• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
عکس: لباس جدید بارسلونا برای فصل آینده
مطابق همیشه رنگ آبی و قرمز به عنوان لباس اول تیم بارسلونا انتخاب شد. بارسلونا سال‌هاست که با کمپانی نایک برای تولید لباس‌ هایش قرار داد دارد.

1drlneiw02hemwn5qy8.jpg

لباس جدید بارسلونا برای فصل آینده در لالیگا طراحی شده است. در حالی که ستاره محبوب این تیم لیونل مسی تحت قرارداد با آدیداس است. نکته جالب این لباس تبلیغ برند اینتل است که در زیر آن نقش بسته است.
++++++++++++++++++++

پینتو بیخیال باو دیگه میدونم رپری اینکارا چیه :D مردک فینال جام حذفی خوب دروازه بگیر
این لباس انیورسری هستش که!!!!!!!!!!!!
فوق العاده زیباست. عاشق لباس انیورسری بارسلونا هستم، پیراهن فصل 2009، 1999
خبر خوبی بود. مرسی

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
دوستان نیمار برای بازی با منچستر میتونه بازی کنه؟

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
+++++++++++++++
عکس: لباس جدید بارسلونا برای فصل آینده
مطابق همیشه رنگ آبی و قرمز به عنوان لباس اول تیم بارسلونا انتخاب شد. بارسلونا سال‌هاست که با کمپانی نایک برای تولید لباس‌ هایش قرار داد دارد.

1drlneiw02hemwn5qy8.jpg

لباس جدید بارسلونا برای فصل آینده در لالیگا طراحی شده است. در حالی که ستاره محبوب این تیم لیونل مسی تحت قرارداد با آدیداس است. نکته جالب این لباس تبلیغ برند اینتل است که در زیر آن نقش بسته است.
دادا منبعش کدوم سایته؟
آخه یه لباس دیگه معرفی شده بود چندماه قبل
ولی امیدوارم این باشه ، واقعا زیباست
ولی فک کنم لباس فصل 2018-19 باشه :دی
پ.ن : فک کنم بارسا یه فصل در میون ، یه فصل راه راه های لباسش زیاده ، یه فصل کمه
شایدم اینی که شما گذاشتین درست باشه ( وای خدا ، یقه داره :D )
اینو قبلا معرفی کردن :
barcakit1415.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
عجب تمرین خوب و با نشاطی بوده امروز ، فقط نمیدونم سر چی الکسیس رو اسکل کردن ....
آفلای هم که آماده باشه یه گزینه خوب به گزینه های خط هافبک و حمله مون اضافه میشه ، درد و بلای این هافبکها و مهاجم ها بخوره تو سر خط دفاع ....
هنوز نمیتونم هضم کنم این پیکه چطور اینقدر بدردنخور شده ؟!
بابا همه زن میگیرن تو یکی که تنها نیستی ....

Friday February 14, 2014

Entreno-del-FC-BArcelona-previ_54401162547_54115221152_960_640.jpg
El-crack-brasileno-tendra-minu_54400269480_54115221157_400_640.jpg
El-Barca-se-entrena-con-buen-h_54401162367_54115221152_960_640.jpg
El-Barca-se-entrena-con-buen-h_54401162388_54115221152_960_640.jpg
Entreno-del-FC-BArcelona-previ_54400269485_54115221157_400_640.jpg
El-Barca-se-entrena-con-buen-h_54400269542_54115221152_960_640.jpg

El-Barca-se-entrena-con-buen-h_54400269582_54115221152_960_640.jpg

.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تابستان داوید لوئیز را به نیوکمپ می آوریم !
به نقل از روزنامه میرر، باشگاه بارسلونا که به دنبال جذب داوید لوئیز مدافع چلسی است . تاتا مارتینو و زوبی زارتا مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا به دنبال آن هستند تا یک مدافع جدید در تابستان به نیو کمپ آورند.
tvi0_2451c8ca699e11e3bd3012dc5ae80f5f_8.jpg

۲۲ میلیون پوند رقمی است که چلسی برای این بازیکن برزیلی به صورت پایه قرار داده‌اند .

++++++++++++++++++
qrrgsfrbc0w5gwyx9ksg.jpg

این چرخه همچنان همچنان ادامه دارد ؛ 10 سال و 13 فینال
تنها بایرن با 11 فینال در 10 سال گذشته به بارسا نزدیک است . . .
و مادرید با 4 فینال!!!!
فینال کوپا در روز جمعه،18 آپریل برگزار خواهد شد.
+++++++++++
xs32gl3oyjwai81h8v59.jpg

سوپر بارسا + نیمار
تیم مارتینو به مرحله تعیین کننده ای رسیده و همچنین نیمار برگشته است
ستاره برزیلی دقایقی در بازی با رایو به میدان خواهد رفت تا حضورش قبل از بازی با سیتی را ارزیابی کند
تیاگو در بایرن دستمزد 8 میلیون میگیرد
+++++++++++
مك دونالد اسپانسر جدید بارسا !

مك دونالد براي 10 سال و به قيمت 70.000.000 با بارسلونا به موافقت رسبد و اسپونسر جديد باشگاه شد

8qo26onz1yuyhv2ahu.jpg

+++++++++++++
بارسلونا در صدر ، رئال مادرید در قعر
تیم هایی که در 10 سال اخیر در بازی های فینال حضور داشتند

01s5bh7muun8m3zz1qhu.jpg

براستی این همه هیاهو و ادعا و هزینه بخاطر چیه؟
اینکه حتی از سویا هم کمتر فینال دیده باشی در این 10 سال؟
یا اینکه برای توجیه ناکامی برای چند هزارمین بار به گذشته فلش بک زده بشه؟
++++++++++++++++++
اینفوگرافیک: برترین دروازه بانان لالیگا تا بدین جای فصل
همان طور که مشاهده می کنید، ویکتور والدز سنگربان تیم فوتبال بارسلونا با دریافت 13 گل و 53 واکنش، به عنوان برترین دروازه بان لالیگا تا پایان هفته بیست و سوم رقابت های این فصل لالیگا انتخاب شده است.
goal_keeper.jpg

+++++++++++++++
1392379194_043540_1392382215_noticia_grande.jpg

مارتینو: پینتو در فینال جام حذفی دروازه بانی خواهد کرد؛ در مورد سرماخوردگی مسی پزشکان چیزی به من نگفته بودند
تاتا مارتینو امروز در کنفرانس خبری پیش از دیدار فردا شب مقابل رایو وایکانو شرکت کرد و تأیید کرد که خوزه مانوئل پینتو در فینال جام حذفی درون دروازه خواهد ایستاد.
توجه رسانه ها به روی بازی با رایو متمرکز نشده است: "در این مورد نگرانی ندارم و طبیعی است که مردم در مورد دیدار سه شنبه شب چمپیونزلیگ مقابل منچسترسیتی صحبت کنند، چرا که این یکی از مهمترین دیدارهای مرحله یک هشتم نهایی رقابت هاست. ما روی بازی فردا تمرکز کرده ایم. شکست مقابل والنیسا و از دست دادن صدر جدول ما را آزار داد و پس گرفتن صدر مقابل سویا بسیار سخت بود."
پاکو خمز: "او بسیار شجاع است و من تمام مربیانی که سعی می کنند ابتکار عمل را در دست داشته باشند و چیزی خلق کنند، تحسین می کنم، به خصوص وقتی که با یک تیم نه چندان غنی کار کنند. و او علی رغم اینکه زمان زیادی تا پایان فصل باقی نمانده است، همچنان از همان روش استفاده می کند."
بازگشت نیمار: "او خوب تمرین کرده است و حالا باید با سایرین رقابت کند. بازی فردا یک تست نیست. او همیشه به نظر من خوب می آید."
نیمار به عنوان شماره 9 در برزیل: "از آنجا که من فرد را دوست دارم، نیمار را در سمت چپ استفاده می کنم! چه به عنوان شماره 9 و یا وینگر، می دانید که او خوب عمل خواهد کرد."
ژاوی: "او در سالن بدنسازی تمرین کرده است و فردا بازی نخواهد کرد."
تاریخ دیدار فینال کوپا دل ری: "هنوز زمان زیادی باقی مانده است و ما برای بازی کردن اینجا هستیم، نه اظهار نظر. آنچه که باید به آن توجه داشت این است که بازیکنان چگونه این تعداد زیاد بازی را پشت سر خواهند گذاشت. برنامه ریزی کردن بازی های پیش رو نمی تواند آسان باشد."
پینتو: "من قبلاً هم گفته ام که پینتو در جام حذفی دروازه بان ما خواهد بود، و این یعنی از بازی اول تا آخر او دروازه را پوشش خواهد داد."
بوسکتس، ژاوی، اینیستا و فابرگاس با هم: "ما قبلاً با همین شکل مقابل رئال مادرید بازی کرده ایم، هرچند با یک آرایش متفاوت، اما من چیزی را رد نمی کنم."
تعداد پائین تماشاگران: "این می تواند به چگونگی عملکرد تیم نیز بستگی داشته باشد. ما مقابل سوسیداد بازی خوبی ارائه کردیم، بنابراین فکر می کنم فردا تماشاگران برای دیدن تیمشان خواهند آمد."
لحظه ای از حقیقت: "برای من، 8 ماه پیش شروع شده است. ما باید تعادل خود را پیدا کنیم تا بهترین عملکردمان را ارائه کنیم."
تصمیم گیری: "الان زمانش نیست. فعلاً باید روی بازی های پیش رو تمرکز کنیم و بعد از آن زمان برای فکر کردن در مورد پیش آمد ها زیاد است."
استفراغ کردن مسی در آنوئتا: "به این دلیل بود که او سرماخوردگی داشت. می دیدم که او مدام بینی خود را بالا می کشد، اما دکترها چیزی به من نگفتند."
تغییرات برای بازی سه شنبه شب: "شاهد تغییرات کمی خواهیم بود. در غیر اینصورت مثل این است که ما بیشتر مراقب بازیکنان برای جام جهانی هستیم نه بارسلونا."
درصد مالکیت توپ کمتر نسبت به رایو در ماه سپتامبر: "برخی از رسانه ها گفتند که ما درصد مالکیت کلی را واگذار نکردیم. سعی خواهیم کرد که مالکیت را در اختیار داشته باشیم و بعد از آن خواهیم دید که چه کسی برنده بیرون می آید. من این بحث را درک می کنم، چرا که با توجه به سبک بازی ماست."
++++++++++++++++
gerard-deulofeu-5667725.jpg

میلان به دنبال ستاره لاماسیا
رسانه های ایتالیایی از علاقه باشگاه آث میلان به انتقال قرضی جرارد دلوفئو، مهاجم آکادمی باشگاه بارسلونا و فعلی اورتون خبر می دهند.
به گزارش فورزا ایتالین فوتبال، این بازیکن نوزده ساله که در حال حاضر به طور قرضی در اورتون بازی می کند، محصول آکادمی جوانان باشگاه بارسلوناست و سابقه حضور در تیم های ملی نونهالان، نوجوانان و جوانان تیم ملی اسپانیا را در کارنامه دارد.
گفته می شود باشگاه میلان در نظر دارد پیشنهادی مبنی بر قرض دلوفئو را به بارسا بدهد. همچنین امکان خرید این بازیکن برای روسونری محفوظ باشد.
دلوفئو از زمان آمدنش به اورتون، در سیزده بازی برای این تیم به میدان رفته است و موفق به زدن 2 گل برای آبی ها شده است.
+++++++++++++++++
بارسلونا -رایواکانو
تاريخ بازي:شنبه 26 بهمن
ساعت بازي:22:30 به وقت ايران
رقابت:لالیگا(24)
ورزشگاه:نیوکمپ
گنجايش:99,786 نفر
پخش زنده:شبکه 3
+++++++++++++++++
تریپ رو دریاب اندرس انیستا :D
7ffu40hre12ef2ngr62t.png

+++++++++
سریال دادگاه های فوتبالی همچنان ادامه دارد: پرونده خرید بیل و نیمار روی میز

میگل برناد، مدیرسندیکای دستان پاک که ارگانی عمومی است که مسئولیتش مبارزه با فساد است، در گفتگو با برنامه اونا اسپورتیووای شبکه اونداسروی بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرده
km54_3d5d063e7d1411e38ccc125105f263a4_8.jpg

که این انجمن قصد دارد تا اطلاعاتی در مورد قرارداد گرث بیل با باشگاه رئال مادرید کسب کرده تا درباره این انتقال جنجالی به شفاف سازی بپردازد.
از زمان قطعی شدن انتقال گرث بیل به رئال مادرید سران باشگاه مادریدی همواره تاکید دارند که برای خرید بیل 91 میلیون یورو پرداخت کرده اند ولی سران تاتنهام می گویند که برای فروش بیل 101 میلیون یورو دریافت کرده اند.
بعد از جنجالی شدن پرونده انتقال نیمار به بارسا در مورد رقم قطعی این انتقال، حالا هواداران بارسا هم ساکت ننشسته اند و به نحوی قصد مقابله به مثل دارند اما این فرضیه چندان صحیح نیست. آقای برناد در صحبت هایی یادآوری کرده که اعضای این انجمن درحال بررسی مدارک قرارداد خرید بیل هستند ودر صورتی که هرگونه ابهامی دراین پرونده بیابند، این پرونده را نیز دقیقا درهمان مسیری که پرونده نیمار پشت سرگذاشته، قرار خواهند داد.

آقای برناد در بخش دیگری از صحبتهایش هرگونه حس انتقام یا مقابله به مثل را رد کرد و گفت:« این پروسه، پروسه جانبدارانه ای نیست. ما به تمام باشگاه ها احترام می گذاریم و تنها چیزی که می خواهیم، احترام به قانون است.»

لازم به ذکر است که در زمان انتقال رونالدو به رئال مادرید نیز انجمن دستان پاک، مدارک این انتقال را نیز بررسی کرد ولی سرنخ خاصی برای دادگاهی کردن پرونده انتقال کریس از منچستریونایتدبه رئال مادرید نیافت.

از سوی دیگر طبق گزارش منتشره در رسانه های اسپانیایی، انجمن دستان پاک شکایتی را علیه روسل، بارتومئو، فائوس و پدر نیمار نیز به دادگاه ارائه کرده است.حالا قاضی روس، قاضی پرونده شکایت آقای کاسس علیه باشگاه باسلونا اعلام کرده که این شکایت جدید،به پرونده جوردی کاسس اضافه نخواهد شد و مراحل قانونی خودش را طی خواهد کرد.

میگل برناد در گفتگو با روزنامه مارکا درباره این شکایت از پرونده انتقال نیمار به بارسا گفت:« به نظر ما هم مسائلی دراین پرونده وجود دارد که شفاف نیست. شرایطی غیرقانونی دراین پرونده دیده می شود و ما می خواهیم که درمورد همه این قرارداد ها شفاف سازی شود.اگر در زمان بررسی این پرونده به اتفاقاتی مشابه با برخی خریدهای عجیب دیگر لالیگا بربخوریم، توضیحاتی خواهیم خواست. البته در طول زمان بررسی این پروسه تماسهایی ناشناس داریم که توهین آمیز است و ما را اسپانیایی های کثافت می خوانند ولی ماهمچنان به بررسی پرونده های خرید نیمار، بیل و کوئنترائو ادامه خواهیم داد.»

حالا این قاضی روس است که باید تصمیم بگیرد که آیا شکایت انجمن دستان پاک را دنبال خواهد کرد یا خیر. این تصمیم تا اوایل هفته دیگر اتخاد خواهد شد.

در دیگر سوی دنیا هم پرونده فوتبالی دیگری در جریان است. سران باشگاه سانتوس قصد دارند تا علیه قراردادی که نیمار با بارسا امضا کرده شکایتی را به جریان بیندازند.این پرونده شکایت در برزیل دنبال می شود و هدف از آن این است که پدر و مدیربرنامه های نیمار قراردادهایی که برای انتقال این بازیکن 21 ساله به بارسا به امضا رسانده اند را رسانه ای کند.سران باشگاه سانتوس باانتشار بیانیه ای در وب سایت رسمی این باشگاه یادآوری کرده اند که هدفشان از این شکایت این است که به قراردادهای مذکور دسترسی بیابند تا بتوانند جزئیات واقعی این انتقال و مبالغ پرداختی به شرکت های پدر نیمار را فاش کنند.آنها درعین حال یادآوری کردند که بعد از ناکامی در تلاشهایشان برای دسترسی به این اطلاعات به صورت صلح آمیز، حالا به دادگاه مراجعه کرده اند.

باشگاه سانتوس از انتقال نیمار به بارسا17 میلیون یورو دریافت کرد ولی سران بارسا برای خرید او57میلیون یورو پرداخت کرده اند که 40 میلیون یوروی آن به جیب پدر نیمار واریز شده
+++++++++++++++++
Mohammad Yek110 داداش تو چند تا از سایتهای بارسا دیدم که اینطور گفتن.
عالیه این لباس
++++++++++++
تو تال بارسا هم این خبر مک دونالد رو زده .ولی هنوز باشگاه صدرصد تایید نکرده ظاهرا" . ولی ظاهرا" برای هر سال 70 میلیون :eek::eek: یا من اشتباه متوجه شدم؟؟دوستان یه نگاه بندازند به این لینک
http://www.totalbarca.com/2014/news/im-lovin-it/#more-152369
ببینند برایه هر ساله دیگه یا نه؟
ولی برایه هر سال خیلی عالیه چه شود:D
این تبلیغ رو لباس نیست :)

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تو تال بارسا هم این خبر مک دونالد رو زده .ولی هنوز باشگاه صدرصد تایید نکرده ظاهرا" . ولی ظاهرا" برای هر سال 70 میلیون :eek::eek: یا من اشتباه متوجه شدم؟؟دوستان یه نگاه بندازند به این لینک
http://www.totalbarca.com/2014/news/im-lovin-it/#more-152369
ببینند برایه هر ساله دیگه یا نه؟
ولی برایه هر سال خیلی عالیه چه شود:D
این تبلیغ رو لباس نیست :)
نه مثل اینکه 70 میلیون دلار برای 10 سال، روی لباس هم نخواهد بود، یه چیزی مثل آئودی که اسپانسر باشگاه هست اما روی پیراهن حضور نداره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نه مثل اینکه 70 میلیون دلار برای 10 سال، روی لباس هم نخواهد بود، یه چیزی مثل آئودی که اسپانسر باشگاه هست اما روی پیراهن حضور نداره
ممنون
میگم اقا محمد (اسمتون درست گفتم؟)
یه سوال در مورد فیفا14:D ببخشید
این وقتی بازیکنا میرن واسه بازی ملی کار خاصی باید انجام بدم؟چون برام پیغام میفرسته که اینا میرن بازی ملی ؟
بعد ریکاوری اینا داره؟یا چی؟کار خاصی انجام باید بدم؟
راستی برایه هر برد پول هم میدن ؟چقدر؟جام چی؟
این پلن B خوب کار میکنه با این ترکیبم :D کلوزه رو خریدم به قیمت ساندیچ 2میلیون :D 5ساله بازی با تلتیکو اولین بازیش بود زد ترکوند :D
جالب اینجاست Fabian Schar هم از بازل خریدم1 میلیون:D هر کی بارسا تو واقعیت پیشنهاد داده بهش خریدم
همشیک و بوگبا و لویز و تراشتگن هم خریدم
فابرگاس رو 100 میلیون به من سیتی فروختم:)
ببخشید دیگه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
الان داشتم اون ویدئوی توی امضای دوست عزیز اقای mohsen14 رو که مربوط به خاطرات شیرین بارسا در چند سال اخیر بود رو میدیدم انصافا با هرکدومشون یه خاطره دارم همشون هم یادم میاد که داشتم چکار میکردم اما الان تو این کلیپ از همه بهتر گل اینیستا به چلسی بود دقیقا همین حالتی که گزارشگر داره و فریاد میزنه گل رو من داشتم تو خوابگاه دانشجویی یادش بخیر چه استارتی میزنن پینتو و گواردیولا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ممنون
میگم اقا محمد (اسمتون درست گفتم؟)
یه سوال در مورد فیفا14:D ببخشید
این وقتی بازیکنا میرن واسه بازی ملی کار خاصی باید انجام بدم؟چون برام پیغام میفرسته که اینا میرن بازی ملی ؟
بعد ریکاوری اینا داره؟یا چی؟کار خاصی انجام باید بدم؟
راستی برایه هر برد پول هم میدن ؟چقدر؟جام چی؟
این پلن B خوب کار میکنه با این ترکیبم :D کلوزه رو خریدم به قیمت ساندیچ 2میلیون :D 5ساله بازی با تلتیکو اولین بازیش بود زد ترکوند :D
جالب اینجاست Fabian Schar هم از بازل خریدم1 میلیون:D هر کی بارسا تو واقعیت پیشنهاد داده بهش خریدم
همشیک و بوگبا و لویز و تراشتگن هم خریدم
فابرگاس رو 100 میلیون به من سیتی فروختم:)
ببخشید دیگه
بله جانم :)
والا فکر نکنم بشه کار خاصی کرد اما به شما اطلاع داده میشه که بدونید باید تعویضشون کنید چون از انرژیشون کم شده و شاید نتونن بهترین عملکردشون رو ارائه بدن
برای هر برد هم پول میده، اما فکر نکنم خیلی، جام هم بله به همین شکل هستش. پول جامها میلیون دلاریه
فابرگاس رو عالی فروختی! رئال مسی رو 120 تا میخواست ندادم. فکر نمیکردم واسه بازیکنی بغیر از مسی چنین پیشنهاد هایی داده بشه.
پوگبا هم خیلی خوب میشه!
تنها ضعف این بازی سرچ برای خرید بازیکنان هست که بی نهایت ضعیف طراحی شده.
الان داشتم اون ویدئوی توی امضای دوست عزیز اقای mohsen14 رو که مربوط به خاطرات شیرین بارسا در چند سال اخیر بود رو میدیدم انصافا با هرکدومشون یه خاطره دارم همشون هم یادم میاد که داشتم چکار میکردم اما الان تو این کلیپ از همه بهتر گل اینیستا به چلسی بود دقیقا همین حالتی که گزارشگر داره و فریاد میزنه گل رو من داشتم تو خوابگاه دانشجویی یادش بخیر چه استارتی میزنن پینتو و گواردیولا

دقیقا احساس اون شب رو به خاطر دارم. بی نهایت ناراحت و غمگین شده بودم. عملکرد بی نقص و بی نظیر بارسا داشت بی ثمر و بی نتیجه می موند.
همش پیش خودم میگفتم یه فصل عالی داشتیم اما حذف شدن در نیمه نهایی باعث میشه کسی این بارسای تاریخی رو بعدها به یاد نیاره.
بدون شک اون بارسای فصل بهترین تیم تاریخ بود. عالی بودن، بی نظیر و بی همتا، افسوس بسیار زیادی میخوردم که داشتیم حذف میشدیم.

توره توی خط دفاع بود. عملکرد خوبی نداشت، ابیدال هم برای اولین بار در تاریخ فوتبالش باید دقیقا در همین بازی اخراج میشد. باید 2 تا گل میخوردیم. واقعا درست میگن که قهرمان شدن و موفقیت بدون شانس حاصل نمیشه. اون شب، شب شانس بارسا بود. تمام فصل بدون شانس و بر اساس توانایی ها جلو رفته بود و در این شب شانس به کمکش اومد و اینیستا اون حرکت رو کرد. هنوزم از دیدن صحنش احساس خوبی بهم دست میده.
بابت یاد آوری اون گل ممنونم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بله جانم :)
والا فکر نکنم بشه کار خاصی کرد اما به شما اطلاع داده میشه که بدونید باید تعویضشون کنید چون از انرژیشون کم شده و شاید نتونن بهترین عملکردشون رو ارائه بدن
برای هر برد هم پول میده، اما فکر نکنم خیلی، جام هم بله به همین شکل هستش. پول جامها میلیون دلاریه
فابرگاس رو عالی فروختی! رئال مسی رو 120 تا میخواست ندادم. فکر نمیکردم واسه بازیکنی بغیر از مسی چنین پیشنهاد هایی داده بشه.
پوگبا هم خیلی خوب میشه!
تنها ضعف این بازی سرچ برای خرید بازیکنان هست که بی نهایت ضعیف طراحی شده.

دقیقا احساس اون شب رو به خاطر دارم. بی نهایت ناراحت و غمگین شده بودم. عملکرد بی نقص و بی نظیر بارسا داشت بی ثمر و بی نتیجه می موند.
همش پیش خودم میگفتم یه فصل عالی داشتیم اما حذف شدن در نیمه نهایی باعث میشه کسی این بارسای تاریخی رو بعدها به یاد نیاره.
بدون شک اون بارسای فصل بهترین تیم تاریخ بود. عالی بودن، بی نظیر و بی همتا، افسوس بسیار زیادی میخوردم که داشتیم حذف میشدیم.

توره توی خط دفاع بود. عملکرد خوبی نداشت، ابیدال هم برای اولین بار در تاریخ فوتبالش باید دقیقا در همین بازی اخراج میشد. باید 2 تا گل میخوردیم. واقعا درست میگن که قهرمان شدن و موفقیت بدون شانس حاصل نمیشه. اون شب، شب شانس بارسا بود. تمام فصل بدون شانس و بر اساس توانایی ها جلو رفته بود و در این شب شانس به کمکش اومد و اینیستا اون حرکت رو کرد. هنوزم از دیدن صحنش احساس خوبی بهم دست میده.
بابت یاد آوری اون گل ممنونم
ممنون
اره سرچش زیاد خوب نیست
تازه پیکه رو چلسی خواست 75 میلیون:Dمن گفتم 99 میلیون که منصرف شدن
++++++++
اون شب بازی که بابام تازه فوت کرده بود وحشتناک ناراحت بودم.(دیگه میدونید بعضی از خانواده ها وقتی کسی فوت میکنه تی وی رو جمع میکنند .که ما هم همینطور بود)همه خانواده طبقه بالا بودن منم تو پذیرای رفتم تی وی رو روشن کردم :D 20 دقیقه اخر بازی ببخشید عینWC نشسته بودم اون به فاصله 2وجب نزدیک به تی وی:D دقیقه 90 خورده ای بود که از دفاع حمله کردن بعد سوتی اسین که خواست توپو دفع کنه بعد سامی پاس داد به مسی و مسی هم داد به اندرس و زااااااااااااااااارپ چکوند به دروازه بعد منم سایلنت مانند دهن باز و تی وی رو عین تخت خواب بچه کچلو ها هست تابش میدن من اون تی وی رو تابش دادم:D:D
برایه 5 دقیقه تمام ناراحتیم یعنی کلا" تمام کمال از یادم رفت
خیلی خیلی خیلی خاطره داره با بارسا:)
ببخشید دیگه

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
خدا کنه امشب نیمار رو هم بازی بده تا بازی رو پر گل ببریم:)

• Like
Reactions: rms

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سیانکی به شدت رو مخه. عزیزم ذوق و قریحه نداری وا بده، گزارشتو بکن. کسی ازت انتظار نداره جملات نغز و جالب بگی ^_^

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
چه گلی زد نیمار. بسیار عالی. کینگ هم که نیاز به تعریف نداره. میریم یه حالی به من سیتی بدیم :)

• Like

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
عجب بازی بود ... عجب گلی زد نیمار
حالا با این روحیه میریم به جنگ منچستر سیتی

• Like

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
:cool::cool:برد عالی بود
امروز ترکیب مثل قبل نبود و جدید شده بود توجه کردید؟یا من اشتباه میکنم
دو تا مدافع کناری دنی و ادریانو انگار مدافع نبودن و هافبک حجومی بودن وتو دفاع فقط پیکه وسلطان کارلس پویول بودن
و وسط میدان عین یه کمان شده بود:D:eek: خیلی ترکیب جالبی بود .
تاتا هم اعصاب نداره ها :D بیشتر از قبل داره خوشم میاد ازش نمیدونم چرا :D
الکسیس عالی بود نمیدونم چراخیلی زیاد بهش پاس نمیدن در چندین صحنه میتونستن بهش پاس بدن که گل میزد که نمیدادن از جمله مسی و اندرس
ولی خود سانچز بنده خدا همش پاس میده.این بشر عالیه یکی از بهترینهاست خوب راه دروازه رو بلده یا همون چارچوب شناسه:D
مسی موتور دارم یواش یواش گرم میکنه
نئمار هم هـــــــــــــــــــــوفـــــــــــــــــ عجب شوتی زد:eek::D
فردا شاهد.....هستیم:D

• Like

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
titr_2_0.jpg

بارسلونا 6 - 0 رایو وایکانو؛ خط و نشان آبی اناری ها برای حریفان

شاگردان تاتا مارتینو در آستانه بازی حساس این تیم برابر منچستر سیتی در لیگ قهرمانا اروپا، با نمایشی تهاجمی و درخشان توانستند تا تیم فوتبال رایو وایکانو را با نتیجه 6-0 از پیش رو بردارند تا به صدر نشینی خود در رقابت های لالیگا ادامه دهند.
ترکیب دو تیم:

ttttttt.jpg

لحظات حساس بازی:

دقیقه 4: شوت زمینی و آرام تیگاو فالکوئه را ویکتور والدز مهار کرد.

دقیقه 9: ضربه دیدنی و غافلگیر کننده آندرس اینیستا از میانه زمین، با اختلاف کمی از کنار دورازه رایو به بیرون رفت.

دقیقه 13: پاس در عمق سسک فابرگاس به لئو مسی رسید، اما چرخش زیبا و ضربه دیدنی پای راست این ستاره آرژانتینی با برخورد به تیرک عمودی دروازه رایو به بیرون رفت.

دقیقه 18: پاس در عمق آندرس اینیستا به پدرو رسید اما این بار هم صربه این مهاجم با برخورد به تیرک عمودی رایو به بیرون رفت.

دقیقه 20: شوت از راه دور دنی آلوز با اختلاف زیاد از بالای دروازه رایو به بیرون رفت.

دقیقه 24: در حالیکه نیمی از نیمه اول مسابقه به پایان رسیده است هنوز بازیکنان بارسلونا مرتکب هیچ خطایی بر روی بازیکنا حریف نشده اند.

دقیقه 27: روی آشفتگی خط دفاع بارسلونا، آلبرتو مورنو در موقعیتی مناسب صاحب توپ شد اما شوت زمینی این بازیکن را ویکتور والدز با واگنشی به موقع مهار کرد.

دقیقه 29: حرک استثنایی آندرس اینستا پدرو را در موقعیتی عالی صاحب توپ کرد اما پاس رو به جلوی این بازیکن به لئو مسی را در آخرین لحظه مدافع رایو به کرنر فرستاد.

دقیقه 31: شوت پای راست لئو مسی از پشت محوطه جریمه رایو را روبن، سنگربان امشب این تیم به کرنر فرستاد.

دقیقه 40: آربیا هافبک تیم رایو جای خود را به تیتو داد تا اولین تعویض این تیم قبل از پایان نیمه اول رقم بخورد.

دقیقه 54: ضربه فنی خواکین لاویره مهاجم آرژانتینی رایو را ویکتور والدز با کف دست راست خودش به کرنر فرستاد.

دقیقه 60: نیمار، ستاره برزیلی بارسلونا پس از چند هفته مصدویت به جای پدرو وارد زمین شد.

دقیقه 63: بغل پای فنی لئو مسی از کنار دروازه رایو به بیرون رفت.

دقیقه 66: پاس نیمار، دنی آلوز را در موقعیت گلزنی قرار داد اما شوت زمینی این بازیکن از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 70: خاویر ماسچرانو به جای کاپیتان کارلس پویول وارد زمین شد.

دقیقه 73: کریستین تیو حوان به جای لئو مسی وارد زمین شد.

دقیقه 76: مدافع رایو، ضربه سسک فابرگاس را در آستانه ورود به دروازه با تکلی زیبا به کرنر فرستاد.

دقیقه 84: شوت از راه دور روچینا را ویکتور والدز با واکنشی به موقع در اختیار گرفت.

شرح گل های بازی:

دقیقه 2: آدریانو مدافع چپ برزیلی بارسا بار دیگر با یکی از ضربات دیدنی از راه دورش توانست تا اولین گل بارسلونا را در این مسابقه به ثمر برساند.

11_1.jpg

دقیقه 36: پاس در عمق سسک فابرگاس به لئو مسی رسید تا این فوق ستاره آرژانتینی با ضربه ای زیبا به صورت چیپ، دومین گل بارسا را در این مسابقه به ثمر برساند.

2_4.jpg

222222.jpg

دقیقه 53: پاس زیبای لئو مسی این بار الکسیس سانچز را در موقعیتی تک به تک قرار داد تا این ستاره شیلیایی با بغل پایی فنی، پانزدهمین گلش در رقابت های این فصل لالیگا را به ثمر برساند.

3_2.jpg

دقیقه 56: سسک فابرگاس با پاس رو به جلوی خود به پدرو، دومین پاس گل خود را به این مهاجم اسپانیایی تقدیم کرد تا بارسلونا 4-0 پیش بیفتد.

4_0.jpg

دقیقه 68: بغل پای فنی و دقیق لنو مسی به گوشه سمت راست دروازه رایو رفت تا این ستاره آرژانتینی دومین گلش را هم در این دیدار به ثمر برساند.

دقیقه 89: شوت از راه دور استثنایی نیمار به کنج دروازه رایو رفت تا بارسلونا 6-0 پیش بیفتد.

6.jpg

آمار نهایی بازی:

a2_0.jpg

a_1.jpg

حاشیه بازی:

لیونل مسی با دو گلی که در بازی امشب به ثمر رساند تعداد گل های خود را در رقابت های لالیگا به عدد 228 رساند تا با پشت سر گذاشتن آلفردو دی استفانو، به همراه رائول گونزالس در رتبه سوم برترین گلزنان تاریخ رقابت های لالیگا قرار گیرد.

99_0.jpg

بالا