• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rezatt

Registered User
لایک‌ها
674
برای من فقط خود بارسا مهمه نه شخص
درسته مسی فوق العادست و بهترینه اما به شرطی که همه تیم خوب باشن نه اینکه دفاع ما جزو ده تا تیم بالای جدولم نیست البته از لحاظ کیفی
اگه دو سه تا دفاع اخر تاپ بگیرن و یکی دو تا هافبک و یه دروازه بان تاپ اونوقت نبود مسی زیاد احساس نمیشه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
میشه دوازده تریلیون و شیشصد میلیارد ریال
12600000000000

یه چیزی در حد خیلی صفر داره !
تعداد دقیق صفراش رو از بابک بپرس
حاجی خیلی سختش کردی
میشه 1200 میلیارد تومن.

Sent from my GT-I9300

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
حاجی خیلی سختش کردی
میشه 1200 میلیارد تومن.

Sent from my GT-I9300

گفتم صفراش رو زیاد کنم یچه ها بیشتر با عمق فاجعه آشنا بشن :D
وگرنه این پول خوردا که چیزی نیست !
1.2 تریلیون = مسی

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
the-front-MD-march-16-2014.jpg

هدف : چنگ زدن بر روی لالیگا
بارسا نیاز به پیروزی برای متقاعد کردن مبارزه
مارتینو بدون پاک سازی تا اینده ادامه میدهد
ریوالدو 41 ساله اعلام بازنشتگی کرد
the-front-sport-march-16-2014.jpg

بالاترین فشار برای بارسا
فقط پیروزی
بارسا با اوساسونا بازی میکند و موظف به پیروزی و کسب سه امتیاز برای رسیدن به گزینه های ال کلاسیکو است
مالاگا 0 - رئال مادرید 1
اتلتیکو مادرید 1 - اسپانیول 0
++++++++++++
ترکیب احتمالی بارسلونا و اوساسونا
ip0krwqdch65l1ycvwy8.jpg

+++++++
پویول و پیکه هم مصدوم هستن به اون صورت حاد نیست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازی ای کرد بارسلونا. 7 0 اوساسونا رو له کرد. امیدوارم تو الکلاسیکو هم همینطوری بازی کنن

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
خوشحالم روی کار خوب آلوژ و مسی، پدرو هم که امروز خیلی خوب بود تونست حداقل یه گل بزنه!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
یه بازی خوب و شناور همه پر انرژی و بازی عالی
تبریک میگم به بارسایی های عزیز 7 تا زدیم باید بیشتر هم میزدیم :general404: { :general502:به تیم اوساسونا با این 7 که زدن:D)
امروز ترکیب با 3 مدافع بازی میکردیم بوسکتس یه خط میومد عقب و دو تا کناره البا و الوز شده بودن هافبک نفوزی (343)
دمشون گرم
مسی که زد ترکوند و امار:eek:
الکسیس امسال خیلی خوب بازی میکنه این بشر یه چارچوب شناسی خوبیه دمش گرم
پدرو خیلی خوب بود
اندرس که نیاز به گفتن نیست . اوف چه شوتی زد

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
ترکوندیم :دی

تو این تاپیک حرف ترک مسی از بارسا رو نزنید ٬ هم مسی گفته اینجا میمونه هم مدیر باشگاه گفته که اون بهترین بازیکن دنیاس و باید بالاترین دستمزد رو بگیره ٬ شایعه های روزنامه های رئالی رو تو این تاپیک مطرح نکنید .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
هر چی این تیم تو خونه هیولاست ، بیرون خونه بچه گربه هم نیست .
واقعا نمیشه باور کرد این تیم دور رفت از ما مساوی گرفت .
7 تا زدیم ولی 17 تا دیگه هم میزدیم چبران 2 امتیاز بازی رفت نمیشه .

بنظرم بجای بارترا اگه از سانگ تو قلب دفاع استفاده کنیم نتیجه بهتری میگیریم چون اینطور که پیداست بارترا برای ما مدافع بشو نیست .

GRA191-BARCELONA-16-03-2014-El_54403697592_54115221152_960_640.jpg

GRA188-BARCELONA-16-03-2014-El_54403138944_54115221157_400_640.jpg

BARCELONA-SPAIN-MARCH-16-Andre_54403139501_54115221152_960_640.jpg

.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
هر چی این تیم تو خونه هیولاست ، بیرون خونه بچه گربه هم نیست .

دقیقاً، که خیلی نگران کنندست. حتی بازی های خونگی هم اگه تیم از اول عقب بیفته، نتیجه غیر قابل پیش بینی می شه.

بنظرم بجای بارترا اگه از سانگ تو قلب دفاع استفاده کنیم نتیجه بهتری میگیریم چون اینطور که پیداست بارترا برای ما مدافع بشو نیست .

متأسفانه سانگ هم مقابل سوسیداد نشون داد که توی دفاع زیاد قابل اتکا نیست. :(

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

بارسلونا 7 - 0 اوساسونا؛ دستگرمی برای ال کلاسیکو با هتریک و رکوردشکنی لیونل مسی
- شاگردان تاتا مارتینو در حضور 71714 هوادار بارسلونا در استادیوم نیوکمپ در دیداری جذاب و دیدنی با 7 گل برابر اوساسونا به پیروزی رسیدند تا با آمادگی خوبی به مصاف رئال مادرید در ال کلاسیکوی هفته آینده بروند.
ترکیب دو تیم:

barca_vs_osasona_tarkib.jpg

لحظات حساس بازی:

دقیقه 6: ضربه والی الکسیس سانچز با اختلاف کمی از بالای دروازه اوساسونا به بیرون رفت.

دقیقه 9: شوت زیبا ریرا را ویکتور والدز با واکنشی به موقع مهار کرد اما در برگشت مهاجم اوساسونا توپ را به گل تبدیل کرد که تکسیرا ویتینس، داور مسابقه به علت آفساید این گل را نپذیرفت.

Captura-del-inicio-de-la-jugad_54403138913_54115221154_600_396.jpg

دقیقه 11: پاس رو به جلوی اللکسیس سانچز را پدرو در حالتی نامتعادل به بیرون فرستاد.

دقیقه 14: شوت محکم آلوارو کخدو با اختلاف زیادی از بالای دروازه بارسا به بیرون رفت.

دقیقه 20: همکاری تماشایی بازیکنان بارسا را الکسیس سانچز با ضربه چیپ خود به بالای دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 37: شوت زیبای دنی آلوز را آندرس فرناندز سنگربان امشب اوساسونا به کرنر فرستاد.

دقیقه 39: پاس زیبای اینستا را ژاوی به ضربه والی خود راهی دروازه کرد اما این بار هم فرناندز با واکنشی به موقع مانع از فروپاشی دروازه اوساسونا شد.

دقیقه 41: همکاری زیبای بازیکنان بارسا را پدرو در آستانه دروازه با بی دقتی به بیرون فرستاد.

دقیقه 48: آلخاندرو آریواس به علت خطای خشن خود بر روی الکسیس سانچز با کارت زرد داور جریمه شد.

دقیقه 49: پدرو با حرکت تماشیی خود مدافعان اوساسونا را از پیش رو برداشت اما با بی دقتی ضربه نهایی اش را به کنار دروازه فرستاد.

دقیقه 51: ضربه آرام اینیستا را آندرس فرناندز در آغوش گرفت.

دقیقه 55: ضربه بی دقت الکسیس سانچز با اختلاف زیادی از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه 57: ماسچرانو به خطر خطای خشن خود با کارت زرد داور جریمه شد.

دقیقه 60: الکس سانگ به جای ژاوی هرناندز وارد زمین شد.

دقیقه 69: شوت زیبای روبرتو تورس را ویکتور والدز به کرنر فرستاد.

دقیقه 70: پای به جلوی زیبای پدرو را مسی با بی دقتی به آسمان فرستاد.

دقیقه 74: شوت زمینی و زیبای مسی را فرناندز به زیبایی به کرنر فرستاد.

دقیقه 76: کریستین تیو به جای الکسیس سانچز وارد زمین شد.

دقیقه 82: آدریانو به جای خاویر ماسچرانو وارد زمین شد.

شرح گل های بازی:

دقیقه 18: پاس به جلوی الکسیس سانچز را لئو مسی با اشاره دقیق خود به گوشه دروازه اوساسونا فرستاد تا بارسلونا 1-0 پیش بیفتد.

1394984404_000927_1394987648_album_grande.jpg
1394984404_000927_1394987389_album_grande.jpg

دقیقه 22: حرکت زیبای جوردی آلبا از جناح و پاس رو به جلوی او را الکسیس سانچز در آستانه دروازه اوساسونا به راحتی وارد دروازه کرد.

1394984404_000927_1394987918_album_grande.jpg

دقیقه 35:
شوت سرکش و دیدنی آندرس اینیستا از پشت محوطه جریمه به کنج دروازه اوساسونا رفت تا بارسا 3-0 پیش بیفتد.

1394984404_000927_1394989632_album_grande.jpg

1394984404_000927_1394989630_album_grande.jpg

دقیقه 62: حرکت استثنایی آندرس اینیستا توپ را لئو مسی رساند تا فوق ستاره آرژانتینی با شوت زیبای پای چپش حساب کار را 4-0 به سود بارسلونا کند.

1394984404_000927_1394991932_album_grande.jpg

دقیقه 78: کریستین تیو تازه وارد با ضربه دیدنی خود از پشت محوطه جریمه بارسلونا را به گل پنجم خود رساند.

1394984404_000927_1394991931_album_grande.jpg

دقیقه 88: پاس فوق العاده دنی آلوز در آستانه دروازه به لئو مسی رسید تا این فوق ستاره آرژانتینی به راحتی هتریکی دیگر به نام خود با پیراهن آبی اناری بارسلونا به ثبت برساند.

دقیقه 90: پاس تماشایی لئو مسی به پدرو رسید تا این مهاجم اسپانیایی سرانجام در این مسابقه به گل برسد.

آمار نهایی بازی:

barca_vs_osasona_thjkl.jpg
barca_vs_osasona_tarkibaaaa.jpg

حاشیه بازی:

لئو مسی با هتریکی که در این مسابقه به ثمر رساند تعداد گل هایش را با پیراهن بارسا به 371 رساند تا با پشت سر گذاشتن پائولینیو آلکانتارا با 369 گل تبدیل به برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا شود.
59zd_917474_274798459360846_1838533248_n.jpg

n_f_c_barcelona_lionel_messi-7999264.jpeg

ey2b_5923fe22ad3411e3a1e80a50b3739fdc_8.jpg

++++++++++++++++
u1l2jf097u2iph7uomi.png

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
مصاحبه بهترین گلزن تاریخ بارسلونا با بارسا تی وی بعد بازی :

"بهترین گلزن تاریخ بارسلونا ؟ هیجان انگیزه ، صحبت های زیادی در این مورد بود و حالا من به این رکورد رسیدم ، ادامه میدیم هدف های دیگه ای وجود داره...
هدف من اینکه در بارسا بازنشست بشم ، به همون مدتی که مردم بخوان ، من ادامه خواهم داد و اینجا خوشحال هستم...
ال کلاسیکو؟ ما امیدواریم که بازی خوبی انجام بدیم ، بازی سختی خواهد بود، تلاش میکنیم که ببریم تا ما بتونیم تا پایان برای لالیگا رقابت کنیم... "

دیگه خبر نزارید که مسی می خوات بره و این حرفا !!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

لیونل مسی: در بارسلونا بازنشسته خواهم شد؛ آماده ال کلاسیکو هستیم
لئو مسی فوق ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی پس از تبدیل شدن به برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا اذعان کرد که می خواهد تا آخر عمر فوتبالی اش در نیوکمپ باقی بماند.
به گزارش فوتبال - اسپانیا، لیونل مسی نابغه آرژانتینی باشگاه بارسلونا پس از هتریک و رکورد شکنی اش در جریان پیروزی 7 - 0 امشب بارسلونا برابر اوساسونا بلافاصله پس از بازی و با حضور در مصاحبه مطبوعاتی با شبکه اختصاصی باشگاه بارسلونا پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.
"تبدیل شدن به بهترین گلزن تاریخ باشگاه لذت بخش است. به طور حتم حرف های زیادی می توان راجع به این رکورد شکنی گفت اما تمرکز فعلی من بر ادامه مسابقات و گلزنی های بیشتر با لباس بارسلونا است. از بودن در بارسلونا بسیار خوشحالم و هدفم این است تا آنجا که ممکن است در بارسلونا باقی بمانم و در اینجا بازنشسته شوم."
"واقعا احساس خوبی دارم و حس می کنم که در نهایت پس از مصدومیتم توانستم که ریتم بازی خود را باز یابم. در بازی های اخیر اعتماد به نفس بیشتری در زمین مسابقه داشتم و حالا است که می توانم بگویم که به طور کامل از مصدومیتم رهایی یافتم."
"بازی در سانتیاگو برنابئو همواره دشوار است،.اما ما برای آن دیدار آماده ایم و امیدوارم که بتوانیم نمایش خوبی در آنجا داشته باشیم. ما برای پیروزی به برنابئو می رویم و با هر نتیجه ای که به دست آید تا آخرین لحظه به تلاش خود برای فتح لالیگا ادامه خواهیم داد."
گفتنی است مسی با هتریک امشب خود تعداد گل های زده اش را پیراهن آبی اناری بارسلونا به 371 رساند تا با پیشی گرفتن از پائولینیو آلکانتارا با 369 گل، نام خود را به عنوان برترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا ثبت کند.
+++++++++++++

الکسیس سانچز: عالی بازی کردیم؛ پیروزی مهمی بود چون هنوز 4 امتیاز پشت رئال هستیم
مهاجم شیلیایی آبی اناری ها به تمجید از لیونل مسی و بازی خوب تیمش پرداخت.
به گزارش Football Espana، الکسیس سانچز که در پیروزی پر گل تیمش مقابل اوساسونا موفق به زدن یک گل شد، پس از این دیدار گفت: "مسی؟ چه می توانم بگویم. او سه گل به ثمر رساند و عالی بازی کرد و باز هم یک رکورد دیگر را زد. او بازیکن بی نظیری است."
او درباره این دیدار نیز گفت: "ما خیلی خوب بازی کردیم و من از عملکردم با یک گل و یک پاس گل راضی هستم. حمایت تماشاگران نیز موثر بود. پیروزی مهمی بود چون هنوز 4 امتیاز پشت رئال هستیم. من فکر می کنم که اگر ما موفق به پیروزی در ال کلاسیکو شویم، باز هم به کورس قهرمانی بر می گردیم. هر دو تیم مدعی و از بزرگترین باشگاه های جهان هستند و ما برای استفاده از این فرصت خوب به برنابئو خواهیم رفت."
++++++++++++++

ماسچرانو: جایی برای اشتباه کردن نداریم
- خاویر ماسچرانو، مدافع تیم بارسلونا تأکید کرد که تیمش نمی تواند در مقابل رئال مادرید امتیاز از دست بدهد.
ماسچرانو در پایان دیدار مقابل اوساسونا که با پیروزی 7 - 0 آبی اناری ها همراه شد، گفت: "واقعیت این است که هر بازی برای ما مثل یک فینال است. هیچ جایی برای اشتباه کردن نیست. ما از بد بینی مطلق به شادی و خوشحالی نمی رویم. هر دو حالت بد است. حاشیه امنیت ما صفر است."
+++++++++++++

تاتا مارتینو: ترکیب اصلی تیم برای ال کلاسیکو مشخص است؛ به دلیل بی ثباتی 4 امتیاز عقب هستیم
تاتا مارتینو در پایان دیدار مقابل اوساسونا که با پیروزی 7 - 0 تیمش همراه بود، در کنفرانس خبری شرکت کرد.
"در مورد اینکه چه کسی در برنابئو در ترکیب ثابت تیم خواهد بود هیچ شکی ندارم. عملکرد امروز، ذهنیت من در مورد کسانی که هفته آینده باید بازی کنند را تغییر نمی دهد. من همیشه جدا از نتیجه به دست آمده، در ذهنم ایده روشنی در مورد تیم دارم. من عملاً تصمیمم در مورد ترکیب ابتدایی مقابل رئال مادرید را گرفته ام."

ترکیب ابتدایی در ال کلاسیکو: "بعد از اتفاقی که این هفته افتاد مطمئنم که زبان ها تکان خواهند خورد... داشتن یک بازی خوب قبل از رفتن به برنابئو همیشه کمک می کند اما نمی توانیم در باد نتیجه امشب بخوابیم. به ثمر رساندن 7 گل آسان نیست اما این درست نیست که دیگران یک هفته ما را فاجعه خطاب کنند و هفته دیگر از نیش زنبور صحبت کنند! ترکیب ما پر از بازیکنان خوب است و این یعنی گاهی اوقات برخی بیرون خواهند ماند."

حملات شجاعانه: "وقتی تیم احساس خوبی دارد و خوب کار می کند، همیشه خوب است – به خصوص وقتی در قسمت تعیین کننده فصل هستید. ما امروز مقابل اوساسونا متمرکز بودیم اما در مقابل رئال سوسیداد به زحمت افتادیم - تیمی که ویژگی های مشابهی با آنها دارد."

ثبات: "ما چند بازی کامل از خود به نمایش گذاشته ایم، و در طول 90 دقیقه خوب بازی کرده ایم. مشکل این است که از یک بازی به بازی بعد ثبات داشته باشیم. ما در مقابل منچستر سیتی یک بازی نسبتاً کامل ارائه کردیم اما در برخی از بازی ها نیز با سطح همیشگی خود فاصله داشته ایم. و به همین دلیل است که در لیگ 4 امتیاز از رئال مادرید عقب هستیم."

پدرو: "پدرو و الکسیس هر چیزی که یک مربی از بازیکن می خواهد را دارند. من می توانم از هر دوی آنها به طور همزمان استفاده کنم. آنها خواص زیادی دارند؛ آنها معتمد به نفس هستند و همیشه برای رقابت آماده اند. انتخاب کردن از میان آنها برای من سخت است."

مسی: "کلمات نمی تواند او را توصیف کند. او بازی های زیادی را مثل امروز خواهد داشت و به شکستن رکورد ها ادامه خواهد داد."

بارسا از کورس خارج شده است؟ "ما شایسته جایگاهی که امروز در آن قرار گرفته ایم نیستیم، اما 3 یا 4 امتیاز اختلاف با صدر نشین به معنی این نیست که از کورس رقابت خارج شده ایم. ما تا آخرین لحظه خواهیم جنگید."

شایعات در مورد آینده: "من هر روز با زوبیزارتا صحبت می کنم. ما در مورد همه چیز صحبت می کنیم. نمی خواهم در مورد ملاقات هایمان چیزی به عموم بگویم. ما در حال برنامه ریزی برای تمدید قرارداد بارترا، تیو و اینیستا هستیم. ما همچنین برنامه ای برای جذب یک دروازه بان و یک مدافع میانی داریم."

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
با این شرایطی که تیم های رئال و اتلتیکو دارن ، ال کلاسیکو برامون حکم فینال رو داره
اگه ال کلاسیکو رو ببریم قهرمانی راحتتر میشه:)

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اورتون به طور جدی برای انتقال سرخیو گارسیا و کوئنکا تلاش خواهد کرد

بنا به گزارش رسانه های بریتانیایی، باشگاه اورتون در حال آماده سازی پیشنهادی برای جذب ایساک کوئنکا و سرخیو گارسیا است.
Daily Star فاش کرده است که این باشگاه لیگ برتری به طور جدی قصد ارائه پیشنهادی بلند مدت و کوتاه مدت برای این دو بازیکن دارد.

vmqg_6948.jpg

گارسیا، مهاجم تیم اسپانیول به آخرین سال قرارداد خود با این تیم وارد می شود، بنابراین با مبلغی در حدود 3 میلیون یورو در دسترس خواهد بود. مردان روبرتو مارتینز ماه هاست که این بازیکن 30 ساله را زیر نظر گرفته اند، و گفته می شود که از توافق با این بازیکن در طول تابستان مطمئن هستند.
در عین حال، کوئنکا نیز در تابستان پیش رو می تواند اجازه جدایی قرضی از بارسلونا را دریافت کند، اما تافی ها باید با آژاکس رقابت کنند.
++++++++++++++++
توپ ویژه برای مسی
بازی مقابل اوساسونا برای مسی خاص بود . لیونل مسی با به ثمر رساندن سه گل در این بازی به بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا تبدیل شد .

4da8_9713.jpg

جای تعجب نیست که لیونل این مهاجم آرژانتینی باشگاه بارسلونا از ثبت این رکورد این چنین خوشحال باشد . لیونل پس از پایان بازی مقابل اوساسونا توپی که با آن توانست رکورد آلکانتارا را بشکند , به خانه برد .
prblqyhm7xdzfkb8lbcc.jpg

++++++++++++++++++++++
بارتومئو: مسی از یک افسانه دیگر پیشی گرفت؛ به او تبریک می گویم
جوزپ ماریا بارتومئو، رئیس باشگاه بارسلونا، شکستن رکورد برترین گلزن تاریخ این باشگاه توسط لیونل مسی را به این بازیکن تبریک گفت.
قهرمانی بارسلونایی ها روز یکشنبه در جریان پیروزی 7 - 0 مقابل اوساسونا هت تریک کرد تا پائولو آلکانتارا را به عنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا، پشت سر بگذارد و رئیس باشگاه، به این بازیکن آرژانتینی تبریک گفته و او را بهترین بازیکن کنونی دنیا قلمداد کرد.

e1hh_362450_heroa.jpg

او در چند شبکه اجتماعی نوشت: "امروز همه ما باید از وجود بهترین بازیکن دنیا لذت ببریم. او از یک افسانه دیگر نیز پیشی گرفت و آلکانتارا، بهترین گلزن تاریخ باشگاه را پشت سر گذاشت. تبریک به لئو و تشکر از او"
++++++++++++
بارسا و تکذیب خبر جدایی تاتا مارتینو
شایعه خروج تاتا ماریتنو از بارسلونا در انتهای فصل، مدتی است که در پاتوق های هواداری این تیم شنیده می شود.
این شایعه، امشب در یک شبکه تلویزیونی اسپانیایی نیز مطرح شد تا بسیار جدی به نظر برسد. به گزارش این شبکه، مارتینو با توجه به بندی که در قراردادش وجود دارد، می تواند بارسلونا را در پایان فصل ترک کند.

bo8d_1395089786_689302_1395090076_noticia_grande.jpg

آن ها او را سرمربی بعدی تیم ملی آرژانتین دانسته اند. مدیران بارسلونا اما به طور کامل از جدایی احتمالی سرمربی بارسا در فصل آتی اعلام بس اطلاعی کرده اند. آرویو در این ارتباط می گوید:«شایعه خروج تاتا؟ ما هم این ماجرا را در اخبار شنیده ایم و هیچ خبر دیگری از آن نداریم! ما با زوبی زارتا و مارتینو صحبت کرده ایم. تصمیم او برای جدایی از باشگاه حقیقت ندارد».
+++++++++++++++
آرتور ویدال : با الکسیس مشکلی ندارم
منبع : اسپورت
آرتور ویدال بازیکن تیم یوونتوس تاکید کرد که با الکسیس مشکلی ندارد و با او دوست است و میخواهد در کنار او بازی کند . آرتور ویدال شیلیایی در مصاحبه ای توضیح داد که مشکلی با الکسیس ندارد .

icn3_arturo-vidal-9397.jpg

او در ادامه گفت : " ما از کودکی همدیگر را میشناسیم و مشکلی نداریم " . ویدال همچنین الکسیس را دوست خوب خود خواند و در پاسخ به سوال خبرنگار زمانی که از او پرسید آیا دوست دارید به بارسلونا بروید و با الکسیس در یک تیم بازی کنید گفت : " البته من میخواهم در کنار دوستم بازی کنم . الکسیس میتواند به یوونتوس بیاید .
(داره قوپی میاد:D)
+++++++++++++++
اینیستا: ال کلاسیکو به مثابه جنگ فوتبالی است؛ رئالی ها هم در مورد فرزندم، همدردی کردند
آندرس اینیستا طی صحبت هایی اعلام کرده رویارویی بارسلونا با رقیب سنتی اش، رئال مادرید در روز یکشنبه آینده، به مثابه جنگ فوتبالی است.
صحبت های این هافبک خوش اخلاق و خلاق را به نقل از El Larguero باهم می خوانیم:

k7or_74338c189e6211e3a7221289dc87bf56_8.jpg

"فصل راحتی پشت سرنگذاشته ایم. صحبت های بسیاری در مورد ما زده شده و دستخوش تغییرات بسیاری هم شده ایم. مسیرمان تا به حال پر از چاله و دست انداز بوده است. اکنون بازی مشکل و در عین حال، بزرگی داریم. باید با تمام قوا به مادرید برویم و پیروز شویم.
"تلاش کردیم در بازی با اوساسونا در عین بازی خوب، پیروز هم بشویم و اکنون باید ایمان به غلبه بر مادرید داشته باشیم. رویارویی های رئال مادرید-بارسلونا، به مثابه جنگ فوتبالی است. اتفاقات و نتایج گذشته هم به آبی در زیر پل می مانند [منظور اتفاقات گذشته ای است که رخ داده و به فراموشی سپرده شده است]."
مرد 29 ساله ملی پوش و قهرمان جهان و اروپا در مورد از دست دادن کودکی که او و همسرش انتظار به دنیا آمدن او را می کشیدند، هم صحبت کرد:
"وقتی غمگین اید و اوقات سختی را پشت سر می گذارید و لطف و توجه بسیاری از سوی مردمی که حتی آنها را نمی شناسید، به سوی تان جاری می شود، نیروی ادامه مسیر را پیدا می کنید. همسر و خانواده ام از ابراز همدردی های همه، متشکرند. من حتی پیام هایی از سوی بازیکنان رئال هم دریافت کرده ام. بعضی اتفاقات، از یک مسابقه فوتبال، مهم ترند."
+++++++++++++++++++
مسی: امیدوارم در ال‌کلاسیکو نسخه خوبی از بارسلونا را ببینیم
مهاجم گلزن کاتالان‌ها ابراز امیدواری کرد تا شاهد نسخه خوبی از بارسلونا در ال‌کلاسیکوی پیش رو باشد.
بارسلونا یک‌شنبه شب (4 فروردین 93) در چارچوب رقابت‌های هفته بیست‌و‌نهم لالیگا اسپانیا در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو شهر مادرید میهمان رئال‌ است.
lg5e_tumblr_n21px49wri1s2vj5qo2_r1_1280.jpg

شاگردان خراردو مارتینو که در حال حاضر با 66 امتیاز در رده سوم لالیگا هستند با رئال صدرنشین 4 امتیاز اختلا ف دارند ولی با پیروزی 7 بر صفر مقابل اوساسونا با روحیه بالایی به مصاف رقیب سنتی‌ خود خواهند رفت.
لیونل مسی، ستاره آرژانتینی آبی‌و‌اناری پوشان در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «بارسا تی‌وی» در این باره گفت: امیدوارم در ال‌کلاسیکو نسخه خوبی از بارسلونا را ببینیم.
ما می‌توانیم به نتیجه خوبی مقابل رئال دست پیدا کنیم. 3 امتیازی که برای باقی ماندن در کورس قهرمانی لالیگا به آن نیاز داریم و با به دست آوردنش فاصله خودمان با کهکشانی‌ها را به یک امتیاز کاهش می‌دهیم.
وی افزود: ما فرصت خوبی داریم تا در مادرید اختلاف‌مان با رئال را به حداقل ممکن برسانیم، البته بازی دشواری خواهد بود چون ما خارج از خانه به میدان خواهیم رفت و رئال‌مادرید هم تیم بزرگی است که با اعتماد به نفس بالایی هم بازی می‌کند.
مهاجم 26 ساله تیم ملی آرژانتین در پایان تصریح کرد: ال‌کلاسیکو بازی سختی خواهد بود ولی همه چیز بستگی به ما و عملکردمان دارد.
در حال حاضر رئال‌مادرید با 70 امتیاز صدرنشین لالیگا است و تیم‌های اتلتیکومادرید و بارسلونا به ترتیب با 67 و 66 امتیاز در رده‌های دوم و سوم هستند.
++++++++++++++++
20000 نفر به بازدید از نمایشگاه جدید بارسا رفتند
بیش از 20،000 از نمایشگاه جدید تیم و امکانات باشگاه دیدن کردن و تماشاگران سوالات خود را پرسیدند و جواب مثبت گرفتند و حتی از جلسه های مختلف برای اطلاع رسانی تیم هم بازدید کردند.

7jgd_pic_2014-03-17_rp_junta_directiva_008.v1395088278.jpg

در این نمایشگاه معاون رئیس جمهور حضور داشت و به تک تک تماشاگران پاسخ مثبت میداد. اریو هم در سوال رفتن مارتینو مسی تاکید کرد که : مسی و مارتینو در اخر فصل بارسلونا را ترک نخواهند کرد ما با او صحبت کردیم و او به شدت رد کرده است جدایی از بارسلونا را
در نهایت اریو تصریح کرد که هیئت مدیره تلاش میکند تا مسی از بارسلونا نرود و او در مورد مسی گفت : مسی بهترین بازیکن جهان است او رکورد های بیشتری را هم میتواند بشکند.
++++++++++++++++++
طرفداران ترجیح میدهند پدرو به جای نیمار بازی کند
منبع : ال ماندو دیپرتیوو
در حالی که نیمار در کنار مسی زوج خط حمله را تشکیل میدهند و نیمار کم کم دارد تیم بارسلونا بهتر میشود ولی طرفداران نظری دیگری دارند و میگویند باید پدرو به جای او بازی کند

f254_gra237-barcelona-16-03-2014-el_54403700330_54115221154_600_396.jpg

پدرو که در بازی با اوساسونا فوق العاده بازی کرد و یک گل به ثمر رساند احتمال حضور نیمار در ال کلاسیکو را به شک انداخت گزارشات حاکی از آن است که طرفداران میخواهند پدرو به جای نیمار بازی کند
پدرو ، الکسیس و نیمار کسانی هستند که تاتا مارتینو را به فکر فرو بردند که چه کسی در زمین مقابل مادرید بازی میکند.
+++++++++++++++
عکس روز:مسی و پوشیدن لباس سال دور بارسلونا
لیونل مسی که به تازگی رکورد بهترین گلزن بارسلونا به نام خود ثبت کرده است امروز در اقدامی جالب لباس قدیمی بارسلونا ،همراه با توپ قدیمی و کفش قدیمی پوشید. تعداد عکس:2
n_f_c_barcelona_lionel_messi-8008500.jpeg

n_f_c_barcelona_lionel_messi-8008519.png

++++++++++++++
لیونل مسی پردرآمدترین فوتبالیست جهان از نگاه مجله فرانتس فوتبال
لیونل مسی مهاجم بارسلونا نه تنها بهترین بازیکن در دنیای فوتبال است، بلکه با دریافت مجموع 41 میلیون یورو در سال (شامل دستمزد و درآمد اضافی) پردرآمدترین بازیکن جهان نیز محسوب می شود.
براساس گزارش مجله فرانتس فوتبال، با فاصله اندکی از مسی، کریستیانو رونالدو مهاجم رئال مادرید با درآمد 39/5 میلیون یورو در رده دوم قرار دارد.
hmm_be18b9deae1111e3b91e122ea7f55928_7.jpg

خوزه مورینیو سرمربی کنونی چلسی پردرآمدترین سرمربی محسوب می شود. او با رقم 17 میلیون یورو در سال بیشتر از پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ با رقم 15 میلیون یورو در سال، درآمد دارد.
فهرست هفت بازیکن پردرآمد جهان عبارت است از:
1- لیونل مسی از باشگاه بارسلونا با مبلغ 41 میلیون یورو
2- کریستیانو رونالدو از باشگاه رئال مادرید با مبلغ 39/5 میلیون یورو
3- نیمار از باشگاه بارسلونا با رقم 29 میلیون یورو
4- وین رونی از باشگاه منچستریونایتد با رقم 24 میلیون یورو
5- زلاتان ابراهیموویچ از باشگاه پاری سن ژرمن با رقم 23/5 میلیون یورو
6- رادامل فالکائو از باشگاه آ اس موناکو با رقم 21/2 میلیون یورو
7- سرخیو آگوئرو از باشگاه منچسترسیتی با رقم 19/7 میلیون یورو
8- تیاگو سیلوا از باشگاه پاری سن ژرمن با رقم 17میلیون یورو
9- ادن هازارد از باشگاه چلسی با رقم 16/8 میلیون یورو
10 - فرانک ریبری از بایرن مونیخ با رقم 16/5 میلیون یورو
11- فرناندو تورس از چلسی با 16/2 میلیون یورو
فهرست پردرآمدترین سرمربیان فوتبال جهان نیز به این ترتیب است:
1- خوزه مورینیو سرمربی چلسی با رقم 17 میلیون یورو
2- پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ با رقم 15 میلیون یورو
3- روبرتو مانچینی سرمربی گالاتاسرای با رقم 14 میلیون یورو
4- کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید با رقم 13/5 میلیون یورو
5- فابیو کاپلو سرمربی روسیه با رقم 12 میلیون یورو
6- مارچلو لیپی سرمربی گوانگژواورگراند با رقم 11/5 میلیون یورو
+++++++++++++++++++++
اینیستا :"خوش حالم که با فرم خوبمان تا پایان فصل میجنگیم"
منبع : سایت رسمی
اینیستا در گفت و گو با ایستگاه رادویی اسپانیا اصرار داشت :" که فقط برای برد به مادرید میرویم" او در مورد فرم خوش گفت : من در اینده ار فرم بالای خودم خوش حالم.

2nhr_pic_2014-03-16_barcelona-osasuna_20.v1394989749.jpg

اینیستا همچنین توضیح داد که اهمیت پیروزی مقابل اوساسونا پیش از بازی بزرگ روز یکشنبه : ما با این برد خوب به شکل مثبت در روز یکشنبه بازی خواهیم کرد و همه میدانند که ما برای برد به مادرید میرویم.
او گفت در مورد برنده شدن در برنابئو :" حقیقت این است که ما برای عنوان قهرمانی باید برنده ی ال کلاسیکو شویم مادرید بهترین بازیکنان را دارد ولی ماهم تیم خوبی داریم با بازیکنان خوب.
++++++++++++++++++++++
rp5r28x4jpzez7qnr5re.jpg

نیمار و سسک از ابتدا برای بارسا مقابل رئال مادرید بازی خواهند کرد ، آلکسیس و پدرو بازی را از روی نیمکت آغاز خواهند کرد ...
st8s_giux_the-front-md-march-18-2014.jpg

نمادهای مسی تهدیدی برای رئال مادرید

مسی میرود برای شکستن رکورد دی استفانو و هوگو سانچز

کمبود مدیران در ضیافت ناهار رسمی با رئال مادرید

آرویو را انکار می کند تاتا بارسا را ترک نمیکند
++++++++++++++++++++++

عکس:تمدید قرارداد بارترا تا سال 2017
مارک بارترا مدافع جوان بارسلونا ، قرارداد خود را تا سال 2017 تمدید کرد.
n_f_c_barcelona_marc_bartra-8008789.jpeg

n_f_c_barcelona_marc_bartra-8008696.jpeg

n_f_c_barcelona_marc_bartra-8008799.jpeg

+++++++++++++++
در چنین روزی..
در چنین روزی در تاریخ 18 مارس سال 1992 بارسا موفق شد تیم فوتبال دیناموکیف اوکراین را از سری مسابقات لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 3بر0 شکست بده.

f6a7l1b2iqesan56xsef.jpg

دوگل از 3گل بارسا را در آن بازی هریستو استویچکوف دردقایق 59 و81 بثمر رساند.
دیگر گل بارسا را هم جولیو سالیناس در دقیقه 87 بثمر رساند.
هریستو استویچکوف در تاریخ ۸ فوریه ۱۹۶۶ در پلوودیو بلغارستان به دنیا آمد.
او از سال 1990 تا سال 1995 و از سال 1996 تا 1998 در بارسا بازی میکرد.
استویچکوف در سال 1992 با تیم رویایی کرایف لیگ قهرمانان اروپا را فتح کرد و در سال 1994 آقای گل جام جهانی 1994 آمریکا شد و در همان سال با بدست آوردن توپ طلا مرد سال فوتبال جهان شد و حتی کفش طلا راهم در آن سال بدست آورد.
استویچکف در سال 1994 با بارسلونا تا فینال لیگ قهرمانان هم رفت و در نهایت نایب قهرمانی این رقابت ها را کسب کرد.
او 4بار مرد سال فوتبال بلغارستان شد و همچنین قهرمان جام در جام اروپا، سوپرکاپ اسپانیا،جام حذفی اسپانیا،قهرمان جام باشگاه های آسیا، قهرمان سوپرجام اروپا،قهرمان جام آمریکا،و 4بار قهرمان لالیگا اسپانیا شده.
استویچکف همکنون مربی فوتبال است و یکی از اسطوره های بزرگ باشگاه بارسلونا.
بارسلونا در نهایت در سال 1992 سه جام لالیگا اسپانیا، سوپرکاپ اسپانیا و از همه مهمترین جام لیگ قهرمانان اروپا را باشکست دادن سامپدوریا با گل رویایی کومان بدست آورد.
من تا ابد بارسایی میمانم!
++++++++++++++++++++++
فرم ایده آل مسی در آستانه ال کلاسیکو
pic_2014-03-16_barcelona-osasuna_34.v1395060836.jpg

برترین گلزن تاریخ ال کلاسیکوها، در 8 بازی از 9 بازی اخیر تیمش گلزنی کرده و در فرم مناسبی قرار دارد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه بارسلونا، لیونل مسی در شرایط مناسبی به مصاف رئال مادرید می رود. او تنها با 26 سال سن، با عبور از پائولولنیو آلکانتارا تبدیل به بهترین گلزن تاریخ باشگاه بارسلونا شد. وی در فرم خوبی از لحاظ گلزنی نیز قرار دارد و در 9 بازی اخیر بارسا، تنها در یک دیدار موفق به گلزنی نشده است.
مسی از تاریخ 9 فوریه به بعد، گلزنی های خود را آغاز کرد و مجموعا 12 گل از آن زمان به ثمر رسانده است. سویا (2 بار)، سوسیه داد (2 بار)، رایو وایکانو (2 بار)، منچستر سیتی (2 بار)، آلمریا و اوساسونا (3 بار)؛ همگی مغلوب مسی شدند و تنها وایادولید به ستاره آرژانتینی بارسا اجازه گلزنی نداد.
علاوه بر این، او با هتریک برابر اوساسونا، بالاخره از سانچز در لالیگا عبور کرد تا با 18 گل زده بهترین گلزن کاتالانها در لالیگای فصل جاری شود.
مسی در برنابئو می تواند به رکورد دیگری نیز دست یابد. در حقیقت او با 233 گل در لالیگا، تنها یک گل از هوگو سانچز عقب است و شانس این را دارد تا تبدیل به دومین گلزن برتر تاریخ لالیگا شود.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

تمدید قرارداد با مسی 250 میلیون یورو برای بارسا هزینه در بردارد
- به نظر می‌رسد، هفتمین تمدید قرارداد لیونل مسی از سال 2005 تاکنون، در حال آماده سازی است، امّا همچنان اختلاف بر سر دستمزد بازیکن به نظر می‌رسد وجود دارد.
بارسلونا هم اکنون به نیمار ستاره برزیلی خود، دستمزدی سالیانه 18 تا 20 میلیون یورو پرداخت می‌کند. از طرفی لیونل مسی هم اکنون دستمزدی 16 میلیون یورویی دریافت می‌کند و قطعاً او حاضر به تمدید قرارداد خود با این شرایط نخواهد بود.
مدیربرنامه های مسی معتقد است که نباید مبلغ دستمزد بهترین بازیکن دنیا با دستمزد یک بازیکن در سطح نیمار برابر باشد. رسانه ها مدعی هستند که لیونل مسی درخواستی 25 میلیون یورویی برای دستمزد هر سال خود در نظر دارد، که با هزینه های اضافی به طور خالص ۵۰ میلیون یورو برای بارسلونا در بر دارد.
در نتیجه اگر طبق گفته ها همان پیشنهاد پنج ساله برای تمدید قرارداد مسی در نظر گرفته باشند باید حدوداً 250 میلیون یورو برای این فوق ستاره در نظر بگیرند.
در صورتی که این هزینه برای تمدید قرارداد لیونل مسی خرج شود، قطعاً تابستان پیش رو بارسا از نظر اقتصادی در شرایط بدی قرار می‌گیرد و نمی‌تواند خریدهایی در تابستان پیش رو داشته باشد.
از طرفی بارسلونا به خوبی می‌داند اگر در تمدید قرارداد مسی تعلل کنند، دو تیم متمول منچسترسیتی و پاریس سنت ژرمن به راحتی توانایی پرداخت هزینه های گزاف برای به خدمت گرفتن مسی را دارد.
++++++++++++++++

بازنشستگی فرانک ریکارد از دنیای مربیگری
- فرانک ریکارد سرمربی سابق باشگاه بارسلونا در صحبت هایی اعلام کرد که دیگر هدایت هیچ تیمی را به عنوان سرمربی بر عهده نخواهد گرفت.
به گزارش Mundo Deportivo، فرانک ریکارد ستاره سابق تیم ملی هلند و باشگاه میلان ایتالیا که پس از دوران درخشان بازیگری اش به جرگه مربیان روی آورده بود، امروز در صحبت هایی به طور رسمی اعلام کرد که دیگر هدایت هیچ تیمی را به عنوان سرمربی بر عهده نخواهد گرفت.

"با توجه به شرایط حال حاضرم دیگر در جایی به عنوان سرمربی کار نخواهم کرد. من هیچ علاقه و انگیزه ای برای اینکه تا 60 سالگی به عنوان سرمربی فعالیت کنم، ندارم و فکر کنم به تمام اهدافی که در دنیای فوتبال در سر داشتم، به طور کامل رسیده ام و از این به بعد دوست دارم که کار های دیگری به جز مربیگری را هم تحربه کنم. دوست دارم بدون هیچ فشار و استرسی تنها فوتبال ببینم و در مورد آن اظهار نظر کنم."

گفتنی است اوج دوران مربیگری ریکارد در تیم فوتبال بارسلونا رقم خورد جایی که وی در آنجا موفق شد تا به همراه آبی اناری ها در فینال رقابت های لیگ قهرمانان سال 2006 در پاریس با برتری 2-1 برابر آرسنال، بارسا را به قهرمانی در این رقابت ها برساند.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دوست صمیمی جراردو مارتینو: مطمئنا تاتا به قراردادش پایبند است و فکر نمی کنم که او بارسا را ترک کند
یکی از اشخاص نزدیک به سرمربی آبی اناری ها، اخبار جدید پیرامون جدایی مارتینو از بارسا را تکذیب کرده است.
به گزارش Football Espana، ویلی آلبرگولی یکی از دوستان جراردو تاتا مارتینو در مصاحبه ای با Onda Cero گفت:
oomd_2014-02-10_entreno_15-optimized.v1392035635.jpg

"تا آن جایی که من او را می شناسم، فکر نمی کنم که او بارسا را ترک کند. او همیشه به قراردادها و صحبت های انجام شده، پایبند بوده است.
تاتا هرگز به کسی نگفته است که پس از جام جهانی سرمربی تیم ملی می شود ولی موضوعی که کاملا واضح است این است که بعد از الخاندرو سابه یا دو گزینه اصلی وجود دارد، دیگو سیمئونه و تاتا مارتینو. تاتا همیشه روی حرفی که می زند می ایستد و مطمئنا به قراردادش احترام خواهد گذاشت."
++++++++++++++
ویکتوروالدزبه منچسترسیتی نزدیک تر شد

بنا به گزارش ها،بانزدیک شدن به پایان قرارداد ویکتور والدس دربارسلونا،مذاکرات این بازیکن با منچسترسیتی درحال پیشرفت است.
Mundo Deportivo به نقل از روزنامه فرانسوی L’Equipe، مدعی شده است که موناکو امیدوار به جذب شماره 1 بارسلونا بود، اما به نظر می رسد در این راه مغلوب سیتی شود.
07ce4e18-a54b-3b30-8141-cdd48aae165f.jpg

گفته می شود قبلاً والدز برای انتقال به کشور پادشاهی به توافق رسیده بود، اما بندی در توافقات آنها وجود دارد که به او اجازه شکستن توافقنامه در ازای انتقال به سیتی را می دهد.
والدز در باشگاه سیتی به تیگی بگیریستان و فران سوریانو، مدیران سابق بارسا و هافبک سابق این تیم یایا توره، ملحق خواهد شد.
در این تیم انگلیسی 4 بازیکن اسپانیایی دیگر نیز وجود دارد - خاوی گارسیا، داوید سیلوا، خسوس ناواس و آلوارو نگردو.

++++++++++++
lfz_md190314.jpg

په په خطرناک است
مدافعی که در دودا علیرغم تکل خشن مقابل بارسا بازی خواهد کرد
دلایلی که اوندیانو به آنها علاقه ای نشان نداده است
توازن و تعادل برابر بارسا : آنچلوتی از هفت بازی مقابل بارسا شش شکست داشته و اکنون همراه با رونالدو به سوی دهمین شکست خواهند رفت
پپ : " من بارسا را ترک کردم چون دیگر نمی توانستم به بازیکنان اشتیاق و انگیزه وارد کنم "
" حذف توسط چلسی یکی از غم انگیزترین لحظات زندگی ام بود "
مارتینو علاوه بر خرید کان آگوئرو در اکتبر می خواهد با : " آردا توران,میروسلاو کلوزه,گوندوغان,فیلیپه لوئیز,دوریا,ورجینی,سوبوتیچ " وارد مذاکره شود و آنها را به خدمت بگیرد
مادرید برنده شد اما خسه را از دست داد

روزنامه اسپورت کاتالونیا :

8jz2_the-front-sport-march-19-2014.jpg

گواردیولا : " من به این دلیل از بارسا کناره گیری کردم چون دیگر نمی توانستم در بازیکنانم انگیزه ایجاد کنم "
" هرگاه من مسی را روی نیمکت می گذاشتم , یک مشکل اساسی درست می شد "
آنها از اینیستا می ترسند
او در برنابئو به بهترین فرم خود برمی گردد , و آنچلوتی نمی داند چگونه می توان او را متوقف کرد
خسه مصدوم شد
به دلیل پارگی رباط زانوی راست 6 ماه از میادین دور خواهد بود

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
فهرست خرید مارتینو برای بازار تابستانی
، سایت ESPN ادعا کرده است که خراردو مارتینو فهرستی 8 نفره از بازیکنان مورد نظری که تمایل دارد آنها را فصل آینده در ترکیب تیمش در اختیار داشته باشد به مسئولان باشگاه تحویل داده است که سرخیو آگرو، هموطن او در خط حمله منچسترسیتی یکی از آنهاست.
در فهرست 8 نفره تاتا مارتینو برای بازار نقل‌وانتقالات تابستانی، نام 4 مدافع، 2 هافبک و 2 مهاجم دیده می‌شود که طبق ادعای ESPN مارتینو این فهرست را 10 اکتبر 2013 (18 مهر 1392) به سران باشگاه بارسلونا تقدیم کرده است.
مهم‌ترین نامی که در این فهرست دیده می‌شود سرخیو آگرو، مهاجم آرژانتینی منچسترسیتی است که پیش از این نیز بارها و بارها از وی به عنوان بازیکن مورد علاقه کاتالان‌ها یاد شده است. دیگر مهاجم مورد نظر مارتینو میروسلاو کلوزه(واسه پلن B بدرد میخوره)، ستاره آلمانی خط حمله لاتزیو است.

139212281522403942381684.jpg

آردا توران، هافبک ترک تبار اتلتیکومادرید و هموطن او در تیم بورسیا دورتموند، ایلکای گوندوگان نیز 2 هافبکی هستند که در فهرست خرید سرمربی بارسلونا قرار دارند. گوندوگان بازیکنی ترک تبار است که در تیم ملی آلمان بازی می‌کند.

مارتینو همچنین برای تقویت خط دفاعی بارسلونا که اصلی‌ترین نقطه ضعف تیمش در فصل جاری بوده است بازیکنانی مانند سانتیاگو ورخینی (24 ساله شاگرد تیم قبلی تات مارتینو) آرژانتینی که به طور قرضی برای تیم ساوتهمپتون انگلیس بازی می‌کند، فیلیپه لوئیز، مدافع اتلتیکومادرید، دوریا،(19 ساله هست همون کچله بازیکن خوبه ظاهرا) مدافع تیم بوتافوگوی برزیل و نوِن سوبوتیچ از بورسیا دورتموند را مد نظر دارد.
قرارگرفتن اسامی این 8 بازیکن در فهرست خرید مارتینو در شرایطی است که نام هیچ دروازه‌بانی در میان بازیکنان مورد نظر او برای پر کردن جای ویکتور والدس دیده نمی‌شود در فهرست ارائه شده نامی از دروازه بانی ذکر نشده است چرا که مارتینو از بابت انتقال مارک آندره تراشتگن خیالش راحت است
+++++++++++++++++++

(ویرایشگر خودم بودم:D)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ارتور ویال وخیلی از کسای دیگه پس چی شدن؟؟؟
the-front-sport-march-15-2014.jpg

the-front-MD-march-15-2014.jpg

بالا