• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
رسمی؛ تراشتگن قرارداد خود با بارسلونا را به ثبت رساند

مارک آندره تراشتگن، دروازه بان آلمانی به طور رسمی قرارداد خود با باشگاه بارسلونا را به ثبت رساند.
این دروازه بان 22 ساله از مونشن گلادباخ راهی بارسلونا شد و به اولین خرید لوئیس انریکه در بارسلونا تبدیل شد. با امضای این قرارداد وی تا سال 2019 به تیم کاتالان متعهد می شود و بارسلونا به عنوان جانشین ویکتور والدز برنامه ای طولانی مدت برای او دارد.

1400756121_188187_1400758256_noticia_grande.jpg

روز گذشته تراشتگن در مورد انتقالش به بارسلونا گفته بود: "من از 18 سالگی در بروسیا مونشن گلادباخ بوده ام، اما زندگی ادامه دارد. احساس غیرمعمولی دارم، چرا که دلم برای بروسیا تنگ خواهد شد. در مورد چالش بعدی ام بسیار هیجان زده ام. می خواهم چیزهای جدیدی تجربه کرده و رشد کنم."
2014-05-22_TERSTEIGEN_01.v1400759767.JPG

عصر امروز این بازیکن در اولین کنفرانس مطبوعاتی خود با خبرنگاران صحبت خواهد کرد.
++++++++++++++++++
تر اشتیگن: رویایم به حقیقت پیوسته است

حالا مهمترین هدف من بازی کردن در ترکیب تیم بارسلوناست. از پیدا کردن هم تیمی های جدید و یادگرفتن یک زبان جدید خوشحال هستم
مارک آندره تر اشتیگن، دروازه بان جدید تیم بارسلونا، می گوید با پیوستن به بارسلونا رویایش برای بازی در یک تیم بزرگ به حقیقت پیوسته است.

marc-andr%C3%A9-ter-stegen-591.jpg

دروازه بان ملی پوش تیم بارسلونا، از مدتی پیش برای اعلام شدن نامش به عنوان دروازه بان شماره ی یک بارسا در فصل آینده، لحظه شماری می کرده.او به Kicker گفت:"به رویای جامه ی عمل پوشانده ام.

این انتقال به سود من خواهد بود. اگر همه چیز به خوبی پیش برود، می توانم سال ها برای بارسلونا بازی کنم. البته با توجه به تغییرات سنی و روند زندگی ام.

مدت ها پیش برای جدایی از تیم سابقم تصمیم گیری کرده بودم. حالا مهمترین هدف من بازی کردن در ترکیب تیم بارسلوناست. از پیدا کردن هم تیمی های جدید و یادگرفتن یک زبان جدید خوشحال هستم."
++++++++++++++

مهم این است که بازیکنان از جلسات تمرینی و کاری که می کنند، لذت ببرند
لوییز انریکه: تغییر و تحولات در بارسلونا، خواسته همگان است؛ فرد سخت گیری هستم

طرفداری- لوییز انریکه، سرمربی جدید بارسلونا، طی صحبت هایی اعلام کرد بعد از یکی از فصل های نادر برای این تیم که بدون جام سپری شد، آبی اناری ها نیاز به تقویت دارند.
به گزارش Four Four Two، این هافبک سابق بارسلونا روز دوشنبه بعد از کناره گیری خراردو مارتینو، به نیوکمپ بازگشت. انریکه اعتقاد دارد برای تقویت تیم، بازیکنان جدیدی باید به خدمت گرفته شوند و اینکه تغییرات گسترده ای در بین بارسایی ها دیده خواهد شد:

"بازیکنان باید درک کنند که اگز در سطح قابل قبولی نباشند، تغییر و تحولات طبیعی خواهد بود. بازار نقل و انتقالات برای همین روزهاست و باید بتوانید مسائل بسیاری را مدیریت کنید. باشگاه کاملا از نیاز ضروری برای تقویت در بخش های متعدد، آگاه است و خواسته همگان هم همین است.

"بازیکنان هم انسان هستند. آنها را به عنوان یک هوادار و صاحب بلیط کل بازی های فصل، ارج خواهم نمود و به آنها کمک خواهم کرد. کار من این است که به آنها بیاموزم به عنوان یک تیم فکر کنند و تفکرات فردی را کنار بگذارند. نیازی به رویکرد تندرو و خشک نیست.

"باید با آنها ارتباطی روان و همکاری دسته جمعی ترتیب داد، ولی من کلا فرد سخت گیری هستم. مهم این است که بازیکنان از جلسات تمرینی و کاری که می کنند، لذت ببرند، چون شغلی دارند که به زودی، به انتهای راه می رسد.بعضی بازیکنان، تاثیر بیشتری نسبت به بقیه دارند، ولی هر کس صاحب نقشی مخصوص به خود است و وظیفه من مدیریت همه این هاست."
شایان ذکر است لوییز انریکه سابقه حضور در هر دو تیم رئال مادرید و بارسلونا را دارد و قبل از قبول مسئولیت در بارسلونا، در تیم های بارسلونا ب، رم و سلتاویگو، مربیگری کرده است.
++++++++++++++
h1wrwrwv2lkrnj1fse0.jpg

8ywm4rsjqjnv6tv23pq.jpg

بسی فیض بردیم از امدن تراشتگن :D
اولی کان کوچیک ببینم چیکار میکنی:)

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
خبر انتقال تراشتگن سه چهار ماهی هست که داره تکرار می شه. یه جورایی خسته کننده شده. امیدوارم بازیکن های بهتری بازم در راه باشن.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

10 نکته ای که باید درباره تراشتگن بدانید
مارک آندره تراشتگن، نخستین خرید بارسای لوئیز انریکه می باشد که در ادامه، به نقل از سایت رسمی بارسا، 10 نکته درباره او را بررسی خواهیم کرد.
- تراشتگن، اولین دیدار خود در بوندسلیگا را در تاریخ 10 آوریل 2011 مقابل کلن به ثبت رساند. گلادباخ در آن مسابقه 5-1 به پیروزی رسید.

- این دروازبان، در 6 بازی نخست خود با پیراهن مونشن گلادباخ، تنها 3 گل دریافت کرده بود.

- در هشتمین و نهمین بازی وی برای او برای تیم سابقش، گلادباخ برای بقا در بوندسلیگا می جنگید و این تراشتگن مسئولیت سختی را بر عهده داشت. در نهایت، پیروزی 2-1 (در مجموع) آن ها برابر بوخوم، گلادباخ را در سطح اول فوتبال آلمان نگه داشت.

- در فصل 12-2011، او به دروازبان نخست تیمش تبدیل شد و خیلی زود، کمترین آمار گل خورده را بین دیگر دروازبان ها از خود ثبت کرد.

- در تاریخ 6 ژانویه 2014، مدیر ورزشی گلادباخ اعلام کرد که تراشتگن قرارداد خود با این تیم را تمدید نخواهد کرد.

- او در فصل گذشته، 34 بار در بوندسلیگا به میدان رفت و در 9 بازی دروازه خود را بسته نگه داشت.

- مونشن گلادباخ، پیش از این نیز سابقه ترانسفر ستاره های جوان را داشته است. دانته و رویس، از این تیم به بایرن و دورتموند پیوسته اند. همچنین، تراشتگن در تیم سابقش، هم بازی دومینگز و آرانگو (بازیکنان سابق اتلتیکو و مایورکا) نیز بوده است.

- تراشتگن 4 بار برای تیم ملی آلمان بازی کرده است و آخرین بار، چندی پیش برابر لهستان قرار گرفت. او مدت ها پیش در یک بازی دوستانه برابر آرژانتین، موفق به مهار پنالتی لیونل مسی شده بود. با این حال او در فهرست آلمان برای جام جهانی قرار ندارد.

- نام خانوادگی او، واژه ای مرسوم در زبان آلمانی نیست و به ریشه هلندی وی بر می گردد.

- از طریق آدرس FB.COM/marcterstegen، می توانید صفحه رسمی تراشتگن در فیسبوک را دنبال کنید.
++++++++++++++

زوبیزارتا از صحبت کردن در مورد وضعیت مبهم ژاوی پرهیز کرد: بعد از گفتگو با انریکه، تصمیم خواهیم گرفت
در جریان مراسم معارفه مارک آندره تراشتگن، آندونی زوبیزارتا، مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا از صحبت کردن در مورد وضعیت مبهم ژاوی و آینده او در باشگاه پرهیز کرد.
در ابتدا شک و تردید ها با اظهارات لوئیس انریکه در مراسم معارفه خود، بالا گرفته بود: "ما با او ملاقات خواهیم داشت تا ببینیم او چه می خواهد و ما چه می خواهیم."

زوبیزارتا در کنفرانس مطبوعاتی تراشتگن که اکنون در جریان است، در مقابل اصرار خبرنگاران برای صحبت در مورد وضعیت ژاوی، گفت: "ژاوی؟ من آنچه که گفتم را تکرار می کنم. لوئیس انریکه گفته است که در موردش صحبت خواهد کرد و بعد از آن تصمیم ها گرفته خواهند شد. می دانیم که ژاوی کیست و چه معنایی برای دنیای فوتبال و این باشگاه دارد."
++++++++++++++

نکاتی در مورد انتقال مارک آندره تراشتگن به بارسلونا
عصر امروز مارک آندره تراشتگن با امضای قرارداد به طور رسمی به بارسلونا پیوست. این دروازه بان جوان برای حضور در جام جهانی، به تیم ملی آلمان دعوت نشده است و فرصت خوبی برای شرکت در پیش فصل بارسلونا خواهد داشت.
این دورازه بان آلمانی (متولد 1992، مونشن گلادباخ) با قراردادی 5 ساله به بارسلونا پیوست و رقم فسخ قرارداد او 80 میلیون یورو اعلام شده است.

بارسلونا برای خرید این دروازه بان 12 میلیون یورو به بروسیا مونشن گلادباخ پرداخت کرده است.

در مراسم معارفه این بازیکن تنها 150 نفر تماشاگر حضور پیدا کرده بودند که شامل نامزد، مدیر برنامه و پدرش نیز می شد.
++++++++++++++++

زوبی زاره تا: ترشتگن می تواند فشارها را به خوبی کنترل کند؛ 3 سال او را زیر نظر داشتیم
آندونی زوبی زاره تا مدیرورزشی بارسلونا از انتخاب مارک آندره ترشتگن و پذیرفتن چالشی جدید حمایت کرد.
به نقل از Sportal، دروازه بان جوان آلمانی که مدتی است از او به عنوان جانشین ویکتور والدز نام برده می شد امروز به صورت رسمی از سوی باشگاه کاتالانی معرفی شد.

ترشتگن که متولد گلادباخ است در تیم همان شهر رشد کرد و در 3 فصل اخیر دروازه بان شماره 1 این تیم بوده است. زوبی زاره تا در مراسم معارفه این بازیکن عنوان کرد چند سال است {فصل 2011/12} ترشتگن را زیر نظر گرفته اند و در موفیت او کوچکترین شکی ندارند.

زوبی زاره تا در کنفرانس خبری معارفه ترشتگن گفت: "این کاری دشوار اما هیجان انگیز است. این چالشی بسیار بزرگ است اما ما فکر می کنیم که مارک با آن به خوبی مقابله خواهد کرد.

"او بسیار سریع، چالاک و قاطع است. او در توپ های هوایی و تک به تک ها عالی کار می کند. او هنوز جا برای پیشرفت دارد، همه برای پیشرفت به زمان نیاز دارند.

"او بسیار جوان است اما تجربه بازی در چندین فصل را برای یکی از بزرگترین باشگاه های آلمان دارد.

"انتقال مارک زمان زیادی را طی کرد اما او در این مدت همیشه به ما وفادار بود چون به باشگاه بروسیا مونشن گلادباخ تعهد داشت.

"ما از 2-3 سال قبل به دنبال جذب او بوده ایم. "
+++++++++++++++++
امیدوارم ژاوی نره چون اشتباهه بزرگه تا 2 سال جا داره بمونه .اگر ردش کنیم کی جاش بذاریم؟؟؟؟
اشتباهه بذاریم بره
بنده خدا تراشتگن 150 نفر اومده بودن ورزشگاه!!عجب
مهم نیست
لامصب زوبی 3 ساله اونو زیر نظر داره :general611:
من که خیلی خوشحالم بابت این خرید :D چند تا بازیشو دیدم خیلی گلر خوبیه جا داره ازاین بیشتر پیشرفت کنه
تو دفع کردناش خیلی خوب کار میکنه و حرفه ای توپ رو به جای کور دفع میکنه .توپهای زمینی خیلی خوبه تک به تک هم همچنین
هر چه زودتر دوست دارم تو بازی ببینمش:general406:
اولی کان کوچیک

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

ترشتگن: رویای هر بازیکنی حضور در بارسا است؛ بودن در اینجا برای من افتخار بزرگی محسوب می شود
مروز عصر مارک آندره ترشتگن آلمانی توسط باشگاه بارسلونا به رسانه ها معرفی شد.
به نقل از، ترشتگن 22 ساله با قراردادی 5 ساله و انتقالی 12 میلیون یورویی راهی بارسلونا شده است.

ترشتگن در کنفرانس خبری معارفه اش شرکت کرد و به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد.

"فعلا زیاد اسپانیولی و کاتالونی بلد نیستم اما تلاش خواهم کرد که اسپانیولی یاد بگیرم چون خیلی مهم است.

"از همه برای خوش آمد گویی گرمشان تشکر می کنم. من از بودن در اینجا بسیار خوشحالم و امیدوارم در بارسا موفق باشم.

"بارسلونا از همان اول از اهیمتم در سیستم شان من را مطلع کرده بودند. بودن در بارسا برای من یک امتیاز و افتخار است و من خوشحالم که توانستم اعتماد بارسا را برای چند سال جلب کنم.

"بارسا باشگاهی بزرگ و فوق العاده است و من در آمدن به این هرگز دو دل نشدم. بارسا باشگاهی ویژه و قدیمی است.

"پیشنهادی این چنینی هر روز برای برای شما نخواهد آمد. بارسا یکی از بزرگترین باشگاه های جهان است. این انتقال را برای خودم یک چالش شخصی می دانم. امیدوارم که بتوانیم فوتبالی چشم نواز و زیبا ارائه دهیم.

"حفاظت از دروازه بهترین چیز در زندگی من است. می خواهم هر چه زودتر خود را با محیط جدید وفق دهم و بازی های خوبی به نمایش بگذارم.

"هنگامی که من برای اولین بار از علاقه بارسا به خودم شنیدم نیشم تا بنا گوش باز شد! آمدن به اینجا رویای من بود، جایی بهتر از بارسا وجود ندارد.

"هر بازیکنی یک اسطوره و الگو دارد، الگوی من اولیور کان است و می خواهم مثل او باشم.

"والدز گلری فوق العاده بود و سال های زیادی را در باشگاه سپری کرد. او بسیار خوب کار کرد و قهرمانی های زیادی را کسب کرد. من سبک خاص خود را دارم و نمی خواهم با کسی مقایسه شوم و می خواهم خودم باشم.از توانایی های خود مطلعم و اینکه بارسا من را زیر نظر گرفت و انتخاب کرد مایه افتخار من است. کارهای زیادی برای انجام دادن دارم.

"فردا می خواهم برای اولین بار با لوئیس انریکه ملاقات کنم و از این اتفاق بسیار خوشحال هستم. او بسیار باتجربه و حرفه ای است. او می تواند کمک های زیادی به تیم بکند و فردی ایده آل برای این کار است.

ترشتگن در آخر صحبت هایش درباره نحوه بازی بارسا و فلسفه حاکم بر باشگاه گفت: "تیم بسیار خوبی داریم. بازیکنان سطح بالایی اینجا حضور دارند.

"تعداد کمی از تیم ها چنین بازیکنان مهم و باشخصیتی در اختیار دارند. مسی بهترین بازیکن جهان است و فکر می کنم سمبل باشگاه محسوب می شود.

"بارسا فلسفه خود را در فوتبال نشان داده است و خوشحالم که می توانم بازی آن ها را ببینم.

"می خواهم با تمام وجود در اختیار تیم باشم. در آلمان بارسا به عنوان یکی از بزرگترین باشگاه های جهان مطرح است.

"حتی کسانی که به طور جدی فوتبال را دنبال نمی کنند می دانند که بارسا فوتبالی زیبا و دلپذیر ارائه می دهد. وقتی تیم روی دور باشد گرفتن توپ از آن ها بسیار سخت است. "
++++++++++++
u94rjdskhze0ncl4ap2.jpg

باانگيزه و مطمئن

لوئيس انريكه ساخت بارساي جديد را آغاز مي كند

تغييراتي وجود خواهد داشت و تمامي پست ها تقويت مي شود

" تيم من بازي هجومي ، جذاب و موثري را به نمايش خواهد گذاشت "

" اينكه مربي بهترين بازيكن جهان هستم به من انگيزه مي دهد "

قهرماني بارسا با پيروزي در ضربات پنالتي
+++++++++++++
مارتینو می تواند تیم ملی پاراگوئه را هدایت کند

به نقل از مارکا؛ مسئولان تیم ملی پاراگوئه با این مربی آرژانتینی مذارکراتی داشته اند که گویا توافقاتی هم در این زمینه برای هدایت مجدد تیم پاراگوئه توسط مارتینو به دست آمده است.
مارتینو در این زمینه گفته اگر طرفداران راضی به آمدن من باشند تیم بعدی من تیم ملی پاراگوئه خواهد بود.

27418.jpg

قید این نکته لازم است که قبلا مارتینو از سال 2006 الی 2011 هدایت تیم ملی پاراگوئه را در دست داشته است.

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

ویلی کابایرو: حضور در بارسلونا باعث افتخار من است
ویلی کابایرو دروازه بان مالاگا مورد توجه بارسلونا قرار دارد که نیمکت نشین تر‌ اشتگن باشد. وی به رادیو کاتالان گفته است که چیز‌های زیادی در رسانه های کاتالان می‌‌خواند اما تا به حال چیزی قطعی نشده است. با این حال این دروازه بان حضور در بارسلونا را باعث افتخار خود می‌‌داند.
به گزارش sport، این دروازه بان می‌‌ داند که باشگاه بارسلونا به دنبال یک دروازه بان با تجربه است. وی می‌‌گوید: "این چیزی است که در رسانه ها خوانده ام. اگر کسی‌ من را می‌‌خواهد باید با مالاگا ملاقات کند. هنوز چیزی مشخص نشده و کسی‌ چیزی نمی‌‌داند. تا به حال فقط شایعه وجود داشته و چیزی قطعی نیست."

کابایرو از رابطه خود با مسی می‌‌گوید: "رابطه ما به همان صحبت های کوتاه در تونل ورزشگاه منجر می‌‌شود. هیچوقت فرصت بیشتر آشنا شدن با وی را نداشته ام."

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اینم چند تا عکس به مناسبت رفتن ویکتور والدس اریباس انصافا خیلی برایه تیم زحمت کشید و خیلی جام اورد
اوهه سر ویکتور چقدر دعوا کردم :general304:و کل کل. می ارزید
موفق باشه هر جا که میره
ممنون واسه همه چی

ColoFlyin'

کاربر فعال زبانهای خارجی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,233
00736867524122700945.jpg

صورت پینتو رو خالکوبی کرده بود؟ P:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خب خداروشکر قضیه ی لوییز مثل تیاگو سیلوا به هیچ جا نرسید و پی اس جی قهوه ایمون کرد :D البته در مورد مارکینیوس هم بهمون رکب زده بود. مثل اینکه داره با 50 میلیون یورو این انتقال رو نهایی میکنه.
شاید این انتقال باعث بشه مارکینیوس به جدایی فکر کنه (مارکینیوس توسط انریکه به رم پیوست و به نظر میرسه از گزینه های انریکه برای خط دفاع بارسا باشه) مخصوصا اینکه توی اینفصل فقط 20 بازی واسه پی اس جی انجام داده.
الموندو هم یه مقاله در مورد فالس 9 در تفکرات انریکه نوشته و اشاره به 3 تیمی کرده که انریکه سرمربیشون بوده.
اصولا انریکه به مهاجم هایی علاقه داره که هم فالس 9 خوبی باشن هم بتونن توی جریان بازی اثر گذار باشن. مثلا در بارسا بی جاناتان سوریانو این نقش رو به عهده داشت، در رم از ترکیب کرکیچ و اوسوالدو استفاده کرد و در سلتا از چارلز.
دلوفئو هم از مارتینز و هواداران اورتون خداحافظی کرده، بنظر میرسه انریکه از بین مارکو رویس، دلوفو، لوییس سوارز، فرناندو یورنته و ماریو مانژوکیچ یکی رو برای این پست انتخاب کنه.
امیدوارم توی این شرایط اون گزینه دلوفو نباشه چون اصلا نه فیزیکش رو داره و نه تجربش رو. نویسنده مقاله اشاره خوبی به روشن فکری انریکه کرده بود و گفته تفکرات تاکتیکی انریکه بسته نیست و بیشتر تمایل داره تیمهای روبرو رو تحت فشار حملات خودش قرار بده (احتمالا بازی مستقیم) تا اینکه بخواد مثل تیکی تاکا با حفظ توپ نتیجه رو به دست بیاره. حالا باید موند و دید چه خواهد شد

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خب خبری که حتی شایعش روح من رو شاد کرده رو خوندم، بارسا بدنبال جذب کوکه برای فصل 2015-2014 .
مثل اینکه زوبیزارتا با مسئولان اتلتیکو تماس برقرار کرده، بند رهایی کوکه 60 میلیون یورو هستش اما زوبی 40 تا روی میز گذاشته. این بازیکن عالیه، واقعا سریع، فیزیکی، اکتیو و تکنیکی، ضربات ایستگاهیش هم که عالیه و طعمش رو چشیدیم. رسما میتونه وسط زمین رو یک تنه بچرخونه. در حال حاضر بهترین گزینه ممکن برای جانشینی ژاوی.

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
راستش محمد جان من اعتقاد ندارم که کوکه بهتر از فابرگاس هست .تو دنیا کم پیدا میشه تو سطح حرفه ای که بازیکن عاشق تیمی باشه از دل و جون.کسایی مثل مالدینی و گیگز و اسکولز و زانتی و ... که با وجود اینکه امکان ترک تیم هاشون رو هم داشتن که به تیم هایی پولدارتر منتقل بشن اما ترجیح دادن همیشه واسه یک تیم باز کنند این مدل بازیکنها در تیم باشن از جونشون واسه تیم مایه میزارن تو باخت ها از همه ناراحت تر و تو پیروزی ها از همه شادترن همیشه هم برد تیم واسشون از خودشون اهمیت بیشتری داره الان تو این فصل هر دفعه بابی چارلتون و فرگوسن رو نشون داد از خود مویس و بسیاری از بازیکن های دیگه تیم منچستر از باخت یونایتد ناراحت تر بودن. بارسا در از دست دادن این قبیل بازیکن ها واقعا تبحر داره امثال رونالدینیو و ریوالدو تعصبی که هنوز روی بارسا دارن و یکی مثل زلاتان حتی اون موقعی که توی تیم بود هم نداشت اتوئو و یحی توره که هرجا بوده از بارسا تعریف کرده حتی جواب منتقدان رو هم میده و حالا ژاوی و فابرگاس که وقتی تو تیم ارسنال بود تکه هایی از بازیش رو کنار پیکه و مسی و ... تو تیم نوجوانان باشگاه تو یک کلیپ نشونش دادن شروع کرد به گریه کردن و از مسئو.لین ارسنال و ونگر تقاضا کرد که اجازه بدن به خونهبرگرده شاید این فصل اونطورکه باید جواب نداد اما از یکی مثل پیانیچ و کوکه و مودریچ به نظر من بهتره

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004

تمدید قرارداد جوردی ماسیپ با بارسلونا
دروازبان 25 ساله بارسا ب، برای تمدید قرارداد خود تا سال 2017 با باشگاه به توافق رسید.
به گزارش سایت رسمی باشگاه بارسلونا، جوردی ماسیپ به موجب قرارداد جدیدش، تا سال 2017 در باشگاه بارسلونا خواهد ماند. قرارداد پیشین این دروازبان، 30 ژوئن امسال به پایان می رسید، اما با توافق کنونی، مدت قرارداد وی 3 سال دیگر تمدید شد.
ماسیپ نخستین بار در فصل 10-2009، تحت هدایت لوئیز انریکه برای بارسا ب به میدان رفت. از آن زمان به بعد، او 76 بار درون دروازه تیم دوم بارسلونا قرار گرفت که حاصلش 32 برد، 24 شکست و 20 تساوی بوده است. در هنگام مصدومیت ویکتور والدس نیز در فصل 13-2012، تیتو ویلانووا وی را به تیم اصلی فراخونده بود و احتمال می رود که او در فصل آینده، به دروازبان دوم تیم اصلی تبدیل شود.
رقم فسخ قرارداد جدید او، 35 میلیون یورو تعیین شده است که نشان از اهمیت وی برای کاتالانها دارد.
+++++++++++++

یورنته در راه جذب الکسیس قربانی می شود
هدف اصلی آنتونیو کونته در فصل نقل و انتقالات جذب یک وینگر به نام الکسیس سانچز می باشد و این بدین معناست که وی قصد تغییر سیستم را دارد.
این مربی 44 ساله به تازگی بر سر بر عهده گرفتن هدایت بانوی پیر برای یک فصل دیگر با مسئولین باشگاه به توافق رسیده است.

در حالی که انتظار می رفت که کونته با مسئولین یوونتوس بر سر خریدهای این تیم به توافق رسیده باشند، Gazzetta dello Sport گزارش داد که اختلافاتی میان آنتونیو کونته با پپه ماروتا و فابیو پاراتیچی حادث شده است.

به گزارش این روزنامه، الکسیس سانچز هدف اصلی آنتونیو کونته در فصل نقل و انتقالات می باشد و خرید وی موجب خواهد شد تا یوونتوس تغییر سیستم داده و از 2-5-3 به 3-3-4 تغییر روش دهد.

با این حال، ارزش این ملی پوش شیلیایی بیش از 20 میلیون یورو برآورد شده است و این شاید موجب شود یوونتوس از خرید وی پشیمان شود.

در صورتی که یوونتوس نتواند سانچز را جذب نماید، لوییس نانی از منچستر یونایتد، خوان کوادرادو از فیورنتینا و آنتونیو کاندروا از لاتزیو که هر دو تحت مالکیت مشترک اودینزه می باشند، در اولویت بعدی قرار دارند.

حدس و گمان ها حاکی از این است که یوونتوس قصد دارد فرناندو یورنته را قربانی کند و وی را به همراه پول در ازای جذب الکسیس سانچز به بارسلونا واگذار نماید و در عوض دیدیه دروگبا و ساموئل اتوئو را جانشین مهاجم اسپانیایی تیمش نماید.
++++++++++++
پیشنهادات اغوا کننده به ژاوی ؟ آیا ژاوی میرود !
ژاوی هرناندس هافبک اسپانیایی باشگاه بارسلونا در چند ماه گذشته پیشنهادات بسیاری دریافت کرده است . برخی از این پیشنهادات از نظر مالی بسیار وسوسه انگیز است .

abz_56093_1400841945.jpg

سوریانو معاون سابق رئیس باشگاه بارسلونا که در حال حاضر مدیر اجرایی باشگاه منچستر سیتی است روابط خوبی با ژاوی دارد و پیشنهاد کرده است که ژاوی به تیمی در لیگ اصلی آمریکا بپیوندد .
دفتر مرکزی این تیم در نیویورک است . سوریانو شخصا با ژاوی ملاقات کرده است . او بسیار هیجان زده است و به دنبال متقاعد کردن ژاوی برای پیوستن به این تیم است .

ژاوی هرناندز قراردادی با بارسلونا امضا کرده است که تا سال 2017 معتبر است . ژاوی در سال 2017 , 37 ساله میشود . لازم به ذکر است ژاوی تاکنون صحبتی از رفتن نکرده است و این نشان میدهد او میخواهد در بارسلونا بماند .

ژاوی معتقد است تیم باید سخت تلاش کند و همه در تیم هماهنگ شوند تا انتظارات بر آورده شود . ژاوی میتواند یک عنصر مهم در پازل لوئیس انریکه باشد .
+++++++++++
اولین بازی دوستانه ی بارسلونا مشخص شد
اولین بازی دوستانه ی بارسلونا نهم ماه اوت در ورزشگاه المپیک در هلسینکی برگزار میشود . اولین رقیب بارسلونا تیم Hjk هلسینکی است . این بازی دوستانه در پایتخت کشور هلند و در ورزشگاه المپیک برگزار میشود .

7qsl_56099_1400849431.jpg

ظرفیت این ورزشگاه 40 هزار نفر است . بلیط این مسابقه از 27 ماه می ساعت 9 صبح با قیمت 29 یورو برای فروش عرضه خواهد شد .
+++++++
پیشنهاد 43 میلیون یورویی آرسنال برای فابرگاس
به نظر می‌‌رسد که توپچی‌ها آماده برگرداندن کاپیتان سابق خود باشند.
به گزارش موندو دپورتیوو، آرسنال آماده است که 43 میلیون یورو برای سسک فابرگاس خرج کند. این گزارش در روز جمعه در روزنامه سان به چاپ رسیده است و اعتقاد دارد که آرسن ونگر شدیداً به دنبال فابرگاس است. این بازیکن مورد علاقه اکثر تیم‌های لیگ برتری قرار دارد.

2qp0_925449_646402495432641_1770942982_n.jpg

روزنامه مترو هم در روز پنجشنبه خبر از پیشنهاد 37 میلیون یورویی یونایتد برای فابرگاس داده بود. پیش از این اعلام شده بود که بارسلونا تنها با مبلغ 45 میلیون پوند فابرگاس را خواهد فروخت.
+++++++++++++
مارتینو از رفتن به مالاگا امتناع کرد
جراردو مارتینو مربی سابق بارسلونا پیشنهاد باشگاه مالاگا برای عهده گرفتن مربیگری این تیم را رد کرد . مدیر ورزش باشگاه مالاگا ماریو هوسیلوس چندین بار با مارتینو صحبت کرده است تا شاید بتواند مارتینو را راضی کند سرمربی این تیم شود .

ke4s_56086_1400783482.jpg

اما منابع آگاه نزدیک به مارتینو اعلام کرده اند جراردو مارتینو به پیشنهادات مالاگا پاسخ منفی داده است .
++++++++++
دومینخرید بارسا در راه است!! انریکه با این انتقال موافقت کرد

au7w_0.jpeg

به نقل از روزنامه های اسپانیا , لوئیز انریکه آماده خوش آمدگویی و امضای قرارداد با ستاره فیورنتینا " خوان کوادرادو " می باشد.باشگاه بارسلونا نیز به نظر می رسد به این انتقال علاقه ویژه ای نشان دهد از این رو می توان به زودی شاهد این انتقال باشیم.

کوادرادو یکی از پدیده های این فصل سری آ بود و توانست برای فیورنتینا نیز 11 گل به ثمر برساند , گفته می شود این ملی پوش کلمبیایی گزینه مورد نظر تیم های " آرسنال - منچستر یونایتد - بایرن مونیخ - زنیت سنت پترزبورگ " برای تقویت خط دفاعی تیمشان می باشد که به نظر می رسد.

باتوجه علاقه قلبی این بازیکن به بارسا اولین خرید تابستانی آبی و اناری ها کوادرادو باشد. به گزارش روزنامه ال موندو لوئیز انریکه سرمربی فصل بعد بارسا با این انتقال موافقت کرده است و به باشگاه اجازه مذاکرات جدی با این ستاره کلمبیایی فیورنتینا داده است , هنوز جزئیاتی از رقم پیشنهادی بارسا منتشر نشده است.

28st_01.jpeg

این درحالیست که فیورنتینا با اودینزه به صورت مشترک مالکین این بازیکن کلمبیایی هستند و در صورتی که بارسا به کوادرادو رقمی پیشنهاد دهد و مورد توافق صورت گیرد این رقم توافقی به دو باشگاه فیورتینا و اودینزه خواهد رسید. اگر آرسنال و منچستر یونایتد کوادرادو را می خواهند به خدمت بگیرند باید بیشتر از قبل به تلاش خود ادامه دهند و سریعا" با او و یا باشگاه فعلی او به مذاکره بنشینند.
نام کامل : خوان گیلرمو کوادرادو
محل تولد : آنتیوکویا , کلمبیا
قد : 176
وزن : 66
پست اصلی بازی : هافبک - هافبک راست
آمار فصل گذشته سری آ : 43 بازی - 15 گل - 9 پاس گل - 15 کارت زرد - 1 کارت قرمز
به صورت قرضی در سال 2011 از اودینزه به لچه رفت و بعد از بازگشت از لچه به تیم فیورنتینا قرض داده شد
++++++++++++++
لیورپول آماده به خدمت گرفتن پدرو
لیورپولی ها که این فصل نتوانستند در لیگ برتر به قهرمانی برسند، به دنبال تقویت تیم شان در تابستان هستند تا فصل آینده برای حضور در لیگ قهرمانان هم آماده شوند .
باشگاه بارسلونا به لیورپولی ها اعلام کرد که آماده اند پدرو، مهاجم ملی پوش شان، را در ازای مبلغ مناسبی بفروشند و اکنون باشگاه مرسی سایدی باید در این مورد تصمیم گیری کند.

uh62_35501ab6-cb9d-4940-94d2-47b76658bff3-cb.jpeg

لیورپولی ها که این فصل نتوانستند در لیگ برتر به قهرمانی برسند، به دنبال تقویت تیم شان در تابستان هستند تا فصل آینده برای حضور در لیگ قهرمانان هم آماده شوند . ویکتور موزس هم با پایان قرارداد قرضی اش با لیورپول، به چلسی بازخواهد گشت و گفته می شود قرمزها برای خرید پدرو باید چیزی حدود 25 میلیون پوند هزینه کنند.
+++++++++++
همه منبع ها طرفداری و بارسا نیوز هستن

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
اوهههههههههههه پی اس جی 49 میلیون یورو میخواد داوید لویز بخره !!! یا علی
بدترین اشتباهه ممکنه که بارسا بره سمتش چون بیخودی داره پول میره بالا چون یه طرفش یه تیمی هست که براش هیچ فرقی نمیکنه چند تا بگیره و ضرر کنه یا نکنه
همون بهتر نره سمتش .حداکثر ارزشش 35 تا هست نه اینقدر دیگه
لاپورته رو بخریم بهتره حداقلش جونهه و چند سالی روش حساب باز میکنیم
یعنی رسم گند زدن به نقل انتقالات بعضی از تیم ها
بیخودی مبلغها رو بردن بالا با کارهاشون
++++++++++++++
بعله تاتنهام هم مثل منچستر و لیورپول خواهان سانگ شد
به نظرم بدیم به لیورپول یه چیزی بکنیم ازشون و اگر هم بگیریم

Last edited:

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
انتقال داوید لوئیز به پی اس جی نزدیک است , انتقال مارکینیوس به بارسا نزدیکتر !!
منبع : ال موندو دیپورتیوو اختصاصی بارسا نیوز

52ai_03.jpg

به گزارش روزنامه های بریتانیا , داوید لوئیز مدافع برزیلی چلسی با باشگاه پی اس جی به توافقات اولیه دست یافته است. گفتنی است که برخی رسانه های بریتانیا مدعی شده اند که این انتقال بزودی و قبل از جام جهانی نهایی خواهد شد. همچنین به منظور به خدمت گرفتن این بازیکن سران باشگاه پاریسی با اعزام تیمی پزشکی به کمپ تمرین تیم ملی برزیل موافقت کردند.

داوید لوئیز که از زمان ریاست ساندرو راسل مدیرعامل سابق بارسا چندین بار برای جذب او اقدام شد اما اکنون به نظر می رسد که لوئیز می خواهد در کنار تیاگو سیلوا به خط دفاعی پی اس جی کمک نماید. این انتقال می تواند فرصت بسیار خوبی نیز برای بارسا باشد چرا که گزینه مدنظر " لوچو " داوید لوئیز نیست بلکه مارکینیوس مدافع اسبق رم و فعلی پاریس سنت ژرمن می باشد.

90n0_02.jpeg

در صورت پیوستن لوئیز به پی اس جی زوبی زارتا می تواند با سران باشگاه پاریسی برای به خدمت گرفتن مارکینیوس جوان و آینده دار به مذاکره بپردازد زیرا مارکینیوس بسیار مقرون به صرفه تر از داوید لوئیز می باشد ( هم از نظر سن و هم از نظر بودجه باشگاه ).

1. سران پاریس سنت ژرمن برای جانشینی الکس مدافع این تیم داوید لوئیز را به خدمت خواهند گرفت.

2. مدیران قطری باشگاه پاریسی نیز برای جلوگیری از محرومیت و جریمه یوفا هم که شده باید تعدادی از بازیکنان خود را به فروش برسانند زیرا اگر آنها بیش از 60 میلیون یورو هزینه کنند شامل جریمه و محرومیت های فیفا و یوفا قرار خواهند گرفت. پس با فروش مارکینیوس می توانند به فعالیت در بازار نقل و انتقالات و خرید ادن هازارد امیدوارتر باشند.و این خبر بسیار خوبی برای بارسا و تقویت خط دفاعی این تیم می باشد.انتقالی که می تواند مارکینیوس را بیشتر از قبل به بارسا نزدیکتر کند .

باشگاه پی اس جی طی سالیان اخیر دردسرهای زیادی را متحمل بارسا کرده و با خرید های هنگفت اکثر گزینه های مدنظر بارسا را از چنگال غولهای کاتالان ربوده است. از جمله : پاستوره - تیاگو سیلوا - مارکینیوس - داوید لوئیز و .....

گزینه های مدنظر لوئیز انریکه برای تقویت خط دفاعی بارسا :

1. مارکینیوس ( 20 ساله - 180 قد - 79 کیلوگرم وزن )

2. آیمریک لاپورته ( 19 ساله - 189 قد - 76 کیلوگرم وزن )

3. جرمی متئو ( 30 ساله - 190 قد - 80 کیلوگرم وزن )

4. مهدی بن عطیه ( 27 ساله - 188 قد - 88 کیلوگرم وزن )

5. متس هوملز ( 25 ساله - 192 قد - 90 کیلوگرم وزن )
+++++++
تر اشتگن و انریکه با هم ملاقات کردند

اختصاصی بارسا نیوز منبع : اسپورت
مارک اندره تر اشتگن صبح امروز جمعه برای شرکت در یک جلسه به دفتر لوئیس انریکه رفت .

1r8d_56100_1400856825.jpg

دروازه بان آلمانی که از مونشن گلادباخ به کاتالونیا آمده از پر از شور و شوق است و میخواهد برای شروع فصل جدید در بارسلونا در اولین فرصت تحت مربیگری انریکه کار خود را آغاز کند .
++++++++
به نظرم خرید مارکینیوس زیاد نمیتونه خوب باشه .البته اگر در حد 20تا 28 میلیون خوبه

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
از شواهد و قرائن اینطور بر میاد که سسک، الکسیس و پدرو رفتنی هستند، زوبی هم با دلوفو دیدار داشته و ازش خواسته که بارسا برگرده، از طرفی انریکه بدش نمیاد آداما ترائوره رو روی نیمکت داشته باشه.
پس نتیجته: دلوفو و آدما جانشینان بی سر و صدا و پر انگیزه ای برای الکسیس و پدرو برای نیمکت هستند (هم انتظاری برای فیکس بودن ندارن و هم اینکه مخارج کمتری واسه باشگاه دارند و هم اینکه پرورده ی لاماسیا هستند)
خبر بی نهایت خوش تمایل بارسا به کوکه هم باید ادامه دار بشه و بجای سسک بگیریمش. بازیکن بسیار بزرگی خواهد شد.
خبر بد هم این که احتمالا بارسا برای دروازه بان دوم کلودیو براوو دروازه بان شیلیایی سوسیه داد رو بگیره که اصلا گزینه خوبی نیست. در قیاس با ویلی کابایرو و ناواس عددی نیست.
راستی تا بحال بازی های کالهانوگلو رو دیدید؟ واووووو، یه پا کریس رونالدو هست واسه خودش. 19 ساله! اصلا بی راه نگفته که هدفش اینه که میخواد در اندازه های کریس و مسی باشه. چه ایستگاهی زنیه

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
ایمریک لاپورته رو بگیرن با ین عطیه فونتاس هم برگردونن. بارترا رو هم نگه دارند. فعلا اوکی خواهیم بود

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
از شواهد و قرائن اینطور بر میاد که سسک، الکسیس و پدرو رفتنی هستند، زوبی هم با دلوفو دیدار داشته و ازش خواسته که بارسا برگرده، از طرفی انریکه بدش نمیاد آداما ترائوره رو روی نیمکت داشته باشه.
پس نتیجته: دلوفو و آدما جانشینان بی سر و صدا و پر انگیزه ای برای الکسیس و پدرو برای نیمکت هستند (هم انتظاری برای فیکس بودن ندارن و هم اینکه مخارج کمتری واسه باشگاه دارند و هم اینکه پرورده ی لاماسیا هستند)
خبر بی نهایت خوش تمایل بارسا به کوکه هم باید ادامه دار بشه و بجای سسک بگیریمش. بازیکن بسیار بزرگی خواهد شد.
خبر بد هم این که احتمالا بارسا برای دروازه بان دوم کلودیو براوو دروازه بان شیلیایی سوسیه داد رو بگیره که اصلا گزینه خوبی نیست. در قیاس با ویلی کابایرو و ناواس عددی نیست.
راستی تا بحال بازی های کالهانوگلو رو دیدید؟ واووووو، یه پا کریس رونالدو هست واسه خودش. 19 ساله! اصلا بی راه نگفته که هدفش اینه که میخواد در اندازه های کریس و مسی باشه. چه ایستگاهی زنیه
کوکه امسال که عالی بود. قدرت طراحی بازیش خب طبیعتا نه او و نه هیچ کس دیگه ژاوی نمیشه ولی به جاش سرزنده و قوی جنگنده ست اگر بیاد خیلی خوبه.
این جووون ترک واقعا عالیه. قطعا آینده داره.
براوو یادمه چند باری جلوی خودمون سوتی های بد داد. کابایرو برای گلر دومی خوبه به شرطی که زیر سه چهارتا در بیاد.
با پول انتقال داوید ویا یه دروازه بان دوم نمیدن. ای خاک بر سر مدیریت بارسا.
تیم امسال به نظر بهتر از سال پیشه. میشه به آغاز یه عصر جدید امید داشت.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

بالا