در بد بودنمون شکی نیست ، حالا یکی میگه مدیریت یکی میگه مربی یا فلان بازیکن و ... بله درسته و اصلا گلی که زدیم هم اتفاقی بود
ولی این تیم یه روزه به اینجا و این وضعیت نرسیده که حالا یه شبه بخواد رو به راه بشه ، روزی که بعد از کلی سر و صدا برای خرید مدافع ، رفتن سانگ رو خریدن یادتونه ؟!
اتفاقا همین جناب تاتا که الان نزدیکترین سیبل طرفدارها شده یادتونه که در اوایل و حتی تا اواسط فصل چقدر چشم نواز و عالی کار میکرد و نتیجه میگرفت ، ایجاد اختلاف توی جدول (6 یا 8 امتیاز جلو بودیم) ، بردن تقریبا راحت رئال تو خونش یا دابل کردن من سیتی (تیمی که گفته میشد با ما مثل بایرن رفتار خواهد کرد) ساده بدست نیومد ...
اینها را نگفتم که توجیه وضع نابسامان فعلی رو بکنم میخواهم بگم وقتی در مورد یه تیم در یه لیگ میخواهیم صحبت کنیم باید در مورد 38 تا بازی صحبت کنیم نه 7..8 تا بازی .
بطور خلاصه امشب دقیقا همون اشتباهات بازی CL رو تکرار کردیم ، همون سبک بازی شکننده و فانتزی در مقابل بازی ضمخت و پر هیاهوی اتلتیکو .
بحث فنی و جزییات زیاده ولی فقط یه مطلب اونم اینکه بازیکن خوب یا بد ما نداریم یعنی اگه رونالدو تو رئال میدرخشه ممکنه اگه تو اتلتیکو با اون سبک بازی بخواد بازی کنه بازیکن معمولی محسوب بشه و مثالهای متعدد دیگه .میخواهم بگم نیمار هر چند خوب یا بد به فضای بازی بارسلونا اصلا نمیخوره مگر اینکه یه مربی با نفوذ و قدرت بالا این بازیکن رو محدود کنه و ازش بازی تیمی بگیره نه دلقک بازی .
فکر نمیکنم لوییز انریکه اون مربی کارگشای بارسلونا باشه ، دلایل فنی و غیر فنی دارم . خلاصه اینکه بارسلونا با شرایط فعلی مربی بزرگتر از انریکه میخواد == > امیدوارم روزی به این نتیجه نرسم که برای حل تمامی مشکلات بارسلونا برم اسپانیا و زوبی زارتا رو به قتل برسونم .
ضمنا ، مسی هنوز مسیه و فصل بعد با بهترین عملکرد دوباره چشم ها رو خیره میکنه هر کی تو این قضیه شک داره من باهاش شرط میبندم ، شرط سنگین ...
.
با هر کی شرط بستید دوبل کنید.
از همین الانش هم با توجه به مصدوميت و تاکتیک و وضع تیم عالی بوده
اگر گل های مسی در نیم فصل دوم نیود الان چهارم بودیم بلکه.
فرصت دادن به تاتا حماقت محض بود.
هر چقدر هم تیم ضعیف شده در این سالها که شده توجیهی نیست که مربی بارسا در حدی ضعیف باشه که از ختافه گرانادا و الچه و وایادولید سرجمع سه امتیاز بگیره
آنچلوتی اگر گند زده تیمش تولیگ باز استاد بازیهای حذفیه و دست کم به یه جیزش میشه دلخوش بود.
این تاتا شخصیت مربی گری در بارسا رو نداشت. ما یه استاد خشن داشتیم همیشه می گفت استاد مهربون خوب وجود نداره. استاد خوب باید ازش حساب برد.
سال دیگه یه مربی بسیار های پرستیژ و با شخصیت میخوایم.
کاش اگر سیمیونه نمیاد گاس رو بیارن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4