تراشتگن: کاملا مناسب بازی کردن در بارسلونا هستم/ به اینجا آمده ام که به رشد تیم کمک کنم
مارک آندره تراشتگن، دروازه بان جدید بارسلونا معتقد است که او با فلسفه ی باشگاه جدیدش کاملا همخوانی دارد.
دروازه بان آلمانی هفته ی گذشته به صورت رسمی به عنوان دروازه بان جدید بارسلونا معرفی شد. بارسا برای او 12 میلیون یورو پرداخته است.
تراشتگن به عنوان جانشین والدس در بارسلونا گلری خواهد کرد و معتقد است که توانایی های او با سیستم پاسکاریهای بارسلونا همخوانی دارد.
او گفت: " فکر میکنم که توانایی هایم با باشگاه به خوبی همخوانی دارد. فکر نمیکنم تیم دیگری وجود داشته باشد که مثل بارسلونا بازی کند.
سبک بازی آنها را دوست دارم و فکر میکنم که کاملا با آنها همخوانی دارم.
از آن دسته دروازهبان ها هستم که گاهی ریسک میکنم. این سبک من است و امروزه ریسک کردن چیز عجیبی نیست.
مسلما همیشه میتوان پیشرفت کرد و اینجا بهترین جا برای من است.
میخواهم به تیم کمک کنم تا به رشدش ادامه دهد. فکر میکنم که اینجا برای من کاملا مناسب است.
میدانم که انتظارات از من بالاست و تنها چیزی که اهمیت دارد پیروزی است، پس تمام تلاشم را میکنم.
معتقدم که والدس دروازه بان بزرگی است و کلاهم را برای کارهایی که برای باشگاه انجام داده بر میدارم.
بارسلونا همیشه برای من یک رویا بوده است، از کودکی. برای من، تنها گزینه ی مقبول بارسا بود.
حالا این فرصت به من داده شده است، از اینجا بودن خوشحالم و میخواهم در زمین حاضر شوم و بازی کنم."
تراشتگن همچنین به تمجید از لوییس انریکه پرداخت.
او گفت: "او کارهای بزرگی برای تیم انجام داده. جامهاهی زیادی برده است. فکر میکنم که تجربه ی شخصی به تیم کمک بزرگی میکند.
اگر بازیکن موفقی نبوده باشید، کارتان در برخورد با بازیکنان سخت میشود. به همین دلیل است که فکر میکنم مربی کاملا مناسبی است."
+++++++++++++++
بعله خبر اومدن ماتا میاد!!(شایعه از سر کولمون داره بالا پایین میاد)
خبر دیگه هم هست میگن اگر سسک بره بازیکن 24 ساله بیلبائو بجاش میاد اسمش هررا هست یا ههمچین چیزی!!