• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
the-front-sport-feb-16-2014.jpg

سوپر بارسا !
لرزه در شهر !
نمایش قوی پیش از چمپیونزلیگ!
مسی **** تیم بود و این بهترین بازی او در این فصل لالیگا بود
نیمار از مصدومیت بازگشت و گل زد
+++++++++++++
the-front-MD-feb-16-2014.jpg

بازی شگفت انگیز بارسا :پاس گل های زیبا از فابرگاس و اینیستاو گل از نیمار
دو گل از مسی :مسی در کنار اسطوره های بزرگ باشگاه دی استفانو و رائول
+++++++++++++++++++
مارتینو : قصد نیمار از آن رقص ، بی احترامی نبود ؛ وقتی اینیستا آماده باشد ، بارسا تیم دیگری است

بعد از برد 0-6 بارسا مقابل رایو وایه کانو، تاتا مارتینو سرمربی باتجربه بارسا درکنفرانس خبری در مورد مسائل مختلفی صحبت کرد. او در تمجید از اینیستا یادآوری کرد که اگر او در اوج باشد، بارسا طور دیگری خواهد بود . این گزیده ای از صحبت های تاتا است:

2013-08-02_barcelona-santos_71.v1376730494.jpg

باخت 3-2 مقابل والنسیا، نقطه عطفی برای تیم: آن بازی، باعث شد تا یک گام به عقب برداریم. بازی شنبه شب بهترین بازی ما بود. با انسجام و فشار وهمکاری و باسرعت کار کردیم و ریتم بازی را در دست گرفتیم.

نیمار: بازگشت او برای تیم خیلی خوب بود و در30 دقیقه ای که بازی کرد عملکرد خوبی داشت.
جنجال برسر رقص نیمار: قصد آنها بی احترامی به تیم حریف نبود، بلکه به نحوی حس راحتی بعد از به دوش کشیدن فشارهای قبلی بود.
گل دقیقه 2: خیلی مهم است.چنین گلی به تیم آرامش می دهد وتیم به نحو دیگری بازی را دنبال خواهد کرد. دراین بازی شرایط عجیبی را شاهد بودیم و آن هم این بود که تیم حریف بعد ازدریافت گل سبک بازی اش را تغییر نداد. چون می خواستند در جریان بازی باشند.
نگرانی ها: نمی توانم نگران نباشم؛ چون تیمم سه روز یک بار بازی دارد.هراتفاقی برای تو مشکل ایجاد می کند.همیشه باید این نگرانی را داشت.
فشردگی اوضاع: ما امسال را بهتر از رقابتهای این فصل آغاز کردیم. نتایج ، نظرات را تغییر می دهند. در نیمه اول بازی با والنسیا مثل بازی شنبه کار کردیم و در نیمه دوم بازی با سویا هم همین طور.
پویول:
او برای تیم بازی کرد و تا زمانی که کمرش او را اذیت نکرده بود نمایش خوبی هم در زمین داشت.
سسک واینیستا:
آنها این توانایی را دارند تا دریابند که چه زمانی سرعت بازی را باید بالا برد و چه زمانی باید متوقف شد؛ کی جلو رفت و کی عقب کشید. اینیستا سال 2013 را خیلی خوب به پایان برد ولی بدشانس بودیم که او مقابل اتلتیکو مصدوم شد و 10 روز غایب بود. ولی او برای بازگشت به روزهای اوج به زمان زیادی نیاز نداشت، وقتی اینیستا خوب باشد، تیم به نحو دیگری بازی می کند.
مسی:
امیدوارم که هنوزاو به سطح آرمانی اش نرسیده باشد. چون به ما کمک های زیادی می رساند. او تمام رکوردها را جابه جا خواهد کرد.ما بازیکنی را دراختیار داریم که شاید هر30 تا 40 سال ظهور کند. از بازیهای او در بارسلونا و آرژانتین لذت می بریم.
ترکیب بارسا در بازی با سیتی: هنوز ترکیب اصلی را مشخص نکرده ام.وقتی تمام بازیکنان آماده باشند، سخت است بتوان هر سه روز یکبار یک تیم را تجهیز کرد و به میدان فرستاد. هرتصمیمی که بگیرم، قطعا با ناعدالتی هایی همراه خواهد بود.سرمربیانی که در آینده به بارسا بیایند هم با همین مشکل روبرو خواهند شد.
بازی مقابل سیتی:

تیمی که مالکیت بیشتری بر توپ و میدان داشته باشد به پیروزی خواهد رسید. این شرایط بهترین شرایط ممکن برای برگزاری بازی یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپاست.از نظر فیزیکی در شرایط خوبی هستیم و تمام بازیکنان سالم هستند.
++++++++++++
واقعاً نمی خواهم مقابل بارسلونا قرار بگیرم؛ بازی در انگلستان را دوست دارم

بعد از اینکه در سال 2010 او کمپ نو را ترک کرد، به عنوان بازیکن رشد قابل توجهی داشته است – اما هنوز هم محبتی که هواداران بارسلونا به او ابراز می کردند را فراموش نکرده است.
1bc1b0d5-2fb2-3a6b-a83b-de78550605ff.jpg

قرار گرفتن در مقابل هم تیمی های سابق: "سخت است چرا که واقعاً نمی خواهم مقابل بارسلونا بازی کنم.
بارسلونا باشگاهی است که من احترام زیادی به آن قائلم، باشگاهی که چیزهای زیادی به من آموخت، و جایی است که دوستان زیادی دارم که به من کمک کرده اند.
من در کمپ نو مقابل این دوستان بازی خواهم کرد. این ورزشگاهی است که همیشه می خواستم در آن بازی کنم و حالا با پیراهن تیمی دیگر به آنجا باز خواهم گشت. نمی خواهم در مقابل هوادارانی بازی کنم که عشق زیادی به من نشان داده اند و به من احترام می گذاشتند، اما این فوتبال است."
نقشی متفاوت در سیتی:"در بارسلونا وظیفه من حفظ سازماندهی خط میانی بود. باید متمرکز می بودم و هرگز تمرکزم را از دست نمی دادم. حالا من می توانم به دفاع و حمله کمک کنم. در بارسلونا من محدود بودم که در میانه میدان بازی کنم. بازی کردن در انگلستان را دوست دارم چرا که بسیار سریع است و باز است."
لیگ برتر:"دو فصل ابتدایی بسیار سخت بود، اما حالا همه چیز خوب پیش می رود. ما یک مربی داریم که چشم انداز بسیار خوبی از چگونه بازی کردن ما دارد. او فوتبال را درک می کند و چیزهای زیادی به ما می آموزد."
++++++++++++++++
عکس روز: کفشهای جدید مسی برای بازی با منچسترسیتی

بارسلونا سه شنبه شب و در دور رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در شهر منچستر میهمان منچسترسیتی خواهد بود و لیونل مسی در بازی دو تیم که در ورزشگاه اتحاد برگزار خواهد شد کفش های جدیدی را به پا خواهد کرد.

l5y7_wcbm7n.jpg

آدیداس اف50 ، کفشی رنگارنگ است که مسی در زمین ورزشگاه اتحاد به پا خواهد کرد. کفشی به رنگ های سبز،آبی، فسفری، نارنجی و سفید که این رنگها تا روی استوک های کفش نیز ادامه یافته اند
++++++++++++++
ژاوی: مسی بدون قهرمانی در جام جهانی هم بهترین بازیکن تاریخ است
این ستاره آرژانتینی در دو جام جهانی قبلی نتوانست با تیم ملی کشورش از مرحله یک چهارم نهایی فراتر برود و همین مسئله انتقادهایی را از عملکرد او در ترکیب آلبی سلسته به همراه داشت.

fkd_coupe-du-monde-des-clubs-messi-580x433.jpg

اما ژاوی تاکید کرد حتی اگر مسی با تیم ملی کشورش به هیچ افتخاری دست پیدا نکند، باز هم به عنوان بهترین بازیکن تاریخ در یادها خواهد ماند. او به نشریه سان گفت:" لئو برای اینکه به عنوان بهترین بازیکن تاریخ شناخته شود، نیازی به قهرمانی در جام جهانی ندارد.
این را برای آنهایی می گویم که اعتقاد دارند او باید قهرمان جام جهانی شود تا بهترین بازیکن تاریخ شود.
او در هر دیدار سرنوشت ساز است و 7-6 سال است که در این سطح بازی می کند."
++++++++++++++++
اسامی بازیکنان بارسلونابرای دیداربامنچسترسیتی"بازگشت ژاوی"
ژاوی هرناندز بعد از استراحت در دیدار شنبه شب مقابل رایووایکانو، دوباره به لیست تیم بازگشته است. تنها غایب تیم ایساک کوئنکا است که ظاهراً جایی در برنامه های سرمربی آرژانتینی ندارد.

1392551189_275282_1392551417_noticia_grande.jpg

اسامی بازیکنان بارسلونا:
والدز، پینتو، اولازابال، مونتویا، پیکه، پویول، بارترا، دنی آلوز، آدریانو، جوردی آلبا، ماسچرانو، سانگ، سرخی روبرتو، بوسکتس، ژاوی، فابرگاس، اینیستا، پدرو، آفلای، تییو، الکسیس، نیمار، مسی
++++++++++++++++++
نیمار: روسل همیشه با من خیلی خوب رفتار کرده؛برایش بهترین ها را آرزو می کنم
نیمار بعد از یک ماه دوری از میادین ورزشی به دلیل مصدومیت، به میادین ورزشی بازگشته و در بازی شنبه شب مقابل رایووایه کانو توانست برای تیمش گلزنی کند . او حالا از این بابت راضی و خوشحال است و احساس خوبی دارد.

c75r_b002763096e411e3abf4129f1c753887_8.jpg

نیمار در ادامه گفت:« خوشحالم که دوباره به روزهای خوب بازگشته ام و حس خوبی در زمین چمن دارم و توانستم دوباره در زمین چمن درکنار هم تیمی هایم باشم. خوش شانس هم بودم که توانستم به گل برسم.»این گزیده ای از صحبت های اوست:
*مصدومیت: یک ماه خیلی طولانی را سپری کردم. انگیزه های زیادی داشتم تا دوباره به زمین چمن بازگشتم
*منچسترسیتی: ما برای بازی مان در لیگ قهرمانان اروپا آمده ایم. الان باید استراحت کنیم و تمرین کنیم و خودمان را برای بازی بعدی آماده کنیم.
*ساندرو روسل: از همان اولین تماسی که با روسل داشتیم، او رفتار خیلی خوبی با من داشت. او انسان بزرگی است و همیشه از او تشکر می کنم که مرا به اینجا آورده. برایش بهترین ها را آرزو می کنم
++++++++++++
مسی دی استفانو را پشت سر گذاشت و به رائول رسید
دو گل مسی مقابل رایو وایکانو، وی را به سومین گلزن برتر تاریخ لالیگا تبدیل کرد. هم اکنون، تنها تلمو زارا و هوگو سانچز بالاتر از وی قرار دارند.

640x360_distefano-messi-228.v1392496658.jpg

لئو مسی افسانه ای به پیشرفت خود ادامه می دهد. این مهاجم آرژانتینی به لطف گل هایش مقابل رایو وایکانو، رکورد دی استفانو را پشت سر گذاشت و به تعداد گل های رائول رسید. شماره 10 بارسا هم اکنون 228 گل در لیگ به ثمر رسانده است. وی تنها 263 بازی برای ثبت این رکورد نیاز داشت؛ 66 بازی کمتر از هم وطنش که برای رئال مادرید (1953/64) و اسپانیول (1964/66) به میدان رفته است.
0.87 گل در هر بازی
مسی میانگین 0.87 گل در هر بازی را در اختیار دارد؛ در حالی که رکورد آلفردو دی استفانو 0.69 گل است. بازیکن با بهترین میانگین در لالیگا تلمو زارا است که از سال 1940 تا 1955 برای اتلتیک بیلبائو بازی کرد و در 277 بازی 251 گل به ثمر رساند (0.91).
مسی به رائول رسید
علاوه بر پشت سر گذاشتن دی استفانو، لئو مسی با رکورد گل های رائول گونزالس برابری کرد. بازیکن پیشین رئال مادرید در 550 بازی 228 گل زد (0.41). حالا، مهاجم آرژانتینی بارسا سومین گلزن برتر تاریخ لالیگا است و تنها تلمو زارا (251) و هوگو سانچز (234) را پیش روی خود می بیند.
اگر گل های مسی در رقابت های دیگر را به این تعداد اضافه کنیم، شمار گل هایش به 337 می رسد. تفکیک گل های مسی بدین صورت است: 228 گل در لالیگا، 65 گل در لیگ قهرمانان، 29 گل در جام حذفی، 10 گل در سوپرکاپ اسپانیا، 4 گل در جام جهانی باشگاه ها و 1 گل در سوپرکاپ اروپا.
+++++++++++++++
پویول: نیمکت نشینی؟ دریک سال 3 عمل جراحی داشته ام!؛برایم مهم این است که به تیم کمک کنم
کارلس پویول کاپیتان باتجربه بارسلونا بعد از اتمام بازی شنبه شب تیمش مقابل رایو وایه کانو در جمع خبرنگاران حضور یافت و در مورد خروجش از ترکیب بارسا صحبت کرد و گفت:
5wrm_c67fa7ea94f311e39b8a12d1269d46d7_8.jpg

« با وجودی که حالم خوب است، اما در ناحیه کمر کمی احساس درد کردم و به این نتیجه رسیدم که شاید بهتر است از زمین بیرون بروم.»
این گزیده ای از صحبت های پویول است:
*بازی مقابل رایووایه کانو: بازی زیبایی بود. تیم حریف برای بازی کردن به میدان آمده بود و فوتبال و رفتار آنها یک تشکر ویژه دارد. اگر همه تیم ها اینگونه بازی می کردند...
*نیمکت نشینی: بازیکنان دیگر بیشتر بازی میکنند ولی باید از فرصت هایی که دراختیارم قرار می گیرند بهره ببرم. ازاوضاع راضی هستم. من در سالی که گذشت سه بار زیر تیغ جراحی رفتم و فکر می کنم که اینجا هستم که به تیم کمک کنم؛ حالا چه در داخل زمین و چه خارج از آن. هرروز حالم بهتر می شود و این مهمترین نکته است. من روزهای بدی را پشت سرگذاشتم و الان فقط اینطورفکر می کنم که تمرین کردن با تیم یک افتخار است. هم تیمی هایم عملکرد خیلی خوبی دارند و این سرمربی است که تصمیم می گیرد. زانویم شرایط خوبی دارد وهرروز بهتر از قبل می شود و می خواهم از هرروزم لذت ببرم و اگر بتوانم در جام جهانی باشم که چه بهتر
*تغییر رفتار: این همین مسیری است که باید آن را دنبال کنیم .دربازیهای اخیر خیلی خوب بوده ایم. ما الان در فاز خیلی مهمی از فصل هستیم که تکلیف جامهای قهرمانی روشن می شود و تیم ما اعتماد به نفس کافی را دارد
*منچسترسیتی: ما می دانیم که تیم خوبی را پیش رو داریم ولی بارسا، بارساست. بازی کاملا برابر وشانه به شانه خواهد بود
*تمدید قرارداد: می خواهم برروی رقابتهای این فصل تمرکز کنم وبعد درموردش صحبت خواهیم کرد
*هدف بارسا، حضور در سه فینال: تیم ما تیمی برنده است و برای فتح همه جامها مبارزه می کنیم. همیشه می خواهیم در همه فینالها باشیم؛ تیم ما بهتر از قبل شده است
*نبرد بارئال واتلتیکو در لالیگا: ما همان جایی هستیم که باید باشیم. فینال جام حذفی مقابل رئال مادرید بازی ارزشمندی خواهد بود. در لیگ قهرمانان اروپا هم به مبارزه ادامه خواهیم داد و چیزی را به کسی هدیه نخواهیم داد. اگر مثل بازیهای اخیرمان کار کنیم، مزد تلاشهایمان را دریافت خواهیم کرد.
++++++++++++++++++++++
تعداد بازیهای پویول با کاپیتان میگوئلی در لالیگا برابر شد
تنها ژاوی بازیکن حال حاضر بارسلونا از پویول در بازی های لیگ بیشتر بازی کرده است . پویول اولین بازی خود را با پیراهن بارسلونا در تاریخ 2 اکتبر 1999 و برابر وایادولید در لیگ به میدان رفت و این آغاز دوره فوتبالی این مدافع باتجربه در باسا بود.
e1ms_640x360_391-puyol-migueli.v1392494262.jpg

پویول با حضور در بازی برابر رایو وایکانو توانست با رکورد کاپیتان اسبق بارسلونا میگوئلی ( migiueli ) برابری کند. لوئیز ون خال سرمربی سابق بارسلونا برای اولین بار پویول را در 2 اکتبر 1999 و بازی با وایادولید به میدان فرستاد و از وی بعنوان بازیکن پشت دفاع راست استفاده کرد و کم کم پویول در ترکیب اصلی بارسا حضور یافت.
اولین عنوان قهرمانی لالیگا را نیز با سرمربی گری فرانک رایکارد و در فصل 2004/05 به دست آورد.بعد از آن پویول طی مدت شش فصل ( در فصل های 2004/05, 2005/06, 2008/09, 2009/10, 2010/11 و 2012/13 ) با بارسلونا قهرمان لالیگا شدند.
پویول در کلیه مسابقات 21 جام به عنوان بازیکن بارسلونا کسب کرده است.
جدول کامل تعداد بازی ها و تعداد گل های کارلس پویول مدافع متعصب و با تجربه بارسلونا
سال تعداد بازی ها تعداد گلها
1999/00 24 0
2000/01 17 0
2001/02 35 2
2002/03 32 0
2003/04 27 0
2004/05 36 1
2005/06 35 1
2006/07 35 0
2007/08 30 1
2008/09 28 1
2009/10 32 1
2010/11 17 3
2011/12 26 1
2012/13 13 0
2013/14 4 0
مجموع کل 391 11

+++++++++++++++++++++
دم توره گرم به این میگن بازیکن .ویا یاد بگیره:confused: که گل زد چیکار کرد انگار نه انگار اصلا" تو بارسا بازی کرده بود

Last edited:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ولی نیمار چه بازگشتی داشت ... چه حالی بده به منچستر هم ازین گلها بزنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ژاوی : بارسا راهی را که من سیتی در پیش گرفته را نمیرود
ژاوی هرناندس، هافبک بارسلونا در آستانه دیدار تیمش با منچسترسیتی در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا سیاست میزبان انگلیسی برای ساختن تیمی که تمام مهره‌های آن از تیم‌های دیگر خریداری شده‌اند را زیر سوال برد.
6nca_hxt4_363379_heroa.jpg

ژاوی که تا کنون بیش از 700 بازی برای بارسلونا انجام داده است در این باره گفت: به نظر من بازیکنان بومی و محصول آکادمی‌ها فلسفه بازی تیم‌های‌شان را بهتر می‌شناسند و در بارسلونا چنین وضعیتی وجود دارد. کاری که سیتی انجام می‌دهد کاملاً قانونی اما متفاوت با ما است. من نمی‌دانم که آیا برای انگلیسی‌ها اصلاً مهم است که هیچ بازیکنی از منچستر در تیم‌شان باشد یا نه اما اینجا سخت است تیمی بسازیم که در آن حداقل 3 تا 5 بازیکن بومی در آن نباشند و هواداران هم چیزی غیر از این را دوست ندارند.
ژاوی افزود: واقعیت اما همین است و باید آن را پذیرفت. فوتبال امروز شبیه یک تجارت است و آنهایی که پولدارند به آن به چشم یک کار تجاری نگاه می‌کنند. البته اینکه یک آدم از ابوظبی با کلی پول تیمی بزرگ را با خرید کلی بازیکن گران قیمت بسازد کاری کاملاً قانونی است.
تیم‌های بارسلونا و منچسترسیتی فرداشب (سه‌شنبه) در شرایطی به مصاف هم می‌روند که تا به حال در هیچ تورنمنت رسمی برابر یکدیگر قرار نگرفته‌اند.
+++++++++++++
نگاهی به آمار و ارقام بارسلونا در مقابل تیم های انگلیسی
2q6rnp2wd5ugwp2muyy3.jpg

در زیر نگاهی به بازی های بارسلونا در مقابل تیم های انگلیسی داریم:
- تیم بارسلونا تا کنون 60 بار در مقابل تیم های انگلیسی در رقابت های رسمی به میدان رفته است.
- در این 60 دیدار بارسلونا 24 بار پیروز میدان بوده است، 19 بار تن به تساوی داده است و 17 بار با شکست مواجه شده است.
- تیم بارسلونا در دیدارهای رسمی، 27 بار میزبان تیم های انگلیسی بوده است که 15 پیروزی، 10 تساوی و 2 شکست نتایج این تیم بوده است.
- تیم بارسلونا در دیدارهای رسمی، 27 بار مهمان تیم های انگلیسی بوده است که 6 پیروزی، 8 تساوی و 13 شکست نتایج این تیم بوده است.
- تیم بارسلونا 6 بار در فینال رقابت های اروپایی به مصاف تیم های انگلیسی رفته است و 3 پیروزی، 1 تساوی و 2 شکست برای این تیم رقم خورده است.
- بهترین پیروزی بارسلونا در مقابل تیم های انگلیسی:
پیروزی 4-0 در مقابل ولورهمپتون واندرز در تاریخ 10 فوریه 1960 در یک چهارم نهایی جام باشگاه های اروپا
پیروزی 4-0 در مقابل منچستریونایتد در تاریخ 2 نوامبر 1994 در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا
پیروزی 5-1 در مقابل چلسی در تاریخ 18 آوریل 2000 در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا
پیروزی 4-0 در مقابل لیدزیونایتد در تاریخ 13 سپتامبر 2000 در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا
- بهترین پیروزی بارسلونا در خانه تیم های انگلیسی:
پیروزی 5-2 در خانه ولورهمپتون واندرز در تاریخ 2 مارس 1960 در یک چهارم نهایی جام باشگاه های اروپا
- سنگین ترین شکست بارسلونا در مقابل تیم های انگلیسی:
شکست 3-0 در خانه ایپسویچ تاون در تاریخ 23 نوامبر 1977 در دور سوم جام یوفا،
شکست 3-0 در خانه استون ویلا در تاریخ 26 ژانویه 1983 در سوپرجام اروپا،
شکست 3-0 در خانه منچستریونایتد در تاریخ 21 مارس 1984 در یک چهارم نهایی جام در جام اروپا
+++++++++++++++
سيتي - بارسلونا اوج هيجان در منچستر

640x360_sense-foto.v1389957744.jpg

تنور رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا پس از چند هفته تعطيلي سه‌شنبه دوباره روشن خواهد شد و بارديگر تب فوتبال قاره سبز را در برخواهد گرفت آنهم با ديدار دو تيم پرستاره بارسلونا و منچسترسيتي که هر بيننده اي را پاي گيرنده اش ميخکوب خواهد کرد.

دور رفت مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا سه شنبه شب با انجام دو ديدار آغاز خواهد شد که در حساس‌ترين بازي منچستر سيتي در ورزشگاه اتحاد به مصاف بارسلونا مي‌رود.

دو تيم در شرايطي به مصاف هم مي‌روند که در اوج آمادگي خود به سر مي‌برند و چنانچه به قرعه هم نمي افتادند چه بسا به فينال صعود مي‌کردند. منچستر سيتي که در فصل جاري پيگريني آرژانتيني را بر روي نيمکت خود مي بيند فصل خوبي را پشت سرمي گذارد و از شانس‌هاي اصلي قهرماني در ليگ برتر انگليس به شمار مي‌آيد. شاگردان پيگريني درحالي با 54 امتياز در رده سوم قرار دارند که چنانچه در بازي عقب افتاده خود به پيروزي برسند با تفاضل گل بهتر نسبت به چلسي به صدر جدول رده‌بندي صعود خواهند کرد.

بازيکنان منچسترسيتي در آغاز هفته نتيجه بسيار خوبي را به دست آوردند و موفق شدند در يک هشتم نهايي جام حذفي انگليس تيم آماده چلسي را با دو گل شکست دهند تا با روحيه خوبي پاي به ديدار حساس سه شنبه شب گذارند. از طرف ديگر هم بارسلونا همچون سيتي در شرايط خوبي به سر مي‌برد.

شاگردان خراردو مارتينو با شکستي که برابر والنسيا در هفته بيست و دوم متحمل شدند صدر جدول رده‌بندي را پس از هفته ها از دست دادند اما تنها پس از يک هفته دوباره به صدر بازگشتند چرا که شکست غيرمنتظره اتلتيکو مادريد برابر اسپانيول باعث شد تا همه چيز بر وفق مراد آبي-اناريها شود.

شاگردان خراردو مارتينو آرژانتيني در آخرين بازي خود در رقابت هاي ليگا جشنواره گل به راه انداختند و موفق شدند در نوکمپ رايووايکانو را با شش گل از پيش رو بردارند تا براي سيتي در ديدار سه شنبه شب خط و نشان کشند و با خيال راحت به صدرنشيني خود در رقابت‌هاي ليگا ادامه دهند. خبر خوب براي آبي-اناريها بازگشت نيمار پس از چند هفته دوري از ميادين بود. اين بازيکن برزيلي موفق شد در اين ديدار خانگي يک گل زيبا هم به ثمر رساند تا آبي-اناريها را غرق در شادي کند و اميدواري آنها را براي بازي سه شنبه شب زياد کند.

* عملکرد دو تيم در مرحله گروهي

بارسلونا در گروهي که آژاکس، ميلان و سلتيک در آن حضور داشتتند عملکرد خوبي داشت و به راحتي جواز صعود را کسب کرد. شاگردان مارتينو با چهار پيروزي يک تساوي و يک شکست 13 امتيازي شدند تا به عنوان تيم نخست جواز صعود به دور بعد را کسب کنند.

منچسترسيتي هم در مرحله گروهي نمايش بسيار خوبي داشت. اين تيم در گروه چهار با تيم‌هاي بايرن مونيخ،ويکتوريا پلژن و زسکا مسکو همگروه بود. شاگردان پيگريني تنها يک بار در اين مرحله طعم شکست را چشيدند که آنهم برابر بايرن مونيخ در ورزشگاه إتحاد بود که با نتيجه سه بر يک بازي را واگذار کردند البته آنها در بازي برگشت جبران کردند و با نتيجه سه بر دو بايرن آماده و پرستاره را در آليانس آره نا شکست دادند تا با 15 امتياز و تنها تفاضل گل کمتر نسبت به اين تيم در جايگاه دوم قرار گيرند و به مرحله يک هشتم نهايي صعود کنند.

* بازيکنان مصدوم

منچستر سيتي در ديدار برابر بارسلونا آگرو بهترين گلزن خود را در اختيار نخواهد داشت و اين بدون شک به ضرر اين تيم خواهد بود البته با توجه به ترافيک زياد در خط حمله اين تيم به نظر مي رسد که زياد غيبت آگرو تاثير گذار نباشد اما نمي‌توان انکار کرد که خط حمله سيتي با اين مهاجم سرعتي آرژانتيني بسيار زهر دار بود و حضور او مي توانست مدافعان کند بارسلونا را اذيت کند. ديگر غائب سيتي در ديدار سه‌شنبه شب فرناندينيو برزيلي است. البته روزنامه سان انگليس نوشت ناستازيج هم به اين ديدار نخواهد رسيد تا سيتي با سه غائب بزرگ پاي به اين ديدار بزرگ بگذارد.

اما خبر خوب براي تيم پيگريني بازگشت سمير نصري به شرايط بازي است. اين بازيکن فرانسوي چند بازي اخير تيمش را به علت آسيب ديدگي از دست داد اما در ديدار برابر چلسي در جام اتحاديه به ميدان رفت و گل دوم تيمش را هم به ثمر رساند.

بارسلونا براي بازي سه شنبه شب غايب بزرگي ندارد. تنها غايب بزرگ اين تيم که شائبه‌هاي زيادي درباره او وجود داشت نيمار بود که او هم به شرايط آمادگي رسيده است و در ديدار برابر رايووايکانو هم به ميدان رفت و گل زيبايي هم به ثمر رساند البته کارلوس پويول که تازه به شرايط بازي رسيده بود در ديدار شنبه شب آبي-اناريها از ناحيه کمر آسيب ديد و به احتمال زياد به بازي سه شنبه شب نخواهد رسيد.

* اظهار نظر بازيکنان

اين ديدار براي يک بازيکن از جذابيت زيادي برخوردار است و آن يحيي توره هافبک منچستر سيتي است که دوران درخشاني را در بارسلونا هم پشت سرگذاشت اما با بي مهري گوارديولا همراه شد و مجبور شد آبي-اناريها را به مقصد تيم متمول شهر منچستر طي کند. او قبل از ديدار با بارسلونا سخناني را بر زبان آورد که نشان مي دهد هنوز عاشق بارسلونا است. بهترين بازيکن سال قاره آفريقا گفت: بازي سختي براي من است چرا که دوست نداشتم مقابل بارسلونا به ميدان بروم. احترام زيادي براي بارسلونا قائل هستم چرا که اين باشگاه چيزهاي زيادي به من ياد داده است. در بارسلونا دوستان زيادي دارم اما متاسفانه الان مجبور هستم برابر آنها به ميدان روم.نوکمپ ورزشگاهي است که عاشق بازي کردن در آن هستم. الان بايد به نوکمپ بازگردم اما براي بارسلونا بازي نمي‌کنم و اين خوب نيست. دوست نداشتم برابر تماشاگراني به ميدان روم که چيزهاي زيادي به من بخشيدند از جمله عشق و احترام اما اين فوتبال است و بايد با‌ آن کنار آمد.

* پيکه

مدافع آبي-اناريها برخلاف يحيي توره براي بازي سه‌شنبه خط و نشان کشيد: در گذشته تمام حريفان تلاش مي کردند تا مسي را متوقف کنند، اما الان اگر مسي هم در اوج نباشد ما راه حل هاي ديگري هم داريم. نيمار، پدرو و سانچس مي‌تواند بازي را درآورند. ما در خط حمله گزينه‌هاي زيادي داريم و اين بسيار خوب است.

* مربيان

پيگريني" به خوبي بارسلونا را مي‌شناسم. آنها تيم بسيار خوبي دارند. در اين تيم ستاره‌هاي چون نيمار، مسي، اينيستا، ژاوي و سانچس بازي مي‌کنند، اما من ژاوي را بيشتر مي‌پسندم و به بازي او علاقه دارم. پا به پاي بارسلونا بازي خواهيم کرد. اين تيم بسيار قوي است، اما با گوارديولا ابهت بيشتري داشت. نبايد فراموش کنيم که سيتي هم تيم بسيار خوبي است و شانس زيادي براي پيروزي و صعود به دور بعد دارد.

خراردو مارتينو" خوشبختانه ما توانستيم بازي خوبي را برابر رايووايکانو به نمايش گذاريم. الان بايد به بازي برابر منچستر سيتي فکر کنيم.همه بازيکنان بارسلونا آماده اين ديدار هستند و مي‌خواهيم با قدرت برابر حريف خود بازي کنيم "

در ديگر ديدار سه شنبه شب پاري سن ژرمن در آلمان به مصاف بايرلورکوزن مي‌رود. دو تيم فصل خوبي را پشت سرمي‌گذارند. پاري سن ژرمن که دو سه سالي است با مالکان متمول قطري خود کاملا متحول شده است در فصل جاري کارلو آنچلوتي را بر روي نيمکت خود نمي‌بيند با اين حال با لوران بلان هم خوب نتيجه گرفته است و با 58 امتياز و اختلاف چهار امتيازي نسبت به تيم دوم در در قرار دارد.

شاگردان بلان در هفته بيست و پنجم با سه گل والنسين را در هم کوبيدند تا با روحيه خوبي پاي به ديدار سه شنبه شب گذارند. اميد نخست پاريسي‌ها در اين ديدار زلاتان ابراهيموويچ است که همچون سال گذشته نمايش خيره‌کننده اي در اين فصل هم داشته است. لورکوزن هم در فصل جاري نتايج خوبي کسب کرده است و با 43 امتياز در جايگاه دوم قرار دارد البته شانس بسيار کمي براي کسب عنوان قهرماني دارد چرا که با تيم صدرنشين بايرن مونيخ 16 امتياز اختلاف دارد.

شاگردان سامي هيپيا در هفته بيست و يکم بوندسليگا نمايش ضعيفي داشتند و با نتيجه دو بر يک در خانه برابر شالکه تن به شکست دادند تا با روحيه بدي پاي به ديدار سه‌شنبه شب گذارند البته با توجه به آمادگي پاري سن ژرمن کمتر کسي براي نماينده آلمان شانس صعود به دور بعد را قائل است.
++++++++++++++++
lowkrlb58j0006uifg0l.jpg

آنها بازگشتند
مسی : گلزن تیم
اینیستا : بی ثبات کننده ی حریف
نیمار : ویران کننده
mb3q2lpxg7nxj4a9x3fm.jpg

11 نفر در برابر سیتی
تاتا فرمول آنوئتا را تکرار خواهد کرد و با 4هافبک بازی خواهد کرد
او می خواهد بداند که چه کسی مسی را در خط حمله همراهی خواهد کرد
ممکن است پدرو به نیمار ترجیح داده شود
حضور ماسکرانو در ابهام
مصاحبه ی اختصاصی با آنری : "استیل بازی من سیتی برای بارسا مفید است."
مونیسا من سیتی را برای موندو آنالیز کرد : "بازیکنان کوتاه قد، بازیکنان سیتی را به زحمت خواهند انداخت."
++++++++++++
مصدومیت جزئی ماسکرانو در آستانه بازی با منچستر سیتی

به گزارش موندو دپورتیوو ، ماسکرانو در تمرینات امروز (دوشنبه) صبح دچار مصدومیت شده و زمین را ترک کرده است. به گزارش همان روزنامه ماسچرانو با وجود این مصدومیت جزئی به همراه سایر بازیکنان تیم به انگلستان سفر کرده است.
337039_heroa.jpg

در صورت آماده نبودن ماسچرانو، بارترا و پویول می توانند در قلب دفاع بارسلونا قرار گیرند. این در حالیست که در دیدار شنبه شب بارسلونا مقابل رایووایکانو کارلس پوبول از ناحیه کمر احساس ناراحتی کرده و جای خود را به ماسچرانو داد.
++++++++++++++
yaya-toure-lebih-baik-dari-busquets_duniasoccer615.jpg

آمار و ارقام: مقایسه توره و بوسکتس؛ آیا فروش توره اشتباه بود؟!
دو تیم منچستر سیتی و بارسلونا در چارچوب رقابت های لیگ قهرمانان اروپا این هفته به مصاف یکدیگر خواهند رفت. این مقاله نگاهی آماری به عملکرد دو هافبک دفاعی این تیم خواهد داشت.
به نقل از Bleacher Report، در روز سه شنبه یایا توره 30 ساله برای اولین بار به عنوان یک حریف مقابل کاتالان ها صفارایی خواهد کرد.

توره در تیم بارسلونا غالبا زیر سایه بوسکتس قرار داشت و فرصت چندانی برای هنرنمایی پیدا نکرد اما، پس از انتقال به منچستر سیتی در سال 2010 به تدریج ارزش های خود را به اثبات رساند.

به عقیده کولو توره، برادر بزرگ‌تر یحیی، تصمیم پپ گواردیولا برای کنار گذاشتن بهترین بازیکن سال آفریقا کاملا اشتباه بوده است: "یحیی در بارسلونا خیلی بهتر از سرجیو بوسکتس عمل می کرد اما، او پشت سر بوسکتس بود."

آیا تصمیم گواردیولا مبنی بر فروش توره اشتباه بوده است؟ این مقاله در چند فاکتور مختلف توانایی‌ های این دو هافبک دفاعی را خواهد سنجید.

قدرت دفاعی

اگرچه پست تخصصی توره هافبک دفاعی است اما، وی در منچستر سیتی بیشتر به عنوان هافبک باکس-تو-باکس ایفای نقش می کند که به قدرت بالا در حمله و دفاع نیاز دارد. آمار نشان می دهد که در فاز دفاعی بوسکتس عملکرد بهتری را نسبت به توره به جای گذاشته است.

6a8269cb7ec89389652e7540b86440b0_crop_exact.png

در لیگ داخلی بوسکتس به طور متوسط در هر نود دقیقه دو برابر یحیی توره تکل می زند اما، در لیگ قهرمانان داستان متفاوتی وجود دارد و این دو آمار نسبتا نزدیکی را دارند که نشان دهنده تفاوت سبک بازی تیم ها در دیدارهای داخلی و اروپایی است.

تغییر سبک توره

توره در بارسلونا عموما به عنوان یک هافبک دفاعی به بازی گرفته می شد اما، در منچستر سیتی به هافبک باکس-تو-باکس تغییر پست داد و آمار خارق العاده ای را در فاز هجومی به ثبت رساند.

این دو تصویر به خوبی تفاوت سبک دو بازیکن را نشان می دهد. بوسکتس غالبا در نیمه زمین خودی حضور دارد در حالی که، توره بیشتر در کارهای تهاجمی شرکت می کند.

ccc76e52dd917def432e234c166eae1c_original.png

1c1764cd4626aa11f8e540fc2b800d0e_original.png

گل زنی و گل سازی

توره به طور متوسط در هر 174 دقیقه یک بار به گل رسیده است و تا به اینجا فصل نیز 12 بار دروازه حریفان را گشوده است. هم تیمی سابق او آمار نسبتا ضعیفی را در این بخش به جای گذاشته است.

1fe2867f86e7c1e5701a9e3d5f86ddb3_crop_exact.png

پاس

بوسکتس به طور متوسط پاس های بیشتری نسبت به توره ارسال کرده است اما، با نگاه به سبک بازی دو تیم می توان دید که تفاوت چندانی میان این دو نیست. تعداد های پاس توره در 90 دقیقه تقریبا سه چهارم پاس های بوسکتس است ولی، در این حین، تعداد پاس های تیم منچستر سیتی تنها 63% تعداد پاس های تیم بارسلونا می باشد و این امر به خوبی میزان تاثیرگذاری هافبک ساحل عاجی را مشخص می کند.

در لیگ برتر نیز یحیی توره در صدر لیست بهترین پاسورهای لیگ قرار دارد و رقبای قدرتمندی همچون مسوت اوزیل را کنار زده است.

16c00be9430038777b2d7aaa125a9f34_crop_exact.png

به طور کل، یحیی توره توانسته آمار بهتری را به خصوص در فاز هجومی به نمایش بگذارد از آن سوی نمایش بهتر دفاعی سرجیو بوسکتس فروش یحیی توره را توجه پذیر می نمایاند اما، باید دید در روز سه شنبه کدام یک پیروز میدان خواهند شد، دومین گلزن برتر فصل سیتی و یا اسپانیایی باتجربه؟
++++++++++++++++
بارسا-سیتی
اطلاعات بازي
تاريخ بازي:سه شنبه، ۲۹ بهمن
ساعت بازي:23:15 به وقت ايران
رقابت:دور رفت ۱/۸ لیگ قهرمانان
ورزشگاه:اتحاد
گنجايش:99,786 نفر
پخش زنده:شبکه سه

+++++++++++++++++

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
خدا رحم کنه با این دروازه بان و خط دفاعی!

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
به نظر من فروش یحی توره و بازی بوسکتس بجاش جزیی از اصول بومی گرایی بارسا بود والا من بشخصه توره رو بسیار دوست دارم و بهتر از بوسکتس میدونم از همه لحاظ در بارسا هم خوب بازی میکرد

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
من فقط به عشق بارسلونا امشب مرخصی گرفتم :دی (آشخوری)

امیدوارم که پیروز مسابقه امشب باشیم (یه چیزی بهم میگه میبریم:p)
به به چه عجب شما به این تاپیک سر زدی:دی
به نظر من فروش یحی توره و بازی بوسکتس بجاش جزیی از اصول بومی گرایی بارسا بود والا من بشخصه توره رو بسیار دوست دارم و بهتر از بوسکتس میدونم از همه لحاظ در بارسا هم خوب بازی میکرد
صد در صد توره بازیش خیلی بهتره از بوستکس

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
جا داره مراتب تشکر را از بانو شکیرا به جهت آماده کردن پیکه از لحاظ روحی و جسمی به عمل بیاوریم.

پ.ن: تبریک بابت برد. ترسمون از خط دفاع بود که خدا را شکر سوتی خاصی ندادن و خوب کار کردن. سیتی هم در حد انتظار نبود البته. سویا خیلی بیشتر فشار اورد رو دروازه مون. پنالتی هم به نظرم کاملا درست میومد.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی خوبی بود. بارسلونا هم خوب دفاع کرد و هم خوب حمله.

سیتی تیم قدری بود. خطا کارت قرمز داشت اما پنالتی رو باید کارشناس داوری نظر بده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یا الله یا بارسا:D:D:Dاقا تبریک به بارسایی های گل
به این میگن بازی :cool: اره همینه .همین تفکر رو میخواد تیم خیلی خوب تیم مقابل رو کنترل کرد و بازیرو اداره کرد پرس عالی دفاع نسبتا" خوب (نه خوب خوب)تو بعضی از نقاط که پرس میکردن دفاع رو کامل یه نواحی خالی میکردن .
دم والدس گرم درست چند تای سوتی داد ولی اون شوتی سیلوار رو عالی گرفت
خوشم اومد از تاتا ;)احسنت تاتا مارتینو
دوربین انگلیسی تا دید گل خورد اون دایوینگ ناواس رو اول یه زاویه دراورد که مثلا" خطا هست ولی از زاویه دیگه نشون داد که ضایع شد:D
کارت قرمز هم درست بود پنالتی هم درست (اگر درست هم نبود وبازم دهانها باز شد پس بسوزید و گل رو بخورید:D)
دنی الوز عالی بود انصافا اون سمت هرکاری خواست انجام داد. راستی داشت یادم میرفت این بازی بازم شاهد احداث تونل هم بودیم که این دفه گل بود خیلی عمق داشت احداث تونل مثل اوتارم:D:D
سانچز این بشر عالیه. اون تو سرتوپش که کلچی رو سوسیس کرد عالی بود
مسی هم اب زیر کاهی کار میکرد :D اروم اروم کار میکرد .اون دقیقه اخر رو اگر خوب میزد گل بود که نشد حیف
خلاصه تفکرات تاتا خوب انجام شد باید در ادامه دید تاتنا با بارسا چیکار میکنه:cool::D

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
تبریک می گم. سیتی با ترس بازی کرد، از عقب پرس نکرد و توپ رو به بارسا داد. در آخر هم مزد این کارش رو گرفت.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
b790da4a-4835-3ca9-8f9a-cdf498910d18.jpg

منچسترسیتی 0 - 2 بارسلونا؛ مأموریت انجام شد
جدال فوق العاده حساس میان دو تیم بارسلونا و منچستر سیتی در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر در نهایت با پیروزی 2 - 0 شاگردان مارتینو به پایان رسید تا این تیم یک قدم تا مرحله بعد فاصله داشته باشد.
ترکیب منچستر سیتی: هارت، کمپانی، دمیکلیس، کلیشی، زابالتا، توره، فرناندینیو، کولاروف (لسکات)، سیلوا، ناواس (نصری)، نگردو (ژکو)

ترکیب بارسلونا: والدز، ماسچرانو، پیکه، آلوز، آلبا، بوسکتس، ژاوی، فابرگاس (روبرتو)، اینیستا، سانچز (نیمار)، مسی

دو تیم کار را با احتیاط آغاز کردند اما شاگردان مارتینو همانطور که انتظار می رفت با هدف حفظ توپ و کنترل بازی کار را ادامه دادند و 73 درصد مالکیت توپ و 141 پاس در مقابل 41 پاس بازیکنان سیتی در 15 دقیقه ابتدایی گویای این موضوع بود.

cbb4cb22-1145-330c-b96e-b2992739ebca.jpg

در دقیقه 19 پاس در عمق خوب سیلوا به نگردو و فرار مهاجم اسپانیایی از میان دو مدافع بارسا همراه شد که در نهایت با تنگ شدن زاویه و ضربه نگردو به توپ از دهانه دروازه عبور کرد و رد شد.

در این لحظات بازیکنان سیتی با پرسینگ خوب خود کمی بر بازی مسلط شدند اما این برتری نسبی دقایقی بیشتر به طول نیانجامید.

8ff8da8d-04a7-34cf-8391-4f60d9b5049f.jpg

در دقیقه 30 حرکت خوبی را آغاز کرد و وارد محوطه سیتی شد اما در حالی که موقعیت مناسبی داشت، مدافعان سیتی اجازه پیش روی بیشتر و زدن ضربه را به او ندادند و توپ برگشت داده شد.

دقیقه 32 هم شوت زیبای ژاوی از پشت محوطه با واکنش هارت در دو ضرب مهار شد.

aed9e0e4-decf-3bd3-9179-8f5c2921d7c5.jpg

در ادامه نیمه نخست سیتی همچنان با دفاع فشرده و خوب خود فضای مورد نیاز بارسایی ها را فراهم نکرد و بارسا هم حملات خود را با نفرات کمی تدارک دید تا موقعیت ضد حمله نصیب شاگردان پیگرینی نشود و بدین ترتیب نیمه نخست بدون گل مساوی به پایان رسید.

نیمه دوم؛

در دقیقه 53 اینیستا در میانه های میدان صاحب توپ شد و با پاسی در عمق مسی را در شرایط تک به تک قرار داد، اما تکل از پشت دمیکلیس، مهاجم آرژانتینی را نقش زمین کرد و علاوه بر دریافت کارت قرمز یک پنالتی نیز به کاتالان ها تقدیم کرد.

07bd3eca-0996-3c6c-915e-85799a97c92c.jpg

دقیقه 54 لیونل مسی پشت توپ قرار گرفت و دروازه هارت را گشود تا هفتمین گل خود در این رقابت ها را به ثبت برساند.

1392750646_855315_1392757618_album_grande_0.jpg

بعد از این گل و 10 نفره شدن سیتی، برای لحظاتی فشار بارسا بیشتر شد و خط دفاعی میزبان آشفته و به هم ریخته به نظر می رسید اما آبی اناری ها نتوانستند اختلاف را افزایش دهند.

در دقیقه 67 هم پیگرینی، خسوس ناواس و کولاروف را بیرون کشید و به جای آنها نصری و لسکات را وارد میدان کرد.

در دقیقه 66 ارسال زمینی آلوز با ضربه ژاوی به شکلی خطرناک از بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 68 یک و دوی خوب آلوز و سانچز و نفوذ مدافع کناری بارسا به محوطه حریف با ضربه بسیار خطرناک او همراه شد که توپ از کنار دروازه به بیرون رفت.

در دقیقه 73 ادین ژکو به جای نگردو و در طرف دیگر نیمار به جای سانچز وارد میدان شدند.

دقیقه 76 پاس تک ضرب زابالتا به سیلوا، با کنترل سینه و ضربه این بازیکن همراه شد که ویکتور والدز به خوبی توپ را مهار کرد.

دقیقه 85 هم سرخی روبرتو جانشین سسک فابرگاس شد.

در دقیقه 90 کار برای سیتی تقریباً تمام شد؛ این بار یک و دوی نیمار و آلوز و نفوذ عالی مدافع برزیلی به محوطه سیتی، در نهایت با ضربه دقیق او توپ از میان پاهای هارت به تور رسید.

1392750646_855315_1392760077_album_grande.jpg

بارسلونا با این پیروزی خارج از خانه کار خود برای صعود به مرحله بعدی را بسیار آسان تر کرد اما باید دید آیا سیتی می تواند دست به شگفتی بزند و در کمپ نو جبران کند یا خیر...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تبریک بابت برد
بازیکنان بازی رو جدی گرفته بودن و تمرکز خیلی بالایی داشتند، اگر آفساید بی جهت سسک گرفته نمیشد یا آلوس تک به تک اولی رو خراب نمیکرد شاید میتونستیم 3-4 تا بزنیم

عکس بی نهایت زیبا :oops:

Una-imagen-que-vale-mas-que-mi_54401437829_54115221154_600_396.jpg

Silvan

Registered User
لایک‌ها
1,172
فقط یک کلمه میشه درباره این بازی گفت، فوق العاده بودیم... تاتا میتونه تیم رو به جاهای خوبی برسونه.

خط هافبکمون (متشکل از 7 بازیکن) عالی بود... والدز و پیکه هم خوب بودند... کلا ملالی نیست جز ضربات آزاد و ضربات کرنر.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
7p_the-front-md-feb-19-2014.jpg

بــــــلـــــه !
بارسا یک پایش را در مرحله بعد گذاشت , بعد از پیروزی فوق العاده در یک بازی بزرگ
مسی با یک ضربه پنالتی سیتی را به قتل رساند و آلوز نیز با گلی فوق العاده کار را تمام کرد
ساندرو روسل , از دادگاه برزیل تبرئه شد

rmm8_the-front-sport-feb-19-2014.jpg

ضربه ای موثر در اروپا ( لیگ قهرمانان اروپا )
پیش به سوی مرحله بعدی
بارسا حاکم بازی بود , مسی از روی نقطه پنالتی و دنی آلوز روی همکاری با نیمار گلهای بارسا را به ثمر رساندند
بارتومئو و سوریانو با هم دست دادند
ایبرا در آلمان کار را تمام کرد
++++++++++++++++
65wh_1896736_606704622731013_1137167792_n.jpg

++++++++++++++++++
مسی: گام مهمی بود ولی کار تمام نشده است
لیونل مسی ستاره آرژانتینی بارسلونا در بازی دیشب تیمش مقابل منچسترسیتی گلزنی کرد تا در رقابتهای این فصل لیگ قهرمانان اروپا۷ گله شود. او در پایان این بازی در گفتگویی با خبرنگاران اعلام کرد که برد ۰-۲ تیمش گامی مهم برای رسیدن به دور بعدی است ولی کار را تمام شده ندانستمسی در آنالیز عملکرد بارسا گفت:
fffs_47052bd498ea11e3b4f00e8811d39b04_8.jpg

« بازی فوق العاده ای انجام دادیم.مقابل تیم بزرگی بازی می کردیم که خیلی خطرناک بود ولی واکنش خوبی نشان دادیم.برد در خانه حریف گام مهمی روبه جلوست ولی سرنوشت این بازی رقم نخورده و قطعی نشده؛ چرا که سیتی تیم بزرگی است و بازیکنان خیلی خوبی دارد »مسی درمورد عطش و هیجانش برای بازی کردن گفت:« نمی دانم برای چه گفتند که من عطش وهیجانم به فوتبال را از دست داده ام. اصلا این طور نیست. این بازی برای ما بود و نیازی به تغییر در تیممان نیست.»
او درمورد شرایط فردی اش گفت:« هرزمان که توپ را از یک سو به سوی دیگر میدان به گردش در می آوردیم، من شرایط خوبی داشتم و بازی خوبی را انجام دادم
+++++++++++++++++++++
ژاوی با 144 بازی در چمپیونزلیگ کنار رائول و پشت سر گیگز قرار گرفت
ژاوی هرناندز در دیدار مقابل منچستر سیتی در ترکیب اصلی قرار داشت و با رکورد 144 بازی رائول گونزالس در چمپیونزلیگ که بیشترین تعداد بازی برای یک بازیکن اسپانیایی بود، برابری کرد.
با این حال، رائول با حضور در 2 تیم به این رکورد رسید، یعنی رئال مادرید و شالکه، در حالی که ژاوی تمام 144 بازی خود در این رقابت ها را در یک باشگاه تجربه کرده است.
6b8w_1392760614_861386_1392760875_noticia_grande.jpg

ژاوی این فرصت را دارد که در بازی برگشت مقابل سیتی رکورد اسطوره باشگاه رئال مادرید را بشکند، اما هنوز با رایان گیگز که 149 بازی انجام داده است فاصله دارد - بازیکنی که او هم تمام بازی هایش را برای یونایتد انجام داده است - و هنوز در 40 سالگی به بازی کردن ادامه می دهد
رائول، حالا در تیم السعد قطر توپ می زند و برخلاف ژاوی و گیگز که تیمهایشان هنوز در گردونه رقابت ها باقی مانده اند، نمی تواند رکورد خود را بهبود بخشد.
منچستر یونایتد اولین تیمی بود که ژاوی برای نخستین بار در چمپیونزلیگ مقابل آنها قرار گرفت، و در ورزشگاه اولد ترافورد به تساوی 3 - 3 رضایت دادند.
اولین گل در آن مسابقه توسط رایان گیگز به ثمر رسید، تنها بازیکنی که بیشتر از ژاوی در این تورنمنت بازی کرده است.
+++++++++++++++++
دنی آلوز:هرموقع بارساپیروزمیشود"مردم ازداوری صحبت میکنند
دنی آلوز، این اظهارات که بارسلونا با کمک تصمیمات جوناس اریکسن بر منچستر سیتی غلبه کرده است را به سخره گرفت.
این مدافع کناری گل دوم تیمش در ورزشگاه اتحاد را در دقیقه 90 به ثمر رساند و یک برتری مطمئن به تیمش داد تا با خیالی آسوده تر در ورزشگاه کمپ نو از شاگردان پیگرینی پذیرایی کنند.
yzw0_657cad846bc811e3b34c12a19065fe73_8.jpg

او به Canal Plus گفت: "ما واقعاً خوب بازی کردیم، می دانستیم که اگر بتوانیم بازی را کنترل کنیم، می توانیم مشکلات زیادی برای آنها ایجاد کنیم، چرا که
آنها تقابل زیادی با تیم هایی که مالکیت توپ بیشتری داشته باشد، نداشته اند و نتوانستند ضد حملات پی در پی خود را پیاده کنند."
مدافع برزیلی نمایش قدرتمند خود و سایر مدافعان تیمش در مقابل این تیم لیگ برتری را برجسته کرد و گفت: "ما از لحاظ دفاعی خیلی خوب بودیم، ما همیشه
وقتی گل نمی خوریم، شانس بزرگی برای پیروزی داریم و در حالی که یک فوتبال زیبا ارائه کردیم، توانستیم کلین شیت هم داشته باشیم."
و او از ورود به بحث پنالتی اعلام شده برای بارسلونا پرهیز کرد، پنالتی که باعث اخراج مارتین دمیکلیس نیز شد.
"مردم زیادی هستند که می توانند در مورد آن صحبت کنند، ما فقط سعی کردیم تا کار خودمان را بکنیم، عملکرد خوبی به نمایش بگذاریم، و گاهی اوقات پیروز می
شوید و گاهی شکست می خورید.
اما هر موقع که بارسا پیروز می شود، مردم در مورد داوری صحبت می کنند، این روش آنها برای زیر سؤال بردن اعتبار ماست."
++++++++++++
فابرگاس: برخی زیادی حرف می‌زدند اما دهانشان بسته شد!

او به افرادی تاخته که در این روزها به بارسلونا حمله کرده بودند.سسک فابرگاس، بازیکن بارسلونا پس از پیروزی در خانه منچسترسیتی گفت:

«ما صدرنشین لیگ هستیم و امشب هم نتیجه‌ای عالی گرفتیم.در فینال جام حذفی حضور داریم و همه خواسته‌ها را انجام داده‌ایم اما طرفداران در اسپانیا به صورت کلی بسیار به شما فشار می‌آورند. به همین دلیل است که تیم ما بسیار خاص جلوه می‌کند.

u1be_4e48dc76968611e3a9cb127110f29a31_8.jpg

امشب ما باید چیزهایی را ثابت می‌کردیم که این کار را به‌زیبایی هم انجام دادیم. تیم ما افتخارات بسیاری کسب کرده اما امروز از آن روزها بود. همه می‌گفتند بارسلونا آن تیم همیشگی نیست و برخی هم زیادی حرف می‌زدند ولی حالا دهانشان را چند روزی می‌بندند.»
از او پرسیدند که آیا کار تمام شده یا نه و او گفت: «به هیچ وجه. ما تا انتها به سیتی احترام خواهیم گذاشت. هرگز نمی‌دانید در فوتبال چه خواهد شد. شب خوبی در فوتبال بود اما در سه هفته آینده باید بسیار سخت تلاش کنیم تا به یک‌چهارم نهایی برسیم.»
+++++++++++++++++++++
مارتینو:شایدخطابرروی مسی بیرون محوطه بوداماگل پیکه نیزآفسایدنبود!
جراردو تاتا مارتینو اظهار داشت که تیمش در دقیقه 53 بازی مقابل منچسترسیتی خوش شانس بوده که صاحب ضربه پنالتی شده است؛
اما مربی آرژانتینی هنوز هم باور دارد که در طول 90 دقیقه تیمش بهتر از حریف بوده، و به صحنه ای اشاره کرد که به ضرر بارسا بوده است.او در کنفرانس خبری بعد از بازی گفت:
v6vg_i0i_2013-11-09_entreno_66.v1384000834.jpg
"من گفته ام که احتمالاً خطا به روی مسی بیرون از محوطه بوده است [وقتی دمیکلیس تکل زد] اما این حقیقت هم وجود دارد که وقتی سسک به پیکه پاس گل داد،، در آفساید نبود. من در مورد داوری ها صحبت نمی کنم، یا حداقل اغلب اوقات در مورد آنها صحبت نمی کنم،چرا که شما را به جایی نمی رساند.
من از تیمم راضی هستم و روی نقاطی که نیاز به پیشرفت داریم تمرکز کرده ام.
" مارتینو از اینکه استراتژی اش برای بازی جواب داده است خوشحال بود: "منچستر سیتی بازی خود را بر پایه مالکیت توپ برنامه ریزی کرده بود، اما آنها همچنین مستقیم تر از ما هستند، به خصوص وقتی که ما با 4 هافبک بازی کنیم. ما این را می دانستیم، و به این همین دلیل با آن روش بازی کردیم - می دانستیم که گرفتن توپ از آنها حیاتی خواهد بود. تنها 10 دقیقه در نیمه اول و دوم وجود داشت که ما خیلی خوب بازی نکردیم، اما جدا از آن، فکر می کنم بازی را کنترل کردیم."
++++++++++++++++++++
اینیستا: نتیجه ما رویایی بود اما نباید سهل‌انگاری کنیم

او گفته اخراج دمیکلیس کاملا صحیح بود.

آندرس اینیستا گفته پیروزی دو بر صفر بارسلونا در خانه منچسترسیتی نتیجه‌ای رویایی بود. کاتالان‌ها در نیمه اول نتوانستند دفاع حریف را باز کنند اما پس از اخراج مارتین دمیکلیس دو گل زدند.

jr34_andreas-iniesta-wallpaper-1024x576.jpg

اینیستا گفت: «نتیجه‌ای رویایی گرفتیم. آنها دفاعشان را حتی با یک یار کمتر به‌شدت بسته بودند اما می‌دانستیم که اگر توپ را زیاد در اختیار داشته باشیم به یک گل می‌رسیم.
بازیکنان سیتی در سطح بسیار بالایی هستند. بردن آنها نیاز به چنین نمایشی داشت. ما مالکیت توپ بالایی داشتیم و سرانجام فرصت‌هایمان گل شد. این نتیجه‌ای بسیار خوب بود اما ما نباید بیش از حد مطمئن باشیم.»
او درباره صحنه اخراج دمیکلیس گفت: «پنالتی کاملا روشن بود و او آخرین مدافع هم بود و اخراجش صحیح بود.»
++++++++++++++++++++
گراهام پل : تصمیم داور در گرفتن پنالتی و اخراج دمیکلیس درست بود

گراهام پل داور سرشناس و بازنشسته انگلیسی به حمایت از تصمیم یوناس اریکسون داور سوئدی بازی بارسلونا برابر منچسترسیتی، بر اخراج دمیکلس و اعلام پنالتی به نفع بارسلونا پرداخت.

به گزارش Daily Mail ، گراهام پل داور سرشناس و بازنشسته انگلیسی در صحبت هایی با این خبرنگار این وب سایت خبری، با تایید تصمیم داور مبنی بر گرفتن پنالتی به سود براسلونا و اخراج مارتین دمیکلیس، اذعان کرد که کمک داور این دیدار گل صحیح جرارد پیکه را هم به اشتباه مردود دانسته است.

2014-02-18_MANCHESTER_CITY-BARCELONA_30.v1392762076.JPG

"پنالتی بارسلونا از نظر من درست بود، شاید بازیکنان مچسترسیتی اعتقاد داشتند که پیش از آن خطایی بر روی خسوس ناواس انجام شده، اما وجود چنین برخوردهایی در فوتبال طبیعی است.
ما نمی توانیم بر سر اخراج دمیکلیس بحثی داشته باشیم زیرا لیونل مسی در موقعیت صد در صد گلزنی قرار داشت. برای همین خطای دمیکلیس یک به طور واضحی مستحق گرفتن کارت قرمر بود."

1392750646_855315_1392757494_album_grande.jpg

"اما سوال اصلی این جاست که محل وقوع خطا بیرون از محوطه جریمه بود یا داخل آن؟ می دانم که مدافعان با تجربه معمولا چنین تکل هایی را تنها در خارج از محوطه جریمه می زنند. اما از نظر من ادامه خطا و تکل دمیکلیس تا روی خط محوطه جریمه ادامه پیدا می کند، پس به حکم قانون تصمیم داور در اعلام پنالتی درست بود."

"داور ها در این صحنه ها تا مطمئنن نباشند، پنالتی اعلام نمی کنند، برای همین اریکسون سوئدی حتما صحنه را به خوبی دیده و با اطمینان چنین تصمیمی را گرفته است. ضمن آنکه اگر به موقعیت کمک داور نگاه کنید، می توانید ببینید که او در زاویه دیدی عالی نسبت به صحنه قرار دارد و برای همین تصمیم درستی را اتخاذ کرده است."

"شما در لحظه آخر نیز می توانید ببینید که تماس دوم پای دمیکلیس، هنگام حرکت روی زمین به پای چپ مسی به وضوح در داخل محوطه جریمه رخ داده و تصمیم داور مبنی بر اعلام پنالتی درست بوده است."

article-0-1b9e25ea00000578-30_634x353.jpg
article-0-1b9e264600000578-830_634x349.jpg

"شاید بازیکنان و هواران سیتی خود را متضرر تصمیمات داوری قلمداد کنند، اما آنها خوش شانس بودند که داور گل صحیح جرارد پیکه را به اشتباه مردود کرد. در آن صحنه سمیر نصری به وضوح عقب تر از سسک فابرگاس، ارسال کننده پاس گل پیکه بود و آن صحنه نمی توانست آفساید باشد."

captura-de-la-jugada-incorrect_54401435817_54115221154_600_396.jpg

دیدار برگشت دو تیم، چهارشنبه شب سه هفته آینده و در استادیوم نیوکمپ به میزبانی بارسلونا برگزار خواهد شد.
++++++++++++++++++++++++
خخخخخ مصاحبه ها عالی :cool:

بالا