• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
981.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دمت گرمم
عجب بازیکنیه مغزش خیلی کار میکنه:Dعشق فنی و لای هم هست:D
++++++++++
امروز داشتم فیفا14 میزدم شدم مربی بارسا از اول نقل انتقالات حی دارم به مارک اندره تراشتگن پیشنهاد میدم نمیاد لامصب:D2میلیون بالاتر از رقم قراردادش دادم ببینم چی میگه
4 تا بازیکن تا الان رد کردم
تیو رضایتش دادم:Dبدون پول دادم رفت
کوینکا 4 میلیون دادم رفت
ماسچرانو 33 میلیون هم به ناپولی
بوژان 5 میلیون به اورتون
جاتون خالی یک مدافع فعلا خریدم یعنی توافق اولیه اوکی شده
جورجیو کیلینی اوکی شده
بین تیاگو و هوملس و لوییز موندم:D دارم جور بارسا اصلی رو تو بازی میکشم
یه پیشنهاد وسوسه انگیز هم دادم به شواینی با همشیک و لوکاس وسیلوا
راستی یه چیزی گابریل 18 ساله سانتوس هم 1000 دلار خریدمش:eek::eek::D:Dدمت گرم راسل:Dجالبه دم هرهفته لیست بازیکنهای جوان سانتوس رو میفرستن تا بخرم:D
انصافا خیلی بازی سرگرم کننده ای:D اصل حالش وقتی خودت داری مثلا" قراداد رو امضا میکنی خخخخخخخخخ:D

• Like
Reactions: rms

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دمت گرمم
عجب بازیکنیه مغزش خیلی کار میکنه:Dعشق فنی و لای هم هست:D
++++++++++
امروز داشتم فیفا14 میزدم شدم مربی بارسا از اول نقل انتقالات حی دارم به مارک اندره تراشتگن پیشنهاد میدم نمیاد لامصب:D2میلیون بالاتر از رقم قراردادش دادم ببینم چی میگه
4 تا بازیکن تا الان رد کردم
تیو رضایتش دادم:Dبدون پول دادم رفت
کوینکا 4 میلیون دادم رفت
ماسچرانو 33 میلیون هم به ناپولی
بوژان 5 میلیون به اورتون
جاتون خالی یک مدافع فعلا خریدم یعنی توافق اولیه اوکی شده
جورجیو کیلینی اوکی شده
بین تیاگو و هوملس و لوییز موندم:D دارم جور بارسا اصلی رو تو بازی میکشم
یه پیشنهاد وسوسه انگیز هم دادم به شواینی با همشیک و لوکاس وسیلوا
راستی یه چیزی گابریل 18 ساله سانتوس هم 1000 دلار خریدمش:eek::eek::D:Dدمت گرم راسل:Dجالبه دم هرهفته لیست بازیکنهای جوان سانتوس رو میفرستن تا بخرم:D
انصافا خیلی بازی سرگرم کننده ای:D اصل حالش وقتی خودت داری مثلا" قراداد رو امضا میکنی خخخخخخخخخ:D
قربانت
تراشتگن پیشرفتش بد نیست. من لنو رو هم گرفته بودم، خوب بود. کورتوآ که میترکونه
برای دفاع هم آلوارز بالانتا گزینه ی خیلی خوبیه. لوک شاو هم همینطور. هازارد، اسکار، لوکاس مورا، لوکاکو، نیمار، کریستین بنتکه و چندتای دیگه که یادم نمیاد، عالی پیشرفت میکنند.
حتما اگه تیم ردیفی میخوای روی گزینه های بالا کار کن. لوکاس پویزون از چلسی هم خیلی پیشرفت میکنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اقا این فیفا منیجر که بازی میکنید همون فیفا 14 هست ؟ مربی گریه یا ... ؟ چطوریه داستانش ؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
قربانت
تراشتگن پیشرفتش بد نیست. من لنو رو هم گرفته بودم، خوب بود. کورتوآ که میترکونه
برای دفاع هم آلوارز بالانتا گزینه ی خیلی خوبیه. لوک شاو هم همینطور. هازارد، اسکار، لوکاس مورا، لوکاکو، نیمار، کریستین بنتکه و چندتای دیگه که یادم نمیاد، عالی پیشرفت میکنند.
حتما اگه تیم ردیفی میخوای روی گزینه های بالا کار کن. لوکاس پویزون از چلسی هم خیلی پیشرفت میکنه.
دمتگرم
ولی من خیلی خوشم از مارک اندره خوشم میاد صدرصد میخرمش و میذارمش تو دروازه:Dخوشم از بقیه نمیاد
اها دمت گرم
اقا این فیفا منیجر که بازی میکنید همون فیفا 14 هست ؟ مربی گریه یا ... ؟ چطوریه داستانش ؟
فیفا14 هست میری قسمت کریر مد اونجا

• Like

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حالا فیفا 14 بهتره یا فوتبال منیجر 14 ؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دمتگرم
ولی من خیلی خوشم از مارک اندره خوشم میاد صدرصد میخرمش و میذارمش تو دروازه:Dخوشم از بقیه نمیاد
اها دمت گرم

فیفا14 هست میری قسمت کریر مد اونجا
ولی کورتوآ یه چیز دیگست :D
یادمه بازیکنت تصمیم به جدایی بگیره دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد، نمیدونم مشکل از پچ بازیم بود یا نه، اما اتفاق افتاد یکی دو تا از ستاره هام دیگه حاضر به تمدید قرارداد نمیشدن و میرفتن :(
یادم رفت، داوید آلابا رو حتما بگیر.
نکته ی مافوق تصور فیفا 14 اینه که وقتی توی بازی رفت یک تیمی رو میبری و مثلا 4 تا بهش میزنی نباید به این امید باشی که بازی برگشت هم کار سختی نداری. هوش مصنوعی بازی کمک میکنه تیم روبرو در بازی دور برگشت بر اساس نقاط ضعف بازی شما ترکیب و تاکتیک جدیدی اتخاذ کنه و با یک تیم جدید روبرو بشی که واقعا قوی شده.
تنها تیمی که اشک تیمم رو در میوورد دورتموند بود، نیمار رو گرفته بود و چپ و راست بهم گل میزد
بایرن و رئالش خیلی قوی میشن. رئال همه ی بازیکن های آس رو میگیره. از لوییز سوارز گرفته تا لوا و مسی و ....
نکته ی خوبش این بود بایرن رو در حالت لژندری در فینال چمپیونز لیگ 4 بر صفر بردم ;)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حالا فیفا 14 بهتره یا فوتبال منیجر 14 ؟
بستگی به سلیقتون داره.
منیجری خیلی حوصله میخواد و جذابیت های خاص خودش رو داره. کلا خیلی حرفه ای تر و مدیریتی تره.
اما فیفا 14 یه جورای ساده تر، جذاب تر و پرهیجان تر هستش. گیم پلی فیفا 14 واقعا عالیه. فکر کنم شما PESـــی بودی، آره؟
اگر که آره، به عنوان شخصی که از PES3 تا PES 2009 از کونامی حمایت میکردم، پیشنهاد میکنم فقط از FIFA لذت ببرید

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ولی کورتوآ یه چیز دیگست :D
یادمه بازیکنت تصمیم به جدایی بگیره دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد، نمیدونم مشکل از پچ بازیم بود یا نه، اما اتفاق افتاد یکی دو تا از ستاره هام دیگه حاضر به تمدید قرارداد نمیشدن و میرفتن :(
یادم رفت، داوید آلابا رو حتما بگیر.
نکته ی مافوق تصور فیفا 14 اینه که وقتی توی بازی رفت یک تیمی رو میبری و مثلا 4 تا بهش میزنی نباید به این امید باشی که بازی برگشت هم کار سختی نداری. هوش مصنوعی بازی کمک میکنه تیم روبرو در بازی دور برگشت بر اساس نقاط ضعف بازی شما ترکیب و تاکتیک جدیدی اتخاذ کنه و با یک تیم جدید روبرو بشی که واقعا قوی شده.
تنها تیمی که اشک تیمم رو در میوورد دورتموند بود، نیمار رو گرفته بود و چپ و راست بهم گل میزد
بایرن و رئالش خیلی قوی میشن. رئال همه ی بازیکن های آس رو میگیره. از لوییز سوارز گرفته تا لوا و مسی و ....
نکته ی خوبش این بود بایرن رو در حالت لژندری در فینال چمپیونز لیگ 4 بر صفر بردم ;)
فقط یه چیزی من زیاد سر در نمیارم از این مسائل نقل انتقالات بازیکن
الان من مثلا" به کیلینی 19 میلیون دادم بعد یووه بهم نامه داد وکی هست ولی تو اون برگه یه پول درصدی بود که با مدت قرارداد و اینا هر کاری میکنم قبول نمیکنه و اینا .نمیدونم چیکارش کنم:)راهنمایی چیزی بکن چطوری ردیفش کنم؟
یه راهنمایی جامعی بکنی عالی میشه:D

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تاپیک رو از مسیرش منحرف کردیم. ببینم فردا نیمار بازی میکنه ؟

==============================
راستی تو این کریر فیفا خود شخص هم بازی میکنه یا اینکه تماشا میکنه بازی رو؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تاپیک رو از مسیرش منحرف کردیم. ببینم فردا نیمار بازی میکنه ؟

==============================
راستی تو این کریر فیفا خود شخص هم بازی میکنه یا اینکه تماشا میکنه بازی رو؟
نه تو لیست 18 نفره ضاهرا نیست
++++++++
اره بازی میتونی بکنی هم ببینی

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
باید بگم مسحور کنندست. تکنیک ناب. هوش بسیار بالا و ریزنقش
چیزی بین داوید سیلوا، مسی و اینیستا.
البته نه به فوق العادگی اینها، اما از هر کدوم از این 3 یک ویژگی فوتبالی رو داره.
میخوای کلیپش رو آپ کنم واست؟
با اجازه، منم با آقا محمد موافقم. واقعا بازیکن خوش تکنیک و آینده داریه. معروف به مسی اروپا هستش. من فکر میکنم هر تیمی بتونه باهاش قرارداد ببنده برد خیلی بزرگی کرده.

• Like

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فقط یه چیزی من زیاد سر در نمیارم از این مسائل نقل انتقالات بازیکن
الان من مثلا" به کیلینی 19 میلیون دادم بعد یووه بهم نامه داد وکی هست ولی تو اون برگه یه پول درصدی بود که با مدت قرارداد و اینا هر کاری میکنم قبول نمیکنه و اینا .نمیدونم چیکارش کنم:)راهنمایی چیزی بکن چطوری ردیفش کنم؟
یه راهنمایی جامعی بکنی عالی میشه:D
شما اول باید باشگاه رو راضی کنی، باشگاه که اوکی شد باید توقعات بازیکنت رو برآورده کنید
مثلا مبلغ دریافتی، میزان جایزه به ازای گل زدنش
یا نقشی که در تیم داره. یک نیمکت نیشن یا بازیکن اصلی و یا......

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خبر مهم این است که دینامو زاگرب کرواسی ارائه پیشنهاد توسط باشگاه بارسلونا برای خرید آلن هلیلویچ رو تایید کرده. :)

Previa-Sevilla-FC-Barcelona_54400979514_51356729138_352_256.jpg

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اغا کی بود گفت اتلتیکو امتیاز از دست میده؟ دمش گرم:D

امشب دیگه واقعا محکوم به بردیم .... فک نکنم نیمار امشب بازی کنه درسته؟

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با این وضع دفاعمون چطوری میخوایم جلوی منچستر سیتی بازی کنیم؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل اول بارسا که افساید بود. اما این زمین سویا هم واقعا نامردیه. تو بارون عین باتلاقه. انگار اصلا زه کشی نداره این زمین.

من یادمه یه بار دیگه هم این زمین بازیکنای تکنیکی بارسلونا رو اذیت کرده بود.

بالا