• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا شاهکار ماریتیو بود این بازی
این همه شانس به بارسلونا رو کرد و ازش استفاده نکرد.

کل بازی بارسلونا 5 تا موقعیت گل هم نداشت

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
گند زد به تیم و پشت سر مدیریت قایم شد.
اتلتیکو قهرمان شد. سیمیونه امروز نشون داد چه مربی عالی ایه. چقدر عالی حمله کرد چقدر عالی دفاع کرد. مارتینو وقتی گل رو زدیم سر سوزنی برنامه نداشت. چی شد تغییر تیکی تاکا و پلن بی؟ این تیم هرچی نداشته باشه پر بازیکنه برای طراحی بازی برای مواقعیه که از حریف جلو افتاده.
تبریک میگم بهشون و امیدوارم دیگه قیافه تاتا و دار و دسته راسل رو نبینیم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حماقت مارتینو استفاده نکردن از ژاوی بود. بارسا اول نیمه دوم نمیتونست خودش رو جمع کنه. در کل همه مقصرن، این تیم بی انگیزه و بی روحه. از مدیریت فنی گرفته، تا تغییرات بازیکنان و مربی رو شدیدا نیاز داره

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
در مورد اتلتیکو مطلبی که همیشه منو هیجان زده میکنه اینه که مثل چی میدوند. مثل بازی با چلسی. انگار n2o میزنن.
فقط یک تیم قبل از اینا میتونست اینطوری بدوه و دفاع کنه، اونم والنسیا هکتور کوپر. ما تحت هیچ شرایطی حقمون نبود قهرمان بشیم.
فرصت های طلایی رو پشت سر هم از دست دادیم.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
واقعا شاهکار ماریتیو بود این بازی
این همه شانس به بارسلونا رو کرد و ازش استفاده نکرد.

کل بازی بارسلونا 5 تا موقعیت گل هم نداشت
این مرض کل فصل بوده.
چندتا بازی موقعیت خوب ایجاد کردیم مگه؟
نیمخوام بگم من می دونستم من می دونستم ولی از هفته دهم که باقدرت در صدر بودیم من به وضوح این اشکالات تاکتیکی رو دیدم. تاتا نمودار امتیاز گیریش نشون میده کیفیت کارش رو.
در نظر بگیرید که مسی نیم فصل دوم آماده تر بود حتی
کاری به گلر ندارم بخش هجومی رو میگم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به هر حال فصل برای بارسا بی جام تموم شد و احتمالا فصل بعد لوئیز انریکه بالا سر این تیم خواهد بود.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
من ایمان آوردم به سیمیونه. از پارسال ایمان داشتم امسال و از بازی چلسی به بعد شیفته ش شدم.
کمتر مربی ای این طوری خودش تو زمین حضور داره.
واقعا اگر مدیریت بارسا عقل داشته باشه که نداره هر چی بخواد میدن میارنش.
علی الحساب حتی از کلوپ و فرگی دراوج و پپ هم کار مهم تری کرده.
در سخت ترین لیگ دنیا قهرمان شده.
در سخت ترین تورنمت باشگاهی رفته فینال
و ازهمه مهم تر تیمش توبازی حرف میزنه.
و مهم تر از اون این که بهانه نمیاره فلان دقیقه دوتا آس تیمم رفتن بیرون و ال و بل

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
واقعا از روی عصبانیت این حرف رو نمیزنم. اما مسی رو بفروشیم خیلی بهتره. من شک دارم که مجدد شاهد روزهای خوبش در بارسا باشیم. 1- تیکی تاکا واقعا دیگه جوابگو نیست و همه ی تیمها مسی رو بدجور میگیرند
2- اگر غیر از تیکی تاکا بازی کنیم مسی بازیش به چشم نمیاد و موثر واقع نمیشه.

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
واقعا از روی عصبانیت این حرف رو نمیزنم. اما مسی رو بفروشیم خیلی بهتره. من شک دارم که مجدد شاهد روزهای خوبش در بارسا باشیم. 1- تیکی تاکا واقعا دیگه جوابگو نیست و همه ی تیمها مسی رو بدجور میگیرند

موافقم. :0) (شوخی می کنم.)

فک نمی کنم الان تیم داره تیکی تاکا بازی می کنه. برنامه ی تیم برای گل زدن فقط سانترهای مزخرف آلوسه.

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
به این حرفتون سر سوزنی باور ندارم. چون تیکی تاکا رو تاتا کشت و نه اینکه جواب نده.
البته پپ و مدیریت و حتی مرحوم تیتو هم دامن زدن به فاصله گرفتن تیم از تیکی تاکا.
تیم ضعیف شده و قدرت اجرای سیستم رو نداره و تصمیمات تاتا هی بدتر کرد این رو.
شما تو کل این فصل تیکی تاکا دیدی اصلا؟ ما زمان پپ این هشتاد درصدامون پشت هجده حریف بود الان دم دروازه خودمونه تا وسط زمین.
اتلتیکو بازی قبلی واین بازی کل بازی رو هر وقت خواست مدیریت کرد.
زمان پپ اون معدود باخت ها هم با دو تا سه تا ضد حمله به دست می اومد برای تیمای اتوبوسی.
آقا محمد اصلا حق حرف زدن از تیکی تاکا نداریم وقتی میانگین پاس های متوالی تیم نصف زمان تیتو شده حتی.
جلوی ریال تو مادرید چهار دقیقه چنان توپ چرخوندیم که اشک رونالدو در اومد.
الان ده تا پاس نمیرسیم حتی جلوی ختافه
این تیکی تاکا نیست که اصلا کسی بخواد جلوش رو بگیرن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
متاسفانه قهرمان نشدیم
همون اول نیمه دوم باید ژاوی رو اضافه میشد به تیم به جای پدرو
حیف شد
راستی اون گل افساید مسی مشکوک نبود؟چون رو پاس بازیکن بارسا نبود به مسی رسید رو برخورد بازیکن حریف بود
خدایش توجه کردید به اعجوبه پینتو؟توپ رفت تو گل درست بعد از اینک رفت تو گگل برام عکس اعمل نشون داد!!ای خدا
یعنی شوت الکسیس فوقالعاده بود زارررررررررررت چسبوند به تور
فصل هم تموم شد
حیف شد واقعا"

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الوز سانترهاش خوبن منتها بارسلونا سر زن نداره. 2 تا سانتر کرد که مهاجمای بارسا میتونستن گلش کنن
مشکل تفکر سرمربیه که باید پرسید چرا رو اورده به سانتر.

اصلا حرکات عمقی دیده نمیشه. چند تا بازیه که مهاجمای ما با دروازه بان حریف تک به تک یا 2 به تک نشدن ؟ امارش از دست من در رفته والا

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
الوز سانترهاش خوبن منتها بارسلونا سر زن نداره. 2 تا سانتر کرد که مهاجمای بارسا میتونستن گلش کنن
مشکل تفکر سرمربیه که باید پرسید چرا رو اورده به سانتر.

احتمالاً شما نزدیک 80 دقیقه از بازی رو ندیدید که فقط دو سانتر خوب آلوس یادتون مونده.

Last edited:

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تی تی تا تاشکست خورد و نه تیکی تاکا

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تبریک به اتلتیکو . باور کنید که حقشون بود. البته ماشاا... مدافعان هم اشتباه کردن

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
تبریک به اتلتیکو . باور کنید که حقشون بود. البته ماشاا... مدافعان هم اشتباه کردن
ماسکرانو یه شگرد احمقانه خنده دار داره موقع ‌ارسال ها. به جای پریدن همیشه یکی رو میگیره و نگاه می کنه.
+++++
چه شاهکاری میشه اگر این سیمیونه رو بیارن بارسا
حتی آرسنال هم این فصل قهرمان شد و ما نشدیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمالاً شما نزدیک 80 دقیقه از بازی رو ندید که فقط دو سانتر خوب آلوس یادتون مونده.

بالاخره همون 2 سانتر هم اگه گل میشد قضیه فرق میکرد.
شما وقتی به عنوان یک سانتر کننده برای یکی مثل رونالدو یا مثلا مانزوکیچ سانتر میکنی کارتون خیلی ساده تر از سانتر کردن برای مسی و فابرگاس هست.

به هر حال تاکتیک سرمربی واقعا اشتباه بود و بارسا هم نتیجه اش رو دید. هر چقدر که از فصل گذشت ضعیف تر شد و قافیه رو باخت به رقبا

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
در بد بودنمون شکی نیست ، حالا یکی میگه مدیریت یکی میگه مربی یا فلان بازیکن و ... بله درسته و اصلا گلی که زدیم هم اتفاقی بود
ولی این تیم یه روزه به اینجا و این وضعیت نرسیده که حالا یه شبه بخواد رو به راه بشه ، روزی که بعد از کلی سر و صدا برای خرید مدافع ، رفتن سانگ رو خریدن یادتونه ؟!
اتفاقا همین جناب تاتا که الان نزدیکترین سیبل طرفدارها شده یادتونه که در اوایل و حتی تا اواسط فصل چقدر چشم نواز و عالی کار میکرد و نتیجه میگرفت ، ایجاد اختلاف توی جدول (6 یا 8 امتیاز جلو بودیم) ، بردن تقریبا راحت رئال تو خونش یا دابل کردن من سیتی (تیمی که گفته میشد با ما مثل بایرن رفتار خواهد کرد) ساده بدست نیومد ...
اینها را نگفتم که توجیه وضع نابسامان فعلی رو بکنم میخواهم بگم وقتی در مورد یه تیم در یه لیگ میخواهیم صحبت کنیم باید در مورد 38 تا بازی صحبت کنیم نه 7..8 تا بازی .
بطور خلاصه امشب دقیقا همون اشتباهات بازی CL رو تکرار کردیم ، همون سبک بازی شکننده و فانتزی در مقابل بازی ضمخت و پر هیاهوی اتلتیکو .
بحث فنی و جزییات زیاده ولی فقط یه مطلب اونم اینکه بازیکن خوب یا بد ما نداریم یعنی اگه رونالدو تو رئال میدرخشه ممکنه اگه تو اتلتیکو با اون سبک بازی بخواد بازی کنه بازیکن معمولی محسوب بشه و مثالهای متعدد دیگه .میخواهم بگم نیمار هر چند خوب یا بد به فضای بازی بارسلونا اصلا نمیخوره مگر اینکه یه مربی با نفوذ و قدرت بالا این بازیکن رو محدود کنه و ازش بازی تیمی بگیره نه دلقک بازی .
فکر نمیکنم لوییز انریکه اون مربی کارگشای بارسلونا باشه ، دلایل فنی و غیر فنی دارم . خلاصه اینکه بارسلونا با شرایط فعلی مربی بزرگتر از انریکه میخواد == > امیدوارم روزی به این نتیجه نرسم که برای حل تمامی مشکلات بارسلونا برم اسپانیا و زوبی زارتا رو به قتل برسونم .

ضمنا ، مسی هنوز مسیه و فصل بعد با بهترین عملکرد دوباره چشم ها رو خیره میکنه هر کی تو این قضیه شک داره من باهاش شرط میبندم ، شرط سنگین ...

.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
حتی آرسنال هم این فصل قهرمان شد و ما نشدیم

یه مقدار دور از ذهنه ما رو با ارسنال مقایسه کنین . هر تیمی فراز و نشیب داره
ارستال بعد از ده سال داره جام میگیره . ما هنوز یه سال شده جام نگرفتیم . البته کمتر:)

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
تیکی تاکا بدون اینیستا و ژاوی دقیقا مثل شبه تیکی تاکای بایرن هستش. ابزار خاصی میطلبه. تا وقتی که تیمهای روبرو 11 نفری توی یک سوم دفاعیشون هستند این روش بازی و حتی تیکی تاکا پاسخگو نیست.
حتی در زمان اونج تیکی تاکا با پپ، بارسا بزرگترین مشکلش در برابر تیمهای دفاعی بود. 2 نیمه نهایی با چلسی و یک نیمه نهایی با اینترمیلان. اما الان هم بارسا ضعیف شده، هم اینیستا، هم ژاوی و مسی، والدس و پویول هم دیگه نیستند، پپ هم همینطور، مدیریت تیم هم که افتضاح هستش. این دلایل واسه اثبات عدم بازگشت تیکی تاکا به بارسا کافیه.
نه افراط خوبه و نه تفریط.
بدون شک دورتموند فصل پیش زیباتر از بارسا بازی میکرد. بهیچ وجه هم دفاعی نبود. زیبا بازی کردن ارتباطی به تیکی تاکا نداره. این یه روشه. همیشه روشها برای رسیدن به اهداف متغیره. شخصا حس میکنم که خیلی نباید در تار و پود گذشته گرفتار بود.
همین

بالا