عزیز بارسا همین بود قهرمانی رو دو دستی تقدیم کرد به رئال شک نکنید. دفاعی که سوراخ بودنش از دو فصل پیش مشخص بود چرا ترمیم نشد ضمن اینکه ویکتوروادز دروازه بان بشو نیست از نظرمن حتی اگه 100 تال توپ بگیره اخر کارایی رو میکنه که شهاب گردان هم نمیکنه.تیو هم 100 گل بزنه من محسن بیاتی نیا رو بیشتر قبول دارم تا اونو .و اما شاه بازی امشب بدون تردید سرجیو بوسکتس بود که عاجز از دادن یه پاس دو متری و در توپ گیری صفر مطلق عمل کرد عملکرد بسیار بسیار ضعیف و فاجعه ای داشت تو این بازی در نظر بگیرین اینو میخوایم بزاریم روبروی یحیی توره
موافقم
واسه کلاس گذاشتن دفاع نگرفتیم!!!!!!
چرا دفاع نگرفتیم که این دفاعهامون بدبازی میکنن بندازیمشون بیرون که دیگه اشتباهاتشونو تکرار نکنن
مربی باید دفاع میخرید حداقلش از جیبشمک باید پول میداد

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
نمیدونم با اینکه میدونم اکثرر بارسایی ها ته دلشون از والدز متنفرن
،
وقتی خبر اینکه حتما قراره تابستون از بارسا بره میاد ، همه یه شکلک :( میذارن توی پستاشون !!!
سر گل دوم والنسیا والدز چه کارا که نکرد

• Like

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب به سلامتی باختیم و صدر رو از دست دادیم
با اشتباه های فوق فوق فوق فوق فوق فوق العاده فاحش و انور تر از اماتور والدس بازی رو باختیم
دو دفاع وسط هم که گل کاشتن اونا هم شبه گلرمون
تاتا اشتباه فاحش این بود کهژاوی رو دراورد .میتونست سسک رو دراره وانیستا بیاره بازی
نیمه دوم هم ماشاالله دوم محاجمان هم کلا اصلا؛ نبود
همه حی داشتن حی به مسی \اس میدادن حتی وقتی که بهترین موقعیت ها داشتن ولی باز پاس میدادن به مسی
بد بازی کردیم
100 در100 صدر از دست دادیمبیلبائو که فقط جلو ما بهترین بازیشو میکنه ولی در مقابل تیم های دیگه در حد لیگ محلات افغانستان
از اونور سوسیداد هم که دیگه اخرش
فشار خونمون رفط بالا نزدیک بود این مانیتور بزنم بشکنم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
قطعی شدن انتقال تراستگن به بارسا:12 میلیون یورو وقراردادی 5ساله
طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس و به نقل از برنامه سردپورتیووس شبکه سر، سران باشگاه بارسلونا تراستگن، دروازه بان جوان و آلمانی بوروسیا مونشن گلادباخ را به خدمت گرفته اند و او در ماه ژوئن به بارسلونا نقل مکان خواهد کرد.
356673_heroa.jpg

قیمت این دروازه بان آلمانی بین 11 تا 12 میلیون یورو خواهد بود که سران دو باشگاه برسراین موضوع باهم توافق کرده اند. سران بوروسیا مونشن گلادباخ هم از دریافت چنین مبلغی برای بازیکنشان راضی خواهند بود.
تراستگن قراردادی طولانی مدت را با بارسلونا امضا خواهد کرد و قرارداد او با تیم کاتالان تا ژوئن سال 2019 اعتبار خواهد داشت. سران باشگاه بارساقصد دارند تا در زمانی که ویکتور والدس از مقصد آتی اش پرده برداشت، خبر رسمی خریداری تراستگن را اعلام کنند.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعیت اینه که از زمان رفتن پپ ما پیشرفتی نداشتیم، تلاشی هم برای پیشرفت و تغییر نداشتیم.
من هنوزم به تاتا مارتینو اعتقاد دارم اما واقعا یک شبِ نمیتونه روش بارسا رو تغییر بده.
هیچ شخصی نمیتونه سبک بازی ژاوی، بوسکتس رو تغییر بده، نمیتونید سرعت بازی و توان فیزیکی سسک رو افزایش بدید. نمیتونید از پویول مصدوم و پا به سن گذاشته بازی چشمگیری بگیرید، نمیتونید از والدس 30 ساله انتظار داشته باشید بی اشتباه عمل کنه.
بارسا کُند بازی میکنه، تاخیری. این تاخیر فرصت مناسب رو برای ترمیم فضاها به تیم روبرو رو میده.
کی میخوان هشیار بشن خدا داند!
بایرن اگر عقب میوفته پیزارو یا مانجوکیچ رو از روی نیمکت میاره و از بازی هوایی گل میزنه. امشب نمایشی داشتیم مثل نمایش سال گذشته در برابر بایرن

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه مربی هست که میتونه بارسا رو یه تحول ایجاد کنه.(یعنی از این ترکیب و بازیش تغییر بده) به نظرم گاس هیدینگه
که واقعا" مربی خیلی خوبیه به نظر من یه سر گردن از تمام مربیها بهتره
بارسا باید این بازیکنها رو بفروشه
والدس-پیکه-ماسچرانو-پدرو-تیو-سسک
بعد یه بازیکن بلند قد قدرت فیزیکی بالا واسه هجوم یه چیزی تو مایه های ایبرا (پپ هم که باهاش لج کرد و فروختش که بدترین کارش بود)
وچند تا هافبک سرعتی طراح
با یک هافبک دفاعی با قدرت بدنی بالا که یحی توره رو مفت از دستمون رفت
چند تا مدافع بلند قد و با قدرت فیزکی بالا و تو توپهای ارسالی کم نیارند

• Like

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
جون مارک بگیر بیا دیگه
خسته شدیم انقدر منتظرت بودیم

فقط گاف نده:دی

حالا هی ok نده
زودتر بیا
امضا::::بارسایی های pt
++++++++++++++++++++
80 درصد احتمالش هست بیاد
اگر مسئولان بارسا باز نزنه به سرشون برن یکی دیگه بیارند
بدون شک بهترین گزینه واسه بارسا هست هم کم سن ساله هم قدش بلند هم میتونه راحت تا 8سال به بالا واسه تیم گلری کنه
خیلی گلر خوبیه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارسلونا درخواست آرسنال را رد کرد
به گزارش دیلی میل باشگاه بارسلونا به درخواست آرسنال برای به خدمت گرفتن کریستین تیو پاسخ منفی داده است . آرسن ونگر مربی آرسنال علاقه مند به جذب کریستین تیو بود . تیو خود نیز تمایل دارد در بارسلونا بماند .

hvl_8959.jpg

+++++++++
:confused: جرا ندادن بره

• Like

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
والدز: باید تا پایان بجنگیم، دیگر جایی برای اشتباه نیست
2013-09-01_valencia-barcelona_34.v1378074403.jpg

ویکتور والدز اعتراف می‌کند که بارسا در دیدار عصر امروز مقابل والنسیا اشتباهات فراوانی انجام داده و مستحق شکست بوده است.
بارسا عصر امروز 3-2 مغلوب میهمان خود والنسیا شد، این نخستین شکست آبی اناری ها در این فصل در استادیوم نیوکمپ بود.
والدز در توئیتر خود نوشت:
" قطعاً لحظات ناراحت کننده ایست، بسیار از شکست ناراحت هستیم، والنسیا شایسته پیروزی بود، ما دیگر حق هیچ اشتباهی نداریم و تا پایان باید برای قهرمانی بجنگیم. "
رئال و اتلتیکو در صورت پیروزی در دیدارهای این هفته صدرجدول را از بارسا بگیرند.
+++++++++++++
بوسکتس: لغزش بد موقعی بود
busquets.jpg

سرخیو بوسکتس، اذعان می‌کند که شکست 3-2 امروز تیمش در نیوکمپ مقابل والنسیا، یک لغزش بدموقع بود.
بارسلونا عصر امروز در مقابل والنسیا بازی برده را با شکست عوض کرد و نخستین شکست فصل را تجربه کرد.
سرخیو بوسکتس هافبک اسپانیایی آبی اناری ها در این باره گفت:
" مدت زمان زیادی از آخرین شکستمان در نیوکمپ گذشته بود. این یک لغزش بدموقع بود، حیف شد، موقعیت های زیادی داشتیم و تقاص اشتباهات دفاعی را دادیم. "
اکنون رئال و اتلتیکو مادرید این فرصت را دارند که بارسا را از صدر جدول پایین بکشند. بارسا موقتاً با 54 امتیاز همچنان در صدرجدول قرار دارد.
++++++++++

messi2011

Registered User
لایک‌ها
844
این تیم یه تکون اساسی میخواد...

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
۱ روز یادم رفت بازی رو ببینم باختید :|

الان میخای بگی بارسایی نیستی:دی
هههه
خوب میومدی میدیدی دیگه
من یبار بازیو بعد از مدتها دیدم باختن :دی
ههههههههههههههه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
منم یادم رت بازی روببینم:دی

اتلتیکو 3 - 0 جلو هست ... امشب رسما صدر رو از دست دادیم دوستان:)

بالا