اخبار کوتاه
- سرجیو بوسکتس که در بازی با اتلتیکو از ناحیه ی زانو مصدوم شده بود می تواند از هفته ی آینده در تمرینات تیم ملی اسپانیا شرکت کند و برای حضور در جام جهانی مشکلی ندارد.
- اگر فابرگاس در تابستان تیم را ترک کند باشگاه تلاش خواهد کرد پاول پوگبای 21 ساله را از یوونتوس به خدمت گیرد.
- با وجود علاقه مندی باشگاه هایی نظیر بارسا و بایرن به جرمی متئو، مدافع 31 ساله ی والنسیا، او در حال حاضر برنامه ای برای ترک باشگاهش ندارد.
- بارسا تمرینات پیش فصل آینده را از دوشنبه، 7 جولای آغاز خواهد کرد. بازیکنانی که در جام جهانی حضور داشته اند مدتی کوتاه پس از سایرین به تیم ملحق می شوند.
- آیمریک لاپورته مدافع 19 ساله ی بیلبائو به مسئولین بارسا قول داده است که تمام تلاشش را برای گرفتن رضایت از بیلبائو و پیوستن به بارسا را به کار گیرد. بارسا حاضر است مبلغ بازخرید او (36 میلیون) را بپردازد.
- چاوی تصمیم نهایی راجع به آینده اش را پس از صحبت با انریکه سرمربی جدید بارسا و اطلاع از برنامه های او خواهد گرفت. به احتمال فراوان او فصل آینده نیز در بارسا خواهد بود.
- آلبا: ما احساس بدی راجع به تاتا داریم. او از ابتدا مورد انتقاد بی رحمانه قرار گرفت. او پس از آخرین بازی به ما گفت که بارسا را ترک خواهد کرد و از ما برای همه ی کارهایی که انجام دادیم تشکر کرد.
- سرمربی تیم دوم بارسا، اوزه بیوی 50 ساله قراردادش را با باشگاه تمدید کرد. فصل بعد چهارمین فصل حضور او به عنوان مربی تیم دوم بارسا خواهد بود.
- توییتر باشگاه رم ایتالیا خطاب به انریکه: ما برای تو بهترین ها را در سمت جدیدت آرزو می کنیم، موفق باشی لوییس.
- تراستگن پنجمین بازیکن آلمانی تاریخ باشگاه بارسلونا خواهد بود. او در 131 بازی رسمی برای تیم ملی و گلادباخ 46 کلین شیت داشته است.
- فابرگاس به صورت پیش فرض مایل به ادامه دادن با بارسا برای فصل آینده می باشد. اما او ابتدا باید با سرمربی جدید صحبت کرده و از برنامه های او آگاه شود.
- تصمیم نهایی مبنی بر آینده ی سرجی روبرتو را انریکه خواهد گرفت. باشگاه ترجیح می دهد در صورت ترک تیم توسط او این انتقال به صورت قرضی انجام شود.
- الکسیس سانچز به احتمال فراوان فصل آینده را در یوونتوس خواهد گذراند. ممکن است ویدال(هافبک) و یورینته(مهاجم نوک) با او معاوضه شوند و اضافه قیمت توسط بارسا پرداخت شود.
- ماسکرانو از چند باشگاه مختلف پیشنهاد دارد اما او و باشگاه مایل به ادامه ی همکاری برای فصل آینده می باشند.
- چاوی با 474 بازی در لالیگا تنها بازیکن حال حاضر تیم است که از انریکه با 400 بازی در لالیگا بیشتر به میدان رفته است.
- گزینه های دروازه بان دوم بارسا برای فصل بعد: رینا 31 ساله لیورپول – کابایرو 32 ساله مایورکا – آلوس 28 ساله والنسیا – ناواس 27 ساله لوانته.
- بارسا در نظر دارد برای مدافع اتلتیکو، میراندای 29 ساله 29 میلیون یورو هزینه کند. مبلغ بازخرید او 30 میلیون می باشد. این بازیکن برزیلی خواهان پیوستن به بارساست.
بارسا نیوز
-----------------
دنی آلوز: انریکه برای بارسلونا انتخاب مناسبی است؛ در مورد آینده ام صحبت نمی کنم
طرفداری- دنی آلوز، مدافع راست تیم بارسلونا برای لوئیس انریکه، سرمربی جدید تیم آرزوی موفقیت کرد.
این مربی 44 ساله که جانشین تاتا مارتینو شد، امروز به هواداران تیم معرفی شد و برای اولین بار در کنفرانس خبری شرکت کرد. در جریان یک رویداد تبلیغاتی در شهر سائوپائولو برزیل، مدافع 31 ساله عنوان کرد که انریکه به دلیل آشنایی با وضعیت باشگاه، برای بارسلونا مناسب است.
آلوز به خبرنگاران گفت: "فکر می کنم او انتخاب خوبی بود. فکر می کنم او به خوبی بازیکنان، باشگاه، تیم و متدهای کاری در اینجا را می شناسد. من برای او بهترین ها را در جهان آرزو می کنم، چرا که او به یکی از بهترین باشگاه های دنیا منتقل شده است."
سپس با توجه به شایعاتی مبنی بر توافق آلوز با پاریسن ژرمن، در مورد آینده خودش در بارسا سؤال شد و او پاسخ داد: "من در مورد آینده ام صحبت نخواهم کرد، ذهن من معطوف جام جهانی است. من در لحظه زندگی می کنم. در حال حاضر باید به جام جهانی فکر کنم، سپس در مورد آینده ام صحبت خواهیم کرد."
منبع طرفداری
-------------------------
اخبار کوتاه نقل و انتقالات؛ منچستر یونایتد دست به کار شد؛ پیشنهاد 53 میلیون یورویی به فابرگاس؛ بارسا به دنبال یحیی توره!
* منچستر یونایتد در حال آماده سازی پیشنهادی 43 میلیون پوندی ( 53 میلیون یورو ) به بارسلونا می شود تا سسک فابرگاس را به خدمت بگیرد.
منبع: Sport
* بر اساس گزارش ها، دو باشگاه بارسلونا و رئال مادرید خواهان به خدمت گرفتن یحیی توره شده اند، گفته می شود امکان دارد این بازیکن سیتی را در تابستان ترک کند.
منبع: Daily Star
* منچستر سیتی هرگونه پیشنهاد به یحیی توره در تابستان را رد می کند.
منبع: Daily Mail
++++++++++++++
مراسم معارفه ی تر اشتگن فردا برگزار میشود
مراسم معارفه ی مارک آندره تر اشتگن دروازه بان جدید بارسلونا فردا پنج شنبه 22 می برگزار میشود . این مراسم ظهر پنجشنبه ساعت 2:30 دقیقه به وقت محلی انجام میشود . امروز مراسم معارفه ی لوئیس انریکه ساعت 13 به وقت محلی برگزار شد .
این دروازه بان 22 ساله و بازیکن سابق باشگاه مونشن گلادباخ ظهر فردا در کنفرانس مطبوعاتی حاضر میشود . این مراسم توسط شبکه ی بارسا تی وی و سایت رسمی پوشش داده میشو
++++++++++++++
ایجنت بن عطیه با بارسا ملاقات می کند؛
روزنامه معتبر Gazzetta dello Sport مدعی شد که ایجنت مهدی بن عطیه مدافع رم، در آینده ای نزدیک برای مذاکره با مسئولین باشگاه بارسلونا راهی اسپانیا خواهد شد.
عملکرد این مدافع ملی پوش مراکشی در اولین فصل حضورش در جالوروسی موجب شده که وی خواهان افزایش دستمزدش شود و از طرفی چندین باشگاه علاقه مند به جذب وی شوند.
در میان پیشنهادهای ارائه شده همچنان پیشنهاد منچسترسیتی برای این بازیکن 27 ساله نسبت به سایر تیم ها وسوسه انگیز تر است. منچستر سیتی پیشنهاد دستمزد 4 میلیون یورویی در سال را ارائه داده است که 1.2 میلیون یورو از دستمزد فعلی وی در رم بیشتر است.
در حالی که گزارش ها در انگلستان حاکی از این است که منچستر یونایتد به شدت علاقه مند به جذب بن عطیه می باشد، اکنون گاتزتا دلو اسپورت خبر از دیدار ایجنت بن عطیه و مسئولین بارسا می دهند.
البته این روزنامه در پایان گزارش داد که رودی گارسیا علاقه ای برای فروش بهترین مدافع تیمش ندارد.
++++++++++++++++
اوهه چقدر بمدافع در یک قدمی بارسا و توافقات داریم!!!!! ارواح عمشون .این 3مین بازیکن هست که در یک قدمی بارسا هست .پس شد هوملس لوییز بعد بن عطیه
این امار بازی ملی تراشتگن اشتباه نیست؟131؟!!!!!!!!
سسک هم رفتنیه با این قیمت
الکسیس هم 90 درصد میره یووه20 میلیون پوند یا یورو نمیدونم (درحالی لیورپول 23 تا میخوادش) و فکر کنم بده بستون بشه بین این دو تیم بشه
احسنت توره بیا اینجا