• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران بارسلونا

Mohammad Yek110

Registered User
لایک‌ها
1,263
نمیدونم چرا هر بازیکنی که به بارسا لینک میشه،بازیکن چلسیه :|

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
دیگه کی؟امسال اگه بارسا بجنبه و مدافع خوب بخره بازی های جذابی میشه و بازم حس نگاه کردن فوتبال برمیگرده واسه من چون از اون یکی تیم مورد علاقم که یونایتد باشه بعد از مربی شدن فن خال کاملا قطع امید کردم اینم شد مربی اخه .اگه یدوره باشه که من بارسا رو مستحق حتی یه جام ندونم همون تیم فن خال هست مردک ابله فقط بازیکن های احمق هموطن خودش رو تو تیم میاره خب پیراهن تیم هم نارنجی کنینو خلاص.رایکارد هم مربی بارسا بود کجا همچین گندی زد تیمی که ساخت عالی بود
اون روزا رو دقیقا یادم میاد همه از خرید های تیم کهکشانی حرف میزدن:D دکو و ژولی اومدن بارسا بدون صروصدا اتوئو رو که خریدن من مطمئن بودم بارسا از لحاظ تیمی بسیار بهتر از رقیب هست اتوئو رو از وقتی تو مایورکا بود عاشق بازیهاش بودم
اسم فن خال که میاد بی اختیار یاد احمق هایی مثل رایزیگر و فلیپ کریستانوال فرانسوی میافتم یعنی صد رحمت به ماسکرانو

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دیگه کی؟امسال اگه بارسا بجنبه و مدافع خوب بخره بازی های جذابی میشه و بازم حس نگاه کردن فوتبال برمیگرده واسه من چون از اون یکی تیم مورد علاقم که یونایتد باشه بعد از مربی شدن فن خال کاملا قطع امید کردم اینم شد مربی اخه .اگه یدوره باشه که من بارسا رو مستحق حتی یه جام ندونم همون تیم فن خال هست مردک ابله فقط بازیکن های احمق هموطن خودش رو تو تیم میاره خب پیراهن تیم هم نارنجی کنینو خلاص.رایکارد هم مربی بارسا بود کجا همچین گندی زد تیمی که ساخت عالی بود
اون روزا رو دقیقا یادم میاد همه از خرید های تیم کهکشانی حرف میزدن:D دکو و ژولی اومدن بارسا بدون صروصدا اتوئو رو که خریدن من مطمئن بودم بارسا از لحاظ تیمی بسیار بهتر از رقیب هست اتوئو رو از وقتی تو مایورکا بود عاشق بازیهاش بودم
اسم فن خال که میاد بی اختیار یاد احمق هایی مثل رایزیگر و فلیپ کریستانوال فرانسوی میافتم یعنی صد رحمت به ماسکرانو
زمان فان خال دیگه عادت کرده بودیم بازیهای اروپایی در بازی های برگشت نیاز به چند گل داشته باشیم از بس بازی رفت سوتی داده بودیم.
ایده های هجومی رادیکال داره. در مورد بازیکن های جوون هم یه طور وسواسی داره که یهویی تیم خالی از تجربه میشه. ولی خب با یه مشت بچه آیاکس رو قهرمان اروپا کرد. کلا مربی های بعد از خودش رو آباد می کنه از بس به جوونا میدون میده و آماده شون میکنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

• Like
Reactions: rms

*CATALAN*

Registered User
لایک‌ها
8,004
هالیلویچ در مراسم معارفه اش در باشگاه بارسلونا: خوشحالم به بهترین باشگاه دنیا آمده ام

این ستاره 17 ساله کروات با انتقالی 2.2 میلیون یورویی از دینامو زاگرب به بارسا پیوست؛ البته در صورت درخشش او، باشگاه کروات مبلغی هم به عنوان پاداش دریافت خواهد کرد.

آلن هالیلویچ، خرید جدید بارسلونا، بعد از امضای قرارداد 5 ساله اش، این باشگاه کاتالانی را بزرگترین باشگاه دنیا توصیف کرد.

tn14_10388049_543984502377229_5396660_n.jpg

این ستاره 17 ساله کروات با انتقالی 2.2 میلیون یورویی از دینامو زاگرب به بارسا پیوست؛ البته در صورت درخشش او، باشگاه کروات مبلغی هم به عنوان پاداش دریافت خواهد کرد.
هالیلویچ که قرار است ابتدا برای تیم دوم بارسا بازی کند و سپس به تیم اصلی اضافه شود، تاکید کرد که بی صبرانه در انتظار بازی با پیراهن بارساست.
او در مراسم معارفه اش گفت:" امروز روز بزرگی است و من خیلی خوشحال هستم. من همیشه طرفدار بارسا بودم و چیزهای زیادی در مورد این باشگاه می دانم. من بازی های این فصل بارسای بی را تماشا کردم. آنها تیمی جوان هستند که فوتبال فوق العاده ای بازی می کنند.
من کمی کاتالانی می توانم صحبت کنم. بسیار خوشحالم که فرصت بازی در بزرگترین باشگاه دنیا را به دست آورده ام."
+++++++++++++
جرارد پیکه بعد از تمدید قرارداد: به بازنشسته شدن در بارسا نزدیک تر می شوم؛ از انتخاب انریکه هیجان زده ام

لحظاتی پیش تأیید شد که جرارد پیکه برای تمدید قرارداد خود با باشگاه بارسلونا تا سال 2019 به توافق رسیده است.
بنا به گزارش Marca، پیکه این توافقنامه را در حضور رئیس باشگاه، جوزپ ماریا بارتومئو، مدیر ورزشی، آندونی زوبیزارتا و نایب رئیس باشگاه، جوردی مستر به امضاء رساند.

mvzf_0407bbd8d10e11e3af3c0002c9c63244_8.jpg

پیکه گفت: "بارسا باید همیشه بالا باشد، عناوین قهرمانی را فتح کند و در اروپا و جهان احساس مهم بودن داشته باشد. با این تیم و مربی ما تمام عناصر لازم برای بازگشت به سطح اول را داریم.

من از انتخاب لوئیس انریکه بسیار هیجان زده ام. در جریان مراسم معارفه، او نشان داد که ایده های روشنی دارد. او باشگاه را می شناسد و من فکر می کنم چیزهای زیادی می تواند ارائه کند."

پیکه افزود که تمدید قرارداد وی به این معنی است که او بیشتر به ادامه حضورش در باشگاه مشتاق است. او گفت: "من به بازنشسته شدن در بارسا نزدیک تر می شوم. حالا امیدوارم که موفقیت های بیشتری کسب کنم، به همان اندازه که در سال های اخیر به دست آورده ام."
+++++++++++++
بارسلونا برای خرید کوکه، مارکینیوش و یورنته قصد فروش سسک، سانچز و آلوز را دارد

بارسلونا در تلاش برای تأمین منابع مالی به منظور اجرای برنامه بازسازی تیم، قصد دارد به دنی آلوز، سسک فابرگاس و الکسیس سانچز اجازه جدایی دهد.
Sport گزارش داد که بارسلونا بودجه ای 50 الی 60 میلیون یورویی خواهد داشت و 7 خرید جدید در برنامه خود دارد و از این رو برای رسیدن به هدف خود، قصر فروش تعدادی از بازیکنان فعلی را دارند.

cesc-f%C3%A0bregas-and-alexis-s%C3%A1nchez-9136.jpg

دو دروازه بان [مارک آندره تراشتگن گزینه اول]، در کنار دو مدافع میانی، یک دفاع راست، یک هافبک و یک مهاجم خریداری خواهند شد.

بارسا امیدوار است تا از فروش سسک، آلوز و الکسیس مبلغ 80 میلیون یورو عایدش شود تا بتواند مارکینیوش، مدافع میانی تیم پاریسن ژرمن، کوکه، هافبک تیم اتلتیکو مادرید و فرناندو یورنته، مهاجم تیم یوونتوس را به خدمت بگیرند.

سسک توجه باشگاه هایی چون آرسنال و منچستر یونایتد را به خود جلب کرده است، پاریسن ژرمن خواهان به خدمت گرفتن آلوز است و گفته می شود که سانچز در آستانه پیوستن به یووه قرار دارد.

هرچند به نظر می رسد که هیچکدام از این معامله ها پیش از جام جهانی صورت نخواهد گرفت.
+++++++++++++
گزارش روز : رقابت شدید بارسا و بروسیا دورتموند برای خرید آقای گل سری آ

تجربه فصل قبل و مصدومیت ناگهانی مسی و سپس بازگشت نه چندان موفق لئو سبب شد که انریکه به این فکر بیفتد تابارسا را از زیر سایه وابستگی بیش از حد به مسی خارج کند .
لوئیس انریکه چند روزیست که کار خود را به صورت جدی در بارسلونا شروع کرده. هدف یک چیز است بازگرداندن اعتبار از دست رفته این تیم در اسپانیا و اروپا. برای هیچ طرفدار بارسلونا قابل قبول نیست که این تیم یک سال را بدون تصاحب هیچ جامی به پایان برساند.

ywt_3ec6b613-6deb-417f-9cb0-796ea30f50dd-cb.jpeg

لوئیس انریکه به سران باشگاه اعلام کرده که باید به دنبال خرید یک مهاجم شماره 9 برای این تیم باشند. او به خوبی می داند که با وجود گلزنی های مسی نمی تواند در تمام فصل به امید لئو و گل هایش بنشیند. تجربه فصل قبل و مصدومیت ناگهانی مسی و سپس بازگشت نه چندان موفق لئو سبب شد که انریکه به این فکر بیفتد تابارسا را از زیر سایه وابستگی بیش از حد به مسی خارج کند. کاری که به عقیده او نه با پدرو و نه با الکسیس سانچس امکانپذیر نیست.
امروز خبر رسید که یکی از گزینه های جدی بارسا برای خط حمله چیرو ایموبیله بهترین گلزن سری آ و تیم تورینو است که در فصلی که گذشت 22 گل را برای ال تورو به ثمر رساند .

البته بارسا برای خرید این بازیکن یک رقیب بسیار سرسخت به نام دورتموند دارد که به دنبال یک جایگزین مناسب برای لواندفسکی می گردد و به شدت علاقمند به ایموبیله شده است.

ایموبیله همان شماره 9 ای است که بارسا به دنبالش است. یک گلزن تمام عیار که می تواند در مرکز یا کناره های فاز تهاجمی بارسا بدرخشد. مسئولان بارسا در امر نقل و انتقالات امروز تماس های خود با مدیر برنامه های این بازیکن را آغاز کرده اند و در صددند تا بازیکن را متقاعد به پوشیدن پیراهن با ارزش بارسا نمایند.

با این وجود رسانه های آلمانی خبر از امضای قریب الوقوع قرارداد بین دورتموند و این بازیکن به ارزش 19 میلیون یورو داده اند. در هر صورت بارسلونا فرصت کمی برای متقاعد کردن این بازیکن دارد و در طی روزهای آینده مشخص خواهد شد که در این امر موفق بوده است یا خیر.
+++++++++++++
آ . اس : بارسلونا میخواهد دنی آلوز را 15 میلیون بفروشد !
قرارداد دنی آلوز با بارسلونا در سال 2015 به پایان میرسد . باشگاه بارسلونا قصد دارد قبل از آن که دنی آلوز به عنوان بازیکن آزاد به حساب بیاید این بازیکن را با قیمت 15 میلیون یورو به فروش برساند . دنی آلوز مدافع برزیلی بارسلونا تاکنون نسبت به تمدید قرارداد خود اقدام نکرده است و باشگاه نگران است

6syi_56140_1401100056.jpg

در صورتی که نتواند او را بفروشد او به عنوان بازیکن آزاد خود قادر خواهد بود با باشگاه مورد نظرش به مذاکره بپردازد . گفته میشود باشگاه پاری سن ژرمن یکی از مشتریان آلوز است اما تاکنون پیشنهاد رسمی از سوی مسئولان این باشگاه ارائه نشده است .
++++++++++++++
هر آنچه که در مورد دلوفئو نیاز است بدانید !
جرارد دلوفئو ی 20 ساله یک فصل به صورت قرضی در لیگ برتر جزیره بازی کرد . او 29 بازی برای اورتون انجام داد که 25 بازی آن در لیگ بود . در مجموع 4 گل نیز برای اورتون زد .

wbiz_2012-09-29_fc_barcelona_b_-_ud_las_palmas_-_024.v1373473161.jpg

او اولین بازی خود در بارسلونا را تحت مربیگری پپ گواردیولا در فصل 2011/12 در بازی برابر مایورکا انجام داد . این بازی 29 اکتبر سال 2011 انجام شد و دلوفئو در دقیقه ی 28 بازی به میدان آمد .

بارسلونا در آن بازی 5 گل به مایورکا زد . دلوفئو در حالی در سال 2011 به میدان رفت که تنها 17 سال سن داشت . او همان فصل در مقابل باته بوریسوف در دقیقه ی 20 نیز به میدان رفت .

در فصل 2011/12 او 34 بار برای تیم بارسلونا ب بازی کرد و 9 گل برای این تیم به ثمر رساند .

در فصل 2012/13 او برای اولین بار 4 بازی برای تیم اول بارسلونا انجام داد . یکی در لیگ , یکی در جام حذفی و دو بازی در لیگ قهرمانان اروپا .

سومین حضور دلوفئو در لیگ قهرمانان مربوط به بازی با بنفیکا میشود که در نیوکمپ و در تاریخ 5 دسامبر انجام شد میشود .

در فصل 2012/13 او 18 گل برای بارسلونا ب به ثمر رساند .

در فصل 2013/14 دلوفئو به صورت قرضی راهی لیگ انگلستان شد و در اورتون خوش درخشید و توانست اعتماد روبرتو مارتینز را جلب کند . اورتون در این فصل در لیگ برتر جزیره بالاتر از منچستر یونایتد و تاتنهام پنجم شد .
++++++++++
مهدی بن عطیه در حال پیوستن به بارسلونا !
به گزارش از مجله فوتبال معتبر فرانسه : نماینده قانونی مهدی بن عطیه در بارسلونا است و درحال انجام مذاکرات با بارسا است .

ci0k_139378435321922.jpg

Benatia یکی از بازیکنان موردعلاقه لوئیس انریکه است . وی قصد دارد با این بازیکن جای خالی پویول را پر کند وانریکه امیدوار است با آمدن مدافع 27 ساله مراکشی رم ، خط دفاعی تیمش را مستحکم تر کند .
+++++++++++++++
تبریک به بروبج هالیلویچ هم اومد 5 ساله بست جوان خوشتیب و خوشتکنیک و اینده دار اومد به تیم البته به تیم ب
این روزها همه به تیم لینک میشن شما چطور؟
خدایش 15 میلیون ؟!!!!!!!!!!!! واقعا" نمیدونم چی بگم 15 تا واسه دنی !!! ایا حراجیه؟؟ ایا مسئولان عقل در دوگلشون دارند؟؟؟ من دیگه هیچ حرفی ندارم بزنم خداییش

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
دوستان بارسایی!! شما که لالیگا رو دنبال میکنین! یه سوال!!
Antoine Griezmann استرایکر تیم سوسیداد چجور مهاجمیه؟ در چه حده!؟

Last edited:

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,593
اینم از چیرو ایموبیله 24 ساله. مهاجم خوبیه. هم سرزنه هم پا به توپ و چارچوب شناسی خوب. بخوام مبالغه کنم باید بگم که آدم رو یاد شوچنکو میاندازه
http://fs2.filegir.com/mamad6387/CIRO_IMMOBILE___Goals_Skills_Assists___Torino___2013_2014_(HD)_[NBJ8Fa_AOQ0]_[tag22].mp4
یورگن کلوب شدیداً دنبالشه!! ولی مهاجم خوبیه!
تو این چندسال اخیر بارسا مهاجم ایتالیایی داشته؟ من که یادم نمیاد!

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
دوستان بارسایی!! شما که لالیگا رو دنبال میکنین! یه سوال!!
Antoine Griezmann استرایکر تیم سوسیداد چجور مهاجمیه؟ در چه حده!؟
حرف نداره. شدیدا تکنیکی. قدرت تصمیم گیری بالا. ضربات آخر خوب. خیلی هم تر و فرز

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
آلن چقدر قد کوتاه:دی
ولی چقدر بانمکه:p
اون بازیکن فیورنتینا چی شد "" کوادرادو ""؟؟

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
حواشی نقل و انتقالات امروز
توره: پیوستن به پی اس جی افتخار بزرگیست.
حضور مدیربرنامه های بن عطیه در بارسلونا.
مذاکرات احتمالی بارسا با مارکینیوس.
در ادامه لیست بلند بالای بازیکنان لینک شده به بارسا باید ایوان راکیتیچ رو هم اضافه کرد.
میراندا هم به گزینه های خط دفاع بارسا اضافه شده :general307:
یورنته هم گزینه ی ایده آل انریکه برای خط حمله هستش. حتی خود یورنته هم با پذیرش کاهش دستمزد برای پیوستن به بارسا موافقت کرده.
در رای گیری وبسایت الموندو اکثریت قریب به اتفاق مراجعه کننده به سایت با خرید کلودیو براوو برای دروازه بان دوم مخالف هستند (که کاملا منطقی نظر دادند)

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
خبری از پوگبا ورامیرز نیست ؟؟
آیا ژاوی ب من سیتی به توافق رسیده ؟؟؟

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
حواشی نقل و انتقالات امروز
توره: پیوستن به پی اس جی افتخار بزرگیست.
حضور مدیربرنامه های بن عطیه در بارسلونا.
مذاکرات احتمالی بارسا با مارکینیوس.
در ادامه لیست بلند بالای بازیکنان لینک شده به بارسا باید ایوان راکیتیچ رو هم اضافه کرد.
میراندا هم به گزینه های خط دفاع بارسا اضافه شده :general307:
یورنته هم گزینه ی ایده آل انریکه برای خط حمله هستش. حتی خود یورنته هم با پذیرش کاهش دستمزد برای پیوستن به بارسا موافقت کرده.
در رای گیری وبسایت الموندو اکثریت قریب به اتفاق مراجعه کننده به سایت با خرید کلودیو براوو برای دروازه بان دوم مخالف هستند (که کاملا منطقی نظر دادند)
میراندا به درد بارسا نمی خوره.زیاد خطا می ده.اینکه در اتلتیکو خوب بوده دلیل نمیشه.اتلتیکو بیش از حد در حالت تدافعیه و دفاعی که در این سبک فرضا جواب داده لزوما در بارسا که بیشتر از شصت در صد بازیها پشت دروازه حریفه قرار نیست جواب بده.مدافعی که میاد بارسا باید شدیدا باهوش باشه.در جاگیری هم نهایت دقت رو داشته باشه.قدرت تکل زنی بالایی داشته باشه.سرزن و البته و صدالبته سریع باشه.پیکه آماده گاهی کریس رو در کورس های بلند می گرفت.یا پویول در اوج بهترین تکل زن ممکن بود.
من چند بازی از بن اتیه دیدم و به نظرم این مشخصات رو داره.مارکینیوس رو خیلی محدود دیدم و نه عیب ویژه ای ازش دیدم و نه ویژگی بارزی داشت.
لاپورته همین روند رو ادامه بده واقعا مدافع کاملی میشه.بارترا همه چی داره ولی واقعا مشکل در رعایت اصول دفاعی داره و خیلی باید از نظر تمرینی روش کار بشه .
فونتاس خیلی شبی به پویول میتونست بشه و ذاتا دفاع رو بلد بود نمیدونم چرا در این دوره بی دفاعی گذاشتیم بره.
کارهای مدیریت بارسا اصلا هیج طور گاهی درک شدنی نیست.
الان میخوان الکسیس رو 25 تا بدن به خدا اگر بتونن یه جانشین با هفتاد درصد قابلیت های این با سی میلیون بخرن.
یا واقعا اگر دنی رو 15 تا بدن باید دارشون زد.دنی رو الان چلسی می خواست بفروشه زیر 30 تا نمی گذاشت کسی حرفش رو بزنه.
اگر فروش ها درست انجام بشه میشه با تراز نهایتا منفی 20 میلیون یک بازسازی اساسی انجام داد اگر چه واقعا حتی میشه با تراز مثبت هم این کار رو انجام داد.پدرو در بهترین سن بازیشه.سریعه.آمارش عالیه.چرا باید کمتر از 40 تا فروخته بشه؟
######
حجم شایعات زیاد هم دلیل دیگه ای از ناکارامدی مدیرای بارساست.
باید واقعا قبل از هرچیزی یه فکری به حال زوبی و این باقیمونده های ارتش راسل بکنن ملت کاتالان

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
خبری از پوگبا ورامیرز نیست ؟
آیا ژاوی ب من سیتی به توافق رسیده ؟؟؟
اسپورت که نوشته انتقال پوگبا به رئال محتمل هستش. ژاوی خبری ازش نیست. احتمال میدم ژاوی بمونه و این فصل آخرش باشه یا به امریکا یا حوضه خلیج فارس بیاد. عمرا به تیم های اروپایی رقیب بپیونده.
شک دارم رامیرسی در کار باشه. بارسا بیشتر دنبال هافبک طراح هستش و سه گزینه ی هررا، کوکه و الان راکیتیچ محتمل تر به نظر میرسن البته یه شایعاتی هم در مورد فیرمینو شنیده میشه. شخصا فکر میکنم بارسا اول ترجیح میده آلوس، الکسیس، سسک و یکی دو بازیکن دیگه رو بفروشه که پول دستش رو بگیره و بعد خرید کنه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
پینتو 0 میلیون
ماسکی 15 میلیون
سانگ 20 م
آلکسیس 35 م
پدرو 40م
فابرگاس 45م
تیو 20 م
دانی 25
حدودا 200 میلیون یورو این طوری در میاد اگر خوب عمل کنیم حالا بگیریم 170 تا
بن اتیه و لاپورته رو میشه 65 تا خرید
خورادادو 20
تر اشتگن قطعی 12.5
هلیلویچ 2.5 قطعی
یه دروازه بان دوم 5 تا نهایتا جوون با استعداد ترجیحا
دلوفو و رافینیا به جای تیو به مفت اومدن
یه هافبک طراز اول به جای فابرگاس می خوایم
رویس بند فسخ قراردادش 35 تاست
یه فوروارد شماره نه نهایتا
از 10 تا 25 که نهایتش ژکو باشه با همون 25 میشه خریدش.ایموبیله و پله و اینا که خیلی کمتر
توره با توجه به سنش نهایت 25 تا
یه پولی زیاد هم میاد این طوری اگر درست عمل کنن ولی در نهای می بینیم چنان شوتی میزنن که حد نداره.

ژاوی رو هنوز میشه به عنوان بازیکن 70 درصدی نگه داشت.در خیلی از بازیها اون فشار زیاد نیست.پیرلو م خوبه تو این سن؟
تیم آماده باشه ژاوی در خیلی از موارد به درد می خوره هنوز

البته این ها باد هواست.هیچ کدوم محقق نمیشه با این وضع
آدریانو رو هم یادم رفت دست کم 10 تا می ارزه
همچنین بویان که واقعا عالیه .یک ذخیره باهوش وطلایی.اگر قراره پدرو و آکسیس برن بد نیست که باز نگهش داریم دو سه سالی.
بقیه کسری های تیم هم دو جین جوون آماده داریم تو لاماسیا که دارند له له می زنن.

Last edited:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
یورگن کلوب شدیداً دنبالشه!! ولی مهاجم خوبیه!
تو این چندسال اخیر بارسا مهاجم ایتالیایی داشته؟ من که یادم نمیاد!
نه نداشته
کلا سه تا ایتالیایی من یادم میاد زامبورتا موتا و coco
اینم بیشتر ساخته رسانه هاست و فکر نمیکنم بارسا بره دنبالش
آلن چقدر قد کوتاه:دی
ولی چقدر بانمکه:p
اون بازیکن فیورنتینا چی شد "" کوادرادو ""؟؟
17 سالشه جا داره برای رشد
اما کلا یکی از شرایط پیوستن به بارسلونا تو این چند سال اخیر اینه قدت کوتاه باشه:D
پینتو 0 میلیون
ماسکی 15 میلیون
سانگ 20 م
آلکسیس 35 م
پدرو 40م
فابرگاس 45م
تیو 20 م
دانی 25
مشکل همینجاست که نه شانس داریم که یکی از این تیمهای عربی بیاد با قیمت بالا ببردشون نه مدیریت اینقدر قویه که بتونه حداقل به قیمت معقول بفروشه
البته انصافا 40 تا برای پدرو زیاده و بیشتر از 20 تا نمی ارزه

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
من نمیدونم مشکل از منه یا تیم هایی که بهشون علاقه دارم .چون کلا تو نقل و انتقالات گند میزنن اخه بیشعورا الکسیس 10 تای اون یورنته میارزه چی میخواین بخرین اخه یووه میخواد از شرش خلاص شه بازی دوسر برد رو پیش گرفته.خرید رامیرز دیگه کجای دلم بزارم اخه اون اگه بازیکن باشه همون مورینیو نگهش میداره.دنی الوز 15 بعد مارکینیوس 25؟ کدوم احمقی همچین تصمیماتی میگیره اخه؟واقعا یوهان کرایف راست گفته که بارسا اصلا مشکل تیمی نداره دچار فاجعه مدیریتی شده

kyle

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,201
من نمیدونم مشکل از منه یا تیم هایی که بهشون علاقه دارم .چون کلا تو نقل و انتقالات گند میزنن اخه بیشعورا الکسیس 10 تای اون یورنته میارزه چی میخواین بخرین اخه یووه میخواد از شرش خلاص شه بازی دوسر برد رو پیش گرفته.خرید رامیرز دیگه کجای دلم بزارم اخه اون اگه بازیکن باشه همون مورینیو نگهش میداره.دنی الوز 15 بعد مارکینیوس 25؟ کدوم احمقی همچین تصمیماتی میگیره اخه؟واقعا یوهان کرایف راست گفته که بارسا اصلا مشکل تیمی نداره دچار فاجعه مدیریتی شده
حـــــــــــرص نخور داداش گلم:D
صدامون تو گوش مسئولای خودمون نمیره چه برسه تا بارسلون بره:rolleyes:
آروومتر گوش مارو کر کردی:general404:
ههههه

Last edited:

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
زامبروتا، فرانچسکو کوکو و دمیتریو آلبرتینی سه ایتالیایی تاریخ بارسا هستند، موتا بعد از رفتنش از بارسا ملیت ایتالیایی رو انتخاب کرد.
با توجه به شایعات هفته ی اخیر بهترین گزینه ها برای بارسا، کیلور ناواس، مارکینیوس، کواردادو، لاپورته، کوکه و یکی از بین مانژوکیچ، ایموبیله و یا یورنته .
فروش هم تیو (8 تا 10)، الکسیس (25)، سسک (45)، پدرو (28)، ماسکرانو (15)، آلوس (15تا20)
مجبوریم فیرپلی مالی رو رعایت کنیم.
از طرفی دلوفو، رافینیا، هلیلویچ، ترائوره و ... میتونن نیمکت رو تقویت کنند.
مسی هم از نوک حمله باید به سمت راست منتقل بشه.

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نه نداشته

مشکل همینجاست که نه شانس داریم که یکی از این تیمهای عربی بیاد با قیمت بالا ببردشون نه مدیریت اینقدر قویه که بتونه حداقل به قیمت معقول بفروشه
البته انصافا 40 تا برای پدرو زیاده و بیشتر از 20 تا نمی ارزه
اگه پدرو به عنوان یکی از بهترین استعدادهای فوتبال در چند سال گذشته با آمار ملی عالی ای که در دو سال گذشته داشته و حضور در یکی از پر افتخار ترین تیم های باشگاهی تاریخ 20 تا می ارزه پس مارکینیوس و داوید لوویز ایموبیله و اینا رو حمعا باید 30 میلیون بدن.
ایارامندی رو ریال پارسال 42 میلیون خرید
ایسکو و ...
نصف بیل نیست ؟
همین پی اسی جی پارسال تا 60 تا میداد بابتش
بماند مارتینو داغون کرد تیم رو و حتی آمار مسی رو هم خراب کرد ولی دلیل نمیشه در این سن با این تجربه و کیفیت 20 تا بفروشیمش

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
اگه پدرو به عنوان یکی از بهترین استعدادهای فوتبال در چند سال گذشته با آمار ملی عالی ای که در دو سال گذشته داشته و حضور در یکی از پر افتخار ترین تیم های باشگاهی تاریخ 20 تا می ارزه پس مارکینیوس و داوید لوویز ایموبیله و اینا رو حمعا باید 30 میلیون بدن.
ایارامندی رو ریال پارسال 42 میلیون خرید
ایسکو و ...
نصف بیل نیست ؟
همین پی اسی جی پارسال تا 60 تا میداد بابتش
بماند مارتینو داغون کرد تیم رو و حتی آمار مسی رو هم خراب کرد ولی دلیل نمیشه در این سن با این تجربه و کیفیت 20 تا بفروشیمش

تو شرایط الان 20 تا میارزه وگرنه اگه موناکو یا psg یا سیتی بخوانش میشه به قیمت خوبی فروختش اما الان خریدار ثروتمند نداره
مثل ویا قسطی نفروشنش خیلیه:D

بالا