CYB3R
Registered User
بازی بارسا و رئال رو دیدم الان برای تاریخ 2012-01-18 تو کل ۹۰ دقیقه حتی ۱ سانتر هم رو دروازه رئال نداشتیم :دی
ولی الان ...
ولی الان ...
احتمال بازگشت خاویر ماسچرانو به آنفیلد قوت گرفت
احتمال بازگشت خاویر ماسچرانو به لیورپول بار دیگر قوت گرفته است.
بنا به گزارش منابع انگلیسی، روز های حضور بازیکن آرژانتینی در کمپ نو به شماره افتاده است و بلوگرانا آماده است تا پیشنهادات برای او را بررسی کند. علاوه بر تیم سابق او، تیم هایی چون آرسنال، منچستر یونایتد و تیم رافا بنیتز، یعنی ناپولی نیز به او علاقه دارند.
با اینحال، بنا به گزارش Daily Mirror، گفته می شود که ماسچرانو دوست دارد به آنفیلد بازگردد. و اظهارات بعد از دیدار مقابل الچه نیز احتمال جدایی وی را افزایش داده است.
بنا به گزارش این روزنامه، هر تیمی که به خرید این بازیکن 29 ساله علاقه مند باشد، باید مبلغ 11 میلیون یورو بپردازد.
منبع:طرفداری
++++++++++++
بدیم لیور پول حداقل دنیل اگر بگیریم
حداقل ذخیر خوبی هست!
جدا هر چی فکر میکنی این ماسچر چطور بهترین خرید بود؟؟!! رو چه حسابی؟!! الله یعلمبهترین خرید ده سال اخیرمون رو بدیم یه ذخیره رو بگیریم؟؟؟؟
D:
یکی به من بگه این چیه پدرو پوشیده؟؟؟
آقا این پدرو طفل معصوم کم خدمت کرده؟ از قضا چون پول سنگین ندادیم بابت بابتش بعضی فکر می کنن اندازه کافی خوب نیست ولی دینامیک بالایی که داره حتی بین بازیکنای بارسا هم کم نظیره. کاملا در خدمت تیم و فرصت طلب و یک سر خیلی از حرکتهای ترکیبی شدیدا پیچیدهدلم میخواد این پدرو رو پرت کنن بیرون متنفرم ازش
ماسکرانو هم یکی از بهترین خرید ها بوده مسی رو یه زره اورد عقب اینجوری بازیش افت کرد این بدبختو کردن تو دفاع معلومه که بهتر از این نمیشه هر جا هست موفق باشه
آلبا تو تمرینات آخر بوده و احتمالا برسه.سویا هم قهرمان اروپا شد . امسال جام ها متعلق به اسپانیا شد .
پ ن : واسه بازی با اتلتیکو البا و نیمار نمیرسن؟
من از سال پیش میگم این کارو بکنید ولی مغز فوتبالیشون نمیرسه که!احتمال بازگشت خاویر ماسچرانو به آنفیلد قوت گرفت
احتمال بازگشت خاویر ماسچرانو به لیورپول بار دیگر قوت گرفته است.
بنا به گزارش منابع انگلیسی، روز های حضور بازیکن آرژانتینی در کمپ نو به شماره افتاده است و بلوگرانا آماده است تا پیشنهادات برای او را بررسی کند. علاوه بر تیم سابق او، تیم هایی چون آرسنال، منچستر یونایتد و تیم رافا بنیتز، یعنی ناپولی نیز به او علاقه دارند.
با اینحال، بنا به گزارش Daily Mirror، گفته می شود که ماسچرانو دوست دارد به آنفیلد بازگردد. و اظهارات بعد از دیدار مقابل الچه نیز احتمال جدایی وی را افزایش داده است.
بنا به گزارش این روزنامه، هر تیمی که به خرید این بازیکن 29 ساله علاقه مند باشد، باید مبلغ 11 میلیون یورو بپردازد.
منبع:طرفداری
++++++++++++
بدیم لیور پول حداقل دنیل اگر بگیریم
حداقل ذخیر خوبی هست!
هافبک دفاعی بدی نبود. ولی باید ردش کنن بره که باز کسی گیر نکنه بگذارتش دفاع.آخه ماسکرانو جاش تو دفاع وسط نیست،انصافا هافبک دفاعی خوبیه!!تکل هاش هم خیلی خوبه بلاخره یه بار هم میشه بوسکتس بازی نکنه یا خسته بشه جاش ماسکی بیاد
مطمئن باشین بعد از فروش الکسیس،پدرو،ماسکرانو،دنی آلوز و امثالهم پشیمون میشیم...همونطور که الان جای خالی هنری،زلاتان،داوید ویا،اتوئو و... داره حس میشه
هر بازیکنی هم که میاد حداقل یه سالی طول میکشه با تیم هماهنگ بشه مثالش همین نیمار داره کم کم راه میوفته
یک گزینه اوردن دفاعیه که موقع نیاز بتونه کار بوسکتس رو انجام بده. داوید لوییز مثلا اگر چه به نظرم دفاع درجه یکی نیست و بیشتر بابت کارهای هجومیش مشهور شده.رفتن ماسکرانو هم پیغام هایی داره. سانگ هم که به احتمال بسیار زیاد میره، پس به جز بوسکتس دیگه هافبک دیگه ای نداریم، بازیکن دیگه ای هم جز بوسکتس نداریم ک بتونه در این پست بازی کنه. این یعنی خاوی مارتینز یا هر بازیکن دیگه ای که بتونه در این پست بازی کنه جذب خواهد شد
ظاهرا قراردادش رو تجدید کرده فقط هنوز رسانه ایش نکردن که اینکارم انجام میدن.سلام.
خودم هم توي همين فكر بودم. فقط منتظر بودم ببينم چقدر استقبال ميشه. كه با توجه به تعداد اعضا بايد و استقبال اونا بايد به فكر باشم