Mohammad Yek110
Registered User
نمیدونم چرا هر بازیکنی که به بارسا لینک میشه،بازیکن چلسیه :|
زمان فان خال دیگه عادت کرده بودیم بازیهای اروپایی در بازی های برگشت نیاز به چند گل داشته باشیم از بس بازی رفت سوتی داده بودیم.دیگه کی؟امسال اگه بارسا بجنبه و مدافع خوب بخره بازی های جذابی میشه و بازم حس نگاه کردن فوتبال برمیگرده واسه من چون از اون یکی تیم مورد علاقم که یونایتد باشه بعد از مربی شدن فن خال کاملا قطع امید کردم اینم شد مربی اخه .اگه یدوره باشه که من بارسا رو مستحق حتی یه جام ندونم همون تیم فن خال هست مردک ابله فقط بازیکن های احمق هموطن خودش رو تو تیم میاره خب پیراهن تیم هم نارنجی کنینو خلاص.رایکارد هم مربی بارسا بود کجا همچین گندی زد تیمی که ساخت عالی بود
اون روزا رو دقیقا یادم میاد همه از خرید های تیم کهکشانی حرف میزدن دکو و ژولی اومدن بارسا بدون صروصدا اتوئو رو که خریدن من مطمئن بودم بارسا از لحاظ تیمی بسیار بهتر از رقیب هست اتوئو رو از وقتی تو مایورکا بود عاشق بازیهاش بودم
اسم فن خال که میاد بی اختیار یاد احمق هایی مثل رایزیگر و فلیپ کریستانوال فرانسوی میافتم یعنی صد رحمت به ماسکرانو
یورگن کلوب شدیداً دنبالشه!! ولی مهاجم خوبیه!اینم از چیرو ایموبیله 24 ساله. مهاجم خوبیه. هم سرزنه هم پا به توپ و چارچوب شناسی خوب. بخوام مبالغه کنم باید بگم که آدم رو یاد شوچنکو میاندازه
http://fs2.filegir.com/mamad6387/CIRO_IMMOBILE___Goals_Skills_Assists___Torino___2013_2014_(HD)_[NBJ8Fa_AOQ0]_[tag22].mp4
حرف نداره. شدیدا تکنیکی. قدرت تصمیم گیری بالا. ضربات آخر خوب. خیلی هم تر و فرزدوستان بارسایی!! شما که لالیگا رو دنبال میکنین! یه سوال!!
Antoine Griezmann استرایکر تیم سوسیداد چجور مهاجمیه؟ در چه حده!؟
میراندا به درد بارسا نمی خوره.زیاد خطا می ده.اینکه در اتلتیکو خوب بوده دلیل نمیشه.اتلتیکو بیش از حد در حالت تدافعیه و دفاعی که در این سبک فرضا جواب داده لزوما در بارسا که بیشتر از شصت در صد بازیها پشت دروازه حریفه قرار نیست جواب بده.مدافعی که میاد بارسا باید شدیدا باهوش باشه.در جاگیری هم نهایت دقت رو داشته باشه.قدرت تکل زنی بالایی داشته باشه.سرزن و البته و صدالبته سریع باشه.پیکه آماده گاهی کریس رو در کورس های بلند می گرفت.یا پویول در اوج بهترین تکل زن ممکن بود.حواشی نقل و انتقالات امروز
توره: پیوستن به پی اس جی افتخار بزرگیست.
حضور مدیربرنامه های بن عطیه در بارسلونا.
مذاکرات احتمالی بارسا با مارکینیوس.
در ادامه لیست بلند بالای بازیکنان لینک شده به بارسا باید ایوان راکیتیچ رو هم اضافه کرد.
میراندا هم به گزینه های خط دفاع بارسا اضافه شده :general307:
یورنته هم گزینه ی ایده آل انریکه برای خط حمله هستش. حتی خود یورنته هم با پذیرش کاهش دستمزد برای پیوستن به بارسا موافقت کرده.
در رای گیری وبسایت الموندو اکثریت قریب به اتفاق مراجعه کننده به سایت با خرید کلودیو براوو برای دروازه بان دوم مخالف هستند (که کاملا منطقی نظر دادند)
اسپورت که نوشته انتقال پوگبا به رئال محتمل هستش. ژاوی خبری ازش نیست. احتمال میدم ژاوی بمونه و این فصل آخرش باشه یا به امریکا یا حوضه خلیج فارس بیاد. عمرا به تیم های اروپایی رقیب بپیونده.خبری از پوگبا ورامیرز نیست ؟
آیا ژاوی ب من سیتی به توافق رسیده ؟؟؟
نه نداشتهیورگن کلوب شدیداً دنبالشه!! ولی مهاجم خوبیه!
تو این چندسال اخیر بارسا مهاجم ایتالیایی داشته؟ من که یادم نمیاد!
17 سالشه جا داره برای رشدآلن چقدر قد کوتاه:دی
ولی چقدر بانمکه
اون بازیکن فیورنتینا چی شد "" کوادرادو ""؟؟
مشکل همینجاست که نه شانس داریم که یکی از این تیمهای عربی بیاد با قیمت بالا ببردشون نه مدیریت اینقدر قویه که بتونه حداقل به قیمت معقول بفروشهپینتو 0 میلیون
ماسکی 15 میلیون
سانگ 20 م
آلکسیس 35 م
پدرو 40م
فابرگاس 45م
تیو 20 م
دانی 25
حـــــــــــرص نخور داداش گلممن نمیدونم مشکل از منه یا تیم هایی که بهشون علاقه دارم .چون کلا تو نقل و انتقالات گند میزنن اخه بیشعورا الکسیس 10 تای اون یورنته میارزه چی میخواین بخرین اخه یووه میخواد از شرش خلاص شه بازی دوسر برد رو پیش گرفته.خرید رامیرز دیگه کجای دلم بزارم اخه اون اگه بازیکن باشه همون مورینیو نگهش میداره.دنی الوز 15 بعد مارکینیوس 25؟ کدوم احمقی همچین تصمیماتی میگیره اخه؟واقعا یوهان کرایف راست گفته که بارسا اصلا مشکل تیمی نداره دچار فاجعه مدیریتی شده
اگه پدرو به عنوان یکی از بهترین استعدادهای فوتبال در چند سال گذشته با آمار ملی عالی ای که در دو سال گذشته داشته و حضور در یکی از پر افتخار ترین تیم های باشگاهی تاریخ 20 تا می ارزه پس مارکینیوس و داوید لوویز ایموبیله و اینا رو حمعا باید 30 میلیون بدن.نه نداشته
مشکل همینجاست که نه شانس داریم که یکی از این تیمهای عربی بیاد با قیمت بالا ببردشون نه مدیریت اینقدر قویه که بتونه حداقل به قیمت معقول بفروشه
البته انصافا 40 تا برای پدرو زیاده و بیشتر از 20 تا نمی ارزه
اگه پدرو به عنوان یکی از بهترین استعدادهای فوتبال در چند سال گذشته با آمار ملی عالی ای که در دو سال گذشته داشته و حضور در یکی از پر افتخار ترین تیم های باشگاهی تاریخ 20 تا می ارزه پس مارکینیوس و داوید لوویز ایموبیله و اینا رو حمعا باید 30 میلیون بدن.
ایارامندی رو ریال پارسال 42 میلیون خرید
ایسکو و ...
نصف بیل نیست ؟
همین پی اسی جی پارسال تا 60 تا میداد بابتش
بماند مارتینو داغون کرد تیم رو و حتی آمار مسی رو هم خراب کرد ولی دلیل نمیشه در این سن با این تجربه و کیفیت 20 تا بفروشیمش