ليست بازيكنهاي دعوت شده از سوي تاتا واسه بازي فرداشب لاليگا مقابل اتلتيك بلبائو
+++++++++++++++
گزارش تمرین امروز بارسلونا : پویول همچنان مصدوم است !
پویول از لیست بارسا برای بازی با اتلتیک خارج و سرخی گومز بجای وی در فهرست 18 نفره قرار خواهد گرفت
تمرینات بارسلونا برای بازی با اتلتیک بیلبائو در روز یکشنبه ساعت 23.30 به وقت ایران در شهرک ورزشی خوان گامپر از سر گرفته شد. در ابتدای تمرین ، پویول از سایر بازیکنان جدا شد و بصورت اختصاصی به تمرین پرداخت.
کاپیتان به علت احساس درد از ناحیه زانوی راست ، در انتهای تمرین اعلام کرد که فردا قادر به بازی کردن نخواهد بود. بدین ترتیب " سرخی گومز " بازیکن تیم دوم بارسا به لیست دعوت شده ها اضافه شد.
لازم به ذکر است که تاتا مارتینو علاوه بر پویول ، برای بازی فردا بازیکنانی نظیر : آلوز ، نیمار ، آلبا ، پیکه ، کوئنکا و دوسانتوس را به علت مصدومیت و بوسکتس را بدلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت . ضمن اینکه حضور مارک بارترا زننده تنها گل بارسا در فینال کوپا دل ری که به زحمت به آن بازی رسیده بود نیز در هاله ای از ابهام است.
++++++++++++++++
نتیجه نظر سنجی مارکا : دنی آلوس ، فابرگاس و ماسچرانو باید از بارسا اخراج شوند
نکته جالب این نظر سنجی آنجاست که تنها 66 درصد طرفداران بارسا به ادامه حضور لیونل مسی در بارسا رای داده اند
پس از خداحافظی بارسلونا با دو جام و دور شدن از لالیگا موج انتقادات و بحران اردوی بارسلونا را فراگرفت. هواداران بارسلونا اعتقاد دارند که علاوه بر اینکه مارتینو باید از بارسا اخراج شود برخی بازیکنان اصلی تیم نیز باید همراه او از این تیم بروند
روزنامه مارکا روز پنج شنبه ، در یک نظرسنجی از هواداران بارسلونا خواسته بود که رای بدهند کدام بازیکنان باید از فهرست بارسا برای فصل آینده خارج شوند
نتیجه این نظر سنجی بسیار جالب و البته عجیب بود. 140000 نفر در این نظرسنجی شرکت کرده بودند که از میان بازیکنان اصلی ، 68 درصد مردم به اخراج " دنی آلوس " رای داده بودند.
ضمن اینکه 50 درصد گفته بودند فابرگاس باید از تیم برود و 48 درصد نیز به اخراج ماسچرانو معتقد بودند. جالب اینجاست که هر سه بازیکن ، از بازیکنان فیکس این فصل بارسلونا و محبوب سرمربی این تیم هستند. در میان بازیکنان ذخیره هم به ترتیب : کوئنکا ، افلای ، سانگ ، پینتو و دوس سانتوس بیشترین رای را آورده اند.
اما از همه جالبتر اینکه تنها 66 درصد طرفداران بارسلونا به ماندن مسی در تیم رای داده اند و بین اخراج یا ادامه حضور سانچس در تیم نیز دو دستگی بوجود امده است . 52 درصد به ماندن و 48 درصد به اخراج او نظر داده اند.
++++++++++++++
مارتینو : فکر کردن به فصل آینده و تیمی دیگر ، خیانت به بازیکنانم است
مارتینو در نشست خبری پیش از بازی با اتلتیک عنوان داشت که علی رغم اینکه دو جام را از دست داده ایم و لالیگا هم خیلی در دسترس نیست ولی تا روز آخر به مبارزه ادامه خواهیم داد
بارسلونا فردا در شرایطی به دیدار اتلتیک بیلبائو می رود که با پیروزی شب گذشته اتلتیکو مادرید ، فاصله اش با صدر به 7 امتیاز افزایش یافت
. هرچند که بارسا یک بازی کمتر انجام داده ، اما با توجه به نتایج بد اخیر ، شانس بسیار کمی برای تکرار قهرمانی در لالیگا دارد.امروز تاتا مارتینو در نشست خبری قبل از بازی عنوان داشت :
« هفته گذشته شرایط سختی را تجربه کردیم و در واقع سه شکست تلخ نصیبمان شد. اما معتقدم همچنان می توان امیدوار بود. دو رقیب ما می توانند امتیاز از دست بدهند و ما موظفیم تا روز آخر برای قهرمان شدن بجنگیم. نمی دانم که آیا دوران بارسا تمام شده یا خیر ! باید به پنج شش سال اخیر نگاه کنیم و عملکرد تیم در این مدت را آنالیز کنیم. توجه داشته باشید که همین تیم ، سال گذشته فاتح لالیگا شد »
وی در مورد شرایط بارسا در انتهای فصل و نیز آینده خود در بارسلونا افزود:
« فکر نمی کنم که کار ما در این فصل به اتمام رسیده باشد .کافی است که حریفان بالای ما در جدول یک اشتباه کنند تا ما به آنها برسیم. هرچند که فاصله ما با صدر جدول کمی زیاد شده است. در مورد آینده خودم باید بگویم که در حال حاضر چیز جدیدی برای گفتن ندارم و هنوز تصمیمی نگرفته ام »
مارتینو در ادامه خاطر نشان کرد :
« فکر می کنم کم طاقتی هوادارانمان کمی غیر طبیعی است.بنظر می رسد ما سالها در حسرت یک جام هستیم ! ما لالیگا را همین سال گذشته بدست آوردیم . ما این توانایی را داریم که دوباره در اوج قرار بگیریم. من هر روز با بازیکنان صحبت می کنم . اما نه با مسی و نه با هیچ بازیکن دیگری بصورت اختصاصی صحبت نکرده ام. وقتی به تیمم نگاه می کنم قدرت بازگشت را در آنها می بینم . بارسا یک تیم همیشه برنده است و نیاز به تغییرات گسترده در تیم احساس نمی شود. همین مجموعه در طی این سالها موفقیت های زیادی را بدست آورده است »
مارتینو در مورد بازی فردا در مقابل اتلتیک عنوان داشت :
« هر نتیجه منفی در بازی های باقی مانده می تواند کار را برای ما تمام کند . اینکه به اشتباه رقبایمان امیدوار باشیم و خودمان از طرف دیگر امتیاز از دست بدهیم چه فایده ای دارد ؟ اتلتیک تیم بسیار قدرتمندی است . آنها مدعی حضور در لیگ قهرمانان هستند. بازیکنان آنها در بازی هوایی تبحر خاصی دارند و فردا باید کناره های زمین را ببندیم »
وی همچنین در مورد آینده مسی و مصدومیت نیمار عنوان داشت :
« تقریبا 99 درصد مطمئنم که مسی در بارسا خواهد ماند. از شنیدن شایعات در مورد رفتن او تعجب می کنم و اصلا به ذهنم هم خطور نکرده است که مسی را با پیراهن تیم دیگری ببینم. در مورد نیمار هم متاسف شدم که در این شرایط او را از دست دادیم. بازیهای کمی باقی مانده و فکر نمی کنم تا پایان فصل او را در اختیار داشته باشیم »
تاتا مارتینو در پایان تصریح کرد :
« از عملکرد خودم در این فصل به هیچ وجه رضایت ندارم. وقتی دو جام را از دست می دهی ، راه فراری نداری ! بدتر اینکه برای بدست آوردن سومی هم ، شرایط بسیار دشوار است. تمام قدرتم را در این بازی های باقیمانده بکار می گیرم . نمی توانم از الان به فصل آینده فکر کنم چرا که با این کار به تیم و بازیکنانم خیانت کرده ام. باید سرمان را بالا بگیریم و یک بار دیگر به زندگی برگردیم. می خواهیم آخرین شانس هایمان را هم امتحان کنیم »
++++++++++++++++
نیمار: میترسیدم جام جهانی را از دست بدهم
مهاجم بارسلونا تاکید کرد از اینکه رقابتهای جام جهانی را به خاطر مصدومیت از دست بدهد، میترسیده است.
نیمار بامداد پنجشنبه در فینال جام حذفی اسپانیا در دیداری که کاتالانها 2 بر یک مغلوب رئالمادرید شدند و از رسیدن به عنوان قهرمانی بازماندند از ناحیه پای چپ دچار مصدومیت شد.
باشگاه بارسلونا روز پنجشنبه اعلام کرد مهاجم 22 ساله کاتالانها به مدت 4 هفته از حضور در میادین مسابقه محروم خواهد بود و احتمالاً تمامی دیدارهای باقیمانده فصل 14- 2013 لالیگا را از دست خواهد داد.
نیمار در فاصله کمتر از 2 ماه مانده به آغاز رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «گلوبو تیوی» برزیل گفت: همیشه از اینکه به خاطر مصدومیت جام جهانی را از دست بدهم، میترسیدم ولی تا 3 هفته دیگر به شرایط مسابقه خواهم رسید و امیدوارم به بازی آخر بارسلونا در رقابتهای لالیگا برسم.
فیلیپه اسکولاری، سرمربی برزیل روی نیمار حساب ویژهای باز کرده تا سلسائو در خاک خود ششمین عنوان قهرمانی را در رقابتهای جام جهانی به دست آورد. دپارتمان پزشکی تیم ملی فوتبال برزیل پس از گفتوگو با باشگاه بارسلونا اعلام کرد نیمار از طریق کار با وزنه و حرکات مخصوص در استخر روی فرم بازخواهد گشت.
نیمار عنوان کرد: اینکه از ترکیب تیم بیرون باشی و قادر به بازی و تمرین نباشی و ببینی که همتیمیهایت بازی و تمرین میکنند، وحشتناک است.
++++++++++++++
مسی تابستان قبل حاضر نشد به رئال مادرید بپیوندد
برخی رسانه های کاتالونیا اعلام کردند باشگاه فوتبال رئال مادرید قصد داشته است لیونل مسی را از بارسلونا به خدمت بگیرد.
به گزارش الکره ، پایگاه دیفنسا سانترال فاش کرد باشگاه رئال مادرید در تابستان گذشته با پیشنهادی به ارزش 250 میلیون یورو برای به خدمت گرفتن لیونل مسی پیشنهاد ارائه کرد اما این بازیکن حاضر نشد به رئال برود.
این در حالیست که گفته می شود ساندرو روسل رییس سابق باشگاه تقریبا متقاعد شده بود تا فوق ستاره آرژانتینی را راهی سانتیاگو برنابئو کند.
+++++++++++++++
این سرگی گومز 185 قد داره و 22 ساله بازیکن مورد علاقه اوزیبیو در تیم ب بارسا هست