• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
دیشب داشتم حرص میخوردم. اگه بارسا توی زمین بود رئال رو 4 تایی میکرد. رسما دفاع و خط هافبک رو ول کرده بودند. 90 دقیقه ی اصلی بازی از زشتترین بازیهای سی ال بودش.
سایتها نوشتن رکورد 6 ساله بارسا شکسته شد. اما رکوردی جدید آغاز شده :p از این به بعد تیمهایی رو که دبل میکنیم قهرمان سی ال میشن:general705:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اگه پویولم کمک مربی میکردن خوب میشد ترکیب انریکه پویول چی بشه:D

parial1

Registered User
لایک‌ها
37
بچه ها یه سوال؟
پویول از فوتبال خداحافظی کرد یا اینکه میخاد بره یه تیم دیگه!!!!!!؟

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
تراشتگن: کاملا مناسب بازی کردن در بارسلونا هستم/ به اینجا آمده ام که به رشد تیم کمک کنم

مارک آندره تراشتگن، دروازه بان جدید بارسلونا معتقد است که او با فلسفه ی باشگاه جدیدش کاملا هم‌خوانی دارد.
دروازه بان آلمانی هفته ی گذشته به صورت رسمی به عنوان دروازه بان جدید بارسلونا معرفی شد. بارسا برای او 12 میلیون یورو پرداخته است.

10362141_560520757402114_1302689360_n.jpg

تراشتگن به عنوان جانشین والدس در بارسلونا گلری خواهد کرد و معتقد است که توانایی های او با سیستم پاسکاری‌های بارسلونا هم‌خوانی دارد.

او گفت: " فکر می‌کنم که توانایی هایم با باشگاه به خوبی هم‌خوانی دارد. فکر نمی‌کنم تیم دیگری وجود داشته باشد که مثل بارسلونا بازی کند.

سبک بازی آنها را دوست دارم و فکر می‌کنم که کاملا با آنها هم‌خوانی دارم.

از آن دسته دروازه‌بان ها هستم که گاهی ریسک می‌کنم. این سبک من است و امروزه ریسک کردن چیز عجیبی نیست.

مسلما همیشه می‌توان پیشرفت کرد و اینجا بهترین جا برای من است.

می‌خواهم به تیم کمک کنم تا به رشدش ادامه دهد. فکر می‌کنم که اینجا برای من کاملا مناسب است.

می‌دانم که انتظارات از من بالاست و تنها چیزی که اهمیت دارد پیروزی است، پس تمام تلاشم را می‌کنم.

معتقدم که والدس دروازه بان بزرگی است و کلاهم را برای کار‌هایی که برای باشگاه انجام داده بر می‌دارم.

بارسلونا همیشه برای من یک رویا بوده است، از کودکی. برای من، تنها گزینه ی مقبول بارسا بود.

حالا این فرصت به من داده شده است، از اینجا بودن خوشحالم و می‌خواهم در زمین حاضر شوم و بازی کنم."

تراشتگن همچنین به تمجید از لوییس انریکه پرداخت.

او گفت: "او کار‌های بزرگی برای تیم انجام داده. جام‌هاهی زیادی برده است. فکر می‌کنم که تجربه ی شخصی به تیم کمک بزرگی می‌کند.

اگر بازیکن موفقی نبوده باشید، کارتان در برخورد با بازیکنان سخت می‌شود. به همین دلیل است که فکر می‌کنم مربی کاملا مناسبی است."
+++++++++++++++
بعله خبر اومدن ماتا میاد!!(شایعه از سر کولمون داره بالا پایین میاد)
خبر دیگه هم هست میگن اگر سسک بره بازیکن 24 ساله بیلبائو بجاش میاد اسمش هررا هست یا ههمچین چیزی!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
عدم حضور فابرگاس در لیست فن خال؛ پیوستن سسک به شیاطین سرخ منتفی شد
از فابرگاس به عنوان هدف اولیه ی یونایتد در تابستان یاد می‌شد و حالا به نظر می‌رسد این انتقال منتفی شده است.
پس از شایعات زیادی که مبنی بر پیوستن سسک فابرگاس ، هافبک بارسلونا به منچستریونایتد شنیده می‌شد، بلاخره مشخص شد که او به شیاطین سرخ نخواهد پیوست.

7aa6fc24650511e3a1220e5f4159120b_8.jpg

به گزارش دیلی میل، سسک در لیست فن خال برای فصل بعد قرار ندارد . این روزنامه‌ی انگلیسی همچنین گزارش می‌دهد که آرسنال همچنان به دنبال برگرداندن او به لندن است.

فابرگاس نیز به دلیل علاقه ی شخصی اش به آرسنال و شخص آرسن ونگر، دوست ندارد در تیمی به جز آرسنال در انگلیس بازی کند.

هافبک اسپانیایی به حضور در یونایتد نزدیک بود و منابع مختلف از پیشنهاد 30 میلیون یورویی خبر می‌داد ولی شیاطین سرخ این انتقال را رد کردند.
++++++++++++
در صورت جدایی فابرگاس ، آندر هررا گزینه جانشینی وی خواهد بود

در صورتی که سسک فابرگاس در تابستان پیش رو بارسلونا را ترک کند، این باشگاه آندر هررا را به عنوان جانشین وی در نظر خواهد گرفت.
Mundo Deportivo گزارش داده است که اگر فابرگاس پیش از آغاز فصل جدید از بارسا جدا شود، پس هررا بازیکنی خواهد بود که باشگاه برای خریدش اقدام خواهد کرد.

sjoz_herera.jpg

از قرارداد هررا و فابرگاس با باشگاه های خود 2 سال باقی مانده است اما در حالیکه هررا از چشم انداز بازی در چمپیونزلیگ به همراه بیلبائو هیجان زده است، در طرف دیگر فابرگاس به دلیل انتقاداتی که به عملکردش می شود، ممکن است راه خروج از باشگاه را در پیش بگیرد.

مبلغ فسخ قرارداد هررا 36 میلیون یورو است و بارسا برای جدا کردن این بازیکن 23 ساله از سن مامس باید این مبلغ را پرداخت کند.

گفته می شود که او یکی از هواداران سبک بازی بارسلونا است و از شانس بازی کردن در کنار اینیستا استقبال می کند، اما اگر به خودش بستگی داشته باشد، یک سال دیگر در اتلتیک بیلبائو می ماند.

+++++++++++++

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
ماتا سبک بازیش با بارسا سازگاره، فصل پیش هم بارسا واسه خریدش تلاش کرد اما شک دارم این انتقال شدنی باشه
امیدوارم هررا شایعه باشه. خیلی فانتزیه و اصلا درگیر نیست. کوکه هزار برابر بهترشه

parial1

Registered User
لایک‌ها
37
کلا" خداحافظی کرد از فوتبال.

پس حق با دوستمون بود ای کاش اونم مثل گیگز دستیار سرمربی می شد هرچند باید اذعان کرد که تمام کارا و تصمیمات در اون سطح کاملا برنامه ریزی شده و دقیقه و اگه کمک مربیش نکردن حتما یه فکرائی پشتش هست!!!

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
ماتا سبک بازیش با بارسا سازگاره، فصل پیش هم بارسا واسه خریدش تلاش کرد اما شک دارم این انتقال شدنی باشه
امیدوارم هررا شایعه باشه. خیلی فانتزیه و اصلا درگیر نیست. کوکه هزار برابر بهترشه
بازی اینو دو بازیکن رو ندیدم به اونصورت .فقط بازیهای رودرو با بارسا دیدم که هردو به اونصورت چنگی به دل نمیزنند
فقط باید به این ترکیب رویس اضافه کنند با توره یا ویدال یا بوگپا .بازیکن فیزیکی بیشتر میخوایم
این دوتا هافبکها کوکه و هررا زیاد مالی نیستن .اندرس و سسک 100 برابر از اینا بهترند
باشگاه به نظرم امسال باید فقط گلر دوم و 3تا4 تا دفاع بخره دوتا تاپ دوتا جوان خوب و یک هافبک فیزیکی و سرعتی .ویک مهاجم واسه پلن بی بخره مثل این پله بازیکن ایتالیای 27 ساله که تو لیگ هلند بازی میکنه .خیلی درگیر و فیزیکی هست و بدرد بارسا خیلی میخوره .قیمت زیادی نداره در حد ویا هست 5 میل تا
به اون صورت نباید به هافبکها دست زد به نظر تا 1فصل دیگه میتونیم با این هافبکها به نتیجه برسیم

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
ولی ما امسال تو حمله هم مشکل داشتیماااااااااااا
فقط تو دفاع بیشتر به چشم میومد
گل زدن همش سخت بود تو این فصل خاطر همین باید یه 9 کاذب + یایا توره رو بخریم
اون سالی که یایا رفت خیلی ناراحت بودم چون میدونستم مثل اونو دیگه نخاهیم داشت واقعا قدرت بدنیش 1 دنیا می ارزید
یه تنه میزد حمله حریفو خراب میکرد کارتم نمیگرفت به همین سادگی:p

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
مخالفت سیتی با درخواست افزایش حقوق توره؛ یحیی به بارسا بازمی‌گردد؟

سیتیزن هابا درخواست افزایش حقوق توره مخالفت كردند.
باشگاه منچسترسیتی اعلام کرد که قصد دارند یحیی توره را حفظ کنند ولی نه به هر قمیتی.به گزارش دیلی میل، هافبک ساحل عاجی از میلیونر‌های سیتی در تمدید قرارداد جدیدش دستمزد بسیار زیادی درخواست کرده است.

f423b3e6-5e87-4f63-8070-961f699d8b3a-cb.Jpeg

دیمیتری سلجوک، مدیربرنامه های توره در مصاحبه با سان اعلام کرد که یحیی دوست دارد به بارسلونا بازگردد.این بازیکن از سیتی درخواست حقوق 370 هزارپوندی کرده است، همان اندازه که رونی در یونایتد حقوق می‌گیرد.

مشکل اینجاست که سیتی نمی‌تواند با نقش بزرگ توره در سن 31 سالگی در این تیم کنار بیاید. همچنین او نیز حقوقی درخور نقش بزرگش در این تیم دارد.

توپ فعلا در زمین منچستر سیتی است. انتخاب آنهاست اینکه حقوق درخواستی او را پرداخت کنند یا راه خروج او از باشگاه را باز کند.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فکر کنم یه جایی خوندم که یحیی توره گفته بود حاضره در بارسلونا با مبلغ کمتری هم بازی کنه

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
بارسلونا پیشنهادات سیتی، آرسنال و چلسی را برای فابرگاس بررسی می‌کند؛ خبری از یونایتد نیست

به نظر می‌رسد کاتالان‌ها راضی به فروش فابرگاس هستند و تیم های لیگ جزیره به صورت جدی در پی به خدمت گرفتن وی هستند.http://www.audemarspiguet.com/

به گزارش تایمز، منچستریونایتد در تابستان گذشته بارها برای جذب سسک فابرگاس اقدام کرد که هر بار پیشنهاد آن ها توسط سران بارسا رد شد

zmq5_cesc-fabregas_2628215b.jpg

ولی اکنون آن ها مایل به فروش وی هستند ولی نه به یونایتد. گفته می‌شود بارسلونا فقط پیشنهاد تیم‌های آرسنال، منچسترسیتی و چلسی را بررسی می‌کند.

آرسنال دوست دارد کاپیتان سابق تیم خود را باز گرداند و از این رو پیشنهادی 35 میلیون پوندی برای جذب وی آماده کرده است ولی آن‌ها باید بتوانند دستمزد درخواستی وی را نیز پرداخت کنند. شاید علاقه فابرگاس به بازگشت به آرسنال بتواند مسیر ورود وی به امارات را هموار کند.

در سوی دیگر، همشهری آرسنال یعنی چلسی، بعد از فروش داوید لوییز قدرت مالی بیشتری در فصل نقل و انتقالات پیدا کرده و فابرگاس اولین هدف آن ها در پنجره تابستانی است. پیش از این گفته شد که مورینیو خواهان این است که از بین پوگبا، کوکه و فابرگاس یکی را به استمفورد بریج بکشاند و اکنون به نظر می‌رسد فابرگاس نزدیک ترین گزینه به شیرهای لندن است. گزارش شده که آبراموویچ حاضر است مبلغی را که بارسا بر روی فابرگاس گذاشته را پرداخت کند. کاتالان ها گفته بودند برای سسک 42 میلیون پوند می‌خواهند.

اما تیمی که جدیدا به رقابت برای جذب فابرگاس وارد شده، منچسترسیتی است. تیم آبی پوش شهر منچستر جدیدا از ظرف یوفا با محدودیت هایی در نقل و انتقالات تابستان مواجه شده است و شاید همین دلیل بتواند در رقابت آن‌ها برای جذب فابرگاس خلل ایجاد کند ولی آن‌ها یکی از رقبای جدی آرسنال و چلسی برای جذب فابرگاس هستند.

جالب است که مصرترین خریدار فابرگاس یعنی منچستریونایتد از معادلات خارج شده است و به نظر می‌رسد که کاتالان ها بنا بر قولی که در هنگام خرید به آرسنالی ها داده‌اند به هیچ وجه حاضر به فروش وی به یونایتد نیستند. طرف منچستری نیز اعلام کرد که هیچ علاقه ای به جذب ملی پوش اسپانیایی ندارد و با تمام این تفاسیر به نظر می‌رسد، احتمالا پیوستن سسک به شیاطین سرخ بسیار پایین است.

فابرگاس تابستان 2011 با مبلغ 40 میلیون پوند از آرسنال به بارسلونا پیوست و اکنون پس از 3 سال هنوز نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب پیدا کند و شاید این تابستان از کاتالان ها جدا شود.
++++++++++++
یا حضرت توره بیا برگرد خونه:)

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
یه حس خیلی عجیبی بهم میگه توره داره بهونه میاره که از من سیتی خارج شه...این داره غیر مستقیم به مسئولان بارسا آمار میده که همه جوره پایه ام

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هالیلویچ به بارسلونا آمد
آلن هالیلویچ روز یکشنبه به بارسلونا آمد و اولین عکس های خود را در فرودگاه پرات در شبکه های اجتماعی به اشتراک گذاشت . پس از معرفی مربی و دروازه بان جدید بارسلونا گویا حال نوبت به آلن رسیده است .

z6xw_10369387_642871499124325_1918928471_n.jpg

این هافبک 17 ساله ی کروات یک شنبه به پایتخت کاتالونیا رفت و بعد از ظهر همان روز اولین تصاویر خود را در بارسلون منتشر کرد .

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
پیکه : مشتاقانه منتظر هستم انریکه زودتر کارش را آغاز کند
روز گذشته باشگاه و جرارد پیکه به توافق دست یافتند و باشگاه قرارداد این مدافع باتجربه را تا 30 ژوئن سال 2019 تمدید کرد . بارمتئو در این خصوص گفت : تمدید قرارداد پیکه بسیار مهم است . او بهترین مدافع جهان است . او یک بخش بزرگ برای اجرایی کردن پروژه های جدید بارسلوناست .

4ike_pic_2014-05-25_firma_pique_24.v1401094281h.jpg

در همین حال زوبی زارتا نیز افزود : تمدید قرارداد پیکه تایید ادامه ی اعتماد متقابل بازیکن و باشگاه است . پیکه پس از امضای قرارداد در رابطه با لوئیس انریکه گفت : من بسیار خوشحال هستم . انریکه در کنفرانس روز معارفه اش نشان داد ایده های بسیار خوبی دارد . من مشتاقانه منتظر هستم تا او کار خود را آغاز کند .

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
فابرگاس اگه تو بارسا نخاد بمونه بهتره بره ارسنال
کنار اوزیل واقعا زوج خوبی رو تشکیل میدن

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
دوستان فقط از دکمه گزارش تخلف استفاده کنید

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
Alegr_a_luis_enrique_e_iniesta_Valladolid_-_FCB_10-4-04-Optimized.v1400425789.jpg

8 کاپیتان باشگاه که مربی هم شدن
José Nogués (Player between 1927-34. Manager: 1941-42);
Josep Samitier (Player between 1919-32. Manager between 1944-47);
Ladislau Kubala (Player between 1950-61. Manager between 1961-63 and 1980);
César Rodríguez (Player between 1942-55. Manager:1963-64);
Joaquim Rifé (Player between 1964-76. Manager: 1979-80);
Johan Cruyff (Player between 1973-78. Manager between 1988-96);
Josep Guardiola (Player between 1990-01. Manager between 2008-12);
Luis Enrique (Player between 1996-03. Manager between 2014-?).

بالا