• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
با اجازه، بنظر من فابرگاس هم ضعیف بازی کرده امشب (فکر میکنم روی گل دوم رءال هم توپ رو فابرگاس لو داد) و هم با گرفتن این کارت زرد پتانسیل اخراج شدن داره. فکر کنم میتونه با پدرو تعویض بشه و پدرو جاش رو با اینیستا عوض کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شک نکنید باز هم از روی سانتر گل میخوره این تیم. حمله و میانه خوبه اما دفاع تعطیل تعطیل.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
نیمه اولم تموم شد ... دفاعمون خیلی بد کار میکنه مخصوصا ماسکرانو که توی گل دوم مقصر بود

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
دفاع خیلی داغونه خیلی به نظر منم از سانتر گل میخوره
جز پیکه همه ریزه میزه ان تو دفاع

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ماسکرانو از روزی که اومده دفاع همین طوری بوده. سال تیتو از بس خوب گل زدیم دیده نشد کارهاش. بشمارید چندتا گل به خودی زد و سوتی داد و رو سرش سر زدن و خطاهای بی ربط داد. فاجعه س. یعنی الان که بنیتس شوت میخوادش باید یه چیزی بذارن روش بدن بره.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
مشكل دفاع ما اينه يارگيري بلد نيستن دنبال توپن ول ميچرخن
ماسکرانو روی گل اول هم صد درصد مقصر بود. روی دو تا گل نخورده دیگه هم مقصر بود.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
نیمه اولم تموم شد ... دفاعمون خیلی بد کار میکنه مخصوصا ماسکرانو که توی گل دوم مقصر بود
ماسچرانو رو هر دو گل مقصر بود.
++++++++++++
دوستان طوری حرف میزنند انگار یه دو جین مدافع بلند قد وهد زن تو نیمکت داریم که تو بازی نمیذارن
عمه منم هم میدونه رو ارسال ها گل میخوریم وقتی مدافع نداریم وهم قد کم فقط پیکه هست چیکار میشه کرد (نیمکت خالیه کسی نداره بذاره همینه دیگه .وقتی مدیر باشگاه نمیخره همین میشه باید فکر اینجاشو بکنند ومیکردن)
موقعیت گل مسی ونئمار مفت از دست دادیم حداقل باید یگل جلو بودیم الان
سسک باید عوض بشه بجاش پدرو یا الکسیس بیاد بعد اندرس بره عقب

CYB3R

Registered User
لایک‌ها
469
ماسکرانو روی گل اول هم صد درصد مقصر بود. روی دو تا گل نخورده دیگه هم مقصر بود.

منم همينو ميگم يارگيري نداريم ، تو هر ٢ موقعيت چسبيده بود به بنزما هيچ غلطي نمي تونست بكنه

مسي هم انگار حوس هتريك كرده ، توپ رو برداشت بعد گل رفت :دي

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ماسچرانو رو هر دو گل مقصر بود.
++++++++++++
دوستان طوری حرف میزنند انگار یه دو جین مدافع بلند قد وهد زن تو نیمکت داریم که تو بازی نمیذارن
عمه منم هم میدونه رو ارسال ها گل میخوریم وقتی مدافع نداریم وهم قد کم فقط پیکه هست چیکار میشه کرد (نیمکت خالیه کسی نداره بذاره همینه دیگه .وقتی مدیر باشگاه نمیخره همین میشه باید فکر اینجاشو بکنند ومیکردن)
موقعیت گل مسی ونئمار مفت از دست دادیم حداقل باید یگل جلو بودیم الان
سسک باید عوض بشه بجاش پدرو یا الکسیس بیاد بعد اندرس بره عقب
بحث همون نخریدنه وگرنه نیمکت که تکلیفش مشخصه. مربی باید اون همه اتوریته داشته باشه که نیم فصل یه دفاع بخره و حرفش رو به کرسی بنشونه. دفاع گرون نه دو تا دفاع ارزون درست و حسابی نمی شد؟ ریال برای واران مگه چند داد؟ بایرن دانته رو چند خرید؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
مارتینو مربی خوبیه و قطعا میدونه مشکل رو ولی مشکل اینه که مربی های کمتر معروف چون اعتماد به نفس کمتری دارن تو اوایل کارشون توی تیم های بزرگ سعی میکنن فشار خرید سنگین و شاید ناموفق رو تحمل نکنن. مویس هم همین داستان رو داشت. این خرید اخیر هم ناچاری بود دیگه

LiverBarca

Registered User
لایک‌ها
1,846
مشکلی که من 2 3 ساله دارم میگم رو الان دارید میگید!!!2 3 ساله دارم میگم باید دفاع قد بلند بخریم،من موندم منی که یه بیننده معمولی هستم 2 3 ساله اینو فهمیدم ولی مربی خنگ چطوری نمیفهمه تو اینش موندم!!!
ماسکرانو یکی از بهترین هافبک دفاعیهای جهان هست ولی به شرطی که تو پست تخصصیش به کار گرفته بشه نه تو دفاع وسط تیم کوتاه قدی مثل بارسا!!!
واقعآ بارسا با این کارش هم ماسکی رو حیف میکنه هم خودشو،راحت این بازیکن رو میشه 20 25 تا فروخت و با پولش یه مدافع درست و حسابی خرید!!!کاری نمیدونم چرا نمیکنن!!!
البته رو گل اول والدز هم مقصر بود و اگه میتونست توپو بهتر دفع کنه شاید الان نتیجه یه چیز دیگه بود!ولی بدون شک اگه به جای ماسکی یه مدافع قد بلند داشتیم ریال فعلآ تو کف گل زدن مونده بود چون تاتیکی به جز سانتر ندارن اینا تو این بازی...
امیدوارم نیمه دوم سانگ یا بارترا وارد زمین بشن تا میانگین قدیمون کمی بالاتر بره و دیگه با سانتر و ضربه سر گل نخوریم...

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
فعلا امیدوار باید باشیم به برد
ویوا بارسا

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چه اشتباهی کرد داور، قشنگ بیرون محوطه بود خطا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اشتباه داوری تو نتیجه تاثیرشو گذاشت.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ماسکرانوآلوز داور. چه منگ اعصابی داریم. اون صحنه روی نیمار صد برابر پنالتی تر بود

بالا