لوئیس انریکه در صورت هدایت بارسلونا، پویول را به عنوان دستیار خود انتخاب خواهد کرد
در صورتی که لوئیس انریکه سرمربی تیم بارسلونا شود، کارلس پویول نیز می تواند به عنوان دستیار وی در این تیم به کارش ادامه دهد.
بنا به گزارش Sport، این دو هم تیمی سابق در مورد این ایده با هم صحبت کرده اند و در حالی که هنوز تصمیم گرفته نشده است، انریکه می خواهد پویول را روی نیمکت و در کنار خود داشته باشد.
بنا به ادعای این گزارش، انریکه می خواهد از شناخت پویول نسبت به بازیکنان، موقعیت نمادین او در میان هواداران بارسلونا و شخصیتی که دارد استفاده کند.
گفته می شود رئیس باشگاه، جوزپ ماریا بارتومئو و مدیر ورزشی تیم، آندونی زوبیزارتا تصمیم گرفته اند که لوئیس انریکه را جانشین تاتا مارتینو کنند و معتقد اند که انریکه برای هدایت بارسا واجد شرایط است.
تابستان گذشته نیز در حالی که تیتو ویلانوا به دلیل عود کردن بیماری خود از هدایت بارسلونا استعفا داد، نام انریکه به عنوان یکی از گزینه های جانشینی مطرح شد اما او قبل از آن با تیم سلتاویگو قرارداد امضاء کرده بود.
در حالی که هنوز او با تیم سلتا قرارداد دارد، اما به نظر می رسد که او به قول خود وفا کرده است و سلتاویگو اکنون دارای جایگاه مناسبی است و بدین ترتیب شرایط برای جدایی او و انتقال به بارسلونا مهیا می شود.
مارتینو و کادر فنی اش در پایان رقابت های امسال از کار برکنار خواهند شد و انریکه به همراه کادر فنی خود که شامل دروازه بان سابق بارسلونا، خوان کارلوس اونسوئه نیز می شود، جایگزین وی خواهند شد. اما انریکه می خواهد تعدادی از اعضای کادر فنی کنونی باقی بمانند و پویول را به عنوان دستیار خود انتخاب کند.
++++++++++++++++++
مدیر ورزشی گلادباخ : تر اشتگن به بارسلونا میرود !
مدیر ورزشی باشگاه مونشن گلادباخ در جدیدترین اظهار نظرش پیرامون مارک آندره تر اشتگن اعلام کرد که این دروازه بان جوان به بارسلونا میرود .
مدیر ورزشی گلادباخ در مصاحبه با ZDF تاکید کرد که مارک آندره تر اشتگن در تابستان امسال به بارسلونا خواهد رفت .
+++++++++++
آخرین حضور مارک تراستگن در بورسیا پارک
سال 1996 آغاز فوتبال تراستگن در مونشن گلادباخ بود و او تابستان سال جاری این تیم را پس از 18 سال ترک خواهد نمود
به گزارش Kicker، مونشن گلادباخ روز شنبه و از رقابت های هفته سی و سوم بوندسلیگا در استادیوم بورسیا پارک میزبان ماینتس خواهد بود و این آخرین بازی خانگی مارک تراستگن در تیم مونشن گلادباخ خواهد بود.
تراستگن در این خصوص گفت:"بازی مقابل ماینتس برای من بسیار احساسی و مهم خواهد بود، این دیدار آخرین حضور من در بوروسیا پارک خواهد بود و طبیعتا من می خواهم با یک برد از هواداران خداحافظی نمایم."
هنوز پیوستن تراستگن به بارسلونا به صورت رسمی اعلام نشده است، اما به نظر این انتقال نهایی شده باشد، وی در این خصوص نیز گفت:"من می خواهم زمان اعلام باشگاه آینده ام را خود تعیین کنم و بعد از پایان رقابت های این فصل این کار را خواهم کرد."
تراستگن در ادامه در خصوص مونشن گلادباخ گفت:"در تمام این سال ها باشگاه برای من کمک بزرگی بوده است و من فکر می کنم که در سه سال گذشته توانسته باشم اندکی از آن را جبران کنم."
++++++++
:general703::general703::general703: مشعوف میشویم