یوهان کرویف : اتلتیکو شایسته قهرمانی در لالیگاست / مادرید شانسی برای بردن سه گانه ندارد
بدون شک اتلتیکو مادرید بهترین فصل خود پس از سال 96 را سپری می کند. امید اول قهرمانی لالیگا به فینال لیگ قهرمانان هم رسیده است و در آنجا باید با همشهری خود ریال برای قهرمانی بجنگد. یوهان کرویف اسطوره هلندی بارسلونا امروز در حاشیه مراسم یک مستند در مورد زندگی هریستو استویچکف ستاره اسبق بارسا در یک مصاحبه شرکت کرد. وی ضمن تمجید از اتلتیکو عنوان داشت :
«
در بارسلونای چند سال اخیر تصمیمات همیشه از بالا گرفته می شود و از آنجاییکه آنها از فوتبال چیزی نمی فهمند اوضاع آنطور که باید، پیش نمی رود »
« وقتی نمی دانید که چگونه باید یک باشگاهی به بزرگی بارسلونا را اداره کنید صحبت کردن از به پایان رسیدن عصر بارسلونا بهترین بهانه می تواند باشد.
طبیعی است که وقتی شما از فوتبال چیزی نمی دانید متوجه نخواهید شد که چرا قبلا همه چیز در این باشگاه به خوبی پیش می رفت و هم اکنون همه چیز برعکس شده است »
در پایان یوهان کرویف اظهار داشت :
« به نظر من اتلتیکو شایسته قهرمانی در لالیگاست و مادرید هم نمی تواند امسال سه جام را توامان کسب کند »
منبع:
ای اسپورت
+++++++++++++++
هریستو استویچکف : امیدوارم بارسا قهرمان لالیگا و اتلتیکو قهرمان اروپا شود / همان یک جام برای ریال کافی است
در دهه نود زمانی که در بارسا بازی می کردم یک فصل مشابه اتفاق امسال افتاد. در آن سال هم دپورتیوو لاکرونیا نباید بازی آخرش را می برد و ما باید پیروز می شدیم. همینگونه هم شد.
بارسلونا در هفته گذشته شانس سوم قهرمانی لالیگا محسوب می شد اما با رخ دادن یک معجزه و از دست دادن 4 امتیاز از سوی مادرید حالا این تیم شانس مسلم قهرمانی لالیگا محسوب می شود. تا جاییکه با دو پیروزی می تواند این عنوان را مال خود کند . ستاره بلغاری سابق بارسا هریستو استویچکف امروز در حاشیه معرفی مستند زندگی نامه خود در مصاحبه ای در مورد شرایط حال حاضر بارسا و لالیگا چنین گفت :
«
بارسلونا بدون شک شانس اول قهرمانی است .در دهه نود زمانی که در بارسا بازی می کردم یک فصل مشابه اتفاق امسال افتاد.
در آن سال هم دپورتیوو لاکرونیا نباید بازی آخرش را می برد و ما باید پیروز می شدیم. همینگونه هم شد و ما قهرمان شدیم.
امسال هم بارسا باید دو بازی خودش را ببرد تا قهرمان شود و من به این مساله امیدوارم»
« دوست دارم اتلتیکو لیگ قهرمانان را ببرد. ریال کوپا دل ری را برده و همان یک جام برای آنها کافی است.
وی در ادامه به انتقاد از طرفداران بارسا پرداخت که پس از تساوی برابر ختافه از بازیکنان بارسا انتقاد کردند.وی عنوان داشت که تماشاگران باید صبوری می کردند چرا که در عرض دو روز همه چیز به نفع بارسا تمام شد. »
منبع:
ای اسپورت
++++++++++++
نولیتو : در مورد پیشنهاد بارسلونا فکر میکنم
مانوئل نولیتو مهاجم باشگاه سلتاویگو روز گذشته در مصاحبه ای اذعان کرد اگر لوئیس انریکه بخواهد مربی بارسلونا شود من هم احتمالا نظرم تغییر خواهد کرد . نولیتو گفت :
" من نمیدانم چه اتفاقی در آینده می افتد . اگر مسئولان بارسلونا به من علاقمند هستند قطعا به پیشنهادشان فکر میکنم " .
نولیتو این فصل عملکرد خوبی داشته است . او که قبلا بازیکن بنفیکا بوده حال در مسابقات این فصل لالیگا 14 گل برای سلتا ویگو زده است و از چهره های برجسته ی این تیم به شمار می آید .
نولیتو در ادامه نیز گفت : من سه سال از قراردادم با این باشگاه باقی مانده است و در حال حاضر نمیتوانم آن را ترک کنم . در طول فصل لحظات خوب و بد وجود دارد . با این حال اینجا هم احساس خوشحالی میکنم . "
منبع:
بارسا نیوز
++++++++++++++
صحبتهای قشنگی کردن کرایف و هریستو استویچکو و حقیقت داشته
بعله منچچستر خواهان ماسچرانو شده
بیا با سانگ 60 تا خیرشو ببری