• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
دیدم الان. شدیدا خاطره انگیز بود. یاد اوورمارس به خیر عاشقش بودم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4
گل اخرش خفن ناک بود:D
اره مارک اورمارس عالی بود .حیف مصدوم شد و خداحافظی کرد

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
بدون هیچ گونه شرحی!!!
El-pequeno-Juan-Cruz-Bordon-ll_54407856543_54115221154_600_396.jpg

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
9jm7_mundodeportivo.750.jpg

" بی رحمانه "

آندرس اینیستا راه رسیدن به قهرمانی در لالیگا را هموار و روشن دانست

" اگر ما قهرمان لالیگا شویم دلیل بر آن دارد که سزاوار این قهرمانی بودیم "

" بارسا 200% آماده و با روحیه و همراه با طرفدارانش به دیدار اتلتیکو می روند "

والدس با پای شکسته و مصدومیتش از بازیکنان و کادر فنی تیم خداحافظی کرد و پیکه آماده برگشت در روز شنبه می باشد "

دیگو کاستا , به بازی در نیوکمپ می رسد

روزنامه تایمز : " لوئیز انریکه به نظر می رسد به عنوان سرمربی فصل آینده بارسا انتخاب شده است."در مطلب دیگری که این روزنامه انگلیسی منتشر کرده است :" لوئیز انریکه شخصا" با داوید لوئیز تماس گرفته و از او خواسته تا برای فصل بعد پیراهن بارسا را برتن کند و به این تیم بپیوندد "

کورتوا از سبک بازی مالاگا انتقاد کرد و اکنون مشغول استراحت بعد از بازی سخت و نفس گیر می باشد

بازی بعدی بارسا : " مرحله نیمه نهایی لیگ کاتالونیا // بارسا - گیرونا // امروز ساعت 23:15 به وقت تهران در ورزشگاه 7000 نفری شهر گرونا "

روزنامه اسپورت کاتالونیا :

7t62_sport.750.jpg

پیکه آماده بازی کردن است

تاتا ممکن است ستاره خط دفاعی خود " آلبا " را نیز در اختیار داشته باشد تا بتواند از او بعنوان یک نیروی تازه استفاده نماید

فینال لالیگا : بارسا - اتلتیکو 4 روز دیگر

اینیستا : " معتقدم که می توانیم قهرمان لالیگا شویم "

" این بی رحمانه است "

همانند بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا - برای فینال لالیگا در نیوکمپ 500 میلیون بیننده از سراسر جهان از طریق تلویزیون این دیدار حساس و جذاب را دنبال خواهند کرد

آنها مجبورند تا در روز جمعه تمرکز زیادی داشته باشند

داوید لوئیز با قراردادی 30 میلیون پوندی بعد از رقابت های جام جهانی راهی نیوکمپ خواهد شد ( آغاز فصل نقل و انتقالات = 49 روز دیگر )

والدز از هم تیمی های خود خداحافظی کرد

روح " پوپاس " اتلتیکو را محکم در آغوش گرفته است

منبع:بارسا نیوز
++++++++++++++++++
چالشی بزرگ پیش روی بارسا و اتلتیکو ؛ ریسک بالای بازی دادن به مصدومین سرشناس در فینال لالیگا

چیزی به روز پایانی لالیگا و جدال حساس اتلتیکو مادرید و بارسلونا نمانده است و هر دو تیم با مصدومیت بازیکنان سرشناس خود دست و پنجه نرم می کنند. روزنامه AS نگاهی داشته به وضعیت مصدومان این دو تیم که در زیر می اید :
اتلتیکو مادرید

0d172fa7-f116-4357-b806-befe0733fddf-cb.Jpeg

تنها بازیکن مصدوم اتلتیکو دیگو کاستاست . اما در اردوی اتلتیکو تقریبا همه به بازی کردن او در بازی فینال گونه روز پایانی خوشبین هستند. همه ایمان دارند که این مهاجم ارزشمند در برابر بارسا به میدان خواهد رفت.

عصر روز گذشته کاستا همراه دیگر بازیکنان وارد زمین چمن محل تمرین اتلتی نشد و به همراه فیزیوتراپ و پزشک باشگاه مشغول مداوای پای مصدوم خود بود.

امروز خبر می رسد که مصدومیت او رو به بهبودیست و به موقع به بازی نوکمپ خواهد رسید. کاستا در حالیکه لبخندی بر لب داشت با هوادارانی که مشتاق شنیدن خبر خوب از وضعیت وی بودند برخورد کرد .

پروفسور ارتگا فیزیو تراپ باشگاه نیز وی را همراهی می کرد و او بود که به هواداران اعلام کرد ، کاستا بازی خواهد کرد. ارتگا وقتی با اصرار هواداران روبرو شد بازهم تاکید کرد که او بازی می کند و می توانید به این امر امیدوار باشید.

دیگو کاستا از درد همان ناحیه ای که یک ماه و نیم پیش در بازی با بارسلونا مصدوم شده بود ؛ رنج می کشد. در آن بازی او در برخورد با پیکه مصدوم شد و 12 روز دور از میادین بود.

اما به نظر می رسید که این مصدومیت جدید ، چندان جدی نباشد. ترکیب احتمالی اتلتیکو برای بازی در مقابل بارسا به شرح زیر است :

کورتوا ، خوان فران ، میراندا ، گودین ، فلیپه لوئیس ، کوکه ، گابی ، تیاگو ، آردا ، رائول گارسیا ، کاستا

دیگو گودین پس از پشت سر گذاشتن محرومیت به بازی با بارسا خواهد رسید وداوید ویا باید بازی را از روی نیمکت شروع کند.

بدون شک کاستا به هیچ عنوان دوست ندارد نه فینال لالیگا و نه فینال چمپیونز لیگ را از دست بدهد. با این وجود بازی کردن او در نوکمپ با ریسک همراه خواهد بود.

به نظر می رسد که هم او و هم سیمئونه دست به این ریسک خواهند زد اما این خطر مهاجم برزیلی اسپانیایی را تهدید می کند که برای بازی فینال چمپیونز لیگ که به مراتب حساس تر است او با خطر مصدومیت مجدد مواجه شود.

کاستا شرایطی مشابه این را در بازی برگشت یک چهارم نهایی چمپیونز لیگ مقابل همین بارسلونا تجربه کرده بود اما در آن روز سیمئونه به وی اجازه بازی نداد. به هر حال چند روز دیگر همه چیز مشخص خواهد شد.

بارسلونا

" خرارد پیکه " سورپرایز دیروز تمرینات بارسا بود که پس از نزدیک به دو ماه به تمرینات گروهی این تیم بازگشته بود و آمادگی بالای خود را به نمایش گذاشت.

او که در بازی رفت لیگ قهرمانان مقابل اتلتی مصدوم شده بود حالا بزرگترین دلخوشی مارتینو در خط دفاعی برای فینال نوکمپ خواهد بود. با این وجود پزشکان بارسا اعلام کرده اند که تا روز بازی نباید به بازی کردن پیکه اطمینان صد در صد داشت.

پیکه قبل از مصدوم شدن در برابر اتلتیکو ، چند هفته زودتر در مقابل سوسیه داد نیز از ناحیه زانو مصدوم شده بود و مجبور شد تا یک هفته دور از میادین باشد. او تا قبل از این مصدومیت ها بازیکنی بود که رکورد بیشترین دقایق حضور در زمین را برای بارسلونا در اختیار داشت.اما هم اکنون این رکورد متعلق به بوسکتس و فابرگاس است.

دیگر مصدوم بارسا " یوردی آلبا " نام دارد. او پس از فینال کوپا دل ری نزدیک به یک ماه است که از مصدومیت همسترینگ رنج می برد.

با این وجود به نظر می رسد که مصدومیت او نیز بهبود یافته و البته باید یک تست فیزیکی قبل از بازی با اتلتیکو را پشت سر بگذارد تا از حضور خود در آن بازی مطمئن شود.

اما سرشناس ترین مصدوم این روزهای بارسا کسی نیست جز " نیمار " برزیلی. مارتینو برای استفاده از نیمار در بازی با اتلتیکو با شک و تردیدهای زیادی روبروست.

او از ناحیه زانوی چپ مصدوم شده و مثل آلبا این مصدومیت در بازی فینال کوپا دل ری مقابل رئال نصیب او شده است.

نیمار هنوز موفق به حضور در تمرینات گروهی نشده و علی رغم اظهار نظر امروز این بازیکن مبنی بر بهبود یافتن مصدومیتش ، حضور او در بازی مقابل اتلتیکو مشکل به نظر می رسد.

منبع بارسا نیوز

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
طرفداری- گزارشات حاکی از آن است که بارسلونا و ناپولی در آستانه امضای قراردادی برای انتقال خاویر ماسکرانو به تیم ایتالیایی هست‌ند اما این بازیکن به نظر تمایلی به قبول این انتقال ندارد.
به گزارش Football ITALIA، این بازیکن 29 ساله آرژانتینی، پس از تساوی بدون گل تیمش با الچه، اشاره کرد که دوران حضورش در کاتالونیا ممکن است به پایان برسد.

Sport گفته که بارسلونا پیشنهادی 15 میلیون یورویی را خواهد پذیرفت و ناپولی به پرداخت این پول راضی است. با این وجود، گفته شده که این بازیکن در مورد انتقال به وسوویانی تردیدهای خاصی دارد؛ تردید در مورد شرایط زندگی خود و خانواده‌اش در ناپل.

علاوه بر این، گزارش شده که تیم سابق این بازیکن، یعنی لیورپول یکی دیگر از تیم‌هایی است که شرایط او را دنبال می‌کند و ممکن است این گزینه برای او مورد پسندتر باشد.

بزن اون زنگ قشنگه رو

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
طرفداری- گزارشات حاکی از آن است که بارسلونا و ناپولی در آستانه امضای قراردادی برای انتقال خاویر ماسکرانو به تیم ایتالیایی هست‌ند اما این بازیکن به نظر تمایلی به قبول این انتقال ندارد.
به گزارش Football ITALIA، این بازیکن 29 ساله آرژانتینی، پس از تساوی بدون گل تیمش با الچه، اشاره کرد که دوران حضورش در کاتالونیا ممکن است به پایان برسد.

Sport گفته که بارسلونا پیشنهادی 15 میلیون یورویی را خواهد پذیرفت و ناپولی به پرداخت این پول راضی است. با این وجود، گفته شده که این بازیکن در مورد انتقال به وسوویانی تردیدهای خاصی دارد؛ تردید در مورد شرایط زندگی خود و خانواده‌اش در ناپل.

علاوه بر این، گزارش شده که تیم سابق این بازیکن، یعنی لیورپول یکی دیگر از تیم‌هایی است که شرایط او را دنبال می‌کند و ممکن است این گزینه برای او مورد پسندتر باشد.

بزن اون زنگ قشنگه رو
:D
ولی 15 تا کمه ها
++++++++++++++++++
کرویف : بارسا به اندازه کافی برای قهرمانی در لالیگا شایستگی دارد / چرا قرارداد ژاوی تمدید نمی شود ؟

تمدید قرار داد مسی به مانند قرار دادن چسب روی یک زخم است چراکه همه نگاه ها پس از قضیه نیمار روی این مساله دوخته شده است
اسطوره باشگاه بارسلونا یوهان کرویف که در هفته ها و روزهای اخیر انتقادات زیادی را به کادر مدیریت این باشگاه وارد داشته امروز در یک مصاحبه در مورد شرایط حساس این روزهای بارسلونا سخن گفته است :

df200722-8953-4732-b356-60b3e0cd1ad6-cb.Jpeg

هرگز در مورد اینکه کدام تیم شایستگی بیشتری برای قهرمانی لالیگا دارد صحبت نکرده ام. معتقدم که بارسا برای اینکه قهرمان لالیگا شود به اندازه کافی خوب بازی کرده است . در حال حاضر بارسا موقعیت خوبی برای این مهم دارد و شایستگی این قهرمانی را هم دارد.

درست است که اتلتیکو به اندازه بارسا و ریال مورد توجه نیست اما رقیب بزرگی برای بارسا محسوب می شود . در این فصل موفقیت های بزرگی بدست آورده اند . اتلتیکو یک تیم جنگجو و رقابت طلب است.

همچنین کرویف در مورد تمدید قرار داد مسی و قضیه نیمار چنین گفت :

تمدید قرار داد مسی به مانند قرار دادن چسب روی یک زخم است چراکه همه نگاه ها پس از قضیه نیمار روی این مساله دوخته شده است.

اما از شما سوال می کنم ؛ پس تمدید قرار داد ژاوی چه شد ؟ مگر او کم برای این باشگاه زحمت کشیده است ؟

در مورد قضیه نیمار هم هیچ تقصیری متوجه این بازیکن نیست او قربانی ندانم کاری های مدیران بارسا شد. مدیر برنامه های او هم نتوانست این قضیه را به خوبی اداره کند.

کرویف در مورد جانشینی انریکه به جای مارتینو عنوان داشت :

دوست ندارم در مورد این قضیه صحبت کنم چرا که این مساله یک داستان متفاوت است و باید از سایر قضایا جدایش کرد. ترجیح می دهم به شرایط مربی فعلی بارسا احترام بگذارم.

منبع بارسا نیوز
+++++++++++++
بیا اسطوره هم معتقده که ما شایسه قهرمانی هستیم
اره اینه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دوچرخه سواری پس از شکست دادن رئال مادرید ، انریکه خواب بارسلونا را می بیند

لوئیس انریکه این روزها بهترین دوران مربیگریش را می گذراند.
از طرفی دو روز پیش همراه سلتا موفق شد تا رئال را با نتیجه 2-0 شکست دهد و از طرفی این روزها از او به عنوان جانشین احتمالی تاتا مارتینو یاد می شود.

367fea79-d0d0-4fb9-9b67-463dd2a5ba1a-cb.Jpeg

یک روز پس از شکست دادن رئال و در روز آزاد انریکه ، وی فارغ از دنیای پر هیاهوی فوتبال به دوچرخه سواری پرداخت تا از این طریق به آرامش فکری برسد.

او بدون شک در انتظار پایان لالیگا و حل شدن قضیه مربیگری در بارسا به سر می برد. به گزارش نشریه فارو ویگو انریکه در طول مسیر دوچرخه سواری برخورد بسیار گرمی با هواداران سلتا که او را شناخته بودند داشت.

این مربی 44 ساله روز یکشنبه و پس از پایان بازی با رئال از هواداران سلتا خداحافظی کرده بود.
چه خوش تیپ هم شده

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مسی: از برنامه‌های تاتا خبر ندارم ولی او می‌خواهد بماند

ستاره ی آرژانتینی، لیگ امسال را پیچیده توصیف کرد و گفت که تاتا می‌خواهد در بارسلونا بماند.
لیونل مسی ستاره ی بارسلونا گفت که هواداران و تمام تیم می‌خواهند که روز شنبه، جام قهرمانی لالیگا را مقابل اتلتیکو مادرید بالای سر برند و آن را به تیتو ویلانووا تقدیم کنند. او همچنین رقابت‌های امسال را "عجیب و غریب خواهند".

0d25d1e8-25e1-469a-bd61-8181a4791acc-cb.Jpeg

او گفت: "می‌خواهیم لالیگا را پس از همه ی اتفاقاتی که افتاد بدست بیاوریم و آن را به تیتو تقدیم کنیم. او این باشگاه را دوست داشت و هوادار بزرگی بود. قهرمانی ما باعث افتخار او خواهد شد.

لیگ امسال بسیار مهم است زیرا بسیار پیچیده و سخت شد. در چند سال گذشته شرایط سختی داشتیم ولی موفق شدیم از آنها عبور کنیم . قهرمانی در لیگ اتفاق بسیار خوبی است. نمی‌دانم آِّیا تیم مارا از یک فصل ضعیف نجات می‌دهد یا نه ولی قهرمانی بسیار مهم است.

مسی درباره ی تاتا گفت: "نمی‌دانم برنامه هایش چیست ولی می‌خواهد که بماند. مطمئنم که روزی او را روی نیمکت آرژانتین خواهیم دید زیرا مربی بزرگیست و می‌خواهد که سکان هدایت تیم ملی را در دست بگیرد.

آرژانتین همیشه برای قهرمانی می‌جنگد و از مدعیان است. ما لحظات خوبی را پشت سر می‌گذاریم و آماده هستیم و فرصت خوبی برای انجام کاری بزرگ در اختیار داریم. یک فرصت خوب برای به اتمام رساندن وظیفه مان."

منبع"بارسا نیور
+++++++++++++
غلبه ی بارسلونا بر گیرونا در نیمه نهایی جام کتالونیا / بارسلونا 3 - 2 گیرونا

ترجمه شده توسط : ایمان اختصاصی بارسا نیوز زمان برگزاری فینال : 21 می
شب گذشته بارسلونا موفق شد در نیمه نهایی جام کاتالونیا تیم گیرونا را شکست دهد . به این ترتیب بارسلونا یکی از تیم های راه یافته به فینال این رقابت ها می باشد .

j8ns_2014-05-13_girona-barcelona_10.v1400014961.jpg

از سوی دیگر اسپانیول نیز به فینال سعود کرده است . بارسلونا این شانس را دارد در صورت پیروزی در این رقابت ها از عنوان قهرمانی اش دفاع کند .
اسپانیول دیگر تیم راه یافته به فینال جام کاتالونیا در نیمه نهایی این رقابت ها توانست تیم سابادل را شکست دهد . نکته ی جالب توجه آن که سال گذشته نیز بارسلونا و اسپانیول به فینال راه یافتند و بارسلونا توانست اسپانیول را در ضربات پنالتی شکست دهد و قهرمان شود .

منبع:بارسا نیوز
++++++++++++++
چرا من فکر میکنم اون ملاقات زوبی با انریکه واسه سرمربی نبوده؟!
واسه اون بازی که برد؟!!!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
این مدیریت بارسا باید کلا عوض بشن.
چلسی یکی از بهترین فوروارد های اروپا رو خریده سی و دو میلیون پوند اون وقت یه دفاع ذخیره ش رو همون قیمت میخواد بده به ما.
داویید لوییز بازیکن خوبیه ولی واقعا بالای بیست میلیون یورو نباید بدن بابتش. نهایت بیست و پنج.
بعید بدونم تیمی از بارسا در این زمینه ضعیف تر عمل کرده باشه در این چندسال.
شاهکارش خرید زلات بود با اون فضاحت تمام. برای بازیکنی که کلا میشد پنجاه تا داد. سامی رو دادیم که خودش چهل تا مشتری داشت و شصت و پنج تا اضافه.
بعد هم فروختیم سی تا.
یا داوید ویای عزیز رو با دوزار دادیم رفت.
ریوالدو رو فسخ قرارداد کردیم.
....
لیست این خرابی های اینها بلند بالاست.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ژاوی: می‌خواهم در بارسلونا بمانم

هافبک بارسلونا اعلام کرد که قصد جدایی از باشگاه را ندارد و در این تیم خواهد ماند.
ژاوی هرناندس امروز در یک نشست مطبوعاتی حاضر شد و در خصوص ناامیدی این تیم از قهرمانی پس از تساوی مقابل ختافه و دیدار شنبه شب یارانش مقابل اتلتیکو برای رسیدن به قهرمانی لالیگا گفت:

119a2e6f-634a-4390-957b-2020c19ae345-cb.Jpeg

در خصوص روز بازی با ختافه نظری ندارم. ما برای اظهار نظر عجله کردیم اما هیچ کس فکرش را نمی‌کرد که پایان لیگ اینگونه رقم بخورد. همه ما باید متحد باشیم و نیوکمپ باید فشار را بر روی اتلتیکو بیشتر کند. ما فرصت منحصر به فردی داریم.
وی ادامه داد: شاید دیگر چنین فرصتی در اختیار ما قرار نگیرد. قهرمانی برای این نسل فوق‌العاده خواهد بود. به خوبی می‌دانیم که اتلتیکو تیم بسیار منسجمی است و استراتژی خوبی دارد. اتلتیکو یکی از بهترین تیم‌های اروپا است.

هافبک بارسلونا خاطرنشان کرد: می‌خواهیم به میدان برویم و فشارمان را روی صفحه امتیازات تحمیل کنیم. از تمام جنبه‌ها بر روی بازی کنترل خواهیم داشت.

وی اضافه کرد: هدف من این است که در بارسلونا بمانم. شایعات زیادی وجود دارد اما این تنها خواسته من است. همه چیز برای قهرمانی خانگی در لالیگا به سود ما است و می‌دانیم که این برای باشگاه و بازیکنان بسیار مهم است.

ژاوی گفت: جدایی پویول از باشگاه غم‌انگیز است زیرا او برای تمام نسل‌ها یک الگو و کاپیتان تیم ما بود. دلمان برای والدس هم تنگ خواهد شد و باید به خاطر داشته باشیم که باید به تصمیم والدس احترام بگذاریم.

وی افزود: ما برای شخصیت مارتینو ارزش قائلیم زیرا او عقاید بسیار شفافی داشت و با بازیکنان صمیمی بود و نظراتش را منتقل می‌کرد.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
vc04ylr00fjb55cdugeo.jpg

" براي تيتو "

مسي به دنبال اهداي لاليگا به تيتو " كه عاشق بارسا بود "

مسي 20 گل برابر اتلتيكو به ثمر رسانده ولي در 6 بازي آخر در اين امر ناكام بوده

آنها مشغول تمرين با شماره 9 واقعي در برابر اتلتيكو هستند

مالاگا به دنبال تاتا

زوبي داويد لوئيز را نمي خواهد

++++++++++++
ترجمه متن نامه خداحافظی والدز

دروازه بان اسپانیایی، در نامه ای از تمام مربیان و هم تیمی‌ها و هوادارانی که باعث پیشرفت او شدند، تشکر کرد.
2014-01-26_OTRO_BARCELONA-MALAGA_13.v1400053272.JPG

ویکتور والدس، دروازه بان بارسلونا که پیشتر اعلام کرده بود در پایان فصل از بارسلونا جدا خواهد شد، در نامه ای از همه ی افرادی که به او در 12 سال حضورش در بارسا کمک کردند و از او حمایت کردند، تشکر کرد.
متن نامه در ادامه مطلب

متن نامه به شرح زیر است:

"زمان خداحافظی من فرارسیده است.

متاسفانه، نتوانستم آنطور که دوست دارم، در زمین فوتبال از شما خداحافظی کنم ولی این زندگی است و امسال کمی با من بی‌رحم بود

زمان آن رسیده که نگاه کنم به کجا رسیده‌ام و به چه کسی تبدیل شده‌ام. تنها می‌توانم به اشخاصی فکر کنم که من را به اینجا رسانده‌اند. این نامه را به آنها تقدیم می‌کنم.

اوریول تورت، خوسه آنتونیو پوسانکو، خوان مانوئل آسنسی، اوسیچینیو لوپس، آلبرتو بنایگس، آنتونیو اولمو، خوان کارلوس پرس روخو، پپ سگورا، کوینه کاستاس، خوان ویلا، یوردی کاستل.... مربیانی که من را به یک ورزشکار تبدیل کردند و رویایم را محقق کردند. افرادی که یک پسر 10 ساله را، 10 سال بعد به دروازه بان نوکمپ تبدیل کردند.

لوییس فن خال از تو متشکرم که به من شهامت بازی کردن در بازی‌های بزرگ را دادی و استعدادم را کشف کردی. او ساخت بارسای تاریخی را شروع کرد. افتخار می‌کنم که جزئی از آن بودم. از صمیم قلب سپاس‌گذارم.

متشکرم رایکارد، برای اینکه به من اعتماد به نفس دادی و با تو افتخار کسب کردیم. دست من را در پاریس به جام اروپایی رساندی. هر جا هستی، برای تمام زندگی ام به تو مدیون.

متشکرم پپ، برای اینکه درهای بازی کردن در سبکی که برایم نا‌آشنا بود را به روی من باز کردی، برای اینکه من را در راهی قرار دادی که فقط به دنبال موفقیت بودیم و ما با هم به آن رسیدیم. درست است؟ همیشه در یاد ما هستی، حرف من را باور کن، تا ابد.

از تو متشکرم تیتو، هر جا که هستی. متشکرم که علاوه بر پیروز بودن، به ما یاد دادی که برای زندگی کردن باید محکم بود و شخصیت داشت.

از تمام هم تیمی ‌هایم متشکرم و از بازی کردن با شما لذت بردم، همینطور از دیدن لوگوی بارسا روی سینه‌ام. از اینکه به من اهمیت دادید و باعث پیشرفتم در این سال‌ها شدید. از شما متشکرم.

و البته، نمی‌توانم مهم ترین شخصیت افراد زندگیم را فراموش کنم، هواداران وفادار که در این 12 سالی که این پیراهن را پوشیدم، حمایتم کردند. افرادی که هر اتفاقی افتاد، پشت من بودند و انگیزه ی لازم را به من می‌دادند. افتخار می‌کنم که در خوشحالی هایشان از من حمایت می‌کردند. هر بازی پشت من بودند و انرژی مثبت برای من ارسال می‌کردند و همین انرژی باعث جلو رفتن من بیشود.بدون آنها، تنها آمدن در این راه، غیرممکن بود.
برای همیشه، زنده باد بارسا

ویکتور والدس آریباس"
++++++++++++++++
مالاگا قصد دارد تاتا مارتینو را جایگزین برند شوستر کند
شبکه‌های رادیویی اسپانیا گزارش دادند سرمربی فعلی بارسلونا می‌تواند در تابستان هدایت مالاگا را در دست بگیرد.
جراردو تاتا مارتینو مورد توجه باشگاه مالاگا قرار گرفته است. این باشگاه از زمان حضور مارتینو در نیوولز خواهان به خدمت گرفتن وی بود و بر اساس گزارش پایگاه رادیویی «کادنا سر» آنها می‌توانند در تابستان سرمربی فعلی بارسلونا را به خدمت بگیرند.

a579eebb-65b0-4d0d-a334-f1e2fc9acb58-cb.Jpeg

این مسئله مطمئنا به متغیرهای زیادی بستگی دارد. اگر تاتا مارتینو بارسلونا را ترک کند و برند شوستر نیز از مالاگا جدا شود، احتمال این نقل و انتقال وجود دارد.
+++++++++++++
گزارش روز : تمرینات جدی و البته شاد و مفرح بارسا
این روزها بارسلونا روزهای پرفشاری را می گذراند اما در تمرینات این تیم ظاهرا این فشار و استرس حس نمی شود.

هیچ یک از بازیکنان حتی مصدومین این تیم دوست ندارند بازی فینال لالیگا مقابل اتلتیکو را از دست بدهند.

acdb0c29-2cbb-455b-8bf6-33752f3aebad-cb.Jpeg

دیروز روز آزاد بازیکنان بارسا بود که اجازه داشتند در تمرینات حاضر نشوند اما همچون اکثر بازیکنان بارسا پیکه و آلبا نیز که مدتهاست از میادین به دورند در تمرینات حاضر شدند.
آمادگی بالای این دو بازیکن فاز دفاعی بارسا به شدت باعث خوشحالی خراردو مارتینو شده است.
تاتا 4 بازیکن اصلی خط دفاعی خود را مقابل اتلتیکو نیاز دارد. آلوس ؛ پیکه ؛ ماسچرانو و آلبا .چرا که اتلتیکو تیمی بسیار خطرناک در ریباند است و توپهای ارسالی از جناحین و دفع اشتباه توپ می تواند برای بارسا بسیار خطرساز باشد.
در خط میانی هم حضور ژاوی ؛ بوسکتس و اینیستا حتمی به نظر می رسد. تنها ابهام در فاز تهاجمی بارسا وجود دارد.
جایی که البته مسی فیکس خواهد بود اما حضور پدرو و الکسیس به حضور یا عدم حضور نیمار بستگی دارد. نیماری که امروز برای او یک روز خاص و مهم است. روزی که آخرین تستهای پزشکی و البته آمادگی جسمانی را پشت سر می گذارد و پس از آن مشخص خواهد شد که وی به بازی روز شنبه خواهد رسید یا خیر ؟
هر چه که هست هوای تیم بارسلونا این روزها کاملا آفتابی به نظر می رسد و بازیکنان این تیم متحد و هم قسم برای پیروز شدن بر اتلتی و بالابردن جام قهرمانی لالیگا شده اند
++++++++++++
این زوبی چی میگه !! پس کی میخوای؟!

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
اگه پیکه برسه یه امیدی تو خط دفاع هستولی پیکه نرسه ودیگو کاستا برسه امیدییییی اصلا نیست واسع بردن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
خبار کوتاه 14 می 2014

- نیمار امیدوار بود امروز در تمرینات به سایر بازیکنان بپیوندد، اما نتیجه ی آزمایش های دیروز مطلوب نبود و او امروز نیز به تنهایی تمرین کرد.
0ewt9nkcvwxa1j0bmjx.jpg

- رافینیا: بازگشت به بارسا؟ من نمی دانم چه چیزی در آینده رخ می دهد، هر چیزی امکان پذیر است. من افتخار می کنم که برای سلتاویگو به میدان رفتم.
- لوییز سوارز: آیا می توان در کنار مسی و نیمار بازی کنم؟ بارسا می داند که به چه سبک بازیکنانی نیاز دارد، این از حیطه تصمیم گیری من خارج است. به شایعات گوش ندهید.
- فدراسیون فوتبال برزیل فشار بر بارسا مبنی بر بازی ندادن نیمار در برابر اتلتیکو را تکذیب کرد. آنها می خواهند نیمار بازی کند.
- بازیکن ایتالیایی سابق بارسا، دیمیتریو آلبرتینی برای مراسم بزرگداشت کارلس پویول که فردا برگزار می شود حضور خواهد داشت.
- تباس (مدیر لالیگا): ساعت 6 عصر به وقت محلی بهترین زمان برای برگزاری بازی بارسا – اتلتیکو است. بسیاری از مردم در سرتاسر دنیا قادر به تماشای این بازی می باشند.
- پوسادا(مدیرعامل سلتاویگو) : خروج انریکه؟ ما شرایطی که وجود دارد را می پذیریم. قرارداد رافینیا؟ همه چیز به بارسا بستگی دارد.
- امروز یا فردا تست پزشکی نهایی بر روی نیمار انجام خواهد شد و مشخص خواهد شد او می تواند در برابر اتلتیکو در روز شنبه بازی کند یا خیر.
- موناکو به پیش قراردادی که قبل از مصدومیت والدس با او منعقد شده بود احترام می گذارد. این دروازه بان تابستان به آنها خواهد پیوست.
- بارسا و مسی به دنبال زمان مناسبی برای رسانه ای کردن قرارداد جدید او می باشند. ممکن است این هفته و یا در ایتدای هفته ی آینده این اتفاق بیفتد.
- مربی کمکی بارسا روبی 44 ساله یکی از گزینه های سرمربی گری اسپانیول به جای آگیره در فصل آینده می باشد.
- مسی با 28، الکسیس 18 و پدرو با 15 گل 61 گل از 99 گل این فصل بارسا در لالیگا را به ثمر رسانده اند.
- بارسا در میان باشگاه هایی که وضعیت دروازه بان مالاگا ویلی کابایرو را زیر نظر دارند، حضور دارد. مالاگا تصمیم به فروش او ندارد و قیمت فسخ قراردادش 20 میلیون می باشد.
- بازیکنان آرژانتینی که توانسته اند در اروپا سه گانه ببرند: مسی، کامبیاسو، زانتی، میلیتو و والتر ساموئل.

منبع : ویوا بارسا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
الموندو از علاقه لوییس انریکه به مهدی بن عطیه نوشته و انتقال ماسکرانو به لیورپول رو محتمل دونسته.

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
گل زودهنگام!!فقط گل زودهنگام جلو اتلتیکو

مثه همون کاری که خود اتلتیکو تو بازی برگشت قهرمانان انجام دادن و دقیقه 5 گل زدن...تو اون بازی مطمئن بودم دیگه تیم امیدشو از دست داده و دیگه روحیه نداشتن

اگه اینبار هم گل اول رو بارسا بخوره بازم باید امداد غیبی کمکمون کنه

توی این همه بازی با اتلتیکو تاتا باید فهمیده باشه جلو این تیم باید پرس شدیدتر باشه چراکه شوت از راه دور خوبی میزنن

امیدوارم نیمار هم به بازی برسه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

کارلس پویول در مراسم خداحافظی با بارسلونا: هر چه داشتم برای بارسا گذاشتم؛ امیدوارم برای تاتا و تیتو قهرمان لالیگا شویم
کارلس پویول کاپیتان جاودانه باشگاه بارسلونا در مراسمی که امروز سران بارسلونا برای تقدیر و خداحافظی از او ترتیب داده بودند، شرکت کرد و ابراز امیدواری کرد که یارانش در بارسا بتوانند با قهرمانی در رقابت های لالیگا آن را به تاتا مارتینو و تیتو ویلانوا سرمربیان فعلی و سابق آبی اناری ها تقدیم کند.
به گزارش AS، کاپیتان پویول در راسمی که از ساعت 13:30 دقیقه به وقت محلی و با حضور ریاست باشگاه براسلونا، آندونی زوبی زارتا، کادر فنی و بازیکنان تیم اصلی بارسلونا در سالن آدیتوری 1899 برگزار شد، پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

آینده: "اولین و مهم ترین هدف من در حال حاضر بازیابی و بهبود کامل زانویم است و پس از آن می خواهم که برای مدتی به خوبی به استراحت بپردازم و سپس با مشورت همسرم درباره آینده تصمیم گیری خواهم کرد. من می خواستم که در تیم باقی بمانم و به فوتبال اداه دهم اما شرایط زانویم این اجازه را به من نداد و من گمان نکنم که به مربیگری روی بیاور اما با باشگاه صحبت هایی برای حضور در پست هایی دیگر انجام داده ام."

نصیحت به فرزندانم: "از هر روز زندگی شان لذت ببرند و رویاهای شان را فراموش نکنند. من هنگامی که در محله خود با برادران و دوستانم فوتبال بازی می کردم هیچ گاه تصور رسیدن به چنین حایگاهی و زندگی در رویای میلیون ها کودک و نوجوان در سراسر جهان را نمی کردم. پدرم همواره به من می گفت اگر تو را از نیوکمپ بیرون انداختند سعی کن تمام تلاشت را کرده باشی تا احساس پشیمانی نکنی و برای همین من تا آخرین لحظه نیز برای حضور در تیم نهایت تلاشم را کردم."

بهترین لحظه حضور در دنیای فوتبال: "وقتی که در لندن آبیدال جام لیگ قهرمانان اروپا را بالای دستش برد. او لیاقت و شایستگی این کار را داشت بیشتر از هر کس دیگری."

لالیگا: "امیدوارم که قهرمان شویم و اطمینان دارم همه تلاش خود را برای رسیدن به آن به کار خواهیم بست زیرا امسال دلیل ویژه ای نیز برای قهرمانی شدن داری. من امیدورام که تیم بتواند با پیروزی برابر اتلتیکو قهرمان شود تا آن را به تاتا کسی که بسیار شایسته تر از کسب تنها یک قهرمانی است و اقعا برای من همانند یک الگو بود و همچنین به تیتو تقدیم کنیم. ما در ماه های اخیر نتایج خوبی را کسب نکردیم اما با این وجود باز هم شانس قهرمانی در لیگ را داریم. من در مسابقه شنبه برابر اتلتیکو بازی نخواهم کردو مربیان نیز این را می دانند که در نیمکت هم حضور نخواهم داشت زیرا تیم برای قهرمانی خواهد جنگید و از طرفی من هم به بهبودی کامل نرسیده ام."

سخنرانی برای هوادارن: "گمان نکنم قبل از بازی چنین اتفاقی بیفتد اما در صورت قهرمانی همانند هیشه به همراه همه بازیکنان این کار را خواهم کرد."

کاپیتان و **** آینده تیم: "بازیکنان زیادی بعد از من هستند که هم با تجربه اند و هم می توانند ***** تیم را به دست گیرند، همانند ژاوی،و اینیستا. چیزی که مشخص است این است که بازوبند در فصل آینده بر دست فرد شایسته ای بسته خواهد شد."

ویکتور والدز: "دوران بازیگری او در فوتبال هنوز تمام نشده است اما با این حال از اتفاقی که این فصل برای او رخ داد واقعا ناراحت شدم. ویکتور یک دوست فوق العاده برای من بود و ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم از نظر من او همچنان بهترین دروازه بان چهان است."

لوئیز انریکه: "دوستان فوق العاده ای برای هم بودیم و هستیم. او در انگیزه دادن به اطرافیانش بی نظیر است اما چیز بیشتری در ورد نحوه کاری او به عنوان مربی نمی دانم زیرا با انریکه سرمربی کار نکرده ام."

تاتا مارتینو: "اگر بازیکنان این همه به او احترام می گذارند و از او به خوبی یاد می کنند به خطر این است که شایستگی و لیاقت ان را دارد. او در تمام طول فصل مرا به خوبی درک می کردو من از او سپاسگذارم. مربیگری در بارسا یک اصل ساده دارد: در تما مسابقات باید پیروز شوید و زیبا نیز بازی کنید اما رسیدن به آن بسیار دشوار است. در این فصل به خاطر دلایل زیادی اوضاع تیم خوب پیش نرفت اما ایدوارم که با پایانی خوش به اتمام برسد."

لوئیز فن خال: "از نظر تاکتیکی فوق العاده است او همواره برای شورت و کمک به شما آمده است و به تمام جوانان و تازه وارد ها فرصت درخشش را می دهد."

بازی در قطر: "همواره با رائول صحبت میکنم اما نه درباره این موضوع. زانویم برای بازی کردن جواب نمی دهد و نمی توانم که دیگر فوتبال بازی کنم."

ماندن در تاریخ باشگاه: "نه تنها من بلکه تمامی این بازیکنان در تاریخ بارسا ماندگار هستند."
+++++++++++++++
سلطان هم خداحافظی کرد:(:general208:
ناراحت شدم
با تعصب و بهترینه
پویول برایه همیشه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748

کارلس پویول در مراسم خداحافظی با بارسلونا: هر چه داشتم برای بارسا گذاشتم؛ امیدوارم برای تاتا و تیتو قهرمان لالیگا شویم
کارلس پویول کاپیتان جاودانه باشگاه بارسلونا در مراسمی که امروز سران بارسلونا برای تقدیر و خداحافظی از او ترتیب داده بودند، شرکت کرد و ابراز امیدواری کرد که یارانش در بارسا بتوانند با قهرمانی در رقابت های لالیگا آن را به تاتا مارتینو و تیتو ویلانوا سرمربیان فعلی و سابق آبی اناری ها تقدیم کند.
به گزارش AS، کاپیتان پویول در راسمی که از ساعت 13:30 دقیقه به وقت محلی و با حضور ریاست باشگاه براسلونا، آندونی زوبی زارتا، کادر فنی و بازیکنان تیم اصلی بارسلونا در سالن آدیتوری 1899 برگزار شد، پیرامون مسائل مختلفی به صحبت پرداخت.

آینده: "اولین و مهم ترین هدف من در حال حاضر بازیابی و بهبود کامل زانویم است و پس از آن می خواهم که برای مدتی به خوبی به استراحت بپردازم و سپس با مشورت همسرم درباره آینده تصمیم گیری خواهم کرد. من می خواستم که در تیم باقی بمانم و به فوتبال اداه دهم اما شرایط زانویم این اجازه را به من نداد و من گمان نکنم که به مربیگری روی بیاور اما با باشگاه صحبت هایی برای حضور در پست هایی دیگر انجام داده ام."

نصیحت به فرزندانم: "از هر روز زندگی شان لذت ببرند و رویاهای شان را فراموش نکنند. من هنگامی که در محله خود با برادران و دوستانم فوتبال بازی می کردم هیچ گاه تصور رسیدن به چنین حایگاهی و زندگی در رویای میلیون ها کودک و نوجوان در سراسر جهان را نمی کردم. پدرم همواره به من می گفت اگر تو را از نیوکمپ بیرون انداختند سعی کن تمام تلاشت را کرده باشی تا احساس پشیمانی نکنی و برای همین من تا آخرین لحظه نیز برای حضور در تیم نهایت تلاشم را کردم."

بهترین لحظه حضور در دنیای فوتبال: "وقتی که در لندن آبیدال جام لیگ قهرمانان اروپا را بالای دستش برد. او لیاقت و شایستگی این کار را داشت بیشتر از هر کس دیگری."

لالیگا: "امیدوارم که قهرمان شویم و اطمینان دارم همه تلاش خود را برای رسیدن به آن به کار خواهیم بست زیرا امسال دلیل ویژه ای نیز برای قهرمانی شدن داری. من امیدورام که تیم بتواند با پیروزی برابر اتلتیکو قهرمان شود تا آن را به تاتا کسی که بسیار شایسته تر از کسب تنها یک قهرمانی است و اقعا برای من همانند یک الگو بود و همچنین به تیتو تقدیم کنیم. ما در ماه های اخیر نتایج خوبی را کسب نکردیم اما با این وجود باز هم شانس قهرمانی در لیگ را داریم. من در مسابقه شنبه برابر اتلتیکو بازی نخواهم کردو مربیان نیز این را می دانند که در نیمکت هم حضور نخواهم داشت زیرا تیم برای قهرمانی خواهد جنگید و از طرفی من هم به بهبودی کامل نرسیده ام."

سخنرانی برای هوادارن: "گمان نکنم قبل از بازی چنین اتفاقی بیفتد اما در صورت قهرمانی همانند هیشه به همراه همه بازیکنان این کار را خواهم کرد."

کاپیتان و **** آینده تیم: "بازیکنان زیادی بعد از من هستند که هم با تجربه اند و هم می توانند ***** تیم را به دست گیرند، همانند ژاوی،و اینیستا. چیزی که مشخص است این است که بازوبند در فصل آینده بر دست فرد شایسته ای بسته خواهد شد."

ویکتور والدز: "دوران بازیگری او در فوتبال هنوز تمام نشده است اما با این حال از اتفاقی که این فصل برای او رخ داد واقعا ناراحت شدم. ویکتور یک دوست فوق العاده برای من بود و ما باید به تصمیم او احترام بگذاریم از نظر من او همچنان بهترین دروازه بان چهان است."

لوئیز انریکه: "دوستان فوق العاده ای برای هم بودیم و هستیم. او در انگیزه دادن به اطرافیانش بی نظیر است اما چیز بیشتری در ورد نحوه کاری او به عنوان مربی نمی دانم زیرا با انریکه سرمربی کار نکرده ام."

تاتا مارتینو: "اگر بازیکنان این همه به او احترام می گذارند و از او به خوبی یاد می کنند به خطر این است که شایستگی و لیاقت ان را دارد. او در تمام طول فصل مرا به خوبی درک می کردو من از او سپاسگذارم. مربیگری در بارسا یک اصل ساده دارد: در تما مسابقات باید پیروز شوید و زیبا نیز بازی کنید اما رسیدن به آن بسیار دشوار است. در این فصل به خاطر دلایل زیادی اوضاع تیم خوب پیش نرفت اما ایدوارم که با پایانی خوش به اتمام برسد."

لوئیز فن خال: "از نظر تاکتیکی فوق العاده است او همواره برای شورت و کمک به شما آمده است و به تمام جوانان و تازه وارد ها فرصت درخشش را می دهد."

بازی در قطر: "همواره با رائول صحبت میکنم اما نه درباره این موضوع. زانویم برای بازی کردن جواب نمی دهد و نمی توانم که دیگر فوتبال بازی کنم."

ماندن در تاریخ باشگاه: "نه تنها من بلکه تمامی این بازیکنان در تاریخ بارسا ماندگار هستند."
+++++++++++++++
سلطان هم خداحافظی کرد:(:general208:
ناراحت شدم
با تعصب و بهترینه
پویول برایه همیشه
شیر کاتالان همیشه در خاطر بارسایی ها می مونه.

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
اولین بازی پویول در برابر وایادولید

Puyol-debuto-en-el-ano-del-cen_54402810246_54115221154_600_396.jpg

جدال با فیگو در نیوکمپ

Primer-partido-de-Luis-Figo-en_54402044523_54115221154_600_396.jpg

دفاع جانانه از دروازه

puyol-jpg-FOTO-PUNTI-MD_54402810026_54115221154_600_396.jpg

اولین جام (البته به عنوان کاپیتان)

LEVANTE-BARCA-VUELTA-DE-HONOR-_54402044994_54115221154_600_396.jpg

قهرمانی در پاریس

Momentos-para-no-olvidar-Puyol_54402010710_54115221154_600_396.jpg

بوسه بر Senyera
Carles-Puyol-besa-el-brazalete_54402010685_54115221154_600_396.jpg

واگذاری جام به ابیدال در ومبلی
Un-referente-dentro-y-fuera-de_54240826627_54115221154_600_396.jpg

آخرین گل
Carles-Puyol-celebra-su-gol-FO_54402727305_54115221154_600_396.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
مثل اینکه ساعتی پیش باشگاه بصورت رسمی خبر امضای قرارداد با مارک آندره تراشتگ رو تایید کرد.
البته هنوز وبسایت باشگاه خبر رو منتشر نکرده.
Marc-Andre-Ter-Stegen-dejara-e_54407495934_54115221154_600_396.jpg

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
فصل 94-93 که بارسا در فینالی تاریخی در نیوکمپ موفق به بردن سویا شد و در هفته آخر قهرمانی خودش رو مسجل کرد.

با این تیم عاشق بارسا شدم....
1994_-_CONQUESTA_LLIGA-Optimized.v1399633759.jpg

1994_-_GOL_DARRERA_JORNADA_LLIGA-Optimized.v1399633763.jpg

3473_06_24-Optimized.v1399633768.jpg

3476_03_21-Optimized.v1399633772.jpg

1994_-_CELEBRACI_LLIGA-Optimized.v1399633781.jpg

-----------------------------

ویکتور والدس و بارسا:

Valdes_petit3-Optimized.v1400089163.jpg

یک عکس تاریخی در کنار پپ رینا، اینیستا، جرارد لوپز و...
Grup_masia-Optimized-1.v1400089168.jpg

MIG10-Optimized-Optimized.v1400089174.jpg

بالا