فابرگاس:بارسلوناباشگاه تمام زندگی من است
سسک فابرگاس طی اظهاراتی ازعلاقه ی قلبی همیشگی اش به بارسلونا ورسیدن به آرزوی نوجوانی اش صحبت کرد.
به گزارش گل بین الملل، کاپیتان سابق تیم فوتبال آرسنال، در این باره گفت:
"دوست داشتم در بهترین تیم دنیا بازی کنم و زندگی در کنار دوستانی که دوران نوجوانی ام را با آنها گذرانده بودم، دوباره تجربه کنم. از بازی با آنها در تیم ملی لذت برده بودم.
بارسلونا باشگاه تمام زندگی من است."
فابرگاس 26 ساله در مورد رویارویی تیمش با منچسترسیتی هم صحبت کرد:
"اگر در بارسلونا باشید، همیشه برای قهرمانی در لیگ قهرمانان، هدف گذاری می کنید. این به خاطر بازیکنان بسیار خوب و وجهه پراهمیت بین المللی باشگاه است. می دانید که برای هر عنوانی باید بجنگید و این مساله در بارسلون خیلی زود ملکه ذهنتان می شود."
++++++++++++
23 بازیکن برای بازی با منچسترسیتی انتخاب شدند
تاتا ماریتنو تمام بازیکنان اصلیش را برای بازی با منچسترسیتی انتخاب کرد و فقط دوس سانتوس و اسحاق کوئنکا به دلیل مصدومیت در این لیست 23 نفره حضور ندارند و پینتو هم که از ناحیه ی کمر رنج میبرد امروز به تمرین تیم برگشت.
امروز صبح 23 بازیگن صالی تیم در پالما اموزش دیده اند تیم بارسا بعد از تمرین به هتل صوفیه رفتند و امشب در ان هتل میمانند تا برای تمرین صبح فردا کخ در ساعت 11:45 دقیقه هستش حاضر باشند.لیست 23 نفره ی تیم را میتوانید در ادامه ی مطلب مشاهده کنید
لیست 23 نفره ی تیم:
Valdés, Pinto, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar Jr., Mascherano, Bartra, Sergio, Song, Jordi Alba, Afellay, Tello, Adriano, Dani Alves, Sergi Roberto and Olazábal.
+++++++++++++++++++
بهترین تیم تاریخ باید از این بحران خارج شود
اگر شما خواستار این باشید پس میتوانید
دو بار چمیونز - چهار بار لالیگا - دو بار کوپا - دو بار بهترین باشگاه جهان و چهار بار بهترین بازیکن جهان در 6 سال اخیر
اینیستا آماده بازی برابر سیتی و جزو یازده بازیکنی است که در منچستر پیروز شدند
تاتا می داند که در این بازی بزرگ چگونه پیروز شود
الکسیس: من همیشه همان سخت کوشی و بلند پروازی را مشاهده کردم
تاثیر مسی
لئو هیچوقت به یک هشتم بسنده نکرده است
بارسا 12 گل در پنچ بازی اخیر خود در این مرحله به ثمر رسانده است
مانوئل پیگرینی : ما میتوانیم در نوکمپ به بازی برگردیم
مارتینو با پیکه و اینیستا به مصاف تیم انگلیسی خواهد رفت
بارتومئو اعلام کرد :مسی بارسا را ترک نخواهد کرد
نامه لوئیس انریکه به کاپیتان بزرگ : پویول یک نمونه بود
+++++++++++++++
++++++++++++
ماسچرانو: باید دکمه حرکت را فشار دهیم و به جلو پیش برویم
خاویر ماسچرانو از هم تیمیهایش میخواهد شکست برابر وایادولید را فراموش کنند و شروع به برگشت به بازی در مقابل منچسترسیتی کنند.
به گزارش
سایت رسمی یوفا، این مدافع آرژانتینی پیش از بازی با سیتی میگوید:" در ابتدای فصل، شما تصور میکنید که شرایط به چه شکل پیش خواهد رفت. در حال حاضر ما شانس انجام کارهای بزرگی را داریم و حالا زمانی است که ما دکمه حرکت را فشار دهیم و به پیش برویم. این تیم جامهای زیادی برده است و تیم دگرگون شدهای نیست . این یک چالش برای ماست که بازیهایمان را بهتر کنیم."
وی ادامه میدهد:" ما به اندازه کافی در فوتبال بوده ایم که بدانیم رسانهها کمی در این مورد بزرگنمایی میکنند اما ما باید با این شرایط زندگی کنیم. این تیم با این شرایط برای مدتی طولانی روبرو بوده است. چیزی که ما به آن اهمیت میدهیم، بازی خوب است و انجام بازی که برای مدت طولانی آن را انجام داده ایم. قصد ما پاسخ به انتقادات نیست بلکه بازگشت به همان فوتبال خوب قبل است. چون ما توانایی بردن هر سه جام را داریم."
این مدافع آرژانتینی در مورد بازی با سیتی هم میگوید:" ما اینجا هستیم که فوتبال بازی کنیم و هواداران را خوشحال کنیم و تمام سعی خود را انجام دهیم."
+++++++++++++++++
"استفان لانوی" داور بازی بارسا - من سیتی شد
اتحادیه فوتبال اروپا، یوفا، "استفان لانوی" را برای قضاوت دیدار تیمهای بارسلونا - منچسترسیتی انتخاب کرد.
+++++++++++++
بارسلونا به دادستان اسپانیا معاملهای را پیشنهاد کرده که پرونده نیمار بسته شود
طبق گفته روزنامه اسپانیایی ال پائس، باشگاه بارسلونا به مسئول رسیدگی به پرونده نیمار، معاملهای را پیشنهاد دادند تا هر چه زودتر پرونده نیمار را ببندند. طبق این معامله پیشنهادی، باشگاه بارسلونا تخلف مالیاتی خود را میپذیرد و مبالغ پرداخت نشده را پرداخت خواهند کرد.
به گزارش
AS، با اینکه این قضیه ثابت خواهد کرد که باشگاه بارسلونا در پرداخت نکردن مالیاتهای خود تخلف کرده است اما هر چه زودتر تحقیق در مورد پرونده نیمار به پایان میرسد.
اگر این پیشنهاد مورد قبول دادگاه قرار بگیرد به این شرط خواهد بود که باشگاه بارسلونا از تمامی تخلفاتی که در این پرونده داشته است، آگاه باشد. طبق رسانههای اروپایی، مسئول مالیاتی اسپانیا که در این پرونده حضور دارند، دادگاه ملی اسپانیا را در چند روز آینده در مورد نتیجه تحقیقتشان آگاه خواهند کرد.
پابلو روز، قاضی دادگاه عالی اسپانیا چند وقت پیش مسئولیت تحقیقات در این پرونده را به عهده گرفت و باشگاه بارسلونا را در مورد پرداخت نکردن مالیات انتقال نیمار، مجرم شناخت. در ابتدا ۹.۱ میلیون یورو مالیات پرداخت نشده بارسلونا در نظر گرفته شده بود اما بارسلونا ۱۳.۱ میلیون یورو به مسئول مالیاتی پرداخت کردند. باشگاه بارسلونا در بیانیه خود پس از پرداخت این مبلغ، این تخلفات را ناشی از "ترجمه متفاوت از قوانین" خواند.
این رقم مربوط به ۲۴.۷۵% مالیاتی است که در مورد ۴۰ میلیون یورویی که به شرکت پدر نیمار پرداخت شده است، محاسبه شده است. دادستانهای این پرونده پیش از این اعلام کرده بودند که "مهندسی مالی" و "قراردادهای نا درست"، در این پرونده به چشم میخورد.
++++++++++++++