• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
منم مثل اکثر شما موافقم که انریکه بهترین گزینه نیست. دقیقا انتخابش مثل انتخاب تاتا هستش. هندوانه ای دربسته با این تفاوت که عملکرد چشمگیری در بارسای بی و رم و سلتا نداشته و هیچگونه ضمانتی به همراه نمیاره.
انریکه در این شرایط که بارسا بد نتیجه گرفته و تحت فشاره یه ریسک کامله.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
در بد بودنمون شکی نیست ، حالا یکی میگه مدیریت یکی میگه مربی یا فلان بازیکن و ... بله درسته و اصلا گلی که زدیم هم اتفاقی بود
ولی این تیم یه روزه به اینجا و این وضعیت نرسیده که حالا یه شبه بخواد رو به راه بشه ، روزی که بعد از کلی سر و صدا برای خرید مدافع ، رفتن سانگ رو خریدن یادتونه ؟!
اتفاقا همین جناب تاتا که الان نزدیکترین سیبل طرفدارها شده یادتونه که در اوایل و حتی تا اواسط فصل چقدر چشم نواز و عالی کار میکرد و نتیجه میگرفت ، ایجاد اختلاف توی جدول (6 یا 8 امتیاز جلو بودیم) ، بردن تقریبا راحت رئال تو خونش یا دابل کردن من سیتی (تیمی که گفته میشد با ما مثل بایرن رفتار خواهد کرد) ساده بدست نیومد ...
اینها را نگفتم که توجیه وضع نابسامان فعلی رو بکنم میخواهم بگم وقتی در مورد یه تیم در یه لیگ میخواهیم صحبت کنیم باید در مورد 38 تا بازی صحبت کنیم نه 7..8 تا بازی .
بطور خلاصه امشب دقیقا همون اشتباهات بازی CL رو تکرار کردیم ، همون سبک بازی شکننده و فانتزی در مقابل بازی ضمخت و پر هیاهوی اتلتیکو .
بحث فنی و جزییات زیاده ولی فقط یه مطلب اونم اینکه بازیکن خوب یا بد ما نداریم یعنی اگه رونالدو تو رئال میدرخشه ممکنه اگه تو اتلتیکو با اون سبک بازی بخواد بازی کنه بازیکن معمولی محسوب بشه و مثالهای متعدد دیگه .میخواهم بگم نیمار هر چند خوب یا بد به فضای بازی بارسلونا اصلا نمیخوره مگر اینکه یه مربی با نفوذ و قدرت بالا این بازیکن رو محدود کنه و ازش بازی تیمی بگیره نه دلقک بازی .
فکر نمیکنم لوییز انریکه اون مربی کارگشای بارسلونا باشه ، دلایل فنی و غیر فنی دارم . خلاصه اینکه بارسلونا با شرایط فعلی مربی بزرگتر از انریکه میخواد == > امیدوارم روزی به این نتیجه نرسم که برای حل تمامی مشکلات بارسلونا برم اسپانیا و زوبی زارتا رو به قتل برسونم .

ضمنا ، مسی هنوز مسیه و فصل بعد با بهترین عملکرد دوباره چشم ها رو خیره میکنه هر کی تو این قضیه شک داره من باهاش شرط میبندم ، شرط سنگین ...

.
با هر کی شرط بستید دوبل کنید.
از همین الانش هم با توجه به مصدوميت و تاکتیک و وضع تیم عالی بوده
اگر گل های مسی در نیم فصل دوم نیود الان چهارم بودیم بلکه.
فرصت دادن به تاتا حماقت محض بود.
هر چقدر هم تیم ضعیف شده در این سالها که شده توجیهی نیست که مربی بارسا در حدی ضعیف باشه که از ختافه گرانادا و الچه و وایادولید سرجمع سه امتیاز بگیره
آنچلوتی اگر گند زده تیمش تولیگ باز استاد بازیهای حذفیه و دست کم به یه جیزش میشه دلخوش بود.
این تاتا شخصیت مربی گری در بارسا رو نداشت. ما یه استاد خشن داشتیم همیشه می گفت استاد مهربون خوب وجود نداره. استاد خوب باید ازش حساب برد.
سال دیگه یه مربی بسیار های پرستیژ و با شخصیت میخوایم.

کاش اگر سیمیونه نمیاد گاس رو بیارن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
اتفاقا همین جناب تاتا که الان نزدیکترین سیبل طرفدارها شده یادتونه که در اوایل و حتی تا اواسط فصل چقدر چشم نواز و عالی کار میکرد و نتیجه میگرفت ، ایجاد اختلاف توی جدول (6 یا 8 امتیاز جلو بودیم) ، بردن تقریبا راحت رئال تو خونش یا دابل کردن من سیتی (تیمی که گفته میشد با ما مثل بایرن رفتار خواهد کرد) ساده بدست نیومد ...

به نظرم تیم تاتا تمام فصل همین بود. چشم نواز و عالی بازی کردن رو بهش نسبت دادن شاید یه مقدار زیادی باشه.

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
دم اتلتیکو گرم
خدایش حقش بود
تاپیک خاصی هم که ندارن همینجا واسشون جشن بگیریم:دی
ویوا اتلتیکو:general404:

از زمین بارسا پرس میکردن و عالی بودن:)

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
یه مقدار دور از ذهنه ما رو با ارسنال مقایسه کنین . هر تیمی فراز و نشیب داره
ارستال بعد از ده سال داره جام میگیره . ما هنوز یه سال شده جام نگرفتیم . البته کمتر:)
همین که دور از ذهنه داستان رو دردناک می کنه. این تیم امسال باید دست کم دو تا جام راحت می گرفت.
مربی خیلی تاثیر داره رو تیم.
ببینید فرگی رفت چی شد؟ یه تیم با مدیریت قبلی با همون بازیکنا یهویی از عرش به فرش رسید
رایکارد تیمش رو بهتر کرد. حتی همون فصل اول
پپ تکمیل کرد تیم رو
تیتوی مرحوم تیم رو تضعیف کرد اگر چه رکورد امتیازی تاریخ بارسا رو زد ولی نه سبک بازی تکمیل شد و نه آینده نگری شد برای تیم.
تاتا میراث بدتری به نسبت همه اینها داشت ولی بدون ابزار مناسب و بدون ایده روشن دست زد به سبک تیم و اشتباهش همین بود.
بارسا شد کلاغی که راه رفتن خودش هم یادش رفت.
امیدوارم فصل بعد یه اتفاق خوبی بیافته

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
همین که دور از ذهنه داستان رو دردناک می کنه. این تیم امسال باید دست کم دو تا جام راحت می گرفت.
مربی خیلی تاثیر داره رو تیم.
ببینید فرگی رفت چی شد؟ یه تیم با مدیریت قبلی با همون بازیکنا یهویی از عرش به فرش رسید
رایکارد تیمش رو بهتر کرد. حتی همون فصل اول
پپ تکمیل کرد تیم رو
تیتوی مرحوم تیم رو تضعیف کرد اگر چه رکورد امتیازی تاریخ بارسا رو زد ولی نه سبک بازی تکمیل شد و نه آینده نگری شد برای تیم.
تاتا میراث بدتری به نسبت همه اینها داشت ولی بدون ابزار مناسب و بدون ایده روشن دست زد به سبک تیم و اشتباهش همین بود.
بارسا شد کلاغی که راه رفتن خودش هم یادش رفت.
امیدوارم فصل بعد یه اتفاق خوبی بیافته

البته باید انصاف داشت . این فصل خیلی از بازیکنا . و بعضیاشون اونم چند بار مصدوم شدند
به قول محسن باید عملکرد کلی مربی رو در نظر بگیریم نه چند تا بازی اخر رو

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تاتا استعفا داد

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
چیزی که میترسیدم سرمون اومد...دوباره اتلتیکو تونست با یه استارت فوق العاده تو دقیقه 47 گل بزنه

توی نوکمپ چه پرسی روی بازیکنا داشتن

از همون اول که دیدم نیمار و ژاوی رو نیمکتن یه ترس عجیبی بهم دست داد

تعویض بوسکتس با سانگ که بهترین تعویض قرن بود:Dآخه هافبک دفاعی مطمئن هم نداریم بجا بوسکتس(البته تاتا نمیخواست ریسک کنه)

البته بازم از دفاع اتوبوسی اتلتیکو نباید گذشت ولی خیلی خوب تونستن خودشون رو جمع و جور بکنن

داور 1 پنالتی روی پیکه و چندین خطا رو برای بارسا نگرفت و مثله نقل ونبات هم کارت میداد

من از یه ماه پیش به فصل بعد امیدوار بودم به هر حال هرچی بود گذشت از حالا باید به فکر مربی و بازیکن جدید باشیم

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
“I’d like to announce that I’m leaving my position as manager of FC Barcelona.”
دستت درد نکنه
زحمتت رو کشیدی
امیدوارم موفق باشی
کار خوبی کردی خودت استعفا دادی چون ممکن بود زوبی بخواد نگهت دارن.تیم مدیریتی بارسا به حفظ وضع موجود علاقه زیادی دارند

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
با دیدن این عکس خیلی دلم براش سوخت نمیشه تاتا رو فقط مقصر دونست امیدوارم هر جا هست موفق باشه

فایل های ضمیمه

• 10154439_10152435211295763_7741787959194705773_n.jpg
    10154439_10152435211295763_7741787959194705773_n.jpg
    34.5 KB · نمایش ها: 40

REZA_MRK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
آقا من برام یه سوال ایجاد شده....
بوسکتس اواخر نیمه اول کارت زرد گرفت...
بعد تو نیمه دوم سانگ بجاش اومد تو زمین و به خاطر خطای هند کارت زرد گرفت
چرا به خاطر کارت زرد دوم اخراج نشد؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
تاتا برای بارسا کوچیک بود. فرصتی بهش داده شد و نتونست ازش استفاده کنه. مربی بارسا باید یکی باشه به جسارت و جاه طلبی گواردیولا، سیمءونه، و حتی جناب موریانه :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
رسمی : مارتینو استعفا داد !
متن مصاحبه ی مارتینو :

پس از توافق دو جانبه من دیگر نمیخواهم مربی بارسلونا باشم ( استعفا میدهم ) . من میخواهم از رئیس باشگاه و ساندرو راسل و زوبی زارتا تشکر کنم . من متاسفم که نتوانستم به اهداف تیم دست یابم . من میخواهم از تمام کسانی که من را حمایت و پشتیبانی کردند تشکر کنم . بارسا برایم در قالب یک میراث بزرگ است چرا که بازیکنان واقعا قابل تحسین هستند . مارتینو همچنین به اتلتیکو مادرید برای کسب قهرمانی لالیگا تبریک گفت .
تاتا جراردو مارتینو استعفا کرد . جراردو مارتینو که تنها یک فصل مربیگری بارسلونا را بر عهده داشت در کنفرانس مطبوعاتی که پس از پایان بازی برگزار شد به صورت رسمی استعغا کرد و گفت دیگر نمیخواد یک سال دیگر در باشگاه بماند .

omy1_tata.v1400354316.jpg

تاتا مارتینو که امیدوار بود امشب با برد برابر اتلتیکو مادرید بتواند قهرمانی لالیگا را جشن بگیرد حالا گویا تحت فشار مدیران باشگاه مجبور به استعفا شده است .

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
آقا من برام یه سوال ایجاد شده....
بوسکتس اواخر نیمه اول کارت زرد گرفت...
بعد تو نیمه دوم سانگ بجاش اومد تو زمین و به خاطر خطای هند کارت زرد گرفت
چرا به خاطر کارت زرد دوم اخراج نشد؟

دوست عزیز چرا باید اخراج بشه؟
یکی بوسکتس گرفت که تعویض شد .سانگ هم که یکی گرفت.
به بازیکن کارت میدن دیگه به جانشینش ربطی نداره که

REZA_MRK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
دوست عزیز چرا باید اخراج بشه؟
یکی بوسکتس گرفت که تعویض شد .سانگ هم که یکی گرفت.
به بازیکن کارت میدن دیگه به جانشینش ربطی نداره که
من از دوران طفولیت فکر میکردم اگر بازیکن تعویضی هم کارت زرد بگیره باید اخراج بشه....
ممنون منو روشن کردید...:D

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسمی : مارتینو استعفا داد !
متن مصاحبه ی مارتینو :

پس از توافق دو جانبه من دیگر نمیخواهم مربی بارسلونا باشم ( استعفا میدهم ) . من میخواهم از رئیس باشگاه و ساندرو راسل و زوبی زارتا تشکر کنم . من متاسفم که نتوانستم به اهداف تیم دست یابم . من میخواهم از تمام کسانی که من را حمایت و پشتیبانی کردند تشکر کنم . بارسا برایم در قالب یک میراث بزرگ است چرا که بازیکنان واقعا قابل تحسین هستند . مارتینو همچنین به اتلتیکو مادرید برای کسب قهرمانی لالیگا تبریک گفت .
تاتا جراردو مارتینو استعفا کرد . جراردو مارتینو که تنها یک فصل مربیگری بارسلونا را بر عهده داشت در کنفرانس مطبوعاتی که پس از پایان بازی برگزار شد به صورت رسمی استعغا کرد و گفت دیگر نمیخواد یک سال دیگر در باشگاه بماند .

omy1_tata.v1400354316.jpg

تاتا مارتینو که امیدوار بود امشب با برد برابر اتلتیکو مادرید بتواند قهرمانی لالیگا را جشن بگیرد حالا گویا تحت فشار مدیران باشگاه مجبور به استعفا شده است .
خوشم نیومد از رفتنش
بنده خدا همه از دم به سمتش سرازیر شدن
حاضرم سر هر چی شرط ببندم اگر پپ این طور نتیایج رو میگرفت میگفتن عیبی نداره چون مهره نداره نمیدونم مدیریت براش نخریده مصدوم داشت(ولی تاتا اینطور نیست همه چی تخصیرشه هر چی باشه).چرا بهش خورده نمیگیرند چون تو گذشته ترکوند به علت اینکه مهره هاش یک دست کامل و جون بودن که نتیجه گرفت .تا اینکه خورد به کوچه بن بست بارسا رو ول کرد وخودشم هم اینو گفت
مربی خوبیه ولی تو بارسا بد موقعی اومد (نمونش مربی پاراگوئه بود تو جام جهانی ) مهره نداشت
موفق باشی تاتا مارتینو .مربی ارام و با شخصیت و ساده دوست داشتنی
خدا کنه یه مربی خوب بیارن نه انریکه گرچه 99 درصد انریکه هست
ولی بهترین گزینه گاس هیدینگ و اوتمار هیتزفیلد این دو تا تفکرات عالی دارند

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
خوشم نیومد از رفتنش
بنده خدا همه از دم به سمتش سرازیر شدن
حاضرم سر هر چی شرط ببندم اگر پپ این طور نتیایج رو میگرفت میگفتن عیبی نداره چون مهره نداره نمیدونم مدیریت براش نخریده مصدوم داشت(ولی تاتا اینطور نیست همه چی تخصیرشه هر چی باشه).چرا بهش خورده نمیگیرند چون تو گذشته ترکوند به علت اینکه مهره هاش یک دست کامل و جون بودن که نتیجه گرفت .تا اینکه خورد به کوچه بن بست بارسا رو ول کرد وخودشم هم اینو گفت
مربی خوبیه ولی تو بارسا بد موقعی اومد (نمونش مربی پاراگوئه بود تو جام جهانی ) مهره نداشت
موفق باشی تاتا مارتینو .مربی ارام و با شخصیت و ساده دوست داشتنی
خدا کنه یه مربی خوب بیارن نه انریکه گرچه 99 درصد انریکه هست
ولی بهترین گزینه گاس هیدینگ و اوتمار هیتزفیلد این دو تا تفکرات عالی دارند
شدیدا دلم می خواست با جام بره ولی قبول کن خراب کرد.
بازیکن و این ها بهانه بازیهای بزرگه. این تاتا به ته جدول همه باخت.
ما قهرمانی رو وقتی به وایادولید و گرانادا باختیم از دست دادیم نه دیشب
امیدوار باید بود به فصل بعد

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
تاتا تا حدودی بی عقل بود و تا حدود بسیار زیادی بدشانس!!!
خوب شد که رفت ، بخاطر عملکردش با پاراگوئه توی 2010 میشناختمش و خیلی دوسش داشتم ولی اصلا درحد بارسا نبود
--------
قهرمانی به هیچ وجه حق بارسلونا نبود ولی حق این اتوبوس هم نبود ...

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
یه یکی از دوستان عزیز صحفه قبل میگفت مسی فصل بعدم هم میدرخشه و حاضر شرط ببنده رو ایم موضوع
من حاضرم شرط ببندم
اگه مسی فصل بعدم مهاجم نوک باشه بازم مثه این 3-4 تا بازی آخر کاری از پیش نمیبره
اصلا یه جورایی به نظر میاد تنبل شده و مثه قبل نمیدوه
اگه آمار دقیق دویدن این فصل و فصل قبلشو مقایسه کنید حتما این موضوع رو که خیلی هم تابلو هست و نیازی به آمارم نداره متوجه میشید
به نظر من بارسا الان یه مهاجم میخاد مثه مانژو که مثه اسب میدوه و از همون جلو هم پرس میکنه
الانم که با بایرن به مشکل خورده راحت میشه خریدش

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
یه سوال از هوادارای بارسا
آخرین فصلی که بارسا هیچ جامی نبرد 2007 بود 2008 بود دیقیقا کی بود کسی میدونه

بالا