تولدت مبارک نیمار
+++++++++++
2 مسابقه ی بزرگ در کوپا
بارسا _ رئال سوسیه داد
تحول تاتا؟
مربی تیم را بدون مسی، اینیستا ، بوسکتس و پدرو به میدان خواهد فرستاد
بارسا می خواهد با یک نتیجه ی خوب،هواداران تلخی شکست قبلی را فراموش کنند
اتلتیکو مادرید _رئال مادرید
کریستیانو در انتظار حکم
تقابل آنچلوتی و سیمئونه...
امروز نیمار 22 ساله می شود
++++++++++++++
سرنوشت ساز و تعیین کننده
مارتینو بازی امروز را چنین تعریف کرده است
آزمایش و تست مربی با یازده سورپرایز در بازی امشب
مسی , اینیستا , پدرو و بوسکتس از ابتدا به میدان نمی روند
++++++++++++
اخبار کوتاه
به نقل از euromericas sportmarketing بارسلونا تیمی است که بیشترین پیراهن را در سراسر دنیا فروخته.جلوتر از منچستر یونایتد و رئال مادرید.
. آدریانو : بازی در بارسا جالب است،تو دورانی عالی را در اینجا سپری میکنی.برای من بارسا مثل رویایی است که به حقیقت پیوست.من واقعا از اینکه اینجا هستم لذت میبرم.
اهداف این فصل؟
همیشه بردن لیگا و لیگ قهرمانان هدف بوده ولی هدف دیگر این است که به تیم ملی کشورم برگردم و در جام جهانی بازی کنم.
. آلوارو نگردو : بارسا در بهترین لحظه خود نیست،اما آنها هنوز تیم بزرگی هستند.فکر نمیکنم ما مقابل آنها سبکمان را تغییر دهیم.
. پیگرینی : ما از بارسا نمیترسیم.ما میتوانیم هر دو بازی رفت و برگشت را ببریم.هنوز آماده بازی نیستیم.من لالیگا را دنبال میکنم و آنها را میشناسم.
. بارسلونا به ایوان راکیتیچ،هافبک کروات سویا علاقه مند است و یکی از گزینه های خرید در تابستان است.
. ایساک کوئنکا برای اولین بار در این فصل در لیست بازی قرار گرفت.
. یوپ هاینکس : نیم فصل اول فصل گذشته بارسلونا احتمالا بهترین فوتبال تاریخ باشگاهشان را بازی کرده بود.
. همه پرسی در مورد بازسازی نوکمپ در روزهای 5 و 6 آوریل برگزار میشود.
. پیکه : سال گذشته برای پویول بسیار سخیت بود،چونکه او در ناحیه زانو احساس ناراحتی میکرد.این فصل او دیگر دردی ندارد.
تمدید قرارداد؟
همه چیز به خوبی پیش میرود.رئیس جدید با ما در ارتباط بوده و در حال صحبت کردن هستیم.
تاتا همیشه به ما میگوید قبل از اینکه سرمربی بارسا شود طرفدار سرسخت سبک بازیمان بوده است.
. بارسلونا برای جایگزینی پینتو چندین دروازه بان را مدنظر دارد،اگر با او تمدید نکرد.رینا جزو آنها نیست.چون با آمدن تراشتگن حضور رینا منتفی شد.او میخواست دروازه بان اول بارسا باشد.
. نیمار میتواند 9 روز دیگر و در بازی برگشت بارسا - سوسیه داد به میادین بازگردد.
. کارواخال (ایجنت والدس) : چه زمانی ما باشگاه بعدی والدس را اعلام میکنیم؟
فقط بعد از اتمام فصل.حتی اگر ما قبلا با باشگاهی به توافق رسیده باشیم چیزی را اعلام نمیکنیم.
. پینتو : رویای من در حال حاضر تمدید قرارداد با بارسا است.از روز اولی که من آمدم اینجا همیشه هدفم ماندن در بارسا بوده است.
. کارواخال (ایجنت دلوفئو و رافینها) : قرض دادن دلوفئو تصمیم خوب باشگاه بود.ما میددانیم او میتواند در اورتون رشد کند.
بازگشت این دو بازیکن در فصل آینده؟
ما هنوز صحبت نکردیم،اما آنها قرارداد دارند و طبیعتا باید بازگردند.
. دمتریو آلبرتینی : آنها میتوانند به بردن ادامه دهند اما این بارسا در واقع جایگاه خودش را در تاریخ فوتبال دنیا دارد.
++++++++++++++++
مصاحبه مفصل ژاوی هرناندز؛ مسی بهترین بازیکن تاریخ است؛ بازنشستگی در بارسا رویای من است
-
ژاوی هرناندز ستاره 33 ساله باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا در جدید ترین مصاحبه خود با سایت فیفا با تحسین از لیونل مسی وی را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان دانست.
ژاوی هرناندز فوق ستاره خط میانی تیم فوتبال بارسلونا و تیم ملی اسپانیا در مصاحبه ای با سایت فیفا پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
افسانه گواردیولا: "گواردیولا کارش را در بارسا به بهتریننحو ممکن انجام داد، ما در زمان او نه تنها نتایج استثنایی را گرفتیم بلکه بهترین و زیباترین فوتبال دنیا را هم به نمایش می گذاشتیم، در زمان پپ ما از نظر تکنیکی، تاکتیکی و فیزیکی و همچنین بازیکنان تیم، بهترین جهان بودیم و طبیعی بود که پس از رفتن او از بارسا، مقایسه ها با زمان او آغاز شود، البته همان طور که گفته می شود: مقایسه نفرت انگیز است، اما به هر حال انتفادات از ما پس از آن دوران شروع شد و ما نیز مشکلی با آن نداشتیم."
تاتا مارتینو: "برای کار کردن در بارسا نیاز به تحمل فشار بی اندازه ای هستید، اما تاتا هم از نظر شخصیتی و هم تجربه آماده این کار بود، بازیکنان بارسا واقعا به او احترام می گذارند زیرا در همین مدت کوتاه او ثابت کرد که شایستگی کار در این جا را دارد، ما زیر نظر او نه تنها تنایج خوبی به دست می آوریم بلکه نمایشمان در زمین هم هفته به هفته پیشرفت می کند."
بازی کردن در کنار بهترین ها: "شما از وقتی که به عنوان فوتبالیست شناخته می شوید دوست دارید تا کنار بهترین های دنیا بازی کنید و من واقعا خوشبختم که توانستم در دوران حضورم در بارسلونا کنار جمعی از بهترین فوتبالیست ها تاریخ بازی کنم، البته که همچنان از نظر من لیونل مسی بهترین بازیکن کل دوران است."
آینده من در بارسا: "نظر من هیچ تغییری نکرده است، من نمی خواهم با پیراهنی به جز بارسلونا از دنیای فوتبال خداحافظی کنم، از علاقه و اشتیاق من به بارسلونا نسبت به اولین روزی که به آنجا رفتم هیچ تغییری ایجاد نشده است، می خواهم پس از بازنشستگی ام هم برای سال های زیادی در کنار باشگاه حضور داشته باشم، البته که می دانم این تنها به تصمیم من وابسته نیست و برای باقی ماندن در ترکیب تیمی چون بارسلونا باید هم از لحاظ فیزیکی و هم کیفیت بازی در بالاترین سطح ممکن قرار داشته باشم، امیدوارم که چنین اتفاقی برای من بیفتد زیرا بازنشستگی در پیراهن بارسلونا بزرگترین رویای من است."
همکاری با اینیستا، زوجی یگانه در فوتبال جهان: "ما همواره در مورد این همکاری نظرات یکسانی داریم، زیبا نیست؟ در سال های ابتدایی مردم عادی می گفتند که ما نمی توانیم کنار یکدیگر بازی کنیم، برای همین است که این تحسین ها پیرامون من و آندرس در این روز ها باعث خوشحالی بیشتر من می شود، در سال های ابتدایی ما نتوانستیم عناوین زیادی را به دست آوریم اما حالا هر دو ما چه از نظر فردی و تیمی تمامی افتخارات ممکن کسب کرده ایم و این واقعا لذت بخش است."
بازنشستگی از دنیای فوتبال:"باید ببینم که بدنم تا کی دوام می آورد؟ من همجنان از حضور در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام جهانی، همانند روز اول هیجان زده می شوم، حضور در زمین فوتبال با پیراهن بارسلونا و تیم ملی اسپانیا بزرگ ترین لذت زندگی من است، بازی کردن فوتبال چیزی است که من برای آن ساخته شده ام و تا آنجایی که شرایط بدنی ام اجازه دهد در زمین فوتبال باقی خواهم ماند."
گفتنی است این ستاره اسپانیایی که بیشترین تعداد حضور را در پیراهن آبی اناری تاریخ بارسلونا داشته است تاکنون در 704 بازی برای این تیم موفق به زدن 82 گل شده است. وی همچنین در 130 مسابقه نیز با پیراهن تیم ملی اسپانیا به میدان رفته و 13 گل نیز به ثمر رسانده است.
++++++++++++
بارتومئو: برنامه ای برای استعفا ندارم؛مسی یکی از بازیکنان خانگی بارساست
جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس جدید باشگاه بارسلونا صبح امروز در گفتگو با برنامه اررا انلا اوندا که از شبکه اوندا سرو پخش شد در مورد مسائل مختلفی به صحبت پرداخت. این گزیده ای از صحبت هایش اوست:
*برگزاری انتخابات زودتر از موعد: من چنین ایده ای ندارم. ما در سال 2010 بیشترین آرا را درانتخابات باشگاه به دست آوردیم و الان هم همان افراد منهای ساندرو روسل بارسلونا را هدایت می کنند.به علاوه اوضاع برای تیم خوب پیش می رود
*استعفا در صورت ادامه پروسه شکایت کاسس: من برنامه ای برای استعفا ندارم و اگر پروسه دادگاه در پی شکایت کاسس ادامه یابد هم نگران نخواهد بود. چون مدیران تیم آماده اند تابه دفاع از عملکرد باشگاه بپردازند.
*داستان خرید نیمار: خرید نیمار اتفاقی مثال زدنی بود. هیچ نقطه تاریکی دراین خرید وجود ندارد و همه چیز درکمال صداقت شفاف سازی شده است. مهم این است که ما او را در تیممان داریم و از بودنش لذت می بریم
*حمایتها از سهامدارشاکی باشگاه: هیچ مدرکی وجود ندارد که کسی یا گروهی از این سهامدار برای شکایت از باشگاه وجود داشته باشند و این تنها یک نظر شخصی است
*رابطه با رئال مادرید: ما با رئال و فلورنتینو پرس ارتباط خوبی داریم. در زمین چمن باهم رقیب هستیم و خارج از میدان هم با هم رقابت می کنیم ولی مسائلی هم هستند که در آنها باید دست به دست هم پیش برویم. ما سالهاست که با رئال ارتباط دوستانه ای داریم
*استعفای روسل: پیش از این روسل دلایلش برای استعفا را توضیح داد وفکر می کنم که دلایل او بیشتر فردی بودند. روسل با تهدیدهایی روبرو شده بود و خانواده اش از او خواسته بودند ه استعفا دهد. نیمار نقش مهمی در تصمیم او برای استعفا نداشت
*آینده مسی: ما نمی توانیم مسی را بفروشیم. او در آکادمی فوتبال ما رشد کرده و او را به چشم یکی از بازیکنان خانگی تیم می بینیم و می خواهیم که فوتبالش را دراینجا به پایان ببرد
*رفراندوم برای آینده نوکمپ: ورزشگاه ما به یک بازسازی نیاز دارد. بارسا ورزشگاهی دارد که در دنیا بی نظیر است و می خواهیم که همین طور هم بماند.
+++++++++++++
تصویری : ترکیب احتمالی بازی بارسلونا و رئال سوسیه داد
امشب : بارسلونا و سوسیداد / ساعت 00:30 - زنده از شبکه ورزش
اوهههههههههه بعد از مدتها قراره پویول و پیکه کناره هم بازی کنند
ترکیب یه مقدار عجیب شده احتمالا خبرهای باشه امشب