• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
1393951188_133445_1393951288_noticia_grande.jpg

به بهانه اعلام جدایی نماد تعصب و مقاومت کاتالان ها؛ بررسی 36 مصدومیت کارلس پویول در 14 سال حضورش در بارسلونا
- به بهانه اعلام جدایی کارلس پویول شماره 5 جاودانه باشگاه بارسلونا در پایان فصل، به علت مصدومیت های پرشمارش در سال های اخیر، به بررسی 36 مصدومیت جدی این ستاره اسپانیایی در طی 14 سال حضورش در تیم اول بارسلونا پرداخته ایم.
1. 20 دسامبر 2000: عمل جراحی بر روی زانوی پای راست، 90 روز دور از میادین
2. 2 آوریل 2002: کشیدگی عضله ران پای چپ، 6 روز دور از میادین
3. 1 سپتامبر 2002: ضرب خوردگی کشکک زانوی پای راست، 12 روز دور از میادین
4. 26 فوریه 2003: شکستگی استخوان گونه سمت راست، 26 روز دور از میادین
5. 23 ژوئن 2003: جراحی بر استخوان گونه، 15 روز دور از میادین
6. 30 نوامبر 2003: رگ به رگ شدن لیگامنت زانوی پای چپ، 6 روز دور از میادین
7. 8 دسامبر 2003: رگ به رگ شدن مجدد لیگامنت زانوی پای چپ، یک هفته دور از میادین
8. 21 دسامبر 2003: ضرب دیدگی استخوان شانه راست: یک هفته دور از میادین
9. 14 ژانویه 2004: شکستگی گونه چپ: 20 روز دوری از میادین
10. 21 مارس 2004: خونریزی داخلی از ناحیه شکم، 20 روز دور از میادین
11. 18 آوریل 2004: کشیدگی همسترینگ پای راست، 5 روز دوری از میادین
12. 25 آوریل 2004: پیچ خوردگی قوزک پای راست، 15 روز دور از میادین
13. 14 نوامبر 2004: ضرب خوردگی زانوی پای چپ: 6 روز دور از میادین
14. 22 ژانویه 2005: ضرب خوردگی از ناحیه جمجمه سر، 3 روز دور از میادین
15. 30 مارس 2005: رگ به رگ شدن مجدد لیگامنت زانوی پای چپ، 10 روز دور از میادین
16. 8 ژوئن 2005: شکستن قوزک پای چپ، 40 روز دور از میادین
17. 20 ژوئن 2007: انفصال لیگامنت زانوی پای چپ، 70 روز دور از میادین
18. 2 اکتبر 2007: ضرب خوردگی ساق پای چپ، 3 روز دور از میادین
19. 25 نوامبر 2007: ضرب خوردگی دنده چپ، 3 روز دور از میادین
20. 23 دسامبر 2007: کوفتگی زانوی پای راست، 6 روز دور از میادین
21. 31 ژانویه 2008: کشیدگی همسترینگ پای راست، 14 روز دور از میادین
22. 29 ژانویه 2009: پارگی همسترینگ پای چپ، 23 روز دور از میادین
23. 7 مارس 2009: کشیدگی لیگامنت قوزک پای چپ، 21 روز دور از میادین
24. 27 می 2009: مجددا کشیدگی لیگامنت قوزک پای چپ، 21 وز دور از میادین
25. 14 مارس 2010: کمردرد شدید، 3 روز دور از میادین
26. 31 آگوست 2010: ضرب دیدگی ماهیچه دو قلوی پای چپ، 10 روز دور از میادین
27. 28 دسامبر 2010: کشیدگی ران پای راست: 7 روز دوری از میادین
28. 1 ژوئن 2011: پارگی تاندون زانوی پای راست، 90روز دوری از میادین
29. 28 سپتامبر 2011: ضرب دیدگی دنده های سمت راست، 3 روز دوری از میادین
30. 22 اکتبر 2011: ناراحتی در ران پای چپ، 6 روز دوری از میادین
31. 8 مارس 2011: ناراحتی مجدد در ماهیچه داخلی ران پای چپ، 4 روز دور از میادین
32. 5 می 2012: جراحی مجدد بر روی زانوی پای راست، 45 روز دوری از میادین
33. 26 آگوست 2012: شکستگی گونه راست، 21 روز دور از میادین
34. 15 سپتامبر 2012: کشیدگی لیگامنت زانوی پای چپ، 21 روز دور از میادین
35. 2 اکتبر 2012: در رفتگی آرنج راست، 35 روز دور از میادین
36. 15 مارس 2013: مشکل مجدد در زانوی پای راست، پویول از این مصدومیت بهبود نیافته و با وجود آن به میدان می رود.
اینفوگرافیک مصدومیت های کاپیتان جاودانه آبی اناری ها:
54352273068.jpg

perespolis16

Registered User
لایک‌ها
39
من خودم رئالی هستم

ولی دلم میخواد که پویول در بارسا بمونه

البته یه خبرهایی هم شده بنابراین که یک روزنامه یا سایت ایتالیایی که دقیق نمیدونم چی بود گفت که احتمال داره پویول بعد از ترک بارسا به میلان بره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اینفوگرافیک:دوران حضورکارلوس پویول دربارسلونا

puyol-eng.v1393954960.jpg

+++++++++++
عناوین مهم روزنامه های اسپانیا ( چهارشنبه 14 اسفند 1392 )

56oo_the-front-md-march-5-2014.jpg

ازت ممنونیم , پویی ( پویول )
کارلس پویول , کاپیتان همیشگی و ابدی , اعلام کرد که 30 ژوئن از بارسلونا جدا می شود
اسپانیا - ایتالیا : دیگو کوستا برای اولین بار پیراهن لاروخا ( اسپانیا ) را در کالدرون به تن خواهد کردروزنامه اسپورت کاتالونیا :

e5ku_the-front-sport-march-5-2014.jpg

کاپیتان بزرگ در 30 ژوئن از بارسا جدا خواهد شد
ازت ممنونیم, پویی !
21 قهرمانی , 19 فصل , 593 بازی
اسپانیا - ایتالیا : اولین بازی دیگو کاستا با پیراهن اسپانیا , به همراه 5 بازیکن از بارسا
آفریقای جنوبی - برزیل , رومانی - آرژانتین : نیمار و مسی , **** و لیدر تیم های ملی خود هستند
++++++++++++
تیپ متفاوت و جالب ژاوی و پویول+تصویر در ادامه ی مطلب

طبق اعلام رسمی شخص پویول به رسانه‌‌ها این بازیکن در پایان این فصل از بارسا جدا خواهد شد. پویول نخستین بار در سال 1995 به آکادمی تیم فوتبال بارسلونا وارد شد. او 4 سال بعد به عنوان دفاع راست در تیم اصلی بازی کرد و در نهایت تبدیل
carles-puyol-(season-2013-2014)-10371.jpg

به یکی از بهترین مدافعان وسط تاریخ بارسلونا شد. این ستاره در 15 فصل، 593 بازی برای بارسا انجام داد که 369 تای آن ها با پیروزی همراه بودند و 96 تای آن ها طعم تلخ شکست داشتند. این عکس هم متعلق به روزهای ابتدایی حضور او و ژاوی در ترکیب تیم بارسلونا است.
juadi%20pouyol%20xavi.jpg

+++++++++++

علاقه بایرن به جذب مونتایا از بارسلونا در تابستان آینده
یک رسانه‌ معتبر آلمان از علاقه بایرن‌مونیخ برای جذب ستاره جوان بارسلونا خبر داد.
روزنامه بیلد نوشت قهرمان فصل گذشته اروپا و ژرمن‌ها در تدارک استخدام «مارتین مونتایا» ستاره 22 ساله کاتالان‌ها در تابستان آینده است.
باوارایی‌ها که تابستان «تیاگو آلکانترا» ‌را از آبی و اناری‌پوشان به خدمت گرفتند، به خواسته «پپ گواردیولا» گویا چنین تصمیمی دارند.
n_f_c_barcelona_escudo-7938191.jpeg

مطابق این گزارش، مربی کنونی تیم مونیخی معتقد است مونتایا بازیکنی چند پستی است و قابلیت بازی در نقاط مختلف دارد.
++++++++++++
میلان ایستگاه آخر پویول ؟
یک سایت خبری ایتالیایی از تیم میلان به عنوان مقصد احتمالی کاپیتان بارسلونا پس از ترک نیوکمپ یاد کرد.
سایت فوتبال ایتالیا با استناد به اظهارات سال گذشته کارلس پویول در واکنش به شایعاتی که پیرامون جدایی او از بارسلونا مطرح شده بود، از میلان به عنوان مقصد بعدی این مدافع اسپانیایی یاد کرد.
04ci_80a5da206fd011e3a0a00e0a1b2b9a73_8.jpg

پویول 35 ساله شب گذشته در یک کنفرانس خبری به طور رسمی اعلام کرد که فصل جاری آخرین فصل حضورش در نیوکمپ است اما وی تاکید کرد هنوز تصمیم نگرفته که پس از ترک بارسلونا چه کاری انجام دهد تا به این ترتیب همچنان این احتمال وجود داشته باشد که دوران بازیگری‌اش را با تیمی غیر از بارسلونا به پایان می‌رساند.
پویول که یک فصل زودتر از پایان قراردادش با بارسلونا نیوکمپ را ترک خواهد کرد، در ماه فوریه سال 2013 اظهار داشت: من عاشق میلان هستم. میلان تیم دوم من است و همیشه خواهان پیروزی آن بوده‌ام البته به جز زمانی‌هایی که این تیم برابر ما قرار می‌گیرد. اگر زمانی بارسلونا را ترک کنم دوست دارم به میلان بپیوندم اما فکر می‌کنم که برای این کار خیلی پیر شده‌ام و ترجیح می‌دهم در بارسلونا بازنشسته شوم.
بر اساس گزارش تسنیم، از آنجایی که پویول یک فصل پیش از پایان قراردادش بارسلونا را به عنوان بازیکن آزاد ترک می‌کند این احتمال که برخی از تیم‌های اروپایی و آمریکایی خواهان به خدمت گرفتن وی باشند بسیار زیاد است و در این میان حتی از لیگ قطر به عنوان مقصد بعدی او یاد می‌شود.
+++++++++++
فابرگاس: بارسلونا در این فصل برنده 3 جام است
ستاره تیم فوتبال بارسلونا معتقد است تیمش می‌تواند در این فصل به سه جام دست یابد.
وی در این خصوص می‌گوید: ما باید پیشرفت کنیم در حال حاضر 19 مسابقه در لالیگا، لیگ قهرمانان و جام حذفی اسپانیا پیش رو داریم اگر بتوانیم هر سه جام را از آن خود کنیم فصل رویایی را پشت سر خواهیم گذاشت .
u1be_4e48dc76968611e3a9cb127110f29a31_8.jpg

ما باید به تمام رقیبان نشان دهیم که بیشتر از همه به قهرمانی می‌اندیشیم اگر تمام بازی‌های باقی مانده را برنده شویم قهرمان می‌شویم من در این فصل هم از لحاظ فیزیکی و هم روحی در شرایط ایده‌آلی هستم.
احساس می‌کنم نقش تعیین کننده‌ای را در تیم برعهده دارم من از "تاتا" بسیار سپاسگزارم او به من اعتماد به نفس داده است و تمام تلاشم را خواهم کرد تا بهترین بازی‌ها را از خود به نمایش بگذارم.+++++++++++++
جوردی آلبا: پویول یک لیدر است؛ حضور در کنار کوستا لذت بخش است

جوردی آلبا عصر امروز، و پیش از کنفرانس مطبوعاتی پویول، در مورد احتمال بازنشستگی این بازیکن و برخی مسائل دیگر صحبت کرد.
پویول: "من اولین بار به تیم ملی دعوت شده بودم و وقتی برای اولین بار او را در بارسلونا دیدم، رفتار فوق العاده ای با من داشت.
b902784e-afef-3ef6-92ef-ec1e6f81b30c.jpg

پویول یک لیدر است، همه رابطه خوبی با او دارند، هیچ بازیکن دیگری به حرفه ای گری او پیدا نخواهید کرد. اخیراً با او صحبت نکرده ام اما کار کردن در کنار کسی مثل او یک امتیاز است."
دیگو کوستا: "از او به عنوان یکی دیگر از اعضای تیم استقبال شد، ما با آغوشی باز به او خوش آمد گفتیم؛ مطمئنم که او می تواند چیزهای زیادی به تیم اضافه کند. من نحوه جنگیدن او برای باشگاهش را دوست دارم، و به عنوان یک بازیکن نیز دوستش دارم. داشتن او در کنارمان باعث لذت بخش است."
آلمان: "آنها در فرم خوبی هستند و مصمم خواهند بود تا تورنمنت خوبی داشته باشند. ما تنها می خواهیم مطمئن شویم که در فرم خوبی به آنجا می رویم تا بتوانیم از عنوان قهرمانی خود دفاع کنیم. ما تیم ملی فوق العاده ای داریم و تنها باید به خودمان فکر کنیم."
++++++++++++++
تاریخ و زمان برگزاری الکلاسیکو برگشت مشخص شد
تیم فوتبال بارسلونا قرار است روز 4 فروردین، ال کلاسیکو برگشت را مقابل تیم رئال مادرید برگزار کند.
ال کلاسیکوی برگشت لالیگا که از چهارچوب هفته بیست و نهم این رقابت ها برگزار می شود قرار است 4 فروردین ساعت 00:30، در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو برگزار شود.
++++++++++++++

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
روزنامه اسپورت کاتالونیا :
t8vv_the-front-sport-march-6-2014.jpg

نیمار هت تریک کرد
آفریقای جنوبی 0 - 5 برزیل
نیمار نشان داد که حس گلزنی اش را از دست نداده و می تواند به گلزنی اش ادامه دهد
اسپانیا 1 - 0 ایتالیا
پدرو , کانون توجهات را دوباره به خود جلب کرد
رومانی 0 - 0 آرژانتین
مسی در زمین استفراغ کرد , 90 دقیقه تمام بازی کرد
پیشنهاد 30 میلیون یورویی ( 25 میلیون پوندی ) بارسا به داوید لوئیز برای جانشینی کارلس پویول در فصل آتی
کمپینی برای رفراندوم و انتخابات آغاز به کار می کند
موضوع رفراندوم : شکل گیری نیو کمپ جدید

روزنامه ال موندو دیپورتیوو :

9kks_the-front-md-march-6-2014.jpg

پیش بسوی قهرمانی
لاروخا , دیروز سیاه پوشیدند , آنها به بهترین فرم خود رسیده اند
اینیستا , درخشش آلبا و پدرو مانع از بدیمنی لباس سیاه , در نهایت پیروزی سزاوارانه
پیشنهاد 200 میلیون یورویی منچستر سیتی برای جذب لیونل مسی
جلسه ای قریب الوقوع و ناگهانی در پیش است
به نظر می رسد که این جلسه بسیار حیاتی می باشد
بارتومئو - زوبی زارتا - مارتینو و مستره : انتخاب و تعیین جانشینان کارلس پویول ( تارزان پویی ) و ویکتور والدز ( v.v ) - خرید یک یا دو مدافع و دروازه بان برای فصل بعد در دستور کار - این مسائل نیاز به تصمیم گیری فوری و ضروری دارد
آفریقای جنوبی 0 - 5 برزیل : نیمار با هت تریک بر می گردد
رومانی 0 - 0 آرژانتین : تمایل و علاقه مسی کافی نبود
+++++++++++++++++++++++

4i0f_1.jpeg

! اوه کاپیتان , کاپیتان من !

بخاطر همه چیز ازت ممنونیم

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نیمار کودکی را از دست ماموران نجات داد!
نیمار ستاره تیم ملی برزیل کودکی را از دست ماموران امنیتی ورزشگاه نجات داد و با او عکس اختصاصی گرفت.
دیدار تیم های آفریقای جنوبی و برزیل برای مردم آفریق هم خاطره تلخ به جا گذاشت هم شیرین. در واقع برزیلی ها و در راس آن نیمار با 5 گل تیم ملی آفریقای جنوبی را در ژوهانسبورگ در هم کوبیدند.
206690_699.jpg

نیمار در این بازی به تنهایی 3 گل از 5 گل تیمش را زد تا ستاره میدان لقب بگیرد.اما اتفاق اصلی این دیدار بعد از به صدا درآمدن سوت پایان بازی رخ داد؛ جایی که یک کودک آفریقایی که هوادار نیمار بود از دست نیروهای امنیتی فرار کرد و به زمین چمن آمد.
نیمار با دیدن این صحنه کودک را که از دست نیروهای امنیتی در حال فرار بود به آغوش گرفت و او را نزد سایر هم تیمی هایش در تیم ملی برزیل برد. برزیلی ها این کودک را چند بار روی دستانشان به هوا پرتاب کردند و بعد هم نوبت به جایزه ویژه نیمار برای او رسید. شماره 10 تیم ملی برزیل از داوید لوییس مدافع تیم ملی این کشور خواست تا از او و این کودک عکسی اختصاصی بگیرد. اتفاقی که رخ داد و تا مدت ها این کودک آفریقایی از تیم ملی برزیل و شخص نیمار خاطره خوش خواهد داشت.
++++++++++++++++
ناپولی بار دیگر برای استخدام ماسکرانو تلاش می کند

باشگاه فوتبال ناپولی باردیگربرای به خدمت گرفتن مدافع آرژانتینی ازبارسلوناتلاش میکند
به گزارش الکره ، روزنامه ال موندو دپورتیوو چاپ اسپانیا نوشت مسئولان ناپولی که تابستان و ژانویه گذشته
javier-mascherano-&-rodri-10260.jpg

موفق نشدند خاویر ماسکرانو را از بارسا به ایتالیا ببرند ، قصد دارند در تابستان آینده تلاش تازه ای را برای استخدام این بازیکن آغاز کنند.
ال موندو نوشت مسئولان بارسا مایل با جدایی ماسکرانو نیستند ولی رافا بنیتس که مدتی در لیورپول مربی ماسکرانو بود برای استخدام وی اصرار دارد.
ماسکرانو تابستان 2010 از لیورپول راهی بارسلونا شد و تا ژوئن 2016 با این تیم قرارداد دارد
.++++++++++++++++++
غیررسمی:منچسترسیتی آماده ی پرداخت هزینه200میلیون پوندی رضایت نامه ی لیونل مسی می شود
رسانه های اسپانیایی خبردادند منچسترسیتی آماده میشودهزینه ی رضایت نامه ی لیوونل مسی راپرداخت کند(پاریس سنت جرمن هم شرایط راتعقیب میکند)
به گزارش El Confidential، اعلام شده لئو می تواند روی درآمدی 25 میلیون پوندی سالانه در اتحاد حساب کند. در این خبر اعلام شده مسی از قراردادش راضی نیست و همچنین به خاطر پرونده مالیاتی اش و نحوه برخورد رسانه های اسپانیایی، دلخور است.
lionel-messi-and-marc-bartra-9780.jpg

در این خبر آمده است خروج احتمالی جراردو مارتینو از بارسا، می تواند به ترک ستاره افسانه ای این تیم هم بیانجامد که اخیر از سوی هم تیمی هایش هم مورد انتقاد قرار گرفته که باید انرژی بیشتری در زمین بگذارد.
پاریسن ژرمن هم به همراه سیتی، شرایط را تعقیب می کند، ولی مالیات 75 درصدی فرانسه برای متمولین، این انتقال را مشکل می کند. شنیده شده هر دو باشگاه با خورخه مسی، پدر و مدیر برنامه های لئو، صحبت کرده اند. این دو باشگاه، تنها باشگاه ها از جمع معدودی تیم در دنیا هستند که توان مالی خرید مسی را دارند. هزینه رضایت نامه 200 میلیون پوندی مسی می تواند رکورد گران قیمت ترین انتقال تاریخ فوتبال را 2/5 برابر افزایش دهد و در عین حال باشگاه خریدار را در مواجهه با قوانین فیرپلی مالی یوفا، به دردسر جدی بیاندازد. با این حال ریاست باشگاه، جوزپ ماریا بارتومئو، پیش تر اعلام کرده بود برنامه ای برای فروش شماره 10 ندارد و می خواهد فصل بعد، او را به پردرآمد ترین فوتبالیست دنیا بدل کند. گفتنی است مسی طی این فصل لالیگا و لیگ قهرمانان، 22 گل در 23 بازی به ثمر رسانده و مقابل همین منچسترسیتی هم گل زده است.
+++++++++++
اینیستا: سبک بازی ما چیزی است که ما را قدرتمند می‌‌سازد

اندرس اینیستا با روزنامه مارکا مصاحبه اختصاصی ترتیب داده است که با هم آن را می‌‌خوانیم.
چطور به دیدار منچسترسیتی می‌‌روید؟
هنوز بازی پیچیده‌ای است. البته این را هم باید در نظر داشت که نتیجه خوبی‌ گرفتیم.

uqix_2f562e48a08311e3b1a50e4395231e59_8.jpg

پویول در رختکن باشگاه چه نقشی‌ دارد؟

خبر خوبی‌ نبود که باشگاه را ترک می‌‌کند. امیدوارم که جام‌های زیادی را به دست آوریم تا آخر فصل با جام‌های زیادی خداحافظی کند.
بزرگترین رقیبتان در چمپیونزلیگ چه تیمی است؟
اول باید صعود کنیم بعد قرعه کشی‌ است. باید ببینیم. بایرن تیم بسیار قدرتمندی است.
فکر می‌‌کنید بارسلونا می‌‌تواند در برنابئو پیروز شود؟
اگر تا آخر می‌‌خواهید رقابت کنید، باید حتما در برنابئو ببریم.
با توجه به اینکه منچستر سیتی باید در نیوکمپ تهاجمی بازی کند، آیا سبک روش بازی خود را عوض خواهید کرد؟
همواره با یک سبک بازی می‌‌کنیم، مهم نیست که حریف چقدر قدرتمند باشد. این چیزی است که ما را قدرتمند می‌‌کند. با این حال، با توجه به مربیان، کمی‌ بازی تغییر می‌‌کند. مهمترین قسمت فصل را پیش رو داریم.
+++++++++++
مسی: پویول یک انسان استثنایی است

فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا با تمجید از کاپیتان تیم خود او را شخصیتی استثنائی توصیف کرد
bvbp_argentina-s-lionel-messi-left-_54402066648_54115221157_400_640.jpg

لیونل مسی از کارلس پویول، کاپیتان بارسلونا که قرار است در پایان فصل جاری از آبی‌واناری‌پوشان کاتالونیا جدا شود تمجید و برای او در فصل بعدی زندگی حرفه‌ای‌اش آرزوی موفقیت کرد.
به گزارش تسنیم، مسی درباره پویول 35 ساله که روز سه‌شنبه اعلام کرد فصل جاری به 15 سال حضورش در ترکیب اصلی کاتالان‌ها پایان می‌دهد، گفت: تصمیمی که پویول گرفت تصمیمی است که احتمالاً زمان زیادی را برای فکر کردن به آن اختصاص داده است، چرا که اتخاذ چنین تصمیمی آسان نیست.
مسی افزود: اگر پویول چنین تصمیمی گرفته است به این دلیل است که کاملاً اطمینان دارد و متقاعد شده که زمان جدایی‌اش از بارسلونا فرا رسیده است. به هر حال غیبت او در اینجا واقعاً حس خواهد شد، چه در داخل و چه در خارج رختکن.
فوق ستاره خط حمله بارسلونا در خاتمه تصریح کرد: برای پویول در هر کاری که بعد از ترک بارسلونا می‌خواهد انجام دهد آرزوی موفقیت می‌کنم، چه بخواهد برای تیم دیگری بازی کند، چه کاری غیر از این انجام دهد. امیدوارم زندگی بر وفق مراد پویول پیش برود، چون لیاقتش را دارد. پویول یک انسان استثنایی است.+++++++++++++
داور ال‌کلاسیکو مشخص شد

فدراسیون فوتبال اسپانیا داور جدال 2 غول فوتبال باشگاهی این کشور را معرفی کرد.
به نقل از شبکه کادنا کوپه اسپانیا، کارلوس کلوس گومس، یکی از داوران تایید شده توسط یوفا و فیفا، قضاوت دومین جدال تیم‌های بارسلونا و رئال مادرید در فصل جاری رقابت‌های لالیگای اسپانیا را برعهده خواهد داشت.
++++++++++++++++++
عناوین مهم روزنامه های اسپانیا ( پنج شنبه 15 اسفند 1392 )
روزنامه اسپورت کاتالونیا :

cvt1_the-front-sport-march-7-2014.jpg

بارتومئو - مارتینو و زوبی زارتا باهم ملاقات کردند
برنامه ریزی برای فصل آینده
1- تاتا مارتینو : باید تائید کرد که مربی فصل بعد او باشد و بتواند به کارش ادامه دهد
2- 4 یا 5 خرید : بازسازی بزرگی در انتظار بارسلونا است
3- 50 تا 60 میلیون : بودجه ای که ممکن است با فروش بازیکنان افزایش یابد
4- فروش بازیکنان : آنها در حال گوش دادن و دریافت پیشنهادات ارائه شده به بازیکنان بزرگ تیم هستند
5- عملیات خروج : حداقل 5 بازیکن از تیم جدا خواهند شد
اینیستا در مراسم نایک مجیستا : " ما باید در مادرید برنده شویم "
این هافبک فکر می کند که بارسا می تواند به فتح سه گانه فکر کند و آنرا بدست بیاورند
در مورد استفراغ مسی نگران نباشید : پزشکان بارسا هیچ مشکلی را در مسی پیدا نکردند

روزنامه ال موندو دیپورتیوو :

2a25_the-front-md-march-7-2014.jpg

لیست بارسا
ال موندو اسامی بازیکنانی که روی میز باشگاه آزولگرانا ( بارسلونا ) قرار دارند را ارائه می کند
تراشتگن آمد , رافینیا و دئولوفئو برگشتند , سران باشگاه در جلسه با کادر فنی در مورد گزینه های دیگر برای تقویت تیم تصمیم گیری خواهند کرد
کفش های جدید اینیستا
من فکر می کنم که در برنابئو پیروز خواهیم شد
پیش بسوی رفراندوم و همه پرسی
شما می توانید درحال حاضر بیشتر با نیوکمپ جدید آشنا شوید
تعریف و تمجید مورینیو از مسی : " برای بزرگ بودن لازم نیست که در جام جهانی قهرمان شوی "
+++++++++++++++++
آن مرد میرود...
کارلس پویول کاپیتان35ساله تیم فوتبال بارسلونادرنشستی خبری به صورت رسمی اعلام کرددرپایان این فصل ازتیم بارسلوناجداخواهدشد
مدافع با تعصب و وفادار آبی اناری ها که 15 سال در این باشگاه حضور داشته و به همراه این تیم 21 عنوان قهرمانی را بدست آورده است،
n_f_c_barcelona_carles_puyol-7943262.jpeg

مصدومیتهای متعدد و خستگی ناشی از این مسئله را دلیل اصلی این تصمیم خود عنوان کرده است.ستاره تیم ملی اسپانیا که به همراه لاروخا توانست فاتح یورو و جام جهانی شود، همچنین رسماً اعلام کرد
که در جام جهانی پیش رو نیز به میدان نخواهد رفت، و این در حالی بود که ویسنته دل بوسکه سرمربی اسپانیا همواره از پویول به عنوان یکی از مهره های تاثیر گذار تیمش در جام جهانی 2014 یاد کرده بود، اما گویا حالا با توجه به تصمیم قطعی پویول، مدافع عنوان قهرمانی یکی از بهترینهای خود را در جام جهانی به همراه نخواهد داشت.
کارلس پویول در دوران 15 ساله حضور خود در نیوکمپ تاکنون 392 بار برای کاتالانها به میدان رفته است، ضمن اینکه او در این مدت 100 بار نیز پیراهن تیم ملی اسپانیا را بر تن کرده است، او در تمام این مدت دچار 36 مصدومیت جدی شد، ولی پویول هربار بعد از پایان دوران نقاهت باز با همان قدرت و تعصب همیشگی به میدان بازگشت تا همین وفاداری بی نهایت به پیراهن آبی اناری ها، او را تبدیل به چهره ای جاودان و ماندنی در تاریخ پر افتخار بارسلونا کند. پویول در رده ملی نیز یکی از ارکان موفقیت تاریخی عصر طلایی اسپانیایی ها از سال 2008 تا 2010 بود، ماتادورها با تک گل او بود که در نیمه نهایی جام جهانی گذشته توانستند ژرمنها را از پیش رو بردارند و به فینال برسند تا در پایان برای اولین بار فاتح جام جهانی شوند.

پویول از زمانی که برای اولین بار توسط لوئیس فن خال هلندی در سال 99 به تیم اصلی بارسلونا دعوت شد، همواره تا کنون یکی از بازیکنان ثابت و مهم تیمش بوده است، او در زمان فرانک ریکارد و پپ گواردیولا نیز مهمترین مهره خط دفاعی بارسلونا بود، او بخاطر تاثیرگذاری و اهمیت فراوانی که برای تیمش داشت، همیشه یکی از اعضای ثابت ترکیب آبی اناری ها بود. از نکات جالب توجه در طول دوران حضور پویول در بارسلونا، می توان به فصل 2008- 2009 اشاره کرد که پپ گواردیولا، سرمربی دوران طلایی بارسا، در طی فصل در سه پست مختلف از پویول استفاده کرد و او در همگی آن پستها بهترین بازیها را ارائه داد تا در پایان فصل بارسلونا به همراه خیل عظیم ستارگانش فاتح اولین سه گانه تاریخ خود شود.

پویول در همه این سالها به عنوان یک **** نقش بسیار مهمی را در موفقیت تیمی بارسلونا و البته پیشرفت روزافزون و تکامل بازیکنانی مانند لیونل مسی، ژاوی هرناندز، جرارد پیکه و آندرس اینیستا داشته است، او در دوران حضور خود در نیوکمپ بجز قهرمانی در لیگ اروپا، تمامی افتخارات ممکن را به همراه بارسلونا بدست آورد.

در انتهای این فصل و بعد از خداحافظی رسمی مرد شماره 5، بدون شک سران بارسا برای پیدا کردن مهره ای جایگزین بجای او، کار بسیار سختی را پیش رو خواهند داشت، متس هوملس آلمانی و ستاره خط دفاعی تیم بروسیا دورتموند کسی است که از او به عنوان جانشین کارلس پویول در بارسلونا نام برده می شود، اما بدون شک هیچکسی نخواهد توانست تا جای خالی کاپیتان متعصب و مستحکم آبی اناری ها را برای هواداران وفادار این تیم پر کند. حافظه تاریخی فوتبال، هیچگاه او را با آن چهره مصمم و موهای مجعدش از یاد نخواهد برد. او در تالار مشاهیر فوتبال جایی ابدی خواهد داشت.
+++++++++++++++++
رونالدو: پویول، اسطوره بارسلونا است

کارلس پویول، مدافع 35 ساله تیم فوتبال بارسلونا سه‌شنبه شب گذشته با حضور در کنفرانس خبری به طور رسمی اعلام کرد
که فصل جاری آخرین فصل حضورش در جمع آبی‌و‌اناری پوشان است. البته مدافع کاتالان‌ها تاکید کرد
carles-puyol-10253.jpg

هنوز تصمیم نگرفته که پس از ترک بارسلونا چه کاری انجام خواهد داد تا همچنان این احتمال وجود داشته باشد که او دوران بازیگری‌اش را با تیمی غیر از بارسلونا به پایان برساند.
رونالدو، مهاجم پیشین تیم ملی فوتبال برزیل که بین سال‌های 1996 تا 1997 در بارسلونا عضویت داشت در گفت‌وگو با روزنامه «مارکا» اسپانیا گفت: از تصمیمی که پویول گرفته شگفت‌زده شدم. وضعیت او در بارسلونا دقیقا شبیه به وضعیت فرناندو هی‌یرو در رئال‌مادرید است.
وی افزود: کارلس همیشه بازیکنی وفادار و بانزاکت بوده است. او از آن دست بازیکنانی است که می‌تواند الگوی خیلی از بازیکنان جوان باشد. پویول تضمینی برای انجام بازی جوانمردانه در فوتبال است.
رونالدو با یادآوری زمانی‌که در زمین با پویول روبرو می‌شد، اظهار داشت: عبور از کارلس در زمین مسابقه کار سخت و دشواری بود.
مدافع ملی‌پوش بارسلونا در حدود 15 سالی که در جمع کاتالان‌ها حضور داشته نزدیک به 600 بازی در رقابت‌های مختلف با پیراهن این تیم انجام داده است.
+++++++++++++++++
این طور که از شرایط پیداست پایان فصل یه تغییرات اساسی قرار پیش بیاد و چند تا از بازیکنان میرند از تیماحتمالا (ماسچرانو -سانگ -تیو -پدرو یا سانچز)
احتمالا بارتیمو میخواد خودی نشون بده میخواد جای خودش رو محکم کنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
امیدوارم. الوز هم مثل تیو اصلاً خلاق نیست و دربارش بیش از حد مبالغه شده.
!!جدا الوز رو با تیو مقایسه میکنی؟؟!! بیخیال
این تیو رو به محز دریافت پیشنهاد خوب باید ردش کنند بره این بازیکن استعداد نداره
الوز تو این چند سال که برایه بارسا بازی کرده بهترین بوده .من نمیگم نفروشند اگه جایگزین خوب بیارند و الوز با پیشنهاد خوب میتونند بدن بره چون کم کم سنش بالا میره(چلسی و منچستر و ارسنال و پاریس مشتری هستن ضاهرا )
این طور که معلومه بارسا اخر فصل یه تغییرات بسیاری ایجاد میکنه درست مثل زمان رفتن ریکارد وو اومدن پپ
و این مدیر جدید بارتیمو هم علت اصلی هست چون میخواد خودی نشون بده و میخواد تغییرات رو انجام بده و تیم رو جون کنه نسبت به الان
احتمالش خیلی زیاده شاهد تغییرات زیادی بشیم
+++++++++++
یعنی این تیاگو اوج نمک نشناس ترینه
خیلی راحت میگه مدیون بارسا نیستم
خب کلنگ اگه بارسا تو رو پرورش نمیداد الان دوره ورزشگاه نیوکمپ داشتی سوسیس میفروختی
یکی این یکی این ویا نمک نشناس ترین بازیکنانی دیدم تا حالا

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اخبار کوتاه 07 مارس 2014
rw4h4u4a0ychfm84eb6t.jpg

- بارسا 5.2 میلیون یورو برای آلن هلیوویچ هافبک جوان دینامو زاگرب خواهد پرداخت. به اضافه ی 4.8 میلیون متغیر در صورت راهیابی به تیم اول یا کسب جام.

- مسی زیر نظر مربی کنونی آرژانتین سابه یا در 20 بازی که برای تیم ملی انجام داده است 20 گل به ثمر رسانده و 8 پاس گل داده است.

- بجز تراشتگن به احتمال بسیار زیاد دو بازیکن دیگر هم در فصل آینده به ترکیب تیم اول راه پیدا خواهند کرد، دلوفئو و رافینیا که به صورت قرضی در سلتاویگو و اورتون توپ می زنند.

- فرانکو بارسی ( اسطوره میلان): پویول یک مثال نمونه است، یک کاپیتان با عظمت، او یکی از آخرین اسطوره های فوتبال امروز است.

- سرجی سمپر (بارسلونای B) : من چندین پیشنهاد از تیم های دیگر داشته ام اما من هرگز تصمیم رفتن ندارم، آرزوی من کسب جام با بارساست.

- بیشترین درصد پاس صحیح در 5 لیگ معتبر اروپایی : چاوی 87.2 – تیاگو 80.5 – ورراتی 76.6 – لام 74.7.

- بارسا در تابستان قصد خرید 4 یا 5 بازیکن برای تیم اصلی را دارد. 1 یا 2 بازیکن مهم قطعا خریداری می شوند.

- چاوی دیروز بازی دوستانه با ایتالیا را به علت سرماخوردگی جزئی از دست داد. او دیروز به صورت نرمال با تیم تمرین کرد.

- همه ی بازیکنانی که این هفته در تیم ملی کشورشان حضور داشتند دیروز در تمرینات بارسا شرکت داشتند، بجز دنی آلوز، نیمار و سانگ.

- تیم های اروپایی با بیشترین تنوع گلزن در این فصل: آژاکس 16 گلزن – آرسنال 16 – میلان 15 – بارسلونا 15 – بایرن 15.

- بیشترین گل ملی در تاریخ فوتبال آرژانتین: باتیستوتا 56 – مسی 37 – کرسپو 35 – مارادونا 34 .

- بازیکنانی که باشگاه هنوز برای ماندن آنها در تیم تصمیمی نگرفته است: پینتو – ماسکرانو – آلوز – مونتویا – سانگ – سرجی روبرتو – تیو – رافینیا – دلوفئو و بویان کرکیچ.

- سرمربی بارسا تاتا مارتینو به زودی با رییس باشگاه بارتومئو و مدیر ورزشی تیم زوبی زارتا برای خرید ها و ترکیب تیم برای فصل آینده جلسه ی مهمی خواهند داشت.

- آندرس اینیستا : زمانی که کودک بودم اسطوره های من لادروپ و پپ بودند.

- پائولو مالدینی : پویول یک دوست خوب برای من است، او یک حرفه ای به تمام معناست اما بهتر از آن شخصیت بسیار عالی اوست.

- اچ روبش (مربی تیم زیر 21 سال آلمان) : تراشتگن یک استعداد خاص است، من نمی دانم او به بارسا می رود یا نه اما او می تواند در هر تیمی بازی کند.

- اگر پویول در پایان فصل اعلام بازنشستگی کند باشگاه قصد دارد از او در آکادمی بارسا به عنوان پرورش دهنده ی دفاع های جوان استفاده کند.
+++++++++++++
توافق بارسلونا با مونشن‌گلادباخ برای جذب دروازه‌بان این تیم
رسانه‌های اروپایی از توافق باشگاه بارسلونا با سنگربان تیم مونشن گلادباخ آلمان و عقد قراردادی رسمی میان طرفین در آینده‌ای نه چندان دور خبر دادند.
marc-andre_ter_stegen.jpg

گروهی از سایت‌های خبری در قاره اروپا اعلام کرده‌اند که مسئولان بارسلونا با مارک آندره تراشتگن، دروازه‌بان تیم بورسیا مونشن‌گلادباخ برای عقد قراردادی که وی را جانشین ویکتور والدس می‌کند به توافق رسیده‌اند اما فعلاً از اعلام رسمی این خبر خودداری کرده‌اند تا مقصد بعدی ویکتور والدس، سنگربان فعلی‌ آبی‌واناری‌پوشان که در پایان فصل جاری نیوکمپ را ترک می‌کند، مشخص شود.
براساس آخرین گزارش‌ها بارسلونا با بورسیا مونشن گلادباخ برای جذب تراشتگن با عقد قراردادی 5 ساله تا سال 2019 به ارزش 9 تا 12 میلیون یورو به توافق رسیده است، ضمن اینکه کاتالان‌ها خود را به برگزاری 2 بازی دوستانه با مونشن گلادباخ نیز متعهد خواهند کرد.
آندونی سوبی سارتا، مدیر ورزشی بارسلونا تا کنون چند سفر به آلمان داشته تا عملکرد تراشتگن 21 ساله را که تا سال 2015 با مونشن گلادباخ قرارداد دارد، از نزدیک تماشا کند و از قرار معلوم واکنش‌های سنگربان جوان مونشن گلادباخ توانسته او را که خود زمانی از دروازه بارسلونا محافظت می‌کرد، متقاعد کند.
تراشتگن پیش از این اعلام کرده است که قصد ندارد قرارداد فعلی‌اش را تمدید کند و این بدان معناست که بورسیا مونشن گلادباخ مجبور است با فروش وی موافقت کند، چون در غیر اینصورت در پایان فصل آینده سنگربان خود را به عنوان بازیکن آزاد از دست خواهد داد.
تراشتگن یکی از محصولات آکادمی تیم مونشن گلادباخ است که از فصل 11-2010 به ترکیب اصلی این تیم راه پیدا کرد. او تاکنون بیش از 100 بازی در بوندس‌لیگا انجام داده است.
+++++++++++++++++++++
بارسلونا
FCB.v1319559431.png
رئال وايادوليد
valladolid.v1317892928.png

اطلاعات بازي
تاريخ بازي:شنبه، ۱۷ اسفند ۱۳۹۲
ساعت بازي:ساعت18:30به وقت ايران
رقابت:هفته27 لاليگا
ورزشگاه:خوزه زوريا
گنجايش:۲۶٬۵۱۲

++++++++++++++++

تراشتگن دیگه دروازبان بارسا هست و قرارداد داخلی هم بستن ظاهرا .ولی هنوز رو نکردن

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خریدهای بارسلونا برای فصل آینده
wrawaegncfoncom6r0c9.jpg

روزنامه های اسپورت و الموندو امروز از خریدهای احتمالی بارسا برای فصل بعد پرده برداشتند.به گفته ی این دو روزنامه بارسا حداقل 4 خرید در فصل آینده خواهد داشت.
خرید های فصل بعد بارسا از بین این بازیکنان خواهد بود :

تراشتگن (قطعی شده)
داوید لوییز (محتمل ترین گزینه)
آرتورو ویدال
توماس مولر
فازیو
مانگالا
کوادرادو
موساچیو
اینیگو مارتینز
هوملس
فرتونگن
زونیگا (دفاع راست ناپولی)
شار (مدافع باسل)

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
سلام
من که از دقیقه 50 به بعد بازیو رها کردم دیگه نمیبینم
نتیجه رو هم نمیدونم ( نمیخوامم بدونم )
اگه دقیقه 90 دوتا گل بزنیم و ببریم بازم این بازی یه باخته ...
تیکی تاکا مال وقتیه که یه ژاوی و اینیستای کاملا آماده وسط زمین هستن ، و الا پاسکاری بی هدف وسط زمین و "مدافع چپ" شدن نیمار که تیکی تاکا نیس ...

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اینا چرا اینطوریبازی میکنن؟؟
از دیقه 17 تا حالا نتونستن 1گل بزنن که مساوی بشه
دستی دستی دارن قهرمانیو تقدیم میکنن

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
خرید های فصل بعد بارسا از بین این بازیکنان خواهد بود :

تراشتگن (قطعی شده)
داوید لوییز (محتمل ترین گزینه)
آرتورو ویدال
توماس مولر
فازیو
مانگالا
کوادرادو
موساچیو
اینیگو مارتینز
هوملس
فرتونگن
زونیگا (دفاع راست ناپولی)
شار (مدافع باسل)

خریدایی که قرار بود برای 14-2013 بخرن کیا بودن اونوقت؟
:)

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
بدتر از اینم میشه بازی کرد؟!!!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه چیزی از اونور تر از افتضاح
تیم 18 جدول اینطور باهاش بازی کنی

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
بد جایی از فصل داره امتیاز میده بارسا

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
روی شاهکار دفاع گل خوردیم، و در ادامه وایادولید خیلی خوب بازی رو بست. مارتینو هم ترکیب نامناسبی انتخاب کرد، و هم نتونست در روند بازی تغییر مثبتی به وجود بیاره.

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
یادم نیست کیا بودن
منظورم اینه مگه ورتونگن و داوید لوییز و هوملز و مانگالا و اینیگو مارتینز پارسالم توی لیست خرید نبودن؟!!!چرا الان توی تیم نیستن؟؟؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
منظورم اینه مگه ورتونگن و داوید لوییز و هوملز و مانگالا و اینیگو مارتینز پارسالم توی لیست خرید نبودن؟!!!چرا الان توی تیم نیستن؟؟؟
اها
خب مومن اگه توجه کنی نوشته به نقل از روزنامه ها هست و احتمالی هست
پارسال هم به این حاد نبود که بگن فلان بازیکن هست اینا
امسال دیگه معلومه که دوتا مدافع به تیم اضافه میشه
و خبر ها وشایعه ها مثل نقل نبات میاد
به همین سادگی

بالا