مارتینو : گاهی اوقات شما شایستگی درخواست یک فرصت دوباره ندارید / فصل بد و دشواری داشتیم
واقعیت این است که فکر نمی کردیم که در انتهای بازی گل مساوی را دریافت کنیم.اگر اشتباه نمی کردیم به هدفمان رسیده بودیم. اشتباهاتی داشتیم و تاوان همان اشتباهات را دادیم
بارسلونا نتوانست در روزی که نیاز به پیروزی داشت از مزیت میزبانی استفاده کند و در مقابل ختافه ناباورانه به تساوی دست یافت. تاتا مارتینو در نشست خبری پس از بازی چنین گفت :
" در مورد اینکه آینده چطور خواهد بود و اینکه شانس دومی می خواهم باید بگویم که برخی اوقات انسان طلب فرصت دوباره ای می کند و معتقد است که شایستگی این درخواست را دارد و برخی اوقات هم چنین نیست.
خواهید دید که چه در سر من می گذرد. معتقدم که هنوز وقت برای صحبت کردم باقیست "
" واقعیت این است که فکر نمی کردیم که در انتهای بازی گل مساوی را دریافت کنیم.اگر اشتباه نمی کردیم به هدفمان رسیده بودیم.
اشتباهاتی داشتیم و تاوان همان اشتباهات را دادیم.آخرین دقیقه بازی برای ما گران تمام شد. وقت اندکی به انتهای بازی مانده بود "
" امروز از لحاظ دادن پاس عملکرد خوبی داشتیم و شایسته پیروزی بودیم. معتقدم که این شیوه ای که بازی به اتمام رسید منصفانه نبود.
مسئول این تساوی خود من هستم. در این شرایط مربی باید بیشترین مسئولیت پذیری را داشته باشد .
نه از لحاظ شخصی و نه از لحاظ تیمی فصل خوبی را نداشتیم. فصل بسیار دشواری بود و با چالشهای عجیبی روبرو شدیم "
" در این بازی شانس این را داشتیم که در مقاطعی اختلاف را افزایش دهیم تا در دقایق انتهایی بازی اینچنین عذاب نکشیم .
به هر حال در این فصل تلاشمان را انجام دادیم اما حقیقت این است که اتلتیکو شانس اول قهرمانی است.
در این بازی نتوانستیم پیروز شویم و عملا شایسته بردن لالیگا هم نبوده ایم.
++++++++++++
ژاوی : عملا شانسی برای قهرمانی نداریم / تا لحظه آخر رقابت نکردیم
ژاوی هرناندز عملا شانس تیمش برای قهرمانی در لالیگا را در میکسدزون ورزشگاه نیوکمپ صفر دانست
پس از تساوی 2-2 مقابل ختافه در نیوکمپ کاپیتان ژاوی در مصاحبه با خبرنگاران چنین گفت :" ما فصل خوبی نداشتیم و از این لحاظ سرافکنده هستیم.
در این بازی شانس هم با ما یار نبود و البته در بسیاری از لحظات بازی آن تلاش همیشگی را نشان ندادیم. به هر حال امیدوارم این فصل هر چه زودتر تمام شود
باید از خودمان انتقاد کنیم. حقیقت این است که برای قهرمانی در لالیگا احتیاج به معجزه داریم. باید از درون چیزهایی را در خودمان تغییر دهیم "
+++++++++++++++
بوسکتس : اشتباهات بچه گانه ای داشتیم / باید لالیگا را آبرومندانه تمام کنیم
مقصرین ناکامی های این فصل خود ما بازیکنان هستیم.در این فصل هیچ جامی نبردیم
بارسلونا با تساوی 2-2 در مقابل ختافه به نوعی شانس قهرمانی خود در لالیگا را بسیار کم کرد .
گل دقیقه 92 لافیتا آب سردی بود بر روی تماشاگران و بازیکنان بارسا. سرخیو بوسکتس در پایان بازی عنوان داشت :
" گل های بدی دریافت کردیم. نباید اینگونه گل می خوردیم. دفاع مقصر نیست. چرا که در بارسا همه باهم دفاع و حمله می کنیم.
دو بازی دیگر باقی مانده و باید که لالیگا را آبرومندانه به اتمام برسانیم. چرا که در بهترین باشگاه دنیا بازی می کنیم و باید پایان خوبی داشته باشم "
" مقصرین ناکامی های این فصل خود ما بازیکنان هستیم.در این فصل هیچ جامی نبردیم . امیدوارم این ناکامی درسی باشد برای فصول آینده "
+++++++++++++
نمیدونم چرا ولی خیلی از تاتا خوشم میاد و حتی از مربی های قبلی هم بیشتر.
بدنشانس بود در یه زمان بدی به بارسا اومد
عکس تاتا رو حال میکنم داره اشاره میکنه به دابل
:general703:
حالا مربی بعدی که میاد با وفور نعمت بازیکن هست
راستی یادم رفت بگم امروز ماشاالله هافبکها وقتی توپ از دست میدادن نمیومدن عقب واسه پس گرفتن توپ:general710:
ای لعنت بر پینتو