• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
امیدوارم در قرعه کشی به منچستر بخوریم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
دیروز تو اسپانیا روز پدر بود ...

timthumb.php

امیدوارم در قرعه کشی به منچستر بخوریم
امیدوارم به بایرن بخوریم چون اگه قراره قهرمان نشیم رفتن جزو 4 تا خیلی حال نمیده .
امیدوارم شما رو بیشتر اینجا ببینیم :rolleyes:

.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دیروز تو اسپانیا روز پدر بود ...

timthumb.php

امیدوارم به بایرن بخوریم چون اگه قراره قهرمان نشیم رفتن جزو 4 تا خیلی حال نمیده .
امیدوارم شما رو بیشتر اینجا ببینیم :rolleyes:

.
متاسفانه مدتی هستش درگیرم، به نحوی که هر 2 هفته یکبار اخبار حواشی بارسا رو پیگیری میکنم. انشالله مرتفع میشه
راستی!
میگن توییتر رسمی یوفا بدون قرعه کشی اومده بازی های این دور رو اعلام کرد :general611:
6tqq_1511350_10201414079809772_1577776623_n.jpg

بارسا- من یو
رئال- پی اس جی
دورتموند- چلسی
بایرن- اتلتیکو
باور کردنی هست؟

در پایان، پیشاپیش سال نو باستانی رو خدمت دوستان بزرگوارم تبریک میگم، امیدوارم سالی سرشار از امید و موفقیت در پیش داشته باشند

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

آنری: بارسا دنیا را فتح کرده بود
- مهاجم سابق باشگاه های آرسنال و بارسلونا در مصاحبه ای به تشریح دورانش در اسپانیا پرداخت.
به گزارش فوتبال-اسپانیا، تیری آنری فرانسوی در مصاحبه جدیدش با AS، از دوران حضورش در بارسلونا سخن گفت:

"برد 6 - 2 در سانتیاگو برنابئو، چیز بسیار ارزشمندی بود. اتفاقی که من تا آخر عمرم آن را به یاد خواهم داشت. زدن شش گل در مادرید؟ واقعا غیر ممکن بود!"

"ساموئل اتوئو به من گفته بود که در فرودگاه به استقبالمان می آیند. او اشتباه نمی کرد، آنها آمدند. حتی امروز هم اگر در بارسلونا باشم، مردم با من در مورد آن اتفاق صحبت می کنند."

"منتقدان گواردیولا را به سطح پایین بودن متهم می کردند اما پپ ثابت کرد که چه مربی فوق العاده ای است. حالا در مورد آن زمان صحبت کردن، راحت تر است اما او به قدری قوی بود که توانست گروهی از بازیکنان بزرگ را تحت هدایت خود بگیرد و آنها را به سمت پیروزی سوق دهد."

"در مقایسه با سایر مربی ها، وضعیت آرسن ونگر و آرسنال به مانند مایکل جوردن و شیکاگو بولز است. چیزی متفاوت، احساسی غیر قابل وصف!"

"بعدها گفته شد که گواردیولا بهترین مربی فوتبالی تمام دوران بوده است. او تمام جنبه های زندگی بازیکنانش را تحت کنترل داشت و شاید در برهه ای، این مسئله زورگویانه به نظر می رسید اما در نهایت به سود بازیکنان تمام شد."

"پپ می داند که در بازی های پیش رو چه اتفاقی می افتد و دقیقا روش پیروزی بر رقبا را به خوبی ترسیم می کند. تمام این چیزها از ذهن او می گذرد و این قابلیت ویژه و خاصی است. ما هر تیمی را با بازی زیبا شکست می دادیم و چه چیز لذت بخش تر از این؟"

"بارسا شش جام را بر، ما آنها را برده بودیم. ما تمام دنیای فوتبال را فتح کرده بودیم!"

"به مانند دیگر مربیان، من از ریکارد هم چیزهایی یاد گرفتم. سال اول حضورم در نیوکمپ به خوبی سالهای بعد از آن نبود ولی از اهمیت زیادی برخوردار بود."

"ژاوی به راحتی می تواند در هر پستی بازی کن،. او بازیکن بسیار خوبی است. او انتخاب می کند که تیم چگونه بازی کند و سایر بازیکنان آن را می پذیرند."

"بارسلونا باشگاه خاصی است و در موارد زیادی با سایرین تفاوت دارد. یک باشگاه ناب که احساس واقعی فوتبال را به من چشاند و فرهنگ و زندگی من را دگرگون کرد."
++++++++++++
سال نو رو تبریک میگم به بارسایی های عزیز

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
به اتلتیکو خوردیم، قرعه ی متوسط
سبک بازیشون طوری هست که میتونی توی بازی های حذفی بدجور اذیتمون کنه.
میتونست قرعه ی سخت تری گیرمون بیاد. بازهم خدا رو شکر

ادیت:
این اولین بازی بارسا و اتلتیکو در تاریخ جام باشگاههای اروپا هستش

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بارسلون توانایی بردن اتلتیکو رو داره. بدترین قرعه مال یونایتد بود. بایرن مونیخ.

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
من دوست داشتم اتلتیکو به تیمی بخوره که خیلی ادعاش میش(مثل بایرن و چلسی و پی اس جی) و قدرت خودشو نشون بده،درسته واسه ما هم میتونن دردسر ساز شن ولی فک کنم شانس صعودمون 70 80 % هست...
ریال و بایرن هم که طبق معمول خدای شانس هستن...

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
من دوست داشتم اتلتیکو به تیمی بخوره که خیلی ادعاش میش(مثل بایرن و چلسی و پی اس جی) و قدرت خودشو نشون بده،درسته واسه ما هم میتونن دردسر ساز شن ولی فک کنم شانس صعودمون 70 80 % هست...
ریال و بایرن هم که طبق معمول خدای شانس هستن...
من خیلی خوشبین نیستم، فکر میکنم شانسمون 50-50 هستش
چون اتلتیکو عالی دفاع میکنه و روی ضد حملات فوق العادست. همین دو عامل میتونه کمک کنه بارسا رو کنار بزنه. قرعه ی رئال و بایرن بهتر از قرعه ی بارسا هستش، نه من یو اون تیم سابقِ نه دورتموند تیم پارسال.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
قرعه‌کشي يک‌چهارم‌نهايي ليگ‌قهرمانان اروپا

قرعه کشي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا برگزار و برنامه جدال 8 تيم برتر مهم‌ترين تورنمنت باشگاهي قاره سبز مشخص شد.
00945615.jpg

2 روز پس از پايان بازي‌‌‌هاي مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا، قرعه‌کشي مرحله يک چهارم نهايي رقابت‌ها، امروز (جمعه) در مقر يوفا در شهر نيون سوئيس برگزار و در آن برنامه جدال 8 تيم برتر مسابقات مشخص شد.

به گزارش تسنيم، برنامه بازي‌هاي مرحله يک چهارم نهايي به صورت زير است:

منچستريونايتد (انگليس) - بايرن مونيخ (آلمان)

بارسلونا (اسپانيا ) - اتلتيکومادريد (اسپانيا)

رئال مادريد (اسپانيا) - بورسيا دورتموند (آلمان)

پاري‌سن‌ژرمن (فرانسه) - چلسي (انگليس)

دور رفت بازي‌‌هاي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در روزهاي اول و دوم آوريل (12 و 13 فروردين 1393) و دوربرگشت در روزهاي 8 و 9 آوريل (19 و 20 فروردين) برگزار خواهد شد

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
قرعه بدی نیست .ولی التلتیکو اگه جوووگیر بشه خطرناک میشه:D
ولی رئال خیلیییی شانس داره
بنظر من چلسی وپی اس جی دو تیم هم سطحن ک بازیشون بهتر از بازیهای دیگست که برنده مشخص نیست:general602:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
قرعه خوبی بود با درصد بالای صعود میکنیم
u1dr_535122aeb0ea11e3b1940ed688e0555c_8.jpg

++++++++++++++++++

روزنامه ال موندو دیپورتیوو :

9n7l_the-front-md-march-21-2014.jpg

بدون ترس

امروز مهیج ترین و هیجان انگیز ترین قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا برگزار خواهد شد

بارسا بدون هیچ ترس و واهمه ای منتظر قرعه کشی امروز است

بهتر است از بایرن مونیخ و رئال مادرید اجتناب کرد اما می توانیم آنها را نیز شکست دهیم فقط باید به هدف خود باور داشته باشیم

اتلتیکو نیز که در بهترین فرم خود قراردارد در قرعه کشی امروز حضور دارد

48 ساعت تا ال کلاسیکو تعیین کننده

پاسخ قاطع اینیستا به گواردیولا : " ما انگیزه خود را از دست ندادیم , ما توانستیم فصل بعد قهرمان لالیگا شویم."

روزنامه اسپورت کاتالونیا :

idjk_the-front-sport-march-21-2014.jpg

همراه با روحیه بالای پیکه

آندریاس اینیستا , جرارد را دوست دارم , از برنابئو ترسی نداریم : " ما باید شجاع تر از همیشه برای رسیدن به پیروزی در برنابئو بیشتر تلاش کنیم "

مادرید در هفت بازی فقط یک برد داشته اند : آنچلوتی نمی تواند بارسا را شکست دهد

مارتینو همراه با کادر فنی خود به صرف شام پرداخت : جلسه آرژانتینی قبل از دیدار ال کلاسیکو

قرعه کشی مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا

بارسا : نه بایرن و نه مادرید

آزولگرانا ( آبی و اناری ها ) امیدوارند تا از رویارویی با تیم های سخت اجتناب کنند , قرعه کشی امروز در نیون سوئیس برگزار خواهد شد
++++++++++++++++++
اینیستا:فاصله ما با رئال نجومی نیست/آنها نمی توانند آسان ما را ببرند
به نقل از مارکا هافبک میانی بارسلونا درباره بازی هفته آینده تیمش مقابل رئال مادرید گفت:«اگر قرار است حرکت ما رو به جلو باشد باید از این بازی سه امتیاز رابگیریم.»

e18er7roogkpwt8atr2g.jpg

اینیستا ادامه داد:«توقع از این بازی بالاست.رئال در روزهای خوبش به سر می برد اما فکر نمی کنم کسی آنها را از پیش برنده بداند و فکر کند که رئال می تواند آسان ما را شکست دهد.ما فاصله زیادی با صدرجدول نداریم و این فاصله نجومی نیست.به خودمان باور داریم و می توانیم برنده این بازی باشیم.»

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
قرعه خوبی بود با درصد بالای صعود میکنیم
u1dr_535122aeb0ea11e3b1940ed688e0555c_8.jpg

البته زیاد قرعه اسونی هم نیس ... میشه این رو توی چند بازیه قبلیمون با اتلتیکو فهمید:)
ولی بارسا همیشه به نیمه نهایی صعود خواهد کرد;)

• Like
Reactions: rms

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مارتینو: از قرعه‌ای که نصیب بارسلونا شد خوشحال نیستم
سرمربی آرژانتینی تیم بارسلونا اعتراف کرد از قرعه تیمش در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا راضی نیست.
قرعه‌کشی مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا روز گذشته (جمعه) در مقر یوفا در شهر نیون سوئیس برگزار و براساس آن مشخص شد که تیم فوتبال بارسلونا، قهرمان فصل گذشته لالیگا باید با اتلتیکومادرید، تیمی دیگر از لیگ دسته اول فوتبال اسپانیا روبه‌رو شود و به این ترتیب شمار جدال‌های این 2 تیم در فصل جاری به 6 بازی خواهد رسید.
08jan2014---tata-martino-tecnico-do-barcelona-conversa-com-lionel-messi-antes-do-retorno-do-argentino-aos-gramados-no-jogo-contra-o-getafe-1389220475003_1920x1080.jpg

خراردو مارتینو، سرمربی آرژانتینی بارسلونا که تیمش در حال حاضر در جدول رده‌بندی لالیگا با یک امتیاز کمتر از اتلتیکومادرید در رده سوم قرار دارد، در 3 مصاف مردانش با روخی بلانکو (2 بار آن در سوپرجام اسپانیا و یک بار دیگر در لالیگا) تنها یک بار طعم پیروزی را چشیده است.
به همین دلیل انتظار می‌رفت که او از رویارویی مجدد با تیم تحت هدایت هموطن‌اش، دیه‌گو سیمئونه چندان راضی نباشد.
مارتینو درباره قرعه‌ای که نصیب تیمش شده است، گفت: بالاخره باید با یک تیم روبه‌رو می‌شدیم اما اعتراف می‌کنم که از روبه‌رو شدن با اتلتیکومادرید راضی نیستم.
در همین حال آندونی سوبی سارتا، مدیرورزشی باشگاه بارسلونا به خطری که از جانب اتلتیکومادرید، کاتالان‌ها را تهدید می‌کند اشاره داشت و گفت: اتلتیکومادرید یکی از بهترین‌ تیم‌های اروپاست. در مرحله قبل هم ما با منچسترسیتی روبه‌رو شدیم که سخت‌ترین بازی مرحله یک هشتم نهایی بود و حالا هم یکی دیگر از سخت‌ترین بازی‌‌ها را باید انجام دهیم. ما فینالیست جام حذفی شده‌ایم و در جدول رده‌بندی لالیگا هم جزو بالانشین‌ها هستیم. در این 2 ماه پیش رو سرنوشت‌ این فصل‌مان مشخص خواهد شد.
بازی رفت تیم‌های بارسلونا و اتلتیکومادرید در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در تاریخ 12 فروردین در ورزشگاه نیوکمپ و بازی برگشت 20 فروردین در ورزشگاه ویسنته کالدرون شهر مادرید برگزار می‌شود.
+++++++++++++++++
اینیستا: با مالکیت توپ در ال‌کلاسیکو برنده می‌شویم

هافبک با تجربه بارسلونا گفت: با مالکیت توپ بر رئال مادرید در ال‌کلاسیکو غلبه می‌کنیم.
آندرس اینیستا یک روز قبل از انجام دربی سنتی تیمش با رئال مادرید معروف به ال‌کلاسیکو اظهار داشت: هر چند عزم بسیار زیادی برای کسب هر سه امتیاز بازی با رئال داریم که در کورس قهرمانی باقی بمانیم، اما تاکتیک بارسلونا نسبت به گذشته مقابل حریف سنتی تغییری نخواهد کرد.
3vaj_1e7295f09d8411e3b69812d07c665925_8.jpg

وی ادامه داد: می‌گویم مالکیت توپ و بازهم تکرار می‌کنم مالکیت توپ. با تملک توپ برنده بازی با مادریدی‌ها خواهیم شد.
این پیکار تماشایی یکشنبه شب ساعت 00 : 30 به وقت تهران در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو آغاز خواهد شد.
+++++++++++++++
مارتین مونتویا قرارداد خود را تا سال 2018 تمدید کرد.

n_f_c_barcelona_martin_montoya-8029611.jpeg

+++++++++++++++++
سیمونسن، رکساچ و گویکوئکسا: ما چاره ای جز برد نداریم

بارسلونا که باید روز یک شنبه به مصاف رقیب دیرینه خود، رئال مادرید برود امید زیادی برای پیروزی دارد و سه ستاره پیشین بارسا نیز عقیده دارند که شکست به معنای از دست دادن همه چیز و پیروزی می تواند حکم قهرمانی بارسا باشد.

17pt_2014-03-02_simosen_06.v1393799480.jpg

آلن سیمونسن، آندونی گویکوئکسا و کارلس رکساچ، همه بر این باور هستند که بارسا باید در بازی روز یکشنبه در سانتیاگو برنابئو برابر رئال باید دست پر بیاید و به پیروزی برسد. تاتا مارتینو نیز در پی اظهارات سیمونسن اعلام کرد:
«پیروزی در این بازی هم برای باشگاه و هم برای بازیکنان مهم است و شاید بتوان گفت که این بازی تا حد زیادی تعیین کننده قهرمان لیگ است».
این بازی در بین ده بازی پایانی بارسا در لیگ این فصل قرار دارد و بارسلونا با پیروزی در این مسابقه می تواند امیدهای خود را برای قهرمانی در لیگ زنده و پایدار نگاه دارد. رکساچ و گویکوئکسا نیز عقیده دارند که پیروزی در این مسابقه بسیار تاثیر گذار است: «شکست فاصله امتیازی ما با آنها را بسیار زیاد خواهد کرد و عملاً با مغلوب شدن باید از قهرمانی نا امید شد». در حالیکه رکساچ نیز عقده داشت: «داستان این بازی کاملاً با سایر بازی ها متفاوت است و بارسا باید برای برد به میدان برود».
++++++++++++++++
تمجید والدز از جانشینش در بارسا

دروازه بان تیم فوبتال بارسلونا که فصل آخر حضور در این تیم را سپری می کند، جانشینش را مورد تمجید قرار داد
ویکتور والدز 32 ساله که در پایان قراردادش در تابستان 2014 از بارسا جدا می شود، امروز در پاسخ به سوالی در مورد مارک اندره تراشتگن گفت:«او دروازه بان کاملی است و با توجه به سن و سالش اعتماد به نفس خوبی دارد.

n_f_c_barcelona_victor_valdes-7894133.jpeg

آینده ی بسیار خوبی برای او آرزو می کنم». دروازه بان 21 ساله آلمانی البته هنوز به صورت رسمی به بارسا منتقل نشده است اما توافق او با مدیران بارسا کاملا قطعی به نظر می رسد.
+++++++++++++++++
آلبا 25 ساله شد؛تولدت مبارک

جردی آلبا 25 ساله شد.

n_f_c_barcelona_jordi_alba-8024781.jpeg

++++++++++++++
ویکتور والدز: بازی با اتلتیکو واقعاً سخت خواهد بود؛ مارتینو باید به کارش در بارسا ادامه دهد

ویکتور والدز پیش از جدال حساس یکشنبه شب مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو، در کنفرانسی خبری شرکت کرد.
جدا از مسابقه، این دروازه بان در مورد وضعیت سرمربی تیمش، تاتا مارتینو و همچنین در مورد قرعه مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ، که باید به مصاف اتلتیکو مادرید بروند، نیز صحبت کرد.
n_f_c_barcelona_victor_valdes-7787561.jpeg

قرعه چمپیونزلیگ: "می دانستیم که با توجه به نگرانی ها، قرعه مرحله یک چهارم سخت خواهد بود. ما به عنوان تیم اول از گروهمان صعود کردیم و می دانستیم که همه چیز پیچیده خواهد شد.
حریف ما اتلتیکو مادرید است. آنها در جدال با ما نشان داده اند که حریف آسانی نیستند و بسیار جدی هستند و در موقعیت توپ های مرده خوب عمل می کنند. بازی واقعاً سختی خواهد بود. ما باید کاملاً متمرکز باشیم. نمی خواهیم اجازه به ثمر رساندن حتی یک گل در بازی رفت را هم به آنها بدهیم، تا در بازی برگشت شانس خوبی داشته باشیم."

ال کلاسیکو: "3 امتیاز این مسابقه حیاتی است، همانطور که در مقابل وایادولید و سوسیداد هم حیاتی بود، اما شانس کافی برای کسب آن امتیاز ها را نداشتیم. ما منتظر این مسابقه هستیم. بیش از هر چیز دیگری، بازی کردن برای پیروزی تنها روشی است که ما بلدیم. ما باید توپ را از آن خود کنیم."
مارتینو: "فکر می کنم ادامه دادن او در این باشگاه کار درستی باشد. البته تصمیم گیری در این مورد به عهده باشگاه و خود سرمربی است. اما اگر او به کارش ادامه دهد، خبر فوق العاده ای خواهد بود. برای چند سال آینده."
++++++++++++++
پیکه مقابل رئال به ترکیب بارسا بر می‌گردد

جرارد پیکه، مدافع اسپانیایی که هفته گذشته به علت مصدومیت مقابل تیم فوتبال اوساسونا غایب بود، روز یکشنبه در الکلاسیکو مقابل رئال مادرید در ترکیب بارسلونا قرار می گیرد.
اما باشگاه بارسا از غیبت کارلس پویول در این دیدار هفته بیست و نهم لا لیگا خبر داد.
gerard-pique-2013-2014-6204.jpg

جرار پیکه هفته گذشته از ناحیه ساق پا مصدوم شد و در دیدار مقابل اوساسونا استراحت کرد.کارلس پویول نیز از مصدومیت زانوی راست رنج می برد.
بارسا در بیانیه ای اعلام کرد « پیش بینی می شود پویول شنبه آینده تمرینات را از سر بگیرد اما در بازی فردا ( یکشنبه ) حضور نخواهد داشت .»
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مادرید، پویول 35 ساله که این فصل با مصدومیت های مکرر رو به رو بود در پایان فصل از بارسلونا جدا می شود.
بازگشت پیکه به خراردو مارتینو، مربی آرژانتینی بارسا این امکان را می دهد که این مدافع اسپانیایی را در کنار خاویر ماسکرانو آرژانتینی در میانه خط دفاع به کار بگیرد.
بارسا که با فاصله چهار امتیازی با رئال مادرید صدرنشین و یک امتیازی با اتلتیکو مادرید ( دوم ) در رده سوم لا لیگا قرار دارد، روز یکشنبه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو دیداری دشوار را پیش رو خواهد داشت.+++++++++++++
تاتا : "این آخرین شانس ما است"
ما فقط 9 بازی بعد از ال کلاسیکو خواهیم داشت،بنابراین بازی فردا آخرین شانس ماست تا به مبارزه برای کسب لالیگا برگردیم.ما برای پیروزی بازی میکنیم و اگر نتوانیم پیروز شویم شانس قهرمانی مان در لیگ بسیار کم خواهد شد.

pic_2014-03-22_ENTRENO_57.v1395492520.JPG

من در حال حاضر میدانم چه کسی فردا شب بازی خواهد کرد،بازیکنان هم میدانند.آنها قبلا هرگز تا روز بازی مطلع نشده بودند.
اتلتیکو در حال حاضر یکی از 3 تیم تاپ اروپاست،ما 4 بازی تا رسیدن به فینال فاصله داریم.
نیمار برابر سیتی یک بازی عالی را انجام داد،او برای نشان داد آن نیازی به شروع ندارد.او یکی از 5 بازیکن برتر دنیاست.++++++++++++
بازیکنای دعوت شده برای بازی فردا:
pic_2014-03-21_ENTRENO_01-Optimized.v1395402568.JPG

Valdes, Martin Montoya, Pique, Fabregas, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Messi, Neymar, Pinto, Mascherano, Bartra, Busquets, Song, Alba, Afellay, Tello, Adriano, Dani Alves i Sergi Roberto.
+++++++++++++++++
مهاجم بارسا از مرگ نجات یافت
الکسیس سانچس مهاجم تیم پرطرفدار بارسلونا در حالی که با اتومبیل شخصی خود مشغول رانندگی بود درگیر تصادف سختی شد.
وی به صورت ناگهانی و به دلایلی نا معلوم کنترل اتومبیلش را از دست داد و با گاردریل برخورد کرد.
n_f_c_barcelona_alexis_sanchez-6577370.jpeg

این تصادف وحشتناک برای مهاجم بارسا به خیر تمام شد و وی بدون اینکه کوچکترین زخم و جراحتی بردارد اتومبیلش را در محل حادثه رها کرد و همراه هم تیمی اش که پشت سر وی در حال رانندگی بود به خانه رفت.
+++++++++++++

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
به جز شبکه سه چه شبکه هایی بازی رو به رایگان پخش میکنند؟؟ لطفا با ذکر فرکانس بی زحمت:D

• Like
Reactions: rms

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
به جز شبکه سه چه شبکه هایی بازی رو به رایگان پخش میکنند؟؟ لطفا با ذکر فرکانس بی زحمت:D

نقل قول از پیج آخرین اخبار م ا ه و ا ر ه از FB:

ﺍﻝ ﮐﻼﺳﯿﮑﻮ ﺭﺍ ﺭﺍﯾﮕﺎﻥ ﺑﺒﻨﯿﺪ ...

00:30 ﺭﺋﺎﻝ ﻣﺎﺩﺭﯾﺪ - ﺑﺎﺭﺳﻠﻮﻧﺎ
1TV AFG
-Express 53°E-11159 H 2442 -FTA

DUHOK
-NSS 57°E-11188 V 1774 -FTA(DVB-S2)

Qellat TV
NSS 57°E-11184 V 1211 -FTA(DVB-S2)

Negaah TV
-Express 53°E -11194 H 2170 -FTA

Idman_Azerbaycan