خدا بود دمت گرم
++++++++++++++++++++
سرسام آور!
مسی با یک هت تریک خاطره انگیز و اینیستا یک بارسای دیدنی و جذاب را ***** کرد
قهرمان شجاع بود و لالیگا را گرفت ، 3 پنالتی در کلاسیکو
مسی مادرید را ویران کرد
هت تریک باشکوه : لئو،سوپر منی با سه گل و اینیستا یک پیروزی تاریخی دیگر در برنابئو را تثبیت کرد
بارسا 4 - رئال 3
کریستیانو،نی نی کوچولو (بچه ننه) : "داور بسیار بد بود و آنها میخواستند بارسا را در کورس رقابت نگه دارند"
این لیگ است : اتلتیکو 70 - رئال مادرید 70 - بارسلونا 69
+++++++++++++
+++++++++++++++
صحبت های بازیکنان بعد بازی با رئال!
چاوی:
"بارسا برتر از رئال مادرید بود و باید روی این تمرکز شود. با توپ خیلی راحت بودیم. شایسته پیروزی بودیم و معتقدم که بازی بسیار زیبایی بود.
بسیار خوشحال و راضی هستیم و روحیه تیم بسیار بالاست. حالا فقط یک امتیاز با رئال مادرید و اتلتیکو مادرید فاصله داریم - شاهد جدال بزرگی برای تصاحب لیگ خواهیم بود.
در ضمن از نظر تفاضل گل هم برتری با ماست.
مسی باز هم ثابت کرد که بهترین است ولی من دوست دارم که کار کل تیم را نیز تحسین کنم."
پیکه:
"می دانستیم که بازی بسیار مهمی خواهد بود. توانایی ما برای بردن لالیگا بستگی به این بازی داشت. فکر میکنم که هواداران از این بازی لذت بردند.
هر دو تیم بازی خوبی به نمایش گذاشتند. نباید به محض اینکه بازی تمام شد روی داوری تمرکز کنیم. به نظر من داوری روی نتیجه کلی بازی تاثیر گزار نبود.
پیروزی در این بازی به ما اعتماد به نفس می دهد. بازیکنان همیشه گفته اند که همیشه باید برای پیروزی به برنابئو بیاییم. امیدوارم بتوانیم افرادی را که ما را تنها گذاشتند تحت تاثیر قرار داده و به آنها ثابت کرده باشیم که به ما اعتماد داشته باشند.
شما نمی توانید به این تیم شک داشته باشید. ما مالکیت توپ را در اختیار داشتیم,موقعیت های گلزنی بوجود آوردیم و بخطر تلاش خود پیروز شدیم."
بوسکتس:
"بازیکنان مادرید انتظار بازی سطح بالایی از ما داشتند ولی ما از پس آن بر آمدیم.
وقتی در یک بازی اینچنینی پیروز میشوید فقط می توانید خوشحال باشید.
پیروزی در برنابئو موجب بالا رفتن روحیه ما میشود زیرا آنها حریف مستقیم ما هستند و اگر بازی را واگذار می کردیم فاصله مان با صدر جدول زیاد میشد.
با بردن لالیگا باید در تمام بازی های باقیمانده پیروز شویم. در خانه قوی هستیم و باید در بازی های خارج از خانه هم ثبات بیشتری داشته باشیم."
آلبا:
"بازیه بسیار مهیجی بود و ما بازی را خوب شروع کردیم. مالکیت توپ را بیشتر از آنها در اختیار داشتیم. می دانستیم که باید به آنها نزدیک باشیم تا فرصت ضد حمله به آنها ندهیم. ما پیروز هستیم."
+++++++++++++++
کلیپ؛ 21 گل مسی در ال کلاسیکو
دانلود ویدئو HD
+++++++++++++++
لیونل مسی: بازی فوق العاده ای بود اما باید آن را فراموش کنیم
لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در صحبت هایی با ابراز رضایت از نتیجه به دست آمده اذعان کرد که یارانش در بارسلونا از حالا باید به فکر بازی های آینده باشند.
به گزارش پایگاه خبری باشگاه بارسلونا، لیونل مسی فوق ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا که با یک پاس گل و هتریک خود در جریان پیروزی 4 - 3 بارسلونا برابر رئال مادرید تبدیل به بهترین گلزن و پاسور تاریخ این مسابقه شد.
در صحبت هایی پس از بازی اذعان کرد که یارانش در بارسلونا از حالا باید به فکر دیدار های پیش رو باشند."پیروزی حیاتی برای ما بود. آن هم در یک بازی فوق العاده، هم برای ما و هم برای تماشاگران.
اما نباید در اینجا متوقف شویم بلکه باید آنچه که اتفاق افتاد را فراموش کنیم و به فکر مسابقه های آینده باشیم."
"مهم ترین اتفاق در این مسابقه پیروزی تیم بود و رکورد های فردی اهمیت زیادی ندارد. شما باید بر روی عملکرد درخشان کل تیم تمرکز کنید. ما حالا به صدر جدول نزدیک تر شده ایم و باید با تعهد و جدیت بالا در هر بازی به مصاف حریفان برویم تا اشتباهاتی را که در طول این فصل انجام دادیم، دیگر تکرار نشود."
++++++++++++++++
ژاوی: هر ۳ پنالتی صحیح بود
هافبک بارسلونا معتقد است تصمیمات داوری در اعلام سه پنالتی در الکلاسیکو صحیح بوده است.
ژاوی هرناندس بر این باور است که کریستیانو رونالدو در انتقاد از داور مسابقه اشتباه کرده است.
اوندیانو ماینکو در پیروزی 4 بر 3 بارسلونا مقابل رئال مادرید سه پنالتی گرفت و سرخیو راموس را از بازی اخراج کرد. رونالدو به شدت به انتقاد از داور مسابقه پرداخت و اعلام کرد که داور میخواست بارسا در کورس قهرمانی باقی بماند.ژاوی به دفاع از عملکرد داور مسابقه پرداخت و هر سه پنالتی مسابقه را صحیح دانست.
وی اظهار داشت: کریستیانو اشتباه میکند و انتقاد وی شدید است. بارسا تیم برتر بود. ما بهتر از رئال بازی کردیم و این در نتیجه مشخص است. تا جایی که من میدانم هر سه پنالتی صحیح بود حتی پنالتی دنی آلوز بر روی کریستیانو از جایی که من میدیدم، درست بود.
وی ادامه داد: اتلتیکو صدرنشین و تیم جنگندهای است. از حالا هیچ تیمی مدعی اصلی قهرمانی نیست. سه تیم هستند که برای قهرمانی میجنگند.
هافبک بارسلونا خاطرنشان کرد: بازیکنان در آرامش هستند. میفهمیم که رسانهها چگونه کار میکنند. در وایادولید شکست خوردیم و انتقادهای زیادی از تیم ما شد اما امروز برنده شدیم و دوباره تیم خوبی هستیم.
+++++++++++++++++++