ویاش بواش، مذاکره با بارسلونا را رد کرد؛ بارتومئو تصمیم در مورد مارتینو را به انتهای فصل موکول کرد
آندره ویاش بواش، سرمربی سابق چلسی و تاتنهام، هر گونه احتمال جانشینی جراردو مارتینو از سوی خودش در تابستان را منتفی دانست.
به گزارش ESPN، این سرمربی پرتغالی در ماه مارس هدایت زنیت روسیه را به عهده گرفت و در این مدت توانسته آنها را به 5 برد در 5 بازی، برساند.
اکنون اما شایعات رفتن ویاش بواش به نیوکمپ و جانشینی مارتینو، که روزهای خوشی در بین کاتالان ها نمی گذراند، شنیده شده که خود او در این باره گفته است:
تمام شایعات مربوط به مذاکره من با بارسلونا، بی اساس است. من قراردادی با زنیت امضا کرده ام و می خواهم تا پایان آن در اینجا بمانم. کار با زنیت، اولویت اول من است."
بارتومئو، رییس بارسلونا، در همین زمینه به TV3 گفته است: "احترام بسیاری برای مارتینو قائلیم. هنوز 5 بازی در لیگ داریم و باید به مبارزه ادامه دهیم. باید به فشار خود بر روی صدرنشینان، ادامه دهیم. چند روز بعد از پایان لیگ، با مارتینو در مورد برخی مسائل دیگر شخصا، صحبت خواهم کرد."
++++++++++++++
زوبی زارتا : ما تا پایان مبارزه خواهیم کرد
منبع : اسپورت
آندونی زوبی زارتا مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا پس از پیروزی بر اتلتیکو بیلبائو اعتراف کرد که بارسلونا هنوز شانس قهرمانی در لالیگا را دارد . زوبی زارتا در این رابطه گفت :
درست است که در حال حاضر لیگ در دستان ما نیست اما اگر همه ی بازیکنان با تعهد کامل به موفقیت باور داشته باشند ما میتوانیم امسال قهرمان لالیگا شویم " . زوبی زارتا همچنین از کسب 3 امتیاز ارزشمند توسط بارسلونا و بازگشت مسی ابراز خوشحالی کرد .
+++++++++++++++++
درو: هواداران بارسا باید از فابرگاس و پینتو حمایت کنند
نمایش های اخیر فابرگاس باعث شد تا شایعاتی در مورد تمایل باشگاه بارسلونا برای فروش او به وجود بیاید
پدرو، مهاجم بارسا، از هواداران این باشگاه خواست تا حمایت بیشتری از سسک فابرگاس داشته باشند.
کاپیتان سابق آرسنال تابستان گذشته پیشنهادهایی از منچستریونایتد داشت اما باشگاه بارسا این پیشنهادها را رد کرد و مارتینو گفته بود که این ملی پوش اسپانیایی در برنامه های او جای دارد.
اما نمایش های اخیر فابرگاس باعث شد تا شایعاتی در مورد تمایل باشگاه بارسلونا برای فروش او به وجود بیاید؛ در این بین، در رای گیری نشریه مارکا، 50 درصد هواداران بارسا اعلام کردند که این باشگاه باید فابرگاس را بفروشد.
اما پدرو تاکید کرد که هواداران آبی و اناری ها باید از فابرگاس و پینتو، که در هفته های اخیر جانشین ویکتور والدس مصدوم شده، حمایت کنند.
او به خبرنگاران گفت:" ما احساس بدی داریم زیرا آنها هم تیمی های ما هستند و هر روز به سختی کار می کنند اما در نهایت این هواداران هستند که خودشان تصمیم می گیرند.
آنها بازیکنان مهمی برای ما هستند و ما باید به آنها روحیه بدهیم. ما از هواداران می خواهیم که از آنها حمایت کنند."
پدرو همچنین لیونل مسی، ستاره آرژانتینی بارسا، را که در دیدار شب گذشته مقابل بیلبائو، گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر رساند، مورد ستایش قرار داد و گفت:" او بهترین بازیکن دنیاست و ما می دانیم که او بار تیم را به دوش می کشد. وقتی او شرایط خوبی داشته باشد، این در تمام تیم دیده می شود."
++++++++++++++++
بارترا در بارسا تی وی : از مارتینو و پویول ممنونم ; من خیلی امیدوارم
مارک بارترا مدافع بارسلونا پس از بازی مقابل اتلتیکو بیلبائو در استودیو شبکه تلویزیونی barcatv حاضر شد . بارترا در این مصاحبه گفت : " این پیروزی به ما اعتماد به نفس زیادی داد .
شاهد یک بازی خوب بودیم . در نیمه اول اوضاع کمی سخت بود و ما کمی عصبی بودیم . بعد از خوردن گل اول حتی یک لحظه تیم شک نکرد که این فرصت نیز از دست میرود .
ما توانستیم سه امتیاز را به دست بیاوریم و از این بابت خوشحالم . در بازی با رئال فرصتی در اختیار گرث بیل قرار گرفت که الان من عاقل تر هستم و دفعه بعد با شجاعت بیشتری عمل خواهم کرد . من احساس میکنم و واقعا خوشحالم مارتینو و پویول در تیم هستند . آنها کمک های بسیاری به من میکنند .
++++++++++++++
بازگشت اعتماد
مسي و پدرو با گلزني خود ورق بازي را به سود بارسا برگرداندند و اميد هاي بارسا براي قهرماني همچنان حفظ شد
نوكمپ از مسي حمايت كرد و الكسيس و ماسكرانو واكنش تماشاگران را برانگيختند.
+++++++++++++++
همین مونده این کلنگ بیاد سرمربی تیم بشه