*CATALAN*
Registered User
- نوشتهها
- 5,091
- لایکها
- 8,004
سوپر بارسا !
لرزه در شهر !
نمایش قوی پیش از چمپیونزلیگ!
مسی **** تیم بود و این بهترین بازی او در این فصل لالیگا بود
نیمار از مصدومیت بازگشت و گل زد
+++++++++++++
بازی شگفت انگیز بارسا :پاس گل های زیبا از فابرگاس و اینیستاو گل از نیمار
دو گل از مسی :مسی در کنار اسطوره های بزرگ باشگاه دی استفانو و رائول
+++++++++++++++++++
مارتینو : قصد نیمار از آن رقص ، بی احترامی نبود ؛ وقتی اینیستا آماده باشد ، بارسا تیم دیگری است
بعد از برد 0-6 بارسا مقابل رایو وایه کانو، تاتا مارتینو سرمربی باتجربه بارسا درکنفرانس خبری در مورد مسائل مختلفی صحبت کرد. او در تمجید از اینیستا یادآوری کرد که اگر او در اوج باشد، بارسا طور دیگری خواهد بود . این گزیده ای از صحبت های تاتا است:
باخت 3-2 مقابل والنسیا، نقطه عطفی برای تیم: آن بازی، باعث شد تا یک گام به عقب برداریم. بازی شنبه شب بهترین بازی ما بود. با انسجام و فشار وهمکاری و باسرعت کار کردیم و ریتم بازی را در دست گرفتیم.
نیمار: بازگشت او برای تیم خیلی خوب بود و در30 دقیقه ای که بازی کرد عملکرد خوبی داشت.
جنجال برسر رقص نیمار: قصد آنها بی احترامی به تیم حریف نبود، بلکه به نحوی حس راحتی بعد از به دوش کشیدن فشارهای قبلی بود.
گل دقیقه 2: خیلی مهم است.چنین گلی به تیم آرامش می دهد وتیم به نحو دیگری بازی را دنبال خواهد کرد. دراین بازی شرایط عجیبی را شاهد بودیم و آن هم این بود که تیم حریف بعد ازدریافت گل سبک بازی اش را تغییر نداد. چون می خواستند در جریان بازی باشند.
نگرانی ها: نمی توانم نگران نباشم؛ چون تیمم سه روز یک بار بازی دارد.هراتفاقی برای تو مشکل ایجاد می کند.همیشه باید این نگرانی را داشت.
فشردگی اوضاع: ما امسال را بهتر از رقابتهای این فصل آغاز کردیم. نتایج ، نظرات را تغییر می دهند. در نیمه اول بازی با والنسیا مثل بازی شنبه کار کردیم و در نیمه دوم بازی با سویا هم همین طور.
پویول:
او برای تیم بازی کرد و تا زمانی که کمرش او را اذیت نکرده بود نمایش خوبی هم در زمین داشت.
سسک واینیستا:
آنها این توانایی را دارند تا دریابند که چه زمانی سرعت بازی را باید بالا برد و چه زمانی باید متوقف شد؛ کی جلو رفت و کی عقب کشید. اینیستا سال 2013 را خیلی خوب به پایان برد ولی بدشانس بودیم که او مقابل اتلتیکو مصدوم شد و 10 روز غایب بود. ولی او برای بازگشت به روزهای اوج به زمان زیادی نیاز نداشت، وقتی اینیستا خوب باشد، تیم به نحو دیگری بازی می کند.
مسی:
امیدوارم که هنوزاو به سطح آرمانی اش نرسیده باشد. چون به ما کمک های زیادی می رساند. او تمام رکوردها را جابه جا خواهد کرد.ما بازیکنی را دراختیار داریم که شاید هر30 تا 40 سال ظهور کند. از بازیهای او در بارسلونا و آرژانتین لذت می بریم.
ترکیب بارسا در بازی با سیتی: هنوز ترکیب اصلی را مشخص نکرده ام.وقتی تمام بازیکنان آماده باشند، سخت است بتوان هر سه روز یکبار یک تیم را تجهیز کرد و به میدان فرستاد. هرتصمیمی که بگیرم، قطعا با ناعدالتی هایی همراه خواهد بود.سرمربیانی که در آینده به بارسا بیایند هم با همین مشکل روبرو خواهند شد.
بازی مقابل سیتی:
تیمی که مالکیت بیشتری بر توپ و میدان داشته باشد به پیروزی خواهد رسید. این شرایط بهترین شرایط ممکن برای برگزاری بازی یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپاست.از نظر فیزیکی در شرایط خوبی هستیم و تمام بازیکنان سالم هستند.
++++++++++++
واقعاً نمی خواهم مقابل بارسلونا قرار بگیرم؛ بازی در انگلستان را دوست دارم
بعد از اینکه در سال 2010 او کمپ نو را ترک کرد، به عنوان بازیکن رشد قابل توجهی داشته است – اما هنوز هم محبتی که هواداران بارسلونا به او ابراز می کردند را فراموش نکرده است.
قرار گرفتن در مقابل هم تیمی های سابق: "سخت است چرا که واقعاً نمی خواهم مقابل بارسلونا بازی کنم.
بارسلونا باشگاهی است که من احترام زیادی به آن قائلم، باشگاهی که چیزهای زیادی به من آموخت، و جایی است که دوستان زیادی دارم که به من کمک کرده اند.
من در کمپ نو مقابل این دوستان بازی خواهم کرد. این ورزشگاهی است که همیشه می خواستم در آن بازی کنم و حالا با پیراهن تیمی دیگر به آنجا باز خواهم گشت. نمی خواهم در مقابل هوادارانی بازی کنم که عشق زیادی به من نشان داده اند و به من احترام می گذاشتند، اما این فوتبال است."
نقشی متفاوت در سیتی:"در بارسلونا وظیفه من حفظ سازماندهی خط میانی بود. باید متمرکز می بودم و هرگز تمرکزم را از دست نمی دادم. حالا من می توانم به دفاع و حمله کمک کنم. در بارسلونا من محدود بودم که در میانه میدان بازی کنم. بازی کردن در انگلستان را دوست دارم چرا که بسیار سریع است و باز است."
لیگ برتر:"دو فصل ابتدایی بسیار سخت بود، اما حالا همه چیز خوب پیش می رود. ما یک مربی داریم که چشم انداز بسیار خوبی از چگونه بازی کردن ما دارد. او فوتبال را درک می کند و چیزهای زیادی به ما می آموزد."
++++++++++++++++
عکس روز: کفشهای جدید مسی برای بازی با منچسترسیتی
بارسلونا سه شنبه شب و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در شهر منچستر میهمان منچسترسیتی خواهد بود و لیونل مسی در بازی دو تیم که در ورزشگاه اتحاد برگزار خواهد شد کفش های جدیدی را به پا خواهد کرد.
آدیداس اف50 ، کفشی رنگارنگ است که مسی در زمین ورزشگاه اتحاد به پا خواهد کرد. کفشی به رنگ های سبز،آبی، فسفری، نارنجی و سفید که این رنگها تا روی استوک های کفش نیز ادامه یافته اند
++++++++++++++
ژاوی: مسی بدون قهرمانی در جام جهانی هم بهترین بازیکن تاریخ است
این ستاره آرژانتینی در دو جام جهانی قبلی نتوانست با تیم ملی کشورش از مرحله یک چهارم نهایی فراتر برود و همین مسئله انتقادهایی را از عملکرد او در ترکیب آلبی سلسته به همراه داشت.
اما ژاوی تاکید کرد حتی اگر مسی با تیم ملی کشورش به هیچ افتخاری دست پیدا نکند، باز هم به عنوان بهترین بازیکن تاریخ در یادها خواهد ماند. او به نشریه سان گفت:" لئو برای اینکه به عنوان بهترین بازیکن تاریخ شناخته شود، نیازی به قهرمانی در جام جهانی ندارد.
این را برای آنهایی می گویم که اعتقاد دارند او باید قهرمان جام جهانی شود تا بهترین بازیکن تاریخ شود.
او در هر دیدار سرنوشت ساز است و 7-6 سال است که در این سطح بازی می کند."
++++++++++++++++
اسامی بازیکنان بارسلونابرای دیداربامنچسترسیتی"بازگشت ژاوی"
ژاوی هرناندز بعد از استراحت در دیدار شنبه شب مقابل رایووایکانو، دوباره به لیست تیم بازگشته است. تنها غایب تیم ایساک کوئنکا است که ظاهراً جایی در برنامه های سرمربی آرژانتینی ندارد.
اسامی بازیکنان بارسلونا:
والدز، پینتو، اولازابال، مونتویا، پیکه، پویول، بارترا، دنی آلوز، آدریانو، جوردی آلبا، ماسچرانو، سانگ، سرخی روبرتو، بوسکتس، ژاوی، فابرگاس، اینیستا، پدرو، آفلای، تییو، الکسیس، نیمار، مسی
++++++++++++++++++
نیمار: روسل همیشه با من خیلی خوب رفتار کرده؛برایش بهترین ها را آرزو می کنم
نیمار بعد از یک ماه دوری از میادین ورزشی به دلیل مصدومیت، به میادین ورزشی بازگشته و در بازی شنبه شب مقابل رایووایه کانو توانست برای تیمش گلزنی کند . او حالا از این بابت راضی و خوشحال است و احساس خوبی دارد.
نیمار در ادامه گفت:« خوشحالم که دوباره به روزهای خوب بازگشته ام و حس خوبی در زمین چمن دارم و توانستم دوباره در زمین چمن درکنار هم تیمی هایم باشم. خوش شانس هم بودم که توانستم به گل برسم.»این گزیده ای از صحبت های اوست:
*مصدومیت: یک ماه خیلی طولانی را سپری کردم. انگیزه های زیادی داشتم تا دوباره به زمین چمن بازگشتم
*منچسترسیتی: ما برای بازی مان در لیگ قهرمانان اروپا آمده ایم. الان باید استراحت کنیم و تمرین کنیم و خودمان را برای بازی بعدی آماده کنیم.
*ساندرو روسل: از همان اولین تماسی که با روسل داشتیم، او رفتار خیلی خوبی با من داشت. او انسان بزرگی است و همیشه از او تشکر می کنم که مرا به اینجا آورده. برایش بهترین ها را آرزو می کنم
++++++++++++
مسی دی استفانو را پشت سر گذاشت و به رائول رسید
دو گل مسی مقابل رایو وایکانو، وی را به سومین گلزن برتر تاریخ لالیگا تبدیل کرد. هم اکنون، تنها تلمو زارا و هوگو سانچز بالاتر از وی قرار دارند.
لئو مسی افسانه ای به پیشرفت خود ادامه می دهد. این مهاجم آرژانتینی به لطف گل هایش مقابل رایو وایکانو، رکورد دی استفانو را پشت سر گذاشت و به تعداد گل های رائول رسید. شماره 10 بارسا هم اکنون 228 گل در لیگ به ثمر رسانده است. وی تنها 263 بازی برای ثبت این رکورد نیاز داشت؛ 66 بازی کمتر از هم وطنش که برای رئال مادرید (1953/64) و اسپانیول (1964/66) به میدان رفته است.
0.87 گل در هر بازی
مسی میانگین 0.87 گل در هر بازی را در اختیار دارد؛ در حالی که رکورد آلفردو دی استفانو 0.69 گل است. بازیکن با بهترین میانگین در لالیگا تلمو زارا است که از سال 1940 تا 1955 برای اتلتیک بیلبائو بازی کرد و در 277 بازی 251 گل به ثمر رساند (0.91).
مسی به رائول رسید
علاوه بر پشت سر گذاشتن دی استفانو، لئو مسی با رکورد گل های رائول گونزالس برابری کرد. بازیکن پیشین رئال مادرید در 550 بازی 228 گل زد (0.41). حالا، مهاجم آرژانتینی بارسا سومین گلزن برتر تاریخ لالیگا است و تنها تلمو زارا (251) و هوگو سانچز (234) را پیش روی خود می بیند.
اگر گل های مسی در رقابت های دیگر را به این تعداد اضافه کنیم، شمار گل هایش به 337 می رسد. تفکیک گل های مسی بدین صورت است: 228 گل در لالیگا، 65 گل در لیگ قهرمانان، 29 گل در جام حذفی، 10 گل در سوپرکاپ اسپانیا، 4 گل در جام جهانی باشگاه ها و 1 گل در سوپرکاپ اروپا.
+++++++++++++++
پویول: نیمکت نشینی؟ دریک سال 3 عمل جراحی داشته ام!؛برایم مهم این است که به تیم کمک کنم
کارلس پویول کاپیتان باتجربه بارسلونا بعد از اتمام بازی شنبه شب تیمش مقابل رایو وایه کانو در جمع خبرنگاران حضور یافت و در مورد خروجش از ترکیب بارسا صحبت کرد و گفت:
« با وجودی که حالم خوب است، اما در ناحیه کمر کمی احساس درد کردم و به این نتیجه رسیدم که شاید بهتر است از زمین بیرون بروم.»
این گزیده ای از صحبت های پویول است:
*بازی مقابل رایووایه کانو: بازی زیبایی بود. تیم حریف برای بازی کردن به میدان آمده بود و فوتبال و رفتار آنها یک تشکر ویژه دارد. اگر همه تیم ها اینگونه بازی می کردند...
*نیمکت نشینی: بازیکنان دیگر بیشتر بازی میکنند ولی باید از فرصت هایی که دراختیارم قرار می گیرند بهره ببرم. ازاوضاع راضی هستم. من در سالی که گذشت سه بار زیر تیغ جراحی رفتم و فکر می کنم که اینجا هستم که به تیم کمک کنم؛ حالا چه در داخل زمین و چه خارج از آن. هرروز حالم بهتر می شود و این مهمترین نکته است. من روزهای بدی را پشت سرگذاشتم و الان فقط اینطورفکر می کنم که تمرین کردن با تیم یک افتخار است. هم تیمی هایم عملکرد خیلی خوبی دارند و این سرمربی است که تصمیم می گیرد. زانویم شرایط خوبی دارد وهرروز بهتر از قبل می شود و می خواهم از هرروزم لذت ببرم و اگر بتوانم در جام جهانی باشم که چه بهتر
*تغییر رفتار: این همین مسیری است که باید آن را دنبال کنیم .دربازیهای اخیر خیلی خوب بوده ایم. ما الان در فاز خیلی مهمی از فصل هستیم که تکلیف جامهای قهرمانی روشن می شود و تیم ما اعتماد به نفس کافی را دارد
*منچسترسیتی: ما می دانیم که تیم خوبی را پیش رو داریم ولی بارسا، بارساست. بازی کاملا برابر وشانه به شانه خواهد بود
*تمدید قرارداد: می خواهم برروی رقابتهای این فصل تمرکز کنم وبعد درموردش صحبت خواهیم کرد
*هدف بارسا، حضور در سه فینال: تیم ما تیمی برنده است و برای فتح همه جامها مبارزه می کنیم. همیشه می خواهیم در همه فینالها باشیم؛ تیم ما بهتر از قبل شده است
*نبرد بارئال واتلتیکو در لالیگا: ما همان جایی هستیم که باید باشیم. فینال جام حذفی مقابل رئال مادرید بازی ارزشمندی خواهد بود. در لیگ قهرمانان اروپا هم به مبارزه ادامه خواهیم داد و چیزی را به کسی هدیه نخواهیم داد. اگر مثل بازیهای اخیرمان کار کنیم، مزد تلاشهایمان را دریافت خواهیم کرد.
++++++++++++++++++++++
تعداد بازیهای پویول با کاپیتان میگوئلی در لالیگا برابر شد
تنها ژاوی بازیکن حال حاضر بارسلونا از پویول در بازی های لیگ بیشتر بازی کرده است . پویول اولین بازی خود را با پیراهن بارسلونا در تاریخ 2 اکتبر 1999 و برابر وایادولید در لیگ به میدان رفت و این آغاز دوره فوتبالی این مدافع باتجربه در باسا بود.
پویول با حضور در بازی برابر رایو وایکانو توانست با رکورد کاپیتان اسبق بارسلونا میگوئلی ( migiueli ) برابری کند. لوئیز ون خال سرمربی سابق بارسلونا برای اولین بار پویول را در 2 اکتبر 1999 و بازی با وایادولید به میدان فرستاد و از وی بعنوان بازیکن پشت دفاع راست استفاده کرد و کم کم پویول در ترکیب اصلی بارسا حضور یافت.
اولین عنوان قهرمانی لالیگا را نیز با سرمربی گری فرانک رایکارد و در فصل 2004/05 به دست آورد.بعد از آن پویول طی مدت شش فصل ( در فصل های 2004/05, 2005/06, 2008/09, 2009/10, 2010/11 و 2012/13 ) با بارسلونا قهرمان لالیگا شدند.
پویول در کلیه مسابقات 21 جام به عنوان بازیکن بارسلونا کسب کرده است.
جدول کامل تعداد بازی ها و تعداد گل های کارلس پویول مدافع متعصب و با تجربه بارسلونا
سال تعداد بازی ها تعداد گلها
1999/00 24 0
2000/01 17 0
2001/02 35 2
2002/03 32 0
2003/04 27 0
2004/05 36 1
2005/06 35 1
2006/07 35 0
2007/08 30 1
2008/09 28 1
2009/10 32 1
2010/11 17 3
2011/12 26 1
2012/13 13 0
2013/14 4 0
مجموع کل 391 11
+++++++++++++++++++++
دم توره گرم به این میگن بازیکن .ویا یاد بگیره که گل زد چیکار کرد انگار نه انگار اصلا" تو بارسا بازی کرده بود
Last edited: