• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه دفعه بارسا صدر رو تعارف زد اما اتلتیکو قبول نکرد. اما این دفعه با قاطعیت صدر رو گرفتن. کار بارسا سخته. الان رئال هم شرایط خیلی خوبی داره و من فکر میکنم امشب بزنه بیلبائو رو داغون بکنه
در ضمن اتلتیکو گل چهارم رو زد.

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
فکر نمیکنم بارسا این فصل بتونه لیگ رو بگیره
فصل دیگه با خرید دفاع خوب میشه تیم
قبلا هم گفتم بازم میگم تاتا در حد بارسا نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بارسا شانس اورد

رئال مساوی کرد و با بارسا هم امتیاز شد اما بخاطر باخت در نیوکمپ فکر کنم بارسا دومه

جالبه که رونالدو کارت قرمز مستقیم گرفت

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه خبرهای از سیلوا میاد که گفته میشه که احتمال داره بارسا به خدمت بگیرتش

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
بقیه بازیهامونو ببریم قهرمانیم. اتلتیکو امتیاز از دست میده.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مسی: مارتینو با ویلانووا فرق دارد
به نقل از نشریه مارکا، لیونل مسی در خصوص شکست 3 بر 2 بارسلونا در ورزشگاه نیوکمپ مقابل والنسیا که روز شنبه هفته جاری رقم خورد، اظهار داشت: این روز برای بارسلونا روز تلخی بود.

g9o5_2013-07-17_entreno_98.v1374055838.jpg

البته من به شخصه از وضعیت خود راضی هستم، چون پس از پایان دوره ریکاوری‌ام، اکنون چند بازی متوالی است در که میدان حضور دارم. از لحاظ روحی و روانی نیز شرایط خوبی دارم. اینکه من برای مدتی اُفت کرده بودم درست است اما فکر می‌کنم آن دوره اکنون تمام شده است.مسی در ادامه به بیان تفاوت‌های موجود میان سبک مربیگری خراردو مارتینو، سرمربی حال حاضر بارسلونا و تیتو ویلانووا، سرمربی فصل گذشته کاتالان‌ها پرداخت و تصریح کرد: هر سرمربی ایده‌های خاص خودش را دارد. به نظر من تاکتیک‌ها و شیوه مربیگری تیتو ویلانووا بیشتر شبیه شیوه تاکتیک‌ها و شیوه مربیگری پپ گواردیولا بود، چرا که آنها سال‌ها در کنار هم کار کرده بودند. تاتا اما متفاوت است و تفاوت میان او و تیتو کاملاً مشخص است.
++++++++++++++++
ساندی پیپل: داوید سیلوا، ژاوی جدید بارسا می شود
روزنامه انگلیسی ساندی پیپل درشماره روز یکشنبه اش در گزارشی به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه بارسلونا تمایل زیادی دارند تا داوید سیلوا، ستاره باشگاه منچسترسیتی را به خدمت گرفته

mf3d_365246_heroa.jpg

و قصد دارند تا با خریداری او،سیلوا را «ژاوی ارناندس جدید » تیمشان نمایند طبق این گزارش سران این باشگاه اسپانیایی در نظر دارند تا در بازار نقل و انتقالات تابستانی پیش رو برای خرید سیلوا آستین بالا زده و او را به عنوان مغز متفکر و برنامه ریز نوکمپ پرورش دهند.این تصمیمی تعجب آور است، چرا که داوید سیلوا هنوز فاصله زیادی تا نقشی که ژاوی در خط میانی بارسا ایفا می کند دارد ولی گویا سران بارسا که از هم اکنون به فکر یافتن جانشین ایده آلی برای ژاوی هستند. چرا که این بازیکن 34 ساله در سالهای پایانی عمر فوتبالی اش است و از همین رو مسئولان تیم کاتالان در نظر دارند تابا جذب سیلوا و پرورش دادن او جانشین ژاوی را از هم اکنون درتیمشان داشته باشند.
این درحالی است که سران سیتی هم قطعا بازیکن 28 ساله و اسپانیایی شان را ارزان و راحت از دست نمی دهند و قیمت تقریبی او 67 میلیون یورو برآورد شده است و انتقال او به بارسا کار ساده ای نخواهد بود.

این روزها رسانه های انگلیسی در گزارش های خود از احتمال پیوستن ژاوی به لیگی غیراروپایی خبر می دهند و معتقدند که او ممکن است در سالهای آتی فوتبالش را درجایی دور از اروپا ( آمریکا، چین یا قطر) دنبال کند.

از سوی دیگر استیو بیتس، نویسنده مقاله ساندی پیپل در گزارشی یادآوری کرده که مانوئل پیگرینی سرمربی شیلیایی سیتی نگران آن است که پیشنهاد بارسایی ها داوید سیلوا را وسوسه کرده باشد و به ویژه می ترسد که بازیکنان بارسایی تیم ملی اسپانیا در زمان برگزاری جام جهانی 2014 سیلوا را برای پیوستن به نوکمپ متقاعد کنند؛ در هر صورت خبر ابراز تمایل سران بارسا به جذب سیلوا در شرایطی قوت می گیرد که تا چند هفته دیگر کاروان آبی اناری ها برای برگزاری بازی رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا عازم شهر منچستر و ورزشگاه اتحاد خواهند شد و سیتی و پیگرینی وسیلوا کم کم خود را برای میزبانی از کاتالونیایی ها آماده می کنند.
+++++++++++++++++
نیمارِ جدیدِ سانتوس
چند ماه پس از فروش نیمار داسیلوا به باشگاه بارسلونا، تیم فوتبال سانتوس صاحب یک نیمار جدید شده است. گابریل 17 ساله این روزها عملکرد خیره کننده ای در ترکیب سانتوس داشته است.

2-1-201423141316.jpg

این بازیکن در همین سن سوال توانسته لقب «گابی گل» را از آن خود کند. با توجه به بندهای ویژه قرارداد بارسا با سانتوس بر سر انتقال نیمار، این باشگاه اسپانیایی می تواند 3 بازیکن جوان را از باشگاه برزیلی به خدمت بگیرد و ممکن است گابریل نیز در جمع این بازیکن قرار داشته باشد.
+++++++++++++
سیلوا رو باید خیلی وقت پیش از والنسیا میخریدیمکه نخریدن .بازیکن خیلی خوبیه خیلی رون بازی میکنه
ولی خیلی خیلی احتمالش کمه که بیاد چون باشگاه سیتی نمیذاره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ویدئو رسمی سایت باشگاه در مورد توسعه تاسیسات ورزشی و ورزشگاه نیوکمپ

افزایش گنجایش به 105 هزار نفر
حجم فایل: 2MB
http://fs2.filegir.com/mamad6387/Així_serà_l_evolució_del_nou_Espai_Barça_[tag18].mp4
ممنون
فقط یه چیزی این زمین تمرین یا چی بود .که بلند کردن اونوقت کجا میره ؟
سرپوشیده میشه دیگه درسته؟متحرکه
چه شود کی ما بریم اونجا:):D

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
+++++++++++++++++
نیمارِ جدیدِ سانتوس
چند ماه پس از فروش نیمار داسیلوا به باشگاه بارسلونا، تیم فوتبال سانتوس صاحب یک نیمار جدید شده است. گابریل 17 ساله این روزها عملکرد خیره کننده ای در ترکیب سانتوس داشته است.

2-1-201423141316.jpg

این بازیکن در همین سن سوال توانسته لقب «گابی گل» را از آن خود کند. با توجه به بندهای ویژه قرارداد بارسا با سانتوس بر سر انتقال نیمار، این باشگاه اسپانیایی می تواند 3 بازیکن جوان را از باشگاه برزیلی به خدمت بگیرد و ممکن است گابریل نیز در جمع این بازیکن قرار داشته باشد.
+++++++++++++
سیلوا رو باید خیلی وقت پیش از والنسیا میخریدیمکه نخریدن .بازیکن خیلی خوبیه خیلی رون بازی میکنه
ولی خیلی خیلی احتمالش کمه که بیاد چون باشگاه سیتی نمیذاره
این گابریل باربوسا هستش
روسل ایشون رو بعلاوه ی ویکتور آندراده و یک بازیکنی که اسمش رو یادم رفته و هرچه که سرچ میکنم پیداش نمیکنم با مبلغ 7.5 میلیون یورو خریداری شدند اما در سانتوس توپ میزنند.

امتیاز مالکیتشون در اختیار بارسلونا هستش

ممنون
فقط یه چیزی این زمین تمرین یا چی بود .که بلند کردن اونوقت کجا میره ؟
سرپوشیده میشه دیگه درسته؟متحرکه
چه شود کی ما بریم اونجا:):D
ویدئو کاملش یک ساعت و 45 دقیقست. ندیدمش :)
سقف هم بصورت دیافراگمی میشه. مثل مردم چشم باز و بسته میشه انگاری. اما اسم ورزشگاه واگذار میشه
احتمالا نیوکمپ اینتل
یا نیوکمپ کوکاکولا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
این گابریل باربوسا هستش
روسل ایشون رو بعلاوه ی ویکتور آندراده و یک بازیکنی که اسمش رو یادم رفته و هرچه که سرچ میکنم پیداش نمیکنم با مبلغ 7.5 میلیون یورو خریداری شدند اما در سانتوس توپ میزنند.

امتیاز مالکیتشون در اختیار بارسلونا هستش

ویدئو کاملش یک ساعت و 45 دقیقست. ندیدمش :)
سقف هم بصورت دیافراگمی میشه. مثل مردم چشم باز و بسته میشه انگاری. اما اسم ورزشگاه واگذار میشه
احتمالا نیوکمپ اینتل
یا نیوکمپ کوکاکولا
راسل یه کاری که خوب کرده همین بوده:D
جدا اسمش وگذار میشه این دیگه چه جورشه:mad:
لینک اون کلیپ کاملش رو داری که 1ساعت خورده ای هست؟اگر داری بذار ممنون

• Like
Reactions: rms

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بقیه بازیهامونو ببریم قهرمانیم. اتلتیکو امتیاز از دست میده.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
البته این هفته یه مقدار هم شانس اوردیم ... وگرنه الان سوم بودیم
باید منتظر بازیه رئال - اتلتیکو باشیم
کسی از دوستان میدونه این بازی هفته چندمه؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
راسل یه کاری که خوب کرده همین بوده:D
جدا اسمش وگذار میشه این دیگه چه جورشه:mad:
لینک اون کلیپ کاملش رو داری که 1ساعت خورده ای هست؟اگر داری بذار ممنون
خدمت شما
http://uploadboy.com/aibwr50oj7f8.html
آره انگاری. اسم ورزشگاه یه پیشوند یا یک پسوند بهش اضافه خواهد شد. تا بتونیم هزینه های لازم رو تامین کنیم. اصولا ساخت ورزشگاه های جدید نشان دهنده ی اقتصاد پویای یک باشگاه هستش.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من با اینکه بارسایی هستم ولی اینو جدی میگم که بیش از بارسا دوست دارم اتلتیکو قهرمان بشه تا لیگ از این حالت یکنواختی دربیاد،دیگه خسته شدم از بس ما قهرمان شدیم و ریالم دوم شد!!!وقتشه ریالم یه پله سقوط کنه چون لیاقت 2ومی رو هم نداره!!!
با اینکه مطمئنم بازم قهرمان از بین بارسا و ریال خواهد بود...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من با اینکه بارسایی هستم ولی اینو جدی میگم که بیش از بارسا دوست دارم اتلتیکو قهرمان بشه تا لیگ از این حالت یکنواختی دربیاد،دیگه خسته شدم از بس ما قهرمان شدیم و ریالم دوم شد!!!وقتشه ریالم یه پله سقوط کنه چون لیاقت 2ومی رو هم نداره!!!
با اینکه مطمئنم بازم قهرمان از بین بارسا و ریال خواهد بود...
می تو :D:D
واقعا اتلیتکو استحقاق قهرمانی رو داره، اگر همین روند رو تا آخر فصل حفظ کنه شک نکنید نه بارسا از پسش بر میاد و نه رئال.
در ضمن از اونجایی که دیگو سیمئونه از محبوبترین بازیکنان دوران نوجوانیم بوده دوست دارم موفق بشه. هیچ وقت اون رَکَبی که به بکهام زد رو یادم نمیره، کلی حال کردم :p
امیدوارم موفق بشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
البته این هفته یه مقدار هم شانس اوردیم ... وگرنه الان سوم بودیم
باید منتظر بازیه رئال - اتلتیکو باشیم
کسی از دوستان میدونه این بازی هفته چندمه؟
مطمئن باش میاد پایین درسته که دارن خوب بازی میکنند و خوب نتیجه میگیرن ولی در هفته آتی میان پایین شک ندارم
حال ببین کی گفتم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نیوکمپ جدید را بهتر بشناسید
ساندرو راسل پیش از استفعای خود، برنامه باشگاه بارسلونا برای بازسازی نیوکمپ را اعلام کرد و حالا جزئیات بیشتری از آن منتشر شده است.
طی یک کنفرانس مطبوعاتی، جوردی مویکس - یکی از مدیران باشگاه - اطلاعات بیشتری را از پروژه نیوکمپ جدید (که به اختصار ENEA نامیده می شود) بیان کرد. ابتدا در روز 16 یا 17 فروردین، همه پرسی بازسازی یا عدم بازسازی نیوکمپ بین اعضای باشگاه برگزار می شود و هزینه این پروژه 420 میلیون یورو خواهد بود. مویکس بر این باور است که در صورت قطعی شدن پروژه، آن ها دارای برنامه ای مدون جهت آغاز عملیات و جلوگیری از نوسان در هزینه ها هستند. همچنین مساحت نیوکمپ نیز از 40,000 متر مربع، به 104,000 متر مربع افزایش خواهد یافت.
مویکس صحبت های خود را با تشریح طرح های فیزیکی ورزشگاه جدید آغاز کرد. نخستین مطلب آن که ظرفیت دقیق نیوکمپ پس از اتمام بازسازی به طور دقیق 105,053 خواهد شد و همچنان دارای سه طبقه خواهد بود. طبقه اول به طور کامل بازسازی می شود تا موقعیت بهتری نسبت به زمین داشته باشد، طبقه دوم به جز چند تغییر جزئی که باعث بهتر شدن آن می شود مانند قبل خواهد بود و طبقه سوم نیز که در حال حاضر تنها بخشی از فضا را پوشش می دهد، وسیع تر خواهد شد و ضلع غربی ورزشگاه را بیشتر دربرخواهد گرفت.

با توجه به این تغییرات، امکان عریض تر کردن هر صندلی وجود خواهد داشت و هر کدام از آن ها، حداقل 1.20 متر عرض خواهند داشت. تمام صندلی ها زیر پوشش سقف ورزشگاه خواهند بودکه موجب ایجاد حلقه ای در دور نیوکمپ می شود که در آن امکان ارائه طیف گسترده ای از خدمات، مانند تعبیه آسانسور و .... که باعث کمتر شدن تردد در راه پله ها می شود خواهد بود. ضمن آنکه این پروژه شامل ساخت پارکینگی با ظرفیت 5,000 خودرو خواهد بود و می تواند دارای برخی امکانات تجاری نیز بشود.

جوردی مویکس در ادامه اعلام کرد که این پروژه طی چند فاز به اتمام خواهد رسید و در سال 2017، با تخریب بخش جنوبی و قسمتی از بخش شمالی کلید خواهد خورد. بهره برداری این فرآیند چهار تابستان و سه فصل و نیم زمان خواهد برد و تیم می تواند بدون مشکلی بازیهای خود را در آن برگزار کند، با این تفاوت که مقداری از ظرفیت ورزشگاه در آن مدت قابل استفاده نخواهد بود. مویکس همچنین اذعان داشت که جهت سهولت هواداران، ساخت و ساز نیوکمپ در مراحل و مناطق مختلفی صورت خواهد گرفت. در واقع در تابستان ها پروژه به حرکت خواهد افتاد و در هنگام فصل نیز مشغول توسعه خواهد بود.

با وجود اینکه این طرح در حال حاضر فقط یک برنامه است و مراحل صدور مجوز آن طی نشده است، اما طبق برنامه، این پروژه باید در مارس 2021 به اتمام برسد.

طرح گرافیکی سیر بازسازی نیوکمپ:

Camp_Nou_2017.v1391436483.jpg

Camp_Nou_2018.v1391436523.jpg

Camp_Nou_2020.v1391436563.jpg

Camp_Nou_2021.v1391436634.jpg

+++++++++++
2014-02-03_entreno_29.v1391428281.jpg

بازگشت نیمار به تمرینات بارسلونا
ستاره برزیلی باشگاه بارسلونا پس از پشت سر گذاشتن مصدومینش بار دیگر به تمرینات گروهی بارسلونا بازگشت.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، نیمار ستاره 21 ساله و برزیلی این تیم، که در جریان پیروزی 2-0 بارسلونا برابر ختاقه در روز شانزدهم ژانویه، در جام حذفی اسپانیا، به علت مصدومیت از ناحیه قوزک پا زمین را ترک کرده بود و دیگر نتوانسته بود برای آبی اناری ها به میدان برود، پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت خود و رسیدن به شرایط آرمانی بار دیگر به تمرینات گروهی بارسلونا بازگشت.
بدین ترتیب انتظار می رود وی بتواند برای دقایقی در دیدار چهارشنبه شب بارسلونا برابر رئال سوسیداد در چارچوب دور رفت از مرحله نیمه نهایی جام حذفی اسپانیا به میدان برود.
++++++++++++
2014-02-01_otro_barcelona-valencia_22_.v1391444664.jpg

درخواست تجدید نظر بارسلونا برای محرومیت جوردی آلبا
تیم فوتبال بارسلونا درخواست تحدید نظر خود را برای لغو محرومیت جوردی آلبا مدافع چپ اسپانیایی خود به فدراسیون فوتبال اسپانیا ارائه کرده است.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، این مدافع 24 ساله بارسلونا که در دقیقه 77 دیدار ابتدای هفته این تیم برابر والنسیا به علت سد کردن راه مهاجم حریف، با دریافت کارت زرد دوم خود از جانب پرز مونترو از زمین مسابقه اخراج شده بود، دیدار هفته آینده بارسلونا برابر سویا را به علت محرومیت از دست خواهد داد. حال بلوگرانا ها با ارسال بیانیه ای به فدراسیون فوتبال اسپانیا، خواستار لغو محرومیت ناشی از کارت قرمز جوردی آلبا مدافع چپ اسپانیایی خود شدند.
گفتنی است بارسلونا با قبول شکست 3-2 برابر والنسیا در دیدار ابتدای هفته پس از 59 هفته متوالی صدر جدول رقابت های لالیگا را به شاگردان دیگو سیمئونه در تیم فوتبال اتلتیکو مادرید واگذار کرد.
++++++++++++
timthumb.php__1.jpg

جفرن سوارز به وایادولید پیوست
مهاجم اسپانیایی سابق بارسلونا، پس از سپری کردن سه سال در تیم اسپورتینگ لیسبون به کشورش بازگشت.
او که در سال 2011، با مبلغ 3.75 میلیون یورو از بارسلونا جدا شد، حالا با قراردادی دو ساله راهی وایادولید شد. سوارز در حالی به این تیم می پیوندد که از تابستان گذشته با تیم دوم اسپورتینگ تمرین می کرد و از آپریل 2013 به بعد در هیچ مسابقه رسمی حضور نیافته بود.
جفرن پس از پیوستنش به این تیم گفت: "به اینجا آمده ام تا به تیم برای رسیدن به اهدافش کمک کنم و فکر می کنم در این تیم بتوانم دوباره پیشرفت کنم." او همچنین از دوران حضورش در پرتغال، با عنوان "بسیار بد" یاد کرد و گفت: "حضور دوباره ام در اسپانیا برای من فوق العاده است".
++++++++++++
اسامی بازیکنان دعوت شده برای بازی با سوسیداد اعلام شد / نیمار دعوت نشد
تاتا مارتینو 22 بازیکن تیم اول را برای بازی با رئال سوسیداد در مرحله نیمه نهایی کوپا دل ری دعوت کرد . در بین این اسامی نام نیمار به چشم نمیخورد .
wbo9_9026.jpg

تاتا مارتینو در یک کنفرانس مطبوعاتی بازی با رئال سوسیداد را بسیار مهم دانست و همچنین گفت هنوز نمیداند چه بازیکنانی به میدان خواهند رفت . آخرین جلسه تمرینی تیم فردا ساعت 12:30 دقیقه به وقت محلی برگزار خواهد شد . اسامی بازیکنان دعوت شده در ادامه
اسامی : والدس ، پینتو ، مونتویا ، پیکه ، فابرگاس، پویول ، ژاوی، پدرو، اینیستا، الکسیس ، مسی ، ماسچرانو ، بارترا ، سرجیو، سانگ ، یوردی آلبا ، آفلای ، تیو ، آدریانو ، دنی آلوز ، اسحاق کوئنکا و سرگی روبرتو .
++++++++++++
مارتینو: لیگ در دستان بارسا است
تاتا مارتینو بر این باور است که تیمش سرنوشت خود را با وجود از دست دادن صدرنشینی در لالیگا در دست خواهد داشت. اتلتیکو مادرید اکنون پس از شکست بارسلونا مقابل والنسیا با سه امتیاز بیشتر در صدر جدول لالیگا قرار دارد.مارتینو در نشست خبری پیش از دیدار فردا شب تیمش مقابل سوسیداد در نیمه‌نهایی کوپا‌دل‌ری اظهار داشت:
mgb3_zi54_2014-02-01_barcelona-valencia_17-optimized.v1391272496.jpg

فکر نمی‌ کنم دوباره دچار لغزش شویم. هرچند در رده دوم لیگ قرار داریم اما لیگ در دستان‌مان است. همیشه و به خصوص بعد از یک بازی غیرمعمول مثل بازی شنبه شب با بازیکنان صحبت می‌کنیم.وی ادامه داد: درباره اشتباهات‌مان صحبت کردیم. هرچه بیشتر بازی می‌کنیم، بازسازی بازیکنان سخت‌تر می‌شود اما هر بار شکستی رخ دهد، در بازی بعدی فرصتی پیش می‌آید تا کارها را درست کنیم. به خاطر اهمیت بازی و اینکه هنوز تصمیم نگرفته‌ام چه کسی بازی کند، 22 بازیکن را انتخاب کردم.
سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: امیدوارم جمعیت زیادی در نیوکمپ حاضر شوند. اینکه بتوانیم دروازه تیم را در بازی خانگی بسته نگه داریم، مهم است. گل نخوردن به اندازه پیروزی مهم است.
++++++++++++++++
نیوکمپ جدید چه شود اوفففف:D مخوف تر میشه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تولدت مبارک نیمار
epgm_640x360_neymar.v1391534183.jpg

+++++++++++
the-front-sport-feb-5-2014.jpg

2 مسابقه ی بزرگ در کوپا
بارسا _ رئال سوسیه داد
تحول تاتا؟
مربی تیم را بدون مسی، اینیستا ، بوسکتس و پدرو به میدان خواهد فرستاد
بارسا می خواهد با یک نتیجه ی خوب،هواداران تلخی شکست قبلی را فراموش کنند
اتلتیکو مادرید _رئال مادرید
کریستیانو در انتظار حکم
تقابل آنچلوتی و سیمئونه...
امروز نیمار 22 ساله می شود
++++++++++++++
the-front-MD-feb-5-2014.jpg

سرنوشت ساز و تعیین کننده
مارتینو بازی امروز را چنین تعریف کرده است
آزمایش و تست مربی با یازده سورپرایز در بازی امشب
مسی , اینیستا , پدرو و بوسکتس از ابتدا به میدان نمی روند
++++++++++++
اخبار کوتاه
به نقل از euromericas sportmarketing بارسلونا تیمی است که بیشترین پیراهن را در سراسر دنیا فروخته.جلوتر از منچستر یونایتد و رئال مادرید.
. آدریانو : بازی در بارسا جالب است،تو دورانی عالی را در اینجا سپری میکنی.برای من بارسا مثل رویایی است که به حقیقت پیوست.من واقعا از اینکه اینجا هستم لذت میبرم.
اهداف این فصل؟
همیشه بردن لیگا و لیگ قهرمانان هدف بوده ولی هدف دیگر این است که به تیم ملی کشورم برگردم و در جام جهانی بازی کنم.
. آلوارو نگردو : بارسا در بهترین لحظه خود نیست،اما آنها هنوز تیم بزرگی هستند.فکر نمیکنم ما مقابل آنها سبکمان را تغییر دهیم.
. پیگرینی : ما از بارسا نمیترسیم.ما میتوانیم هر دو بازی رفت و برگشت را ببریم.هنوز آماده بازی نیستیم.من لالیگا را دنبال میکنم و آنها را میشناسم.
. بارسلونا به ایوان راکیتیچ،هافبک کروات سویا علاقه مند است و یکی از گزینه های خرید در تابستان است.
. ایساک کوئنکا برای اولین بار در این فصل در لیست بازی قرار گرفت.
. یوپ هاینکس : نیم فصل اول فصل گذشته بارسلونا احتمالا بهترین فوتبال تاریخ باشگاهشان را بازی کرده بود.
. همه پرسی در مورد بازسازی نوکمپ در روزهای 5 و 6 آوریل برگزار میشود.
. پیکه : سال گذشته برای پویول بسیار سخیت بود،چونکه او در ناحیه زانو احساس ناراحتی میکرد.این فصل او دیگر دردی ندارد.
تمدید قرارداد؟
همه چیز به خوبی پیش میرود.رئیس جدید با ما در ارتباط بوده و در حال صحبت کردن هستیم.
تاتا همیشه به ما میگوید قبل از اینکه سرمربی بارسا شود طرفدار سرسخت سبک بازیمان بوده است.
. بارسلونا برای جایگزینی پینتو چندین دروازه بان را مدنظر دارد،اگر با او تمدید نکرد.رینا جزو آنها نیست.چون با آمدن تراشتگن حضور رینا منتفی شد.او میخواست دروازه بان اول بارسا باشد.
. نیمار میتواند 9 روز دیگر و در بازی برگشت بارسا - سوسیه داد به میادین بازگردد.
. کارواخال (ایجنت والدس) : چه زمانی ما باشگاه بعدی والدس را اعلام میکنیم؟
فقط بعد از اتمام فصل.حتی اگر ما قبلا با باشگاهی به توافق رسیده باشیم چیزی را اعلام نمیکنیم.
. پینتو : رویای من در حال حاضر تمدید قرارداد با بارسا است.از روز اولی که من آمدم اینجا همیشه هدفم ماندن در بارسا بوده است.
. کارواخال (ایجنت دلوفئو و رافینها) : قرض دادن دلوفئو تصمیم خوب باشگاه بود.ما میددانیم او میتواند در اورتون رشد کند.
بازگشت این دو بازیکن در فصل آینده؟
ما هنوز صحبت نکردیم،اما آنها قرارداد دارند و طبیعتا باید بازگردند.
. دمتریو آلبرتینی : آنها میتوانند به بردن ادامه دهند اما این بارسا در واقع جایگاه خودش را در تاریخ فوتبال دنیا دارد.
++++++++++++++++
1980641_full-lnd.jpg

مصاحبه مفصل ژاوی هرناندز؛ مسی بهترین بازیکن تاریخ است؛ بازنشستگی در بارسا رویای من است
- ژاوی هرناندز ستاره 33 ساله باشگاه بارسلونا و تیم ملی اسپانیا در جدید ترین مصاحبه خود با سایت فیفا با تحسین از لیونل مسی وی را بهترین بازیکن تاریخ فوتبال جهان دانست.
ژاوی هرناندز فوق ستاره خط میانی تیم فوتبال بارسلونا و تیم ملی اسپانیا در مصاحبه ای با سایت فیفا پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

افسانه گواردیولا: "گواردیولا کارش را در بارسا به بهتریننحو ممکن انجام داد، ما در زمان او نه تنها نتایج استثنایی را گرفتیم بلکه بهترین و زیباترین فوتبال دنیا را هم به نمایش می گذاشتیم، در زمان پپ ما از نظر تکنیکی، تاکتیکی و فیزیکی و همچنین بازیکنان تیم، بهترین جهان بودیم و طبیعی بود که پس از رفتن او از بارسا، مقایسه ها با زمان او آغاز شود، البته همان طور که گفته می شود: مقایسه نفرت انگیز است، اما به هر حال انتفادات از ما پس از آن دوران شروع شد و ما نیز مشکلی با آن نداشتیم."

تاتا مارتینو: "برای کار کردن در بارسا نیاز به تحمل فشار بی اندازه ای هستید، اما تاتا هم از نظر شخصیتی و هم تجربه آماده این کار بود، بازیکنان بارسا واقعا به او احترام می گذارند زیرا در همین مدت کوتاه او ثابت کرد که شایستگی کار در این جا را دارد، ما زیر نظر او نه تنها تنایج خوبی به دست می آوریم بلکه نمایشمان در زمین هم هفته به هفته پیشرفت می کند."

بازی کردن در کنار بهترین ها: "شما از وقتی که به عنوان فوتبالیست شناخته می شوید دوست دارید تا کنار بهترین های دنیا بازی کنید و من واقعا خوشبختم که توانستم در دوران حضورم در بارسلونا کنار جمعی از بهترین فوتبالیست ها تاریخ بازی کنم، البته که همچنان از نظر من لیونل مسی بهترین بازیکن کل دوران است."

آینده من در بارسا: "نظر من هیچ تغییری نکرده است، من نمی خواهم با پیراهنی به جز بارسلونا از دنیای فوتبال خداحافظی کنم، از علاقه و اشتیاق من به بارسلونا نسبت به اولین روزی که به آنجا رفتم هیچ تغییری ایجاد نشده است، می خواهم پس از بازنشستگی ام هم برای سال های زیادی در کنار باشگاه حضور داشته باشم، البته که می دانم این تنها به تصمیم من وابسته نیست و برای باقی ماندن در ترکیب تیمی چون بارسلونا باید هم از لحاظ فیزیکی و هم کیفیت بازی در بالاترین سطح ممکن قرار داشته باشم، امیدوارم که چنین اتفاقی برای من بیفتد زیرا بازنشستگی در پیراهن بارسلونا بزرگترین رویای من است."

همکاری با اینیستا، زوجی یگانه در فوتبال جهان: "ما همواره در مورد این همکاری نظرات یکسانی داریم، زیبا نیست؟ در سال های ابتدایی مردم عادی می گفتند که ما نمی توانیم کنار یکدیگر بازی کنیم، برای همین است که این تحسین ها پیرامون من و آندرس در این روز ها باعث خوشحالی بیشتر من می شود، در سال های ابتدایی ما نتوانستیم عناوین زیادی را به دست آوریم اما حالا هر دو ما چه از نظر فردی و تیمی تمامی افتخارات ممکن کسب کرده ایم و این واقعا لذت بخش است."

بازنشستگی از دنیای فوتبال:"باید ببینم که بدنم تا کی دوام می آورد؟ من همجنان از حضور در لالیگا، لیگ قهرمانان اروپا و جام جهانی، همانند روز اول هیجان زده می شوم، حضور در زمین فوتبال با پیراهن بارسلونا و تیم ملی اسپانیا بزرگ ترین لذت زندگی من است، بازی کردن فوتبال چیزی است که من برای آن ساخته شده ام و تا آنجایی که شرایط بدنی ام اجازه دهد در زمین فوتبال باقی خواهم ماند."

گفتنی است این ستاره اسپانیایی که بیشترین تعداد حضور را در پیراهن آبی اناری تاریخ بارسلونا داشته است تاکنون در 704 بازی برای این تیم موفق به زدن 82 گل شده است. وی همچنین در 130 مسابقه نیز با پیراهن تیم ملی اسپانیا به میدان رفته و 13 گل نیز به ثمر رسانده است.
++++++++++++
بارتومئو: برنامه ای برای استعفا ندارم؛مسی یکی از بازیکنان خانگی بارساست
جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس جدید باشگاه بارسلونا صبح امروز در گفتگو با برنامه اررا انلا اوندا که از شبکه اوندا سرو پخش شد در مورد مسائل مختلفی به صحبت پرداخت. این گزیده ای از صحبت هایش اوست:
dxfe_362424_heroa.jpg

*برگزاری انتخابات زودتر از موعد: من چنین ایده ای ندارم. ما در سال 2010 بیشترین آرا را درانتخابات باشگاه به دست آوردیم و الان هم همان افراد منهای ساندرو روسل بارسلونا را هدایت می کنند.به علاوه اوضاع برای تیم خوب پیش می رود
*استعفا در صورت ادامه پروسه شکایت کاسس: من برنامه ای برای استعفا ندارم و اگر پروسه دادگاه در پی شکایت کاسس ادامه یابد هم نگران نخواهد بود. چون مدیران تیم آماده اند تابه دفاع از عملکرد باشگاه بپردازند.
*داستان خرید نیمار: خرید نیمار اتفاقی مثال زدنی بود. هیچ نقطه تاریکی دراین خرید وجود ندارد و همه چیز درکمال صداقت شفاف سازی شده است. مهم این است که ما او را در تیممان داریم و از بودنش لذت می بریم
*حمایتها از سهامدارشاکی باشگاه: هیچ مدرکی وجود ندارد که کسی یا گروهی از این سهامدار برای شکایت از باشگاه وجود داشته باشند و این تنها یک نظر شخصی است
*رابطه با رئال مادرید: ما با رئال و فلورنتینو پرس ارتباط خوبی داریم. در زمین چمن باهم رقیب هستیم و خارج از میدان هم با هم رقابت می کنیم ولی مسائلی هم هستند که در آنها باید دست به دست هم پیش برویم. ما سالهاست که با رئال ارتباط دوستانه ای داریم
*استعفای روسل: پیش از این روسل دلایلش برای استعفا را توضیح داد وفکر می کنم که دلایل او بیشتر فردی بودند. روسل با تهدیدهایی روبرو شده بود و خانواده اش از او خواسته بودند ه استعفا دهد. نیمار نقش مهمی در تصمیم او برای استعفا نداشت
*آینده مسی: ما نمی توانیم مسی را بفروشیم. او در آکادمی فوتبال ما رشد کرده و او را به چشم یکی از بازیکنان خانگی تیم می بینیم و می خواهیم که فوتبالش را دراینجا به پایان ببرد
*رفراندوم برای آینده نوکمپ: ورزشگاه ما به یک بازسازی نیاز دارد. بارسا ورزشگاهی دارد که در دنیا بی نظیر است و می خواهیم که همین طور هم بماند.
+++++++++++++
تصویری : ترکیب احتمالی بازی بارسلونا و رئال سوسیه داد
امشب : بارسلونا و سوسیداد / ساعت 00:30 - زنده از شبکه ورزش

f55p_previa-barca-real-sociedad_54399918728_54115221154_600_396.jpg

اوهههههههههه بعد از مدتها قراره پویول و پیکه کناره هم بازی کنند
ترکیب یه مقدار عجیب شده احتمالا خبرهای باشه امشب:D:eek:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
رئال چیکار کرد.... اتلتیکو رو 3-0 برد!!
امیدوامر در فینال رقابت حساسی داشته باشیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا با این مدافعا من فکر نکنم جلو رئال شانسی داشته باشه بارسا

هر چند قبول دارم که بارسا بدشانس بود که گلهای بیشتری نزد. بخصوص سر اون ضربه مسی

اما مدافعای تیم واقعا ضعیف عمل میکنن. نمونه بارزش خطای ماسکرانو بود که میتونست اخراج بشه اما داور اشتباه کرد. یا تک به تک هایی که پینتو گرفت. اگه حریف رئال یا اتلتیکو بود به راحتی این فرصتها رو خراب نمیکردند.

ایکاش تو نیم فصل اینا مدافع جذب میکردن.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خب تبریک بابت صعود و بردمون
توجه کردید بازی امروز متفاوت بود نسبت به قبل.سانتر هم انجام میدادن با شوت
خوبه تاتا داره کم کم افکارش رو اجرا میکنه فقط کاشه همیشه اینطور باشه و محدود به این بازی نباشه
دوس دارم اینطوری بازی کنه بارسا .اگر اینطور پیش بره .شاهد خرید بازیکن قد بلند واسه حجوم فصل بعد میشیم ایول:D

بالا